ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי לנובו עם מטען 65w type-c ואני רוצה אפשרות להטעין אותו ברכב. יש דבר כזה שעובד טוב? אשמח לקישור לאחת החנויות באיזור אשדוד. אם לא מדובר במשהו יקר אשמח גם לקישור באתר בחו"ל (מוכר אמין) שעובד עם פייפל. תודה רבה
-
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד למטרות ניווט(GPS) יומן ווורד בגירסא כמה שיותר מורחבת + תמיכה בעברית. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם - קודם כל אנ רוצה לציין שעשיתי חיפוש ולא מצאתי הודעות שעזרו לי בנושא ולכן אני כותב. יש לי 2 מחשבים - 1- amd 300+64 bit + 1gig of ram 2- amd duron 800mghz+ 256 sdram אני רוצה לקנות UPS שיחזיק את שני המחשבים ואולי גם את המסך אבל בעיקר את המחשבים - הקניה הכי טובה כרגע זה ה ECOM700 של advice השאלה היא האם הוא יחזיק את שני המחשבים ? אני לא צריך 15 דקות של גיבוי אלא 5 דקות רק שיספיק לסגור את ה WIN בצורה מסודרת. מה אתם חושבים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
מה כדאי לי לקנות? אני יודע שכבר שאלו את השאלות האלה..אבל אני רוצה תשובה עדכנית.. תשובה מוחלטת...שאני יקנה משהו שאני שלם איתו..ולא יצטער אחר כך
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מדפסת טובה שתשמש אותי גם לעבודות באונ' וגם להדפסת תמונות, המהירות פחות חשובה לי. חשבתי על קנון IP4000 אבל אז צצה לי שאלה.... מה ההבדל בינה לבין הIP3000? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה ו/או להציע לי על מדפסת אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אהלן אנשים .. לחבר שלי לא מזמן נשרפו כל מיני עניינים בתוך המחשב עקב הפסקת חשמל שהייתה ... עכשיו חשבתי לקנות איזהשהו מייצב מתח . מצאתי בזאפ את המוצר הבא : http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=26722&ref=12#description האם המכשיר הזה יעזור במקרה כזה ? (האם ההשהייה של כמה דקות משמעה שהמחשב לא ייכבה ויהיו לי כמה דקות לכבות אותו?) . מקווה שלמישהו יש תשובה... תודה !
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי תקציב של 2000+ שקל ליקנות טלויזה הצרכים שלי הם 1-ליראות שידורי כבלים 2-לחבר את הטלויזיה למחשב דרך S-video ולשחק באמולטורים ומישחקים כמו פרו אבולושן סוקר וניד פור ספיד לדוגמה בטלויזה הטלויזה לחדר רגיל (לא סלון וחשבתי על טלויזיה רגילה שטוחה 25 אינטש ) במידת האפשר גם מסך שחור חוץ עוד שאלה מה האבדל בין 50 Hz ל100 ? השאלה היא גם בחיבור דרך המחשב וגם לצפיה בסירטי DVD וכבלים אני בנתים חושב על הטלויזיה הזות- http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=21081 אבל אין לי הבנה בעינין ובבקשה על תיתנו לי המלצות לLCD גנרים ברזולוציה נמוכה אני לא בוחר LCD כי אני לא חושב שיש LCD נורמלי בתקציב הזה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
(יש לי כבר מדפסת) עוד תנאים: שימוש ביתי, זול, אמין, תחזוקה זולה, שימוש בפקס ללא הפעלת המחשב, ושידע לנווט בשיחות הנכנסות האם זו שיחת טלפון או פקס. אני לא יודע הא קיים מכשיר כזה העונה על כל התנאים הנ"ל, אז לפחות מבקש המלצה על מכשיר דומה תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האלן ממצב.. שמעו יש לי את המארז הזה: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA הוא טוב?? והשאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוסיף מאוורר או לעשות משו שהוא יראה יותר טוב.. שמתי לו כבר לדים.. הינה המארז במלואו: http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm ועוד משו אם אתם יכולים לעזור לי.. יש פה למעלה את הכניסות של הUSB והקול וזה.. וזה לא פועל לי.. :'(
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
???? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
רכיב חברה דגם מעבד AMD AMD K8 64BIT 1MB Box 3700+ K8 64BIT San Diego לוח-אם GIGABYTE GA-K8N ULTRA-SLI זכרון KINGSTON 2 יחידות של DDR 1024MB PC400 כונן קשיח WESTERN DIGITAL 250GB - WD2500KS - 7200 RPM 16MB SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gigabyte 6800GT PCI-E SLI 256MB 256bit DDR3 כונן דיסקים NEC NEC ND3540 אל-פסק SUSTAINER SUSTAINER 600VA + SOFTWARE מארז SPL SPL 6092 - special design w/4 fan ! ארוך ספק ספק כח 500W מסך MAG MAG 19" FLAT 996PFS כעיקרון...אמרו לי שכדאי שהמארז שלי יהיה גדול בשביל איורור...ומכיוון ואני בהמשך מתכוון להוסיף עוד כרטיס גרפי של 6800GT אז אני צריך איוורור טוב כדי שלא תהיה זו השקעה שתלך לי... תוכלו בבקשה לעזור בבחירת מארז? אני לא מחפש יופי במארז...בכלל ל…
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום בימים הקרובים אני מתכוון לקנות AMD64 3200 + ATI X800-GTO2 עם כל הנלווה. המחשב הנוכחי שלי, ארוז בתוך Compucase 6A19 עם הספק HEC 300W שהגיע איתו. האם באמת יש צורך ברכישת ספק חדש חזק יותר, או שהמחשב החדש יסחוב עם הספק הנוכחי? כמו כן, במארז מאוורר אחד בלבד, האם גם זה מספיק בהנחה שאני לא מתכנן OC? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
דואל סידי,או סיניגל סידי ,הזיכרונות הם sdram 512mb 133 3.3v השאלה שלי היא האם עדיף 16 מעגלים 8 מכל צד ,או שאותו נפח רק 8 בצד אחד תודה...
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע מה הסיבה?... ???
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי מקלדת mne 4000 (microsoft netural ergonomic 4000 ויש איתה בעיה מוזרה: פעם בכמה זמן (שבועיים, שלושה) היא פתאום לא מגיבה. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר והלדים של הקפס לוק וכל אלה גם לא משתנים כשאני לוחץ על קפס וכו'. אני פשוט מנתק את המקלדת מהחיבור usb ומחבר לאחד אחר, ואז היא עובדת שוב כאילו שום דבר לא קרה. אה, כשאני מנתק ומחבר שוב לאותו חיבור היא עדיין לא עובדת למישהו יש מושג מה הבעייה (זה לא שאין לי כוח פעם בשלושה שבועות לנתק אותה ולחבר שוב אבל סתם מעניין אותי מה הבעייה...) תודה לעוזרים! ד"א, זה אף פעם לא קורה כשאני בזמן עבודה, היא מפסיקה רק כשאני לא ליד המחשב...
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
חייבת אוזניות Wireless למקום העבודה, רק העניין הוא שאני כנראה מאוד רגישה לקרינה כי אחרי כמה דקות אני מרגישה כאב אוזניים וכאב ראש מאוד חזקים. האם אתם מכירים איזה שהוא דגם משובח שהקרינה שם יותר נבלמת? האם יש איזה שהוא פתרון אחר שיכול לעזור לי? מודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יציאת ה-PS-2 שלי נדפקה, וכדי להימנע מלטפל בלוח האם החלטתי בהתאם להמלצות לרכוש מקלדת בעלת חיבור USB. כשהלכתי שמח וטוב לב לחנות הקרובה למקום מגוריי, הציע לי המוכר לרכוש מתאם USB-PS-2, כך שאוכל להמשיך ולהשתמש במקלדת (ה-PS-2) הישנה שלי אך לחברה לכניסת ה-USB של המחשב. שמח וטוב לב רכשתי את המציאה, חיברתי את המקלדת באמצעות המתאם, ליתר בטחון הגדרתי ב-BIOS את Legacy USB כ-Enabled, ו... אז החלו הבעיות. Windows XP לא זיהה דבר וחצי דבר וכמובן שהמקלדת לא פעלה. ניסיתי לעבור בין כל ה-Port-ים של ה-USB - נאדה. לבסוף, חיברתי Hub "פושטי" שיקבלתי במתנה כפרדומת (מפצל יציאת USB אחת לארבע יציאות) - והפלא ופלא, כשחיברתי את המקלדת והמתאם שלה דרך ה-Hub - סופסוף Windows התעוררה לחיים, ו... זי…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
the printer can also be upgraded with a networking option. זאת השורה שכתוב בביקורת על המדפסת LEXMARK E232 מה זאת אומרת אפשר לשדרג לחיבור ברשת... ? תודה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכבר חדש והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. העכבר מיועד למשחקים, חשבתי על ה - MX510. מה דעתכם? באותו תקציב אפשר לקנות עכבר אחר שאולי הוא יותר טוב או ללכת עליו?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
מחפש ספק עם יכולת לספק הרבה אמפרים (יותר מ25A ל12V) ושיהיה גם יציב וטוב.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי את הפלפון החדש הזה של IMOD מדגם מוטורולה עכשיו יש בו מצלמת ווידאו ואפשר לעשות סרטונים - הכול טוב ויפה קניתי לו כבל שאני יכול לחבר אותו למחשב שאני יוכל להעתיק את הסרטונים מהפלפון למחשב (זה חיבור USB) אבל זה לא מזהה לי אותו. כלומר יש תגובה המחשב מזהה שהוכנס USB הוא בה להתקין אותו ואז הוא אמור שהוא לא יכול כי הוא לא מוצא את הדרייברים המתאימים. יש למישהו פה מושג איזה דרייברים צריך? ואגב התקשרתי לכול מקום שיכולתי חנויות פלפונים וסלקום ואף אחד מהם לא תומך בפלפונים האלו :<
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-