עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by סנדי,

שלום לכולם המחשב שלי לא מזהה דיסק חיצוני שמחובר בUSB למרות שמזהה רכיבים אחרים(מצלמה,דיסק און קי) לדיסק החיצוני יש מקור כח משלו ובמחשבים אחרים הוא כן מזוהה. יש לי XP במחשב AMD תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. רצית לשמוע את דעתכם על המדפסת PIXMA iP6600D אבא שלי רוצה לקנות מדפסת תמונות שיוכל להדפיס ישרות מהמצלמה הדיגיטלית ומן הטלפון הסלולרי (NOKIA 6280) והוא רוצה כמובן עם צג שהוא יוכל לראות והכל. אז ראיתי את המדפסת הזאת וההיתי שמח לשמוע דעתכם עליה וכמו כן לשמוע הצעות אחרות.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by Shlomi XD,

אני צריך מארז.. עדיף אחד שבא עם ספק.. משהו איכותי עד כמה שאפשר.. יש בכלל משהו איכותי עם ספק? וכמה כדי להוציא על מארז?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. Started by Nasok,

זכרונות עד 1.8K מקס' DDR2 בשביל הקונרו החדש שאני יקנה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by domuzy,

יש לי לאפטופ של HP COMPAQ NX9030 ואני רוצה לחבר לו מדפסת דרך כבל הנתונים (השקוף הרחב). לכאורה הגדרתי ועשיתי את כל מה שנחוץ לשם כך, חוץ מעניין הפורט, שכנראה הוא הבעיה כי זה לא שולח לי להדפסות למדפסת (KYOCERA KM-2030). אם זה משנה- המדפסת היא של כל המשרד וכל שאר המחשבים מחוברים אליה, ועכשיו גם אני מעוניין, רק שלא ברור לי איזה פורט יהיה הנכון. תודה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. קניתי סטיק saitek st290 pro התקנתי את הדרייברים ובדרייברים הכל פועל מצוין אבל במשחק lock on יש לי בעיה, המעצרת והפניות ימינה ושמאלה לא מוגדרות אוטומטית וצריך להגדיר אותם דרך ההגדרות של המשחק אבל הבעיה היא שאת המעצרת אי אפשר להגדיר דרך המשחק כי כשרוצים להגדיר שם משהו אז המשחק מבקש שתלחץ על הכפתור שאתה רוצה שיעשה את הפעולה, והמעצרת זה לא כפתור אז אין לי מושג איך אני עושה את זה מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by Vidati,

מה אתם אומרים על הZBOARD היא מקלדת טובה?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by ronmar,
    • 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by Vladgi,

נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by roadkill15,

אני צריך עזרה במציאת הסורק הכי טוב והכי גדול (מבחינת הגודל של מה שנכנס בתוכו). אין לי מושג איך לדעת אם הסורק טוב או לא. אני מחפש משהו בתקציב של כ- 400 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by GUESSS,

שלום לכולם, החלטתי להחליף מקלדת ועכבר, לא למשחקים! איך הסט הזה? איך האיכות שלו? טווח הקליטה? האם שווה 500 ש"ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. אני קונה לעצמי מחשב עם P4 3.0GHz, לוח אם GIGABYTE 8I915PL-G S775 DDR1, כרטיס מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E, וזכרון 512MB RAM. אני גיימר כבד ואני מפוצץ במשחקים ואני צריך שהם ירוצו חלק.. כמה שאלות: 1. איזה מארז לקנות שיעזור למשחקים להיות פצצה? (עד 1000 ש"ח) 2. כדאי לי לשדרג את אחד המרכיבים הכתובים למעלה?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by D-Bang,

שאלה קצת מוזרה, אבל זה חשוב לי (חוסר מקום) הייתי רוצה לדעת מה הגודל (אורךXרוחב) של המקלדות מדגם KB-21e ו - KB-16e , ראיתי פשוט שלהרבה פה יש כאלה ואני לא מוצא את המידע הזה באף מקום ברשת. ודבר נוסף.. מישהו התנסה עם KB-19eNB? היא נוחה? מצ"ב הלינק http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2668&CatCode=123

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by nnfyrbsnss,

אני צריך לחבר הגה למשחקים (מכוניות מן הסתם) בתקציב של עד 400 בבקשה לא לעבור כי גם זה Too much תודה רבה!! האמת די דחוף אני עכשיו איתו בטלפון

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by swg,

אני מיואש אחר חיפוש מדיות DVD-RW/+RW במהירות X8/6. אשמח אם למישהו יש לינק לדיסקים כאלה שנמכרים בארץ, או באיזה חנות או כל טיפ\כיוון כלשהו שיכוון אותי אליהם. תודה מראש. ,swg

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. Started by gentoo,

קרא את חוקי הפורום. יש איסור פרסום מכירת מוצרים - בשביל זה קיים ה-TradeZone. נערך וננעל.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by KL-xXx,

לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by majestix,

יש לי כמה התלבטויות בקשר למארז-קודם כל המארז צריך להיות מקרר טוב ושהזרימת אוויר תהיה טובה כי אני הולך לעשות OC אבל גם השקט חשוב לי. בנוסף נכנסת כאן גם באופן בלתי נמנע ההתלבטות בקשר לספק.(מערכת עם כרטיס 7800GT ומעבד אופטרון חד ליבה) הנה האפשרויות שחשבתי עליהם: 1) ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower שבא עם ספק antec smartpower 450W 2)ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server TRUEPOWER II 480Watt 3)מארז אחר כמו למשל Coolermaster Centurion 5 עם ספק כוח טוב(השאלה היא איזה?) מה אתם אומרים על האפשרויות האלה בהתחשב בצורך בקירור טוב אבל גם בשקט(על השקט אפשר להתפשר). תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. Started by ras81,

שניהם TOWER ולשניהם יש מאורר בגג, וההבדל במחיר הוא קטן

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by Yoram_gini,
    • 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. אני משתמש כבר מספר שנים בדיו תחליפי עבור מהדפסת MFC-425CN לאחרונה הצבע השחור הפסיק להדפיס (למרות שהמיכל חדש יחסית), כל שאר הצבעים מדפיסים ללא בעיה. כיצד ניתן לבדוק בבית האם יש סתימה באיזור השחור ? מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. מישהו יודע אולי מה האיכות שהMVIX נותן? והאם שווה להשקיע עליו כל כך הרבה כסף (1400!!) כי הוא נראה ממש מבטיח

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים