ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
היי, יש חייה כזאת? אני לא מוצא מקשים חרוטים בעברית עם פונט גדול וברור (שהאותיות בעברית לא יהיו קטנות מהאנגלית) וגם אם יש משהו מתקרב לזה אז תאורת ה LED האחורית מאד חלשה בחריטה של עברית לעומת האנגלית. מה שבעיקר מקשה על בחירה של מקלדת היא בעיקר: שבאתרי הקניות אין תמונה של המוצר עם מקשים בעברית. (רק תמונות מאתר היצרן עם מקשים באנגלית) הם גם לא מציינים האם זה חריטה או הדפסה, הדבר היחיד שהם מציינים זה האם יש עברית או שזו מקלדת אנגלית בלבד. מה הולך פה?
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי עמדת עבודה עם שני מסכים, מצלמה, מקלדת ועכבר. כל הציוד מתחבר למסכים ואני מחבר מחשב נייד לשני המסכים בכבלי usb-c. הכל עובד יפה מאד אבל מבאס אותי כי: 1. במחשב אחד שלי זה תופס את שתי כניסות ה usb-c 2. במחשב השני שלי יש רק כניסת usb c אחת אז אפשר לחבר רק מסך אחד. אני מחפש תחנת עגינה שיודעת לחבר אליה שני מסכים בחיבור usb c ומצד שני להוציא כבל usb c אחד למחשב. עד עכשיו לא מצאתי משהו כזה. אם מצאתי תחיות עגינה עם שתי כניסות usb c אז תמיד אחת מהן היא data והשניה היא טעינה בלבד. מישהו במקרה מכיר מוצר כזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
היי! יש לי מארז קטן "מיני" עם חומרה פנטיום 2 או 3 בתוכו השאלה שלי האם יתאים לו מארז של פנטיום 4 ATX להעביר אליו הכל . אני שואל מבחינת מידות וכאלה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 444 צפיות
- 2 followers
-
-
למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת משולבת (לבית) - כלומר הדפסה+סריקה+פקס. צריכה להיות יכולת סריקה גם דרך feeder בנוסף לזכוכית סריקה, ושיהיה אפשר לסרוק דפים דו-צדדיים דרך ה feeder. צריכה לתמוך בהדפסה בצבע וגם שחור/לבן. תקציב - מעדיף אם יש מדפסת זולה שעונה על הדרישות באיזור ה-200-300 ש"ח, ובכל מקרה מעדיף לא לעבור תקציב של 500-600 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
ביקור בדוכן של חברת הגיימינג גילה התמקדות בסביבת הגיימינג, לא פחות מההתמקדות בציוד עצמולכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
חברת הציוד ההיקפי והמחשבים המפורסמת לא פספסה הזדמנות להפתיע את הקהל גם הפעםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-