ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יצא לכם להתקל במארז הבא: Antec Solution SLK3800B Black Steel ATX Mid Tower Rackmount Case 400Watt איך הוא? הוא עדיף למשל על המארז של Compucase 6A21+400W?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי 400 שקל לא שקל אחד יותר ואני חשבתי על זה אולי http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=15901&Cat2Cat1ID=5203&Cat2ID=7394 וספק HEC 300ART יש הצעות<?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בכתבת התרשמות זו נעסוק בחווית השימוש של עכבר קומפקטי אלחוטי חדש לגיימינג מבית Corsair - ה-Katar Elite Wirelessלכתבה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות מארז ThermalTake Soprano VB1000SWS Silver window. רציתי לדעת כמה יציאות USB יש למארז כי לא כתוב בשום מקום וחיפשתי באתר היצרן.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי עד היום OCZ 450 שאתמול הלך לעולמו, אז שמתי את הספק סנשיין שבא לי עם המארז (גם של סנשיין ) התחיל לקפוץ (כאילו השמיע תיק והמחשב עשה ריסטרט) אז ניתקתי את כל מה שלא חייבים במחשב (CD,פלופי, אולטרה וכדומה) וזה לא עושה בעיות אבל ברגע שאני מחבר משהו חזרה זה מקפיץ את ההארד דיסק אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ואמרו לי שיש לי אחריות לעוד 16 יום , ושאני ישלח להם והם יבדקו אותו. הבעיה זה שהוא פועל (אם הוא לא תחת עומס), אז הם בטח לא יחליפו לי :-\ מה עושים? ד.א כמה עולה להביא ספק מחו"ל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 בעל 1000 מגהרץ הספק הלך השאר לא יש לי בבית ספק של קולר מסטר אקסטרים פאואר 380W האם אני יכול לחבר אותו או שהוא לא יתאים מסיבות אלו ואחרות? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
המטרה היא לחבר את המדפסת לראוטר שלי, גיליתי שצריך בשביל מדפסת שלא משתמשת במחשב בשביל ההדפסה והמדפסת הנוכחית שלי (deskjet 940c) היא כן כזאת ולכן היא לא עוזרת לי. תקציב עד 700 ש"ח, עדיפות גבוהה לhp.
-
חברה אני רוצה לבנות גויטיסק כאילו רק כפתורים , פירקתי את הכבל שמוביל בין מחשב GAMEPORT לג'ויסטיק פתחתי את הצד השני של הכבל ויש שם הרבה חוטים מה כל חוט ואיך אני מגיע למצב שבלוח הבקרה אני אחבר משהו ויהיה כתוב גויסטיק מחובר תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
לילה טוב לכם. אני צריך המלצה על ספק אשר יחזיק לי את המפרט הבא: מארז SP MIDI ATX Presscot 400w - USB, 1394 מחיר 240 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 Bit 3000 מחיר 1017 ש"ח לוח אם EPOX 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S - ATA + LAN מחיר 581 ש"ח כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI מחיר 940 ש"ח ד.קשיח WD 120Gb 7200rpm 8Mb S - ATA מחיר 530 ש"ח זיכרון KingSton DDR 512Mb 400MHz PC3200 CL2.5 מחיר 590 ש"ח כוננים LG CD x52 מחיר 95 ש"ח Mitsumi 1.44 מחיר 42.74 ש"ח *מחירי המוצרים לא כוללים מע"מ מחיר כולל 4360 ש"ח כולל מע"מ. תודה מראש אלדד. ;D
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בארה"ב מצאתי הרבה אתרים המוכרים כרטיסים של firewire או GbE, אבל בארצנו הקטנטונת, יוקקק!!!! ??? חיפשתי בזאפ, KSP, מרדנית... אף אחד לא ידע על מה אני מדבר... מישהו יכול לעזור? זה דחוף לאללה... תודה, רועי
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת עכבר סטנדרתי שיעבוד טוב (לא מהיקרים של לוג'יטק שעולים 300+ כמו הG5 G7 וG9) עכבר שיפעל טוב להרבה זמן ללא בעיות שאני לא יזיע איתו שלא ירעיש שלא יהיה מפלצתי ועקום כמו האלה המשוגעים שמיצרים שיהיה נוח שקט (שחור) חברה אמינה, ונתונים טכניים טובים חשבתי על אחד משני אלו: שכחתי להגיד !!! שיהיה רק לייזר כיוון שליזר יותר טוב מאופטי אז רק לייזר חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3615 לא חייב מKSP אלו רק דוגמאות ) ומה לדעתכם על העברים האלה ? אם הם לא הכי טובים אז תנו המלצות לעברים אחרים ושיהיה עד 150ש''ח למי שיש משהו שיתן לינק! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפש ג'ויסטיק (ולא gamepad) כמו שהיו פעם לאטארי או קומודור. כזה עם 2-4 כפתורים וידית נורמלית למשחק (לא כמו בג'ויסטיקים לסימולטורים). אשמח להלצה. תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שולחני (ראה מפרט) ומחשב נייד (DELL INSPREON 2200). אני מענייון לקנות עכבר ומקלדת אלחוטים בתקציב של 250-300 ש"ח. כאשר המקלדת תחובר למחשב הנייח והעכבר למחשב הנייד. לא מתוכננים לעבוד במקביל. האם זה ניתן ? האם הDELL יתמוך בעכבר אלחוטי ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מחפש מארז פלסטיק של סוללה ל Dell x50V ו IPAQ 4705 ללא הסוללה בפנים אלא רק את הפלסטיק החיצוני. איפה אוכל להשיג? תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום,אני קונה מחשב חדש עכשיו אני קונה איתו ספק זול של 400w ב 95~ שקל הייתי רוצה לדעת אם צריך ספק מיוחד כדי להפעיל עליו דיסקים קשיחים של sata2 . כאילו מה שאני שואל בעצם..אם יש כמות חשמל שונה שצריך לספק לדיסק קשיח בשונה מ IDE למשל.. ולמי שיש המלצות על חברה מסוימת של ספקים או על ספ מסוים שהוא זול וטוב מוזמן לציין תודה מראש עידו
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע. נ.ב: אני מקווה שאני בפורום המתאים, אני קצת חדש כאן (בפורום, לא באתר). עריכה: אוקי, הבנתי שאני במקום הלא נכון, סליחה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מארז זה הוזכר בעבר אך פשוט לא מוצא זה אמור להיות מארז גבוהה עם 6 מקומות לכוננים בגלל שמארז זה מיועד במקור ל P3 אין לו בחזית חיבורי USB קניתי בעבר מתאם USB שמיתחבר בחור של הפלופי האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא גם את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (amd 64, gigabyte k8nf-9, windows xp) מקלדת ps/2 של מייקרוסופט מולטימדיה 0.1 a המקלדת לא עובדת! בלוח הבקרה היא מופיעה עם סימן קריאה וכתוב device couldn't start ניסיתי להסיר אותה ולהפעיל מחדש המון פעמים ובחלק מהפעמים כשהמחשב עלה היא פעלה ומיד בריסטרט הבא חזרה לשבות. ניסיתי לחבר את המקלדת הפשוטה והישנה שלי (ps/2) והבעיה נשארה וגם היא לא עובדת! בביוס של הלוח אם יש אפשרות usb keyborad support שלא משפיעה בכלל... אני יודע שהמקלדת תקינה (כי היא עבדה כמה פעמים) ולכן הבעיה היא איפה שהוא בווינדווז. לא הצלחתי למצוא דרייבר חדש באתר של מייקרוסופט, מה שלדעתי יפתור את העיה. צריך את עזרת המומחים עכשיו...... דולב.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מארז עד 500 שקל שיהיה טוב ולא יהי בו חלון ושהוא יהיה איכותי כי הוא עשה לחבר שלו חלון יפה למארז ורוצה לעשות לעצמו גם אבל רוצה לקנות מארז חדש או חשב על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 הוא טוב המארז ואיך הספק שלו ויש עוד הצעות למשהו טוב ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-