עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ronmar,
    • 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by MS-D,

שלום, אני מחפש מחשב כף-יד פשוט ככל האפשר עדיף גם הכי זול. בסה"כ חשוב לי שתהיה אפשרות לאינטרנט, ומצלמה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. מה אתם אומרים? http://www.2md.co.il/catalog/product_info.asp?Product_id=423&srf=zap http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2600075&refid=6 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6682X&Cat2Cat1ID=1449&Cat2ID=1812 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6681&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אם יש לכם הצעות\המלצות על יותר טובים (בתחום ה 300 350 ש"ח), הן יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים, וסתם לקוראי ההודעה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  5. Started by mor_shalev,

זה לא יותר טוב מהסמוראי?? : http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=6058 (והספק טוב?) (סמוראי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535) או שיש לכם מארז אחר יותר טוב משניהים במחיר של 300 ש"ח בערך

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.

7. אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by Fungus Funk,

מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by w7_znay,

שלום . היום פיתאום הרמקולים שלי הפסיקו ליפעול . לא יודע מה קרא אלו רמקולים די ישנים חברה WINNER הם אצלי בערך שנתיים ופיתאום היום רציתי לישמוע איזה קצת מטאל , והם לא פועלים . מישהו יודע אולי מה הביע מה אפשר לעשות ? תודה רבה לכול מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by paul_oyster,

ראיתי באמזון מספר מקלדות עם trackball מובנה. חיפשתי בחנויות הרשת בארץ ולא מצאתי שום דבר דומה. מישהו ניתקל בכזאת מקלדת (או לחילופין עם משטח מגע כמו בלפטופים) בארץ ?

12. Started by argentinick,

מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by tamir245,

היי חבר'ה. שוב צריך קצת המלצות. ראיתי את הסט הנ"ל במחיר שנראה די סביר - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2944 האם יש איזשהוא מישהו עם הסט הנ"ל שיכול להמליץ בעד\נגד?האם יש המלצה לסט אחר בתקציב הנ"ל?כדאי ללכת על האלחוטי או לחפש סט חוטי?כמה זמן הסט עובד ללא טעינה?איך טוענים אותו אם צריך? סה"כ השימושים שלי הם די פשוטים - גלישה,סרטים,משחקים לא באדיקות רבה. עד עכשיו אני משתמש כבר 4+ שנים במקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט+עכבר אופטי GPT. הסט מיועד לשימוש בנייח ואולי בעתיד יעבור לתחנת עגינה של הלפטופ שלי. חוץ מזה גם ככה אני מתכנן לקנות לנייד את הV470 של לוג'יטק אז כרגע הסט מיועד בראש וראשונה לנייח.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  14. Started by D-Viper,

אני צריך המלצה למדפסת הזרקת דיו ביתית, לא משולבת, רק מדפסת. שאיכות הדפסה תהיה טובה. וזה הכל בערך.. תקציב משהו בסביבות 400. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by dyxel,

איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by wombat,

ערב טוב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות לגבי ספק כוח. בפורום מפרטים המליצו לי על ספק 420W של אנרמקס שעולה 470 ש"ח בטענה שהוא בתקנים "מודרניים"... לעומת זאת יש לי ספק של HEC 420W שעולה 280 ש"ח, אני לא מבין גדול בחומרה אבל אני יודע שספקים של HEC הם אמינים ולא עוד משהו גנרי. רק לי זה נראה מגוחך לקנות את האנרמקס שיש לי את ה-HEC? עוד שאלה קטנה, 420W יספיקו? אני מחבר גם צורב,CDROM , כרטיס קול והרד-דיסק אז אני לא בטוח זה מספיק(כרגע לא מתוכנן OC אבל אם בעתיד אני ארצה לעשות אני לא רוצה להיות מוגבל בגלל שלא לקחתי 470W במקום 420W). תודה מראש על כל תגובה והמלצה לספק. עריכה: הספק חייב להיות אך ורק מ-KSP או פנדס כמו כל שאר המפרט אז יש כאן הגבלה קטנה. לינק לדיון בפורום מפרטים…

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by yakirmizrahi,
  18. חייבת אוזניות Wireless למקום העבודה, רק העניין הוא שאני כנראה מאוד רגישה לקרינה כי אחרי כמה דקות אני מרגישה כאב אוזניים וכאב ראש מאוד חזקים. האם אתם מכירים איזה שהוא דגם משובח שהקרינה שם יותר נבלמת? האם יש איזה שהוא פתרון אחר שיכול לעזור לי? מודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by bono_71,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5184

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  20. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת האם אני יכול לזהות איזה ספק וכמה הוא מספק (300,350,400 וכו') מבלי שאצטרך לפתוח את המארז הכי רצוי אם יש אפשרות דרך התוכנות הבסיסיות של הווינדוס או הביוס ואם לא אז דרך תוכנה כמו אוורסט או סנדרה שאלה נוספת האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP אני צריך את התשובות דיי בדחיפות אז אודה על תגובות מהירות בתודה מראש ארז

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות אחד מהסטים. מישהו יודע מתי הם יהיו זמינים בארצנו הקטנטונת?

22. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית (לא חשוב החברה) שתיהיה חסכוונית ותכלול כרטיס רשת מובנה עד 800 שקל (עם חריגות של 100-150) מדפסת עם דיו כי לייזר יקר כרגע ובלי פקס אך עם סורק תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. אהלן, יש לי את הספק כוח" xtreme p4 500w atx 12v " ואני מעוניין לדעת אם הוא יוכל להריץ את הכרטיס המסך של סאפיר X1800XT 256MB. בדקתי עליו נתונים מתוך המדבקה שעליו והיה כתוב את הנתונים הבאים : +12v = 20a -12v = 0.8a +5vsb = 2a -5v = 0.5a +5v = 33A +3.3v = 25a *אלו הפרטים החיונים בראיתי שצריך אם אני טועה תקנו אותי. אם לא, אז אני פתוח להצעות, 380ש"ח גג. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by telzur,

אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.