ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן, בעיקר לטקסט אבל גם שיהיה מסוגל להדפיס בקטן לצורך נוסחאות וכו'. התכונות שהכי חשובות לי הן: 1. מחיר זול עד 350 ש"ח או אולי קצת יותר אם זה יתן לי תוספת משמעותית כדאית. 2. מחיר הדפסה לדף זול, כך שכל טיונר יהיה מסוגל להדפיס 2500 3000 דף. 3. טיונר חלופי שקל יהיה למצוא (זמין), לרכוש, להחליף וגם לא יקר. 4. מוצר אמין שיודע לעשות את העבודה. 5. רזולוצית הדפסה עדיף מעל 600 על 600, לנוסחאות וכל הסימונים הקטנים סביבם שמאוד חשובים ולא זניחים וכו'. 6. עדיף גם שיהיה אפשר לחבר את המדפסת ברשת, ולא רק דרך USB אבל לא חובה. שני מוצרים שאולי מתאימים הם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=479269 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=15…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
akuo! ceruc (עוד כמה ימים) אני קונה מחשב כבר התחלתי לקבל הצעות מחיר עכשיו רציתי לדעת בקשר למארז HEC Compucase CI-6A19 עם מה הוא בא? האם הוא בא עם ספק? האם הוא בא עם מאווררים יענו כל דבר שהוא בא איתצו יציאות ושטויות כאלה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר חודש וחצי בערך עם עבודה עם העכבר הוא החליט לא לעבוד יותר. הסיפור היה למי שזוכר שהוא לא הסכים להיות מחובר ל-USB ולא משנה מה עשיתי לו. העכבר הוחלף ולאחר כמה ימים שוב תופעות שונות ומשונות. גם בשני מחשבים נוספים הוא לא עבד חלק,למרות שכשהוא עבד הוא היה מאוד נוח וארגונומי. לבסוף שיפצתי את ה-510 שהתקלקל..ותיקנתי אותו לשביעות רצונם המלאה שלי ושל בני הבית. עתה אני חושב על קנית עכבר ורק לוג'יטק..ומתלבט בין ה-518 ובין ה-G5.
-
- 14 תגובות
- 936 צפיות
-
-
קניתי את העכבר הזה והגלגלת לא תביד עובדת,התקנתי איזה דרייבר בעזרת קישור שנתנו לי כאן בפורום אבל הגלגלת לא תמיד עובדת וזה ממש מעצבן וגם כשאני לוחץ עליה ומופיע הסימן עם החיצים אז כשאני מנסה להזיז את העכבר עלמנת שיגלגל את הדף אז זה תקוע,מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אבקש המלצה לעכבר למשחקים ,המומלץ ביותר ,לא אלחוטי ,תודה!
-
- 11 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
מתלבט מה כדאי לקנות. יש לי יד גדולה אני משחק במחשב אבל לא גיימר רציני אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של כל אחד ומה ההבדלים בניהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.. חשבתי עמוקות והגעתי למסקנה שאני יקנה את הLX710.. מכמה סיבות: *מבין הסטים של Logitech שהם אלחוטיים וטובים וחדשים, הוא הזול ביותר (דגש על חדשים). *יש לו מרחק קליטה גדול (הבנתי שאפילו עד ל7 מטר ? ). *יש לו תמיכה בVista (אני צריך את זה בשביל הMCE). * המליצו עליו כאן וגם בפורום מתחרה. - אם למישהו יש משהו נגד Lx710 ויש דגם אחר שהוא ממליץ עליו בחום באותו איזור מחירים, שיגיד עכשיו - חוץ מזה, היות והעכבר הוא עכבר LASER.. אני מניח שצריך PAD מתאים לעכבר (אם לא, תגידו).. היות וכך, אני מתכוון לקנות כזה.. וההמלצה שאני צריך היא לPAD.. דרישות מהפד: *זול. אני לא טופ גיימר, אני רק רוצה לשמור על העכבר בצורה טובה ואולי גם להפציץ מדי פעם בCOD4. *איכותי. אני קונה, אני רו…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי גויסטק למחשב, של מטוס יעני, אבל הוא ממש ממש ישן, ממש! יש לו חיבור של 15 פינים, ואין לי חיבור כזה במארז, (COLLER MASTEר 690) . קיצר הצלחתי להביא חיבור של 15 פינים מהמחשב הישן, הוצאתי אותו, וכשבאתי לחבר, לא הצלחתי לימצוא על הלוח אם חיבור כזה..(Gigabyte GA-P43-ES3G), זה הכבל: הכבל עצמו: http://img249.imageshack.us/img249/9716/dsc00485mi.jpg החיבור לבחוץ: http://img97.imageshack.us/img97/9769/dsc00486xw.jpg החיבור ללוח אם: http://img576.imageshack.us/img576/2408/dsc00487c.jpg יש לי משהו לעשות עם החיבור הזה..? או שזה אבוד עם הלוח אם הזה? הצעות למישהו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה. אגב התקציב מתוח כי אין לי מושג מהם המחירים למוצר מסוג זה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מישהו מכיר שיטה/מחבר/מפצל המאפשר לשלוט עם עכבר אחד או מקלדת אחת ב3 מחשבים במקביל? (בו זמנית) (לא KVM - כי אז שולטים כל פעם במחשב אחר ולא בכולם ביחד)
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תקציב : 200-250 ( אם אפשר מעדיף לחסוך ) פד: SS َQck Mass משחקים : BF4 , GW2, TW3, GTA V ובעיקר משחקי MMO ... על ה G600 יש מבצע ב VGAMAES : http://esport.vgames.co.il/deal/1.html או שכדאי להזמין מחו"ל ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מקלדת של פאקרד בל (טעות טעות!!!) ויש לי למעלה מקשים כאלה לקיצורים והנמכה והגברה של ווליום סה"כ 12 כפתורים שונים עכשיו הכפתורים האלו לא עובדים לי (ת'אמת זה מלא זמן לא עובד אבל בכל זאת זה מפריע לי) אין לי דיסקט התקנה או משהו כזה, הXP לא מזה את המקלדת כמקלדת מיוחדת, ואני לא מוצא כלל את האפשרות להוריד דריברים באתר שלהם, עזרה!?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
המחיר שלו בארץ כחצי אלף . האם נראה לכם שהוא שווה את הכסף ובאמת מסוגל מבחינת התחושה ,המהרות והתגובתיות להחליף עכבר גיימינג חוטי . ( לא לגיימינג תחרותי מיקצועי ).
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר? איך הוא.. פשוט יש לי אותו ואין לי מושג בכלל איך משתמשים בו.. חיברתי את הכל.. והכל טוב ויפה.. מקווה בכלל שחיברתי נכון , אבל ברגע של הפסקת חשמל זה משמיע ציפצופים ואחרי כמה שניות נכבה..
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לא מזמן את הCORSAIR SABRE הוא תומך עד 6400 DPI. בתוכנה של העכבר יש אפשרות להעלות את הDPI. באיזור ה4000 הוא כבר מרגיש לי מהיר מדי, אז הורדתי ל3000 מצד שני, גיליתי, שאם אני מעלה אותו ל4000 ומוריד את המהירות של הפוינטר(דרך התוכנה, לא דרך הWIN), אני מגיע בערך לאותה מהירות. מה המשמעות של כך? מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיש את ההגה הזה יודע שמתחבר אליו שניי, ספק כזה, אפשר בבקשה חנות שמוכרת את השניי הזה או דגם מדוייק והאם אפשר להשיג אותו בכלל בחנויות או שזה מיקרוסופט בלעדי והלך לי ההגה. תודה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למדפסות (בעיקר מבחינת הטכנולוגיה העדיפה, דיו או לייזר) למדפסות לפי אופיי השימוש הבאים: 1. מדפסת לשימוש ביתי נדיר אקראי, ממוצע של דף בחודש. אין צורך בדו"צ. עדיפות לצבע, אבל תלוי בתוספת המחיר. עדיפות גבוהה לקיום פקס ומכונת צילום. האם ההפסקות (לעתים של יותר מחודש) מזיקות לאחד מסוגי המדפסות? 