עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by teddy85,

אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by אירית פורמן,

הי, אני סטודנטית שמחפשת מדפסת+סורק בסביבות 500-600 ש"ח ושהדיו לא יהיה יקר מידי.... אשמח להמלצות,תודה....

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. קיבלתי את המחשב החדש שלי, הגיע הזמן המערכת: CONNECT3D Radeon X1900XT 512Mb + Accelero X2 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Enermax Liberty 400W עכשיו, בדיון הקודם שלי הבנתי שהספק בקלות סוחב את המע' הזאתי, ועוד עם עודף. אני רוצה לעשות OC מטורף עם המערכת המקוררת הזו. יש לי את הטנספורמר, החלפתי מאוררים, קיצור, מקורר משהו דה-בסט. השאלה אם הספק יחזיק את החלקים הבאים באוברקלוק אימתני..

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  5. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 בעל 1000 מגהרץ הספק הלך השאר לא יש לי בבית ספק של קולר מסטר אקסטרים פאואר 380W האם אני יכול לחבר אותו או שהוא לא יתאים מסיבות אלו ואחרות? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by shugon,

טוב עד היום היו לי את האוזניות CX300 של סנהייזר, אוזניות ממש מעולות אבל לפני כמה ימים איבדתי אותן T.T בעיקרון אני צריך אוזניות בסגנון שלהן בעיקר בגלל שאני יוצא לרוץ איתן ועם הנגן, ואני צריך אוזניות שישארו בתוך האוזניים ולא יצאו מהן בזמן הריצה... חשבתי לקנות אותן שוב אבל אמרתי נשקיע עוד איזה 100 שקל ונקנה משהו יותר איכותי...הדבר שהיה חסר לי ב CX300 זה הבאסים, אני רוצה אוזניות עם באסים מטורפים... בקיצור תליצו על אוזניות בסגנון של ה CX300 אבל שיהיו יותר טובות D: תקציב של בערך 400 שקל, אם יש משהו באמת מיוחד מוכן לחרוג עד 600...

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. שלום לכולם שמי ציון אני מקווה שהכותרת טובה אם לא בבקשה תגידו איך צריך לעשות כדי שלא תינעלו אז לעניין חברה.אני רוצה לקנות עכבר חדש ומקדלת . יש לי עכבר של איהז 50 שקל שובר לי תיד =[ ומקדלת מעפנה אז אני החלטתי לקנות חדשים . מקדלת אני יודע איזה אני קונה כבר ב 80 שקל 3 שפות בגלל אבא שלי אני צריך רוסית גם והעכבר שיש לי כרגע קטן והורס תיד אז אני רוצה שתביאו לי עכבר בתקציב של 160-170 של חברת logitech אני רוצה שעכבר יהיה איכותי.נוח.ושימושי לגלישה באינטרנט ולפעמים משחקים אם אפשר תבחרו לי תעכבר מהאתר הזה: goldtop.co.il תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. עדיף של לוגיטק או מייקרוסופט אבל לא חובה..... בצבעים שחור וכסף ולא צריך דגם משוכלל עם BLUETUTH או כל מיני כאלה.... תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by roei88,

ראיתי כמה מצלמות זולות וכמה יותר יקרות, והיותר יקרות תומכות ברזולוציה גבוהה יותר איזה רזולוציה טובה לvidio conference?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by base,

רציתי לדעת עם קיים עכבר G5 NEW בצבע חום למרות עד כמה שידוע לי הוא קיים בצבע שחור עם פסים בכחול. אך חברה מישהו יודע האם קיים עכבר בצבע חום ? ואם קיים אשמח עם תוכלו להפנות אותי לכתובת עלמנת לראותו! תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by D-Viper,

אני צריך המלצה למדפסת הזרקת דיו ביתית, לא משולבת, רק מדפסת. שאיכות הדפסה תהיה טובה. וזה הכל בערך.. תקציב משהו בסביבות 400. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by spmguy,
    • 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. לא מעניין אותי איזו חברה רק שיהיה טוב יפה נוח עיצוב יפה לא יותר מדי כפתורים עליו ...וגם הסוללה אמינה ועם מטען להטעין אותו ..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. תקציב אממממממ 400 ש"ח אשמח גם להמלצה למקלדת טובה

18. Started by nils,

שלום לכולם ! אני מחפש כבל לחיבור הUPS החדש שלי למחשב. הבעיה שעל הUPS יש רק חיבור COM (9 פינים) ובגלל אילוצי מקום וכו' החיבור היחיד שיכול להתחבר למחשב הוא USB. שאלתי היא: האם קיים כבל שכזה בכלל? איפה ניתן להשיג? ??? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

המחיר לא משנה! העיקר שיהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  20. Started by yuval_fe,

אני מפגר!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by shoeyal,

בייחוד חשוב לי אם הספק כח הוא גנרי סביר או שלא. ראיתי את הדגם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371 שנראה די זול ואיכותי. אני יודע שספק HEC 300 כנראה איכותי יותר השאלה עם למע" כוללת 9800PRO זה יספק

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  22. Started by מר. זמן תה,

שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by devzero,

ל"ת..

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/9/ שלושת הפדים המדורגים הכי גבוה....

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  25. Started by tsvika_b87,

איך אני בודק לאיזה סוג(גודל) של לוח אם מתאים המארז שלי ואיך אני בכלל יודע איזה סוג מארז יש לי(לדומא אם הוא full tower) (יש לי מקום ל4 כוננים של cd)

• 2 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים