ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
-
איך המקלדת והעכבר האלה? Logitech Media Keyboard - ¤170.00 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE - ¤200.00 למחשב שמיועד למשחקים ? הם איכותיים או שעדיף משהו אחר? תקציב לציוד הקיפי עד 350 שקל + - עדיף כבר אלחוטי או שבמחיר כזה אי אפשר להביא אלחוטי ברמה? ואלה מצויינים בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קנו לי Logitech G5 באמריקה, איך כדאי לי לחלק את הDPI?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו התנסה פעם עם טלווזיה ניידת, כזו שאפשר להחזיק בכף יד, עם מסך קטן, 2-5 אינטצ`? איך האיכות? האם רואים טוב? ואיזה ערוצים אפשר לקלוט?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
למה מיהרו להעלים את הדגמים של הצורבי DVD של LG4167 ומטה מהחנויות ובכלל? והכניסו את DVD-RAM GSA-H20L הרי זה אותו מהירות בדיוק
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
המטרה היא לחבר את המדפסת לראוטר שלי, גיליתי שצריך בשביל מדפסת שלא משתמשת במחשב בשביל ההדפסה והמדפסת הנוכחית שלי (deskjet 940c) היא כן כזאת ולכן היא לא עוזרת לי. תקציב עד 700 ש"ח, עדיפות גבוהה לhp.
-
אני הולך לעשות OC כבד ורוצה מארז כמה שיותר מאוורר,ספק כבר יש לי (TP430).
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מחשב נייד ללא יציאת s-video...... איך ניתן לחבר לטלויזיה ? חייב לשלוח מפרט או דוגמה דחוף לחו"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לילה טוב לכם. אני צריך המלצה על ספק אשר יחזיק לי את המפרט הבא: מארז SP MIDI ATX Presscot 400w - USB, 1394 מחיר 240 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 Bit 3000 מחיר 1017 ש"ח לוח אם EPOX 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S - ATA + LAN מחיר 581 ש"ח כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI מחיר 940 ש"ח ד.קשיח WD 120Gb 7200rpm 8Mb S - ATA מחיר 530 ש"ח זיכרון KingSton DDR 512Mb 400MHz PC3200 CL2.5 מחיר 590 ש"ח כוננים LG CD x52 מחיר 95 ש"ח Mitsumi 1.44 מחיר 42.74 ש"ח *מחירי המוצרים לא כוללים מע"מ מחיר כולל 4360 ש"ח כולל מע"מ. תודה מראש אלדד. ;D
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היום הלחצן הימני של העכבר שלי מת (Microsoft) , ואני צריך לקנות עכבר חדש. חשבתי על העכבר הזה של לוג'יטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2887 אוליי יש הצעות טובות יותר?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
עכבר איכותי + גלילה לאורך ולרוחב המקלדת טובה ואין צורך בכפתורים מיוחדים תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כיצד מחשבים כמה המחשב צריך? איזו חברה לספקי כח מומלצת? יש לי מחשב עם 5 HD, כרטיס מסך איכותי ביותר, המחשב משמש כעמדת עריכה לוידאו תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שולחני (ראה מפרט) ומחשב נייד (DELL INSPREON 2200). אני מענייון לקנות עכבר ומקלדת אלחוטים בתקציב של 250-300 ש"ח. כאשר המקלדת תחובר למחשב הנייח והעכבר למחשב הנייד. לא מתוכננים לעבוד במקביל. האם זה ניתן ? האם הDELL יתמוך בעכבר אלחוטי ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840 אני מחפש איוורור טוב ל754(לא משהו רציני כי לא עושה OC), פשטות ונוחות. האם זה זה?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי עד היום OCZ 450 שאתמול הלך לעולמו, אז שמתי את הספק סנשיין שבא לי עם המארז (גם של סנשיין ) התחיל לקפוץ (כאילו השמיע תיק והמחשב עשה ריסטרט) אז ניתקתי את כל מה שלא חייבים במחשב (CD,פלופי, אולטרה וכדומה) וזה לא עושה בעיות אבל ברגע שאני מחבר משהו חזרה זה מקפיץ את ההארד דיסק אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ואמרו לי שיש לי אחריות לעוד 16 יום , ושאני ישלח להם והם יבדקו אותו. הבעיה זה שהוא פועל (אם הוא לא תחת עומס), אז הם בטח לא יחליפו לי :-\ מה עושים? ד.א כמה עולה להביא ספק מחו"ל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאפון Samsung e720 אני רוצה להעביר שירים מהמחשב לפאלפון דרך ה Bluetooth . אני צריך לקנות את הBluetooth שמתחבר למחשב ב USB?(דוגמא : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1441/1628.php) ואיך אני מעביר? ואיזה אתם ממליצים לקנות-עד כ 200 שח ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
המדפסת של EPSON דגם STYLUS PHOTO RX425 החלפתי צבע ,בדקתי שהצבע תואם את דגם המדפסת. לא נראית כמו בעיית חומרה כי לפני תחילת ההדפסה אני מקבל הודעה :"PRINTER IS READY TO PRINT" המדפסת מתחילה לעבוד ותהליך ההדפסה עובר כרגיל ,ללא הפסקות ,ללא רעשים מיוחדים שלא היו בעבר ניסיתי כמה פעמים ,ניקיתי את ראש הטונר ,שום דבר לא עוזר יוצא דף חלק מה מומלץ לבדוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-