עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by kalda01,
    • 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by FatalElement,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4265 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 איזה ספק יותר איכותי? מה לקנות

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  3. Started by zahi,

שלום אני קניתי ספק TOPOWER TOP-550P5 550W והתקנתי אותו שמתי את חיבור atx 24 pin ובנוסף צריך לחבר 12v ללוח הלוח הוא dfi party lan n4 ultra הבעיה שיש ני חיבור 12v על האחד כתוב p4 ועל השני כתוב p4+ מה להתקין

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  4. שלום לכולם - קודם כל אנ רוצה לציין שעשיתי חיפוש ולא מצאתי הודעות שעזרו לי בנושא ולכן אני כותב. יש לי 2 מחשבים - 1- amd 300+64 bit + 1gig of ram 2- amd duron 800mghz+ 256 sdram אני רוצה לקנות UPS שיחזיק את שני המחשבים ואולי גם את המסך אבל בעיקר את המחשבים - הקניה הכי טובה כרגע זה ה ECOM700 של advice השאלה היא האם הוא יחזיק את שני המחשבים ? אני לא צריך 15 דקות של גיבוי אלא 5 דקות רק שיספיק לסגור את ה WIN בצורה מסודרת. מה אתם חושבים ? תודה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  5. Started by bykeking,

יש לי מקלדת mne 4000 (microsoft netural ergonomic 4000 ויש איתה בעיה מוזרה: פעם בכמה זמן (שבועיים, שלושה) היא פתאום לא מגיבה. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר והלדים של הקפס לוק וכל אלה גם לא משתנים כשאני לוחץ על קפס וכו'. אני פשוט מנתק את המקלדת מהחיבור usb ומחבר לאחד אחר, ואז היא עובדת שוב כאילו שום דבר לא קרה. אה, כשאני מנתק ומחבר שוב לאותו חיבור היא עדיין לא עובדת למישהו יש מושג מה הבעייה (זה לא שאין לי כוח פעם בשלושה שבועות לנתק אותה ולחבר שוב אבל סתם מעניין אותי מה הבעייה...) תודה לעוזרים! ד"א, זה אף פעם לא קורה כשאני בזמן עבודה, היא מפסיקה רק כשאני לא ליד המחשב...

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  6. Started by Buffer,

היי, אני מתבלט בין הדגמים של המקלדות של MS.. ראיתי באינטרנט 2 דגמים שמעניינים אותי ה-4000 וה-7000.. רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים חוצ'מזה שה-7 היא אלחוטית? תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  7. מחברות מוכרות ועדיף שיהיה כמה שיותר אלגנטי + שחור

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by chaplin81,

היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  9. Started by BornExtreme,

שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד למטרות ניווט(GPS) יומן ווורד בגירסא כמה שיותר מורחבת + תמיכה בעברית. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. Started by Li0n1,

מה כדאי לי לקנות? אני יודע שכבר שאלו את השאלות האלה..אבל אני רוצה תשובה עדכנית.. תשובה מוחלטת...שאני יקנה משהו שאני שלם איתו..ולא יצטער אחר כך

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  11. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום אני מחפש מדפסת טובה שתשמש אותי גם לעבודות באונ' וגם להדפסת תמונות, המהירות פחות חשובה לי. חשבתי על קנון IP4000 אבל אז צצה לי שאלה.... מה ההבדל בינה לבין הIP3000? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה ו/או להציע לי על מדפסת אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. והעם בארץ יש את ה mx510? ואיזה מהשניים כדאי?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by liord,

האלן ממצב.. שמעו יש לי את המארז הזה: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA הוא טוב?? והשאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי להוסיף מאוורר או לעשות משו שהוא יראה יותר טוב.. שמתי לו כבר לדים.. הינה המארז במלואו: http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm ועוד משו אם אתם יכולים לעזור לי.. יש פה למעלה את הכניסות של הUSB והקול וזה.. וזה לא פועל לי.. :'(

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  15. דואל סידי,או סיניגל סידי ,הזיכרונות הם sdram 512mb 133 3.3v השאלה שלי היא האם עדיף 16 מעגלים 8 מכל צד ,או שאותו נפח רק 8 בצד אחד תודה...

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  16. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע מה הסיבה?... ???

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. כרגע יש לי עכבר של לוג'יטק (G600 עם 10 כפתורי מאקרו) שמופעל באמצעות Logitech gaming software. ניסיתי לחבר הגה של לוג'יטק G29 והייתי צריך להתקין G-HUB. ה G-HUB הדפוק מנטרל LGS וחלק גדול מהאפשרויות שקיימות ב LGS (הצבת כפתור מקרו ספציפית לאפליקציה) לא קיימות שם... אחרי הסרת ה G-HUB הכל חזר לעבוד. -האם באופן כללי ניתן להפעיל הגה של לוג'יטק ללא ה G-HUB הדפוק? -האם ניתן להפעיל/להפסיק את ה G-HUB הדפוק תוך כדי עבודה או לנטרל אותו כדי שה LGS יעבוד?

18. טוב אז ככה יש לי תקציב של 2000+ שקל ליקנות טלויזה הצרכים שלי הם 1-ליראות שידורי כבלים 2-לחבר את הטלויזיה למחשב דרך S-video ולשחק באמולטורים ומישחקים כמו פרו אבולושן סוקר וניד פור ספיד לדוגמה בטלויזה הטלויזה לחדר רגיל (לא סלון וחשבתי על טלויזיה רגילה שטוחה 25 אינטש ) במידת האפשר גם מסך שחור חוץ עוד שאלה מה האבדל בין 50 Hz ל100 ? השאלה היא גם בחיבור דרך המחשב וגם לצפיה בסירטי DVD וכבלים אני בנתים חושב על הטלויזיה הזות- http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=21081 אבל אין לי הבנה בעינין ובבקשה על תיתנו לי המלצות לLCD גנרים ברזולוציה נמוכה אני לא בוחר LCD כי אני לא חושב שיש LCD נורמלי בתקציב הזה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  19. אהלן אנשים .. לחבר שלי לא מזמן נשרפו כל מיני עניינים בתוך המחשב עקב הפסקת חשמל שהייתה ... עכשיו חשבתי לקנות איזהשהו מייצב מתח . מצאתי בזאפ את המוצר הבא : http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=26722&ref=12#description האם המכשיר הזה יעזור במקרה כזה ? (האם ההשהייה של כמה דקות משמעה שהמחשב לא ייכבה ויהיו לי כמה דקות לכבות אותו?) . מקווה שלמישהו יש תשובה... תודה !

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  20. Started by raYo,

שלום, אני קונה עכבר חדש והתקציב שלי הוא עד 300 שקל. העכבר מיועד למשחקים, חשבתי על ה - MX510. מה דעתכם? באותו תקציב אפשר לקנות עכבר אחר שאולי הוא יותר טוב או ללכת עליו?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  21. רכיב חברה דגם מעבד AMD AMD K8 64BIT 1MB Box 3700+ K8 64BIT San Diego לוח-אם GIGABYTE GA-K8N ULTRA-SLI זכרון KINGSTON 2 יחידות של DDR 1024MB PC400 כונן קשיח WESTERN DIGITAL 250GB - WD2500KS - 7200 RPM 16MB SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gigabyte 6800GT PCI-E SLI 256MB 256bit DDR3 כונן דיסקים NEC NEC ND3540 אל-פסק SUSTAINER SUSTAINER 600VA + SOFTWARE מארז SPL SPL 6092 - special design w/4 fan ! ארוך ספק ספק כח 500W מסך MAG MAG 19" FLAT 996PFS כעיקרון...אמרו לי שכדאי שהמארז שלי יהיה גדול בשביל איורור...ומכיוון ואני בהמשך מתכוון להוסיף עוד כרטיס גרפי של 6800GT אז אני צריך איוורור טוב כדי שלא תהיה זו השקעה שתלך לי... תוכלו בבקשה לעזור בבחירת מארז? אני לא מחפש יופי במארז...בכלל ל…

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  22. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_288&products_id=2195 אני צריך מארז כזה לאולפן, השאלה שלי: האם הוא מתאים לכל הלוחות אם (הלוח אם הוא mATX) ולכרטאיסי הרחבה? (מסך, קול וכ'ו) המארז הוא מארז 4 מקומות.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. (יש לי כבר מדפסת) עוד תנאים: שימוש ביתי, זול, אמין, תחזוקה זולה, שימוש בפקס ללא הפעלת המחשב, ושידע לנווט בשיחות הנכנסות האם זו שיחת טלפון או פקס. אני לא יודע הא קיים מכשיר כזה העונה על כל התנאים הנ"ל, אז לפחות מבקש המלצה על מכשיר דומה תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by AdamS,

למחוק..(: אדם

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  25. Started by Axel Foley,

יש לי UPS של אדוויס דגם e-com שמחובר למחשב עם חיבור COM 1 שמנטר את המצב של האל-פסק. לפני כמה ימים אבד הקשר של האל פסק עם המחשב כך שעכשיו אני צריך לכבות את המחשב בעצמי במקרה של הפסקת חשמל ( לפני זה התוכנה של האל פסק היתה מורידה את המחשב לבד). התכנתי את התוכנה מחדש ומנהל ההתקנים מראה שהכל עובד כמו שצריך.... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכולם...

• 2 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.