ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית (לא חשוב החברה) שתיהיה חסכוונית ותכלול כרטיס רשת מובנה עד 800 שקל (עם חריגות של 100-150) מדפסת עם דיו כי לייזר יקר כרגע ובלי פקס אך עם סורק תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הספק כוח" xtreme p4 500w atx 12v " ואני מעוניין לדעת אם הוא יוכל להריץ את הכרטיס המסך של סאפיר X1800XT 256MB. בדקתי עליו נתונים מתוך המדבקה שעליו והיה כתוב את הנתונים הבאים : +12v = 20a -12v = 0.8a +5vsb = 2a -5v = 0.5a +5v = 33A +3.3v = 25a *אלו הפרטים החיונים בראיתי שצריך אם אני טועה תקנו אותי. אם לא, אז אני פתוח להצעות, 380ש"ח גג. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מיואש אחר חיפוש מדיות DVD-RW/+RW במהירות X8/6. אשמח אם למישהו יש לינק לדיסקים כאלה שנמכרים בארץ, או באיזה חנות או כל טיפ\כיוון כלשהו שיכוון אותי אליהם. תודה מראש. ,swg
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בעבר הייתה לי לוג'יטק QUICK CAM ZOOM היה הייתה מעולה רק שלא עבדה ב64BIT של ויסטה. אני רוצה להשתדרג אז חשבתי לקנות של מיקרוסופט VX-1000 אבל היא באותה רמה של המצלמה שהייתה לי. ויש את ה VX 3000 שנראית לי טובה. מה אתם ממליצים? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה, אבל זה חשוב לי (חוסר מקום) הייתי רוצה לדעת מה הגודל (אורךXרוחב) של המקלדות מדגם KB-21e ו - KB-16e , ראיתי פשוט שלהרבה פה יש כאלה ואני לא מוצא את המידע הזה באף מקום ברשת. ודבר נוסף.. מישהו התנסה עם KB-19eNB? היא נוחה? מצ"ב הלינק http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2668&CatCode=123
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה מוזרה אבל איפה נמצא כפתור הריסט במארז Compucase 6al9 ?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב כף-יד פשוט ככל האפשר עדיף גם הכי זול. בסה"כ חשוב לי שתהיה אפשרות לאינטרנט, ומצלמה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לת'ראד הזה שלי (אם במידה ופתחתי אחד שאני לא אפתח שוב..) אבל לא מצאתי, אז אני אלך יש לעניין המקלדת והעכבר האלחוטיים שלי עושים בעיות, הם "קופאים" לשניה או שתיים לפעמים, למה??? אם זה הסוללות אז הרווחתי, אבל יש עוד מקרים שזה יכול לקרות??? התקנתי את הדרייבר של usb2 מהדיסק של הלוח אם אז ככה שאני תומך כרגע ב-usb2 וגם נוצרה לי בעיה (לפי דעתי מהבעיה הזו) השומר מסך שלי לא פועל, ז"א עד שהיו לי את העכבר והמקלדת זה פעל, עכשיו לא...!!! למה?, האם יש קשר בין השנים? אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כשאני לוחץ F9 על תיבת טקסט כלשהי הוא מעלה לי הודעת שגיאה to use photo editing,install the photo editing software that came with the keyboard הוא פותח מלא כאלה הוא מעלה את החלון של השעון כאילו לכוון את השעה פותח את האקסל והוורד שלוש פעמים כל אחד מה קורה פה?!@ תודה=][br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 15:37:40 הסתדרתי אפשר לנעול=]
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה... רציתי לדעת, האם שדרוג לכונן SATA, ייתן לי ביצועים טובים בהרבה.. במיוחד שיש לי 1גיגה זכרון... אני מדבר על הרצה של משחקים מהכונן הקשיח וכו' וכו'....
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קודם כל העכבר מדהים!!! רק כמה שאלות בקשר לסוללה שהיא הרי ליתיום : 1. כדי לתת לה להגמר ואז להטעין? (זה ישמור אל חיי סוללה ארוכים יותר ?) או שלשים להטענה כל לילה? 2. במקרה שהסוללה תתחיל לגסוס לי שזה אומר להזחיר רק איזה יום או תקופה מאוד קצרה יחסית לעכשיו אפשר לקנות אחת חדשה אם כן איפה? 3. יש אחריות על העכבר ל 5 שנים האם זה כולל סוללה אם לא אז כמה אחריות על הסוללה? תודה מראש, אני לא מצאתי תשובות לשאלות אלו בשם מקום.
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בתמונות נראה שאין מגש ואם יש לי מקום בארון מדפים שתופס את הגודל הפיזי הנירות יפלו? כל המדפסות שקניתי הם עם מגשים. לפי כל הבדיקות המדפסות של קנון מעולות. והגיע הזמן להחליף אך זה יצור לי בעיה. האם יש להם מגש מיסתורי? שלא רואים בתמונה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4, 3066 MHz Intel Bay Field D865GBF 512MB PC2700 DDR SDRAM NVIDIA GeForce 6600 256MB AGP SAMSUNG SP0812C 80 GB, 7200 RPM, SATA הספק כח שלי זה HEC 300AR-T 300 וואט בקיצור אני מרגיש שהכרטיס מסך לא עובד במלוא העוצמה שלו ואמרו לי שהמינימום בשביל הכרטיס הזה זה ספק של 300 וואט לפחות ומומלץ שיהיה יותר. אז כדאי ספק חדש? ואם כן אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת שתהיה חסכונית, לא גדולה מידי ושראשי הדיו לא יהיו יקרים התקציב הוא עד 400 ש"ח אין לי צורך בסורק, פקס וכו', מהניסיון שיש לי זה לא שימושי במיוחד ומתקלקל מהר בבקשה המליצו לי על מדפסת תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין לקנות מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. על איזו מדפסת הכי כדאי ללכת, בתחום של עד 1000 ש"ח? האם יש מדפסות כאלה שמאפשרות את קבלת הפקסים במחשב במקום להדפיס אותם ישר?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD בקרוב אני די מתלבט בין LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ל NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 למרות ששמעתי שיש איזו בעיה בNEC, בדגם הזה ספציפית. משהו שקשור לקריאת דיסקים מישהו שמע עליה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמה בהקדם האפשרי כי עוד מעט יש לי טיול ! ואני רוצה לקנות מצלמה טובה ,, עכשיו אני לא יודע כל -כך מה טוב ומה רע ! המחיר נע בין 1000-1500 ש"ח ,חח כמובן שדיגיטלית. וחברה טובה שיש לה אבא טוב . אם איכות תמונה טובה לפחות משהו שנע בין 5-7 מגה פיקסל. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-