ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי! מזמן לא הייתי פה,והרבה דברים השתנו מאז..... רכשתי כבר את המחשב,והמפרט בחתימה..... עכשיו אני צריך פאד לעכבר,של סטיל פאד או אייס מאט, מפאנדס בלבד. עכשיו אמרו לי לפי הטמפרטורות שלי שאין צורך במשחה טרמית חדשה. ואמרו לי גם שה4D הוא בעצם S&S מוקטן,השאלה היא האם זה נכון? כעיקרון אני רוצה שתציעו לי מה כדאי לי לקנות,כי תסתכלו את המפרט, אני לא חושב שחסר שם משהו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
זה לא יותר טוב מהסמוראי?? : http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=6058 (והספק טוב?) (סמוראי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535) או שיש לכם מארז אחר יותר טוב משניהים במחיר של 300 ש"ח בערך
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שיתאים ללוח ASUS P4S800D רצוי שיהיה לו צד אחד שקוף,חיישן טמפ,ומספר מאווררים. לא צריך ספק. איך RAIDMAX?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום . היום פיתאום הרמקולים שלי הפסיקו ליפעול . לא יודע מה קרא אלו רמקולים די ישנים חברה WINNER הם אצלי בערך שנתיים ופיתאום היום רציתי לישמוע איזה קצת מטאל , והם לא פועלים . מישהו יודע אולי מה הביע מה אפשר לעשות ? תודה רבה לכול מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת עד 500 שקל שתיהיה בה מכונת צילום , מדפסת וסורק ראיתי את המדפסת הזאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1DE115011801 ב400 שקל ושאתה מחזיר את הקבלה אתה מקבל עוד 100 שקל זה כאילו יוצא 300 שקל ויש בה הכל איך היא? עדיף את המדפסת של איג' פי המקבילה לה אם אותו תכונות אם אתם מכירים? איך המדפסת הזאת טובה שווה?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4, 3066 MHz Intel Bay Field D865GBF 512MB PC2700 DDR SDRAM NVIDIA GeForce 6600 256MB AGP SAMSUNG SP0812C 80 GB, 7200 RPM, SATA הספק כח שלי זה HEC 300AR-T 300 וואט בקיצור אני מרגיש שהכרטיס מסך לא עובד במלוא העוצמה שלו ואמרו לי שהמינימום בשביל הכרטיס הזה זה ספק של 300 וואט לפחות ומומלץ שיהיה יותר. אז כדאי ספק חדש? ואם כן אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כשאני לוחץ F9 על תיבת טקסט כלשהי הוא מעלה לי הודעת שגיאה to use photo editing,install the photo editing software that came with the keyboard הוא פותח מלא כאלה הוא מעלה את החלון של השעון כאילו לכוון את השעה פותח את האקסל והוורד שלוש פעמים כל אחד מה קורה פה?!@ תודה=][br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 15:37:40 הסתדרתי אפשר לנעול=]
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום. מאחר ויש לי מחשב די מיושן אני לא בקי ממש בתחום זה בקניית מחשב חדש בבחירת המארז ספק הכוח מגיע איתו או שצריך לבחור? בקנייה מקבלים ספק כח גנרי? (הבנתי שהם לא ממש טובים) הייתי שמח אם תעשו לי סדר בנושא
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות לגבי ספק כוח. בפורום מפרטים המליצו לי על ספק 420W של אנרמקס שעולה 470 ש"ח בטענה שהוא בתקנים "מודרניים"... לעומת זאת יש לי ספק של HEC 420W שעולה 280 ש"ח, אני לא מבין גדול בחומרה אבל אני יודע שספקים של HEC הם אמינים ולא עוד משהו גנרי. רק לי זה נראה מגוחך לקנות את האנרמקס שיש לי את ה-HEC? עוד שאלה קטנה, 420W יספיקו? אני מחבר גם צורב,CDROM , כרטיס קול והרד-דיסק אז אני לא בטוח זה מספיק(כרגע לא מתוכנן OC אבל אם בעתיד אני ארצה לעשות אני לא רוצה להיות מוגבל בגלל שלא לקחתי 470W במקום 420W). תודה מראש על כל תגובה והמלצה לספק. עריכה: הספק חייב להיות אך ורק מ-KSP או פנדס כמו כל שאר המפרט אז יש כאן הגבלה קטנה. לינק לדיון בפורום מפרטים…
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למקלדת חוטית עם כניסות USB. אני מתכנן לחבר אליה את העכבר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה, אבל זה חשוב לי (חוסר מקום) הייתי רוצה לדעת מה הגודל (אורךXרוחב) של המקלדות מדגם KB-21e ו - KB-16e , ראיתי פשוט שלהרבה פה יש כאלה ואני לא מוצא את המידע הזה באף מקום ברשת. ודבר נוסף.. מישהו התנסה עם KB-19eNB? היא נוחה? מצ"ב הלינק http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2668&CatCode=123
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב כף-יד פשוט ככל האפשר עדיף גם הכי זול. בסה"כ חשוב לי שתהיה אפשרות לאינטרנט, ומצלמה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לת'ראד הזה שלי (אם במידה ופתחתי אחד שאני לא אפתח שוב..) אבל לא מצאתי, אז אני אלך יש לעניין המקלדת והעכבר האלחוטיים שלי עושים בעיות, הם "קופאים" לשניה או שתיים לפעמים, למה??? אם זה הסוללות אז הרווחתי, אבל יש עוד מקרים שזה יכול לקרות??? התקנתי את הדרייבר של usb2 מהדיסק של הלוח אם אז ככה שאני תומך כרגע ב-usb2 וגם נוצרה לי בעיה (לפי דעתי מהבעיה הזו) השומר מסך שלי לא פועל, ז"א עד שהיו לי את העכבר והמקלדת זה פעל, עכשיו לא...!!! למה?, האם יש קשר בין השנים? אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
קניתי אייפוד חדש,התקנתי את התוכנה המקוללת הזאת iTunes והעברתי שירים בתור נסיון. השירים עבדו טוב, אז החלטתי למחוק ולהתחיל להעתיק ספריות גדולות יותר לאייפוד. אחרי ההעתקה הארוכה לא הצלחתי לראות את השירים האלה בכלל באיפוד, זה כאילו שהם לא קיימים, אני נכנס לSONGS והמסך פשוט ריק כאילו אין שום שיר, אבל בתוכנה רואים את כל השירים. אז החלטתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה עוד פעם, ועכשיו גם אינ לא רואה את השירים שהעתקתי וגם המקום נחשב כ"תפוס" על ההארדיסק של האיפוד, ואני בכלל לא מצליח להשמיע שירים שאני מעביר. בקיצר אני מבולבל נורא, ואני כבר יושב עלזה כל היום ולא מצליח להפעיל אותו נורמלי. מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שבוע טוב לכם...!! אני מחפש דריבר למצלמת אינטרנט פשוטה מחברת TEAC יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3653 תגידי לי מה זה בבקשה יש לי פד של steelpad s&s וקניתי גם את שהזמנתי את הפד ופשוט לא יודע מה זה ומה לעשות עם זה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סט של מקלדת ועכבר של Microsoft® Wireless Optical Desktop Elite. אני מאוד אוהב את הסט, אך בזמן האחרון הפלסטיק של העכבר מתחיל להיות דביק ומגעיל (משהו שלא ניתן להוריד עם חומר ניקוי). אני מעוניין לקנות עכבר חדש, שאלתי היא, האם ניתן לקנות עכבר חדש כזה בלי לקנות מקלט (יש לי כבר מקלט לשני המוצרים). בנוסף האם כדאי לקנות עכבר אחר של מיקרוסופט או של חברה אחרת אלחוטי עם חיבור USB (אני לא רוצה עוד מקלט על השולחן). אשמח לשמוע על המלצות לעכבר שיכול להיות טוב יותר מהעכבר שכבר יש לי (בכל זאת יש לי אותו כבר כמה שנים). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמה בהקדם האפשרי כי עוד מעט יש לי טיול ! ואני רוצה לקנות מצלמה טובה ,, עכשיו אני לא יודע כל -כך מה טוב ומה רע ! המחיר נע בין 1000-1500 ש"ח ,חח כמובן שדיגיטלית. וחברה טובה שיש לה אבא טוב . אם איכות תמונה טובה לפחות משהו שנע בין 5-7 מגה פיקסל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-