ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את העכבר G7 של לוגיטק או לחכות?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מדפסות משולבות: canon mp150 epson cx3700 מה אתם אומרים? איזה מבין השניים עדיפה??? אולי עדיף ללכת על canon mp170 שמשמעותית יותר יקרה?? (200 שקל) תודה רבה- שגיא.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
השאלה בגוף הכותרת <: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=5987
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עכבר איכותי + גלילה לאורך ולרוחב המקלדת טובה ואין צורך בכפתורים מיוחדים תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תאמת שאני נוטה לתקציב ממש זול בעניין אבל שיהיה נוח ואסטטי זה לא חייב להיות הכי זול אבל שיהיה נוח ואסטטי יש למישהו מושג להמליץ על דגם טוב? תקציב: באמת כמה שיותר זול אבל לא מכוער ושיהיה נוח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב :-) אני מניח שזה יגיע עד ל200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקציב: 500-800. צבעוני או שחור- אני מעדיף צבעוני, אבל הבנתי שזה עסק יקר (?) מבחינת טונר- מה ההבדל בינהם? בשחור אני יודע שלעיתים רחוקות צריך להחליף טונר שעולה 200-300, איך זה בצבעוני? אין לי מושג איך לחפש אפילו. על מה צריך להתסכל? מה משמעותי? מישהו יכול להמליץ על מכשיר ספציפי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מKSP אבל אני לא רוצה לקנות משם ספק... יש חנות בראשון שיש שם ספק 480 טוב.... ? כי בKSP יש ספק שהם מכינים או מיבאים ומדביקים על זה תשם שלהם.. של 500W וזה עולה 190.. זה אמין? ומה ההבדל בין ה6800GT של לידטק לזה של PINE?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 400ARTF ואני מריץ את המפרט הרשום בחתימה: יש לי שני דיסקים קשיחים ושני כונני DVD וכמובן את ה 9800 XT שדורש חיבור כח מהספק, כמו כן מחוברים עוד 5 מאווררי מארז ובינתיים הספק סוחב טוב אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח וככה יהיו לי 2 דיסקים ב RAID ועוד אחד במצב רגיל האם לפי דעתכם הספק מספיק לעומס כזה? (3 הארדיסקים, שני כונני תקליטורים, 5 מאווררים, רדאון 9800 XT וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני הולך לעשות OC כבד ורוצה מארז כמה שיותר מאוורר,ספק כבר יש לי (TP430).
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך מזהים ממראה חיצוני ספק עם מסילה אחת או שתי מסילות?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתוכל לשמש אותי בצורה הטובה ביותר. אני משתמש במקלת שלי בעיקר להקלדה של כל מיני קודים\סקריפטים למיניהם (html,php,js....) ואחרי בערך שעה\שעתיים של הקלדה רצופה על המקלדת שיש לי היום (Microsft MultiMedia Keyborad 1.0a) כאשר אני לא זקוק לכל הקיצורים על המקלדת לכל מיני תיקיות (התמונות שלי,המסמכים שלי...) למחשבון, למדיה פלייר וכד' האם אתם מכירים מקלדת שמתוכננת בעיקר בשביל הקלדה ולא בשביל כל מיני gamers למינהם או סתם מקלדת רגילה אם קיצורים. אשמח אם תצרפו גם את מחיר המקלדת כמוכן יש עדיפות למקלדת אל-חוטית. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך הספק הזה THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA ב540ש"ח? באמת שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אין לא משש מבין באל-פסקים, אבל השאלה שלי מה המספר של הVA אומר? וכמה זמן בערך כל אל-פסק יחזיק בכל רמה של VA.... דוגמה: כמה יחזיק אל-פסק של 500VA? כמה יחזיק אל-פסק של 850VA? כמה יחזיק אל-פסק של 1000VA? וכמה VA אני צריך בשביל אל-פסק שיעבוד כולה 5 דק' +- בשביל שאחרי שיש הפסקת חשמל אני ישר אכבה אותו, זאת המערכת: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: HIS Radeon X1900 XT 512MB , Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W. Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional X64. Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Samsung Syn…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה, ועל הספק. זה ספק ג'נרי? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3855 ?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-