ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הזיכרון הנייד הנ"ל.. התקציב שלי די מוגבל למען האמת, והייתי רוצה לדעת את המחיר הכי זול שבו ניתן לרכוש אותו (האחריות היא לא פונקציה בשבילי). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה, אבל זה חשוב לי (חוסר מקום) הייתי רוצה לדעת מה הגודל (אורךXרוחב) של המקלדות מדגם KB-21e ו - KB-16e , ראיתי פשוט שלהרבה פה יש כאלה ואני לא מוצא את המידע הזה באף מקום ברשת. ודבר נוסף.. מישהו התנסה עם KB-19eNB? היא נוחה? מצ"ב הלינק http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2668&CatCode=123
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מיואש אחר חיפוש מדיות DVD-RW/+RW במהירות X8/6. אשמח אם למישהו יש לינק לדיסקים כאלה שנמכרים בארץ, או באיזה חנות או כל טיפ\כיוון כלשהו שיכוון אותי אליהם. תודה מראש. ,swg
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט פתאום ככה .. אפילו לא מראה שגיאה או משו .. ישר עושה ריסטרט.. דיסק קשיח ניסיתי להחליף עזר בקצת אבל התחלי לעשות עוד פעם יש מצב זה זיכרון או משו אחר כמו כרטיס מסך ? התחממות יתר אם כן מה אני צריך לעשות ..
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעונין לקנות מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. על איזו מדפסת הכי כדאי ללכת, בתחום של עד 1000 ש"ח? האם יש מדפסות כאלה שמאפשרות את קבלת הפקסים במחשב במקום להדפיס אותם ישר?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום חברים רציתי לדעת האם אני יכול לזהות איזה ספק וכמה הוא מספק (300,350,400 וכו') מבלי שאצטרך לפתוח את המארז הכי רצוי אם יש אפשרות דרך התוכנות הבסיסיות של הווינדוס או הביוס ואם לא אז דרך תוכנה כמו אוורסט או סנדרה שאלה נוספת האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP אני צריך את התשובות דיי בדחיפות אז אודה על תגובות מהירות בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת עד 500 שקל שתיהיה בה מכונת צילום , מדפסת וסורק ראיתי את המדפסת הזאת: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1DE115011801 ב400 שקל ושאתה מחזיר את הקבלה אתה מקבל עוד 100 שקל זה כאילו יוצא 300 שקל ויש בה הכל איך היא? עדיף את המדפסת של איג' פי המקבילה לה אם אותו תכונות אם אתם מכירים? איך המדפסת הזאת טובה שווה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
איזה ספק יתאים למפרט הבא? מעבד 2.8 כפול ליבה מסדרה 820 לוח אינטל מסדרה 945 זיכרון 1 ג'יגה 677 כרטיס מסך FX 7300 512 MB PCI 2 צורבי DVD הרד דיסק250 ג'יגה SATA2 הרד דיסק 160 ג'יגה SATA 2\ הרד דיסק 80 ג'יגה IDE לעיקר העיבוד תמונות ווידאו עובד 24 שעות היממה צריך שיהיה שקט ככל הניתן לא רוצה לעבור את ה400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע ל KVM אשר ברשותי. יש בידיי כמה KVM מסוג AUTOVIEW(מקווה שמוכר לכם השם) בעבודה. ה KVM הנ"ל, מניסיוני, יכול להשתרשר לעוד KVM, כך שבעצם ישנם שני KVM עם מסך אחד בלבד. האם מישהו התנסה בחיבור של יותר מ KVM אחד? כיוון שכשניסיתי לחבר 3, לא התבצע שירשור כמו שצריך. חרשתי על הנט ולא מצאתי, קראתי גם את ה Manual המוצר ולא מצאתי איזכור להאם אפשרי/לא אפשרי. מישהו מכיר/ראה/שמע/התנסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איזה גודל מאווררים מתאים למארזים רגילים ATX מאחורה בדרך כלל?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
