ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כמובן עיברית, יומן פגישות, סרטים ,תמונות וכו' ,GPS לא הכרחי תקציב כ-1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
בתמונות נראה שאין מגש ואם יש לי מקום בארון מדפים שתופס את הגודל הפיזי הנירות יפלו? כל המדפסות שקניתי הם עם מגשים. לפי כל הבדיקות המדפסות של קנון מעולות. והגיע הזמן להחליף אך זה יצור לי בעיה. האם יש להם מגש מיסתורי? שלא רואים בתמונה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ספק היום של HEC 300W אחריי הרבה המלצות של של חבריי ובאמת ספק ממש טוב שקט רציתי לדעת משהו בהתחלה המחשב לא נדלק אז אחר כך השארתי את הספק עם בורג אחד באויר בגלל שבדקתי את החיבורים אז הספק נפל על הרצפה מהמארז ורציתי לדעת אם קרה משהו לספק או משהו אחר ואם כן איך אפשר לבדוק את זה כרגע הספק עובד בסדר גמור השאלה שלי האם משהו יכול להנזק כתוצאה מהמכה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כמה התלבטויות בקשר למארז-קודם כל המארז צריך להיות מקרר טוב ושהזרימת אוויר תהיה טובה כי אני הולך לעשות OC אבל גם השקט חשוב לי. בנוסף נכנסת כאן גם באופן בלתי נמנע ההתלבטות בקשר לספק.(מערכת עם כרטיס 7800GT ומעבד אופטרון חד ליבה) הנה האפשרויות שחשבתי עליהם: 1) ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower שבא עם ספק antec smartpower 450W 2)ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server TRUEPOWER II 480Watt 3)מארז אחר כמו למשל Coolermaster Centurion 5 עם ספק כוח טוב(השאלה היא איזה?) מה אתם אומרים על האפשרויות האלה בהתחשב בצורך בקירור טוב אבל גם בשקט(על השקט אפשר להתפשר). תודה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היייייייייי אנשים אז יש לי כמה שאלות על המארז הזה אז ככה 1. דעתכם האישית (לקנות או לא) 2. אם הוא FULL TOWER 3.אם הוא בא עם ספק קראתי מה שהם כותבים שם אבל לא בדיוק הבנתי http://thermaltake.com/xaserCase/xaser2/6000.htm
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך עכבר חדש כי זה שיש לי עכשיו הוא אופטי עם חוט והוא לא נוח כל כך והוא מעייף אני גם צריך שהוא יהיה אלחוטי בגלל שנמאס לי שהחוט של העכבר משפיע על התזוזה של העכבר מתי שהוא מתחכך עם השידה אני רוצה לציין שאני גם גיימר ואני משחק משחקי rpg ומשחקי יריות ממבט ראשון וגם משחקים ממבט שלישי לפעמים כמו הנסיך הפרסי השלישי הסתכלתי על הg7 של לוג'יטק והוא נראה לי מה שאני מחפש אחרי שבדקתי שוב ושוב את הפרטים שלו וביקורות מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני יודע ש XEROX 510 יש לו פידר נהדר - אבל אין אפשרות לשקופיות. יש למישהו רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום. מאחר ויש לי מחשב די מיושן אני לא בקי ממש בתחום זה בקניית מחשב חדש בבחירת המארז ספק הכוח מגיע איתו או שצריך לבחור? בקנייה מקבלים ספק כח גנרי? (הבנתי שהם לא ממש טובים) הייתי שמח אם תעשו לי סדר בנושא
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4, 3066 MHz Intel Bay Field D865GBF 512MB PC2700 DDR SDRAM NVIDIA GeForce 6600 256MB AGP SAMSUNG SP0812C 80 GB, 7200 RPM, SATA הספק כח שלי זה HEC 300AR-T 300 וואט בקיצור אני מרגיש שהכרטיס מסך לא עובד במלוא העוצמה שלו ואמרו לי שהמינימום בשביל הכרטיס הזה זה ספק של 300 וואט לפחות ומומלץ שיהיה יותר. אז כדאי ספק חדש? ואם כן אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הספק כוח" xtreme p4 500w atx 12v " ואני מעוניין לדעת אם הוא יוכל להריץ את הכרטיס המסך של סאפיר X1800XT 256MB. בדקתי עליו נתונים מתוך המדבקה שעליו והיה כתוב את הנתונים הבאים : +12v = 20a -12v = 0.8a +5vsb = 2a -5v = 0.5a +5v = 33A +3.3v = 25a *אלו הפרטים החיונים בראיתי שצריך אם אני טועה תקנו אותי. אם לא, אז אני פתוח להצעות, 380ש"ח גג. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
קניתי אייפוד חדש,התקנתי את התוכנה המקוללת הזאת iTunes והעברתי שירים בתור נסיון. השירים עבדו טוב, אז החלטתי למחוק ולהתחיל להעתיק ספריות גדולות יותר לאייפוד. אחרי ההעתקה הארוכה לא הצלחתי לראות את השירים האלה בכלל באיפוד, זה כאילו שהם לא קיימים, אני נכנס לSONGS והמסך פשוט ריק כאילו אין שום שיר, אבל בתוכנה רואים את כל השירים. אז החלטתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה עוד פעם, ועכשיו גם אינ לא רואה את השירים שהעתקתי וגם המקום נחשב כ"תפוס" על ההארדיסק של האיפוד, ואני בכלל לא מצליח להשמיע שירים שאני מעביר. בקיצר אני מבולבל נורא, ואני כבר יושב עלזה כל היום ולא מצליח להפעיל אותו נורמלי. מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3653 תגידי לי מה זה בבקשה יש לי פד של steelpad s&s וקניתי גם את שהזמנתי את הפד ופשוט לא יודע מה זה ומה לעשות עם זה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכם...!! אני מחפש דריבר למצלמת אינטרנט פשוטה מחברת TEAC יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את המחשב הבא: Core™2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 2x1GB Twinmos - 940 eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 710 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 אני מתכנן לעשות OC בעתיד, ואם יהייה צורך לשדרג את הכרטיס מסך (בעתיד הרחוק) אני צריך עזרה בבחירת מארז + ספק כוח. אני לא מעויניין במארז יפה, אלא איכותי ושקט סכ"ה מארז + ספק ב 500 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-