ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
התבקשתי מעובדת ממקום העבודה שלי להמליץ על מדפסת מקצועית ואיכותית בתקציב של עד 1600 (אולי יותר, ניתן ללחוץ קצת) לשימוש אינטנסיבי וכמובן רצוי שתהיה חסכונית בצבע. העובדת מתעקשת על דגמים של brother (ולצערי לא אוכל לשכנע אותה אחרת) אז זה הכיוון... תודה מראש איציק
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי מוצר מעניין שקיים כבר כמה שנים שבודק מה מצב ספק הכח שאתה מחבר אליו (מסוג ATX) השאלה שלי היא בעצם פשוטה מאוד... האם הבדיקה היא מספיק טובה (מן הסתם מדובר בבדיקה חשמלית בלבד) בשביל לדעת האם הספק באמת תקין או שיכול להיות שהוא יציג תוצאות שונות אם תחבר אותו ללוח אם ולא למכשיר הבדיקה. מצורף לינק http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1881&cat=66&page=1 כל עזרה בנושא תתקבל בברכה! תודה יום טוב יניב
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סורק טביעות אצבע עם חיבור USB בעלות של עד 300 ש"ח. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי הרבה מידע קונקרטי. עוד דבר חשוב היא שהתכנה של הסורק תשמור בצורה מאובטחת את כל הסיסמאות השונות של אתרי אינטרנט, כך שהסיסמה תוזן אוטומטית בסריקת האצבע שלי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
-
אהלן, ברשותי (אבי יותר נכון) מדפסת משולבת פקס סורק ומכונת צילום של HP מדגם 2210, לכל אורך הזמן שהיא איתנו היא עשתה לנו בעיות כגון: סריקה מעוותת, הדפסה וצילום לאט ומעוות, פקסים שלא נשלחים ולא מתקבלים והיא זוללת דיו בכמויות אדירות. נגמרה לה האחריות לפני חודש בערך ואין מי שיתקן אותה בפחות מ-400 שח אז החלטנו להעיף אותה ולקנות מכשיר דומה, אמין ושלא זולל הרבה דיו. המלצות יתקבלו בברכה, ובלי HP כי מהם קיבלנו רק כאב ראש. התקציב לא משנה, רק אל תביאו משהו במחירים מטורפים. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הי.. :} אז ככה, יש לי וובקאם USB סטנדרטי ומשעמם ^-^, ולצורך פרוייקט מסויים שאני עובד עליו (יותר מדי שעות במקלט :alcoholic:) יש לי צורך להפוך אותה לאלחוטית בשביל שליטה מרחוק. נכון לעכשיו אין לי רשת WIFI בבית, אבל יש לי ממי להשאיל ראוטר. אז השאלה היא כזו: איך אני יכול להפוך אותה לאלחוטית?? יש לי PPC (מחשב כף יד, של אבא O0) מדגם MIO 558 שיש לו כניסת USB... והוא תומך ב-WIFI.. יש עתיד? יש לי גם מחשב נייד עתיק.. עתיק... עתיק.... שאמור להיות לו כרטיס WIFI מובנה אבל תהרגו אותי איפה הדרייבר. איך אני יכול לנצל כל אחת מהשיטות לצורך גישה לוידאו ממחשב אחר, LIVE? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון כי הייתה לי התלבטות בין זה לבין גראפיקה ותצוגה. אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מקסימום יחסי מכיר\תמורה ועלות נמוכה אבל שתספק לי תמורה טובה (לפי הערך שציינתי), אני לא מכיר ערך מצלמות דיגיטליות ככה שאני לא יכול להביא לימיט למחיר, אז כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה לעוזרים, DrowNz
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אמרו לי שאפשר לעשות טוויק ל - MX 510 שהופך אותו מ - 100hz ל - 500hz. איך אני עושה את זה? זה יכול להרוס את העכבר או שזה לא משהו משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מדפסת לייזר משולבת (פקס, סורק ומכונת צילום) מדפיסה בשחור אלחוטית עדיפות להדפסה משני הצדדים גם כן, אבל לא חובה. לא יקרה מידי (תקציב עד 1200) אני חייב לציין שכרגע יש לי מדפסת דיו HP 8500 A PLUS ואני מאוכזב ברמות קשות, הצבעים כבר התייבשו לי פעמיים, בתקופה של שנה וחצי אחרי שלא הדפסתי חודש וחצי כל פעם. כל 4 מיכלים, שחור פלוס צבעים= 400 שקל. ובנוסף המדפסת הייתה בתיקון כבר 3 פעמים. בגלל הנסיון המר שיש לי עם הזרקת דיו (+צבעים שאני בקושי משתמש) אני מחפש עכשיו מדפסת לייזר רק שחור. כעיקרון חוץ מההדפסה, ממש אהבתי את ה HP ובגלל זה אני שוקל לקחת עוד פעם HP. אבל זה לא קריטי מידי. התחלתי עכשיו תואר ואני מדפיס קרוב ל- 25- 30 דפים בשבוע. רק טקסט. כרגע הצבעים שלי יבשים במדפסת,…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני ידוע שהשאלה הזאת קצת מהתחת ..אבל היה נדמה לי שראיתי פעם מפצל למקלדת לא מאמין שזה אפשרי אבל בכל זאת אני ישאל אני רוצה תאופציה הזאת למשחק PES6 ואני לא רוצה לקנות ג'ויסטיק כי אני לא אוהב אתזה.. האם אפשר לשחק עם שתי מקלדות אחד נגד השני ? ותנסו לא לצחוק עלי חח
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת. כמות הדפסות של 50 דפים בחודש לערך. רוב השימוש יהיה לצילום מסמכים ועבודות. רצוי בסכום של עד כ 700 שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש סט בטווח המחירים שלו (עד 250 ש"ח) שמתעלה עליו (מבחינת הקלדה רציפה, משחקים, נוחות, עמידות)? איך הסט של Logitech Wireless Desktop MK250 לעומתו?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחיר עד 400 שח ללא חריגות מהתקציב. אני מחפש איכות טובה אבל בהתאם למחיר (400שח). ומישהו יכול להסביר לי מה היא הטכנולוגיה של הדפסה טרמית? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המארז הזה http://www.antec-inc.com/us/pro_details_customization.php?ProdID=15001# מגיע לי עם ה2 מאווררים של 120 מ"מ או שאני צריך לקנות אותם בנפרד ועוד משהו: המארז כולל ספק כוח או לא?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני חשבתי על MX518 Razer Death Adder Razer Copperhead איזה עדיף? או שיש לכם משהו טוב יותר במחיר הזה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש את המוצרים האלו: http://www.logitech.com/index.cfm/notebook_products/stands/devices/4841&cl=us,en http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5747&cl=us,en אתם יודעים אולי אם ניתן למצוא אותם איפשהו בארץ? ואם לא אולי יש אתר שעושה משלוחים לארץ? באיביי המחירים מוגזמים...
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה למדפסת, אם כי עדיין לא החלטתי לגמרי איזה סוג. הזרקת דיו, משולבת הזרקת דיו או אולי בכלל לייזר. עיקר ההדפסה היא כמובן שחור לבן, אבל מדי פעם יש צורך בצבע. הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולות הדפסה טובות ואיכות טובה ככל האפשר (לא צריך מטורפות) למקרה שאני מדפיס תמונות (מה שאני לא עושה הרבה), יכולת הדפסה דו צדדית (זה אפשרי? כי שמתי לב שזה לא נפוץ משום מה), יכולת הדפסה טובה על נייר 180גרם, ודיו בעלות תמורה כמה שיותר טובה למחיר. כי עם ה-HP הישנה שלי למשל, צריך לקחת הלוואה מהבנק בשביל דיו כל פעם שהוא נגמר.... אתם לא חייבים לעשות את הבחירה לגבי איזה סוג מדפסת (הזרקה, לייזר או משולב), אבל אשמח אם תתנו המלצה למדפסות מומלצות מהסוגים הנ"ל. תודה רבה! ד.א, אם המדפסת …
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום , יש לי מדפסת MX925 של CANON , קיבלתי דפי פוטו ניסיון כאלה : באמזון ארה"ב הכי קרוב לזה הוא עם PP-301 ולא PP-201 , זה אומר שטיפה שוקל יותר , הבעיה שבSPECS של המדפסת : http://www.canon.co.uk/printers/inkjet/pixma/pixma_mx925/specification.aspx רשום רק הדגם עם PP-201 , ואילו בגלל שה-PP-301 חדיש זה לא רשום , השאלה אם יתאים ? אני מתכוון מאמזון : https://www.amazon.com/CanonInk-Photo-Glossy-Sheets-1432C006/dp/B01M1DDCRB מה לדעתכם זה יעבוד במדפסת ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה להגה עד 350 ש"ח ל- PC, רוטט, עם דוושות - לא חובה ידית הילוכים
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לרכוש IPAQ שכולל אנטנת GPS ותוכנה אחרי מספר בדיקות האייפאק עצמו עולה בסיבות 1500-3000 שקל והאנטנה כולל התוכנה עולה בסיבות ה2200 שקל. אם מישהו מכיר לוחות כאלה שמוכרים אייפאקים וכל הדברים מסביב יד שנייה, יעזור לי מאוד מכיוון שאין לי ממש תקציב להכל חדש גם, הייתי מעוניין לדעת אם יש המלצות לדגם מסויים
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
חוות דעת: אם מחפשים מכשיר הכולל פקס ומתכוונים להשתמש בפקס לפקסים נכנסים - אל תרכשו את הדגם הזה. הפקס פרימיטיבי לחלוטין ואינו מסוגל לקבל אוטומטית פקסים נכנסים. רק ידנית. על מנת לענות אוטומטית המכשיר זקוק לשירות "צליל מובחן", כלומר צליל אחד כשמדובר בפקס נכנס וצליל שונה כשמדובר בשיחה רגילה, ולבזק אין שירות כזה. אז אם המכשיר מיועד לשימוש ביתי, ואתם מחברים אותו על אותו קו רגיל בבית, תתכוננו למצב שבו אתם עונים לשיחה ושומעים את הצליל הצורמני של הפקס עונה, או למצב שבו פקס מנסה להיכנס ושום דבר אינו מקבל אותו. אם מחובר גם משיבון ביתי על אותו קו, בכלל החגיגה בעיצומה. בקיצור, אם רצונכם במדפסת טובה, סורק טוב - המכשיר מתאים (אם כי יקר מדי רק בשביל תכונות אלה) אם רצונכם גם בפקס - ותרו. …
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-