עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ronmar,
    • 0 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by Shlomi XD,

אני צריך מארז.. עדיף אחד שבא עם ספק.. משהו איכותי עד כמה שאפשר.. יש בכלל משהו איכותי עם ספק? וכמה כדי להוציא על מארז?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. Started by roadkill15,

אני צריך עזרה במציאת הסורק הכי טוב והכי גדול (מבחינת הגודל של מה שנכנס בתוכו). אין לי מושג איך לדעת אם הסורק טוב או לא. אני מחפש משהו בתקציב של כ- 400 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מדפסת חסכונית ומהירה והדגש הוא על חסכונית במחיר של עד 1000 ש"ח. יש ברשותי מדפסת HP OFFICEJET V40 ורק 3 מחסניות דיו צבעוני מגיעות למחיר של 1000+ אז החלטתי לקחת את המדפסת (משולבת עם פקס וסורק) ולהשתמש בה רק כפקס ולקנות מדפסת אחרת חסכונית ומהירה. ועוד שאלה האם כדי לקנות מדפסת שיש בה 6 מחסניות דיו צבעוני האם זה באמת עוזר לחסוך בכסף ? איך המדפסת הזו וPixma IP4200וCanonו המבחינת איכות התמונה ועלות של דף צבע ... תודה רבה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  5. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. Started by UdiDani,

שלום . אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (שתכלול פקס וסורק.) התקציב: 800¤.. האם יש המלצות? בתודה, אודי.

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  7. שלום בעינין הספקים הגנריים אני לא בקי כל כך בתחום אבל האם בקניית מחשב הוא מגיע עם ספק כח גנרי? או שיש אפשרות לבחור .זה לא קשור למארז המתשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  8. שלום האם קיים כזה מפצל אשר יכול לקבל שתי נקבות (החלק העגול יותר ולא השטוח בUSB) ולהוציא חיבור נקבה אחד? אני רוצה פשוט לחבר בחוט את המדפסת שלי לשני מחשבים. תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. טוב אז המחשב צריך להיות מוכן כבר בימים הקרובים - ועדיין לא הצלחתי להנעל על איזה מקלדת או עכבר ... ולעניין - חשוב לי שיהיה טווח של כ10 מטרים - עדיף יותר ( אני מניח שבbluethooth ). ראיתי כמה דברים יפים של לוג'יטק - אבל לא בא לי להוציא עכשיו 900~1000 ש''ח על מקלדת. אם משהו מכיר משהו טוב אשמח לשמוע . תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by tannoy,

איך המסך 22 " של אסוס ? MW221

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  11. Started by yosi yosef,

חברה מישהוא מכיר סט אלחוטי עם עכבר ניטען ושמגיע לפחות ל3 מטר במחיר של 550

12. Started by blork,

[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] אני רוצה להעביר את האתר הזה לשרת פרטי מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by idofr,

היייייייייי אנשים אז יש לי כמה שאלות על המארז הזה אז ככה 1. דעתכם האישית (לקנות או לא) 2. אם הוא FULL TOWER 3.אם הוא בא עם ספק קראתי מה שהם כותבים שם אבל לא בדיוק הבנתי http://thermaltake.com/xaserCase/xaser2/6000.htm

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  14. Started by redead,

קיבלתי מסך LCD חדש של פיליפס ויש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש חיבור כזה.. הבנתי שזה חיבור דיגיטלי שעדיף מהאנלוגי הקיים ולכן אני רוצה לחבר אותו דרך זה.. השאלה אם יש משהו שאני צריך לדעת חוץ מזה או שפשוט לבקש מהמוכר כבל DVI או שיש יותר מסוג אחד? כמה זה אגב אמור לעלות? תודה..

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  15. Started by yigal33,

שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  16. 1) איפה אפשר לקנות אותם (בארץ)??? 2) האם המקלדת היא גם בעיברית??

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  17. הסט הזה הוא לשימוש עם מחשב סלוני שמשמש להצגת סרטים לכן אין צורך בסט יקר מאוד. אני צריך רק שלא יהיה גמגום בעניין האלחוט (המרחק הוא בסביבות 3.5 מטר). תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  18. Started by הוגו היד,

לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה

19. יש לי כרטיס טלויזיה ואיתו שלט כמובן עכשיו אני לא יודע יש לי כזה סמל בשורת המשימות שזה כאילו החישן של השלט שאומר לי שאני יכול להשתמש בו בכרטיס טלויזיה ועכשיו קראתי שאני צריך עם אני רוצה להפעיל תשלט גם על המחשב יענו להפעיל סרטים שירים אז צריך להגדיר אותו דרך התוכנה winlirc ואני קצת נתקע הקטע של ההגדרה של המקשים צריך עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  20. Started by R9800P2,

אני מחפש מדפסת וסורג ביחד יש דבר כזה מכונה של מדבקות לדיסיקים? שמעתי שיש מדפסות שהם גם מכונה של מדבקות של דיסיקים מחיר 500 שקל אפשר יותר אבל עם יש מדפסת + סורג + מכונה של דיסקים אפשר עד 700 שקל

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by abo,

שלום... רציתי לדעת אם יש לי בלוח אם רק PCI איזה כרטיס מסך אני יכול להתקין עליו?? הלוח אם שיש לי הוא intel desktop board ca810e אני רוצה להוסיף כרטיס מסך שיתמוך ביציאת טלויזיה תודה

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by cold-fire,

אני בונה למישהוא את המחשב הבא מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Sempron 2800+ (S-754) 1 480 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK כמות מחיר סה"כ K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 1 420 420 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB 400MHz V-DATA CL2.5 2 265 530 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB 7200 8MB WD800JB 1 335 335 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans כמות מחיר סה"כ Arctic Silver 5 1 40 40 Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1 1 290 290 עכברים? כמות מחיר סה"כ Aopen Optical + roll 1 35 35 סה"כ 2370 ורציתי לשאול אם ספק גנרי יספיק להחזיק א…

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  23. שהכפתור יהיה מובנה על הסורק? מבקש סורק פשוט, ביתי, בעיקר שחור לבן.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by kisin,

שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים