עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BmsKlane,

לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  2. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. Started by genia,

טעות למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  5. Started by eh50,

אז ככה אני רוצה מדפסת שהדיו שלה יהיה זול הכי שאפשר ותהיה טובה בסכום הנתון תודה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  6. חברים שלום נא עזרתכם המהירה אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל למחשב הנייד שלי IBM A20M שאלותי הם 1. האם זה מתאים למחשב ? 2. מה דעתכם על הכרטיס הזה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1827 אודה לתגובתכם המהירה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. Started by zoman,

שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by tzolerguy,

יש לי גויסטיק עם 4 צירים ובלי כפתורים אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור גויסטיק 5 צירים ו 3 כפתורים וזה גורם לי לבעיות איך אני יכול לשנות את זה למצב שהוא יזהה אותו כ 4 צירים בלבד ??? תחת בקרי משחק הוא מקבל את השם ADC איך אני מסדר את זה??

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by lalo,

צריך עזרה בבחירת עכבר סטנדרתי שיעבוד טוב (לא מהיקרים של לוג'יטק שעולים 300+ כמו הG5 G7 וG9) עכבר שיפעל טוב להרבה זמן ללא בעיות שאני לא יזיע איתו שלא ירעיש שלא יהיה מפלצתי ועקום כמו האלה המשוגעים שמיצרים שיהיה נוח שקט (שחור) חברה אמינה, ונתונים טכניים טובים חשבתי על אחד משני אלו: שכחתי להגיד !!! שיהיה רק לייזר כיוון שליזר יותר טוב מאופטי אז רק לייזר חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3615 לא חייב מKSP אלו רק דוגמאות ) ומה לדעתכם על העברים האלה ? אם הם לא הכי טובים אז תנו המלצות לעברים אחרים ושיהיה עד 150ש''ח למי שיש משהו שיתן לינק! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by Fertilizer,

אני מחפש מארז פלסטיק של סוללה ל Dell x50V ו IPAQ 4705 ללא הסוללה בפנים אלא רק את הפלסטיק החיצוני. איפה אוכל להשיג? תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  13. איך המקלדת והעכבר האלה? Logitech Media Keyboard - ¤170.00 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE - ¤200.00 למחשב שמיועד למשחקים ? הם איכותיים או שעדיף משהו אחר? תקציב לציוד הקיפי עד 350 שקל + - עדיף כבר אלחוטי או שבמחיר כזה אי אפשר להביא אלחוטי ברמה? ואלה מצויינים בשבילי?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. מה מבין שני הדגמים יותר מומלץ:ATOP Gladiator Silver/black 500W דגם: Gladiator. או: ARCTIC COOLING Silentium T2 + 450W PS דגם: Silentium T2. תודה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by yanivsk,

תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  16. אהלן חברה.. קניתי מארז חדש (מזל טוב לי!! ) - A-top Xblade... והמארז הישן נשאר אצלי... עכשיו, המארז הוא נראה בווווווול כמו ה-אי סטאר אבל אין את הכתוביות האלה של "אי סטאר" למטה... כמה המארז הזה שווה ללא ספק...? 50¤? 60¤? כמה... תודה מראש, עודד ב.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מארז עד 500 שקל שיהיה טוב ולא יהי בו חלון ושהוא יהיה איכותי כי הוא עשה לחבר שלו חלון יפה למארז ורוצה לעשות לעצמו גם אבל רוצה לקנות מארז חדש או חשב על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 הוא טוב המארז ואיך הספק שלו ויש עוד הצעות למשהו טוב ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  18. אני קונה מחשב מKSP אבל אני לא רוצה לקנות משם ספק... יש חנות בראשון שיש שם ספק 480 טוב.... ? כי בKSP יש ספק שהם מכינים או מיבאים ומדביקים על זה תשם שלהם.. של 500W וזה עולה 190.. זה אמין? ומה ההבדל בין ה6800GT של לידטק לזה של PINE?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by O.G.D 2k5,

אם עיזה תוכנה אני יכול להטמיע לצמיתות כתוביות בסרט ואיך???

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. Started by heart hunter,

מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by devzero,

ל"ת..

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by NuKe007,

כמו בכותרת, על איזה ספק הייתם ממליצים שיהיה זול ככל האפשר ועם זאת משהו עם שם שאני אוכל לסמוך עליו שלא מחר בבוקר אני אצטרך לקנות חדש בגלל שאני אשמע רעשים מהמאוורר שלו

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by taimor,

אין לא משש מבין באל-פסקים, אבל השאלה שלי מה המספר של הVA אומר? וכמה זמן בערך כל אל-פסק יחזיק בכל רמה של VA.... דוגמה: כמה יחזיק אל-פסק של 500VA? כמה יחזיק אל-פסק של 850VA? כמה יחזיק אל-פסק של 1000VA? וכמה VA אני צריך בשביל אל-פסק שיעבוד כולה 5 דק' +- בשביל שאחרי שיש הפסקת חשמל אני ישר אכבה אותו, זאת המערכת: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: HIS Radeon X1900 XT 512MB , Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W. Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional X64. Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Samsung Syn…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by messi,

יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  25. Started by buyom22,

אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.