ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להדפיס בלייזר באיכות גבוהה ובמהירות, ועם דופלקס אוטומטי התקציב שלי באזור 2000 ש"ח ראיתי שיש מדפסת של זירוקס מדגם 3428DN שמדפיסה ב 1200*1200 ויש מדפסת של קנון דגם LBP3600 שמדפיסה ב 600*2400 אני מדפיס טקסט עם קצת ציורים בשחור לבן מה אתם אומרים, מה עדיף? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי, הגיע הזמן המערכת: CONNECT3D Radeon X1900XT 512Mb + Accelero X2 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Enermax Liberty 400W עכשיו, בדיון הקודם שלי הבנתי שהספק בקלות סוחב את המע' הזאתי, ועוד עם עודף. אני רוצה לעשות OC מטורף עם המערכת המקוררת הזו. יש לי את הטנספורמר, החלפתי מאוררים, קיצור, מקורר משהו דה-בסט. השאלה אם הספק יחזיק את החלקים הבאים באוברקלוק אימתני..
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר חביבה שתתאים לסטודנט.. עד 450 שקלים... בתקווה שתחזיק מעמד לפחות שנה וחצי תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/9/ שלושת הפדים המדורגים הכי גבוה....
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי אני זקוק למדפסת לצרכיי לימודים להדפסת טקסטים ומעט תמונות הכי חשוב שהדיו יהיה זול ככה שHP יורד מהפרק הבנתי ש \ 1500וCanon נורא מומלצת מה ההבדל בינה לבין ה1600 שיותר זולה ממנה? והאם למישו יש המלצה אחרת במסגרת התקציב
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מעונין להשקיע בספק ומארז כ 600 שקל איזה קומבינציה אתם ממליצים
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי אותם והמוכר טען שצריך מטען מיוחד בכדי להגיע לטעינה מלאה, יש למישהו מושג בקשר לזה ?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו דומה לזה?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי בקניה של מסך בגודל 23-25 אינץ (פחות או יותר) שיתאים גם לעבודה במחשב וגם לטלויזיה? משהו איכותי לא סתם! לא רוצה תמונה מרוחה ואיכות מגעילה.. בוא נגיד ככה,אני משתמש המון במחשב אבל אני לא משחק ממש הרבה כמו גיימרים רציניים ואני מניח שזו עובדה חשובה.... ואני כן רואה הרבה טלויזיה וסרטים ועובד הרבה על windows חשוב לי שכשאני רואה משחק כדורגל זה לא תהיה מריחה כמו שאני רואה במסכים לא איכותיים אז מי יודע מה אני צריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
ניתן לחבר ג'וייסטיק של קומדור לusb של פנטיום ?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אני קיבלתי מחבר של אבא שלי את המכשיר הזה, הדגם הזה HX2790 ואני צריך לקנות מטען, חוט מסנכרן נתונים ומתאם GPS או אנטנת GPS. אני פשוט לא יודע מה ואיזה GPS לקנות, אני לא רוצה שהוא יהיה במכונית, אני רק צריך שיהיה GPS שאני יוכל להשתמש בו בהליכה או בנסיעה בקטנוע נגיד. המכשיר כאמור תומך בחיבור GPS אבל לא הבנתי איך מה זה עובד. אני חדש בדבר הזה לגמרי, ואין לי מושג, אני שמתי לב שמקבלים מטען ל GPS, אז הוא גם טוב להטענה של המחשב נייד עצמו? כי אולי אפשר לחסוך בכמה דרכים במקום לקנות אחד אחד, אז אם קונים מתאם GPS או משהו שקשור אליו מקבלים בתוספת כבלים נוספים, אם זה מטען או מסנכרן נתונים. תודה דה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות בקר FireWire ועכשיו לפי מה שהבנתי ההכי טוב במחיר סביר זה הכרטיס שבעל הצי'פט של Nec. ובפרט הייתי רוצה דעה לגבי הכרטיס הזה של ST Lab: http://www.st-lab.com/f122.htm תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בעניין.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע למקלדת ואזניות שאני עומד לקנות בימים הקרובים. אני מעוניין באזניות 5 5in1 Stereo RF Wireless Headphone Earphone שניתן לראות בכתובת: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220412507636 ובסט מקלדת ועכבר של Microsoft, דגם: Microsoft Desktop 700 שניתן לראות בכתובת: http://www.getit.co.il/Prod/50817/ (את הדגם הישן יותר כי החדש עולה 100+ שקלים יותר). קודם כל רציתי לשאול האם למישהו יש את הציוד הנ"ל והוא יכול להגיד את דעתו עליו... האם יש הבדל משמעותי בין הסט של מיקרוסופט בצורה הישנה ובחדשה? האם הקליטה משתנה? הצורך בסוללות? האם האזניות מספיק גדולות ותופסות את האוזן כמו שצריך? האם לאחר שימוש ארוך אני אחוש בכאב? (כמו ברוב האזנ…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-