2. מדפסת לשימוש יותר מסיבי אבל עם הפסקות מחזוריות של מספר חודשים (בכל פעם כ-300 דף, הפסקות של 3-6 חודשים בין שימוש לשימוש, סה"כ כ-1000 דף בשנה). צבע לא קריטי, אין חשיבות לדו"צ. לא צריך פקס, אבל יתרון למכונת צילום/סורק (אולי כבר עדיף בנפרד?). השימוש נעשה במקום מרוחק מהאכסון, כך שהמדפסת תסבול מנסיעות ארוכות מספר פעמים בשנה. שוב השאלה היא אם הפסקה של חצי שנה בשימוש פוג…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. היכן אפשר לרכוש מארז יפה זול ואיכותי?? ועוד שאלה: משהו מכיר את הCHENBRO-XPIDER??? הנה הוא בכתובת הבאה: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/chenbro_2.html היכן אפשר להשיג אותו וכמה הוא עולה?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת למשרד של אבא שלי לשימוש משרדי וחשבתי ברצינות על Xerox 3150 . טיונר מקורי עולה 390 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) טיונר חלופי עולה 190 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) מה אתם ממליצים לי ?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש AMD 64 bit 3000 עם לוח אם GIGABYTE GA-K8NF9 וכרטיס מסך פשוט ב- PCI-E (או X300 או GEFORCE 6200). המחשב לא מיועד למשחקים או ל- OC. אמרו לי שצריך להשקיע במארז ובספק כדי לשמור על המעבד. ראיתי הרבה המלצות על COMPUCASE 6A19 כמארז מתאים, אלא שכתב לי מישהו שצריך להחליף את הספק כי הוא לא מתאים, בספק של Thermaltake TT360APD W0004R, כי הוא בתקן ATX 2.0, שחשוב כשמשתמשים ב- PCI-E. לעומתו כתב לי מישהו אחר שהספק הזה גרוע, גם הוא לא בתקן ATX 2.0, ועדיף להישאר עם הספק שבמארז. בדקתי באתר היצרן, ובאמת גם הדגם הזה לא בתקן ATX 2.0. אז עכשיו אני מבולבל. 1. האם זה כ"כ חשוב שיהיה ספק בתקן הזה? הספקים הזולים ביותר בתקן כזה מתחילים ב- 450 ש"ח, רק הספק. מישהו מכיר זולים יותר…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לעכבר לעריכה עד 200 ש"ח חשוב שיהיה גדול יחסית ובעל משקל. משתמש כיום בכדורי אז גם אין בעיה עם זה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אם זה לא הפורם המתאים אנא תעבירו את הדיון לפורום הנכון אני פשוט לא מצאתי פורום מתאים אז פתחתי פה אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות בזמן הקרוב(אני רוצה קונרו)או לחכות להוזלת מחירים של הלוחות M למשל... מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שמירת זכרונות... במידה ולא רלוונטי לפורום, מתנצל - אנא מחקו את האשכול. חיפשתי פתרון לסריקת כל אלבומי התמונות הישנות שיש לי, למדיה דיגיטלית. לסרוק תמונה אחת אחרי השניה זה סיוט שלא בא בחשבון, מצאתי חנות צילום שעושה זאת - המחיר יקר, וגם לא כ"כ פרקטי, מכיוון שאני מעוניין בפתרון קבוע אצלי בבית. חשבתי לצלם עם המצלמה הדיגיטלית את התמונות (אחת אחרי השניה) - לא נשמע מלהיב במיוחד. נתקלתי בהמלצה בנענע למוצר הבא : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=555093&sid=127 (זו לא פרסומת, האתר בכלל בחו"ל) מדובר בסורק שמקבל תמונות, ושומר אותם בקובץ תמונה (5 מגה פיקסל), המגיבים טענו שזה לא באמת סורק, אלא בעצם יש בתוכו מצלמה... רציתי לרכוש, אבל אז שמתי לב שלא ניתן להזין למכשיר חבילה של…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך העכבר הזה והאם 800 DPI זה מספיק ואין איזה שהוא דיליי וכמה ההבדל בין האופטי הרגיל לאלחוטי קריטי בנושא הקצב ריענון
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-