ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
על סמך מה אני קונה מכשיר GPS איזה נתונים טובים צריכים להיות לו
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה האיכות שהMVIX נותן? והאם שווה להשקיע עליו כל כך הרבה כסף (1400!!) כי הוא נראה ממש מבטיח
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז בצורת מגבר זאת אומרת שהוא שוכב והוא חייב להיות בצבע שחור והמידות שלא צרכים להיות כמו מגבר בסביביות ה 40 ס"מ אני רוצה את זה כי המחשב שלי הוא בשביל קולנוע ביתי והמגבר של YAMAHA שלי אמור לשבת על המחשב ככה שזה היי יפה אז תנו לי בבקשה דגמים אם לינקים תודה מראש וגם תנו לי ספקי כוח טובים שאני יקנה ביחד איתו הדבר הכי חשוב במערכת שאני בונה זה השקט.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני בתהליכי קניית מחשב ומתברר כי המארז שרציתי לקנות (Compucase ci-6920) לא ימכר יותר בפנדס. לכן אני צריך מארז אחר, שיכלול ספק כוח טוב בהספק של בערך 400W. שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה איכותי. - תודה.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כן יש לי ROUTER אין לי ממש מושג מה הדגם. יש לי ת'קופסה וכתוב עליה - Broadband Router _4-port 10/100mbps החברה ניראה לי זה LEVEL ONE איך אני מבטל ת'פיירולל שלו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על כמה ספקים : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1133 http://www.galtech-it.net/Product.asp?productid=211 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9182 מה מספיק לי 430 וואט הראשון או שאני צריך יותר ? ואם יותר אז מה כדאי ויספיק לי מביניהם ? ה hec או ה antec ? A minimum 400W system power supply (with 12V current rating of 26A or more) זה הדרישות באתר של הכרטיס שלי... אן שבכלל עדיף 400 וואט ? http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=26400 שזה היחיד הנורמלי נראה לי שיש ?? ושאלה אחרונה מה ההבדל בין true power 1 ל 2?? תודה מראש.!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת הזרקת דיו ביתית, לא משולבת, רק מדפסת. שאיכות הדפסה תהיה טובה. וזה הכל בערך.. תקציב משהו בסביבות 400. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקציב:עד 350-400 שח גג!! רצוי שיהיה גדול ושיהיה אשר לקנות מחנות ישרעאלית
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה בשביל הידע האישי שלי על שני ספקים. אחד בישביל מחשב עם כרטיס מסך אחד שנניח למקרה הצורך שהוא הכי טוב שיש( NVIDIA 7950 או לחילופין ATI 1900 ) והשני למחשב עם שני כרטיסי מסך ( SLI או לחילופין CROSSFIRE ) חשוב שתיתנו המלצה על ספקים במחיר הנמוך ביותר שיש שיסחבו את המערכת ללא בעיות
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על ה- Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU מדובר על בסביבות 500 ש"ח. למה הכוונה - PSU? והאם אני יכול להרכיב משהו יותר זול? אולי ספק בנפרד ומארז בנפרד? (מה הייתרונות במארז כזה? האם העובדה שיש לו שני מאווררים שווה משהו ל-OC?) ההתלבטות היא יותר בקטע של המארז שאני לא יודע אם אני צריך בכלל כזה. הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מקורר כראוי כי אני מתכנן OC מסויים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חברה מצטער אם זה לא קשור לפה אבל אני לא ידעתי אםן זה קשור לפה אבל רשמתתי בכל זאת אני צריך מידע על חיישן משקל על חיישן ליזר אדום ועל משקל שנמדד בעזרת קפיץ מי שיודע ויכול לעזור לי שילח לי הודעה בפרטי אבל רק בעברית בבקשה זה די שחוף לפרוייקט בית ספר
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שניהם TOWER ולשניהם יש מאורר בגג, וההבדל במחיר הוא קטן
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני משתמש כבר מספר שנים בדיו תחליפי עבור מהדפסת MFC-425CN לאחרונה הצבע השחור הפסיק להדפיס (למרות שהמיכל חדש יחסית), כל שאר הצבעים מדפיסים ללא בעיה. כיצד ניתן לבדוק בבית האם יש סתימה באיזור השחור ? מה ניתן לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רצית לשמוע את דעתכם על המדפסת PIXMA iP6600D אבא שלי רוצה לקנות מדפסת תמונות שיוכל להדפיס ישרות מהמצלמה הדיגיטלית ומן הטלפון הסלולרי (NOKIA 6280) והוא רוצה כמובן עם צג שהוא יוכל לראות והכל. אז ראיתי את המדפסת הזאת וההיתי שמח לשמוע דעתכם עליה וכמו כן לשמוע הצעות אחרות.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מחפש מידע בין הסטים אלו Logitech Cordless Desktop ex 110 ו Logitech Cordless Desktop lx 500 למי שיש אחד מהם יכול להגיד מה דעתו על הסטים
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך לחבר הגה למשחקים (מכוניות מן הסתם) בתקציב של עד 400 בבקשה לא לעבור כי גם זה Too much תודה רבה!! האמת די דחוף אני עכשיו איתו בטלפון
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה למחשב אבל אני לא מבין גדול בזה וחשבתי אול מישהו יעזור לי ויציע לי מה לקנות....כי אני רוצה מצלמה לא ברמה גדולהה אבל שלא תיהרס לי גם אחרי שבוע......הצעותת יקבלו בברכההה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
איזה גודל מאווררים מתאים למארזים רגילים ATX מאחורה בדרך כלל?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-