עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by chaplin81,

היי אנשים, אני מחפש משדר סאונד (אין לי מושג אם יש דבר כזה בכלל..) חיבור יציאה מהמחשב (יציאת סאונד) לכניסה של ריסבר. החיבור צריך להיות אלחוטי! קיים דבר כזה בשוק? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי סורק תמונות של Mustek ולעיתים קרובות שאני סורק תמונות אני רואה פסים פסם על התמונה שאני סורק, למה!?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by moo2004,

היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  4. Started by genia,

טעות למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by sefid1,

אני מתלבט איזה גיימפאד לקנות. איך זה? (Logitech® Cordless Rumblepad)

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by kindermaN,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=11989 האם הוא תומך עברית? או שלא?

8. האם המקלדת הזאת היא עברית ואנגלית השפות שלה .<? ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? והיא טובה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by tamir245,

היי חבר'ה. שוב צריך קצת המלצות. ראיתי את הסט הנ"ל במחיר שנראה די סביר - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2944 האם יש איזשהוא מישהו עם הסט הנ"ל שיכול להמליץ בעד\נגד?האם יש המלצה לסט אחר בתקציב הנ"ל?כדאי ללכת על האלחוטי או לחפש סט חוטי?כמה זמן הסט עובד ללא טעינה?איך טוענים אותו אם צריך? סה"כ השימושים שלי הם די פשוטים - גלישה,סרטים,משחקים לא באדיקות רבה. עד עכשיו אני משתמש כבר 4+ שנים במקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט+עכבר אופטי GPT. הסט מיועד לשימוש בנייח ואולי בעתיד יעבור לתחנת עגינה של הלפטופ שלי. חוץ מזה גם ככה אני מתכנן לקנות לנייד את הV470 של לוג'יטק אז כרגע הסט מיועד בראש וראשונה לנייח.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  10. Started by hellforce,
    • 0 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by NuKe007,

כמו בכותרת, על איזה ספק הייתם ממליצים שיהיה זול ככל האפשר ועם זאת משהו עם שם שאני אוכל לסמוך עליו שלא מחר בבוקר אני אצטרך לקנות חדש בגלל שאני אשמע רעשים מהמאוורר שלו

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by yanivsk,

תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  14. או שכדאי לי לשדרג

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by הוגו היד,

לא מצאתי ב-zap מעגן שמתאים ספציפית למחשב שלי - compaq evo 620c, אפשר לקבל קישור לחנות שמוכרת משהו כזה התוכלו לתת לי טיפים לגבי סוגי המעגנים לפני שאני קונה תודה

16. Started by uvs,

עד 300 שקל גג לשיחות וידיאו בסקייפ בעיקר

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. כל כמה שניות כתוצאה מהעבודה של המחשב המארז רועד (אבל רעידות ממש קטנות, שטחיות) ועושה רעש גדול מאוד ומעצבן מאוד. אני יודע שזה המארז כי ברגע שאני שם עליו את היד הוא מפסיק עם הרעש וחוץ מזה אפשר להרגיש ולשמוע שהוא עושה את הרעש. יש למישהו רעיון על איך אפשר לעצור את זה? כי אני משתגע הרעש המעצבן הזה למישהו הייתה את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  18. שלום יש לי בעיה בהפעלת המודם!! יש לי מערכת הפעלה XP מצאתי דריברים עדכניים ונכונים, במנהל ההתקנים כתוב שההתקן פועל כראוי אך שעושים שאילתה למודם הוא כותב "תגובת המודם נכשלה , ודא כי המו מחובר כראוי וכי הוא פועל. ודא כי הפסיקה עבור היציאה מוגדרת כראוי" איך אפשר להגדיר פסיקה והאים זו הבעיה? תודה מראש שי יומן השאילתה. 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\tapisrv.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdm.tsp, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\unimdmat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:\WINDOWS\system32\uniplat.dll, גירסה 5.1.2600 01-02-2006 00:05:27.343 - קובץ: C:…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. http://www.doomedpc.com/images/reviews/geniusmouse/large/mouse6.jpg זה חשוב במשחקי רשת? מאוד חשוב?

20. Started by a-gold,

איך מזהים ממראה חיצוני ספק עם מסילה אחת או שתי מסילות?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. מחשב נייד ללא יציאת s-video...... איך ניתן לחבר לטלויזיה ? חייב לשלוח מפרט או דוגמה דחוף לחו"ל תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  22. EasyDisk® MagicStar MP3 Player USB: http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=199&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=297&V_ID=750 שווה? הנגן הזה טוב? למישהו יש ביקורת או משהו?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי 500 שקל ( רק 500 ) לקנות מארז + ספק. אני יודע שזה נושא מאוד מאוד חשוב אבל התקציב נמוך אין מה לעשות. רציתי לדעת מה ההצעה הכי טובה בשבילי למערכת הזו: AMD 3800x2 AM2 אני חושב שהוא 65W ASUS M2N-E AM2 1 gb ddr2 667 7600GT צורב DVD כרטיס רשת PCI וכנראה 2 מאווררים 120MM.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי של מייקרוסופט ואני לא יודע באיזה דגם לבחור.. ראיתי שיש דגם של גיימרים ויש דגם של BLUETOOTH... על מה הייתם ממליצים...?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים