ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שניהם דגמים קצת ישנים רק אני רוצה לדעת מה יותר טוב, נראה לינשלנ215 יש אפשרות לצלם מספרים אבל ה 3240 נראה לי יותר דגם חדש. אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מחפש מקלדת אלחוטית, מולטמדיה עד 350 שקל, מומלץ בצבע שחור =] כעיקרון יש את הLX300 הבעיה שאין לא מוצא מקום שאפשר לבוא לקחת אותה ולקנות במקום ולא להזמין דרך האינטרנט =\
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
3D אורורה של ג'יגהבייט או Antec SX1040BII ? אני מחפש מארז עם מאווררים טובים שלא יתחמם, שהמאוררים שלו לא מרעישים (אני משאיר את המחשב דלוק בלילה) ושיש לו יציאות USB ואודיו מקדימה. בסה"כ אני מחפש את המארז שנחשב טוב יותר מבין השתיים, המחיר לא ממש משנה- העיקר מה יותר טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב כרגע מפרט מ KSP, וכפי שידוע לרובנו - הספקים שהם מציעים לא מי יודע מה, והאנמרקס יקרים מידיי. חשבתי על FSP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4361&ref_id=bazman ואולי , Samurai. אבל, הבעייה היא שאני מזמין את המחשב מ KSP, אם המארז והספק יגיעו מנועה, אז לדעתכם KSP יוכלו להרכיב את המחשב? כי אני לא בדיוק הולך לבנות את המחשב לבד
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק כמה עולים מסכים כיום. אני מחפש מסך טוב שיתאים למשחקים- האם קיים אחד במחיר שפוי? או שלהשאר עם CRT? תודה, אביתר.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מדפסת שהדיו שלה יהיה זול הכי שאפשר ותהיה טובה בסכום הנתון תודה.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ניתן לחבר ג'וייסטיק של קומדור לusb של פנטיום ?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת עכבר סטנדרתי שיעבוד טוב (לא מהיקרים של לוג'יטק שעולים 300+ כמו הG5 G7 וG9) עכבר שיפעל טוב להרבה זמן ללא בעיות שאני לא יזיע איתו שלא ירעיש שלא יהיה מפלצתי ועקום כמו האלה המשוגעים שמיצרים שיהיה נוח שקט (שחור) חברה אמינה, ונתונים טכניים טובים חשבתי על אחד משני אלו: שכחתי להגיד !!! שיהיה רק לייזר כיוון שליזר יותר טוב מאופטי אז רק לייזר חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3615 לא חייב מKSP אלו רק דוגמאות ) ומה לדעתכם על העברים האלה ? אם הם לא הכי טובים אז תנו המלצות לעברים אחרים ושיהיה עד 150ש''ח למי שיש משהו שיתן לינק! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש מארז פלסטיק של סוללה ל Dell x50V ו IPAQ 4705 ללא הסוללה בפנים אלא רק את הפלסטיק החיצוני. איפה אוכל להשיג? תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte K8N Pro SLI המארז הוא CoolerMaster WaveMaster מסתבר שהשניים לא כל כך מסתדרים ביחד: החוט של המאוורר האחורי לא מגיע עד לקונקטור שלו שממוקם ממש בצד השני של הלוח (קרוב יותר לקידמת המארז) איזה פוצים ה- Gigabyte האלה מה עושים , צריך לקנות איזה חוט מאריך ? זה חוט של 3 פינים , אשמח לדעת גם איך הוא נקרא בהגהה המקצועית ?
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
זה נורא חשוב לי לדעת... אם לא, אז מתי תגיע המקלדת לארץ עם עברית? תודה מראש לעוזרים נ"ב אם אתם לא יודעים, אז רק תגידו לי מי היבואן של הלוג'יטק בארץ ואני אשלח להם אימייל...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / - נו, שמישהו יעזור בבקשה... אני מחכה כבר יומיים לתשובה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם. במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שחבר שלי מחזיק בבית קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח להגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקיי נתחיל בכך שלא ידעתי איזה פורום צריך הפאלם להיות אבל מה לעשות זה נראה לי הכי מתאים קורה... אוקיי אז הבעיה בפאלם שלי הוא שכנראה (אין לי מוגש איך או מה) נכנס לו ווירוס אחרי שעשיתי עידכון לפני כמה חודשים עכשיו הצלחתי לייצב אותו למרות שאני לא גדול בדברים האלה בכלל הצלחתי אולי להוציא את הווירוס או לפחות נראה לי ככה. אבל אין לי עברית מישהו בבקשה יכול להביא לי אתר משהו שאני יכול להוריד/או לבקש להוריד את התוכנה אני פשוט חייב את זה דחוף ועוד בקשה קטנה מי החברה שמביאה אותם (את הפאלם) לארץ חשבתי אולי לדבר איתם על תוכנה או משהו כזה.... מישהו בבקשה יכול להביא טלפון כתובת ושם בבקשה! תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום אני וחברי רוצים לקנות מסכי מחשב רחבים של סמסונג...אחד 22 אינץ' והשני 20 אניץ' .. לאחר שקראתי באינטרנט שיש הרבה סוגי פאנלים ורוב מה שבארץ זה גרוע אני ישמח אים מישהוא יוכל לעשות לי סדר ..איזה פאנלים בשום אופן אסור לקנות ,איזה כן והאים בכלל בארץ אפשר לבחור? אני ישמח אים תענו לי מהר כי חבר שלי כבר הזמין את המסך 22 אינץ' ואני לא רוצה שהוא ידפק..
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-