ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לא מעניין אותי איזו חברה רק שיהיה טוב יפה נוח עיצוב יפה לא יותר מדי כפתורים עליו ...וגם הסוללה אמינה ועם מטען להטעין אותו ..
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שלושת העכברים האלה: Logitech G5 Logitech G9 Microsoft Sidewinder לגיימינג כמובן.. עקב המחיר הגבוה של ה G9 אני לא בטוח לגביו, ואני חושב שההתלבטות העיקרית היא בין ה G5 וה sidewinder שהמחיר שלהם יותר הגיוני לעכבר.. מישהוא מכיר איזושהיא השוואה ביניהם באיזשהוא אתר? או יכול להמליץ לי איזה מהם יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית (לא חשוב החברה) שתיהיה חסכוונית ותכלול כרטיס רשת מובנה עד 800 שקל (עם חריגות של 100-150) מדפסת עם דיו כי לייזר יקר כרגע ובלי פקס אך עם סורק תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך עכבר חדש כי זה שיש לי עכשיו הוא אופטי עם חוט והוא לא נוח כל כך והוא מעייף אני גם צריך שהוא יהיה אלחוטי בגלל שנמאס לי שהחוט של העכבר משפיע על התזוזה של העכבר מתי שהוא מתחכך עם השידה אני רוצה לציין שאני גם גיימר ואני משחק משחקי rpg ומשחקי יריות ממבט ראשון וגם משחקים ממבט שלישי לפעמים כמו הנסיך הפרסי השלישי הסתכלתי על הg7 של לוג'יטק והוא נראה לי מה שאני מחפש אחרי שבדקתי שוב ושוב את הפרטים שלו וביקורות מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כמו שחלקכם יודעים קיבלתי לפני כשבועיים את ה-GEFORCE 6800LE החדש שלי אך מהרגע שחיברתי אותו יש לי בעית איתו...לאחר דיבורים אם החברה שייצרה את הכרטיס(INNOVISION)באימייל הם הסבירו לי שאני צריך לחבר את הכרטיס מסך לספק(משהו שכבר עשיתי)לחיבור בעל 4 פינים שיהיה +12V אם 18A לפחות...על הספק רשום לי +12V 28A ...לפי מה שהבנתי המספרים האלו מציינים את המתח שהכרטיס מקבל אבל לא כל החיבורים שיוצאים מהספק בעלי ה-4 פינים מקבלים את אותו מתח(12V 18A) ולכן יכול להיות שהחיבור ששמתי לכרטיס מסך מהספק לא מספיק בשביל הכרטיס ולכן הוא עושה לי בעיות ואני צריך להחליף את החיבור לחיבור אחר שיוצא מהספק...אם זה נכון...איך אני אמור לדעת כמה מתח מקבל כל אחד מהחיבורים? האם זה שחלק מהחיבורים של הספק מחוברים למ…
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטרט פתאום ככה .. אפילו לא מראה שגיאה או משו .. ישר עושה ריסטרט.. דיסק קשיח ניסיתי להחליף עזר בקצת אבל התחלי לעשות עוד פעם יש מצב זה זיכרון או משו אחר כמו כרטיס מסך ? התחממות יתר אם כן מה אני צריך לעשות ..
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
ראיתי באמזון מספר מקלדות עם trackball מובנה. חיפשתי בחנויות הרשת בארץ ולא מצאתי שום דבר דומה. מישהו ניתקל בכזאת מקלדת (או לחילופין עם משטח מגע כמו בלפטופים) בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
איזה גודל מאווררים מתאים למארזים רגילים ATX מאחורה בדרך כלל?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
על סמך מה אני קונה מכשיר GPS איזה נתונים טובים צריכים להיות לו
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה מוזרה אבל איפה נמצא כפתור הריסט במארז Compucase 6al9 ?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אחד מהסטים. מישהו יודע מתי הם יהיו זמינים בארצנו הקטנטונת?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין לקנות מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. על איזו מדפסת הכי כדאי ללכת, בתחום של עד 1000 ש"ח? האם יש מדפסות כאלה שמאפשרות את קבלת הפקסים במחשב במקום להדפיס אותם ישר?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איזה חיבור למאורר יותר טוב-לכניסה בלוח או לחשמל של הספק?
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בחתימה... רציתי לדעת, האם שדרוג לכונן SATA, ייתן לי ביצועים טובים בהרבה.. במיוחד שיש לי 1גיגה זכרון... אני מדבר על הרצה של משחקים מהכונן הקשיח וכו' וכו'....
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד חדש (T42) ואני מחפש להתאים לו עכבר אלחוטי או בלוטות'. התקציב שלי נע בסביבות ה-150 שקל, מה כדאי לקנות? ד"א, אין צורך בעכבר למשחקים, כי אני לא משחק הרבה, המטרה היא שהוא יהיה נוח וקל.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת הזרקת דיו ביתית, לא משולבת, רק מדפסת. שאיכות הדפסה תהיה טובה. וזה הכל בערך.. תקציב משהו בסביבות 400. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בתמונות נראה שאין מגש ואם יש לי מקום בארון מדפים שתופס את הגודל הפיזי הנירות יפלו? כל המדפסות שקניתי הם עם מגשים. לפי כל הבדיקות המדפסות של קנון מעולות. והגיע הזמן להחליף אך זה יצור לי בעיה. האם יש להם מגש מיסתורי? שלא רואים בתמונה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
איזה מארז כדי לי לקנות למחשב שלי????? 1. Shark VA7000BWA/SWA? של TT או 2. 69U6 400W? של HEC תגיבו דחוף תודה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות כרטיס טלויזיה כי אין לי טלויזיה בחדר אבל מצד שני אני יודע שזה בא על PCI ויש לי רק 2 PCI וזה צמוד מאוד לכרטיס מסך ואני לא יודע אם זה שווה לי זה יחסום הרבה אויר לכרטיס מסך!! ותעזרו לי למצוא כרטיס כזה טוב ראיתי שיש עם שלט ועדיף שיהיה כזה בתקציב של עד 250שקל לא נראה לי שצריך יותר מזה?? למי שיש שימליץ לי על אחד (אבל שיתאים לי למערכת ורצוי שהגודל הפיזי שלו יהיה כמה שיותר קטן אם זה אפשרי בכלל) ועל מה כדאי להסתכל בקניה של כרטיס כזה?! תודה ofeky1
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
בעבר הייתה לי לוג'יטק QUICK CAM ZOOM היה הייתה מעולה רק שלא עבדה ב64BIT של ויסטה. אני רוצה להשתדרג אז חשבתי לקנות של מיקרוסופט VX-1000 אבל היא באותה רמה של המצלמה שהייתה לי. ויש את ה VX 3000 שנראית לי טובה. מה אתם ממליצים? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני קונה את העכבר בעוד כמה ימים ואני רוצה לקנות פד חדש (כרגע הפד שלי זה QCK heavy) יש הצעות לפד חדש או שעדיף להישאר עם מה שיש לי?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום,אני עוד כמה דקות הולך לקנות ספק וכרטיס מסך וזכרונות,המחשב שיש לי עכשיו כתוב במפרט אבל רק אני הולך להוסיף עוד 512 זכרון שלGEIL וכרטיס מסך 6600GT של GIGABYTE במקום ה5200FX,אני צריך מהר תשובה לפני שאני הולך איזה ספק לקנות? יש לי קצת כסף עכשיו,בסביבות 300 שקל לספק! אז אם אתם חושבים שיש איזשהו ספק שיכול להחזיק תמחשב הזה שיתן לי את שמו,אבל ספק איכותי ולא ספק שהוא טוב ויכול להיות שיש לו כמה סיכונים מזעריים או בעיות נפוצות! תודה על תשובה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-