עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dodomomo1986,

שלום, מחפש מדפסת לשימוש ביתי. נקודות חשובות: - הדפסה מידי פעם של דפי A3 - אפשרות הדפסה בדופלקס - חסחוני בדיו - קטנה ואיכסון - הדפסה של תמונות (הדמיות תלת מימד במקרה שלי באיכות טובה יחסית) באיכות טובה. הדבר הכי קרוב, ובמחיר הכי טוב היה ה-dcp j4110dw של brother שעולה כ- 450 שקלים. האם אתם מכירים/יודעים על מתחרה ראוי בתקציב של עד 600 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. במהלך משחק BF-bc2 יש תקיעות וקטיעות בפעילות העכבר, מה שלא היה קורה לי בעכבר החוטי (עכבר מיקרוסופט מיני לניידים) סיכוי קלוש שזה כתוצאה מהמשטח - משהו שעכבר אופטי פשוט הצליח להתמודד איתו.. האם הגיוני - זה משהו שצריך לצפות ממנו בעכבר אלחוטי? או שזה ספציפי לעכבר שלי והוא תקול מדובר במחשב נייד של לנובו עם מעבד T6500 ו4 גיגה ראם

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by AdamS,

טעות.... נא למחוק.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by X7-007,

שומעים עד שחיברתי לקח זמן בעע החיבורים כאלו לא נסגרים טוב, בקיצור חיברתי מהאל פסק את שני החיבורים אחד למחשב ואחד למסך והחיבור השלישי לחשמל , עכשיו בעיקרון הכל עובד וזה אבל כשאני לפעמים עושה לו בתוכנה SELF TEST או בכפתור במכשיר עצמו המחשב מתכבה לי וגם המכשיר עצמו ויצא לי פעם אחת שעשיתי את ה SELF TEST ולא כיבה שום דבר אז אני לא מבין פשוט איפה הבעייה ומה לעשות הוא לא מחובר בחיבור הלבן כמו שאמרתי מחובר רק כפי שאמרתי וגם דרך חיבור יוסאבי תודה באמת שמישהו יעזור אני חייב עזרה עלה הרבה כסף :-X

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by pyro_man,

תראו שוב אני לא מוצא פורום לפרסם את זה ולא בא לי בראשי אז נפרסם פה ותעבירו לפי הצורך... טוןב זה הולך ככה אני מחפש דרך או תוכנה להעביר קבצים לכרטיס הרחבה שלי במחשב כף יד אין לי בשבילו כניסה מיוחדת כמו שיש בחנויות.. וגם אי אפשר להעתיק קבצים לכרטיס הרחבה אין לי מושג למה מישהו יודע איך איפשר וגם ניסיתי דרך העברה האקטיבית וזה לא פועל.. למישהו יש דרך אחרת? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by amirx19,

מתכנן לקנות אוזניות עם מיקרופון והתקציב לא סגור כרגע, אבל אני מחפש מוצר איכותי. אם אתם ממש מתעקשים אז התקציב נע בין 300 ל-1,000 ש"ח. ראיתי שיש אוזניות שמתחברות בחיבור USB ויש כאלה שמתחברות בחיבור עגול (3.5 ?) הישן. 1. מה ההבדלים ? 2. יתרונות חסרונות לכל אחד מהם ? 3. האם בשימוש באוזניות עם החיבור העגול זה אומר שבכל פעם אצטרך לנתק אותם על מנת לחבר רמקולים או שאפשר לחבר רמקולים במקביל ? קראתי את הביקורת על ה-HyperX Cloud Alpha. תודה

7. אחרי שנגמר הדיו במחסנית המקורית (121XL) שהגיעה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להחליף אותה עם ה-21XL הלא מקורית שקניתי בקרביץ לא מזמן ומייד צצה הודעת סטטוס שקיימת בעיה עם המחסנית. במסך העזרה שהופניתי אליו הדבר הראשון שמוזכר הוא השימוש במחסנית מקורית אבל האם זאת באמת הסיבה? אם כן זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה לי. האמנם המדפסת הזו מזהה מחסניות לא מקוריות או שבמקרה נפלתי על מחסנית פגומה? דיברתי עם כמה חנויות מחשבים ולטענתם לא ידוע להם על בעיה כזו עם המדפסת הזו. מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין? תודה.

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  8. היי, המדפסת שלי, Brother MFC-J410, מראה את ההודעה unable to init.4f מיד לאחר שהיא נדלקת. בדקתי קצת את הנושא באינטרנט וראיתי שהבעיה יכולה להיות עם נייר או עצם זר אחר שנתקע במדפסת אבל חיפשתי בכל האזורים ולא מצאתי משהו תקוע. הבעיה התחילה מיד לאחר שהחלפתי את ראשי הדיו של המדפסת. האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע כיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. תאמת שאני נוטה לתקציב ממש זול בעניין אבל שיהיה נוח ואסטטי זה לא חייב להיות הכי זול אבל שיהיה נוח ואסטטי יש למישהו מושג להמליץ על דגם טוב? תקציב: באמת כמה שיותר זול אבל לא מכוער ושיהיה נוח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב :-) אני מניח שזה יגיע עד ל200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. שלום חבריא, אבקש את עזרתכם, אני מחפשת אוזניות קשת נוחות (משקפיים), וטובות לגיימינג. מחיר : עד 250. תודה לעוזרים :)

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by nec5e,

מחפש ג'ויסטיק (ולא gamepad) כמו שהיו פעם לאטארי או קומודור. כזה עם 2-4 כפתורים וידית נורמלית למשחק (לא כמו בג'ויסטיקים לסימולטורים). אשמח להלצה. תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי עכבר גיימינג עכבק גיימינג לוג'יטק g305 אלחוטי. לאחרונה התחילו לי כאבים במפרק היד, אני פשוט מרגיש שאין לי איפה להניח את היד... אני זוכר שהעכבר של רייזר, הabyssus של רייזר - היה לי נוח יותר בכף היד (אבל זרקתי אותו, לכן קניתי את העכבר הזה...) הנה טופס, שצילאתי באתר fxp ששם אף אחד לא נתן לי מענה...אורך היד שלי 10. רוחב לא בטוח איך למדוד... תקציבכם: (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר) 400 חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר) 500 מה השימושים שלכם בעכבר? (גיימינג, עבודה וכו') גיימינג ועריכה בפרימייר פרו אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הנך משחק? (קול אוף דיו…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by dor17,

שלום, אני מחפש מדפסת רשת טובה, לייזר צבעוני כמובן. כמה שאלות. יש מדפסות wireless יש כאלה שיודעות להתחבר ל2 רשתות אלחוטיות? אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגמים האלה, מה עדיף? או אם יש הצעות נוספות... Xerox Phaser 6180N ttp://www.logisticlaser.co.il/ProductDetails.aspx?pid=732 HP 2600n http://www.tonernet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=83 HP LASERJET 2605DN http://comtop.co.il/aecommerce/c3059/18197.php 2605DTN HP תודה, דור

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by haimiko84,

שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by dani,

יש לי מצלמת אינטרנט של Icatch שנראית ככה הבעיה היא שאני רואה את עצמי גם בירוק וגם הפוך: ניסיתי להכניס אותה בחיבור יו אס בי אחר במחשב וזה לא פותר את התקלה... מישהו יודע איך לפתור אותה? אני משתמש בתכנה AMcap בשביל המצלמה בכמה גירסאות

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by Zadu,

היי לכולם אני מחפש מקלדת גיימינג איכותית ונוחה לשימוש. התקציב שלי זה עד 550 ש"ח. אני לא מבין במקלדות אבל מה שכן חשוב לי: 1. נוחות לחיצה על המקשים 2. שיהיה בה הרבה אפשרויות 3. מראה איכותי 4. חיבור אלחוטי

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by TATA BOX,

עדיין יש חיה כזאת איפשהו? הצטברו לי במהלך הזמן עשרות מחסניות ריקות. אני זוכר שבעבר היו חברות שנתנו זיכוי תמורת הריקות. האם גם היום זה ככה? יש מה לעשות איתם או לפח?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Tal-T,

היי חברים, עלה אצלי הצורך במקלדת (רצוי עם פד כמו של לפטופ שישמש כעכבר) שאחבר לסטרימר מסוג xiaomi mi box כי נורא קשה לנווט עם השלט כשאני גולש, מקליד וכו' בטלוויזיה. מכיוון שיש רק חיבור usb אחד לסטרימר, ואני מתכוון לחבר אליו מגדיל טווח של הwifi, חשבתי שאולי כדאי להשתמש במקלדת שמתחברת עם בלוטות' (הסטרימר תומך בבלוטות'). יש למישהו המלצה למקלדת כזאת? מעדיף להוציא פחות מ-200 שקלים.

• 0 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. Started by gogober,

האם ניתן להתחבר לאינטרנט עם מכשיר זה דרך ה- USB, אני מעוניין להעביר/לשלוח את האימיילים שבמכשיר. ???

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by tomermu,

מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר לא יקרים במיוחד- זה לילד חשוב שיהיו בסטייל של גיימינג- מוארים וצבעוניים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כותרת

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by kooyool,

אני רוצה לקנות גויסטיק למחשב בשבוע הקרוב ואני אשמח אם תביאו לי כמה הצעות אני צריך גויסטיק קרבי עד 1000 שקל (יש לי עכשיו את ה extreme 3d pro ואני רוצה משהוא יותר טוב) אני צריך משהוא בארץ כי אני רוצה את זה שיגיע השבוע תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. על פניו, לא ניראה שיש נייר תקוע בפנים, שמפריע לכניסת הנייר החדש. כמו כן במסך הקטן של המדפסת כתוב e 0 2 וזה אומר שבעצם נגמר הנייר במגש, לפי המדרך של קנון עצמם, אבל כמובן שזו לא הבעיה, כי נייר יש בשפע :-). מישהו יכול לנסות לעזור? אגב, הנייר מתעקם לכיוון שמאל, כלומר צד שמאל נכנס מעט אבל ימין כניראה מסרב ואז הנייר נשאר עקום ותקוע. אגב, הוא יוצא בלי בעיה, כי הוא נכנס ממש מעט. אשמח לעזרה :-).

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by gman_il,

יש לי אוזניות של TB כבר שנה אבל הם נשברו די מהר ובאופן כללי היו מסורבלות ואני לא בטוח ששוות את הסכום הגבוה. רציתי לשמוע חוו"ד של מישהו שרכש והשתמש , האם שווה להשקיע בזוג נוסף? תודה.

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.