ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
בזמנו הוא נבחר ב-TOMSHARDWARE רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו, הוא לא כל כך יקר יחסית לשאר המארזים (380ש"ח) נראה לכם הוא יתאים למערכת מבוססת AMD64?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840 אני מחפש איוורור טוב ל754(לא משהו רציני כי לא עושה OC), פשטות ונוחות. האם זה זה?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חברים שלום נא עזרתכם המהירה אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל למחשב הנייד שלי IBM A20M שאלותי הם 1. האם זה מתאים למחשב ? 2. מה דעתכם על הכרטיס הזה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1827 אודה לתגובתכם המהירה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
בשביל המערכת הזאת: PENTIUM 4 3000 800mhz 1mb (פרסקוט) MSI 865PE Neo2-V POWERCOLOR RADEON 9550 256MB DDR 128 BIT 512 Mega זיכרון 2 דיסקים קשיחים Maxtor 40G Western Digital 80G וזהו בערך
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות MP3 חדש, אני מעוניין רק לשמוע מוזיקה איתו, ואני רוצה 20 GB (כבר היה לי 6 ומילאתי אותו מהר מידיי, והוא נהרס לפני יומיים בערך). עכשיו השאלה שלי היא בעצם לאיזה נגן (לדעתכם) יש את איכות השמע הכי טובה? כמובן שחיי סוללה זה גם חשוב, אבל אחרי איכות שמע. נ.ב: אני מקווה שאני בפורום המתאים, אני קצת חדש כאן (בפורום, לא באתר). עריכה: אוקי, הבנתי שאני במקום הלא נכון, סליחה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי ספק HEC 400ARTF ואני מריץ את המפרט הרשום בחתימה: יש לי שני דיסקים קשיחים ושני כונני DVD וכמובן את ה 9800 XT שדורש חיבור כח מהספק, כמו כן מחוברים עוד 5 מאווררי מארז ובינתיים הספק סוחב טוב אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח וככה יהיו לי 2 דיסקים ב RAID ועוד אחד במצב רגיל האם לפי דעתכם הספק מספיק לעומס כזה? (3 הארדיסקים, שני כונני תקליטורים, 5 מאווררים, רדאון 9800 XT וכרטיס קול קריאייטיב לייב 5.1.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לבנות גויטיסק כאילו רק כפתורים , פירקתי את הכבל שמוביל בין מחשב GAMEPORT לג'ויסטיק פתחתי את הצד השני של הכבל ויש שם הרבה חוטים מה כל חוט ואיך אני מגיע למצב שבלוח הבקרה אני אחבר משהו ויהיה כתוב גויסטיק מחובר תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מארז עד 500 שקל שיהיה טוב ולא יהי בו חלון ושהוא יהיה איכותי כי הוא עשה לחבר שלו חלון יפה למארז ורוצה לעשות לעצמו גם אבל רוצה לקנות מארז חדש או חשב על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 הוא טוב המארז ואיך הספק שלו ויש עוד הצעות למשהו טוב ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את העכבר G7 של לוגיטק או לחכות?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
לא ממש הצלחתי להבין - המדפסת יכולה/לא יכולה לענות לפקס עצמאית, האם היא מבדילה בין פקס לשיחה? והאם זה קשור להיותה על קו בזק עם מענה קולי (לא משיבון ביתי)? זהו שיקול נורא נורא חשוב לי ואשמח לתגובתכם.... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו, הוא טוב, שווה 130 ש"ח, הצעות אחרות באותו תקציב (כולל משלוח)?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת אם כדאי לי לדעתכם לקנות מקלדת מסוג Logitech classic (http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=261&ArticleID=249&Page=1) ואם לא, אז על מה אתם ממליצים? הדגש שלי הוא אך ורק על נוחיות.. (אהה וגם שלא יהיה יותר מ100 ש"ח) בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מדפסות משולבות: canon mp150 epson cx3700 מה אתם אומרים? איזה מבין השניים עדיפה??? אולי עדיף ללכת על canon mp170 שמשמעותית יותר יקרה?? (200 שקל) תודה רבה- שגיא.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
צריך עזרה בבחירת עכבר סטנדרתי שיעבוד טוב (לא מהיקרים של לוג'יטק שעולים 300+ כמו הG5 G7 וG9) עכבר שיפעל טוב להרבה זמן ללא בעיות שאני לא יזיע איתו שלא ירעיש שלא יהיה מפלצתי ועקום כמו האלה המשוגעים שמיצרים שיהיה נוח שקט (שחור) חברה אמינה, ונתונים טכניים טובים חשבתי על אחד משני אלו: שכחתי להגיד !!! שיהיה רק לייזר כיוון שליזר יותר טוב מאופטי אז רק לייזר חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3615 לא חייב מKSP אלו רק דוגמאות ) ומה לדעתכם על העברים האלה ? אם הם לא הכי טובים אז תנו המלצות לעברים אחרים ושיהיה עד 150ש''ח למי שיש משהו שיתן לינק! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מארז ThermalTake Soprano VB1000SWS Silver window. רציתי לדעת כמה יציאות USB יש למארז כי לא כתוב בשום מקום וחיפשתי באתר היצרן.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מחפש מארז פלסטיק של סוללה ל Dell x50V ו IPAQ 4705 ללא הסוללה בפנים אלא רק את הפלסטיק החיצוני. איפה אוכל להשיג? תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte K8N Pro SLI המארז הוא CoolerMaster WaveMaster מסתבר שהשניים לא כל כך מסתדרים ביחד: החוט של המאוורר האחורי לא מגיע עד לקונקטור שלו שממוקם ממש בצד השני של הלוח (קרוב יותר לקידמת המארז) איזה פוצים ה- Gigabyte האלה מה עושים , צריך לקנות איזה חוט מאריך ? זה חוט של 3 פינים , אשמח לדעת גם איך הוא נקרא בהגהה המקצועית ?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
עדיף של לוגיטק או מייקרוסופט אבל לא חובה..... בצבעים שחור וכסף ולא צריך דגם משוכלל עם BLUETUTH או כל מיני כאלה.... תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אמרו לי שהקירור שם הסופרנו ממש גרוע, אבל בדקתי וראיתי שיש לו 120MM מאחורה, 120MM מקדימה, ו90MM על הצד. זה דווקא נשמע לי מצויין, וזה אמור להיות מאווררים יחסית טובים. אז מה הבעיה עם המארז הזה?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-