עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by KL-xXx,

לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by chadash,

שניהם דגמים קצת ישנים רק אני רוצה לדעת מה יותר טוב, נראה לינשלנ215 יש אפשרות לצלם מספרים אבל ה 3240 נראה לי יותר דגם חדש. אשמח לתשובה

3. Started by spmguy,
    • 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. אני לקראת קניית מחשב - ורציתי לדעת, כי אני לא זוכר ממש.. האם הוא משמיע רעשים גם שהמכסה סגור. ואם כן אפשר לכבות את המאווררים \ לקנות את הסמוראי של אותה חברה ולהוסיף מאווררים איכותיים? תודה..

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. Started by devzero,

ל"ת..

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. Started by nils,

שלום לכולם ! אני מחפש כבל לחיבור הUPS החדש שלי למחשב. הבעיה שעל הUPS יש רק חיבור COM (9 פינים) ובגלל אילוצי מקום וכו' החיבור היחיד שיכול להתחבר למחשב הוא USB. שאלתי היא: האם קיים כבל שכזה בכלל? איפה ניתן להשיג? ??? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by shugon,

טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. עדיף של לוגיטק או מייקרוסופט אבל לא חובה..... בצבעים שחור וכסף ולא צריך דגם משוכלל עם BLUETUTH או כל מיני כאלה.... תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by Master Boo,

אני לא יודע בדיוק כמה עולים מסכים כיום. אני מחפש מסך טוב שיתאים למשחקים- האם קיים אחד במחיר שפוי? או שלהשאר עם CRT? תודה, אביתר.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. Started by Dvich,

צריך מדפסת USB במחיר של עד 300 ש"ח, עדיפות למדפסות אמינות ועם דיו זול. אני יודע שאי אפשר להשיג מדפסת משהו משהו עם זה אבל זה מה יש :\ תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by alonsh11,

מישהו יכול לעזור לי בקניה של מסך בגודל 23-25 אינץ (פחות או יותר) שיתאים גם לעבודה במחשב וגם לטלויזיה? משהו איכותי לא סתם! לא רוצה תמונה מרוחה ואיכות מגעילה.. בוא נגיד ככה,אני משתמש המון במחשב אבל אני לא משחק ממש הרבה כמו גיימרים רציניים ואני מניח שזו עובדה חשובה.... ואני כן רואה הרבה טלויזיה וסרטים ועובד הרבה על windows חשוב לי שכשאני רואה משחק כדורגל זה לא תהיה מריחה כמו שאני רואה במסכים לא איכותיים אז מי יודע מה אני צריך לקנות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by ggg123,

3D אורורה של ג'יגהבייט או Antec SX1040BII ? אני מחפש מארז עם מאווררים טובים שלא יתחמם, שהמאוררים שלו לא מרעישים (אני משאיר את המחשב דלוק בלילה) ושיש לו יציאות USB ואודיו מקדימה. בסה"כ אני מחפש את המארז שנחשב טוב יותר מבין השתיים, המחיר לא ממש משנה- העיקר מה יותר טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by gchw,

אני צריך להדפיס בלייזר באיכות גבוהה ובמהירות, ועם דופלקס אוטומטי התקציב שלי באזור 2000 ש"ח ראיתי שיש מדפסת של זירוקס מדגם 3428DN שמדפיסה ב 1200*1200 ויש מדפסת של קנון דגם LBP3600 שמדפיסה ב 600*2400 אני מדפיס טקסט עם קצת ציורים בשחור לבן מה אתם אומרים, מה עדיף? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  16. Started by NETANELKOREN,

שתהיה מולטימדיה נוחה וטובה. הוא של מייקרוסופט הוא ל לוג'יטק אני חשבתי כבר על הLOGITECH MULTIMEDIA KAYBOERD אבל שמעתי דברים רעים אל המקלדת בפורום הזה אז תץציעו לי אתם

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by talisman,

מחפש מדפסת לייזר חביבה שתתאים לסטודנט.. עד 450 שקלים... בתקווה שתחזיק מעמד לפחות שנה וחצי תודה

18. Started by Nachum987,

אנשים אני רוצה לקנות בקר FireWire ועכשיו לפי מה שהבנתי ההכי טוב במחיר סביר זה הכרטיס שבעל הצי'פט של Nec. ובפרט הייתי רוצה דעה לגבי הכרטיס הזה של ST Lab: http://www.st-lab.com/f122.htm תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בעניין.

19. Started by ophir555,

מעונין להשקיע בספק ומארז כ 600 שקל איזה קומבינציה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by roei88,

ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by Salwaby,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=393 זיכרון מוטמן 16mb זאת הסיבה היחידה שאני קונה את זה (עוד לא סגור) שאלה לי אחרונה , יש אחד כזה רק עם 160GB במקום 250GB (כאילו גם עם 16mb זיכרון מוטמן)

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Koby.Schlissel,

שלום לכולם יש לי כרטיס PCI מקצועי שיושב בתוך המחשב http://www.dektec.com/Products/DTA-107 אני מחפש "קופסא" שהוא יוכל לשבת בתוכה, ולהתחבר למחשבים שונים עם חיבור USB2 מצאתי התקן דומה עבור PCMCIA אבל לא עבור USB2 http://www.mobl.com/expansion/products/expresscard_expansion/1slot/index.html אודה מאד למי שיוכל למצוא לי התקן מתאים תודה קובי

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. PC - https://www.asus.com/laptops/for-gaming/tuf-gaming/asus-tuf-gaming-a17/ MACBOOK PRO - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=89892 צריך לסחוב מקלדת מכנית של LOGITECH. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים