עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Lancer,

אני יודע שזאת שאלה מוזרה אבל איפה נמצא כפתור הריסט במארז Compucase 6al9 ?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  2. שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  3. האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by asichen,

איזה גודל מאווררים מתאים למארזים רגילים ATX מאחורה בדרך כלל?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  5. Started by argentinick,

מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by wombat,

ערב טוב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות לגבי ספק כוח. בפורום מפרטים המליצו לי על ספק 420W של אנרמקס שעולה 470 ש"ח בטענה שהוא בתקנים "מודרניים"... לעומת זאת יש לי ספק של HEC 420W שעולה 280 ש"ח, אני לא מבין גדול בחומרה אבל אני יודע שספקים של HEC הם אמינים ולא עוד משהו גנרי. רק לי זה נראה מגוחך לקנות את האנרמקס שיש לי את ה-HEC? עוד שאלה קטנה, 420W יספיקו? אני מחבר גם צורב,CDROM , כרטיס קול והרד-דיסק אז אני לא בטוח זה מספיק(כרגע לא מתוכנן OC אבל אם בעתיד אני ארצה לעשות אני לא רוצה להיות מוגבל בגלל שלא לקחתי 470W במקום 420W). תודה מראש על כל תגובה והמלצה לספק. עריכה: הספק חייב להיות אך ורק מ-KSP או פנדס כמו כל שאר המפרט אז יש כאן הגבלה קטנה. לינק לדיון בפורום מפרטים…

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by איתמר,

אני לא בדיוק מבין בזה אבל אם אפשר איזה משהו זול

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. Started by dyxel,

איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  9. שלום לכולם קניתי ספק היום של HEC 300W אחריי הרבה המלצות של של חבריי ובאמת ספק ממש טוב שקט רציתי לדעת משהו בהתחלה המחשב לא נדלק אז אחר כך השארתי את הספק עם בורג אחד באויר בגלל שבדקתי את החיבורים אז הספק נפל על הרצפה מהמארז ורציתי לדעת אם קרה משהו לספק או משהו אחר ואם כן איך אפשר לבדוק את זה כרגע הספק עובד בסדר גמור השאלה שלי האם משהו יכול להנזק כתוצאה מהמכה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by Cypherlz,
    • 0 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by GeForce,

האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by paul_oyster,

ראיתי באמזון מספר מקלדות עם trackball מובנה. חיפשתי בחנויות הרשת בארץ ולא מצאתי שום דבר דומה. מישהו ניתקל בכזאת מקלדת (או לחילופין עם משטח מגע כמו בלפטופים) בארץ ?

13. Started by Guy King,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש (T42) ואני מחפש להתאים לו עכבר אלחוטי או בלוטות'. התקציב שלי נע בסביבות ה-150 שקל, מה כדאי לקנות? ד"א, אין צורך בעכבר למשחקים, כי אני לא משחק הרבה, המטרה היא שהוא יהיה נוח וקל.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by roadrunner,

כמובן עיברית, יומן פגישות, סרטים ,תמונות וכו' ,GPS לא הכרחי תקציב כ-1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. Started by Jack_g,

קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by D-Viper,

אני צריך המלצה למדפסת הזרקת דיו ביתית, לא משולבת, רק מדפסת. שאיכות הדפסה תהיה טובה. וזה הכל בערך.. תקציב משהו בסביבות 400. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by bono_71,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5184

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות אחד מהסטים. מישהו יודע מתי הם יהיו זמינים בארצנו הקטנטונת?

21. Started by yair71,

בתמונות נראה שאין מגש ואם יש לי מקום בארון מדפים שתופס את הגודל הפיזי הנירות יפלו? כל המדפסות שקניתי הם עם מגשים. לפי כל הבדיקות המדפסות של קנון מעולות. והגיע הזמן להחליף אך זה יצור לי בעיה. האם יש להם מגש מיסתורי? שלא רואים בתמונה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. אהלן, יש לי את הספק כוח" xtreme p4 500w atx 12v " ואני מעוניין לדעת אם הוא יוכל להריץ את הכרטיס המסך של סאפיר X1800XT 256MB. בדקתי עליו נתונים מתוך המדבקה שעליו והיה כתוב את הנתונים הבאים : +12v = 20a -12v = 0.8a +5vsb = 2a -5v = 0.5a +5v = 33A +3.3v = 25a *אלו הפרטים החיונים בראיתי שצריך אם אני טועה תקנו אותי. אם לא, אז אני פתוח להצעות, 380ש"ח גג. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by haim855,
    • 0 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by Vladgi,

נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.