עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by heart hunter,

מה אתם אומרים על המארז + ספק הבא?.... JNC midiATX 400 watt 3 fan 2 X usb 2.0 front ואם אתם יכולים גם תפרטו.... תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  2. אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. או שכדאי לי לשדרג

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by shai_1985,

שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by solo53,

רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by bobby323,

האם כל שלט של ה 360 תואם ל PC, גם כאלו של צד שלישי, האם ניתן לקנות אותו בארץ כבר

7. Started by הוגו היד,

לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה

8. Started by angelos21,

אני עומד לקנות את RADEON 1800XT, ורציתי לשלאול אתכם איזה מבין שני הספקים האלה יחזיק את הכרטיס לביצועים אופטימליים???? Thermaltake TR2 W0070 430W http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4502 או TOPOWER TOP-450P5 450W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 בחרתי אותם לפי התקציב ולפי המלצות של אנשים, מה אתם מציעים לקחת ל1800???

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. Started by solo53,

יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by a-gold,

איך מזהים ממראה חיצוני ספק עם מסילה אחת או שתי מסילות?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by moo2004,

היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
    • 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by nevoy,

שלום! אני מעונין לקנות מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. על איזו מדפסת הכי כדאי ללכת, בתחום של עד 1000 ש"ח? האם יש מדפסות כאלה שמאפשרות את קבלת הפקסים במחשב במקום להדפיס אותם ישר?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by MS-D,

טוב אז ככה , חבר טוב שלי קנה מחשב חדש והוא מטורף על פיפ"א .. הוא רוצה לשחק עם עוד מישהו כאילו GamePad נגד מקלדת אז קודם כל האם כל ה-GamePads מתחברים ל-USB ? ואיפה אפשר ליקנות אותם במחיר זול אבל משהו לא זבל (בין איזה מחירים זה נא וכו'..) תודה מראש חברה !

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. Started by Aries,

אני מקווה שהנושא הזה מתאים לפורום הזה ספק 400W גנרי יחזיק? P4 2.6GHz B 512DDR Gigabyte GA-8IPE1000L Intel 865PE Radeon9800 כרטיס קול 5.1 של קריאטיב שתי HDים DVD של סאמסונג Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW ומארז עם 5 מאוררים יחזיק כזאת מערכת?

15. Started by GENERAL,

ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC במארז מקום ל-5 מאוורים בתצורה הבאה: 2 מאווריי 80מ"מ מלפנים. 1 80 מ"מ מאחור ועוד אחד 60 מ"מ מאחור. 1 80 מ"מ בדלת המארז (מגיע עם המארז). 4 מקומות של 5.25. 7 מקומות של 3.5 ללא ספק כוח.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by trxman,

שלום לכולם אני מרכיב כרגע מפרט מ KSP, וכפי שידוע לרובנו - הספקים שהם מציעים לא מי יודע מה, והאנמרקס יקרים מידיי. חשבתי על FSP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4361&ref_id=bazman ואולי , Samurai. אבל, הבעייה היא שאני מזמין את המחשב מ KSP, אם המארז והספק יגיעו מנועה, אז לדעתכם KSP יוכלו להרכיב את המחשב? כי אני לא בדיוק הולך לבנות את המחשב לבד

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. אני לקראת קניית מחשב - ורציתי לדעת, כי אני לא זוכר ממש.. האם הוא משמיע רעשים גם שהמכסה סגור. ואם כן אפשר לכבות את המאווררים \ לקנות את הסמוראי של אותה חברה ולהוסיף מאווררים איכותיים? תודה..

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. כולל streaming, motion detection , וזה אמור מותאם לעינית הדלת Peephole אפשר כיוון? :-)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by the_rock100,

שלום חברים אני רוצה לדעת על איזה מדפסת כדאי לי ללכת תודה

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. Started by solo53,

מארז זה הוזכר בעבר אך פשוט לא מוצא זה אמור להיות מארז גבוהה עם 6 מקומות לכוננים בגלל שמארז זה מיועד במקור ל P3 אין לו בחזית חיבורי USB קניתי בעבר מתאם USB שמיתחבר בחור של הפלופי האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא גם את זה תודה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by genia,

טעות למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. האם הספק במארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3049 יחזיק מערכת שמבוססת על core 2 duo 6400, 7600gt , שני דיסקים קשיחים, שני קונני cdr\dvdr? עד כמה המארז טוב מבחינת קירור?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים