ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
באיזה פאד אתם משתמשים? פשוט יש לי מאותם העכברים שלא אוהבים שולחנות. צריך אחד טוב. האם יש פאד עם תעודות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה : כיום יש לי את המקלדת אינטרנט של מיקרוסופט עם ה BCK FORWAD STOP MAIL SEARCH FAVORITES HOME MY COMPUTER CALCULATOR SLEEP למחשב החדש אני קונה מקלדת חדשה אבל לא מתכוון להשקיע ב150 ש"ח אז אני קונה משהו של GENIUS ראיתי שיש מקלדת עם שם מספרים ב80 ש"ח ומקדלת ל98 ב40 ש"ח מה יכול להיות ההבדל בינהם ? עדיף לקחת את הקיימת לחדש ולשים ג'ניוס בישן ? חחחח ... מקלדות ... מה לעשות אפשר לחסוך קצת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי צורב סקזי, ונראה לי שהוא גוסס, חיפשתי צורבים באתר חומרה, ובאחד מהם היה כתוב שהצורב מותאם לסקזי 3, מה זה בדיוק? ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה? כל מידע על צורבי סקזי יתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את הביקורת ל"השוואת פדים לעכבר" ונורא התרשמתי. http://hwzone.co.il/reviews/pads_roundup/ אבל לא מצויין מי מוכר או משווק מוצרים אילו בארץ. בכל מקרה אני מחפש את XRayPads Aqua3 , איפה אני יכול לרכוש את המוצר?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שאלת תם - מה ההבדל בין עכברים שונים? במה מתאפיין ההבדל? לי יש עכבר פשוט USB של לוג'יטק, יש לי אותו כבר 4 שנים והוא מצוין ומאד נח מה מיוחד יותר בעכבר לייזר או בכל העכברים היקרים יותר מהסטנדרט? (שלי עלה בזמנו 100 ש"ח היום כאלה עולים בערך 45 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
הG500 שלי רץ מצוין גם על עיתון וסתם דף לבן ללא קפיצות ובורות. יותר מזה, נראה שהפד יכול לזוז ביחד עם העכבר בתנועות מהירות, לא? אני מפספס משהו?
-
- 18 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
המחשב שאני שוקל לקנות עולה בארץ 6,400 ש"ח ב-KSP שזהו המחיר הזול ביותר. בחנויות אחרות הרבה יותר. אותו מחשב בדיוק יעלה בארה"ב 4,800 ש"ח. האם שווה לחסוך 1,600 ש"ח בקנייה. מה קורה עם רכיבים שנקנו בארה"ב מבחינת אחריות מקומית? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה אני יכול לראות סרטים מהמחשב דרך הטלויזה בסלון? כמובן שיש לי כרטיס טלויזיה..
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שאני מתקין את המדפסת המחשב אומר לי להוציא תUSB.אני יכול להוציא מהמדפסת את הUSB? זאת אותה פעולה או שחייב להוציא מהמחשב את הUSB?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שאני רואה על עכברים בחנויות "NANO" זה אומר שהמקלט USB של העכבר קטן יותר ? או שזה גם טכנולוגיה חדשה שמשפרת את איכות הקליטה בעכבר ?
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת לקסמרק בתקן USB אבל מקבל שגיאה: printer driver was not installed . the specified print monitor is unknown ניסיתי להתקין דרייבר סתמי של HP וזה היצליח לי what the f--k is going on????
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מדפסת רשת מסוג HP Photosmart 2613. במחשבים שיש בהם מערכת הפעלה Windows XP Pro מתקבלת שגיאה בהדפסה. כאשר אני מנסה להדפיס ממשתמש פשוט (לא אדמיניסטארטיבי) מתקבלת הודעת שגיאה וההדפסה לא מתבצעת. This document failed to print יש לציין שבמערכת הפעלה Vista אין לי כל בעיה בהדפסה ממשתמש פשוט. האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה? תודה, מושיק לוי
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
מאחר שעם כל הכבוד ל Mad Onion ול פיסי מארק שלהם, אני סומך על מספרים מוחלטים ;D בואו נעלה תוצאות של HDTACH לכאן (הנה קישור ישיר לתוכנה,קצת פחות ממגה אחד) ונראה איזה הארד דיסק הכי חזק...!! (לא לשכוח לעשות דיפרגמנטציה לפני הבדיקה...) יאללה אני ראשון (זה ההארדיסק המעפן בעבודה שלי..)
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 2000 + FAN 1,047 ש"ח Mushkin 256 ddr 2100 basic 418 ש"ח Hercules Gamesurround Fortissimo 256 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 629 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 479 ש"ח Gigabyte GA-7VRXP 640 ש"ח A-OPEN QF48 300W 345 ש"ח סה"כ 3,815 ש"ח מה אתם אומרים? התקציב שלי זה עד 4000 לא יותר מזה ואם אפשר להוריד, אז אשמח.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב,הגיע הזמן להחליף את הMX518, הSIDEWINDER X6 ואת הSS QCK + המזדקנים והשחוקים. יש המלצות?עד אזור ה1000 ש"ח,בעיקר לגיימינג ולכתיבה מרובה .
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם! נמאס לי ששום התקן USB מהיר מודרני לא מסתדר עם המחשב שלי. אני רוצה לשדרג ליציאות USB 2.0, אך לא ממש יודע מה לעשות, ואיך לבדוק את המחשב. יש לציין שהוא לא כל כך ישן, בן שנתיים בערך, עובד עם חלונות XP -פרו, וכולל 4 יציאות USB 1.1 מאחור, ושתי יציאות כאלו בפנל הקדמי. לוח האם: מתוצרת VIA, אך אין לי פרטים נוספים, לא על הצ'יפסט וכו'. איך אפשר לדעת? האם יש צורך בפתיחת המחשב באופן פיזי ובדיקה של הרכיבים? מה אפשרויות השדרוג שלי וכמה זה עשוי לעלות?? אנא עיזרו! תודה
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן, יש לי עכבר די פשוט כבר כמה שנים, אופטי וחוטי של מייקרוסופט ואני מחפש לשדרג קצת את איכות החיים שלי על המחשב. מצד שני, אני לא גיימר גדול ככה שאין לי טעם לרכוש משהו מאוד מתקדם, אני מחפש המלצה גם בעניין הזה וגם בעניין מקלדת ופד. יש לי מקלדת פשוטה של לוג'יטק וגם פה אני מחפש שדרוג, ופד די פשוט לעכבר, עם סיליקון מגביה כזה. ראיתי באתר של לוג'יק פי.סי שיש להם שם מבצעים על עודפים של עכברים ומקלדות של לוג'יטק, הייתי שמח לקבל המלצה לשדרוג מתוך מה שמוצג שם במבצע, הנה הלינקים: עכברים: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=mou-out מקלדות: http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=key-out במקלדות מה שראיתי ותפס אותי היה ה-Wave Keyboard למרות שאני ממש לא משוכנע שאני …
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
צריך המלצה לחנות מחשבים זולה ואמינה באזור המרכז, עדיף אחת גדולה או רשת חנויות, שיהיו בעלי הצע גדול של מוצרים מחברות שונות ;D
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אוקיי, המפרט הבסיסי הנוכחי שלי הוא (אני לא יפרט את הדגם המדוייק של כל דבר...) MSI MS-6163 (i440BX) pentium 500Mhz voodoo 3 3000 HD לא זוכר תדגם אבל זה 12 ג'יגה של WD החלטתי (מחוסר ברירה) לשדרג אותו. דבר ראשון אני מוסיף עוד HD כי אני צריך הרבה יותר נפח. מה שאני צריך זה HD של 60 ג'יגה ו7200 RPM כמובן, ולא נראה לי שהלוח שלי תומך בATA בכלל, אז זה לא משנה. ב-X יש את MAXTOR 60GB -7200 RPM - ATA 100 ב209$ (1120 שקל). ב-Y יש את Maxtor 60GB 7200RPM ב153$ (832 שקל). איך זה יכול להיות? אצל Y לא מצויין ATA, אבל לא נראה לי הגיוני שHD חדש יהיה בלי ATA, אז למה זה עולה הרבה פחות? זה קורה גם עם סיגייט SG Barracuda IV - 60 GB (ST360021A) - 7200 RPM - ATA 100 ב-X עולה 820 שקל Seagate 60G…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה חשבתי לשדרג את המקלדת שלי, כרגע יש לי מקלדת מיקרוסופט סטנדרטית בעבודה (תכנות) ומקלדת מכנית זולה (RK G87) בבית. ההבדל מן הסתם מורגש מאוד, אפילו שמדובר בסוויצ'ים חומים לא מוכרים. העניין הוא שרוב היום השימוש הוא במקלדת של העבודה וחשבתי לשדרג את העניין כדי שיהיה יותר נוח וכיף להשתמש לא ניסיתי יותר מדי סוויצ'ים אז אין העדפה, אבל נראה לי שהכחולים יהיו לי רועשים מדי (או לחברי הצוות, אם וכאשר נחזור למשרדים) אין מגבלת תקציב, אבל לא בא לי להוציא סכום רציני אם אפשר להשיג את אותה התחושה בחצי מחיר ורק יחידי סגולה יחושו בהבדל, לא נראה לי שאני שם (עדיין, אולי בהמשך) במצד אידיאלי הייתי קונה את drop shift רק בגלל הnumpad שחסר לי לפעמים…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום. מעוניין לשדרג את כל הציוד ההיקפי שלי, יש לי כרגע מקלדת זולה, razer deathadder וsteelseries qck+ העכבר והפד כבר שחוקים, ואני רוצה על הדרך להשתדרג למקלדת מכנית. חשבתי על הציוד הבא: מקלדת K70 של CORSAIR (הזמנה מחו"ל), שמעתי עליה רק דברים טובים, הבעיה היא שזה יותר קצת יקר. אם לא 70 אז K60\K90 אבל קראתי הרבה תלונות על מקשים שמפסיקים להגיב בפתאומיות ודווקא 2 הדגמים האלה לא מומלצים. להחליף עכבר ופד ל CM Storm Spawn + Corsair MM200 כמה שאלות: האם הציוד שבחרתי הוא טוב, או שיש ציוד יותר טוב\משתלם\עדכני? מקלדות מכאניות באותו טווח מחירים שיותר מומלצות, עכבר חדשני יותר.. וכו' האם באיזושהי חנות בארץ מוכרים את corsair vengeance k70? אם לא כרגע אז בעתיד? כי אני חושב שראיתי אותה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכבר כתבתי פה בהתחלה ניסיתי לחבר את המחשב עם שני הHD על הPRIMARY והCD והצורב על הסקנדרי מה שגרם למחשב לא לזהות את הצורב (הצורב היה על מאסטר). אז חיברתי רק את הדיסקים ואת הצורב (בלי הCD) אז הוא עבד אבל תקע הרבה את המחשב. אז התקשרתי לכלנית והטכנאי שם אמר לי לשים את הHD החשוב יחד עם הCD והHג המשני לשים עם הצורב. זה בכלל לא עבד ונאלצתי לעבוד ב-SAFE MODE בשביל להשתמש במחשב. אז עכשיו חזרתי לאפשרות השניה(שני HD וצורב) אבל עדיין המחשב נתקע לפעמים. מה אני צריך לעשות כדי לחבר גם את הCD וגם את הצורב. נ.ב. הצורב הוא Plextor PX-W2410A. ואני משתמש ב-NERO
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז אני מחליט שלא ללכת על RADEON סופית... המלצתם לי לקחת GEFORCE3 של LEADTEK יש את זה בכלל בארץ? איפה ניתן להשיג את זה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה כרטיס מסך חדש (msi gf4 ti4600) ויש לו כרגע asus v7700 gf2 gts 32mb ddr בלי יציאה לטלוויזיה לי יש כרגע asus v7100pro gf2 mx400 64mb sdram עם יציאה הוא יעביר את הgts שלו למחשב המשני שלו אז אמרתי לו אולי נחליף הוא אמר שזה בסדר אבל שאני אחשוב על זה כי אני מאבד את היציאה לטלוויזיה......... מה אתם אומרים? שווה או לא?
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המסך שיש לי עכשיו הוא ממש מצויין ואני מזה מרוצה ממנו ( SAMSUNG SYNCMASTER 750s 17 אינץ') והציאו מסך של אותה חברה SYNCMASTER 759 במחיר של 500 שקל בערך מישהו מכיר את המסך החדש והאם הוא שווה משהו ומה ההבדלים בין הדגמים.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-