עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתכנן לקנות אחד מהסטים. מישהו יודע מתי הם יהיו זמינים בארצנו הקטנטונת?

2. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות מדפסת עד 500 שקל שתיהיה בה מכונת צילום , מדפסת וסורק ראיתי את המדפסת הזאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1DE115011801 ב400 שקל ושאתה מחזיר את הקבלה אתה מקבל עוד 100 שקל זה כאילו יוצא 300 שקל ויש בה הכל איך היא? עדיף את המדפסת של איג' פי המקבילה לה אם אותו תכונות אם אתם מכירים? איך המדפסת הזאת טובה שווה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מחשב כף-יד פשוט ככל האפשר עדיף גם הכי זול. בסה"כ חשוב לי שתהיה אפשרות לאינטרנט, ומצלמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by ruff stuff,

שלום. מאחר ויש לי מחשב די מיושן אני לא בקי ממש בתחום זה בקניית מחשב חדש בבחירת המארז ספק הכוח מגיע איתו או שצריך לבחור? בקנייה מקבלים ספק כח גנרי? (הבנתי שהם לא ממש טובים) הייתי שמח אם תעשו לי סדר בנושא

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by argentinick,

מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. יש לי לוח אם asus p4p800 זכרון 512 DDR מעבד 2.4C של אינטל ATI RADEON 9600 PRO עכשיו שאלותיי הן : 1. האם הלוח שלי תומך בDDR2 והאם כדאי לשדרג לג'יגה של DDR 2 ואיך עדיף לעשות את זה עם 2 סלוטים של 512 או סלוט אחד של ג'יגה 2. אני רוצה לקנות כ.מסך חדש בAGP כמעט קניתי את ה7800GS אבל לפי מה שקראתי והבנתי זה לא שווה את הכסף והכרטיס 6800GT קרוב בביצועים ל7800GS מה אתם ממליצים שכדאי לקנות עד 1500 ש"ח כ.מסך 3. עכשיו אני לא כל כך מכיר מישהו מוכן להסביר לי מה פשר החברות כמו gainward ו leadtek וכדומה כי אני יודע שיש את המוכרים יותר ומוכרים פחות כמו כן ראיתי גם על הXFX שלא כדאי לקנות אותם בגלל שהגוף קירור לא הכי יעיל, הבעיה שראיתי כרטיסים זולים יחסית אבל של חברות שאני לא מכיר ולא שמעתי…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by a_halachmi,

יש לי psp וכשאני מחבר אותו למחשב ומעביר לו שירים או תמונות אז הוא כותב או שהו לא מוצא את הקובץ או שגיאה בהתקן פלט קלט מה לעשות? :s05:

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. שהכפתור יהיה מובנה על הסורק? מבקש סורק פשוט, ביתי, בעיקר שחור לבן.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. שלום, אני קונה את המחשב הבא: Core™2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 2x1GB Twinmos - 940 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 710 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 אני מתכנן לעשות OC בעתיד, ואם יהייה צורך לשדרג את הכרטיס מסך (בעתיד הרחוק) אני צריך עזרה בבחירת מארז + ספק כוח. אני לא מעויניין במארז יפה, אלא איכותי ושקט סכ"ה מארז + ספק ב 500 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  11. המפרט שלי מופיע בחתימה... רציתי לדעת, האם שדרוג לכונן SATA, ייתן לי ביצועים טובים בהרבה.. במיוחד שיש לי 1גיגה זכרון... אני מדבר על הרצה של משחקים מהכונן הקשיח וכו' וכו'....

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. שלום לכולם קניתי ספק היום של HEC 300W אחריי הרבה המלצות של של חבריי ובאמת ספק ממש טוב שקט רציתי לדעת משהו בהתחלה המחשב לא נדלק אז אחר כך השארתי את הספק עם בורג אחד באויר בגלל שבדקתי את החיבורים אז הספק נפל על הרצפה מהמארז ורציתי לדעת אם קרה משהו לספק או משהו אחר ואם כן איך אפשר לבדוק את זה כרגע הספק עובד בסדר גמור השאלה שלי האם משהו יכול להנזק כתוצאה מהמכה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  13. הסט הזה הוא לשימוש עם מחשב סלוני שמשמש להצגת סרטים לכן אין צורך בסט יקר מאוד. אני צריך רק שלא יהיה גמגום בעניין האלחוט (המרחק הוא בסביבות 3.5 מטר). תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. אני יודע ש XEROX 510 יש לו פידר נהדר - אבל אין אפשרות לשקופיות. יש למישהו רעיון ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מקלדת חדשה,וחשבתי על המקלדת הזאת שקוראת את כרית האצבע: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19448 מה אתם אומרים? נדלקתי על הרעיון שלא צריך לזכור סיסמאות,זה באמת ככה או שזה סתם עבודה בעיניים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by Jack_g,

קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by avihai007,

על פי הביקורת כאן, http://www.techimo.com/articles/index.pl?photo=58 עושה רושם שכן. מה דעתכם? תודה רבה!!!

