עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by malcolmx9,

ידידה צריכה מדפסת, לצילום עבודות לאוניברסיטה, ומדי פעם תמונות (לא משהו רציני). חשוב שהדיו יהיה זול, והמדפסת תדפיס באיכות סבירה+. התקציב הוא עד 350 שקלים, יש משהו מתאים בתקציב הזה לדרישות?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. הבנתי שהחברה הכי טובה למקלדת ועכבר אלחוטיים היא לוג'יטק. (האם זה נכון?) ראיתי שיש כמה דגמים: EX100 ב 200 ש"ח EX110 ב 200 ש"ח LX500 ב 300 ש"ח לא הצלחתי להבין מה ההדבל בין המקלדות? ומה עדיף? האם יש דגמים אחרים ממולצים? (אפשר גם של חברות אחרות) תודה

3. יש "חיה" כזו בכלל? אם לא, באיזה מחיר מינימום יש? השימוש הוא כחלק מתחנת העבודה הביתית לנייד שכולל BT מובנה (LG Z1 BRAVE). המטרה היא להגיע הביתה ורק לחבר את הנייד למסך כשהעכבר/מקלדת "מחכים" על שולחן המחשב ויתחברו אלחוטית דרך ה-BT המובנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by GUESSS,

שלום לכולם, החלטתי להחליף מקלדת ועכבר, לא למשחקים! איך הסט הזה? איך האיכות שלו? טווח הקליטה? האם שווה 500 ש"ח? תודה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  5. Started by e-gnt,

אני מחפש מקלדת אלחוטית..לא צריך יותר מידי פיצ'רים שתהיה נוחה לעבודה (טיפה משחקים) ושחורה ויפה סכום 200 שקל..(קצר בכסף..אם זה לא מספיק אז אפשרי מקלדת חוטית) תדוה רבה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. Started by Grim Reaper,

מחפש סורק לבית משהו טוב וזול. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  8. יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. Started by ex_,

היי, איפה אפשר להשיג את התקן/ים למארזים?(הכוונה מה חייב המארז כי לתפקד ולהתאים לחומרה הקיימת) אני מניח שיש בסיס על פיו כל החברות שמייצרות מארזים עומדות בו = מידות/חומרים/חיבורים וכו' וכו' בלי קשר לעיצוב אותו כל חברה מוסיפה בקיצור מה חייב להיות במארז(תוכניות מפורטות אם יש) (כבר עשיתי חיפוש, לא יצא מזה כלום) תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by bobby323,

http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by nils,

שלום לכולם ! אני מחפש כבל לחיבור הUPS החדש שלי למחשב. הבעיה שעל הUPS יש רק חיבור COM (9 פינים) ובגלל אילוצי מקום וכו' החיבור היחיד שיכול להתחבר למחשב הוא USB. שאלתי היא: האם קיים כבל שכזה בכלל? איפה ניתן להשיג? ??? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. יש לי מחשב Lenovo IdeaPad Slim 5-16IRL8 i7 ואני רוצה לקנות סוללת גיבוי כלשהי. משהו שיכול לתת כמה שעות טובות של עבודה (בנוסף לסוללה המובנית של המחשב) מה מומלץ לקנות ואיך אדע שזה מתאים למחשב ולא הורס אותו? תודה :-)

13. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולעשות OC על המחשב החדש. לכן אני רוצה לקנות מארז וגם ספק שמתאימים. השאלה שלי היא: נניח שאני משדרג למעבד אינטל, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). נניח שאני משדרג למעבד AMD, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). כמה הספק צריך שיהיה לספק שלי (300,400,500 WATT), ואיזה ספק מומלץ (חברה ודגם) ? שאלה אחרונה: האם המאווררים של הספק נכנסים בספירה של המאווררים של המחשב. ז"א אם אומרים לי שצריך 4 מאווררים, אז 4 + המאוורר של הספק או 3 + המאוורר של הספק ? תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  14. יש לי לוח אם asus p4p800 זכרון 512 DDR מעבד 2.4C של אינטל ATI RADEON 9600 PRO עכשיו שאלותיי הן : 1. האם הלוח שלי תומך בDDR2 והאם כדאי לשדרג לג'יגה של DDR 2 ואיך עדיף לעשות את זה עם 2 סלוטים של 512 או סלוט אחד של ג'יגה 2. אני רוצה לקנות כ.מסך חדש בAGP כמעט קניתי את ה7800GS אבל לפי מה שקראתי והבנתי זה לא שווה את הכסף והכרטיס 6800GT קרוב בביצועים ל7800GS מה אתם ממליצים שכדאי לקנות עד 1500 ש"ח כ.מסך 3. עכשיו אני לא כל כך מכיר מישהו מוכן להסביר לי מה פשר החברות כמו gainward ו leadtek וכדומה כי אני יודע שיש את המוכרים יותר ומוכרים פחות כמו כן ראיתי גם על הXFX שלא כדאי לקנות אותם בגלל שהגוף קירור לא הכי יעיל, הבעיה שראיתי כרטיסים זולים יחסית אבל של חברות שאני לא מכיר ולא שמעתי…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by סער_שי,

אני חשבתי ללכת על ה- Compucase 6A19-2F Black Midi Tower True 400Watt PSU מדובר על בסביבות 500 ש"ח. למה הכוונה - PSU? והאם אני יכול להרכיב משהו יותר זול? אולי ספק בנפרד ומארז בנפרד? (מה הייתרונות במארז כזה? האם העובדה שיש לו שני מאווררים שווה משהו ל-OC?) ההתלבטות היא יותר בקטע של המארז שאני לא יודע אם אני צריך בכלל כזה. הכי חשוב לי שהמחשב יהיה מקורר כראוי כי אני מתכנן OC מסויים. תודה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  16. Started by redead,

ההדפסות שלי מסתכמות בחומר לימודי לבית ספר , הדפסת עטיפות לדיסקים וזהו כמעט... כרגע יש לי HP 970CXI שהאמת משרתת אותי כמו שצריך כבר המון שנים ועדיין עובדת נפלא. היות ואין לי סורק חשבתי כבר להחליף את המדפסת ולקנות איזה מדפסת משולבת.. כמה כסף כדאי להשקיע ?? יש הבדל גדול בין תקציב של 300 שקל לתקציב של 500 שקל? בשני המקרים אני מאמין שאיכות ההדפסה תהיה בכל זאת עדיפה על זה של היום נכון? תודה..

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by aviadbd,

שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by ZenMaster,

מעוניין לקנות מחשב כף יד: הציעו לי את הASUS (הדגם רשום בכותרת) ואת הIPAQ המוכר של HP http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1591&scat=182&tcat=22 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1126&scat=182&tcat=22 מישהו מבין ? ויכול להציע ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

המחיר לא משנה! העיקר שיהיה טוב.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  21. Started by Drek Boy,

שלום יש לי תמפרט הבא amd 3400 939 64 bit asus k8v deluxe nvidia 6600 gt xfx 512 a-data memory one channel 2 *cd roms רציתי לדעת איזה הספק אני צריך לחמשב האם 300 וואט יספיק לי? או שאני צריך 400 וואט

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  22. אני קונה את העכבר בעוד כמה ימים ואני רוצה לקנות פד חדש (כרגע הפד שלי זה QCK heavy) יש הצעות לפד חדש או שעדיף להישאר עם מה שיש לי?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by ophir555,

האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  24. מישהו יודע אולי מה האיכות שהMVIX נותן? והאם שווה להשקיע עליו כל כך הרבה כסף (1400!!) כי הוא נראה ממש מבטיח

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  25. Started by 2ten,

שלום לכם חברים!!!! קניתי מדפסת משולבת שידעת להדפיס גם בגודל 10 כפול 15 אבל אני לא יודע אך לעשות שמחשב ידפיס בגודל כזה אך אני עושה את זה תעזרו לי בבקשה??? תודה חברים

• 0 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים