עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לא משנה של איזו חברה. יש כמה מטרים בין המחשב לסט אז מרחק הפעולה הכי חשוב אהה ואם אפשר מחירים מחנות בקריות \ בחיפה. תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by metoh,

מה אתם אומרים על המארז הזה, ועל הספק. זה ספק ג'נרי? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3855 ?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by nec5e,

מחפש ג'ויסטיק (ולא gamepad) כמו שהיו פעם לאטארי או קומודור. כזה עם 2-4 כפתורים וידית נורמלית למשחק (לא כמו בג'ויסטיקים לסימולטורים). אשמח להלצה. תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by boludo,

כיצד מחשבים כמה המחשב צריך? איזו חברה לספקי כח מומלצת? יש לי מחשב עם 5 HD, כרטיס מסך איכותי ביותר, המחשב משמש כעמדת עריכה לוידאו תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. אני לקראת קניית מחשב - ורציתי לדעת, כי אני לא זוכר ממש.. האם הוא משמיע רעשים גם שהמכסה סגור. ואם כן אפשר לכבות את המאווררים \ לקנות את הסמוראי של אותה חברה ולהוסיף מאווררים איכותיים? תודה..

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. Started by NETANELKOREN,

שתהיה מולטימדיה נוחה וטובה. הוא של מייקרוסופט הוא ל לוג'יטק אני חשבתי כבר על הLOGITECH MULTIMEDIA KAYBOERD אבל שמעתי דברים רעים אל המקלדת בפורום הזה אז תץציעו לי אתם

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. Started by GRiM,

יש לי מחשב ישן, עם USB ישן (1.1). אני מעוניין לקנות כרטיס USB חדש (2.0) כדי להעביר קבצים במהירות (מצלמה, נגן MP3). אני מחפש משהו טוב, עם הרבה יציאות (4 לפחות) וכמובן בזול. כרגע חשבתי על זה, מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=111598078&sog=C-USBCard הפאנל הקידמי ממש שימושי לדעתי! שאלה נוספת, לא קשורה לנושא ומאוד חשובה (הרגע חשבתי עליה): המודם של האינטרנט שלי (כבלים, אינטרנט זהב, 1.5MB) מחובר למחשב דרך ה-USB הישן (1.1), האם זה משפיע על מהירות האינטרנט?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. שלום באיזה חנות בארץ ניתן להשיג את הסט הזה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by heart hunter,

מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. כולל streaming, motion detection , וזה אמור מותאם לעינית הדלת Peephole אפשר כיוון? :-)

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  12. למה מיהרו להעלים את הדגמים של הצורבי DVD של LG4167 ומטה מהחנויות ובכלל? והכניסו את DVD-RAM GSA-H20L הרי זה אותו מהירות בדיוק

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. Started by dog_foot,

אני רוצה לקנות לחורף אל פסק, אני מתוקצב לעד 400 שקל, לא משהו ממש טוב שיחזיק שעות, אלה משו פשוט שאם יהיה הפסקה אז יחזיק לי כמה דקות, עדיף ממדים קטנים אבל לא נורא אם לא. נורא אשמח לקבל המלצה על מס דגמים כאלו +/-.... http://vip.netsurf.ru/browse/?r=13543

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. שלום, ברצוני לדעת אני מתלבט בין HP5610 ל - HP5783, השיקול היותר רציני שלי הוא האם המדפסת מזהה פקס עצמאית ולא עונה לכל טלפון? מישהו יכול להעיד על אחת מהם שעושה את העבודה או להפך? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. Started by ras81,

hello how can i use the key assignment function in order to switch windows? i tried to do it, but i order to switch windows i need to push ALT+TAB and in the key assignment option i can't do it because it waits until i stop pushing ALT or maybe there is another option to switch windows that i am unaware of.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by BOKIT,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם כדאי לי לדעתכם לקנות מקלדת מסוג Logitech classic (http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=261&ArticleID=249&Page=1) ואם לא, אז על מה אתם ממליצים? הדגש שלי הוא אך ורק על נוחיות.. (אהה וגם שלא יהיה יותר מ100 ש"ח) בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by Static,

אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by ilaysk,

יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by GENERAL,

ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC במארז מקום ל-5 מאוורים בתצורה הבאה: 2 מאווריי 80מ"מ מלפנים. 1 80 מ"מ מאחור ועוד אחד 60 מ"מ מאחור. 1 80 מ"מ בדלת המארז (מגיע עם המארז). 4 מקומות של 5.25. 7 מקומות של 3.5 ללא ספק כוח.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by hedva,

עכבר איכותי + גלילה לאורך ולרוחב המקלדת טובה ואין צורך בכפתורים מיוחדים תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. שלום, יש ברשותי מחשב שולחני (ראה מפרט) ומחשב נייד (DELL INSPREON 2200). אני מענייון לקנות עכבר ומקלדת אלחוטים בתקציב של 250-300 ש"ח. כאשר המקלדת תחובר למחשב הנייח והעכבר למחשב הנייד. לא מתוכננים לעבוד במקביל. האם זה ניתן ? האם הDELL יתמוך בעכבר אלחוטי ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by ophir555,

האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  23. קנו לי Logitech G5 באמריקה, איך כדאי לי לחלק את הDPI?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים