ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,423 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחפש המלצה לעכבר איכותי מבית לוגיטק שלא יהיה יקר מידי ושהיה מדוייק וכדאי. ובנוסף רציתי לשאול מה ההבדל בין אופטי לליזר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מארז יותר טוב VA4000BWS או VM3000A תודה מראש נ.ב למארז VM3000A יש ספק כוח(ל-VA4000BWS אני יודע שאין) אני שואר כדי לדעת אם אני מקבל זיכוי על הספק שאני קונה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום כולם, קודם כל, מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, במידה וזה שייך לאודיו אשמח אם תעבירו. אני מחפש אוזניות גיימינג טובות (עם מיקרופון). אני יודע שהטופ של האוזניות הוא באיזור התקציבי של 1200 ש"ח, משם גזרתי שהמקסימום שאני אהיה מוכן לשלם הוא 600 ש"ח (פחות או יותר). בגדול סולם העדיפויות שלי הוא די פשוט 1- נוחות 2 - איכות הרכבה 3- איכות סאונד 4 - איכות מיקרופון ואם לזקק את זה למשפט - אני רוצה אוזניות שיהיה לי נוח להיות איתן כמה שעות ברצף (מבלי לסבול מכאבים וכו') שלא יתפרקו אחרי חצי שנה של שימוש (יום-יומי של כמה שעות ביום) ושאיכות השמע וההקלטה שלהן תיהיה טובה. אגב, יש לי העדפה לממשק USB לאוזניות מהסיבה הפשוטה שאין לי במחשב מאחורה מספיק כניסות לחבר גם את האוזניות, לא מת על ה…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מחפש מקלדת אלחוטית, מולטמדיה עד 350 שקל, מומלץ בצבע שחור =] כעיקרון יש את הLX300 הבעיה שאין לא מוצא מקום שאפשר לבוא לקחת אותה ולקנות במקום ולא להזמין דרך האינטרנט =\
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר, זולה ואמינה, שלא מפחדת מעבודה קשה.. תקציב? עד 500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי מחובר לטלוויזיה דרך קיר משותף וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית שתשלוט על המחשב והמדיה סנטר (VISTA?) אני מעוניין במקלדת משולבת עכבר(TRACKBALL) בסכום של עד 800ש"ח +- חובה עם עברית צרובה /מדבקות ובונוס של מקשים מוארים (ניתן לוותר) יש לי שאלת תם האם אפשר לעבוד עם מקלדת אלחוטית בנוסף למקלדת חוטית USB או צריך לנתק את אחת מהן חזור למעלה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בהתחלה חשבתי לרכוש מדפסת לייזר צבעונית. האם במחיר הזה (אפשר לסטות קצת מהמחיר) קיימת מדפסת לייזר צבעונית איכותית? אם לא, אפשר לקבל המלצה למדפסת דיו צבעונית? אני מתאר לעצמי שבקטגוריה הזאת אפשר להסתפק גם ב500-400 שקל. שתהיה חסכונית בדיו והכי חשוב, אני הולך להשתמש בה לעיתים מאוד רחוקות אז אשמח למדפסת כזאת שהדיו לא יתייבש לאחר חוסר שימוש לאורך זמן רב. (כמו שקרה לי עם המדפסת הקודמת שלי) לא כל כך משנה לי אם היא תשלב סורק או דברים כאלה. אם כן, אז זאת תהיה תוספת נחמדה אבל לא משהו הכרחי בשבילי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני מחפש אל פסק ומייצב מתח למחשב משחקים חזק כולל מסך, טלוויזיה וכוננים ניידים , אני חושב על הזמנה מארה"ב אבל הבעייתיות היא בשקעים , האם זה יהיה בטוח להשתמש במתאם חשמל סטנדרטי עם אל פסק? רוב הציוד דורש שקע מסוג B של ארה"ב לכן אני נוטה לשם , שוב הבעיה היא רק חיבור אל הפסק לשקע חשמל של הארץ. תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה מצלמת אינטרנט לקנות למסנג'ר שלי לאחר שהמצלמה של ה-QuickCam Messenger שלי מתה אני מדגיש שאני רוצה המלצה איזה מצלמה יותר טובה ממה שאני מציע. כמו כן אני רוצה שיהיה בה תמיכה עתידית בדרייברים ל-Windows 7 חשבתי על האופציות הבאות (כולן של לוג'יטק): QuickCam Pro 5000 QuickCam Fusion QuickCam S7500 איזה אופצייה הכי מומלצת? עד עכשיו התחלתי לבדוק ויש ביקורות טובות עליהן אבל חלק דיווחו על בעיות עם Windows 7 :-\ בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
אם ידוע לכן מנסיון מקלדת\עכבר מתאימים לכך אני ישמח ... מחיר סביר לא חייב להיןת BT בסביבות 100-500 שקלים ...?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות גיים פאד עוד מעט ורציתי לדעת אם למישהו יש משהו שהוא ממליץ עליו בעיקר למשחקים כמו NBA וכאלה מה שחשבתי בינתיים לקנות זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5175 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_119&products_id=2900 אז אם למישהו יש : איך זה? ואני פתוח להצעות.. נגיד עד 250 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
שלום, אחרי שחיפשתי וצמצמתי אפשרויות, הגעתי לשלוש מדפסות: - Brother HL2030 - Lexmark E232 - Xerox Phaser 3117 אשמח לקבל המלצות על איזו הכי מוצלחת, עם איזה טונר היא מגיעה ועוד דברים שכדאי לדעת לפני שקונים. תודה מראש 8)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צהוריים טובים, אני מעוניין ברכישת מקלדת אלחוטית, אבל עכבר אלחוטי כבר יש לי (Logitech MX1000). כך שאין לי ממש צורך בעכבר אלא רק במקלדת. השאלה שלי היא האם יש לי אופציה למקלדת אלחוטית בלבד שלא מגיעה בסט עם עכבר? או לחלופין אם אני אקנה משהו של לוג'יטק האם ישנו סיכוי לעבוד עם אותו המקלט של העכבר? אני לא מחפש משהו יקר במיוחד, אלא זול ופשוט יחסית, בלי יותר מדי כפתורים מסביב. אני חושב שאם גודלה של המקלדת יהיה קטן (לא מדי) זה יכול אפילו להוות יתרון. אז יש אפשרות? או שאני אצטרך לקנות סט זול יחסית ולהיפטר מעכבר וזהו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי מחשב שאליו אני רוצה לחבר סורק. בניגוד לרכיבי המחשב שאני טיפה מבין בעניין אין לי ממש מושג לגבי הסורקים של היום (היה לי סורק של Umax לפני 7-8 שנים והוא נשבר). אני מחפש סורק טוב לשימוש ביתי שאני יוכל לסרוק איתו תמונות באיכות גבוהה. אין לי שמץ מה המחיר הסטנדרטי של סורק טוב היום כנ"ל לגבי הנתונים לגבי הסורקים של היום (DPI, נפח צבע, גודל סריקה וכו'). אודה לכם אם תמליצו לי על סורק שולחני טוב שלא עושה בעיות, שגודל הסריקה יהיה מעל A4 ושיהיה טיפה מעל הממוצע. בתודה....
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא משנה של איזו חברה. יש כמה מטרים בין המחשב לסט אז מרחק הפעולה הכי חשוב אהה ואם אפשר מחירים מחנות בקריות \ בחיפה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו כמה שיותר זול שיהיה נוח ביד לעבודה להרבה שעות.. עד עכשיו היו לי את המיקרוסופט/לוג'יטק ב-50 שקל שדי נמאסו איך העכבר הזה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=539&category_id=098b8bb5e713e880864bf1618c12b0af& אני לא צריך שהוא יהיה משהו מטורף לגיימינג או מהיר במיוחד.. רק נוח
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום ללברי הפורום,יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולבהמקלדת בסדר ולא עושה כל בעיותיש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותרכשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה.אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורהגם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בואני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתומישהו יכול לה…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין: WD3200KS Western Digita - 575 WD3200YS Western Digital - 625 שמצדיקם את הפרש המחירים ? ה - KS הוא בממשק SATA 2 אבל זה לא אמור להיות יותר טוב מ - SATA 1 ? חוץ מזה אני לא רואה הבדלים, אז למה ה - YS בכל זאת יותר יקר?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי! מקווה שזה הפורום המתאים. המלחצו לי בבקשה על מדפסת משולבת ללא פקס מאחר וזה מייקר משמעותיתעד סכום של 550 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת של HP ו רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון ו/או יכול להמליץ לי על חברה או חנות לדיו חלופי למדפסות HP. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יום אחד אני מחבר את המקלדת שלי כמו תמיד, ופתאום היא לא מגיבה בכלל! אפילו אין אות בקיובייס. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-