ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב כף-יד פשוט ככל האפשר עדיף גם הכי זול. בסה"כ חשוב לי שתהיה אפשרות לאינטרנט, ומצלמה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולב לייזר בטווח מחירים של 1000 עד 1500 ש"ח. השיקולים העיקריים שמעניינים אותי הם:אמינות, עלות הטונר, ושתהייה מגירה קבועה לנייר (שונא את המגרות הנפתחות שבהם הניירות צוברים אבק). למישהו יש הצעה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לאחר בדיקה עדכנית בחנות TMS ראיתי שהם הביאו סוג חדש של מקלדות מחברת Wolf King .. [איך הם?] וראיתי את הדגם ה"מפואר" ביותר שTMS מוכרים והוא כרגע ה timerwolf והמיוח בוא זה העיגול הזה עם כול המקשים שמשתמשים בהם למחשקםי בנפרד.. לינק http://tms.co.il/product_info.php?cPath=62_407&products_id=3834 לפני זה חשבתי על הG15 המפורסת של לוג'טיק http://tms.co.il/product_info.php?cPath=62_405_454&products_id=4119 מה נראה לכם עדיף? יש ביקורות על המקלדת הראשונה ? אהבתם את העיצוב שלה הוא קצת "שונה".. זה נראה לכם נוח למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות לגבי ספק כוח. בפורום מפרטים המליצו לי על ספק 420W של אנרמקס שעולה 470 ש"ח בטענה שהוא בתקנים "מודרניים"... לעומת זאת יש לי ספק של HEC 420W שעולה 280 ש"ח, אני לא מבין גדול בחומרה אבל אני יודע שספקים של HEC הם אמינים ולא עוד משהו גנרי. רק לי זה נראה מגוחך לקנות את האנרמקס שיש לי את ה-HEC? עוד שאלה קטנה, 420W יספיקו? אני מחבר גם צורב,CDROM , כרטיס קול והרד-דיסק אז אני לא בטוח זה מספיק(כרגע לא מתוכנן OC אבל אם בעתיד אני ארצה לעשות אני לא רוצה להיות מוגבל בגלל שלא לקחתי 470W במקום 420W). תודה מראש על כל תגובה והמלצה לספק. עריכה: הספק חייב להיות אך ורק מ-KSP או פנדס כמו כל שאר המפרט אז יש כאן הגבלה קטנה. לינק לדיון בפורום מפרטים…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
על פי הביקורת כאן, http://www.techimo.com/articles/index.pl?photo=58 עושה רושם שכן. מה דעתכם? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4265 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 איזה ספק יותר איכותי? מה לקנות
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ראיתי באמזון מספר מקלדות עם trackball מובנה. חיפשתי בחנויות הרשת בארץ ולא מצאתי שום דבר דומה. מישהו ניתקל בכזאת מקלדת (או לחילופין עם משטח מגע כמו בלפטופים) בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית (לא חשוב החברה) שתיהיה חסכוונית ותכלול כרטיס רשת מובנה עד 800 שקל (עם חריגות של 100-150) מדפסת עם דיו כי לייזר יקר כרגע ובלי פקס אך עם סורק תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני יודע ש XEROX 510 יש לו פידר נהדר - אבל אין אפשרות לשקופיות. יש למישהו רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת וסורג ביחד יש דבר כזה מכונה של מדבקות לדיסיקים? שמעתי שיש מדפסות שהם גם מכונה של מדבקות של דיסיקים מחיר 500 שקל אפשר יותר אבל עם יש מדפסת + סורג + מכונה של דיסקים אפשר עד 700 שקל
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! לאחר דרישות של אמא, אני צריך (ורוצה) לקנות מדפסת משולבת. לאחר בדיקה, דגם שקרץ לי לעין הוא ה Canon mp150. אני כרגע עם HP ואני ממש לא מרוצה. יש לי שלושה שאלות: 1. הבנתי שהדיו הוא ממש קטן ולכן הוא זול משמעותית, עד כמה קטן הוא? 2. איך האיכות של המדפסת? אני מחפש איכות סבירה, לא של צלמנייה. 3. האם אפשר לצלם לא דרך המחשב? אלא דרך כפתור על המדפסת? תודה התקציב הוא עד 700 שקל (פלוס מינוס) והמדפסת צריכה להיות משולבת
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולעשות OC על המחשב החדש. לכן אני רוצה לקנות מארז וגם ספק שמתאימים. השאלה שלי היא: נניח שאני משדרג למעבד אינטל, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). נניח שאני משדרג למעבד AMD, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). כמה הספק צריך שיהיה לספק שלי (300,400,500 WATT), ואיזה ספק מומלץ (חברה ודגם) ? שאלה אחרונה: האם המאווררים של הספק נכנסים בספירה של המאווררים של המחשב. ז"א אם אומרים לי שצריך 4 מאווררים, אז 4 + המאוורר של הספק או 3 + המאוורר של הספק ? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי! מזמן לא הייתי פה,והרבה דברים השתנו מאז..... רכשתי כבר את המחשב,והמפרט בחתימה..... עכשיו אני צריך פאד לעכבר,של סטיל פאד או אייס מאט, מפאנדס בלבד. עכשיו אמרו לי לפי הטמפרטורות שלי שאין צורך במשחה טרמית חדשה. ואמרו לי גם שה4D הוא בעצם S&S מוקטן,השאלה היא האם זה נכון? כעיקרון אני רוצה שתציעו לי מה כדאי לי לקנות,כי תסתכלו את המפרט, אני לא חושב שחסר שם משהו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למדפסת חזקה ואיכותית שתתאים גם להדפסות של טקסט וגם של תמונות על דף Glossy באיכות גבוה. בנוסף, זה יהיה מצויין עם לדפסת יהיה דיו חלופי בהישג. חשבתי על משהו בסגנון של HP Photosmart D7160 Printer אבל אני לא מוצא משווק בארץ שמביא אותם. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. מאחר ויש לי מחשב די מיושן אני לא בקי ממש בתחום זה בקניית מחשב חדש בבחירת המארז ספק הכוח מגיע איתו או שצריך לבחור? בקנייה מקבלים ספק כח גנרי? (הבנתי שהם לא ממש טובים) הייתי שמח אם תעשו לי סדר בנושא
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם חברים!!!! קניתי מדפסת משולבת שידעת להדפיס גם בגודל 10 כפול 15 אבל אני לא יודע אך לעשות שמחשב ידפיס בגודל כזה אך אני עושה את זה תעזרו לי בבקשה??? תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
AYN היא חברה קטנה עם חזון גדול שרוצה חלק בשוק המתפתח של קונסולות המשחק מבוססות ארכיטקטורת X86 - מכשיר שמתחיל ממחיר טוב באופן כמעט בלתי יאמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
- 1 follower
-
-
הסט הזה הוא לשימוש עם מחשב סלוני שמשמש להצגת סרטים לכן אין צורך בסט יקר מאוד. אני צריך רק שלא יהיה גמגום בעניין האלחוט (המרחק הוא בסביבות 3.5 מטר). תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את המחשב הבא: Core™2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 2x1GB Twinmos - 940 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 710 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 אני מתכנן לעשות OC בעתיד, ואם יהייה צורך לשדרג את הכרטיס מסך (בעתיד הרחוק) אני צריך עזרה בבחירת מארז + ספק כוח. אני לא מעויניין במארז יפה, אלא איכותי ושקט סכ"ה מארז + ספק ב 500 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת עד 500 שקל שתיהיה בה מכונת צילום , מדפסת וסורק ראיתי את המדפסת הזאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1DE115011801 ב400 שקל ושאתה מחזיר את הקבלה אתה מקבל עוד 100 שקל זה כאילו יוצא 300 שקל ויש בה הכל איך היא? עדיף את המדפסת של איג' פי המקבילה לה אם אותו תכונות אם אתם מכירים? איך המדפסת הזאת טובה שווה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-