עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by brum,

אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by CrashZone,

לא יודע בדיוק איפה לשים את זה...ככה שאם זה לא המקום אנא תעבירו. יש לי את מחשב כיף היד הנ"ל אבל המחשב לא מזהה אותו, לא קיבלתי דיסק של דרייברים או משהו כזה... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by borg,

אני מעוניין בציוד היקפי למחשב כף יד Asus MyPal A636. בתור התחלה, אני מחפש מגן מסך איכותי שמותאם לדגם הזה, ונרתיק איכותי מעור שמאפשר להשתמש במחשב כף יד כאשר הוא נתון בתוך הנרתיק (פתיחה כמו ארנק, בערך), ותואם לדגם הזה (רצוי שניתן יהיה לטעון את המכשיר ולפתוח את אנטנת ה-GPS מבלי להוציא את המכשיר מהנרתיק). בנוסף לכך, אני מעוניין גם בעט סטילוס איכותית שמשמשת גם כעט רגילה. אני צריך שבנרתיק יהיה מקום ייעודי עבור עט מעין זו, אבל שהוא לא יהיה גדול מדי, כך שהוא יכנס בקלות לכיס מבלי להכביד. אשמח לקבל הפניות לציוד היקפי נוסף עבור המחשב כף יד הזה מאנשים שמשתמשים במחשב כף יד מסוג זה, ומוצאים את הציוד ההיקפי שברשותם נוח לשימוש ועשוי לעזור לאנשים אחרים. כמו-כן, אשמח לקבל גם שמות של חנויות…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  4. Started by nils,

שלום לכולם ! אני מחפש כבל לחיבור הUPS החדש שלי למחשב. הבעיה שעל הUPS יש רק חיבור COM (9 פינים) ובגלל אילוצי מקום וכו' החיבור היחיד שיכול להתחבר למחשב הוא USB. שאלתי היא: האם קיים כבל שכזה בכלל? איפה ניתן להשיג? ??? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by Dvich,

צריך מדפסת USB במחיר של עד 300 ש"ח, עדיפות למדפסות אמינות ועם דיו זול. אני יודע שאי אפשר להשיג מדפסת משהו משהו עם זה אבל זה מה יש :\ תודה.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by Koby.Schlissel,

שלום לכולם יש לי כרטיס PCI מקצועי שיושב בתוך המחשב http://www.dektec.com/Products/DTA-107 אני מחפש "קופסא" שהוא יוכל לשבת בתוכה, ולהתחבר למחשבים שונים עם חיבור USB2 מצאתי התקן דומה עבור PCMCIA אבל לא עבור USB2 http://www.mobl.com/expansion/products/expresscard_expansion/1slot/index.html אודה מאד למי שיוכל למצוא לי התקן מתאים תודה קובי

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by GUESSS,

שלום לכולם, החלטתי להחליף מקלדת ועכבר, לא למשחקים! איך הסט הזה? איך האיכות שלו? טווח הקליטה? האם שווה 500 ש"ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. Started by noambar,

יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  9. האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. Started by zeez100,

מי יודע משהוא על המדפסת הנ"ל אם היא אמינה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. התקציב:עד 350-400 שח גג!! רצוי שיהיה גדול ושיהיה אשר לקנות מחנות ישרעאלית

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  12. Started by spmguy,
    • 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by ZenMaster,

מעוניין לקנות מחשב כף יד: הציעו לי את הASUS (הדגם רשום בכותרת) ואת הIPAQ המוכר של HP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1591&scat=182&tcat=22 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1126&scat=182&tcat=22 מישהו מבין ? ויכול להציע ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by ex_,

היי, איפה אפשר להשיג את התקן/ים למארזים?(הכוונה מה חייב המארז כי לתפקד ולהתאים לחומרה הקיימת) אני מניח שיש בסיס על פיו כל החברות שמייצרות מארזים עומדות בו = מידות/חומרים/חיבורים וכו' וכו' בלי קשר לעיצוב אותו כל חברה מוסיפה בקיצור מה חייב להיות במארז(תוכניות מפורטות אם יש) (כבר עשיתי חיפוש, לא יצא מזה כלום) תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by roadrunner,

קניתי אותם והמוכר טען שצריך מטען מיוחד בכדי להגיע לטעינה מלאה, יש למישהו מושג בקשר לזה ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by redead,

ההדפסות שלי מסתכמות בחומר לימודי לבית ספר , הדפסת עטיפות לדיסקים וזהו כמעט... כרגע יש לי HP 970CXI שהאמת משרתת אותי כמו שצריך כבר המון שנים ועדיין עובדת נפלא. היות ואין לי סורק חשבתי כבר להחליף את המדפסת ולקנות איזה מדפסת משולבת.. כמה כסף כדאי להשקיע ?? יש הבדל גדול בין תקציב של 300 שקל לתקציב של 500 שקל? בשני המקרים אני מאמין שאיכות ההדפסה תהיה בכל זאת עדיפה על זה של היום נכון? תודה..

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by e-gnt,

אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. Started by Shlomi XD,

אני צריך מארז.. עדיף אחד שבא עם ספק.. משהו איכותי עד כמה שאפשר.. יש בכלל משהו איכותי עם ספק? וכמה כדי להוציא על מארז?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. Started by סער_שי,

אני חשבתי ללכת על ה- Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU מדובר על בסביבות 500 ש"ח. למה הכוונה - PSU? והאם אני יכול להרכיב משהו יותר זול? אולי ספק בנפרד ומארז בנפרד? (מה הייתרונות במארז כזה? האם העובדה שיש לו שני מאווררים שווה משהו ל-OC?) ההתלבטות היא יותר בקטע של המארז שאני לא יודע אם אני צריך בכלל כזה. הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מקורר כראוי כי אני מתכנן OC מסויים. תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by malcolmx9,

ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. הבנתי שהחברה הכי טובה למקלדת ועכבר אלחוטיים היא לוג'יטק. (האם זה נכון?) ראיתי שיש כמה דגמים: EX100 ב 200 ש"ח EX110 ב 200 ש"ח LX500 ב 300 ש"ח לא הצלחתי להבין מה ההדבל בין המקלדות? ומה עדיף? האם יש דגמים אחרים ממולצים? (אפשר גם של חברות אחרות) תודה

22. Started by ophir555,

האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. Started by Nasok,

זכרונות עד 1.8K מקס' DDR2 בשביל הקונרו החדש שאני יקנה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. מישהו יודע אולי מה האיכות שהMVIX נותן? והאם שווה להשקיע עליו כל כך הרבה כסף (1400!!) כי הוא נראה ממש מבטיח

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.