עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Mon6ooSe,
    • 0 תגובות
    • 455 צפיות
  2. Started by Hydr0,
    • 0 תגובות
    • 454 צפיות
  3. Started by yoni8866,
    • 0 תגובות
    • 454 צפיות
  4. Started by omri2211,
    • 0 תגובות
    • 453 צפיות
  5. Started by afriat123,
    • 0 תגובות
    • 452 צפיות
    • 0 תגובות
    • 451 צפיות
  6. Started by moris,

היי! יש לי מארז קטן "מיני" עם חומרה פנטיום 2 או 3 בתוכו השאלה שלי האם יתאים לו מארז של פנטיום 4 ATX להעביר אליו הכל . אני שואל מבחינת מידות וכאלה... תודה!

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  7. Started by niro1,
    • 0 תגובות
    • 447 צפיות
  8. למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש

9. חברת הציוד ההיקפי והמחשבים המפורסמת לא פספסה הזדמנות להפתיע את הקהל גם הפעםלכתבה

10. שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
    • 0 תגובות
    • 441 צפיות
  11. כרגע יש לי עכבר של לוג'יטק (G600 עם 10 כפתורי מאקרו) שמופעל באמצעות Logitech gaming software. ניסיתי לחבר הגה של לוג'יטק G29 והייתי צריך להתקין G-HUB. ה G-HUB הדפוק מנטרל LGS וחלק גדול מהאפשרויות שקיימות ב LGS (הצבת כפתור מקרו ספציפית לאפליקציה) לא קיימות שם... אחרי הסרת ה G-HUB הכל חזר לעבוד. -האם באופן כללי ניתן להפעיל הגה של לוג'יטק ללא ה G-HUB הדפוק? -האם ניתן להפעיל/להפסיק את ה G-HUB הדפוק תוך כדי עבודה או לנטרל אותו כדי שה LGS יעבוד?

12. ביקור בדוכן של חברת הגיימינג גילה התמקדות בסביבת הגיימינג, לא פחות מההתמקדות בציוד עצמולכתבה

13. אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  14. Started by מיטל2,
    • 0 תגובות
    • 431 צפיות
  15. Started by avi215,
    • 0 תגובות
    • 430 צפיות
  16. מחפש המלצה למדפסת משולבת (לבית) - כלומר הדפסה+סריקה+פקס. צריכה להיות יכולת סריקה גם דרך feeder בנוסף לזכוכית סריקה, ושיהיה אפשר לסרוק דפים דו-צדדיים דרך ה feeder. צריכה לתמוך בהדפסה בצבע וגם שחור/לבן. תקציב - מעדיף אם יש מדפסת זולה שעונה על הדרישות באיזור ה-200-300 ש"ח, ובכל מקרה מעדיף לא לעבור תקציב של 500-600 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  17. Started by Morfium,
    • 0 תגובות
    • 426 צפיות
  18. Started by roisgs2,
    • 0 תגובות
    • 425 צפיות

דיונים חדשים בפורומים