לאחר בדיקה עדכנית בחנות TMS ראיתי שהם הביאו סוג חדש של מקלדות מחברת Wolf King .. [איך הם?] וראיתי את הדגם ה"מפואר" ביותר שTMS מוכרים והוא כרגע ה timerwolf והמיוח בוא זה העיגול הזה עם כול המקשים שמשתמשים בהם למחשקםי בנפרד.. לינק http://tms.co.il/product_info.php?cPath=62_407&products_id=3834 לפני זה חשבתי על הG15 המפורסת של לוג'טיק http://tms.co.il/product_info.php?cPath=62_405_454&products_id=4119 מה נראה לכם עדיף? יש ביקורות על המקלדת הראשונה ? אהבתם את העיצוב שלה הוא קצת "שונה".. זה נראה לכם נוח למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם קיים עכבר G5 NEW בצבע חום למרות עד כמה שידוע לי הוא קיים בצבע שחור עם פסים בכחול. אך חברה מישהו יודע האם קיים עכבר בצבע חום ? ואם קיים אשמח עם תוכלו להפנות אותי לכתובת עלמנת לראותו! תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שלושת העכברים האלה: Logitech G5 Logitech G9 Microsoft Sidewinder לגיימינג כמובן.. עקב המחיר הגבוה של ה G9 אני לא בטוח לגביו, ואני חושב שההתלבטות העיקרית היא בין ה G5 וה sidewinder שהמחיר שלהם יותר הגיוני לעכבר.. מישהוא מכיר איזושהיא השוואה ביניהם באיזשהוא אתר? או יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי! מזמן לא הייתי פה,והרבה דברים השתנו מאז..... רכשתי כבר את המחשב,והמפרט בחתימה..... עכשיו אני צריך פאד לעכבר,של סטיל פאד או אייס מאט, מפאנדס בלבד. עכשיו אמרו לי לפי הטמפרטורות שלי שאין צורך במשחה טרמית חדשה. ואמרו לי גם שה4D הוא בעצם S&S מוקטן,השאלה היא האם זה נכון? כעיקרון אני רוצה שתציעו לי מה כדאי לי לקנות,כי תסתכלו את המפרט, אני לא חושב שחסר שם משהו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת חדשה,וחשבתי על המקלדת הזאת שקוראת את כרית האצבע: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19448 מה אתם אומרים? נדלקתי על הרעיון שלא צריך לזכור סיסמאות,זה באמת ככה או שזה סתם עבודה בעיניים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מעוניין להציב בבית מספר מצלמות, מצלמה בכל חדר, עם האפשרות לראות את המתרחש בבית דרך האינטרנט, מכל מחשב, ועם האפשרות להקליט את המתרחש בבית, לדיסק הקשיח (לא חובה צבעוני, חובה סאונד). עם עדיפות למצלמות אלחוטיות, ע"מ שלא אצטרך להעביר כבלים בכל הבית. מכיוון שאני חדש בתחום אשמח לקבל לינקים למוצרים / עלויות / טיפים / עצות וכו', כל עצה / המלצה תתקבל בברכה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות לגבי ספק כוח. בפורום מפרטים המליצו לי על ספק 420W של אנרמקס שעולה 470 ש"ח בטענה שהוא בתקנים "מודרניים"... לעומת זאת יש לי ספק של HEC 420W שעולה 280 ש"ח, אני לא מבין גדול בחומרה אבל אני יודע שספקים של HEC הם אמינים ולא עוד משהו גנרי. רק לי זה נראה מגוחך לקנות את האנרמקס שיש לי את ה-HEC? עוד שאלה קטנה, 420W יספיקו? אני מחבר גם צורב,CDROM , כרטיס קול והרד-דיסק אז אני לא בטוח זה מספיק(כרגע לא מתוכנן OC אבל אם בעתיד אני ארצה לעשות אני לא רוצה להיות מוגבל בגלל שלא לקחתי 470W במקום 420W). תודה מראש על כל תגובה והמלצה לספק. עריכה: הספק חייב להיות אך ורק מ-KSP או פנדס כמו כל שאר המפרט אז יש כאן הגבלה קטנה. לינק לדיון בפורום מפרטים…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קרא את חוקי הפורום. יש איסור פרסום מכירת מוצרים - בשביל זה קיים ה-TradeZone. נערך וננעל.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למדפסת חזקה ואיכותית שתתאים גם להדפסות של טקסט וגם של תמונות על דף Glossy באיכות גבוה. בנוסף, זה יהיה מצויין עם לדפסת יהיה דיו חלופי בהישג. חשבתי על משהו בסגנון של HP Photosmart D7160 Printer אבל אני לא מוצא משווק בארץ שמביא אותם. לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום . היום פיתאום הרמקולים שלי הפסיקו ליפעול . לא יודע מה קרא אלו רמקולים די ישנים חברה WINNER הם אצלי בערך שנתיים ופיתאום היום רציתי לישמוע איזה קצת מטאל , והם לא פועלים . מישהו יודע אולי מה הביע מה אפשר לעשות ? תודה רבה לכול מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-