ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם יש מכשיר שמסוגל לקבל פקס ולסרוק אותו ישירות למחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רכיב חברה דגם מעבד AMD AMD K8 64BIT 1MB Box 3700+ K8 64BIT San Diego לוח-אם GIGABYTE GA-K8N ULTRA-SLI זכרון KINGSTON 2 יחידות של DDR 1024MB PC400 כונן קשיח WESTERN DIGITAL 250GB - WD2500KS - 7200 RPM 16MB SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gigabyte 6800GT PCI-E SLI 256MB 256bit DDR3 כונן דיסקים NEC NEC ND3540 אל-פסק SUSTAINER SUSTAINER 600VA + SOFTWARE מארז SPL SPL 6092 - special design w/4 fan ! ארוך ספק ספק כח 500W מסך MAG MAG 19" FLAT 996PFS כעיקרון...אמרו לי שכדאי שהמארז שלי יהיה גדול בשביל איורור...ומכיוון ואני בהמשך מתכוון להוסיף עוד כרטיס גרפי של 6800GT אז אני צריך איוורור טוב כדי שלא תהיה זו השקעה שתלך לי... תוכלו בבקשה לעזור בבחירת מארז? אני לא מחפש יופי במארז...בכלל ל…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
על סמך מה אני קונה מכשיר GPS איזה נתונים טובים צריכים להיות לו
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת האם אני יכול לזהות איזה ספק וכמה הוא מספק (300,350,400 וכו') מבלי שאצטרך לפתוח את המארז הכי רצוי אם יש אפשרות דרך התוכנות הבסיסיות של הווינדוס או הביוס ואם לא אז דרך תוכנה כמו אוורסט או סנדרה שאלה נוספת האם ניתן לדעת אם הסלוט של ה AGP או X4 או X8 מבלי להשתמש בתוכנה כמו אוורסט (aida 32 למי שבמקרה לא מכיר את השם אוורסט) או שרק דרך תוכנה כזאת אפשר לדעת מה המהירות של ה AGP אני צריך את התשובות דיי בדחיפות אז אודה על תגובות מהירות בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה אני צריך המלצה למארז עד 500 שח למחשב הזה: Intel Pentium 4 3.0GHZ LGA775 1MB CACHE 800mhz ASUS P5GD2 ALBATRON 6600GT PCIE
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הזיכרון הנייד הנ"ל.. התקציב שלי די מוגבל למען האמת, והייתי רוצה לדעת את המחיר הכי זול שבו ניתן לרכוש אותו (האחריות היא לא פונקציה בשבילי). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=393 זיכרון מוטמן 16mb זאת הסיבה היחידה שאני קונה את זה (עוד לא סגור) שאלה לי אחרונה , יש אחד כזה רק עם 160GB במקום 250GB (כאילו גם עם 16mb זיכרון מוטמן)
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על כמה ספקים : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1133 http://www.galtech-it.net/Product.asp?productid=211 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9182 מה מספיק לי 430 וואט הראשון או שאני צריך יותר ? ואם יותר אז מה כדאי ויספיק לי מביניהם ? ה hec או ה antec ? A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 26A or more) זה הדרישות באתר של הכרטיס שלי... אן שבכלל עדיף 400 וואט ? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=26400 שזה היחיד הנורמלי נראה לי שיש ?? ושאלה אחרונה מה ההבדל בין true power 1 ל 2?? תודה מראש.!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לא יודע בדיוק איפה לשים את זה...ככה שאם זה לא המקום אנא תעבירו. יש לי את מחשב כיף היד הנ"ל אבל המחשב לא מזהה אותו, לא קיבלתי דיסק של דרייברים או משהו כזה... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני קיבלתי מחבר של אבא שלי את המכשיר הזה, הדגם הזה HX2790 ואני צריך לקנות מטען, חוט מסנכרן נתונים ומתאם GPS או אנטנת GPS. אני פשוט לא יודע מה ואיזה GPS לקנות, אני לא רוצה שהוא יהיה במכונית, אני רק צריך שיהיה GPS שאני יוכל להשתמש בו בהליכה או בנסיעה בקטנוע נגיד. המכשיר כאמור תומך בחיבור GPS אבל לא הבנתי איך מה זה עובד. אני חדש בדבר הזה לגמרי, ואין לי מושג, אני שמתי לב שמקבלים מטען ל GPS, אז הוא גם טוב להטענה של המחשב נייד עצמו? כי אולי אפשר לחסוך בכמה דרכים במקום לקנות אחד אחד, אז אם קונים מתאם GPS או משהו שקשור אליו מקבלים בתוספת כבלים נוספים, אם זה מטען או מסנכרן נתונים. תודה דה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הבנתי שקיימת בעיה במקלדות האלחוטיות , אם לוחצים על 4 כפתורים אז הוא מפעיל רק 3 מישהו ניתקל בבעיה הזאת ? אני צריך המצלמה לסט מקדלת ועכבר זולים וטובים בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה למחשב אבל אני לא מבין גדול בזה וחשבתי אול מישהו יעזור לי ויציע לי מה לקנות....כי אני רוצה מצלמה לא ברמה גדולהה אבל שלא תיהרס לי גם אחרי שבוע......הצעותת יקבלו בברכההה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE איך אני מבטל ת'פיירולל שלו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
זה נורא חשוב לי לדעת... אם לא, אז מתי תגיע המקלדת לארץ עם עברית? תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אתם לא יודעים, אז רק תגידו לי מי היבואן של הלוג'יטק בארץ ואני אשלח להם אימייל...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
ראוטר והומודם בזמן שהמחשב כבוי מבלי שימחקו כל ההגדרות\יקח לו שעה לעלות ולהתחבר לאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ההדפסות שלי מסתכמות בחומר לימודי לבית ספר , הדפסת עטיפות לדיסקים וזהו כמעט... כרגע יש לי HP 970CXI שהאמת משרתת אותי כמו שצריך כבר המון שנים ועדיין עובדת נפלא. היות ואין לי סורק חשבתי כבר להחליף את המדפסת ולקנות איזה מדפסת משולבת.. כמה כסף כדאי להשקיע ?? יש הבדל גדול בין תקציב של 300 שקל לתקציב של 500 שקל? בשני המקרים אני מאמין שאיכות ההדפסה תהיה בכל זאת עדיפה על זה של היום נכון? תודה..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850 ???
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-