עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by david2405,

העם מי שהוא יודע איפו ניתן לקנות את קרטיס הרשת killer 2100 אני מנסה למצאו אותו בכל מקום אבל אין? אשמח להכוונה בתודה מראש מישהו תשובה תודה..........

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מצלמת רשת למחשב הנייד. התקציב הוא בערך 150-180 שקל. עדיף לכיוון ה-150. חיפשתי באתר ולא מצאתי משהו שמתאים, הכל היה לא מעודכן.. ראיתי הרבה מצלמות בזאפ ואני לא יודע במה לבחור. מיקרופון לא ממש חשוב. למרות שזה יכול להיות תוספת נחמדה. תודה, גיא.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by ofeky1,

שלום לאחי יש את הסט של לוגיטק Logitech diNovo™ cordless למחשב נייד ולי יש MX1000 אח שלי לא משתמש במקלדת שהוא קנה אלה רק בעכבר ומעניין אותי לדעת אם יש איזה דרך שבה אני יוכל לחבר את המקלדת למחשב שלי בלי המקלט המקורי שלה כמו למשל עם המקלט של העכבר שלי MX1000 על ידי החלפת הדרייבר לאחד שתומך גם במקלדת? (אבל אם אני לא טועה המקלדת היא BT והעכבר פועל על תדר מסוים נכון?) תודה!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. יש לי Xerox Phaser 3117 ו-Canon PIXMA MP160. בקנון אני משתמש לסריקות בלבד ובזירוקס להדפסות. יש לי כאבל אחד שאני מעביר אותי ממדפסת אחת לשניה בהתאם לצורך. לענייננו - סרקתי מספר מסמכים ופתאום במסמך הבא היא הפסיקה לסרוק וקיבלתי הודעת שגיאה. חשבתי שמדובר בבעיה מוזרה אז איתחלתי את המחשב וזה עדיין לא סרק. אבל שמתי לב שגם המדפסת זירוקס לא עובדת משום מה, אז החלפתי כאבל חדש כי חשבתי שאולי הוא נהרס פתאום. אבל גם כאן המדפסות לא עובדות. מה יכולה להיות הבעיה? לא ייתכן שהבעיה במדפסות והוכחתי שהבעיה גם לא בכאבל. כנראה הבעיה במחשב עצמו. מה צריך לבדוק?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. *כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by moshiko69,

שלום, מחפש מדפסת משולבת כולל פקס סורק וכמובן מדפסת. השימושים: הדפסת עבודת שונות (לסטודנט) + שימושים משפחתיים, סריקת תמונות משפחתיות וכאלה. תקציב: עד 900 + - ש"ח. חשוב שהדיו לא יגמר מהר ולא יעלה יקר. חשבתי על ה Lexmark X6170 אבל הבנתי שהיא לא משהו. נ.ב - חשוב שהסורק יהיה אופקי (שיהיה ניתן לצלם מספר פתוח) אה ושיהיה חיבור ETH לחיבור ברשת.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. אהלן חברים, אני צריך המלצה למדפסת, אם כי עדיין לא החלטתי לגמרי איזה סוג. הזרקת דיו, משולבת הזרקת דיו או אולי בכלל לייזר. עיקר ההדפסה היא כמובן שחור לבן, אבל מדי פעם יש צורך בצבע. הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולות הדפסה טובות ואיכות טובה ככל האפשר (לא צריך מטורפות) למקרה שאני מדפיס תמונות (מה שאני לא עושה הרבה), יכולת הדפסה דו צדדית (זה אפשרי? כי שמתי לב שזה לא נפוץ משום מה), יכולת הדפסה טובה על נייר 180גרם, ודיו בעלות תמורה כמה שיותר טובה למחיר. כי עם ה-HP הישנה שלי למשל, צריך לקחת הלוואה מהבנק בשביל דיו כל פעם שהוא נגמר.... אתם לא חייבים לעשות את הבחירה לגבי איזה סוג מדפסת (הזרקה, לייזר או משולב), אבל אשמח אם תתנו המלצה למדפסות מומלצות מהסוגים הנ"ל. תודה רבה! ד.א, אם המדפסת …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by MikMak,

שלום , יש לי מדפסת MX925 של CANON , קיבלתי דפי פוטו ניסיון כאלה : באמזון ארה"ב הכי קרוב לזה הוא עם PP-301 ולא PP-201 , זה אומר שטיפה שוקל יותר , הבעיה שבSPECS של המדפסת : http://www.canon.co.uk/printers/inkjet/pixma/pixma_mx925/specification.aspx רשום רק הדגם עם PP-201 , ואילו בגלל שה-PP-301 חדיש זה לא רשום , השאלה אם יתאים ? אני מתכוון מאמזון : https://www.amazon.com/CanonInk-Photo-Glossy-Sheets-1432C006/dp/B01M1DDCRB מה לדעתכם זה יעבוד במדפסת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mikale,

חוות דעת: אם מחפשים מכשיר הכולל פקס ומתכוונים להשתמש בפקס לפקסים נכנסים - אל תרכשו את הדגם הזה. הפקס פרימיטיבי לחלוטין ואינו מסוגל לקבל אוטומטית פקסים נכנסים. רק ידנית. על מנת לענות אוטומטית המכשיר זקוק לשירות "צליל מובחן", כלומר צליל אחד כשמדובר בפקס נכנס וצליל שונה כשמדובר בשיחה רגילה, ולבזק אין שירות כזה. אז אם המכשיר מיועד לשימוש ביתי, ואתם מחברים אותו על אותו קו רגיל בבית, תתכוננו למצב שבו אתם עונים לשיחה ושומעים את הצליל הצורמני של הפקס עונה, או למצב שבו פקס מנסה להיכנס ושום דבר אינו מקבל אותו. אם מחובר גם משיבון ביתי על אותו קו, בכלל החגיגה בעיצומה. בקיצור, אם רצונכם במדפסת טובה, סורק טוב - המכשיר מתאים (אם כי יקר מדי רק בשביל תכונות אלה) אם רצונכם גם בפקס - ותרו. …

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by DAN,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006959501&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כמו מדפסות האלה הענקיות שמדפסים על דף קרטון עבה כמו קרטון כרטסי ברכה כרטסייה עטיפה של דיסק.. מדפסת כזאת רק בקטן ואין הגבלת מחיר ..תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Ashand,

שלום יש לי כרטיס sas lsi תומך ב-6gbs , אם אני מחבר לו backplan לחיבור עד 8 הרדיסקים האם זה יעבוד לי? ואם כן איזה backplan יתאים לי לכרטיס הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by ORrrr,

בתוכנה MBProde בוולטים יש משהו שנקרא +2.5 והוא עומד לי על 1.09, מזה? עוד דבר, מזה Aux1. עוד דבר, למה ה Chassis על 0 ומזה בכלל? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by smadica,

היי, יש לי טלויזיה של brother קצת ישנה ואני לא מוצאת לה שלט. יש לי שלט אוניברסלי global 4. איך אני מסנכרנת ביניהם? ניסיתי ללחוץ על ה-code ולכוון לכיוון הטלויזיה ולא עובד. איך אני יכולה להשיג קוד או משהו כזה? תודה :-\

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי המקלדת שעבדתי איתה 5 שנים בערך נהרסה פתאום, ואני מחפש מקלדת חדשה. עד היום השתמשתי במקלדת פשוטה של microsoft בלי פיצ'רים וכאלה. אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה לשימוש, אני בעיקר גולש ומשחק אבל אני לא צריך פיצ'רים וכאלו דברים. רק שהמקשים שלה יהיו שטוחים כאלה ונוחים (ממש ברגע זה אני עם מקלדת חלופית עם מקשים בולטים ומעפנים אי אפשר ככה), עוד דבר חשוב זה שהיא תיהיה ישרה ! שהיא לא תיהיה בצורת גל כזה עם מקשים בגדלים שונים. נקודה נוספת, עדיף שתיהיה חוטית אין לי כח להחליף כל פעם בטריות בקיצור מקלדת ג'ינרית אבל נוחה ! תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. אני רוצה עכבר אלחוטי שיהיה לו זמן בטריה ארוך ונטען..לא צריך זמן תגובה מטורף של שחקנים מקצועיים..שיהיה עכבר איכותי וטוב אבל לא מטורף.. ומקלדת גם טובה כמה מקשי מולטימדיה..אם יש מקלדת אלחוטית טובה ולא יקרה מידי אז סבבה אם לא שיהיה חוטי..

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by arik_bulldog,

כמו שאני יכול לקנות דיו בנפרד ולמלא בעצמי, יש דבר כזה גם עם טונרים? או דרך אחרת לחסוך כסף?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. אני כל פעם שומע משהו אחר - לפעמים שהוא לא יוכל ואני יצטרך לקנות אנרמקס 350W או HEC475AR-T ולפעמים שהוא יחזיק מצויין אז מה התשובה?? ABIT NF7 NForce 2 revision 2.0 (A3) Thermaltake Crystal Orb Chipset/VGA Cooler AMD Athlon XP 2100+ AIUHB Tray CPU Thermalright SK7 Thermaltake 80mm SF 2 with "Coolmod" Twinmos DDR-RAM 512MB PC3200 400Mhz WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE Powercolor Radeon 9700 128MB DDR VIEWSONIC 17" P70F Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower CD-ROM Asus x 52 PANASONIC FLOPPY 1.44 Logitech Internet Navigator Logitech MX500 Optical Altec lansing ATP-3

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. הגיע לי הA-TOP X-BLADE החדש ....סוף סוף.... :jump: :anim-jjd: :anim-jjd:קודם כל הוא מארז יפה פצצתי שחבל"ז ויש לו גימור הכי יפה שראיתי....עכשיו בואו נגיע לפואנתה נתקעתי בחיבורים הקדמיים של הקול והמיקרופון לאן לחבר אותן בלוח ASUS כי בספר של הלוח רשום שמות אחרים של החיבורים וחוטים שצריך לחבר רשום שמות אחרים של יציאות שצריך לחבר הקיצר אני צריך איזה מדריך או משהו שיסביר לי איך אני פאקינג מחבר את היציה הקידמית הזאת של הקול....תודה לעונים..!

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by Ronen Mars,

יש קאטצ' במחיר הזול ? הדיו נגמר מהר ? הדיו יקר ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by iakovl,

יש לי כמה שאלות על הספק והם: 1. שמעתי שיש 3 גרסאות של הספק הזה, מה ההבדל בינהם? 2. כמה יציאות (מולקס,12V וכו'..) יש לו ומה האורך של כל אחד מהם. 3. האם שווה לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. שלום! ברשותי מדפסת Lexmark Z24. הבעיה העיקרית שלה היא שאין לה דרייברים, פשוט אין. ניסיתי להתקין דרייברים של Z23, Z25, המדפסת לא עובדת. החלטתי ששווה לי להשקיע במדפסת טובה לעתיד, אך התקציב שלי מוגבל ל-400. מכיוון שיש דגמים רבים בשוק אשמח להמלצה! אני מחפש מדפסת עם ראשי דיו זולים, בעיקר. תודה רבה (:

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by trxman,

שלום לכולם אני מרכיב כרגע מפרט מ KSP, וכפי שידוע לרובנו - הספקים שהם מציעים לא מי יודע מה, והאנמרקס יקרים מידיי. חשבתי על FSP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4361&ref_id=bazman ואולי , Samurai. אבל, הבעייה היא שאני מזמין את המחשב מ KSP, אם המארז והספק יגיעו מנועה, אז לדעתכם KSP יוכלו להרכיב את המחשב? כי אני לא בדיוק הולך לבנות את המחשב לבד

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by -twelve,

נישברו לי האוזניות משום מה דווקא אחלה אוזניות דיי זולות וסיפקו את הסחורה אבל אתמול הן החליטו להישבר...הן היו של סוני אבל לא משנה...החלטתי לשנות אם כבר נשברו...אז מה ההצעות שלכם לתקציב הנ"ל? :]

• 0 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.