עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by D-Bang,

שאלה קצת מוזרה, אבל זה חשוב לי (חוסר מקום) הייתי רוצה לדעת מה הגודל (אורךXרוחב) של המקלדות מדגם KB-21e ו - KB-16e , ראיתי פשוט שלהרבה פה יש כאלה ואני לא מוצא את המידע הזה באף מקום ברשת. ודבר נוסף.. מישהו התנסה עם KB-19eNB? היא נוחה? מצ"ב הלינק http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2668&CatCode=123

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. המחשב שלי עושה ריסטרט פתאום ככה .. אפילו לא מראה שגיאה או משו .. ישר עושה ריסטרט.. דיסק קשיח ניסיתי להחליף עזר בקצת אבל התחלי לעשות עוד פעם יש מצב זה זיכרון או משו אחר כמו כרטיס מסך ? התחממות יתר אם כן מה אני צריך לעשות ..

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  3. שלום אני מתלבט בין שלושת העכברים האלה: Logitech G5 Logitech G9 Microsoft Sidewinder לגיימינג כמובן.. עקב המחיר הגבוה של ה G9 אני לא בטוח לגביו, ואני חושב שההתלבטות העיקרית היא בין ה G5 וה sidewinder שהמחיר שלהם יותר הגיוני לעכבר.. מישהוא מכיר איזושהיא השוואה ביניהם באיזשהוא אתר? או יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850 ???

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. Started by w7_znay,

שלום . היום פיתאום הרמקולים שלי הפסיקו ליפעול . לא יודע מה קרא אלו רמקולים די ישנים חברה WINNER הם אצלי בערך שנתיים ופיתאום היום רציתי לישמוע איזה קצת מטאל , והם לא פועלים . מישהו יודע אולי מה הביע מה אפשר לעשות ? תודה רבה לכול מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by BornExtreme,

שלום אני רוצה לקנות מחשב כף יד למטרות ניווט(GPS) יומן ווורד בגירסא כמה שיותר מורחבת + תמיכה בעברית. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. Started by shlomibandit,

אני רוצה לקנות מדפסת עד 500 שקל שתיהיה בה מכונת צילום , מדפסת וסורק ראיתי את המדפסת הזאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1DE115011801 ב400 שקל ושאתה מחזיר את הקבלה אתה מקבל עוד 100 שקל זה כאילו יוצא 300 שקל ויש בה הכל איך היא? עדיף את המדפסת של איג' פי המקבילה לה אם אותו תכונות אם אתם מכירים? איך המדפסת הזאת טובה שווה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  8. Started by lebron9,

שלום, יש לי שאלה בנוגע ל KVM אשר ברשותי. יש בידיי כמה KVM מסוג AUTOVIEW(מקווה שמוכר לכם השם) בעבודה. ה KVM הנ"ל, מניסיוני, יכול להשתרשר לעוד KVM, כך שבעצם ישנם שני KVM עם מסך אחד בלבד. האם מישהו התנסה בחיבור של יותר מ KVM אחד? כיוון שכשניסיתי לחבר 3, לא התבצע שירשור כמו שצריך. חרשתי על הנט ולא מצאתי, קראתי גם את ה Manual המוצר ולא מצאתי איזכור להאם אפשרי/לא אפשרי. מישהו מכיר/ראה/שמע/התנסה? תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by weamir,

שיתאים ללוח ASUS P4S800D רצוי שיהיה לו צד אחד שקוף,חיישן טמפ,ומספר מאווררים. לא צריך ספק. איך RAIDMAX?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by Lancer,

אני יודע שזאת שאלה מוזרה אבל איפה נמצא כפתור הריסט במארז Compucase 6al9 ?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מקלדת חדשה,וחשבתי על המקלדת הזאת שקוראת את כרית האצבע: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19448 מה אתם אומרים? נדלקתי על הרעיון שלא צריך לזכור סיסמאות,זה באמת ככה או שזה סתם עבודה בעיניים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. זה המפרט שלי: P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1g Kingston ddr II xfx gforce 7800 gtx 256mb 160g sata II עם KSP W400 אתם חושבים שזה בסדר? ועם לא מה לעשות? נ.ב עד אכשיו הכל עובד בסדר גמור

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by LeftRight,

ראוטר והומודם בזמן שהמחשב כבוי מבלי שימחקו כל ההגדרות\יקח לו שעה לעלות ולהתחבר לאינטרנט

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by --Adidas,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3653 תגידי לי מה זה בבקשה יש לי פד של steelpad s&s וקניתי גם את שהזמנתי את הפד ופשוט לא יודע מה זה ומה לעשות עם זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by mor_shalev,

זה לא יותר טוב מהסמוראי?? : http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=6058 (והספק טוב?) (סמוראי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535) או שיש לכם מארז אחר יותר טוב משניהים במחיר של 300 ש"ח בערך

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  17. שלום, זקוק להמלצה למקלדת חוטית עם כניסות USB. אני מתכנן לחבר אליה את העכבר. תודה!

18. Started by most,

כמו שחלקכם יודעים קיבלתי לפני כשבועיים את ה-GEFORCE 6800LE החדש שלי אך מהרגע שחיברתי אותו יש לי בעית איתו...לאחר דיבורים אם החברה שייצרה את הכרטיס(INNOVISION)באימייל הם הסבירו לי שאני צריך לחבר את הכרטיס מסך לספק(משהו שכבר עשיתי)לחיבור בעל 4 פינים שיהיה +12V אם 18A לפחות...על הספק רשום לי +12V 28A ...לפי מה שהבנתי המספרים האלו מציינים את המתח שהכרטיס מקבל אבל לא כל החיבורים שיוצאים מהספק בעלי ה-4 פינים מקבלים את אותו מתח(12V 18A) ולכן יכול להיות שהחיבור ששמתי לכרטיס מסך מהספק לא מספיק בשביל הכרטיס ולכן הוא עושה לי בעיות ואני צריך להחליף את החיבור לחיבור אחר שיוצא מהספק...אם זה נכון...איך אני אמור לדעת כמה מתח מקבל כל אחד מהחיבורים? האם זה שחלק מהחיבורים של הספק מחוברים למ…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מחשב כף-יד פשוט ככל האפשר עדיף גם הכי זול. בסה"כ חשוב לי שתהיה אפשרות לאינטרנט, ומצלמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by questionman,

יש לי Microsoft Wireless Desktop 850 שהדונגל עושה בעיות. האם יש משהו מקביל לזה שבמקרה שאחד החלקים יתקלקל (דונגל/מקלדת/עכבר) אפשר יהיה לקנות רק אותו ולהתאים לשאר? אם כן, מה מומלץ בטווח של 130-150 ש"ח?

21. שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by domuzy,

יש לי לאפטופ של HP COMPAQ NX9030 ואני רוצה לחבר לו מדפסת דרך כבל הנתונים (השקוף הרחב). לכאורה הגדרתי ועשיתי את כל מה שנחוץ לשם כך, חוץ מעניין הפורט, שכנראה הוא הבעיה כי זה לא שולח לי להדפסות למדפסת (KYOCERA KM-2030). אם זה משנה- המדפסת היא של כל המשרד וכל שאר המחשבים מחוברים אליה, ועכשיו גם אני מעוניין, רק שלא ברור לי איזה פורט יהיה הנכון. תודה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. Started by dyxel,

איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  24. המפרט שלי מופיע בחתימה... רציתי לדעת, האם שדרוג לכונן SATA, ייתן לי ביצועים טובים בהרבה.. במיוחד שיש לי 1גיגה זכרון... אני מדבר על הרצה של משחקים מהכונן הקשיח וכו' וכו'....

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by GeForce,

האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים