עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by xena,
    • 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. Started by Senator Stupidity,

אני רוצה להחליף מארז והשנאי ( ) נראה נחמד, אבל יש לי פאנל שבולט החוצה בערך 1 ס"מ במקום כונן אופטי. היות ולשנאי יש דלת, אני לא בטוח אם זה יכנס... הדלת של המארז משאירה מקום לבליטות למיניהן או שהיא הדוקה?

3. מדובר על דירה בה גרים ארבעה סטודנטים בעלת שתי קומות. ישנם 4 מחשבים המחוברים לראוטר של 3COM מדגם 10075. הייתי רוצה לשים מדפסת לייזר ולחבר את כל ארבעת המחשבים אליה בדרך כלשהיא. אין לי מושג איזה מדפסת כדאי לקנות או איך מחברים את זה פשוט בחיים לא התנסיתי בחיבור מדפסת ליותר ממחשב אחד. הייתי שמח לקבל את המלצתכם כאשר מה שחשוב לי מאוד הוא חיסכון בכסף.... כלומר, אני לא צריך הדפסות צבעוניות קודם כל והכי חשוב שטונר יחזיק לי לכמה שיותר דפי הדפסה וכמובן שמחיר החלפת טונר לא יהיה בשמיים אלא משהו נורמלי. תודה לכולם, ניר

4. Started by keypod,

המדפסת תשמש להדפסת מסמכים, עבודות לאוניברסיטה וכו'. חשוב מדפסת איכותית ואמינה עם עלויות דיו סבירות תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  5. Started by sikl,

אני שוקל לקנות את הדברים האלה. אם כבר רכשתם את זה אשמח לשמוע איך הם? שווים את המחירים (עכבר - 300, מצלמה 800+)?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. Started by shlomifounis,

יש לי שאלה יש לי 4 מאוררים על 2 ארדיסקים 2 מאוררים בררי מעלות חום מאחורה ואחד במרכז מול ה CPU 2 על הספק ואני רוצה לעשות חורים לעוד 3 אבל לבנטיים מה שיש כולם מכניסים אויר מה כדי לעשות שיהיה זרימת אויר יותר טובה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  7. חיברתי כונן DVD של טושיבה למחשב. (חיבור IDE,פנימי). כשהווינודס עולה הוא מן הסתם מתקין לו דרייברים בעצמו. (WIN XP) הבעיה היא שהוא מתקין דרייברים של CD-ROM ולא של DVD. הדרייבר נקרא TOSHIBA SD M1502. ועכשיו אני לא יכול לקרוא DVD'S!!!!!!! וחיפשתי וחיפשתי ברשת בלי סוף דרייבר XP לכונן ואין,אפילו לא ב-DRIVERGUIDE. מה לעשות??? אני לא רוצה לקנות כונן DVD חדש ???

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by hawk055,

שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד שיכלול gps ו wi- fi עד 400 $ .אני לא כל כך מבין בסוגי המכשירים. את המחשב אני יכול לקנות בארה"ב. איזה מחשב כדי לקנות? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,
    • 0 תגובות
    • 496 צפיות
  10. Started by ofeky1,
    • 0 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by ההוא משמה,

שלום,אני חדש פה דרך אגב. אני מחפש לקנות מדפסת לא משהו מיוחד רק משהו להדפיס עבודות וכדומה.. חשבתי ללכת על מדפסת שראיתי באיזה עלון: מדפסת לייזר brother HL 2040 *רזולציית הדפסה: 2400X2600 dpi *מהירות הדפסה עד 20 דפים בדקה *מזין נייר עד 250 דפים הייתי הולך וקונה אותה אבל היה לי מדפסת שדיי עיצבנה אותי,ההתקנה שלה תמיד הסתבכה ופעם היא עבדה פעם לא,פתחתי את הנושא הזה אם אפשר לקבל המלצות או סתם מידע בנוגע למדפסת שכתבתי וגם מדפסות אחרות אולי. יום נעים!.

12. Started by matan007,
    • 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. Started by arikez,

אני לא גיימר ולשניהם יש עכבר MX1000 שאני רוצה אבל MX3100 עובד על RF ן-MX5000 עובד על BLUETOOTH איזה שיטה עדיפה?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  14. שלום לכולם.. המערכת: Pentium 930D 3.0GHZ 2x2CHACHE מאורר BT או ZALMAN 7700 לוח אם של ASUS דגם P5LD2 זכרון פנימי 2GB - 2x1gb ddr2 כונן קשיח - wd 2500KS (250GB SATAII 16MB BUFFER כ.מסך - 7600GT NVIDIA או אולי X1800GTO צורב DVD 2 מאוררים במארז. אני יודע שה7600GT הוא צרכן יחסית קטן של חשמל, אבל אם אני יחליט לשים את ה1800? תודה קובי

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום לאיזה מתח אני צריך לשאוף והאם מה שיש לי הוא טוב ואם לא, אז למה ואיך אני יכול לסדר את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

לגבי הספק יש סוגים של ספקים? מזתומרת הוא מעביר מתח? ואיך מבררים אם הספק לא פועל?

17. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2262

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  18. Started by -twelve,

נישברו לי האוזניות משום מה דווקא אחלה אוזניות דיי זולות וסיפקו את הסחורה אבל אתמול הן החליטו להישבר...הן היו של סוני אבל לא משנה...החלטתי לשנות אם כבר נשברו...אז מה ההצעות שלכם לתקציב הנ"ל? :]

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by DORAZABI,
    • 0 תגובות
    • 489 צפיות
  20. Started by alfus73,

היי. מתלבט בין הגה: וLogitechוVibration Feedback Wheel ל- וLogitechוFormula GP נא עזרתכם

• 2 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.