ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מדפסת של HP ו רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון ו/או יכול להמליץ לי על חברה או חנות לדיו חלופי למדפסות HP. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת טובה שתשמש אותי גם לעבודות באונ' וגם להדפסת תמונות, המהירות פחות חשובה לי. חשבתי על קנון IP4000 אבל אז צצה לי שאלה.... מה ההבדל בינה לבין הIP3000? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה ו/או להציע לי על מדפסת אחרת תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייד (Toshiba satellite) כניסת אינפרא אדום (עם צי'פ SMC IrCC) ואני רוצה לשלוט על המחשב בעזרתה ובעזרת שלט אוניברסלי. במנהל התקנים של WINXP כתוב שהיציאה היא על IRQ3 וDMA1, ונראה לי שכתוב שם שזה בכניסת SP1 (אולי serial port 1 או משהו כזה) אנימנסה להשתמש בUICE וגם בWINLIRC ללא שום הצלחה, התוכנות פשוט לא מצליחות לקבל אותות מהשלט... WINLIRC יכולה לקבל רק דברים שמתחברים לכניסות COM וכך גם UICE. נסיתי את כל הCOMים שאפשר לבחור בתוכנות האלה אבל אני לא מצליח לקבל אותות... האם למישהו יש נסיון בתחום הזה? יש תוכנות , אולי מתקדמות יותר, שמסוגלות להשתמש בכניסה שהיא לא COM? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב(לא בדיוק בעיה), קיבלתי מכשיר שנותן לי לדבר עם הטלפון במחשב שזה מעוד נוח לכל התוכנות דיבור. אבל מיכיבן שאחד מהחיבורים למחשב או החיבור האדום(של המיקרופון). ואז נוצרת לי בעיה וגם שאני משחק אז אני צריח לדבר לתוך הטלפון. חשבתי אולי משהו יוכל לעזור. אני חשבתי אולי יש מפצל לתקע האדום במחשב אל אני לא בטוח ולא יודע איפו ליקנות את זה אז בבקשה עיזרו לי בבקשה :s05: :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט עם מיקרופון מובנה שמצלמת באיכות טובה בסביבות ה-200 ש"ח. עדיפה כזאת שיכולה להתלבש על מסך LCD בעובי עבה של איזה 5 סנטימטר. אז מה לקנות? :jump1:
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עדיף של לוגיטק או מייקרוסופט אבל לא חובה..... בצבעים שחור וכסף ולא צריך דגם משוכלל עם BLUETUTH או כל מיני כאלה.... תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת חדשה וחשבתי דדוקא על LEXMARK X6170 למישהו יש אותה אולי הוא יכול לספר לי עליה ? כי אין שום ביקורת עליה בזאפ
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות כרטיס usb 2.0 עם צ'יפסט של NEC באיזור תל-אביב. מחיפוש ב- zap מצאתי רק בפנדה ובלמיר והם רחוקים לי... רק לא להציע לי לקנות עם צ'יפסט של VIA כי כבר בדקתי והם פשוט לא עובדים על הלוח שלי...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה מהם כדאי לבחור?? את הסאנבים טרנספורמר עם 4 מאווררים או את הגלדיאטור של אייטופ שיפה יותר במציאות מאשר בתמונות... מה עדיף מבחינת יופי (ואל תגידו לי טעם אישי..), ומה עדיף מבחינת שקט?? נ.ב כמה קטודות צריך לשים כדי שהגלדיאטור יהיה מואר יפה??
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לאיזה מתח אני צריך לשאוף והאם מה שיש לי הוא טוב ואם לא, אז למה ואיך אני יכול לסדר את זה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה, אבל זה חשוב לי (חוסר מקום) הייתי רוצה לדעת מה הגודל (אורךXרוחב) של המקלדות מדגם KB-21e ו - KB-16e , ראיתי פשוט שלהרבה פה יש כאלה ואני לא מוצא את המידע הזה באף מקום ברשת. ודבר נוסף.. מישהו התנסה עם KB-19eNB? היא נוחה? מצ"ב הלינק http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2668&CatCode=123
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמה ש: 1) כשלוכדים תמונה היא תועבר בclipboard אוטומטית. 2) תהיה אפשרות בתוכנה המצורפת לשנות את שם הקובץ בו נשמרים התמונות לדוג' zeoXX.jpg ( שXX מס' התמונה) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כאשר המאפיין החשוב ביותר שאני מחפש בו הוא שהוא יהיה נטען ויבוא עם מטען משלו (שלא יהיה צורך להשתמש במטען חיצוני לסוללות אצבע). מלבד ה-MX1000 (שקראתי את הסקירה המצויינת עליו פה באתר) איזה עוד עכברים מומלצים נכנסים לקטגוריה הזו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
סקירה על ספק הכח של AOPEN 700W http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1841
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Webcam, יש להורים שלי את ה - Logitech Quickcam Pro 4000 והיא ממש טובה, אך היא גם יקרה, רציתי לדעת איך ה - Quickcam Zoom בהשוואה אליה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו בטרם עת של הכפתור השמאלי בעכבר שלי אני צריך המלצה לעכבר אופטי\לייזר ואלחוטי תקציב 200-300 (מה לעשות יש מיתון : ) אני נורא מתפתה לקחת של מיקרוסופט כי אני אוהב את העיצוב שלהם אבל העכבר הנוכחי הוא של מיקרוספוט ואני מעדיף ללמוד מטעויות ...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? הרבה זמן שלא הייתי פה... תראו קניתי מעיבר של 21pin ל rca ושאני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה על ידי הtv uot דרך כבל svido למעביר ומהמעיבר לטלויזיה זה לא פועל לי המחשב לא נדלק עכשיו יכול להוית שהמעביר דפוק? ניסתי את הבננות של הממיר לחבר דרך המעביר ופעלו טוב מאוד ההיכות לא ממש נקייה הייתה אבל פעל. עכשחן השאלה שלי האם יש סיכוי שהמעביר דפוק? או שאני אמור לסרוק תכנות?למרות שלא נראה לי הגיוני שחיברתי את המחשב לטלויזיה שיש לי שם כניסה כבר מותמאת ל svido לא הייתי צריך לסרוק כי זה פועל לי בתחנה av. או שהקבל svido שלי דפוק? תודה רבה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית עם מסך נפתח LCD שאר הפרטים מה שתבחרו רק שאלה : כל מה שאני מצלם זה על גבי כרטיס זכרון? יעני עם 128 מגה אני בקושי מצלם חצי שעה\:? תנו לי המלצות למצלמות בטווח מחירים הזה בבקשה :]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות שהכפתור שפותח את מקשי הF יפעל אך שאני מעלה את הWIN כדי שאני לא יצתרך לפתוח באופן כול פעם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם שמתאים ל P3 שיש בו כרטיס קול וכרטיס רשת (5pci 3 dimm(sdr) ata100 atx ) וגם אני רוצה לקנות מאוורר למעבד משהו פשוט וטוב וכמובן זול תנו לי הצעות בקשה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה למישיש את זה ויכול לשלוח לי אול להביא לי איזה לינק
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בטוח שיש כזה דבר. רק אני לא יודע עליו. אז בבקשה מי שיודע על אתר מחשבים לא ישראלי המוביל גם לישראל שיענה בבקשה. חייטין.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הדרעעברים החדשים של ASUS ה 23.11 (ממה שפורסם בחדשות האתר לפני כשבועיים) ויש לי בעייה , הוא לוקח בתור DEFAULT תדר רענון של 60HZ בגרסה הקודמת של ASUS שהיית לי ה 6.31 היתה אפשרוץ לכוון לכל רזולוציה תדר רענון DEFAULT , מה שמאוד חסר בגרסה החדשה. אם למישהו יש מושג Let Me KNow
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
משהו מכיר תוכנה לספירת fps בריל טיים ? אם כן אז מאיפה אפשר להוריד ?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-