עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Fungus Funk,

מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by base,

רציתי לדעת עם קיים עכבר G5 NEW בצבע חום למרות עד כמה שידוע לי הוא קיים בצבע שחור עם פסים בכחול. אך חברה מישהו יודע האם קיים עכבר בצבע חום ? ואם קיים אשמח עם תוכלו להפנות אותי לכתובת עלמנת לראותו! תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. Started by base,

מה מה מומלץ יותר G5 NEW או G7 לפני רכישה מבקש חוות דעת ממנוסים היה לי את MX REV לא היה נוח אז מחרתי

4. שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  5. Started by guypld,

קניתי אייפוד חדש,התקנתי את התוכנה המקוללת הזאת iTunes והעברתי שירים בתור נסיון. השירים עבדו טוב, אז החלטתי למחוק ולהתחיל להעתיק ספריות גדולות יותר לאייפוד. אחרי ההעתקה הארוכה לא הצלחתי לראות את השירים האלה בכלל באיפוד, זה כאילו שהם לא קיימים, אני נכנס לSONGS והמסך פשוט ריק כאילו אין שום שיר, אבל בתוכנה רואים את כל השירים. אז החלטתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה עוד פעם, ועכשיו גם אינ לא רואה את השירים שהעתקתי וגם המקום נחשב כ"תפוס" על ההארדיסק של האיפוד, ואני בכלל לא מצליח להשמיע שירים שאני מעביר. בקיצר אני מבולבל נורא, ואני כבר יושב עלזה כל היום ולא מצליח להפעיל אותו נורמלי. מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. קניתי סטיק saitek st290 pro התקנתי את הדרייברים ובדרייברים הכל פועל מצוין אבל במשחק lock on יש לי בעיה, המעצרת והפניות ימינה ושמאלה לא מוגדרות אוטומטית וצריך להגדיר אותם דרך ההגדרות של המשחק אבל הבעיה היא שאת המעצרת אי אפשר להגדיר דרך המשחק כי כשרוצים להגדיר שם משהו אז המשחק מבקש שתלחץ על הכפתור שאתה רוצה שיעשה את הפעולה, והמעצרת זה לא כפתור אז אין לי מושג איך אני עושה את זה מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by gentoo,

קרא את חוקי הפורום. יש איסור פרסום מכירת מוצרים - בשביל זה קיים ה-TradeZone. נערך וננעל.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  8. Started by Vladgi,

נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  9. Started by argentinick,

מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  10. האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by lennon,

היי! אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 GIGABYTE GA-8I945P-G SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII GIGABYTE 6800GS 256MB PCI-E NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK לפי מה שהבנתי רצוי ספק כוח של 430W לכרטיס מסך כזה. אני חושב על המארז הבא: Thermaltake Swing VB6000 WINDOW BLACK 430'W אבל הבנתי ממה שאומרים כאן שחברה הזו היא לא משהו, לכן חשבתי על: CoolMaster Centurion 532, שנראה נחמד מהביקורת עליו כאן. אבל הוא בא רק עם ספק של פחות מ-400W 1)איזה ספק+מארז אתם ממליצים לי? 2)אני מאוד מעדיף מארז שהוא TOLL-FREE, הבנתי שהCM הנ"ל הוא כזה. האם גם ה-Thermaltake? תודה

• 5 תגובות
    • 505 צפיות
  12. אני יודע ש XEROX 510 יש לו פידר נהדר - אבל אין אפשרות לשקופיות. יש למישהו רעיון ?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  13. Started by kuva,

אני רוצה לקנות צורב DVD בקרוב אני די מתלבט בין LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ל NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 למרות ששמעתי שיש איזו בעיה בNEC, בדגם הזה ספציפית. משהו שקשור לקריאת דיסקים מישהו שמע עליה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. היי אני חדש פה ומקווה למצוא את מה שאני מחפש בעזרתכם יש לי שני מחשבים אחד נייד (יש לו חיבור VGA + HDMI) מחשב נייח (VGA+HDMI+DVI) אני רוצה לחבר את שני המחשבים לשני המסכים שיש לי שירוצו במקביל ואעבור ביניהם דרך KVM או משהו דומה שיכלול גם את העבכר והמקלדת (סט אלחוטי) שני המסכים שיש לי מסך ראשון יש (DVI+VGA) מסך שני יש (VGA +HDMI +DVI) אני יודע שאפשר לחבר ישירות את שני המחשבים למסכים ואז לעבור דרך המסך פשוט אני מחפש משהו שיהיה יותר נוח וקל לחיצה אחת וזה עובר לי עם הכל בלי להתעסק במעברים בין מסכים ומקלדות וכו. אם מישהו מכיר אשמח שיתן לי את הלינק או את השם של הקופסת מיתוג כי חיפשתי הרבה ולא…

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by yagelk,
    • 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by bono_71,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5184

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  17. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת האם אני יכול לזהות איזה ספק וכמה הוא מספק (300,350,400 וכו') מבלי שאצטרך לפתוח את המארז הכי רצוי אם יש אפשרות דרך התוכנות הבסיסיות של הווינדוס או הביוס ואם לא אז דרך תוכנה כמו אוורסט או סנדרה שאלה נוספת האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP אני צריך את התשובות דיי בדחיפות אז אודה על תגובות מהירות בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. הבנתי שקיימת בעיה במקלדות האלחוטיות , אם לוחצים על 4 כפתורים אז הוא מפעיל רק 3 מישהו ניתקל בבעיה הזאת ? אני צריך המצלמה לסט מקדלת ועכבר זולים וטובים בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  19. Started by majestix,

יש לי כמה התלבטויות בקשר למארז-קודם כל המארז צריך להיות מקרר טוב ושהזרימת אוויר תהיה טובה כי אני הולך לעשות OC אבל גם השקט חשוב לי. בנוסף נכנסת כאן גם באופן בלתי נמנע ההתלבטות בקשר לספק.(מערכת עם כרטיס 7800GT ומעבד אופטרון חד ליבה) הנה האפשרויות שחשבתי עליהם: 1) ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower שבא עם ספק antec smartpower 450W 2)ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server TRUEPOWER II 480Watt 3)מארז אחר כמו למשל Coolermaster Centurion 5 עם ספק כוח טוב(השאלה היא איזה?) מה אתם אומרים על האפשרויות האלה בהתחשב בצורך בקירור טוב אבל גם בשקט(על השקט אפשר להתפשר). תודה.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  20. Started by omri24,

זה המפרט שלי וחשבתי על הספק שמופיע במפרט (FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ) אבל יש אולי עוד ספק שכדאי לשקול לקנות חוץ מהנ"ל? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 530 Leadtek Winfast PX 7800GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 1995 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  21. שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות GAMEPAD נוסף בעיקר למשחק FIFA06 ואני חושש שתהיה התנגשות מה החשיבות של החיבורים שלהם (שלי USB ואני מעוניין לקנות עוד אחד מאותו סוג)

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by Cypherlz,
    • 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by haim855,
    • 0 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by ronmar,
    • 0 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים