עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofeky1,
    • 0 תגובות
    • 469 צפיות
  2. Started by ras81,

שלום לאיזה מתח אני צריך לשאוף והאם מה שיש לי הוא טוב ואם לא, אז למה ואיך אני יכול לסדר את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  3. Started by superyaniv,

שלום! אני מחפש כרטיס firewire באפיק pci-e. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  4. יש לי מחשב Lenovo IdeaPad Slim 5-16IRL8 i7 ואני רוצה לקנות סוללת גיבוי כלשהי. משהו שיכול לתת כמה שעות טובות של עבודה (בנוסף לסוללה המובנית של המחשב) מה מומלץ לקנות ואיך אדע שזה מתאים למחשב ולא הורס אותו? תודה :-)

5. חייבת אוזניות Wireless למקום העבודה, רק העניין הוא שאני כנראה מאוד רגישה לקרינה כי אחרי כמה דקות אני מרגישה כאב אוזניים וכאב ראש מאוד חזקים. האם אתם מכירים איזה שהוא דגם משובח שהקרינה שם יותר נבלמת? האם יש איזה שהוא פתרון אחר שיכול לעזור לי? מודה למשיבים

6. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2262

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  7. שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  8. Started by matan007,
    • 0 תגובות
    • 465 צפיות
  9. Started by politin,

טעות בפורום, אפשר למחוק..

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  10. אני חושב לקנות כרטיס עריכת וידאו ולא יודה מה לבחור. ללכת על כרטיס עריכה שיעלה 600 שקל או ללכת על PCTV באותו תקציב? לא כל כך מבין בחומרה אבל כרטיס עריכה באה עם תוכנת STUDIO10 שזו תוכנה די יקרה כך שזה מוריד את המחיר של כרטיס יותר מפי 2. שזה אומר שעל החומרה אני משלם פחות מ300 שח. לאומת זאת כרטיס PCTV בא עם תוכנה יחסית זולה כך שרוב הכסף הולך לחומרה וכך גם ההשקעה בחומרה תהיה רבה. אז החומרה של PCTV תהיה יותר רצינית ואולי גם הנתונים הטכניים יוכלו גם להוציא איכות התמונה יותר טובה, כי אני מעביר וידאו אנלוגי ,של מצלמה, לדיגיטלי. תקנו אותי אם אני טועה בבקשה. ותעזרו לי לבחור מה עדיף לקחת? תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  11. Started by RAZIEL98,
    • 0 תגובות
    • 462 צפיות
  12. Started by arielman22,
    • 0 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by DORAZABI,
    • 0 תגובות
    • 461 צפיות
  14. שלום לכולם יש ברשותי צורב ישן (AV AVISION AV363C) שחיברתי למחשב שלי הוא התקין את הדרייבר אבל התוכנה המצורפת לא עובדת יכול להיות שהיא אמורה לעבוד על גרסאות ווינדוס ישנות איך אני יכול למצוא תוכנה שתעבוד על המחשב שלי (פנטיום 4 מעבד 1.8) בבקשה תעזרו לי :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  15. Started by shaks,
    • 0 תגובות
    • 460 צפיות
  16. Started by ilanb0,

האם בתור "כלל אצבע" יש כדאיות לרכוש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש נער לעבודות כיתה שמבצע בצבע, על פני מדפסת הזרקת דיו צבעונית? יש הטוענים שכדאי לקנות מדפסת הזרקת דיו זולה, ובמקום לחזור ולרכוש טונרים יקרים, לזרוק את המדפסת הנוכחית ולרכוש שוב חדשה. בקיצור, יש מי שמתמצא או בעל נסיון ויכול לייעץ?

17. Started by Zeev86,
    • 0 תגובות
    • 453 צפיות
  18. בכתבת התרשמות זו נעסוק בחווית השימוש של עכבר קומפקטי אלחוטי חדש לגיימינג מבית Corsair - ה-Katar Elite Wirelessלכתבה

19. Started by GALAI30,

איך משנים בשלט הזה שילכו קדימה עם המקשים אעלה?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  20. Started by Hydr0,
    • 0 תגובות
    • 451 צפיות
  21. Started by Mon6ooSe,
    • 0 תגובות
    • 451 צפיות

דיונים חדשים בפורומים