ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מחפש מדפסת לייזר חביבה שתתאים לסטודנט.. עד 450 שקלים... בתקווה שתחזיק מעמד לפחות שנה וחצי תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי אני זקוק למדפסת לצרכיי לימודים להדפסת טקסטים ומעט תמונות הכי חשוב שהדיו יהיה זול ככה שHP יורד מהפרק הבנתי ש \ 1500וCanon נורא מומלצת מה ההבדל בינה לבין ה1600 שיותר זולה ממנה? והאם למישו יש המלצה אחרת במסגרת התקציב
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב מצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל פשוט לדעתי זה הכי קרוב לבעיה שלי .. אם יש פורום יותר מתאים להעביר..
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
-
http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את העכבר והמשטח האלו: G5 ו QcK במחיר 400 ש"ח כולל משלוח מהחנות גולדטופ. והאם החנות הזאת בטוחה לקניה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי לנובו עם מטען 65w type-c ואני רוצה אפשרות להטעין אותו ברכב. יש דבר כזה שעובד טוב? אשמח לקישור לאחת החנויות באיזור אשדוד. אם לא מדובר במשהו יקר אשמח גם לקישור באתר בחו"ל (מוכר אמין) שעובד עם פייפל. תודה רבה
-
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה לעצמי מחשב עם P4 3.0GHz, לוח אם GIGABYTE 8I915PL-G S775 DDR1, כרטיס מסך GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E, וזכרון 512MB RAM. אני גיימר כבד ואני מפוצץ במשחקים ואני צריך שהם ירוצו חלק.. כמה שאלות: 1. איזה מארז לקנות שיעזור למשחקים להיות פצצה? (עד 1000 ש"ח) 2. כדאי לי לשדרג את אחד המרכיבים הכתובים למעלה?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אהלן. אני מתנצל כי אינני מול המדפסת ושכחתי את הדגם שלה אבל חשוב לי לפחות העיקרון: מדפסת HP עם מחשב נייד שלפני הפירמוט תיקשרו מצויין ביניהם באינפרא אדום. איך אני מחדש את הקשר הזה ? מה בעצם עלי לעשות? האם דרייבר של המדפסת יספיק פה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, איפה אפשר להשיג את התקן/ים למארזים?(הכוונה מה חייב המארז כי לתפקד ולהתאים לחומרה הקיימת) אני מניח שיש בסיס על פיו כל החברות שמייצרות מארזים עומדות בו = מידות/חומרים/חיבורים וכו' וכו' בלי קשר לעיצוב אותו כל חברה מוסיפה בקיצור מה חייב להיות במארז(תוכניות מפורטות אם יש) (כבר עשיתי חיפוש, לא יצא מזה כלום) תודה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
השימוש של הסורק יהיה בעיקר לצרכי עיבוד בפוטושופ. תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי ספק את הספק כוח Antec NeoPower 480 Watt ואני רוצה לדעת עם בעתיד אני יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (7800gtx) האם הספק יעמוד באומס או שאכלתי אותה?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום יש לי עמדת עבודה עם שני מסכים, מצלמה, מקלדת ועכבר. כל הציוד מתחבר למסכים ואני מחבר מחשב נייד לשני המסכים בכבלי usb-c. הכל עובד יפה מאד אבל מבאס אותי כי: 1. במחשב אחד שלי זה תופס את שתי כניסות ה usb-c 2. במחשב השני שלי יש רק כניסת usb c אחת אז אפשר לחבר רק מסך אחד. אני מחפש תחנת עגינה שיודעת לחבר אליה שני מסכים בחיבור usb c ומצד שני להוציא כבל usb c אחד למחשב. עד עכשיו לא מצאתי משהו כזה. אם מצאתי תחיות עגינה עם שתי כניסות usb c אז תמיד אחת מהן היא data והשניה היא טעינה בלבד. מישהו במקרה מכיר מוצר כזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
- 1 follower
-
-
לא משנה של איזו חברה. יש כמה מטרים בין המחשב לסט אז מרחק הפעולה הכי חשוב אהה ואם אפשר מחירים מחנות בקריות \ בחיפה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-