עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום יש לי אל פסק של IPPON 700VA והוא מחובר למסך למארז ולמדפסת עכשיו הקטע שהוא אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות באותו זמן שיש הפסקת חשמל לא עבד אצלי אתמול הייתה לנו בבניין הפסקת חשמל והבנתי שהאל פסק אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות כדי שאני יוכל להספיק לכבות את המחשב כמו שצריך מה שקרה זה שהוא התחיל לצפצף והמחשב ישר התכבה והמסך נשאר דולק והמדפסת גם הצליחה לפעול והוא סיפק לשניהם חשמל ואז לאחר מכן הוא התכבה מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. שלום לכולם קיבלתי את הכבל מידע של נוקיה הוא USB והוא של חברת PROLIFIC הדגם הוא PL 2303 הוא בא בלי הדרייברים, מצאתי את הדרייברים באינטרנט, חיברתי למחשב הגדרתי והתקנתי NOKIA PC SUITE כשאני מחבר את המכשיר: NOKIA 3120 (הוא זהה לחלוטין לדגם 3100) ומנסה לגרום שהמכשיר יזדהה ע"י המערכת ויתבצע סינכרון זה לא קורה המחשב לא מזהה את הטלפון, מה לפי דעתכם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?

3. Started by Dimer,

יצא עידכון FIRMWARE ל - G5 אמור לשפר את הביצועים על משטחים בעייתיים http://www.theinquirer.net/?article=27923 להורדה http://www.logitech.com/index.cfm/downloads/software/US/EN,CRID=1792,contentid=11017,OSID=1,softwareid=11305,showinstructions=1

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by zeropaid,

שלום לכולם. אני מחפש מתאם PCI עם זוית של 90 מעלות כך שאוכל לחבר את כרטיס ה-PCI שיש לי במקביל ללוח האם ולא בניצב (בגלל מגבלות מקום). האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם כזה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by ynofear,

דגם+ FP71G שחור כסוף גודל נצפה - 17'' ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון תקן קרינה מחמיר ביותר TCO03 כולל OSD, i-Key, Kenisgton, VESA Wall Mouting ---------------------------------------------------------------- מפרט המוצר: # נתונים פיסיים # גודל מסך: 17 אינץ' # סוג מסך: LCD # משקל: 3.8 ק"ג # גובה: 37.8 ס"מ # רוחב: 36.2 ס"מ # עומק: 13.5 ס"מ # צבע: שחור וכסף # נתוני המסך # זמן תגובה: 8 ms # רזולוציה: 1280x1024 # גודל נקודה: 0.264 מ"מ # בהירות: 350 cd/m² # קונטרסט 1: 600 # צבעים: 16.2 מיליון # תדר רענון אופקי: 30~8…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by aviadbd,

שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. קודם כל אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון.... אני מעוניין לרכוש קורא/סורק כרטיסי ביקור . רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מוצר כזה או אחר שיהיה טוב ומומלץ. ראיתי מס' דוגמאות אבל אין לי ניסיון עם סוג כזה של מוצר.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by a_halachmi,

יש לי psp וכשאני מחבר אותו למחשב ומעביר לו שירים או תמונות אז הוא כותב או שהו לא מוצא את הקובץ או שגיאה בהתקן פלט קלט מה לעשות? :s05:

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by ofird,

נו - אז מי לקח במירוץ MICROSOFT או LOGITECH. יש איה דגם לא BLUETOOTH) שאתם ממליצים עליו ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by brum,

אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  11. קניתי אל פסק ושמתי אותו קרוב למחשב. גם קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים של microsoft (לא ממליץ) והאל פסק קטע את התדרים של העיינית של המקלדת והעכבר. אז כל מי שיש לו אל פסק ובעיה שהעכבר לפעמים לא מגיב אז עכשיו הוא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by J.allmighty,

היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Svartberg,

מאנשים שמשתמשים במקלדת אורגונומית - באיזו אתם משתמשים ? מה אתם חושבים עליה ? כמה עולה ? מאיפה לקנות ?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by amir77a,

יש לי כרגע UPS של Gamatronic וותיק ועתיק מסוג On Line בעוצמה של 500VA (שרכשתי לפני 4-5 שנים מחברת הייטק שפשטה רגל וכרגע הגיע מסיבות שונות.). ה-UPS כיום משרת רק את המחשב + המודם אך אני רוצה שהוא ישרת את המחשב (מארז+ספק של Enermax - נדמה לי 350W) + מסך "20 + מודם. 1. מה ההבדל בתכל'ס בין Line Interactive ל- On Line? 2. האם לרמה של מחשב ביתי (המשרת עסק קטן) שווה להשקיע ב-UPS מסוג On Line? 3. האם קיימים הבדלי איכות בין UPS של Gamatronic לבין Advice? 4. ב-Gamatronic יש את דגם ה-750VA שעולה 500 ש"ח לערך אך מדובר ב-UPS מסוג Line Interactive, אך UPS מסוג On Line של החברה כבר מזנק למעל 2,000 ש"ח 5. ל-Advice יש UPS מסוג On Line (דגם PRP750) בעוצמה זהה של 750VA במחיר קצת יותר יקר של …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. מה ההבדלים בין j stik לבין t stik של ultimarc מה המושג spring pressure אומר?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by DS,

אז ככה קניתי הגה שקוראים לו Fly Eagle אשר בא בחיבור USB למחשב(הוא הגה מירוצים). בכל אופן שמתי אותו בארון ולאחר חודש חודשיים הוא לא עובד! הוא מראה POWER אבל הWindows לא מוצא את ההתקן וניסיתי להתקין דרייבר וכאלה ואני לא מבין. פעם קודמת הוא עבד ועכשיו לא. אה ותגידו אם נשבר פין באחד החיבורים של ההילוכים להגה האחריות תתקן זאת? נשארה לי שנה לאחריות אגב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by shlomibandit,

יש לחבר שלי בעיה בusb אז הוא אמר לי לכתוב את ההודעה הזאת אם למשהו יש פתרון לבעיה שיגיד כי הוא מתחרפן.. תודה לעוזרים.. הUSB שלי קרס ואין לי מושג איך פתאום העכבר הפסיק לפועל וכל מה שאני מחבר אליו לא עובד (העכבר שלי מחובר לUSB) בדקתי במנהלך התקנים ורשום שמה שהכל תקין ואין שום בעיה אם החיבור ... אני לא יודע מה לעשותת אני לא יול לקנות חיבור כי זה מחובר יחד ללוח האם שלי מה אפשר לעשות תודה מאוד לעוזרים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by guypld,

קניתי אייפוד חדש,התקנתי את התוכנה המקוללת הזאת iTunes והעברתי שירים בתור נסיון. השירים עבדו טוב, אז החלטתי למחוק ולהתחיל להעתיק ספריות גדולות יותר לאייפוד. אחרי ההעתקה הארוכה לא הצלחתי לראות את השירים האלה בכלל באיפוד, זה כאילו שהם לא קיימים, אני נכנס לSONGS והמסך פשוט ריק כאילו אין שום שיר, אבל בתוכנה רואים את כל השירים. אז החלטתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה עוד פעם, ועכשיו גם אינ לא רואה את השירים שהעתקתי וגם המקום נחשב כ"תפוס" על ההארדיסק של האיפוד, ואני בכלל לא מצליח להשמיע שירים שאני מעביר. בקיצר אני מבולבל נורא, ואני כבר יושב עלזה כל היום ולא מצליח להפעיל אותו נורמלי. מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  19. Started by VL,

המאוורר שלי נשרף...מאחורה... נכון איפה שיש את החיבור למחשב + למסך? אז זה... זה משהו חמור ? כמה עולה אחד כזה? איזה הכי שקט?ואיזה הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by borg,

למישהו יש את Mio 168? אני מעוניין בחוות דעת לגבי ה-PDA הזה. האם יש לו Flashable ROM? האם המכשיר תומך ב-USB 2.0 או רק ב-USB 1.1? איך האנטנת GPS המובנית שלו? קליטה טובה/לא טובה? האם צריך לפתוח את האנטנת GPS כדי להשתמש ב-NavN'Go, או שאפשר לנווט גם כאשר האנטנה סגורה והמכשיר נמצא בכיס (באמצעות אוזנייה)? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו (בשימוש ב-GPS)? מה ההבדל בין Mio 168 ל-Mio 168RS? נ.ב. אני מעוניין גם בחוות דעת לגבי Windows Mobile 2003SE לעומת הגירסה החדשה, ובחוות דעת לגבי התוכנה NavN'Go.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. שנה טובה חבר'ה!!! רציתי לשאול האם בהגה שיש בו תיבת הילוכים(לא על ההגה עצמו כמו ב אלפא רומיאו) ובלם יד, משחקים של היום תומכים בזה? תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  22. ואיזה תוכנה יודעת לעבוד איתו?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  23. Started by ran_meir,

יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by Jack_g,

אני חושב על להזמין מתאם מחיבור של בקשר של XBOX ל USB של מחשב. רציתי לשאול אם זה בכלל כדאי? ואיך זה עובד, האם כל המשחקים מזהים את הבקר כמו נגיד בקרים של לוג'יטק והאם הרטט וכל הכפתורים האחרים של הבקר מתקפדים כמו שהם מתפקדים ב XBOX עצמו? תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. התקנתי את הדרייבר , והסורק מופיע אבל שאני מנסה לעשות עליו דאבל קליק או לגשת אליו דרך ה wizard הוא כותב לי שהוא לא מחובר. מנסיון , אם אני אתקין את התוכנה hp imaging שהיא השלב הבא של ההתקנה (מתוך הדיסק) אחרי הדרייבר , אז כן יהיה אפשר לגשת אליו דרך לא רוצה להתקין את התכנה הזאת , אני גם לא משתמש בה אף פעם , מה לעשות? למישהו זה קרה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים