עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by hedva,

עכבר איכותי + גלילה לאורך ולרוחב המקלדת טובה ואין צורך בכפתורים מיוחדים תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by yot,

שלום, קניתי היום סט אלחוטי של לוג'יטק ב-200 שקל, עכבר ומקלדת. המקלדת עבדה מצויין, ועכשיו פתאום גיליתי שמקשי ה-F שהם חשובים לי לכל מיני דברים, לא עובדים. בדקתי בדרייבירים, אין שם כל איזכור לנושא...וגם ב-Control Panel לא נראה שיש משהו שקשור לעניין למישהו יש רעיון? עריכה: אין לי מקש F-Lock במקלדת, למקרה שמישהו תוהה

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. כמו שכבר שאלתי בכותרת, האם יש הבדלים ??? שאלה נוספת היא לגבי הערכת טעינה לשלט Xbox 360 של Duracell , המחיר נראה לי קצת זול מידי ביחס למחיר באתר של מיקרוסופט או אתרים אחרים עם אותו תג מחיר כמו של מיקרוסופט לכן אני לא בטוח אם כדאי לקנות ??? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by asafay1,

אהלן אנשים אז ככה לעניין יש לי ספק גנרי של סאנשיין 480W אבל בנינו במקרה הטוב הוא נותן בקושי 300W אז ככה אתם יכולים לראות את המפרט הבינוני מינוס שלי ואם מיפרט כזה האם עדיף לי להשאר אם הספק הזה בתקווה שיחזיק את המפרט ולא יספף ויקח איתו את כל הרכיבים שלי או פשוט לקנות בואו נאמר ספק של HEC 350W וככה המערכת שלי תעבוד יותר טוב וזה יורגש וכך המחשב שלי לא בסיכון האם שווה השקעה כזאת בכלל כי מזה אין לי מצב לזרוק 300 שקל אז האם זה הכרחי לי ולמחשב ברמה שלי?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. שלום. מחשב נייח. חיברתי לחיבור המיקרופון אזניות Apple (מקוריות, אשר מגיעות עם האייפון. הלבנות המוכרות). המחשב אינו מזהה אותן כמיקורפון, ואיני יכול לבצע שיחה באופן הזה. האם יש פתרון לכך? אם מישהו יודע - אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bd,

קניתי מדפסת של קנון pixma ip4600 התקנתי הכל כמו שצריך עשיתי יישור ראש הדפסה עם הדף שהביאו לי היה אמור לצעת כחול ושחור בדף דוגמא יצא רק שחור ורק 2 שורות ניסתי סתם להדפיס דף לראות אלי זה לא קושר יצא שחור לבן עשיתי שוב עשעיתי יישור ראש ויצא כחול ושחור כאילו זה יצא טוב אבל אני לא מצליח להדפיס צבעוני נכנסתי לעזזרה של קנון שקיבלתי עם הדיסק ואני לא מבין כלכך מה כל מה שרשום שם ניסתיי לעשות וזה לא עוזרר יש למשיו אולי כיוון למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  7. היי לכולם, בדיוק מחפש את Sculpt Ergonomic שלא התחברתי לבמנה שלו, אלב מאוד התחברתי למשטח שיש לו מטה תקציב לא מוגבל, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aviadbd,

שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Bakshi1,

שלום לכולם, המדפסת הנוכחית שלי שווקה חיים ( Hp 6500) לאחר כ 4.5 שנים. אני מחפש מדפסת שהיא דומה לקודמת ( All in One) אבל שתהיה חסכונית בדיו. אני מדפיס כמעט תמיד בשחור (בערך 25 דף בחודש..) אופציית הפקס לא נחוצה לי כול כך (אני חושב השתמשתי בפונקציה זו כ-10 פעמים במהלך ה 4 שנים..). אגב, למי שהתהה המדפסת הנוכחית אינה מדפיסה כלל, הדף יוצא נקי. ניסיתי הכול- איפוס, ניקוי ראשים, ככול הנראה הגיע סופה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. של סרטים והאם יש אפשרות של הדבקת כתוביות יש חיבורים כאלה בחלק מהדי וי די שיצאו היום יש חיבורים כאלה בנפרד? בלי הדי וי די? תודה לכל העקונים

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by SPONER,

הייתי רוצה עכבר ללא הלחצנים של שיש בעכבר הסטנדרתי.. רוצה עכבר שקט. תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. אהלן, אני מחפש לקנות מדפסת לייזר שחור לבן שגם סורקת ומצלמת. חשוב לי שהיא תדפיס/תסרוק דו צדדי, שתיהיה הדפסה איכותית, שיהיה אפשר לחבר אותה לרשת, שיהיה אפשר להדפיס ממכשירים נידיים ושתדפיס 25+ עמודים בדקה. חשוב לי שהטונר שלה לא יהיה יקר(כרע יש לי מדפסת שהמחיר שלה ירד עם הזמן והטונר שלה עולה קצת פחות ממה שהיא עולה) ויספיק לכמות גדולה של דפים. מגבלות מקום- אורך: 50 ס"מ, עומק: 50 ס"מ. תקציב: עד 1500, אם זה בעייתי אז 2000. תודה!

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  13. שלום, אבא שמעוניין לבקר משפחה ברחבי הארץ ולסרוק את התמונות המשפחתיות הישנות שלהם לצורך תיעוד המשפחה. 1. אני מעוניין בסורק (גודל A4) עצמאי ללא צורך בחיבור למחשב, כלומר הסריקות נשמרות בזיכרון פנימי עד אשר מחברים את הסורק למחשב האישי ומרוקנים אותו. חשבתי על מחשב נייד אבל המסך קטן עבורו. http://pandigital.net/galleries/77 2. יש לנו מחשב כף יד MIO P350, אפשר לחבר אותו ב מיני USB לסורק? כל סורק USB סטנדרטי ? צריך תוכנה ולסנכרן אותה ל MIO שתומכת ב WINDOWS MOBILE? מכירים באופן אישי יצרן עם דרייבירים כאלו? תודה מראש, דני

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tomaspolo,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס מוצפנת שכאשר עושים PAIR בפעם הראשונה המקלדת מבקשת סיסמא. ולאחר מכן מתחברת באופן אוטומטי למחשב. לא משנה מה מחירה של המקלדת , העיקר שהתכונה הזו תהיה לה. תכונה נוספת, שיהיה לה מקשי F1-F12 תודה רבה לכולם .

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by oz4225,

שלום לכולם מחפש ממתג-KVM שיאפשר לי לעבוד עם 2 מסכים ו 2 מחשבים(לא מעוניין לחבר כל מסך למחשב), אלה יש ממתג שעושה את זה וחוסך צורך בעוד עכבר ומקלדת. אלה פשוט מזזים את העכבר לצד ואז אתה נמצא במסך השני עם המחשב השני. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shraga1,

שלום !!! ברשותי מדפסת משולבת של hp דגם officejet 6500 המדפסת מותקנת על מחשב נייח] ומחוברת בכל usb בצעתי שיתוף למדפסת בכדי להפעילה גם דרך מחשב נייד ,במחשב הנייד אני רואה את המדפסת והצלחתי גם להתקין אותה על הנייד כאשר נשלחת פקודת הדפסה דרך מסמך וורד אני שומע בצליל שעושה המדפסת שהפקודה הועברה אך לא מופק דף מודפס לעומת זאת כאשר אני כותב משהו דרך תוכנת הכתבן המסמך יוצא מהמדפסת מערכת ההפעלה הנייח וינדוס 7 עברית 32 ביט ובנייד וינדוס 7 בעברית 64 ביט

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by azaz,

קניתי היום מיקרופון חדש אבל הוא לא עובד לי. מה הפתרון?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by bronco,

אני רוצה לרכוש את המדפסת של HP סדרה 8000 שעובדת ברשת אבל לא אלחוטית לעומת זאת אחותה התאומה HP8500 עובדת ברשת אלחוטית אבל עולה יותר מכפול שאלתי היא -האם לדעתכם אני יכול לחבר לHP 8000 שלא אלחוטוית כרטיס אלחוטי חיצוני וכך לחסוך את העלותת הגבוהה של ה8500

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by yair_gobani,

Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by nim901,

מה אתם אומרים על המארז הנ"ל? הוא טוב? ויש חנות שמיבאת את המארז הזה? http://www.arena-chieftec.com/?page=products_big&id=46&k_id=1&language=uk לינק לדף הבית

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by stas12,

שלום. עד עכשיו הייתי עם המדפסת של HP דגם 930C שמאוד אהבתי אותה (לא עשתה בעיות בכלל, הצריכת דיו שלה בסדר גמור), אבל עכשיו הגיע הזמן להחליפה. מה אני רוצה לקנות עכשיו זה מדפסת משולבת (הזרקת דיו כנראה) בתקציב של עד 800 ש"ח. חשוב שיהיה פקס! עומדות בפניי שתי אפשרויות עקריות כרגע: 1. HP 5610 שעולה 749 ש"ח. 2. BROTHER MFC5440CN שעולה 799 ש"ח. יש להגיד שאף על פי שהנני סטודנט, אני לא מדפיס הרבה בכלל (לכן גם לא חושב ללכת על לייזר, וגם בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה אין מה להדפיס בכלל ) מה אני מחפש במדספת זה שתהיה אמינה (קראתי על כל הדברים שאומרים על HP, אבל אני למזלי היה לי 3 משחבי כף יד שלהם, 2 מדפסות ומחשב נייד ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה ולו אחת! טפו טפו טפו....) ושתהיה חסכונית בד…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  23. למישהו יש המלצות ליריעת בד / ניילון לכיסוי המקלדת והעכבר ? הן לשמירה מפני אבק, והן לגיוון ושינוי המראה .

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  24. ראיתי שיש את אלו של לוג'יטיק ושיש גם את זה של מיקרוסופט שדומה לבקר של XBOX. אז מה הכי טוב ונוח לשימוש?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

אין לי מושג לאיפה זה שייך, זה אולי סוג של מודינג קנוי אז שמתי את זה כאן.... באתר 3DGAMER פורסמה ביקורת חדשה על מחשב הSFF החדש של AOPEN. הוא ממש יפה. האפשרות לקחת צבעים גם תורמת... מה אתם אומרים? http://www.3dgameman.com/videos_archive_03.html

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.