ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שאלות לגבי מעבדים? מה שרציתי לדעת זה מה זה המכפל הזה במעבדי AMD זאת אומרת שכתוב נגיד 133X11.5 מה זה אומר?! לא באינטל אין את זה? למה במעבדי AMD בשביל להמהיר אותם צריך לחבר (קראתי באתר של TOM) שתי גשרים L1 ו L3 או משהו בסגנון ולגבי מעבדי אינטל אני יודע שהמכפל שלהם נעול אז איך ממהירים אותם ע"י המהרת הBUS שלהם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס עושה בעיות של כתמים שחורים ומדי פעם המחשב קורס יש ספק 330W אני חושב שהבעיה היא שהספק לא מספיק בכל מקרה איזה ספק טוב אפשר למצוא שיחזיק את המערכת כמו שצריך? ושיהיה כמה שיותר זול...
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1006959501&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב חדש והלד של העכבר נשאר דולק קבוע גם אחרי כיבוי המחשב (ומסרב להתכבות) עד הפעם הבאה שאני מדליק אותו. האם זה נורמלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה רמקולים הכי טובים ומומלצים של חברת logitech?? מתלבט בין z333, z506 או z623??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה: RICHO דגם: RP16.10A-SK מהירות קריאה: 32 מהירות שכתוב: 10 מהירות כתיבה: 16 תוכנת צריבה: nero 5.5 חיבור: IDE מחיר כולל מע"מ 643.49 ש"ח מה אתם חשבים הוא שווה את המחיר? למי שיש את הצורב תגידו לי איך הוא עם הוא עושה בעיות? איזה דיסיקים ממולצים לצרוב או שהוא צרוב על כולם? בברכה ד"ר טראנס!!
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עד היום אני משתמש בעכבר כדורי רגיל של לוגי'טק. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עכבר חדש וקניתי אופטי של TEAK ב40 שקל. כשחיברתי אותו נדהמתי לגלות שהוא ממש לא מדויק בתנועות איטיות, ושזה מאד קשה להתרגל לזה.(ניסיתי לקנפג בווינדוס אבל זה לא עוזר). האם עכברים *אופטיים* של חברות נורמליות כמו מיקרוסופט ולוג'יטק אמורים לפעול כמו העכברים הכדוריים הישנים והטובים? לפני שאני הולך לזרוק כסף אני צריך לדעת.
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
במקרה מישהו מכיר היכן ניתן לקנות מתאם אלחוטי לג'ויסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360 כך שיעבוד גם על PC? תודה מתאם כזה כמו בתמונה שמתחבר לUSB במחשב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי כרטיס טלוויזיה עתיק חבל"ז life view fly video הדרייברים+ התוכנה לא עובדים לי תחת הסקס פי... אם למישהו יש לינק וכדומה לתוכנות מתאימות אנא השאירו הודעתכם (לאחר הביפ) תודה איל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני מחפש סט לא יקר במחיר סביר חשבתי ללכת על הסט EX110 מה אתם אומרים עליו איך הוא נוח ? מדוייק ? בהתחלה התאכזבתי שאין לו לחצן קדימה ואחורה בעכבר אבל נחייה עם זה אם יש לכם המלצות אחרות שהם יותר טובות במחיר דומה פחות או יותר אז אני ישמח.. אבל אם הסט הזה טוב אז גם טוב חח הוא דווקא נראה טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד Generic Softk56 Conexant ובמחשב השני ES56T-PI של Pine. עכשיו לשאלה שלי איזה מודם יותר טוב לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אם אני קונה סט אלחוטי , לדוגמא זה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9582 אני יכול לקנות עוד מתאם בנוסף , ולהשתמש במקלדת במחשב הנייח שלי בעכבר במחשב הנייד ? כלומר כל אחד מהם במחשב נפרד ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שכן שלי רוצה לרכוש מדפסת A3. אין לי ניסיון עם מדפסות כאלו ורציתי לדעת על איזה דגם אתם ממליצים? בתודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק במחיר עד 500 ש"ח. אין לי מושג בנושא ואשמח לקבל עזרה בבחירת סורק. המחיר הוא בעיקרון עד 500 אבל אם יש סורק טוב גם במחיר פחות יקר, אשמח עוד יותר... תודה!
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
למערכת שכוללת 3800*2 הבנתי שהמאוורר של הTT שבא עם המארז לא מספיק טוב.. א. במה זה מתבטא? ב. למה להחליף?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
כמו מדפסות האלה הענקיות שמדפסים על דף קרטון עבה כמו קרטון כרטסי ברכה כרטסייה עטיפה של דיסק.. מדפסת כזאת רק בקטן ואין הגבלת מחיר ..תעזרו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס sas lsi תומך ב-6gbs , אם אני מחבר לו backplan לחיבור עד 8 הרדיסקים האם זה יעבוד לי? ואם כן איזה backplan יתאים לי לכרטיס הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בתוכנה MBProde בוולטים יש משהו שנקרא +2.5 והוא עומד לי על 1.09, מזה? עוד דבר, מזה Aux1. עוד דבר, למה ה Chassis על 0 ומזה בכלל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חחח שאלה קצת מצחיקה אבל אני צריך עכבר בסביבות ה60-70 שקל... ראיתי זה חמוד Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אבל כמה dpi יש לו? וראיתי את זה גם Genius NetScroll Eye PS2 עם 800 dpi http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=11540 תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב למערכת הפעלה Win 7, ומאז אני לא ממש יכול להשתמש במיקרופון. ניסיתי שלושה דגמים שונים של מיקרופונים (תקינים כמובן), ונראה שהמחשב פשוט לא מזהה אותם. ב'רשמקול' המיקרופון מופיע כ'לא מחובר'; כאשר אני לוחץ על הרשמקול "אין אפשרות למצוא התקן הקלטת שמע". אני מניח שאולי אני צריך להתקין דרייבר כלשהו, אבל אני לא ממש יודע איזה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הכרטיס מסך Fx6800 ?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שמעו.. אז ככה, יש לי תרמקולים האלה חצי שנה והכל סבבה בקיצור לפני איזה חודשיים ששמעתי שירים על ווליום ממש חזק (בוא נגיד ווליום שאי אפשר לשבת ליד הרמקולים.. ממש חזק) אז פתאום שמעתי מין "זזזזזזזזז" כאלה מהם.. בקיצור דפקתי בו כמה מכות.. והרעש נגמר עכשיו, הרעש הזה התחיל עוד פעם היום.. אז דפקתי בוא עוד קצת מכות וזה לא עובר אז לקחתי פנס, והארתי בפנים (לא שרואים משהו) וראיתי מין חתיכת נייר על הבאס בפנים. מה שקורה בעצם זה שהנייר הזה נוגע בבאס, ושהבאס דופק הנייר זז ומתחכך בבאס ויש קול כזה "זזזזז" וזה מעצבן אותי מרוב עצבים (יעני בניסיון לתקן) נתתי אגרוף לצורה העגולה הזאת על הרמקולים והיא התעקמה אז יש לי 2 בעיות. 1. לא בטוח שזה נייר, מההסתכלות על זה זה נראה כמו נייר, אבל יכו…
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, יש לי טלויזיה של brother קצת ישנה ואני לא מוצאת לה שלט. יש לי שלט אוניברסלי global 4. איך אני מסנכרנת ביניהם? ניסיתי ללחוץ על ה-code ולכוון לכיוון הטלויזיה ולא עובד. איך אני יכולה להשיג קוד או משהו כזה? תודה :-\
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-