ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הורדתי דרייברים למדפסת מהאתר של canon, ומאז המדפסת מראה הודעת שגיאה 1403 "the type of print head is incorrect". ניסיתי לקרוא קצת בגוגל, והוצע באחד הפורומים להוציא את המחסניות, לכבות את המדפסת (להוציא מהחשמל), להוציא את הראש הדפסה ולנקות אותו, לאחר מספר דקות להחזיר הכל ולהפעיל. ניסיתי ולא עבד. קראתי בכמה מקומות שמדובר בבעיה מוכרת במדפסות Canon, האם מישהו אחר חווה את הבעיה והצליח למצוא פתרון? המדפסת נקנתה לפני כשנתיים ויש לי עדיין אחריות לעוד שנה. השתמשתי במחסניות דיו תואמות ולא במקוריות אם רלוונטי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, מדפסת משולבת HP L7580 מדפיס דף לבן, כשהיא מתבקשת להדפיס או לצלם משהו. יש לציין שהתקנתי לה דיו צהוב (כפי שדרשה) חדש. החיבורים תקינים, הדרייברים בסדר. ואת זה אני יודע, כי המדפסת מקבלת פקודות, אבל מוציאה דף ריק. מה עושים במצב כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים לסלון. אני לא צריך שיהיו ממש נוחים אבל אני צריך שיקלטו טוב ממרחק של לפחות 3 מטר. כמובן מראה אסטטי רצוי מאד וחיי סוללה ארוכים עד כמה שאפשר. אם יש משהו שממש שווה אני מוכן לחרוג עד 250ש"ח. ראיתי סטים של MS בסביבות ה250, אבל אני מעדיף להשאר מתחת ל200. יש את הסט של LABTEC כאן, מה אתם אומרים עליו? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7929
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום! אני מחר יהיה בדיוטי פרי, ואני אקנה מקלדת, או לחילופין בחו''ל. איזה המלצות לממקלדת יש? השימושים הם, משחקים, וסרטים. מצד אחד אלחוטי מצריך כל הזמן בטריות, וזה קרינה, מצד שני אני גם לפעמים ארצה להתרחק מהמסך, ולשבת במיטה, ולצפות בסרטים, אז חשוב לי גם נוחות \=. יש לי את העכבר של לוג'יטק MX518 אז אני צריך רק מקלדת, שהעכבר מצידי יהיה חרא, חשוב לי מקלדת איכותית. אופציות כמה שיותר והסבר למה דווקא את המקלדת שבחרתם. תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני משתמש בסקייפ לא מעט בתקופה האחרונה ואני חושב שאני אקח מתאם usb בשביל שאני אוכל לדבר ישירות מהטלפון ולא דרך מיקרופון (מה שיהיה יותר נוח פשוט). השאלה איזה מכל המתאמים שיש בשוק הוא הכי מומלץ, וזאת מכיוון שיש כמה סוגים שאני בטוח שיש הבדלים ביניהם וכמובן גם היחס בין מחיר\תמורה חשוב. שמעתי גם שיש מתאם שיכול גם לתאם בין תוכנת skype וגם בין תוכנות sip אחרות , אבל לא הצלחתי למצוא כאלה. אז איזה מתאם usb אתם ממליצים (אם בכלל) ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום מומחים יקרים, הלכה לי מדפסת Canon IP3000 אשר שרתה אותי 4 שנים ואני מחפש מדפסת חדשה. אני צריך מדפסת צבעונית להדפסה בשימוש נמוך יחסית בעיקר להדפסה של עבודות ילדים, מאמרים מאינטרנט, ומסמכים על נייר או קרטון. יש אין סוף מדפסות, ואשמח להמלצות לתחליף ברמה דומה למה שהיה לי. האם תוכלו לסייע בהמלצות או בשאלות מנחות למה אני צריך לתת תשומת לב בבחירה?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי קניתי לפטופ חדש בגודל של 17.3, (מה שלא היה רשום באתר שאולי המסך בגודל של 17.3, אבל יש עוד שארית מחוץ למסך, מה שמביא אותו לגודל של 20.5 אינצ' -בערך) http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894 הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא תיק ללפטופ בשום מקום. למישהו יש המלצות על חנויות/ אתרים/ איביי? (אני מעדיף Bagpack ולא תיק יד) תודה (הגודל של המחשב, לפי המדידות שלי הם: 42X33X4 ובאינצ'ים: 16.5X13X1.6)
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ואני לא מבין כלום במקלדת קיבלתי אותה אם תוכנה פשוט יש לה מלא כפתורים שאני לא מבין למה יש אותם פשוט אני לא יודע להשתמש בהם הייתי שמח אם יש פה למישהו את המקלדת ולעזור לי איך לעבוד אם התוכנה שקיבלתי איתה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות