ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על מקלדת כמו Razer Lycosa או יש גם את ה G15 של לוג'יטק אז מספר שאלות קודם כול איך הן לשימוש יום יומי (נניח הקלדה רגילה, תיכנות וכו') דבר שני, אין להם תמיכה בעברית, יש דרך שאפשר להוסיף? וכמובן כול דבר נוסף שיש לכם להגיד על המקלדות האלו או אחרות לGAMING, אשמח לשמוע בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי עכבר Razer Mamba שעבד טוב בשנה וחצי האחרונות. השבוע הוא הפסיק לזהות תזוזה של העכבר. כל הכפתורים עובדים, לכן אני חושש שזו בעיה של העינית. איפה אפשר לתקן אותו בארץ? תודה מראש, גל
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
בסביבות 400+W לא צריך יותר, שיהיה כמה שיותר טוב, תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב כרגע מפרט מ KSP, וכפי שידוע לרובנו - הספקים שהם מציעים לא מי יודע מה, והאנמרקס יקרים מידיי. חשבתי על FSP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4361&ref_id=bazman ואולי , Samurai. אבל, הבעייה היא שאני מזמין את המחשב מ KSP, אם המארז והספק יגיעו מנועה, אז לדעתכם KSP יוכלו להרכיב את המחשב? כי אני לא בדיוק הולך לבנות את המחשב לבד
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
התקציב שלי 750 שקל ואני רוצה לקנות אוזניות לסוני 3 שזה ישמש למשחקי יריות וחשבתי על האוזניות החדשות של סוני pulse elite שעולות 600 שקל מהאתר vgp מחו״ל למישו פה יש המלצה בתקציב של 750 על אוזניות יותר טובות כי אמרו לי בפורום fxp לשאול בפורום של חומרה וציוד היקפי וכו.. כי שם יותר מבינים אז אמרתי אני ישאל באתר הזה מישו פה חושב שאני יכול לקנות בתקציב 750 שקל אוזניות יותר טובות ממה שאני רוצה של סוני ?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
נישברו לי האוזניות משום מה דווקא אחלה אוזניות דיי זולות וסיפקו את הסחורה אבל אתמול הן החליטו להישבר...הן היו של סוני אבל לא משנה...החלטתי לשנות אם כבר נשברו...אז מה ההצעות שלכם לתקציב הנ"ל? :]
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי מדפסת שמתחברת עם USB אבל אני לא רוצה לתקוע כל הזמן לנייד. יש אפשרות לחבר לה דונגל בלוטוס או אינפרה במקום לחבר לה את הכבל?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות סט אלחוטי כי נמאס לי שיש לי חוטים על השולחן. היה לי פעם סט אלחוטי של לוגי'טק שעבד ב 2.4 אבל היה לאגים בעכבר ששיגעו אותי ונפטרתי ממנו.. הבנתי שבלותות' הרבה יותר טובה ויציבה והתחלתי להתעניין.. רציתי לשאול אם יש סט כלשהו או אולי עכבר ומקלדת בנפרד שאפשר לקנות...? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Corsair K55 או Cougar 450K? אם יש לכם המלצות למקלדות דומות אז תציעו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז עד עכשיו הייתי משתמש בעכבר פשוט אופטי של מייקרוסופט, אני לא גיימר והעכבר הזה פשוט היה לי מושלם. לאחרונה הוא התחיל לזייף (לחיצה ימנית אחת עושה שתי לחיצות) וזה התחיל לעצבן, פשוט הלכתי על האופציה לקנות עכבר נורמלי והלכתי לקנות את ה G7. לא היה להם את ה G7 לכן המליצו לי על ה MX הזה, אחרי בירורים וקריאה (טוב זה בחנות עצמה כמה זמן כבר יש לי לברר על רכיב חומרה בחנות) החלטתי שאני הולך על ה MX Revolution. קודם כל אני חייב לציין שפעם אחרונה שהשתמשתי בעכבר אלחוטי הייתה בשנות ה-90 המוקדמות והדבר ממש הדאיג אותי (בטרייה הייתה נגמרת מהר, הייתי לוחץ בכח שיגיב, חייב לחכות שייטען... בקיצור סיוט שעד היום נמנעתי ממנו), אבל כיום הטכנולוגיה ממש השתפרה, ה MX משתמש בבטרייה Li-ion שהטענתי א…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מחפש פד לעכבר שהיה טוב עכבר Laser שהיה טוב ונוח ושיעלה בערך 50 עדיף מאתר Pandas.co.il
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה פד לעכבר זה בשביל שהכדור יכול להסתובב בעכבר רגיל לא ?השאלה שלי זה האם אני צריך פד בשביל עכבר אופטי יש לי איזה פד בבית אם גל נוח ליד זה פד מתאים לעכבר אופטי והאם אני יכול להרוס ככה את העכבר תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=712 איך הוא , האם הוא שקט חם מידי או ג'נרי בכל ולא יחזיק מערכת חזקה (ראה מפרט בצד ימין) אני רוצה גם שתסבירו לי מהו ספק שהוא דור חדש מה זה 24 פינים העניין של המתחי חשמל למה כל זה חשוב?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת משולבת פקס משולב של HP. היום נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה כשניסיתי לשלוח פקס לעסק מסוים. שלחתי לעסק פקס והוא מקבל ממני דף ריק,רק עם השם שלי שחתום מראש בכל הפקסים שאני שולח. חשוב לציין שלאחר שהתגלתה הבעיה,ניסיתי לשלוח לעוד שני מקומות פקסים וגם הם קיבלו את הפקס,אך יצאו דפים ריקים. יש לציין שניסיתי לשלוח פקס גם עם סתם דף ריק שרשמתי שם כמה מילים וגם עם קובץ PDF מתוך המחשב,ככה שהבעיה היא לא בדף ששמתי הפוך או בבעיה אחרת. כיביתי את המדפסת המשולבת והדלקתי אך הבעיה נותרה בעינה. יש לציין שאם שולחים לי פקס,אני מקבל אותו במלואו...ז"א שאני לא מקבל דף ריק. יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה המלצה על עכבר ומקלדת טובים .. אני לא יודע מה כדאי אלחוטי או רגילל ??? מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל חוץ מהכבל .. כאילו אם יש הפרעות באלחוטי או משהו . תודהה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות מקלדת טובה (לוגיטק או משהו כזה) אבל אני מפחד שהיא תגיע בלי אותיות עבריות עליה. האם זה נכון והאם קיימות דרכים "להדביק" אותיות למקלדת ? לאו דווקה עבריות... נא לא להציע להדביק מדבקות נייר - זה מכואר ומתלכלך אחרי זה. תודה
-
איזה מסך 17 הייתם ממליים לקנות, למחשב שלא שיעבדו עליו 3-4 שעות ביום, אבל לא מסך יקר (מעל 1500) עדיף בטווחי מחירים היותר נמוכים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, במקרה הגיעה המקלדת הזאת לעבודה שלי. הדגם המדויק זה deck hassium cbl 108 cherry mx בעבודה שלי מזמינים רק מקלדות עם כרטיס מגנטי(כאלה שיש בקופות חולים/סופרים) בדקתי ברכש אצלנו ואף אחד לא הזמין אותה. בכל מקרה,מה עושה את המקלדת הזאת לכל כך יקרה? בדקתי באיביי וראיתי שמוכרים אותה בסביבות ה200$ http://www.ebay.com/itm/Deck-Hassium-CBL-108-cherry-MX-Red-Mechanic-LED-Keyboard-USB-Eng-Kor-/271267575392?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item3f28ceb660 עצם זה שהיא מכנית עושה אותה לכל כך יקרה? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה אני לא יודע מה זה חיבור מולקס כל הזמן אני שומע על זה בקשר ללוח אם ובקשר לחיבור ספק כח תסבירו לי מה זה ואיפה זה נמצא במחשב? למנהלים לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם צריך תעבירו תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ביררתי קצת, ואנ יבאמת מעוניין לקנות רמקולים עם סרראונד, ככה 5.1. (כרטיס הקול שלי הוא: SB AUDIGY) עכשיו אמרו לי שלא כדאי לי לקנות רמקולים למחשב כדוגמת Logitech, Altec Lansing וכו' אלא ללכת על סט רמקולים של מערכת קולנוע ביתית כדי לקבל מקסימום עוצמה, איכות וכו'. (בואו נגיד כרגע שכסף הוא לא גורם - או בעצם גורם של עד 2000 ש"ח). עכשיו המחשב נמצא בחדר שלי בקומת גג ואני רוצה לעשות בו סרראונד רציני על ווליום.... אז כמה דברים: 1. איזה רמקולים כדאיים? (אם אתם חושבים שעדיף בכל זאת של מחשב אז איזה ולמה...) 2. האם אני צריך AMPLIFIER או RECIEVER כדי לנצל את כל עוצמת הרמקולים? או שהכרטיס שלי מספק כל מה שצריך? בבקשה התייחסו אל שתי השאלות!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-