ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5184
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להחליף מקלדת ועכבר, לא למשחקים! איך הסט הזה? איך האיכות שלו? טווח הקליטה? האם שווה 500 ש"ח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה למקלדת חוטית עם כניסות USB. אני מתכנן לחבר אליה את העכבר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שבארץ זה גרוע אני ישמח אים מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאים בכלל בארץ אפשר לבחור? אני ישמח אים תענו לי מהר כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק..
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי Microsoft Wireless Desktop 850 שהדונגל עושה בעיות. האם יש משהו מקביל לזה שבמקרה שאחד החלקים יתקלקל (דונגל/מקלדת/עכבר) אפשר יהיה לקנות רק אותו ולהתאים לשאר? אם כן, מה מומלץ בטווח של 130-150 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
- 1 follower
-
-
-
איזה גודל מאווררים מתאים למארזים רגילים ATX מאחורה בדרך כלל?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חברה מצטער אם זה לא קשור לפה אבל אני לא ידעתי אםן זה קשור לפה אבל רשמתתי בכל זאת אני צריך מידע על חיישן משקל על חיישן ליזר אדום ועל משקל שנמדד בעזרת קפיץ מי שיודע ויכול לעזור לי שילח לי הודעה בפרטי אבל רק בעברית בבקשה זה די שחוף לפרוייקט בית ספר
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שבוע טוב לכם...!! אני מחפש דריבר למצלמת אינטרנט פשוטה מחברת TEAC יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני קונה לעצמי מחשב עם P4 3.0GHz, לוח אם GIGABYTE 8I915PL-G S775 DDR1, כרטיס מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E, וזכרון 512MB RAM. אני גיימר כבד ואני מפוצץ במשחקים ואני צריך שהם ירוצו חלק.. כמה שאלות: 1. איזה מארז לקנות שיעזור למשחקים להיות פצצה? (עד 1000 ש"ח) 2. כדאי לי לשדרג את אחד המרכיבים הכתובים למעלה?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי אותם והמוכר טען שצריך מטען מיוחד בכדי להגיע לטעינה מלאה, יש למישהו מושג בקשר לזה ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה למחשב אבל אני לא מבין גדול בזה וחשבתי אול מישהו יעזור לי ויציע לי מה לקנות....כי אני רוצה מצלמה לא ברמה גדולהה אבל שלא תיהרס לי גם אחרי שבוע......הצעותת יקבלו בברכההה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ראוטר והומודם בזמן שהמחשב כבוי מבלי שימחקו כל ההגדרות\יקח לו שעה לעלות ולהתחבר לאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת עד800 ש"ח שתדפיס תמונות 10X15 באיכות מצויינת, ושתתחבר ישירות למצלמה דיגיטלית. בנוסף לכך אני צריך המלצה לדפי פוטו 10x15. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לא יודע בדיוק איפה לשים את זה...ככה שאם זה לא המקום אנא תעבירו. יש לי את מחשב כיף היד הנ"ל אבל המחשב לא מזהה אותו, לא קיבלתי דיסק של דרייברים או משהו כזה... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד מסכרנים מחשב כף יד עם מחשב אישי נייד באמצעות BLUETOOTH? עליי לציין ,כי בשני המחשבים קיים לי BLUETOOTH ותוכנת activesync . תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת הסורק הכי טוב והכי גדול (מבחינת הגודל של מה שנכנס בתוכו). אין לי מושג איך לדעת אם הסורק טוב או לא. אני מחפש משהו בתקציב של כ- 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ל-GIGABYTE יש מיתוג זול שגורם למשתמשים להרוויח הרבה - ה-M28U הוא מסך 4K 144Hz מפתיע באיכותו ונגיש מהאפשרויות האחרות בשוקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
- 1 follower
-
-
על סמך מה אני קונה מכשיר GPS איזה נתונים טובים צריכים להיות לו
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-