ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.plextor.com/english/support/downloads/firm_2410.html לא שמרתי את הבדיקה האחרונה שלי של ה 1.01v, אבל אני חושב שהם סידרו את הבעיה של ה Access time. ב Full אני מקבל 250ms עכשיו.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקבל גיבריש בהגדרות כרטיס המסך (ASUS 7700?) לאחר התקנת הדריבירים של NVIDEA גירסה 21.83. מה המלצתכם בנושא ? לחזור להגדרות/דריברים שמגיעים עם ה XP ל GTS 2 ? כמו כן המסך (HITACHI 19' 776ET) לא ניכנס לי למצב POWER SAVE לאחר הזמן המוגדר לו (הוא ממשיך להציג את שומר המסך) , אני לא יודע אם זה קשור (אני מתאר לעצמי שכן) אבל גם עם הדריברים של מיקרוספט הבעיה הזו היתה קימת. אנא עזרו (או לפחות צגידו שגם לכם זה קורא...כי צרת רבים חצי נחמה ). דרור.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ללוח אם שאני מעונין לרכוש asus a7v266-e יש כרטיס קול (אופציונלי)on board בשם C-Media CMI8738 ,באתר של asus מתארים אותו כך: Experience high-quality 6-channel 3D surround audio with the optional C-Media CMI8738 audio" controller. This unique chip eliminates the cost of an additional soundcard and adds dynamic realism to your favorite MP3s or DVDs." בקיצור לכרטיס יש 6 ערוצי שמע, האם הוא תומך בסאב(בסימול של מספר הרמקולים הסאב מופיע אחרי הנקודה העשרונית, כאן מצוין למעשה 6.0)? ושאלה נוספת, בהשוואה ל-sound blaster live value (הכרטיס שאני חושב לקנות)היכן הייתם ממקמים אותו?
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי , השאלה שלי הא AMD או PENTIUM ? כבר קראתי התכתבויות רבות בפורומים רבים (כולל זה) , אבל מאוסף כל השאלות התשובות לא הצלחתי להסיק חד משמעית איזה מעבד עדיף. אני פונה אליכם בפניה נרגשת :-) לומר לי איזה מעבד עדיף ומדוע ... בקשה קטנה נוספת - נא להגיב רק אם אתה בטוחים במה שיש לכם לומר , אחרת אני לא אצא מזה.. אני מתכוון לקנות מחשב חדש על בסיס מה שתגידו , אז נא להתחשב.. :-) ועוד פרט קטן - אם תוכלו לומר לי כמה עולה מחשב ממוצע (1.4MHZ) מבוסס על המעבד שלדעתכם טוב יותר - אשמח ! תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
הוספתי את המספר אחד בגלל שייקח עוד זמן עד שאני אקנה את המחשב (אחד יוזל, אחד ייובא) אז זה בינתיים מה שאני מתכנן וכנראה אחזור על זה בקרוב (לא להתעמק בדברים שאני אומר שלא צריך) AMD ATHLON XP 1600 GA-7VTX-E DDR 266 FOR AMD IBM 40GB 7200RPM ATA 100 ERICSON Mushkin 256 ddr 2100 basic ASUS CD X 50 Pine 56.6K ESS CHIP מסך אייאמה 17" Visiom Master PRO 411 VIBRA 128BIT 4D מארז A-OPEN QF45A הכרטיס מסך יהיה רדאון 8500 או G3 T200 (תלוי מתי ייצא רדאון, הדרייברים שלו והמחיר שידפקו לו) (נא לא להתעקב על זה) והעכבר והמקדלת יהיו או שניהם אלחוטים של ג'ינייס או מקלדת רגילה ועכבר אופטי כלשהו ( גם "פרט זה איננו רלוונטי לסיפרונו" בינתיים) 10X
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם זה תופס גם לגבי ASUS E612 , כי ברוב גאונותי ניסיתי זאת, ו..!!?? המחשב עלה בסדר אבל נורת הכונן כול הזמן הבהבה, ובמנהל ההתקנים במקום גרסת ביוס, ראיתי FLASH_3 רשום, למזלי היה לי גירסת FIREWARE חדשה (למעוניינים 1.4 ), וזה תיקן את המצב. שאלה שניה האם הטיפ שלך קיים גם לגבי ה-ASUS E612?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה עדיף: Seagate 20gb RPM UATA100 BARACUDA IBM 20GB 7200 60GXP או אם יש לכם המלצות אחרות... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה בדיוק הדבר הזה שנקרא AC97 שמגיע עם הלוח הזה ??? אני יודע שזה קשור לסואנד אבל חוז מזה אין לי ממש מוסג... :'( תודה
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני קונה מעבד xp1600 כרטיס מסך geforce 2 gts רציתי לדעת מה ייתן י ביצועים יותר טובים וכמה יותר טובים לוח אם asus a7v133-c 521 pc 133 או GA-7VTXE gigabyte kt 266a 256 mb ddr mushkin basic 2100
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
-
-
אני חושב על הכרטיס מסך ASUS V7700Deluxe 32 נשמע נחמד... שמעתי שיש ל ATI כרטיס חדש מומלץ אבל אני לא מוצא אותו יש לכם להמליץ לי על משהו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני סטודנט בלי יותר מדי כסף ואני צריך מחשב חדש למטרות אינטרנט, אופיס אבל אני רוצה שיחזיק מעמד איזה שנתיים ושאני לא אצטרך ללכת לחנות עוד יומיים לשדרג אותו!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לי לקחת? ASUS A7V133-C או ASUS P4T-E ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יודע שהלוח משומש? החליפו לי לוח ASUS A7V133 והוא ניראה לוח שונה מימה שקניתי, התופסנים של הזכרונות שונים ו המדבקה של ה צ'יפ של הביוס כתוב 1004 ובמה שקניתי היה כתוב 1005A זה אומר שהלוח משומש?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף לקנות? (DDR) למשל של MUSHKIN יותר זול משל KINGSTON.. מה ההבדלים ביניהם?
-
מי יודע פרטים על הגי פורס 3 הנמכר בשמיר מחשבים ? איזו חברה וכו ?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שאלה בקשר לספקי כוח: מה קורה במצב שמחברים ספק כוח בעוצמה לא מספקת ללוח אם? האם יתכן נזק ללוח? למעבד? קניתי לפני 6-8 חודשים בערך מארז מאקסלנט. על הספק כוח כתוב 300w max אבל רואים עליו שהוא בלי שם. ערכתי חיפוש על שם הדגם ועכשיו אני לא כל כך בטוח שהספק באמת מסוגל ל300w. שם הדגם הוא mps-8831 אבל הוא נמצא על המדבקה של אקסלנט... אני אמור לקבל לוח kt266a ואתלון xp בימים הקרובים. האם אני יכול לנסות לחבר אותם לספק הזה ללא חשש מנזק ללוח??
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני חושב על לקנות מחשב חדש והאופציה שהכי מצאה חן בעיני כללה לוח אם מבוסס KT266A. הדבר היחיד שאני לא בטוח בקשר אליו זה של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות אם למישהו יש הצעות מעניינות... :smoke:
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום יש לי את הצורב הנ"ל שאמור לצרוב x16. הבאתי כמה סוגי מדיות שתומכות ב x16 אך הצורב צורב לי רק ב x12 למישהו יש הצעות לפתרון הבעיה?
-
היי שימוש המחשב יהייה בעיקר משחקים... מה דעתכם על הפירוט הבא? תגובות, הצעות, לטוב ולרע: Intel pentium 4 1600 Asus p4t-e g-force 2 mx 32m IBM-30G ata 100 7200 Creative sb live value IBM RDram 256 pc 800 modem ESS 56 Mag 786, 0.24 17" שטוח Ricoh 16*10*32 הכרטיס מסך הזה זמני...אחרי שאני יקנה ת'מחשב...כשירד המחיר של הג'יפורס שלוש, אני יעשה טרייד אין, יחזיר את הג'יפורס הזה, יקח ג'יפורס שלוש, וישלים ת'הפרש במחיר תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-