ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,423 דיונים בפורום זה
-
תקציב - לצערי לא גבוה,רק 50 ש"ח. שימושים - מוזיקה,גיימינג קל. מיקרופון - כן,רצוי שיהיה. שמתי לב לTeac HP-X8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11796 יש המלצה עליהן? ואם אפשר אז המלצות לעוד אוזניוות? אני יכול לקחת רק מKSP,סניף נצרת עילית.שום מקום אחר.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש עכבר חדש לאחר שהdeathadder שלי הלך לעולמו. בעדיפות שהעכבר יהיה אלחוטי, אם יש עכברים אלחוטיים מספיק טובים במחירים האלה. כאמור העדיפות היא ל100 שקלים אבל אפשר לחרוג ל150. שימוש עיקרי יהיה לעבודה משרדית, לא גרפיקה, וגיימינג מדי פעם אבל לא צריך מקצועי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, יש לי תחנת עגינה של wavlink מדגם WL-UG39PD1. אני מחבר אליה לפטופ עם שני מסכים אבל אני לא יודע איך לחבר אליה מחשב נייח (לא במקביל). האם זה בכלל אפשרי? אם כן - איך מבצעים את זה? מחברים את המחשב עם מתאם type-c לחיבור שאליו הלפטופ מתחבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האיכות שלהן? אני מדבר על מדפסת ביתית פשוטה. זה נכון שהם מייצרים את המדפסות של זירוקס? ועוד שאלה: האם הדרייבר שלהם תומך בדופלקס ידני בעברית? (בהדפסה שלא מוורד)
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי ! קניתי אתמול עכבר LOGITECH דגם M185 -אלחוטיזה פעם ראשונה שאני קונה עכבר אלחוטי ואני ממש מבואס ממנו, הוא גם הולך איטי , וגם לפעמים יש לו תקיעות כאלה..זה אמור להיות בכזה עכבר ?מה אפשר לעשות? בתודה.. תומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על אלו : Fuji FinePix Z10 FD Samsung Digimax S600 Olympus Stylus 840 Canon Powershot A590 Panasonic DMC LZ8 Panasonic DMC FS3 רצוי שהמלצמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני כבר קיבלתי כאב ראש מהעסק הזה בפלונטר קיימים 2 דגמים של T200 מומהרים של חברת GAINWARD אחד במחיר 1200 ואחד ב1500. שניהם באים עם 128 זכרון היום נתתם לינק לכתבה שמדברת על אחד מהכרטיסים ומסבירה בסופו שהכרטיס משתווה בנתונים לT500 http://www.hardocp.com/reviews/vidcards/gainward/gf3ti200_128mb_golden/ אז כדי להבין על איזה כרטיס דיברה הכתבה הלכתי לאתר הרשמי שם היה כתוב כך Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 XP Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/550 Golden Sample (GeForce3 Ti 500) Gainward Geforce3 PowerPack !!! Ti/450 (GeForce3 Ti 200) Gainward GeForce2 Ti/500 XP VIVO Golden Sample (GeForce2 Ti) כלומר רק כרטיס א…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מיועד למרצה באוניברסיטה. ה-Qstarz RC-Q201 זול ולא מוכר: http://www.usbid.co.il/product73.aspx?category_id=69 ה-Microsoft Wireless Notebook Presenter Mouse 8000 יקר ומבטיח מאוד: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=352&catType=r באופן עקרוני אני מוכן להוציא את ה-450 ש"ח לעכבר של מיקרוסופט, אך אם ה-Qstarz מהווה פתרון מתקבל על הדעת אז אעדיף אותו בגלל הגודל והמחיר. תודה מראש, גונן
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם מישהו מכם יודע מדוע הפסיקו למכור את העכבר MICROSOFT WIRELESS MOUSE 8000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502974 בחנויות כמו אופיס דיפו או באג, ובחנויות מקוונות? בזמנו (כלומר לפני שנה בערך) ניסיתי להזמין את העכבר דרך פנדה (אז הוא עוד הופיע באתר שלהם). התקשרו להודיע לי שאין ליבואן את העכבר יותר, ושהם לא יודעים מתי יהיה אותו שוב, וניסו להציע לי עכבר אחר. בחרתי להמתין כמה חודשים. כשבדקתי לאחר כמה חודשים - ראיתי שהסירו את העכבר מהאתר, וגם בבאג או באופיס דיפו כבר לא ראיתי אותו. עכשיו מסתבר לי שגם באמזון כבר לא מוכרים אותו: http://www.amazon.com/Microsoft-Wireless-Laser-Mouse-8000/dp/B000I4UQFC אבל -- היות ועכבר דומה מאוד (7000) נמכר עדיין בארץ ובחו"ל במסגרת ה…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מנסה כבר הרבה זמן למצוא תוכנה ודרייברים מתאים לאל פסק מדגם: IPPON BACKPOWER PRO ARISTA 850 אני מחבר אותו דרך חיבור USB למחשב והמערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64bit.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת וידאו למחשב עם windows xp ואני לא מוצא לה דרייבר: החברה היא teica. משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי 3 הצעות למדפסת משולבת של hp 6213 6313 5783 מה עדיף ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אחרי התקלפה לי כל העברית בX6 שלחתי את המקלדת היום למישהו בפ"ת שחורט מקלדות ולפטופים רציתי לדעת אם מישהו פעם עשה את זה ואם החריטה ניראתה איכותית? למי שלא יודע הX6 היא מיקלדת מוארת..הדיו שהיה לה בעברית לא היה מואר וגם הדיו הזה התקלף עכשיו לפי מה שסיכמנו הוא יחרוט לי ולמעשה יוריד שיכבה מהצבע השחור בחריטה אז למעשה יצא אור דרך האותיות לפחות זה מה שהבנתי. מישהו התנסה בחריטה ועשה את זה למקלדת שלו בעבר (פעם ראשונה שאני לוקח מקלדת לדבר כזה) ביום ראשון או שני הוא אמר שהיא תיהיה מוכנה.. כמה זמן בפועל לוקח לחרוט את המקלדת? זה יעלה 150 בפועל היה שווה אולי לקנות מקלדת נוספת עם עברית אבל ראיתי שכבר לא מביאים את בX6 כמעט וגם איפה שכן לא מתחייבים לך שזה תיהיה עברית חרוטה על המקלדת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם בקרוב נזדקק להתרגל לפריסה מעודכנת של השפה העברית במקלדות ה-QWERTY המוכרות לכולנו? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ lenovo yoga 900. אני מעוניין לקנות lenovo thinkPad Ultra Dock אני מעוניין לחבר את המחשב דרך ה docking station לשני מסכים חיצוניים. עתה, ראיתי ב - http://www.future-x.at/images/datasheet/s252032.pdf שבחיבור של שני מסכים, הרזולוציה המקסימלית הנתמכת היא 2048x1152 / 60Hz אני מעוניין להציב את המסכים במצב אנכי (כלומר להפוך אותם לפי כיוון השעון, ככה שיהיו כמו "ספר פתוח"). האם הנ"ל אפשרי? מאחר ואז הרזולוציה בכל מסך תהיה 1152x2048 / 60Hz אני רוצה לוודא שהנ"ל אפשרי מבחינת ה docking station והכרטיס מסך שיש לי ב yoga 900. תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העכבר שלי מראה סימני גסיסה אחרונה והגיע הזמן לקנות עכבר חדש. תמיד רציתי לשים מדפסת (שזרוקה פה) בחדר שלי, הבעיה שהמקום הכי קרוב שאני יכול לשים אותה הוא במרחק 4 מטר מהמחשב ואין לי איפה להעביר חוטים. לכן אני שוקל לקנות את הלוגיטק MX900 (העכבר עם הבלוטות) השאלות שלי הן כאלה 1. האם אני אוכל לקנות שרת הדפסה של כל חברה אחרת ולעבוד איתו מול הבלוטות שמגיע עם העכבר? 