ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte K8N Pro SLI המארז הוא CoolerMaster WaveMaster מסתבר שהשניים לא כל כך מסתדרים ביחד: החוט של המאוורר האחורי לא מגיע עד לקונקטור שלו שממוקם ממש בצד השני של הלוח (קרוב יותר לקידמת המארז) איזה פוצים ה- Gigabyte האלה מה עושים , צריך לקנות איזה חוט מאריך ? זה חוט של 3 פינים , אשמח לדעת גם איך הוא נקרא בהגהה המקצועית ?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה, ועל הספק. זה ספק ג'נרי? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3855 ?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן חברה.. קניתי מארז חדש (מזל טוב לי!! ) - A-top Xblade... והמארז הישן נשאר אצלי... עכשיו, המארז הוא נראה בווווווול כמו ה-אי סטאר אבל אין את הכתוביות האלה של "אי סטאר" למטה... כמה המארז הזה שווה ללא ספק...? 50¤? 60¤? כמה... תודה מראש, עודד ב.
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
*כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני קיבלתי מחבר של אבא שלי את המכשיר הזה, הדגם הזה HX2790 ואני צריך לקנות מטען, חוט מסנכרן נתונים ומתאם GPS או אנטנת GPS. אני פשוט לא יודע מה ואיזה GPS לקנות, אני לא רוצה שהוא יהיה במכונית, אני רק צריך שיהיה GPS שאני יוכל להשתמש בו בהליכה או בנסיעה בקטנוע נגיד. המכשיר כאמור תומך בחיבור GPS אבל לא הבנתי איך מה זה עובד. אני חדש בדבר הזה לגמרי, ואין לי מושג, אני שמתי לב שמקבלים מטען ל GPS, אז הוא גם טוב להטענה של המחשב נייד עצמו? כי אולי אפשר לחסוך בכמה דרכים במקום לקנות אחד אחד, אז אם קונים מתאם GPS או משהו שקשור אליו מקבלים בתוספת כבלים נוספים, אם זה מטען או מסנכרן נתונים. תודה דה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/9/ שלושת הפדים המדורגים הכי גבוה....
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתוכל לשמש אותי בצורה הטובה ביותר. אני משתמש במקלת שלי בעיקר להקלדה של כל מיני קודים\סקריפטים למיניהם (html,php,js....) ואחרי בערך שעה\שעתיים של הקלדה רצופה על המקלדת שיש לי היום (Microsft MultiMedia Keyborad 1.0a) כאשר אני לא זקוק לכל הקיצורים על המקלדת לכל מיני תיקיות (התמונות שלי,המסמכים שלי...) למחשבון, למדיה פלייר וכד' האם אתם מכירים מקלדת שמתוכננת בעיקר בשביל הקלדה ולא בשביל כל מיני gamers למינהם או סתם מקלדת רגילה אם קיצורים. אשמח אם תצרפו גם את מחיר המקלדת כמוכן יש עדיפות למקלדת אל-חוטית. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בקניה של מסך בגודל 23-25 אינץ (פחות או יותר) שיתאים גם לעבודה במחשב וגם לטלויזיה? משהו איכותי לא סתם! לא רוצה תמונה מרוחה ואיכות מגעילה.. בוא נגיד ככה,אני משתמש המון במחשב אבל אני לא משחק ממש הרבה כמו גיימרים רציניים ואני מניח שזו עובדה חשובה.... ואני כן רואה הרבה טלויזיה וסרטים ועובד הרבה על windows חשוב לי שכשאני רואה משחק כדורגל זה לא תהיה מריחה כמו שאני רואה במסכים לא איכותיים אז מי יודע מה אני צריך לקנות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איך הספק הזה THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA ב540ש"ח? באמת שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שבארץ זה גרוע אני ישמח אים מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאים בכלל בארץ אפשר לבחור? אני ישמח אים תענו לי מהר כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק..
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שניהם דגמים קצת ישנים רק אני רוצה לדעת מה יותר טוב, נראה לינשלנ215 יש אפשרות לצלם מספרים אבל ה 3240 נראה לי יותר דגם חדש. אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת עכבר סטנדרתי שיעבוד טוב (לא מהיקרים של לוג'יטק שעולים 300+ כמו הG5 G7 וG9) עכבר שיפעל טוב להרבה זמן ללא בעיות שאני לא יזיע איתו שלא ירעיש שלא יהיה מפלצתי ועקום כמו האלה המשוגעים שמיצרים שיהיה נוח שקט (שחור) חברה אמינה, ונתונים טכניים טובים חשבתי על אחד משני אלו: שכחתי להגיד !!! שיהיה רק לייזר כיוון שליזר יותר טוב מאופטי אז רק לייזר חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3615 לא חייב מKSP אלו רק דוגמאות ) ומה לדעתכם על העברים האלה ? אם הם לא הכי טובים אז תנו המלצות לעברים אחרים ושיהיה עד 150ש''ח למי שיש משהו שיתן לינק! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
זה נורא חשוב לי לדעת... אם לא, אז מתי תגיע המקלדת לארץ עם עברית? תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אתם לא יודעים, אז רק תגידו לי מי היבואן של הלוג'יטק בארץ ואני אשלח להם אימייל...
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם. במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שחבר שלי מחזיק בבית קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח להגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
תקציב אממממממ 400 ש"ח אשמח גם להמלצה למקלדת טובה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-