ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שלי: P4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1g Kingston ddr II xfx gforce 7800 gtx 256mb 160g sata II עם KSP W400 אתם חושבים שזה בסדר? ועם לא מה לעשות? נ.ב עד אכשיו הכל עובד בסדר גמור
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למדפסת חזקה ואיכותית שתתאים גם להדפסות של טקסט וגם של תמונות על דף Glossy באיכות גבוה. בנוסף, זה יהיה מצויין עם לדפסת יהיה דיו חלופי בהישג. חשבתי על משהו בסגנון של HP Photosmart D7160 Printer אבל אני לא מוצא משווק בארץ שמביא אותם. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום,אני עוד כמה דקות הולך לקנות ספק וכרטיס מסך וזכרונות,המחשב שיש לי עכשיו כתוב במפרט אבל רק אני הולך להוסיף עוד 512 זכרון שלGEIL וכרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE במקום ה5200FX,אני צריך מהר תשובה לפני שאני הולך איזה ספק לקנות? יש לי קצת כסף עכשיו,בסביבות 300 שקל לספק! אז אם אתם חושבים שיש איזשהו ספק שיכול להחזיק תמחשב הזה שיתן לי את שמו,אבל ספק איכותי ולא ספק שהוא טוב ויכול להיות שיש לו כמה סיכונים מזעריים או בעיות נפוצות! תודה על תשובה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית (לא חשוב החברה) שתיהיה חסכוונית ותכלול כרטיס רשת מובנה עד 800 שקל (עם חריגות של 100-150) מדפסת עם דיו כי לייזר יקר כרגע ובלי פקס אך עם סורק תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זה לא יותר טוב מהסמוראי?? : http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=6058 (והספק טוב?) (סמוראי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535) או שיש לכם מארז אחר יותר טוב משניהים במחיר של 300 ש"ח בערך
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת הזרקת דיו ביתית, לא משולבת, רק מדפסת. שאיכות הדפסה תהיה טובה. וזה הכל בערך.. תקציב משהו בסביבות 400. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ראיתי באמזון מספר מקלדות עם trackball מובנה. חיפשתי בחנויות הרשת בארץ ולא מצאתי שום דבר דומה. מישהו ניתקל בכזאת מקלדת (או לחילופין עם משטח מגע כמו בלפטופים) בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב כף-יד פשוט ככל האפשר עדיף גם הכי זול. בסה"כ חשוב לי שתהיה אפשרות לאינטרנט, ומצלמה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי! מזמן לא הייתי פה,והרבה דברים השתנו מאז..... רכשתי כבר את המחשב,והמפרט בחתימה..... עכשיו אני צריך פאד לעכבר,של סטיל פאד או אייס מאט, מפאנדס בלבד. עכשיו אמרו לי לפי הטמפרטורות שלי שאין צורך במשחה טרמית חדשה. ואמרו לי גם שה4D הוא בעצם S&S מוקטן,השאלה היא האם זה נכון? כעיקרון אני רוצה שתציעו לי מה כדאי לי לקנות,כי תסתכלו את המפרט, אני לא חושב שחסר שם משהו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה... רציתי לדעת, האם שדרוג לכונן SATA, ייתן לי ביצועים טובים בהרבה.. במיוחד שיש לי 1גיגה זכרון... אני מדבר על הרצה של משחקים מהכונן הקשיח וכו' וכו'....
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5184
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למקלדת חוטית עם כניסות USB. אני מתכנן לחבר אליה את העכבר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שיתאים ללוח ASUS P4S800D רצוי שיהיה לו צד אחד שקוף,חיישן טמפ,ומספר מאווררים. לא צריך ספק. איך RAIDMAX?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
רצית לשמוע את דעתכם על המדפסת PIXMA iP6600D אבא שלי רוצה לקנות מדפסת תמונות שיוכל להדפיס ישרות מהמצלמה הדיגיטלית ומן הטלפון הסלולרי (NOKIA 6280) והוא רוצה כמובן עם צג שהוא יוכל לראות והכל. אז ראיתי את המדפסת הזאת וההיתי שמח לשמוע דעתכם עליה וכמו כן לשמוע הצעות אחרות.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-Sunbeam Acrylic case - UV. למישהו אולי יש אותו ויכול להראות לי איך זה יוצא ? (תמונות שלכם לא גוגל)
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-