ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אתמול רכשתי מתאם Bluetooth של Belkin, טווח 10 מ'. לינק למוצר התקנתי בלי לקרוא את ההוראות (לא התאפקתי), לאחר שהמתאם לא פעל כראוי מחקתי ההתקנה והדרייברים והתקנתי שוב לפי הספר. (התקנת תוכנה, חיבור המתאם, התקנת דרייברים). הבעייה היא שהמתאם עדיין לא עובד, הדרייבר לא מזוהה כמו שנראה בחוברת ההתקנה (כתוב לי Belkin Bluetooth Adapter במקום Belkin Bluetooth 1.2 Adapter) וכשאני מחפש אחר התקנים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהמתאם לא מסוגל לבצע חיפוש וכאילו כל הדרייבר נתקע - מתאם הבלותות' לא מזוהה ועליי לנתק ולחברו שוב ואף לבצע ריסט. רציתי להדגיש שהפלאפון מוצא את המתאם אבל לא יכול להתחבר אליו. מה עושים? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב כף יד: הציעו לי את הASUS (הדגם רשום בכותרת) ואת הIPAQ המוכר של HP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1591&scat=182&tcat=22 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1126&scat=182&tcat=22 מישהו מבין ? ויכול להציע ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4p800 זכרון 512 DDR מעבד 2.4C של אינטל ATI RADEON 9600 PRO עכשיו שאלותיי הן : 1. האם הלוח שלי תומך בDDR2 והאם כדאי לשדרג לג'יגה של DDR 2 ואיך עדיף לעשות את זה עם 2 סלוטים של 512 או סלוט אחד של ג'יגה 2. אני רוצה לקנות כ.מסך חדש בAGP כמעט קניתי את ה7800GS אבל לפי מה שקראתי והבנתי זה לא שווה את הכסף והכרטיס 6800GT קרוב בביצועים ל7800GS מה אתם ממליצים שכדאי לקנות עד 1500 ש"ח כ.מסך 3. עכשיו אני לא כל כך מכיר מישהו מוכן להסביר לי מה פשר החברות כמו gainward ו leadtek וכדומה כי אני יודע שיש את המוכרים יותר ומוכרים פחות כמו כן ראיתי גם על הXFX שלא כדאי לקנות אותם בגלל שהגוף קירור לא הכי יעיל, הבעיה שראיתי כרטיסים זולים יחסית אבל של חברות שאני לא מכיר ולא שמעתי…
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה האיכות שהMVIX נותן? והאם שווה להשקיע עליו כל כך הרבה כסף (1400!!) כי הוא נראה ממש מבטיח
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכם חברים!!!! קניתי מדפסת משולבת שידעת להדפיס גם בגודל 10 כפול 15 אבל אני לא יודע אך לעשות שמחשב ידפיס בגודל כזה אך אני עושה את זה תעזרו לי בבקשה??? תודה חברים
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
לא משנה של איזו חברה. יש כמה מטרים בין המחשב לסט אז מרחק הפעולה הכי חשוב אהה ואם אפשר מחירים מחנות בקריות \ בחיפה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני חשבתי ללכת על ה- Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU מדובר על בסביבות 500 ש"ח. למה הכוונה - PSU? והאם אני יכול להרכיב משהו יותר זול? אולי ספק בנפרד ומארז בנפרד? (מה הייתרונות במארז כזה? האם העובדה שיש לו שני מאווררים שווה משהו ל-OC?) ההתלבטות היא יותר בקטע של המארז שאני לא יודע אם אני צריך בכלל כזה. הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מקורר כראוי כי אני מתכנן OC מסויים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להחליף מקלדת ועכבר, לא למשחקים! איך הסט הזה? איך האיכות שלו? טווח הקליטה? האם שווה 500 ש"ח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך לחבר הגה למשחקים (מכוניות מן הסתם) בתקציב של עד 400 בבקשה לא לעבור כי גם זה Too much תודה רבה!! האמת די דחוף אני עכשיו איתו בטלפון
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מצאתי ספק של GYRO , האם זאת חברה ג'נרית או בעלת שם בשוק ספקי הכוח? תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי מחפש עכבר ומקלדת לתכנות (כרגע יותר חשוב העכבר, עם המקלדת בינתיים אני מסתדר). יש לי כרגע סט יחסית זול לוג'יטק mk270. יצא לי להתנסות באחד מדגמי ה-mx master שלהם. העכבר גרם לי לכאבי יד כי הוא כבד מדי וגדול מדי (היה לי קשה לשים את היד מסביבו כי הוא גדול), לכן חשוב לי שהמימדים יהיו דומים למימדים של העכבר של הסט שיש לי (ארשום למטה את המימדים. הייתי מאוד רוצה שתהיה אפשרות לגלול כמו ב-master - יש אופציה של לתת סיבוב לגלגלת והיא ממשיכה להסתובב, אופציה שמצאתי מאוד שימושית. אציין שיצא לי לקרוא קצת בעבר באתר ואין לי שום היכרות או הבנה בתחום (ראיתי כל מיני מונחים כמו ממברנה אם אני זוכר נכון ועוד, אין לי מושג מה הם אומרים אז אני סומך על שיקולים דעתכם אם צ…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי DISK ON KEY שנתלש לו הראש ואני רוצה להלחים אותו הבעייה: אני צצריך תרשים. microflash 128MB usb2.0
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ויש לי דסקטופ, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים הללו בעזרת kvm. העיניין הוא שלנייד אין יציאות ps/2 ולכן צריך לחפש kvm שתומך ב?usb. הייתי מעדיף שה?KVM ידע גם להסתדר עם כניסות PS/2, כדי שאני אוכל לחבר לשם גם מחשב ישן שיש לי פה. שתי כניסות מספיק לי, מקסימום נשחק בכיסאות מוסיקלים. אני מחפש הצעות למשהו כזה, ואני מעדיף לקבל חוות דעת של אנשים לפני שאני משקיע כסף בלקנות שטויות.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850 ???
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-