18. שלום אני מתלבט בין שלושת העכברים האלה: Logitech G5 Logitech G9 Microsoft Sidewinder לגיימינג כמובן.. עקב המחיר הגבוה של ה G9 אני לא בטוח לגביו, ואני חושב שההתלבטות העיקרית היא בין ה G5 וה sidewinder שהמחיר שלהם יותר הגיוני לעכבר.. מישהוא מכיר איזושהיא השוואה ביניהם באיזשהוא אתר? או יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. קניתי סטיק saitek st290 pro התקנתי את הדרייברים ובדרייברים הכל פועל מצוין אבל במשחק lock on יש לי בעיה, המעצרת והפניות ימינה ושמאלה לא מוגדרות אוטומטית וצריך להגדיר אותם דרך ההגדרות של המשחק אבל הבעיה היא שאת המעצרת אי אפשר להגדיר דרך המשחק כי כשרוצים להגדיר שם משהו אז המשחק מבקש שתלחץ על הכפתור שאתה רוצה שיעשה את הפעולה, והמעצרת זה לא כפתור אז אין לי מושג איך אני עושה את זה מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by most,

כמו שחלקכם יודעים קיבלתי לפני כשבועיים את ה-GEFORCE 6800LE החדש שלי אך מהרגע שחיברתי אותו יש לי בעית איתו...לאחר דיבורים אם החברה שייצרה את הכרטיס(INNOVISION)באימייל הם הסבירו לי שאני צריך לחבר את הכרטיס מסך לספק(משהו שכבר עשיתי)לחיבור בעל 4 פינים שיהיה +12V אם 18A לפחות...על הספק רשום לי +12V 28A ...לפי מה שהבנתי המספרים האלו מציינים את המתח שהכרטיס מקבל אבל לא כל החיבורים שיוצאים מהספק בעלי ה-4 פינים מקבלים את אותו מתח(12V 18A) ולכן יכול להיות שהחיבור ששמתי לכרטיס מסך מהספק לא מספיק בשביל הכרטיס ולכן הוא עושה לי בעיות ואני צריך להחליף את החיבור לחיבור אחר שיוצא מהספק...אם זה נכון...איך אני אמור לדעת כמה מתח מקבל כל אחד מהחיבורים? האם זה שחלק מהחיבורים של הספק מחוברים למ…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by skuki1,

שלום! לאחר דרישות של אמא, אני צריך (ורוצה) לקנות מדפסת משולבת. לאחר בדיקה, דגם שקרץ לי לעין הוא ה Canon mp150. אני כרגע עם HP ואני ממש לא מרוצה. יש לי שלושה שאלות: 1. הבנתי שהדיו הוא ממש קטן ולכן הוא זול משמעותית, עד כמה קטן הוא? 2. איך האיכות של המדפסת? אני מחפש איכות סבירה, לא של צלמנייה. 3. האם אפשר לצלם לא דרך המחשב? אלא דרך כפתור על המדפסת? תודה התקציב הוא עד 700 שקל (פלוס מינוס) והמדפסת צריכה להיות משולבת

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by R9800P2,

אני מחפש מדפסת וסורג ביחד יש דבר כזה מכונה של מדבקות לדיסיקים? שמעתי שיש מדפסות שהם גם מכונה של מדבקות של דיסיקים מחיר 500 שקל אפשר יותר אבל עם יש מדפסת + סורג + מכונה של דיסקים אפשר עד 700 שקל

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by lebron9,

שלום, יש לי שאלה בנוגע ל KVM אשר ברשותי. יש בידיי כמה KVM מסוג AUTOVIEW(מקווה שמוכר לכם השם) בעבודה. ה KVM הנ"ל, מניסיוני, יכול להשתרשר לעוד KVM, כך שבעצם ישנם שני KVM עם מסך אחד בלבד. האם מישהו התנסה בחיבור של יותר מ KVM אחד? כיוון שכשניסיתי לחבר 3, לא התבצע שירשור כמו שצריך. חרשתי על הנט ולא מצאתי, קראתי גם את ה Manual המוצר ולא מצאתי איזכור להאם אפשרי/לא אפשרי. מישהו מכיר/ראה/שמע/התנסה? תודה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by nirga,

שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים