עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by a_halachmi,

יש לי psp וכשאני מחבר אותו למחשב ומעביר לו שירים או תמונות אז הוא כותב או שהו לא מוצא את הקובץ או שגיאה בהתקן פלט קלט מה לעשות? :s05:

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  2. והעם בארץ יש את ה mx510? ואיזה מהשניים כדאי?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום אני מחפש מדפסת טובה שתשמש אותי גם לעבודות באונ' וגם להדפסת תמונות, המהירות פחות חשובה לי. חשבתי על קנון IP4000 אבל אז צצה לי שאלה.... מה ההבדל בינה לבין הIP3000? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה ו/או להציע לי על מדפסת אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  4. (יש לי כבר מדפסת) עוד תנאים: שימוש ביתי, זול, אמין, תחזוקה זולה, שימוש בפקס ללא הפעלת המחשב, ושידע לנווט בשיחות הנכנסות האם זו שיחת טלפון או פקס. אני לא יודע הא קיים מכשיר כזה העונה על כל התנאים הנ"ל, אז לפחות מבקש המלצה על מכשיר דומה תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by chaplin81,

היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by yakirmizrahi,
  7. Started by liord,

האלן ממצב.. שמעו יש לי את המארז הזה: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA הוא טוב?? והשאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוסיף מאוורר או לעשות משו שהוא יראה יותר טוב.. שמתי לו כבר לדים.. הינה המארז במלואו: http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm ועוד משו אם אתם יכולים לעזור לי.. יש פה למעלה את הכניסות של הUSB והקול וזה.. וזה לא פועל לי.. :'(

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by Pitzinyelo,

מה אתם אומרים עליו מבחינת אוורור?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. דואל סידי,או סיניגל סידי ,הזיכרונות הם sdram 512mb 133 3.3v השאלה שלי היא האם עדיף 16 מעגלים 8 מכל צד ,או שאותו נפח רק 8 בצד אחד תודה...

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  10. אהלן אנשים .. לחבר שלי לא מזמן נשרפו כל מיני עניינים בתוך המחשב עקב הפסקת חשמל שהייתה ... עכשיו חשבתי לקנות איזהשהו מייצב מתח . מצאתי בזאפ את המוצר הבא : http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=26722&ref=12#description האם המכשיר הזה יעזור במקרה כזה ? (האם ההשהייה של כמה דקות משמעה שהמחשב לא ייכבה ויהיו לי כמה דקות לכבות אותו?) . מקווה שלמישהו יש תשובה... תודה !

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  11. טוב אז ככה יש לי תקציב של 2000+ שקל ליקנות טלויזה הצרכים שלי הם 1-ליראות שידורי כבלים 2-לחבר את הטלויזיה למחשב דרך S-video ולשחק באמולטורים ומישחקים כמו פרו אבולושן סוקר וניד פור ספיד לדוגמה בטלויזה הטלויזה לחדר רגיל (לא סלון וחשבתי על טלויזיה רגילה שטוחה 25 אינטש ) במידת האפשר גם מסך שחור חוץ עוד שאלה מה האבדל בין 50 Hz ל100 ? השאלה היא גם בחיבור דרך המחשב וגם לצפיה בסירטי DVD וכבלים אני בנתים חושב על הטלויזיה הזות- http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=21081 אבל אין לי הבנה בעינין ובבקשה על תיתנו לי המלצות לLCD גנרים ברזולוציה נמוכה אני לא בוחר LCD כי אני לא חושב שיש LCD נורמלי בתקציב הזה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by xMenta,
    • 0 תגובות
    • 488 צפיות
  13. רכיב חברה דגם מעבד AMD AMD K8 64BIT 1MB Box 3700+ K8 64BIT San Diego לוח-אם GIGABYTE GA-K8N ULTRA-SLI זכרון KINGSTON 2 יחידות של DDR 1024MB PC400 כונן קשיח WESTERN DIGITAL 250GB - WD2500KS - 7200 RPM 16MB SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gigabyte 6800GT PCI-E SLI 256MB 256bit DDR3 כונן דיסקים NEC NEC ND3540 אל-פסק SUSTAINER SUSTAINER 600VA + SOFTWARE מארז SPL SPL 6092 - special design w/4 fan ! ארוך ספק ספק כח 500W מסך MAG MAG 19" FLAT 996PFS כעיקרון...אמרו לי שכדאי שהמארז שלי יהיה גדול בשביל איורור...ומכיוון ואני בהמשך מתכוון להוסיף עוד כרטיס גרפי של 6800GT אז אני צריך איוורור טוב כדי שלא תהיה זו השקעה שתלך לי... תוכלו בבקשה לעזור בבחירת מארז? אני לא מחפש יופי במארז...בכלל ל…

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  14. Started by cosinusminus,

שלום בימים הקרובים אני מתכוון לקנות AMD64 3200 + ATI X800-GTO2 עם כל הנלווה. המחשב הנוכחי שלי, ארוז בתוך Compucase 6A19 עם הספק HEC 300W שהגיע איתו. האם באמת יש צורך ברכישת ספק חדש חזק יותר, או שהמחשב החדש יסחוב עם הספק הנוכחי? כמו כן, במארז מאוורר אחד בלבד, האם גם זה מספיק בהנחה שאני לא מתכנן OC? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  15. Started by magadi,

אז ככה יש לי מדפסת HP PSC 1110 עכשיו דיו מקורי עולה לי הרבה מאוד כסף אם אני לא טועה בסביבות 150-200 שקל למלות את המחסנית של הדיו עולה לי בסביבות ה70 עכשיו הקטע הזה לא מתאים לי אני משתמש במדפסת בשביל להדפיס דברים לבית ספר וגם דברים אחרים והולך לי הרבה מאוד כסף על צבע.. עכשיו גם הקטע שהיא משולבת זה לא טוב לי עשיתי טעות שקניתי אותה .. עכשיו אני רוצה לקנות מדפסת חדשה ואני צריך עזרה ממכם מחכמי הפורום אני צריך מדפסת שהדיו שלה לא יעלה הרבה כסף(ראיתי דיו של קנון שעולה 30 שקל האם זה נכון? אני לא חושב שזה היה מקורי אבל זה לא משנה לי) אמממ ותדפיס באיכות סבירה לא יותר מדי בקשות בקשר למחיר כמובן שלא תעלה הרבה תנסו כמה שיותר זולה ואני רוצה המלצות כי בZAP יש 1001 דגמים ואני לא רוצה לקנו…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by bykeking,

יש לי מקלדת mne 4000 (microsoft netural ergonomic 4000 ויש איתה בעיה מוזרה: פעם בכמה זמן (שבועיים, שלושה) היא פתאום לא מגיבה. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר והלדים של הקפס לוק וכל אלה גם לא משתנים כשאני לוחץ על קפס וכו'. אני פשוט מנתק את המקלדת מהחיבור usb ומחבר לאחד אחר, ואז היא עובדת שוב כאילו שום דבר לא קרה. אה, כשאני מנתק ומחבר שוב לאותו חיבור היא עדיין לא עובדת למישהו יש מושג מה הבעייה (זה לא שאין לי כוח פעם בשלושה שבועות לנתק אותה ולחבר שוב אבל סתם מעניין אותי מה הבעייה...) תודה לעוזרים! ד"א, זה אף פעם לא קורה כשאני בזמן עבודה, היא מפסיקה רק כשאני לא ליד המחשב...

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  17. Started by AdamS,

למחוק..(: אדם

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע מה הסיבה?... ???

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by mp91,

יש לי בעייה במיקרופון... יש לי אוזניות עם מיקרופון OVANN 580 המייקרופון לא משמיע לי כל כך טוב ( צריך ממש שהוא יהיה קרוב ולדבר חזק ) ואצל חבר שלי ניסיתי והוא השמיע מסוף החדר אפילו שדיברנו.... מה אני יכול לעשות בדקתי במאפיינם של הסאונד שלי ושמתי שמה הכל על הכי גבוהה..... יש מצב זה בעיה בלוח בכרטיס קול המשולב..? או שכנראה צריך להגדיר איזה משהו? הנה כמה תמונות של המאפיינים.: http://img313.imageshack.us/my.php?image=15rs2.jpg http://img313.imageshack.us/my.php?image=23to.jpg http://img315.imageshack.us/my.php?image=35ue.jpg

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  20. מחפש ספק עם יכולת לספק הרבה אמפרים (יותר מ25A ל12V) ושיהיה גם יציב וטוב.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by just_me,

יש לי את הפלפון החדש הזה של IMOD מדגם מוטורולה עכשיו יש בו מצלמת ווידאו ואפשר לעשות סרטונים - הכול טוב ויפה קניתי לו כבל שאני יכול לחבר אותו למחשב שאני יוכל להעתיק את הסרטונים מהפלפון למחשב (זה חיבור USB) אבל זה לא מזהה לי אותו. כלומר יש תגובה המחשב מזהה שהוכנס USB הוא בה להתקין אותו ואז הוא אמור שהוא לא יכול כי הוא לא מוצא את הדרייברים המתאימים. יש למישהו פה מושג איזה דרייברים צריך? ואגב התקשרתי לכול מקום שיכולתי חנויות פלפונים וסלקום ואף אחד מהם לא תומך בפלפונים האלו :<

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  22. Started by MATOK,

Gamatronic SmartCompact 750VA יספיק למפרט שלי ?

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by kotel,

MDRED21LP אזניות איכות מבית סוני מתאימה לנגני iPOD זה מה שמפרסמים באתר האם בגלל שזה מתקים ל-IPOD זה לא יתאים לי למינידיסק?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_288&products_id=2195 אני צריך מארז כזה לאולפן, השאלה שלי: האם הוא מתאים לכל הלוחות אם (הלוח אם הוא mATX) ולכרטאיסי הרחבה? (מסך, קול וכ'ו) המארז הוא מארז 4 מקומות.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  25. לפעמים אני משתמש בפונקציה של Multipage printing - הדפסת שני עמודים על דף אחד (כמו בתמונה המצורפת). אך עמוד '1' מופיע משמאל ועמוד '2' מופיע מימין דבר המתאים לאנגלית אבל לא לעברית. כיצד ניתן לתקן את זה ? המדפסת שלי היא Lexmark E120 (מדפסת "לייזר"). [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים