ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
AYN היא חברה קטנה עם חזון גדול שרוצה חלק בשוק המתפתח של קונסולות המשחק מבוססות ארכיטקטורת X86 - מכשיר שמתחיל ממחיר טוב באופן כמעט בלתי יאמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם.. המערכת: Pentium 930D 3.0GHZ 2x2CHACHE מאורר BT או ZALMAN 7700 לוח אם של ASUS דגם P5LD2 זכרון פנימי 2GB - 2x1gb ddr2 כונן קשיח - wd 2500KS (250GB SATAII 16MB BUFFER כ.מסך - 7600GT NVIDIA או אולי X1800GTO צורב DVD 2 מאוררים במארז. אני יודע שה7600GT הוא צרכן יחסית קטן של חשמל, אבל אם אני יחליט לשים את ה1800? תודה קובי
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני לא גיימר ולשניהם יש עכבר MX1000 שאני רוצה אבל MX3100 עובד על RF ן-MX5000 עובד על BLUETOOTH איזה שיטה עדיפה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
נישברו לי האוזניות משום מה דווקא אחלה אוזניות דיי זולות וסיפקו את הסחורה אבל אתמול הן החליטו להישבר...הן היו של סוני אבל לא משנה...החלטתי לשנות אם כבר נשברו...אז מה ההצעות שלכם לתקציב הנ"ל? :]
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה הציוד שאני צריך כדי להעלות שיעור באון ליין באיכות גבוהה ועם סאונד ומה עלי לעשות כדי להעלות לרשת כלומר להתארח באתר כלשהוא או כל דבר אחר ?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי. מתלבט בין הגה: וLogitechוVibration Feedback Wheel ל- וLogitechוFormula GP נא עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס firewire באפיק pci-e. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי צורב ישן (AV AVISION AV363C) שחיברתי למחשב שלי הוא התקין את הדרייבר אבל התוכנה המצורפת לא עובדת יכול להיות שהיא אמורה לעבוד על גרסאות ווינדוס ישנות איך אני יכול למצוא תוכנה שתעבוד על המחשב שלי (פנטיום 4 מעבד 1.8) בבקשה תעזרו לי :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
עולם הסאונד האלחוטי צובר תאוצה וזה מתפשט גם לתחום הגיימינג במחשבים האישיים - אז יצאנו להכיר את HS80 של Corsair, סט אוזניות אלחוטי עם מיקרופון מובנה במחיר שפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני חושב לקנות כרטיס עריכת וידאו ולא יודה מה לבחור. ללכת על כרטיס עריכה שיעלה 600 שקל או ללכת על PCTV באותו תקציב? לא כל כך מבין בחומרה אבל כרטיס עריכה באה עם תוכנת STUDIO10 שזו תוכנה די יקרה כך שזה מוריד את המחיר של כרטיס יותר מפי 2. שזה אומר שעל החומרה אני משלם פחות מ300 שח. לאומת זאת כרטיס PCTV בא עם תוכנה יחסית זולה כך שרוב הכסף הולך לחומרה וכך גם ההשקעה בחומרה תהיה רבה. אז החומרה של PCTV תהיה יותר רצינית ואולי גם הנתונים הטכניים יוכלו גם להוציא איכות התמונה יותר טובה, כי אני מעביר וידאו אנלוגי ,של מצלמה, לדיגיטלי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. ותעזרו לי לבחור מה עדיף לקחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום צירפתי כאן קישור לסרטון, של הבעיה במדפסת. למה מצאתי איפה הבעיה, חשבתי אולי בממסר, אבל הוא נשמע תקין. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-