ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום נא עזרתכם המהירה אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל למחשב הנייד שלי IBM A20M שאלותי הם 1. האם זה מתאים למחשב ? 2. מה דעתכם על הכרטיס הזה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1827 אודה לתגובתכם המהירה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני קיבלתי מחבר של אבא שלי את המכשיר הזה, הדגם הזה HX2790 ואני צריך לקנות מטען, חוט מסנכרן נתונים ומתאם GPS או אנטנת GPS. אני פשוט לא יודע מה ואיזה GPS לקנות, אני לא רוצה שהוא יהיה במכונית, אני רק צריך שיהיה GPS שאני יוכל להשתמש בו בהליכה או בנסיעה בקטנוע נגיד. המכשיר כאמור תומך בחיבור GPS אבל לא הבנתי איך מה זה עובד. אני חדש בדבר הזה לגמרי, ואין לי מושג, אני שמתי לב שמקבלים מטען ל GPS, אז הוא גם טוב להטענה של המחשב נייד עצמו? כי אולי אפשר לחסוך בכמה דרכים במקום לקנות אחד אחד, אז אם קונים מתאם GPS או משהו שקשור אליו מקבלים בתוספת כבלים נוספים, אם זה מטען או מסנכרן נתונים. תודה דה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/9/ שלושת הפדים המדורגים הכי גבוה....
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת שתוכל לשמש אותי בצורה הטובה ביותר. אני משתמש במקלת שלי בעיקר להקלדה של כל מיני קודים\סקריפטים למיניהם (html,php,js....) ואחרי בערך שעה\שעתיים של הקלדה רצופה על המקלדת שיש לי היום (Microsft MultiMedia Keyborad 1.0a) כאשר אני לא זקוק לכל הקיצורים על המקלדת לכל מיני תיקיות (התמונות שלי,המסמכים שלי...) למחשבון, למדיה פלייר וכד' האם אתם מכירים מקלדת שמתוכננת בעיקר בשביל הקלדה ולא בשביל כל מיני gamers למינהם או סתם מקלדת רגילה אם קיצורים. אשמח אם תצרפו גם את מחיר המקלדת כמוכן יש עדיפות למקלדת אל-חוטית. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אין לא משש מבין באל-פסקים, אבל השאלה שלי מה המספר של הVA אומר? וכמה זמן בערך כל אל-פסק יחזיק בכל רמה של VA.... דוגמה: כמה יחזיק אל-פסק של 500VA? כמה יחזיק אל-פסק של 850VA? כמה יחזיק אל-פסק של 1000VA? וכמה VA אני צריך בשביל אל-פסק שיעבוד כולה 5 דק' +- בשביל שאחרי שיש הפסקת חשמל אני ישר אכבה אותו, זאת המערכת: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: HIS Radeon X1900 XT 512MB , Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W. Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional X64. Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Samsung Syn…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי הגה LS-USBMX 1\2\3 ובזמן האחרון יש לי בעיות איתו: הוא לא עובד במשחקים , ניראה כאילו שהוא לא שולך שום קלט למחשב למרות שההגה דולק (יש עליו מנורה שנדלקת כשהוא ON) בדקתי במנהל ההתקנים ואין אותו שם (למרות שלפני הבעיה הוא היה שם) במקומו יש שם : התקני מנהל ממשק אנוש (HID) ובתוך זה יש עוד 2 דברים וגם עם הדרייברים - אם אני מתקין אותם או לא שום הבדל למרות שפעם זה הוסיף לי פריט להפעלה המהירה שאפשר היה שם לשנות את האפשרויות של ההגה. חיפשתי דרייברים אחרים לא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה, ועל הספק. זה ספק ג'נרי? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3855 ?
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה מבין שני הדגמים יותר מומלץ:ATOP Gladiator Silver/black 500W דגם: Gladiator. או: ARCTIC COOLING Silentium T2 + 450W PS דגם: Silentium T2. תודה
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 400ARTF ואני מריץ את המפרט הרשום בחתימה: יש לי שני דיסקים קשיחים ושני כונני DVD וכמובן את ה 9800 XT שדורש חיבור כח מהספק, כמו כן מחוברים עוד 5 מאווררי מארז ובינתיים הספק סוחב טוב אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח וככה יהיו לי 2 דיסקים ב RAID ועוד אחד במצב רגיל האם לפי דעתכם הספק מספיק לעומס כזה? (3 הארדיסקים, שני כונני תקליטורים, 5 מאווררים, רדאון 9800 XT וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מארז עד 500 שקל שיהיה טוב ולא יהי בו חלון ושהוא יהיה איכותי כי הוא עשה לחבר שלו חלון יפה למארז ורוצה לעשות לעצמו גם אבל רוצה לקנות מארז חדש או חשב על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 הוא טוב המארז ואיך הספק שלו ויש עוד הצעות למשהו טוב ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אם עיזה תוכנה אני יכול להטמיע לצמיתות כתוביות בסרט ואיך???
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840 אני מחפש איוורור טוב ל754(לא משהו רציני כי לא עושה OC), פשטות ונוחות. האם זה זה?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני רוציתי לקנות את ה-ntec TX1088AMG אבל יש לו רק מאוורר אחד ואני צריך עזרה באיזה מאווררים לשים לו שהוא יהיה קר ושלא ירעיש... בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
כל מי שיש לו רעיונות מה לעשות עם 2 מקלדות שלא בדיוק עובדות שישלח חופשי, אפילו הדבר הכי מטוטם בארץ. תרגישו חופשי אני חשבתי על מיקסר בסגנון של VIRTU :)AL DJ
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי, הגיע הזמן המערכת: CONNECT3D Radeon X1900XT 512Mb + Accelero X2 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Enermax Liberty 400W עכשיו, בדיון הקודם שלי הבנתי שהספק בקלות סוחב את המע' הזאתי, ועוד עם עודף. אני רוצה לעשות OC מטורף עם המערכת המקוררת הזו. יש לי את הטנספורמר, החלפתי מאוררים, קיצור, מקורר משהו דה-בסט. השאלה אם הספק יחזיק את החלקים הבאים באוברקלוק אימתני..
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מחפש מקלדת אלחוטית, מולטמדיה עד 350 שקל, מומלץ בצבע שחור =] כעיקרון יש את הLX300 הבעיה שאין לא מוצא מקום שאפשר לבוא לקחת אותה ולקנות במקום ולא להזמין דרך האינטרנט =\
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
ניקיתי לפני כמה ימים את המקלדת שלי של logitech, ה-Media Keyboard EliteוLogitech שדרך אגב מקלדת מאוד מומלצת ! בכל מקרה אז פתחתי את כל הברגים (ואז ראיתי שאני לא צריך כי אני צריך להוציא רק את המקשים) ואז הוצאתי את המקשים של המקלדת ושטפתי וניגבתי כל אחד לחוד, ואת המשטח עצמו של המקלדת שאבתי עם שואב אבק כי היה ממש הרבה לכלוך..בכל מקרה אחרי שהחזרתי את כל הדברים וחיברתי את המקלדת בחזקה ראיתי שהיא פחות נוחה לשימוש, המקשים קצת (ממש קצת אבל אני שם לב) יותר נוקשים ובקיצור היא פחות נוחה לשימוש...אז רציתי לדעת אם עשיתי איזה משהו מוטעה ולא נכון? או שיש דרך יותר יעילה לניקוי המקלדת? ולמה לעזאזל זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-