ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
סידרתי לא משנה כבר תדוה בכל מקרה הממ לא יודע אם זה מתאים לפה לא מצאתי פורום אחר. אוקי יש לי מדפסת לא משנה הדגם הבעיה היא שיש לי "עבודה" שלא הודפסה והיא נמצאת במצב של "Deleting - Printing" המדפסת לא רוצה להדפיס אותה וגם אני לא יכול לבטל את אותה ככה שזה תקוע לי באמצע ולא נותן להדפיס כלום. הנא תמונה: http://img64.imageshack.us/my.php?image=bla3dh.gif אין לי משוג מה לעשות ניסיתי ריסט למחשב ניסיתי לחבר את המדפסת ליציא אחרת לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
אז ככה אני רוצה מדפסת שהדיו שלה יהיה זול הכי שאפשר ותהיה טובה בסכום הנתון תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם כדאי לי לדעתכם לקנות מקלדת מסוג Logitech classic (http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=261&ArticleID=249&Page=1) ואם לא, אז על מה אתם ממליצים? הדגש שלי הוא אך ורק על נוחיות.. (אהה וגם שלא יהיה יותר מ100 ש"ח) בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אין לא משש מבין באל-פסקים, אבל השאלה שלי מה המספר של הVA אומר? וכמה זמן בערך כל אל-פסק יחזיק בכל רמה של VA.... דוגמה: כמה יחזיק אל-פסק של 500VA? כמה יחזיק אל-פסק של 850VA? כמה יחזיק אל-פסק של 1000VA? וכמה VA אני צריך בשביל אל-פסק שיעבוד כולה 5 דק' +- בשביל שאחרי שיש הפסקת חשמל אני ישר אכבה אותו, זאת המערכת: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: HIS Radeon X1900 XT 512MB , Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W. Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional X64. Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Samsung Syn…
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי, הגיע הזמן המערכת: CONNECT3D Radeon X1900XT 512Mb + Accelero X2 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Enermax Liberty 400W עכשיו, בדיון הקודם שלי הבנתי שהספק בקלות סוחב את המע' הזאתי, ועוד עם עודף. אני רוצה לעשות OC מטורף עם המערכת המקוררת הזו. יש לי את הטנספורמר, החלפתי מאוררים, קיצור, מקורר משהו דה-בסט. השאלה אם הספק יחזיק את החלקים הבאים באוברקלוק אימתני..
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ניקיתי לפני כמה ימים את המקלדת שלי של logitech, ה-Media Keyboard EliteוLogitech שדרך אגב מקלדת מאוד מומלצת ! בכל מקרה אז פתחתי את כל הברגים (ואז ראיתי שאני לא צריך כי אני צריך להוציא רק את המקשים) ואז הוצאתי את המקשים של המקלדת ושטפתי וניגבתי כל אחד לחוד, ואת המשטח עצמו של המקלדת שאבתי עם שואב אבק כי היה ממש הרבה לכלוך..בכל מקרה אחרי שהחזרתי את כל הדברים וחיברתי את המקלדת בחזקה ראיתי שהיא פחות נוחה לשימוש, המקשים קצת (ממש קצת אבל אני שם לב) יותר נוקשים ובקיצור היא פחות נוחה לשימוש...אז רציתי לדעת אם עשיתי איזה משהו מוטעה ולא נכון? או שיש דרך יותר יעילה לניקוי המקלדת? ולמה לעזאזל זה קרה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מחפש ג'ויסטיק (ולא gamepad) כמו שהיו פעם לאטארי או קומודור. כזה עם 2-4 כפתורים וידית נורמלית למשחק (לא כמו בג'ויסטיקים לסימולטורים). אשמח להלצה. תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזיז את הגלגלת ימינה ושמאלה, רציתי לנצל את זה ככפתור דיבור, כל פעם שאני מזיז את זה שמאלה אני יכול לדבר, אבל המקש הזה אקטיבי רק בדפי אינטרנט ואני לא יכול להגדיר אותו בתוכנות או במשחקים, למה? ויש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי מחפש עכבר ומקלדת לתכנות (כרגע יותר חשוב העכבר, עם המקלדת בינתיים אני מסתדר). יש לי כרגע סט יחסית זול לוג'יטק mk270. יצא לי להתנסות באחד מדגמי ה-mx master שלהם. העכבר גרם לי לכאבי יד כי הוא כבד מדי וגדול מדי (היה לי קשה לשים את היד מסביבו כי הוא גדול), לכן חשוב לי שהמימדים יהיו דומים למימדים של העכבר של הסט שיש לי (ארשום למטה את המימדים. הייתי מאוד רוצה שתהיה אפשרות לגלול כמו ב-master - יש אופציה של לתת סיבוב לגלגלת והיא ממשיכה להסתובב, אופציה שמצאתי מאוד שימושית. אציין שיצא לי לקרוא קצת בעבר באתר ואין לי שום היכרות או הבנה בתחום (ראיתי כל מיני מונחים כמו ממברנה אם אני זוכר נכון ועוד, אין לי מושג מה הם אומרים אז אני סומך על שיקולים דעתכם אם צ…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוציתי לקנות את ה-ntec TX1088AMG אבל יש לו רק מאוורר אחד ואני צריך עזרה באיזה מאווררים לשים לו שהוא יהיה קר ושלא ירעיש... בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מה מבין שני הדגמים יותר מומלץ:ATOP Gladiator Silver/black 500W דגם: Gladiator. או: ARCTIC COOLING Silentium T2 + 450W PS דגם: Silentium T2. תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC במארז מקום ל-5 מאוורים בתצורה הבאה: 2 מאווריי 80מ"מ מלפנים. 1 80 מ"מ מאחור ועוד אחד 60 מ"מ מאחור. 1 80 מ"מ בדלת המארז (מגיע עם המארז). 4 מקומות של 5.25. 7 מקומות של 3.5 ללא ספק כוח.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / - נו, שמישהו יעזור בבקשה... אני מחכה כבר יומיים לתשובה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כל מי שיש לו רעיונות מה לעשות עם 2 מקלדות שלא בדיוק עובדות שישלח חופשי, אפילו הדבר הכי מטוטם בארץ. תרגישו חופשי אני חשבתי על מיקסר בסגנון של VIRTU :)AL DJ
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-