ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמה בהקדם האפשרי כי עוד מעט יש לי טיול ! ואני רוצה לקנות מצלמה טובה ,, עכשיו אני לא יודע כל -כך מה טוב ומה רע ! המחיר נע בין 1000-1500 ש"ח ,חח כמובן שדיגיטלית. וחברה טובה שיש לה אבא טוב . אם איכות תמונה טובה לפחות משהו שנע בין 5-7 מגה פיקסל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ל-GIGABYTE יש מיתוג זול שגורם למשתמשים להרוויח הרבה - ה-M28U הוא מסך 4K 144Hz מפתיע באיכותו ונגיש מהאפשרויות האחרות בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! מזמן לא הייתי פה,והרבה דברים השתנו מאז..... רכשתי כבר את המחשב,והמפרט בחתימה..... עכשיו אני צריך פאד לעכבר,של סטיל פאד או אייס מאט, מפאנדס בלבד. עכשיו אמרו לי לפי הטמפרטורות שלי שאין צורך במשחה טרמית חדשה. ואמרו לי גם שה4D הוא בעצם S&S מוקטן,השאלה היא האם זה נכון? כעיקרון אני רוצה שתציעו לי מה כדאי לי לקנות,כי תסתכלו את המפרט, אני לא חושב שחסר שם משהו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני יודע ש XEROX 510 יש לו פידר נהדר - אבל אין אפשרות לשקופיות. יש למישהו רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אחד מהסטים. מישהו יודע מתי הם יהיו זמינים בארצנו הקטנטונת?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את המחשב הבא: Core™2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 2x1GB Twinmos - 940 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 710 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 אני מתכנן לעשות OC בעתיד, ואם יהייה צורך לשדרג את הכרטיס מסך (בעתיד הרחוק) אני צריך עזרה בבחירת מארז + ספק כוח. אני לא מעויניין במארז יפה, אלא איכותי ושקט סכ"ה מארז + ספק ב 500 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום. מאחר ויש לי מחשב די מיושן אני לא בקי ממש בתחום זה בקניית מחשב חדש בבחירת המארז ספק הכוח מגיע איתו או שצריך לבחור? בקנייה מקבלים ספק כח גנרי? (הבנתי שהם לא ממש טובים) הייתי שמח אם תעשו לי סדר בנושא
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
בתמונות נראה שאין מגש ואם יש לי מקום בארון מדפים שתופס את הגודל הפיזי הנירות יפלו? כל המדפסות שקניתי הם עם מגשים. לפי כל הבדיקות המדפסות של קנון מעולות. והגיע הזמן להחליף אך זה יצור לי בעיה. האם יש להם מגש מיסתורי? שלא רואים בתמונה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים אז יש לי כמה שאלות על המארז הזה אז ככה 1. דעתכם האישית (לקנות או לא) 2. אם הוא FULL TOWER 3.אם הוא בא עם ספק קראתי מה שהם כותבים שם אבל לא בדיוק הבנתי http://thermaltake.com/xaserCase/xaser2/6000.htm
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך עכבר חדש כי זה שיש לי עכשיו הוא אופטי עם חוט והוא לא נוח כל כך והוא מעייף אני גם צריך שהוא יהיה אלחוטי בגלל שנמאס לי שהחוט של העכבר משפיע על התזוזה של העכבר מתי שהוא מתחכך עם השידה אני רוצה לציין שאני גם גיימר ואני משחק משחקי rpg ומשחקי יריות ממבט ראשון וגם משחקים ממבט שלישי לפעמים כמו הנסיך הפרסי השלישי הסתכלתי על הg7 של לוג'יטק והוא נראה לי מה שאני מחפש אחרי שבדקתי שוב ושוב את הפרטים שלו וביקורות מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כמובן עיברית, יומן פגישות, סרטים ,תמונות וכו' ,GPS לא הכרחי תקציב כ-1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
בעבר הייתה לי לוג'יטק QUICK CAM ZOOM היה הייתה מעולה רק שלא עבדה ב64BIT של ויסטה. אני רוצה להשתדרג אז חשבתי לקנות של מיקרוסופט VX-1000 אבל היא באותה רמה של המצלמה שהייתה לי. ויש את ה VX 3000 שנראית לי טובה. מה אתם ממליצים? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק היום של HEC 300W אחריי הרבה המלצות של של חבריי ובאמת ספק ממש טוב שקט רציתי לדעת משהו בהתחלה המחשב לא נדלק אז אחר כך השארתי את הספק עם בורג אחד באויר בגלל שבדקתי את החיבורים אז הספק נפל על הרצפה מהמארז ורציתי לדעת אם קרה משהו לספק או משהו אחר ואם כן איך אפשר לבדוק את זה כרגע הספק עובד בסדר גמור השאלה שלי האם משהו יכול להנזק כתוצאה מהמכה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-