ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
האם כל שלט של ה 360 תואם ל PC, גם כאלו של צד שלישי, האם ניתן לקנות אותו בארץ כבר
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
איך הספק הזה THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA ב540ש"ח? באמת שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אין לא משש מבין באל-פסקים, אבל השאלה שלי מה המספר של הVA אומר? וכמה זמן בערך כל אל-פסק יחזיק בכל רמה של VA.... דוגמה: כמה יחזיק אל-פסק של 500VA? כמה יחזיק אל-פסק של 850VA? כמה יחזיק אל-פסק של 1000VA? וכמה VA אני צריך בשביל אל-פסק שיעבוד כולה 5 דק' +- בשביל שאחרי שיש הפסקת חשמל אני ישר אכבה אותו, זאת המערכת: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: HIS Radeon X1900 XT 512MB , Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W. Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional X64. Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Samsung Syn…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
לילה טוב לכם. אני צריך המלצה על ספק אשר יחזיק לי את המפרט הבא: מארז SP MIDI ATX Presscot 400w - USB, 1394 מחיר 240 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 Bit 3000 מחיר 1017 ש"ח לוח אם EPOX 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S - ATA + LAN מחיר 581 ש"ח כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI מחיר 940 ש"ח ד.קשיח WD 120Gb 7200rpm 8Mb S - ATA מחיר 530 ש"ח זיכרון KingSton DDR 512Mb 400MHz PC3200 CL2.5 מחיר 590 ש"ח כוננים LG CD x52 מחיר 95 ש"ח Mitsumi 1.44 מחיר 42.74 ש"ח *מחירי המוצרים לא כוללים מע"מ מחיר כולל 4360 ש"ח כולל מע"מ. תודה מראש אלדד. ;D
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת <: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=5987
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק עם 4 צירים ובלי כפתורים אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור גויסטיק 5 צירים ו 3 כפתורים וזה גורם לי לבעיות איך אני יכול לשנות את זה למצב שהוא יזהה אותו כ 4 צירים בלבד ??? תחת בקרי משחק הוא מקבל את השם ADC איך אני מסדר את זה??
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ניקיתי לפני כמה ימים את המקלדת שלי של logitech, ה-Media Keyboard EliteוLogitech שדרך אגב מקלדת מאוד מומלצת ! בכל מקרה אז פתחתי את כל הברגים (ואז ראיתי שאני לא צריך כי אני צריך להוציא רק את המקשים) ואז הוצאתי את המקשים של המקלדת ושטפתי וניגבתי כל אחד לחוד, ואת המשטח עצמו של המקלדת שאבתי עם שואב אבק כי היה ממש הרבה לכלוך..בכל מקרה אחרי שהחזרתי את כל הדברים וחיברתי את המקלדת בחזקה ראיתי שהיא פחות נוחה לשימוש, המקשים קצת (ממש קצת אבל אני שם לב) יותר נוקשים ובקיצור היא פחות נוחה לשימוש...אז רציתי לדעת אם עשיתי איזה משהו מוטעה ולא נכון? או שיש דרך יותר יעילה לניקוי המקלדת? ולמה לעזאזל זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
סידרתי לא משנה כבר תדוה בכל מקרה הממ לא יודע אם זה מתאים לפה לא מצאתי פורום אחר. אוקי יש לי מדפסת לא משנה הדגם הבעיה היא שיש לי "עבודה" שלא הודפסה והיא נמצאת במצב של "Deleting - Printing" המדפסת לא רוצה להדפיס אותה וגם אני לא יכול לבטל את אותה ככה שזה תקוע לי באמצע ולא נותן להדפיס כלום. הנא תמונה: http://img64.imageshack.us/my.php?image=bla3dh.gif אין לי משוג מה לעשות ניסיתי ריסט למחשב ניסיתי לחבר את המדפסת ליציא אחרת לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מדפסת של HP ואני עוד מעט עושה פרוייקט שבסופו אני אצטרך להדפיס תמונה על תויות לדיסק ולהדביק על הדיסק השאלות שלי הן : 1. באיזה ראשי דיו המדפסת משתמשת כדי להדפיס תמונה (או : האם המדפסת משתמשת גם בראש הדיו השחור) ? 2. האם ראש דיו צבעוני רגיל יספיק להדפסת תמונה איכותית לתויות הכוללת בה תמונה ? 3. האם ראש דיו פוטו כולל בתוכו גם צבע שחור או שהוא משתמש בראש הדיו השחור בעת ההדפסה ? 4. האם כדי להשתמש בראש דיו פוטו יש צורך בנייר פוטו או שניתן להדפיס גם על נייר פשוט ? (או כזה של תויות להדבקה על דיסקים) 5. שאלה אחרונה - האם מישהו יודע או יכול להמליץ על מקום/מוצר שיספק לי חבילה של תויות לדיסקים וחבילה של תויות לקופסאות DVD (כ-32 יחידות מכל סוג) חיפשתי בכל האינט…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
*כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש כבל לחיבור הUPS החדש שלי למחשב. הבעיה שעל הUPS יש רק חיבור COM (9 פינים) ובגלל אילוצי מקום וכו' החיבור היחיד שיכול להתחבר למחשב הוא USB. שאלתי היא: האם קיים כבל שכזה בכלל? איפה ניתן להשיג? ??? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איך המקלדת והעכבר האלה? Logitech Media Keyboard - ¤170.00 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE - ¤200.00 למחשב שמיועד למשחקים ? הם איכותיים או שעדיף משהו אחר? תקציב לציוד הקיפי עד 350 שקל + - עדיף כבר אלחוטי או שבמחיר כזה אי אפשר להביא אלחוטי ברמה? ואלה מצויינים בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (amd 64, gigabyte k8nf-9, windows xp) מקלדת ps/2 של מייקרוסופט מולטימדיה 0.1 a המקלדת לא עובדת! בלוח הבקרה היא מופיעה עם סימן קריאה וכתוב device couldn't start ניסיתי להסיר אותה ולהפעיל מחדש המון פעמים ובחלק מהפעמים כשהמחשב עלה היא פעלה ומיד בריסטרט הבא חזרה לשבות. ניסיתי לחבר את המקלדת הפשוטה והישנה שלי (ps/2) והבעיה נשארה וגם היא לא עובדת! בביוס של הלוח אם יש אפשרות usb keyborad support שלא משפיעה בכלל... אני יודע שהמקלדת תקינה (כי היא עבדה כמה פעמים) ולכן הבעיה היא איפה שהוא בווינדווז. לא הצלחתי למצוא דרייבר חדש באתר של מייקרוסופט, מה שלדעתי יפתור את העיה. צריך את עזרת המומחים עכשיו...... דולב.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתוכל לשמש אותי בצורה הטובה ביותר. אני משתמש במקלת שלי בעיקר להקלדה של כל מיני קודים\סקריפטים למיניהם (html,php,js....) ואחרי בערך שעה\שעתיים של הקלדה רצופה על המקלדת שיש לי היום (Microsft MultiMedia Keyborad 1.0a) כאשר אני לא זקוק לכל הקיצורים על המקלדת לכל מיני תיקיות (התמונות שלי,המסמכים שלי...) למחשבון, למדיה פלייר וכד' האם אתם מכירים מקלדת שמתוכננת בעיקר בשביל הקלדה ולא בשביל כל מיני gamers למינהם או סתם מקלדת רגילה אם קיצורים. אשמח אם תצרפו גם את מחיר המקלדת כמוכן יש עדיפות למקלדת אל-חוטית. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC במארז מקום ל-5 מאוורים בתצורה הבאה: 2 מאווריי 80מ"מ מלפנים. 1 80 מ"מ מאחור ועוד אחד 60 מ"מ מאחור. 1 80 מ"מ בדלת המארז (מגיע עם המארז). 4 מקומות של 5.25. 7 מקומות של 3.5 ללא ספק כוח.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מחפש מקלדת אלחוטית, מולטמדיה עד 350 שקל, מומלץ בצבע שחור =] כעיקרון יש את הLX300 הבעיה שאין לא מוצא מקום שאפשר לבוא לקחת אותה ולקנות במקום ולא להזמין דרך האינטרנט =\
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה, ועל הספק. זה ספק ג'נרי? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3855 ?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-