2. האם אפשר לעבוד עם העכבר מול משדר בלוטות אחר (לא זה שמגיע איתו) ועדיין לנצל את יכול הטעינה של השמדר שמגיע איתו? 3. העכבר הזה בכלל איכותי? 4. איפה אפשר להשיג אותו (חוץ מפנדה)? בבקשה לענות רק אם אתה בטוחים, שאני לא אקנה ובסוף אתקע בלי מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1 האם הוא טוב מבחינת ביצועים? 2 האם ה-GA-7DXR יותר טוב מהלוח שעליו אני מדבר ? ולמה 3 והאם תוכלו להצעיה לי מארז טוב לאחד הלוחות הללו ובזול ושיתאים למעבד הT-BIRD 1.4 בבקשהההה :'( :'( :'( כי אני רוצה כבר להזמין. :-/
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום למומחים שימוש: 5 דפים בחודש, חלקם צבעוניים. תקציב: עד 700 ש"ח, יותר חשוב זה החיסכון לטווח הארוך בדיו. אני נוטה לכיוון טכנולגיית דיו אבל לא בהכרח. מה שחשוב לי: * פונקציות נדרשות: סריקה, הדפסה, צילום, פקס. * חסכון בחומרים מתכלים: שלא אצטרך להחליף מחסנית דיו אם רק צבע אחד נגמר, שהדיו המקורי לא יהיה יקר מידי, אפשרות למחסניות גדולות זה טוב. * חייבת להיות צבעונית * שתחזיק לפחות שנה בלי להתקלקל (זה הרבה מה שאני מבקש?) * פקס מובנה (שלא צריך תוכנה במחשב כדי לקבל ולשלוח פקסים) * שיהיה אפשר לשלוח יותר מדף אחד בשליחת פקס אחד מה שלא חשוב לי: * מהירות הדפסה (PPM) * איכות ההדפסה או הסורק (DPI) * קיבולת של מגש הנייר (גם אם זה רק 10 דפים זה בסדר) מה שיכול להיות נחמד אבל לא הכרחי: * ש…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב שלי. בעיקר חשוב לי שהעכבר יהיה מדויק בצורה סבירה (אני יודע שבעבר הם היו גרועים) בשביל שאני אוכל גם לשחק עליו משחקים. לא מדבר פה ברמה של פרו אבל עדיין. מקלדת, שפשוט תהיה נוחה. בקיצור מה מומלץ לגיימר הממוצע. תקציב - עד 600 ככה.. (אגב לא חובה שזה יהיה סט של שניהם...)
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, 3Dconnexion היא חברת בת של Logitech. יש להם מוצר בשם SpaceNavigator ולא הצלחתי לאתר ספק שמוכר אותו בארץ. האם מישהו מכיר או יודע להפנות אותי? מידע על המוצר באתר החברה: http://www.3dconnexion.com/products/3a1d.php ותיאור בעברית של המוצר: http://www.reload.co.il/article.asp?iobty=3069 בתודה מראש !!
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שבת שלום HWZONE, הMX510 נפל בקרב והכפתור השמאלי הפסיק לתפקד, עכשיו אני צריך משהו בערך באותו גודל ואחיזה אבל שהפעם יהיה אלחוטי. אני לא רודף אחרי עיצובים מטורפים או DPI שאותותו עובר את רף ה10K, אבל גם אין לי הגבלת תקציב מסויימת, אני פתוח להצעות על כל מה ששווה את המחיר
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
HP 970Cxi החלפתי דיו והיא מנסה להדפיס לי דף עם לוגו וכמה צבע יש בכל אחד מן הראשים... איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קניתי שלושה נגנים שונים דרך הרשת והמחשב הודיע לי ש"עלי לאתחל קודם השימוש", אולם מהלך האתחול לא צלח ונותרה ההודעה "שהווינדוס לא הצליח לאתחל את הדיסק" מדובר על שלושה נגנים ממקורות שונים וקשה לי להאמין שכולם פגומים מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש למגיבים ולמסייעים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-