ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי לא מזהה דיסק חיצוני שמחובר בUSB למרות שמזהה רכיבים אחרים(מצלמה,דיסק און קי) לדיסק החיצוני יש מקור כח משלו ובמחשבים אחרים הוא כן מזוהה. יש לי XP במחשב AMD תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה האיכות שהMVIX נותן? והאם שווה להשקיע עליו כל כך הרבה כסף (1400!!) כי הוא נראה ממש מבטיח
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
רצית לשמוע את דעתכם על המדפסת PIXMA iP6600D אבא שלי רוצה לקנות מדפסת תמונות שיוכל להדפיס ישרות מהמצלמה הדיגיטלית ומן הטלפון הסלולרי (NOKIA 6280) והוא רוצה כמובן עם צג שהוא יוכל לראות והכל. אז ראיתי את המדפסת הזאת וההיתי שמח לשמוע דעתכם עליה וכמו כן לשמוע הצעות אחרות.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מיואש אחר חיפוש מדיות DVD-RW/+RW במהירות X8/6. אשמח אם למישהו יש לינק לדיסקים כאלה שנמכרים בארץ, או באיזה חנות או כל טיפ\כיוון כלשהו שיכוון אותי אליהם. תודה מראש. ,swg
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האים זה כבר נטען?הוא שזה על בטריות ?ואים זה על בטריות כמה זמן יספקו הבטריות?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ של HP COMPAQ NX9030 ואני רוצה לחבר לו מדפסת דרך כבל הנתונים (השקוף הרחב). לכאורה הגדרתי ועשיתי את כל מה שנחוץ לשם כך, חוץ מעניין הפורט, שכנראה הוא הבעיה כי זה לא שולח לי להדפסות למדפסת (KYOCERA KM-2030). אם זה משנה- המדפסת היא של כל המשרד וכל שאר המחשבים מחוברים אליה, ועכשיו גם אני מעוניין, רק שלא ברור לי איזה פורט יהיה הנכון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי כמה התלבטויות בקשר למארז-קודם כל המארז צריך להיות מקרר טוב ושהזרימת אוויר תהיה טובה כי אני הולך לעשות OC אבל גם השקט חשוב לי. בנוסף נכנסת כאן גם באופן בלתי נמנע ההתלבטות בקשר לספק.(מערכת עם כרטיס 7800GT ומעבד אופטרון חד ליבה) הנה האפשרויות שחשבתי עליהם: 1) ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower שבא עם ספק antec smartpower 450W 2)ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server TRUEPOWER II 480Watt 3)מארז אחר כמו למשל Coolermaster Centurion 5 עם ספק כוח טוב(השאלה היא איזה?) מה אתם אומרים על האפשרויות האלה בהתחשב בצורך בקירור טוב אבל גם בשקט(על השקט אפשר להתפשר). תודה.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שניהם TOWER ולשניהם יש מאורר בגג, וההבדל במחיר הוא קטן
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת האם אני יכול לזהות איזה ספק וכמה הוא מספק (300,350,400 וכו') מבלי שאצטרך לפתוח את המארז הכי רצוי אם יש אפשרות דרך התוכנות הבסיסיות של הווינדוס או הביוס ואם לא אז דרך תוכנה כמו אוורסט או סנדרה שאלה נוספת האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP אני צריך את התשובות דיי בדחיפות אז אודה על תגובות מהירות בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
איזה ספק יתאים למפרט הבא? מעבד 2.8 כפול ליבה מסדרה 820 לוח אינטל מסדרה 945 זיכרון 1 ג'יגה 677 כרטיס מסך FX 7300 512 MB PCI 2 צורבי DVD הרד דיסק250 ג'יגה SATA2 הרד דיסק 160 ג'יגה SATA 2\ הרד דיסק 80 ג'יגה IDE לעיקר העיבוד תמונות ווידאו עובד 24 שעות היממה צריך שיהיה שקט ככל הניתן לא רוצה לעבור את ה400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני משתמש כבר מספר שנים בדיו תחליפי עבור מהדפסת MFC-425CN לאחרונה הצבע השחור הפסיק להדפיס (למרות שהמיכל חדש יחסית), כל שאר הצבעים מדפיסים ללא בעיה. כיצד ניתן לבדוק בבית האם יש סתימה באיזור השחור ? מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הזיכרון הנייד הנ"ל.. התקציב שלי די מוגבל למען האמת, והייתי רוצה לדעת את המחיר הכי זול שבו ניתן לרכוש אותו (האחריות היא לא פונקציה בשבילי). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה, אבל זה חשוב לי (חוסר מקום) הייתי רוצה לדעת מה הגודל (אורךXרוחב) של המקלדות מדגם KB-21e ו - KB-16e , ראיתי פשוט שלהרבה פה יש כאלה ואני לא מוצא את המידע הזה באף מקום ברשת. ודבר נוסף.. מישהו התנסה עם KB-19eNB? היא נוחה? מצ"ב הלינק http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2668&CatCode=123
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני בתהליכי קניית מחשב ומתברר כי המארז שרציתי לקנות (Compucase ci-6920) לא ימכר יותר בפנדס. לכן אני צריך מארז אחר, שיכלול ספק כוח טוב בהספק של בערך 400W. שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה איכותי. - תודה.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קרא את חוקי הפורום. יש איסור פרסום מכירת מוצרים - בשביל זה קיים ה-TradeZone. נערך וננעל.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3653 תגידי לי מה זה בבקשה יש לי פד של steelpad s&s וקניתי גם את שהזמנתי את הפד ופשוט לא יודע מה זה ומה לעשות עם זה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם המתחים האלו טובים? המערכת: AMD 3700 SAN DIEGO GF 7600GT WD 160 SATA CORSAIR 1G LE DVDR/W COMPUCAS 6A21 ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ה12 וולט ניראה לי נמוך מידי-המעכת לא במאמץ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם המאוורר בספק אמור להפסיק לפעול במצב Stanby? בכל מקרה הוא לא מפסיק לפעול(למרות שהמאוורר של המעבד כן מפסיק לפעול). מה אני יכול לעשות חוץ מלהחליף מאוורר בספק כך שיתחבר ללוח אם?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר והמשטח האלו: G5 ו QcK במחיר 400 ש"ח כולל משלוח מהחנות גולדטופ. והאם החנות הזאת בטוחה לקניה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
נראה לי שהמתחים שלי לא יציבים.... הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה בשביל הידע האישי שלי על שני ספקים. אחד בישביל מחשב עם כרטיס מסך אחד שנניח למקרה הצורך שהוא הכי טוב שיש( NVIDIA 7950 או לחילופין ATI 1900 ) והשני למחשב עם שני כרטיסי מסך ( SLI או לחילופין CROSSFIRE ) חשוב שתיתנו המלצה על ספקים במחיר הנמוך ביותר שיש שיסחבו את המערכת ללא בעיות
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זה לא יותר טוב מהסמוראי?? : http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=6058 (והספק טוב?) (סמוראי: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535) או שיש לכם מארז אחר יותר טוב משניהים במחיר של 300 ש"ח בערך
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-