ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
היי! יש לי מארז קטן "מיני" עם חומרה פנטיום 2 או 3 בתוכו השאלה שלי האם יתאים לו מארז של פנטיום 4 ATX להעביר אליו הכל . אני שואל מבחינת מידות וכאלה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
למה אני עובר בפורומים של לוג'יטק ושל קריאייטיב בגלל שאני רוצה לקנות מצלמת אנטרנט חדשה - ובכל הפורומים רומשםי שכמעט ואין דגמים שנתמכים ע"י ויסטה ושרק חלק מהגרסאות של הדגמים תומכים. אז רציתי לשאול אם יש פה משהו עם ווינדוס ויסטה ועם WEBCAM שעובדת בלי בעיות ונתמכת. אם כן - רשמו דגם :] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
חברת הציוד ההיקפי והמחשבים המפורסמת לא פספסה הזדמנות להפתיע את הקהל גם הפעםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
כרגע יש לי עכבר של לוג'יטק (G600 עם 10 כפתורי מאקרו) שמופעל באמצעות Logitech gaming software. ניסיתי לחבר הגה של לוג'יטק G29 והייתי צריך להתקין G-HUB. ה G-HUB הדפוק מנטרל LGS וחלק גדול מהאפשרויות שקיימות ב LGS (הצבת כפתור מקרו ספציפית לאפליקציה) לא קיימות שם... אחרי הסרת ה G-HUB הכל חזר לעבוד. -האם באופן כללי ניתן להפעיל הגה של לוג'יטק ללא ה G-HUB הדפוק? -האם ניתן להפעיל/להפסיק את ה G-HUB הדפוק תוך כדי עבודה או לנטרל אותו כדי שה LGS יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
ביקור בדוכן של חברת הגיימינג גילה התמקדות בסביבת הגיימינג, לא פחות מההתמקדות בציוד עצמולכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת משולבת (לבית) - כלומר הדפסה+סריקה+פקס. צריכה להיות יכולת סריקה גם דרך feeder בנוסף לזכוכית סריקה, ושיהיה אפשר לסרוק דפים דו-צדדיים דרך ה feeder. צריכה לתמוך בהדפסה בצבע וגם שחור/לבן. תקציב - מעדיף אם יש מדפסת זולה שעונה על הדרישות באיזור ה-200-300 ש"ח, ובכל מקרה מעדיף לא לעבור תקציב של 500-600 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות