עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by parker8,

זה נורא חשוב לי לדעת... אם לא, אז מתי תגיע המקלדת לארץ עם עברית? תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אתם לא יודעים, אז רק תגידו לי מי היבואן של הלוג'יטק בארץ ואני אשלח להם אימייל...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by zeez100,

מי יודע משהוא על המדפסת הנ"ל אם היא אמינה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by prelly,

אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by solo53,

זה כרטיס TV של PHLIPS הגיע עם דיסק דרייברים עבד מצוין על WIN2000 ב XP SP 2 הדרייבר עובד אבל מוציא כמו רשת על התמונה ניסיתי דרייבר אחר :שלא ממש מתאים לו" עובד אבל הפקודות לכניסות TV SVIDEO COMPZIT הכל הפוך כך שאין בעיה חוץ ההדייבר הכרטיס ניקנה מחברת מטריקס מודה מאד על עזרה במציאת דרייבר אחר מיועד ל ציפסט PHLIPS 7134

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by ras81,

hello how can i use the key assignment function in order to switch windows? i tried to do it, but i order to switch windows i need to push ALT+TAB and in the key assignment option i can't do it because it waits until i stop pushing ALT or maybe there is another option to switch windows that i am unaware of.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by ggg123,

3D אורורה של ג'יגהבייט או Antec SX1040BII ? אני מחפש מארז עם מאווררים טובים שלא יתחמם, שהמאוררים שלו לא מרעישים (אני משאיר את המחשב דלוק בלילה) ושיש לו יציאות USB ואודיו מקדימה. בסה"כ אני מחפש את המארז שנחשב טוב יותר מבין השתיים, המחיר לא ממש משנה- העיקר מה יותר טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by yuval_fe,

אני מפגר!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by מר. זמן תה,

שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. ניתן לחבר ג'וייסטיק של קומדור לusb של פנטיום ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by shugon,

טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by full_clip,

היי אני זקוק למדפסת לצרכיי לימודים להדפסת טקסטים ומעט תמונות הכי חשוב שהדיו יהיה זול ככה שHP יורד מהפרק הבנתי ש \ 1500וCanon נורא מומלצת מה ההבדל בינה לבין ה1600 שיותר זולה ממנה? והאם למישו יש המלצה אחרת במסגרת התקציב

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by dolev16,

שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שבארץ זה גרוע אני ישמח אים מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאים בכלל בארץ אפשר לבחור? אני ישמח אים תענו לי מהר כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק..

15. Started by roadrunner,

קניתי אותם והמוכר טען שצריך מטען מיוחד בכדי להגיע לטעינה מלאה, יש למישהו מושג בקשר לזה ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  18. שלום לכולם.. רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע למקלדת ואזניות שאני עומד לקנות בימים הקרובים. אני מעוניין באזניות 5 5in1 Stereo RF Wireless Headphone Earphone שניתן לראות בכתובת: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220412507636 ובסט מקלדת ועכבר של Microsoft, דגם: Microsoft Desktop 700 שניתן לראות בכתובת: http://www.getit.co.il/Prod/50817/ (את הדגם הישן יותר כי החדש עולה 100+ שקלים יותר). קודם כל רציתי לשאול האם למישהו יש את הציוד הנ"ל והוא יכול להגיד את דעתו עליו... האם יש הבדל משמעותי בין הסט של מיקרוסופט בצורה הישנה ובחדשה? האם הקליטה משתנה? הצורך בסוללות? האם האזניות מספיק גדולות ותופסות את האוזן כמו שצריך? האם לאחר שימוש ארוך אני אחוש בכאב? (כמו ברוב האזנ…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by the godfather,

סליחה טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by ZenMaster,

מעוניין לקנות מחשב כף יד: הציעו לי את הASUS (הדגם רשום בכותרת) ואת הIPAQ המוכר של HP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1591&scat=182&tcat=22 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1126&scat=182&tcat=22 מישהו מבין ? ויכול להציע ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by KL-xXx,

לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

המחיר לא משנה! העיקר שיהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by roei88,

ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by Salwaby,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=393 זיכרון מוטמן 16mb זאת הסיבה היחידה שאני קונה את זה (עוד לא סגור) שאלה לי אחרונה , יש אחד כזה רק עם 160GB במקום 250GB (כאילו גם עם 16mb זיכרון מוטמן)

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים