עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי לכולם, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו מכיר איזה שהוא אתר שדרכו אני יכול להוריד דרייברים למדפסת nec picty 820W - חיפשתי בדי הרבה מקומות אבל לא הצלחתי לאתר כאלה שיתאימו ל XP. 2. יש לי מקלדת של מיקרוסופט microsoft wired keyboard 500 שמותקנת על מחשב עם XP PRO. הבעיה היא שבזמן האחרון המקלדת הפסיקה פתאום לעבוד. כאשר אני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה שיש ליד המקלדת סימן קריאה צהוב ורשום : This device cannot start. (Code 10) אם אני מסיר את המקלדת ומתקין מחדש - היא עובדת ללא בעיה. אבל אם אני עושה הפעלה מחדש - המקלדת שוב לא עובדת (עד שאני מבצע את אותו תהליך שוב). ביצעתי התקנה של הדרייבים היעודיים של המקלדת וזה עבד לאיזה פעם או פעמיים של הפעלה מחדש - אבל לאחר מכן הבעיה חזרה שוב. …

2. Started by ydonfeld,

קניתי מחשב חדש בחלקים (די פיצוצי), ואני מחפש מקלדת ועכבר. התקציב שלי הוא בערך 500 שקל. החברות הרללונטיות הן לוג'יטק ומיקרוסופט. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות עכבר אופטי? מקלדת אופטי? שניהם? האם זה לא טרטור וצריך להחליף סוללות כל הזמן? ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) או שמספיק מקלדת אינטרנט איכותית. ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכבר אופטי explorer של מיקרוסופט שהם הרבה יותר זולים. ד. יש לי אופציה לקנות Optical wireless desktop של מיקרוסופט , שזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים מחו"ל במחיר של כ- 200 שקל (אבל המקלדת היא ללא עברית). כדאי? אולי להשקיע בעכבר MX ופחות במקלדת ? HELP!!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  3. שלום חברים, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת חוטיים או בסט או בנפרד אך חשוב ששניהים יהיו חוטיים ולא יכללו חיבורי חשמל מעבר לחיבור USB. השימושים הם בעיקר תכנות,גלישה ומדי פעם קצת משחקים (בטח ובטח שאני לא שחקן כבד) יהיה נחמד אם במקלדת יהיה נגיד USB HUB מובנה כמו שראיתי ב G15 אבל המקלדת עצמה נראתה לי ממש לא נוחה ולא מועילה לכלום... אין מגבלת תקציב לעניין אבל אני לא מחפש לקנות עכבר מצופה יהלומים גם. כרגע אני עובד עם סט אלחוטי שאני מבסוט ממנו אבל אני מעוניין לעבור לסט חוטי. הסט שאני עובד איתו כרגע הוא של לוגיטק לא זוכר את השם של הסט אבל העכבר הוא MX900 שמבחינתי מאוד נוח ואני רגיל אליו והמקלדת אני לא זוכר אבל באה בסט איתו ושניהים אלחוטיים ועובדים על בסיס השן הכחולה ככה שאין …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by sleep_walker,

שלום לכולם! יש לי מקלדת Microsoft SideWinder X6 שהיא תפקדה באופן טוב ובמיוחד בלילה אם האור האדום ממש נוח (כשהחברה ישנה אפשר לשחק ) לפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לפעול. הצד הימני לא מגיב בכלל ו2-3 כפתורים גם ב"מרכז המקלדת" כנראה שאני יצתרך להחליף אותה. יש איזה שהיא המלצה טובה למקלדת למשחקים שפועלת באותו אופן? או ששווה לנסות לתרן אותה (המקלדת אצלי בערך שנה פלוס) קניתי אותה באופיס דיפו והם לא יודעים להגיד לי אם יש לי עדיין אחריות אלה. במידה ולא אשמח להמצלה למקלדת באזור 350-400 שש"ח תודה מראש לכל העוזרים.

5. השאלה בכותרת. ועוד שאלה, איפה אפשר למצוא צבעים במחיר זול ל4200? 75 שקל לצבע אחד זה המון המון כסף וזה ממש לא משתלם, זה יוצא מעל 350 ש''ח לפעם אחת של קניית צבע.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by Ronll,

אני מוכן לשלם קצת יותר רק שיעשו מישלוחים לארץ , מכירים? ותראו עוד משהו - http://prisguide.hardware.no/product.php?product_id=70550 זה דגם חדש יותר מזה? - http://www.pluscorp.com.au/Product.asp?CategoryID=6&WebsiteID=2&ProdID=11717

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by AVL,

טוב בעקבות מותו בטרם עת של הכפתור השמאלי בעכבר שלי אני צריך המלצה לעכבר אופטי\לייזר ואלחוטי תקציב 200-300 (מה לעשות יש מיתון : ) אני נורא מתפתה לקחת של מיקרוסופט כי אני אוהב את העיצוב שלהם אבל העכבר הנוכחי הוא של מיקרוספוט ואני מעדיף ללמוד מטעויות ...

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. קניתי לפני יומיים מדפסת משולבת של לקסמרק. הדגם הוא X1180. אחרי שהתקנתי את התוכנה שבאה עם המדפסת, בהפעלה הראשונה של התוכנה המחשב מתחיל לחפש "יישומי סריקה" ואז התוכנה נתקעת ובהפעלה הבאה העניין חוזר על עצמו. חשוב לציין שהמדפסת מדפיסה וסורקת אך כדי להשתמש באפשרות צילום המסמכים יש להפעיל את התוכנה. ניסיתי להוריד תוכנה חדשה יותר מהאינטרנט וגם זה לא עזר אשמח לעזרה ותודה רבה מראש לכל מי שיעזור :-)

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. מאתמול זה התחיל, כל פעם שאני מנסה להדפיס מופיע ההודעה "cover open, please close cover". אבל המכסה כבר סגור. חיפשתי פתרונות ברשת וגיליתי שהתופעה די נפוצה. הבעיה שמצאתי פתרונות לדגמים אחרים אבל הפתרון שלהם לא מתאים לדגם שלי (המדפסות בנויות אחרת). ------------- מצאתי פתרון: http://www.fixya.com/support/t252447-cover_door_open זה אומנם כתוב לדגם אחר אבל זה בהחלט מתאים גם לשלי. אם מישהו מסתך וצריך עזרה, אני אשמח לעזור.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  10. אני מדבר עם החיבור לפני הPS2, החיבור בצורת הVGA או החיבור הדמוי PS2 רק יותר גדול. אני צריך שנאי מUSB/PS2 לחיבורים האלה. ביררתי בכמה חנויות אבל אין, מישהו פה אולי מכיר חנות בצפון שכן מוכרת כזה ציוד? גם משומש? אולי אפילו לא שנאי, גם עכבר ומקלדת במצב טוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by hichcock,

היי צריך עזרה לחבר בשביל שלט למחשב הוא צריך שלט שאפשר לשלוט בעזרתו בתוכנות מוזיקה\סרטים חשוב שזה יתחבר למחשב או בלוטוט' או מתאם כלשהו מצורף שמתחבר למחשב ע"י USB. יש חייה כזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

שלום אני מחפש מקלדת בלוטות' עד 200 שקל הכי חשוב שלא תהיה גדולה ומגושמת כי אני אצטרך לשים אותה הרבה על הברכיים מקשי אינטרנט יעזרו גם אבל לא על חשבון הגודל תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by elgard,

א. מישהו יכול לכתוב לי את כל הקריטייונים + הסבר קטן על מה הכי חשוב, לא חשוב, מה זה כל דבר וכו'. ב. איזה מצלמות מומלצות לצלם חובבן ביותר (אני ) עד 1000 ש"ח בערך?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by Da-Funk,

היי מישהו מכיר עכבר ומקלדת מומלצים וזולים לגיימינג שאפשר לרכוש בארץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by BaconMan,

שלום לכולם, אני מחפש עכבר של לוג'יטק Anywhere Mouse http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5846&cl=us,en לא מצאתי שום מקום בארץ שמוכר את העכבר, מישהו יודע להגיד לי איפה קונים את המוצר הזה? וגם יודע להגיד לי איזה מקלדת אני יכול לחבר אליו כדי להשתמש באותו משדר? (הוא מגיע עם משדר שאפשר לצרף אליו כמה מוצרים ביחד).

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  16. שלום אני מחפש מדפסת משולבת הכוללת הכול(פקס מכונת צילום סורק ומדפסת מין הסתם) יש לי עכשיו מדפסת brather MFC425N ואני די מרוצה ממה(אני צריך עוד אחת) עכשיו גם בגלל שהפסיקו למכור אני מחפש עוד מדפסת בסיגנון שלה יש משהו מומלץ? תקציב עד 800 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  17. קיבלתי את הארור הזה לאחר הרצה ב LOOP של כמה פעמים. מישהו יודע למה זה קשר ואיך פותרים את הבעייה? ***עדכון*** לאחר הרצה נוספת קיבלתי מסך כחול שבו רשום INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMP לאחר הורדת המעבד ל3.4GHZ, הכל עובד מעולה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. אני מחפש משתמשים בעלי מארז ריידמקס קוברה או בעלי מארז ATOP X-BLADE (גם בעלי סופרטלנט x-blade יתקבלו בברכה, עקרונית זה אמור להיות אותו מארז) הייתי רוצה לשמוע דעה ממקור ראשון על המארז, בעיקר על זרימת האוויר נוחות העבודה וגודל החלון עוד בנוסף חשוב לי לדעת האם הקוברות שנמכרים בארץ באים עם חלון עגול (כפי שאמור לבוא מהיצרן) או חלון מרובע (כפי שמגיע עם מארזי סקורפיו) תודה (:

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by MaoR_KilleR,

שלום חבר'ה, אני ממש חייב שמישהו יעשה לי סדר עם כל החיבורי פינים שיש היום בשוק, במיוחד לאחר יציאת כל הטכנולוגיות החדשות !!! הכוונה בספקים וכו'................ 24p, 20p .. .בקיצור אני לא יודע מה כל דבר עושה ולמה הוא משמש ומה ההבדלים ביניהם... תודה!!

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. 1. אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום) בתקציב של כמה מאות ש"ח, חשוב לציין כי המכשיר יהיה בשימוש מועט, אני מדפיס רק מספר דפים בודדים בחודש. 2. בנוסף, אשמח לקבל התייחסות למוצר הבא, האם הוא מומלץ ? האם יותר/פחות מההמלצות בסעיף הקודם ? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000_hHtyrDRhO2JKbdOo_pmEIy:12bbi68k5?id=4150959&pr=&N=2 תודה.

21. Started by no nick,

שלום, אני צריך את עזרתכם אני מחפש עכבר ומקלדת(סט או לא) אחלוטיים (או BT), לא משהו fancy, אני צריך לשימושים פשוטים..מה שאני צריך זה- עכבר גדול. יש לי יד גדולה, ואני לא מצאתי עדיין עכברק שיהיה מספיק גדול כדי שכל היד תשב עליו, ולא רק קצות הצבעות. לגבי המקלדת רצוי כזו עם מקשים "רכים" כמו של לפטופ. אם אין עכברים כאלה בארץ(כי בחנויות שחפשתי לא מצאתי) אז גם מחול אפשרי. לגבי התקציב- אני לא יודע כמה המחירים אמורים להגיע, אז בוא נגיד שאני גמיש, אבל מחפש את המינימום שיענה על מה שבקשתי. תודות

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. Started by es88,

שלום, יש לי את הגיימפאד הזה מספר חודשים. לאחרונה שמתי לב שהנורה שליד "MODE" על הגיימפאד מהבהבת משום מה, מה שאני לא עושה זה ממשיך להבהב. גם המקלט שלו לפעמים מהבהב. השלט כרגע עובד, אבל בכל זאת, זה לא היה.. מישהו יודע אולי מ'זה?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  23. זה חשוב לי נורא אז תודה לכל המתייחסים והמגיבים אני מעריך את זה הדעה שלכם חשובה לי בגלל זה אני שואל סמסונג 845 או נוקיה 3220 וסתם אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על נוקיה 6230 תודה רבה ...

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. הדגש הוא על זמן תגובה זריז(למשחקים) וחיי סוללה טובים, אם כי אני הולך לקנות סוללות נטענות(2700mah) בקרוב כך שזה לא אמור להוות בעיה. אני יכול להוסיף עוד כ-50 ש"ח לתקציב אם העסק כולל גם עכבר(אלחוטי). עריכה: עדיף מרשת KSP(ת"א) כי יותר נוח לי לבוא ולאסוף.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. שלום, כל הדיסקים שלי הם 3.5 גדולים, רק אחד הכנסתי לתוך מארז חיצוני שיש לי-שכולל ספק,כבל חשמל,כבל USB והכל כבד ומגושם. אני מחפש הארד דיסק חיצוני, קטן מאוד, הכי חשוב אמין ! המטרה היא פריקה של חומרי וידאו FHD מכרטיסים, באתר הצילומים. זה אומר שאני יוכל לפרמט את הכרטיס, ולסמוך על ההארדיסק שהחומרים ישארו עליו עד שנגיע לעמדת עריכה. אני זקוק ל 2. גודל - 500GB נראה לי יספיק, אם יש 1T בהפרש קטן- מתקבל. שוב - חשוב אמינות, וגם שיהיה מהיר. מה ההבדל בין 2.5 ל 1.8 ? תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.