עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stan,

שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. אהלן לכולם, יש לי ג'ויסטיק ששימש אותי במגה דרייב ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו על המחשב,יעבוד? צריך רק דרייבר לא? 2.יש לי חבר עם גויסטיק של מייקרוסופט,אין לו תדגם,לכן הוא לא מוצא תדרייבר,מישהו מכיר אתר טוב עם דרייברים לגויסטיקים?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. חברים שלום נא עזרתכם המהירה אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל למחשב הנייד שלי IBM A20M שאלותי הם 1. האם זה מתאים למחשב ? 2. מה דעתכם על הכרטיס הזה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1827 אודה לתגובתכם המהירה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. Started by hellforce,
    • 0 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by zoman,

שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by Cowerd,

אני רוציתי לקנות את ה-ntec TX1088AMG אבל יש לו רק מאוורר אחד ואני צריך עזרה באיזה מאווררים לשים לו שהוא יהיה קר ושלא ירעיש... בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by NuKe007,

כמו בכותרת, על איזה ספק הייתם ממליצים שיהיה זול ככל האפשר ועם זאת משהו עם שם שאני אוכל לסמוך עליו שלא מחר בבוקר אני אצטרך לקנות חדש בגלל שאני אשמע רעשים מהמאוורר שלו

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  9. אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by dolevh2,

שלום לכם! יש לי מחשב חדש (amd 64, gigabyte k8nf-9, windows xp) מקלדת ps/2 של מייקרוסופט מולטימדיה 0.1 a המקלדת לא עובדת! בלוח הבקרה היא מופיעה עם סימן קריאה וכתוב device couldn't start ניסיתי להסיר אותה ולהפעיל מחדש המון פעמים ובחלק מהפעמים כשהמחשב עלה היא פעלה ומיד בריסטרט הבא חזרה לשבות. ניסיתי לחבר את המקלדת הפשוטה והישנה שלי (ps/2) והבעיה נשארה וגם היא לא עובדת! בביוס של הלוח אם יש אפשרות usb keyborad support שלא משפיעה בכלל... אני יודע שהמקלדת תקינה (כי היא עבדה כמה פעמים) ולכן הבעיה היא איפה שהוא בווינדווז. לא הצלחתי למצוא דרייבר חדש באתר של מייקרוסופט, מה שלדעתי יפתור את העיה. צריך את עזרת המומחים עכשיו...... דולב.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?

12. Started by x-boy_24,

שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מארז עד 500 שקל שיהיה טוב ולא יהי בו חלון ושהוא יהיה איכותי כי הוא עשה לחבר שלו חלון יפה למארז ורוצה לעשות לעצמו גם אבל רוצה לקנות מארז חדש או חשב על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 הוא טוב המארז ואיך הספק שלו ויש עוד הצעות למשהו טוב ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by Static,

אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by ilaysk,

יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by metoh,

מה אתם אומרים על המארז הזה, ועל הספק. זה ספק ג'נרי? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3855 ?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by trxman,

שלום לכולם אני מרכיב כרגע מפרט מ KSP, וכפי שידוע לרובנו - הספקים שהם מציעים לא מי יודע מה, והאנמרקס יקרים מידיי. חשבתי על FSP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4361&ref_id=bazman ואולי , Samurai. אבל, הבעייה היא שאני מזמין את המחשב מ KSP, אם המארז והספק יגיעו מנועה, אז לדעתכם KSP יוכלו להרכיב את המחשב? כי אני לא בדיוק הולך לבנות את המחשב לבד

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by FoxHounder,

אני עומד לקנות מארז ThermalTake Soprano VB1000SWS Silver window. רציתי לדעת כמה יציאות USB יש למארז כי לא כתוב בשום מקום וחיפשתי באתר היצרן.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  18. אני קונה מחשב מKSP אבל אני לא רוצה לקנות משם ספק... יש חנות בראשון שיש שם ספק 480 טוב.... ? כי בKSP יש ספק שהם מכינים או מיבאים ומדביקים על זה תשם שלהם.. של 500W וזה עולה 190.. זה אמין? ומה ההבדל בין ה6800GT של לידטק לזה של PINE?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by -Blaze-,

אמרו לי שהקירור שם הסופרנו ממש גרוע, אבל בדקתי וראיתי שיש לו 120MM מאחורה, 120MM מקדימה, ו90MM על הצד. זה דווקא נשמע לי מצויין, וזה אמור להיות מאווררים יחסית טובים. אז מה הבעיה עם המארז הזה?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by solo53,

יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. Started by Home Boy,

לא ממש הצלחתי להבין - המדפסת יכולה/לא יכולה לענות לפקס עצמאית, האם היא מבדילה בין פקס לשיחה? והאם זה קשור להיותה על קו בזק עם מענה קולי (לא משיבון ביתי)? זהו שיקול נורא נורא חשוב לי ואשמח לתגובתכם.... תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. EasyDisk® MagicStar MP3 Player USB: http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=199&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=297&V_ID=750 שווה? הנגן הזה טוב? למישהו יש ביקורת או משהו?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים