ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל בקלות להתאים את הכפתורים הנוספים של המיקלדת (כמו: מוסיקה,אינטרנט,דואר וכו'...) לאיזה תוכנה שאני רוצה. כמו שציינתי בכותרת החברה היא (BELKIN (F8E858-BNDL
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ערב טוב , אתמול רכשתי פד חדש ל G5 שלי - Razer exactmat... אך מה ? הפלא ופלא ,ב control side העכבר פשוט לא מגיב , וב speed side - הוא מגיב , כל עוד אני לא מזיז את העכבר מהר מאוד או לחלופין מצד לצד בזריזות . כמובן שווידאתי שהבעיה הינה בפד ולא בעכבר ע"י השוואה עם המשטח הישן . לפני כמה שנים נתתי צ'אנס ל steelpad s&s שבו ה G5 הגיב מעולה (אולי כי הוא היה מתכתי לעומת הרייזר שהוא מפלסטיק עם ציפוי שקר כלשהו) , אך פשוט לא התרגלתי לשחק בלי 'כרית' לפרק כף היד - וכתוצאה מכך מכרתי אותו . אז מה גיימר שחפץ בפד איכותי ולא יכול בלי כרית תמיכה אמור לעשות ? חשבתי לקנות razer vespula , אבל כמה כבר אפשר לזרוק כסף לאוויר ? בנתיים , משנת 2003 , אני משתמש בפד בד עם 'כרית' , שהוא אגב , מ…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, זו הפעם ראשונה שאני מתכנן לרכוש מקלדת מכנית, למטרת גיימניג והקלדה נוחה (אופיס למשל). קראתי אתמול את הדיון הנעוץ שיש כאן ("מקלדנות מכניות - ריכוז מידע"). לפי רוב המלצות שראיתי (תקנו אותי אם אני טועה) מקשי Cherry MX black מתאימים לגיימרים וה brown מתאימים יותר להקלדה נוחה או שילוב של שניהם (גיימניג + הקלדה ליום יום). האם בחירה של Corsair K70 RGB Cherry MX Brown מתאימה לשימושים שלי? ראיתי שיש גם מקשים חדשים, למשל Speed ו- Slient , שאני לא מכיר אותם. התקציב פלוס מינוס הוא 700 שקל, במחיר של המקלדת שציינתי. אשמח להמלצה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
אם יש סט בטווח המחיר הזה זה יהיה מעולה ואם לא אז רק עכבר טוב, מקלדת נקנה משהו פשוט...
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ZENBOOK PRO של אסוס ולו 4 רמקולים כאשר 2 מהם נימצאים מיתחת למחשב השאלה היא איך להגדיר נכון את הרמקולים ככה שאני יקבל את המקסימום מהם לבינתיים מצאתי 3 אפשרויות אם יש יותר אשמח לשמוע: stereo הרמקולים שלמטה משדרים כמו האלה שלמעלה subboofer הרמקולים שלמטה ביחד משמשים כ subboofer quadro כל רמקול עובד בניפרד האם יש עוד אפשרויות או מה להתקין או מה כדאי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס על דף גלוסס תמונות אני רוצה שזמן הדפסה יהיה מהיר , ושהדפס לא תהיה כמו תמונות שמפתחים בחנות צילום על איזה חומר אני צריך להדפיס?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1008691834&start=0]תוכנה[/link] על ידי YuvYuv
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי בשעה טובה קניתי מצלמת רשת VX6000. התמונה שהיא מציגה די רועשת בתנאי תאורה רגילים ובנוסף נראה שיש מספר פיקסלים מתים. המצלמה תקולה? ניתן להחליף במיסגרת אחריות? זו מצלמת הרשת הראשונה שלי כך שאני לא מבין כלכך בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח כולל חריגות של עשרות שקלים בודדות, לא יותר. כמה דגשים: *שיהיה ארגונומי (כמה שפחות ייעשה נזק לכף היד בשימוש ממושך). *נוח לתפעול *לא קטן מידי ולא גדול מידיי (שלא יהיה בגודל של העכברים השולחניים). *אלחוטי תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בבקשה למישיש את זה ויכול לשלוח לי אול להביא לי איזה לינק
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא הכי מתמצא בציוד רשתות אז יש לי שאלה, אני עובר כרגע דירה והראוטר הנוכחי נשאר בדירה הנוכחית - אז צריך לרכוש ראוטר להקמת רשת ביתית אלחוטית. אמור להיות דגש בעיקר על המחיר - סביבות ה100שקלים נראה לי הגיוני, מצאתי את הדגם הזה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696850 אין לי יותר מדיי דרישות כי אני לא בקיא בזה יותר מדיי - חשוב רק שיהיה עם ממשק משתמש ידידותי ושיתן מגוון אפשרויות להגנה/הצפנה על הרשת (WPA/WEP/MAC Filter וכ"ו..) אשמח לעזרה והכוונה בנושא, תודה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
מדפסת של brother יש דיו מלא גם של שחור וגם צבעוני , אבל זה מראה לי שהדיו הצבעוני ריק למרות שהם מלאים לגמרי ולא נעשה בהם שימוש, הוצאתי והכנסתי ועדיין אותו דבר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום עם קופסת מיתוג VGA ו PS2 + קומבו מקלדת ועכבר לוגי'טק בני 12 שנה שלאחרונה העכבר מזייף...אלחוטים/ + עבודה על 2 מסכים במקביל. לאחרונה שודרגו המחשבים והמסכים..... מחפש המלצות לקומבו עכבר + מקלדת אלחוטים מומלצים וטובים - לעבודה של גרפיקה. + קופסת מיתוג חדשה אמינה שתתמוך בקומבו של העכבר מקלדת אם הם דרך USB + בחיבור HDMI לפחות או הכי טוב DP עבודה על 2 מסכים במקביל - המסכים החדשים לעבודה של גרפיקה שהיום הם על Display PORT אבל לא עוברים דרך קופסת המיתוג בשביל שלא תרד באיכות. קופסת מיתוג ל 3-4 מחשבים.... אם יש המלצות ממי שמכיר אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
בכתבת התרשמות זו נעסוק בחווית השימוש של עכבר קומפקטי אלחוטי חדש לגיימינג מבית Corsair - ה-Katar Elite Wirelessלכתבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
- 1 follower
-
-
סידרתי לא משנה כבר תדוה בכל מקרה הממ לא יודע אם זה מתאים לפה לא מצאתי פורום אחר. אוקי יש לי מדפסת לא משנה הדגם הבעיה היא שיש לי "עבודה" שלא הודפסה והיא נמצאת במצב של "Deleting - Printing" המדפסת לא רוצה להדפיס אותה וגם אני לא יכול לבטל את אותה ככה שזה תקוע לי באמצע ולא נותן להדפיס כלום. הנא תמונה: http://img64.imageshack.us/my.php?image=bla3dh.gif אין לי משוג מה לעשות ניסיתי ריסט למחשב ניסיתי לחבר את המדפסת ליציא אחרת לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לא מזמן קנינו טלוויזיה 40 אינץ' של סוני (40L4000, לכל המתעניין), וחיברתי אליה את המחשב הישן שלי שיזרים סרטים ישירות לטלוויזיה. אני מחפש שלט שיוכל לשלוט על המחשב (תואם ויסטה), אבל אני חייב משטח מגע או TRACKBALL, או איזהשהוא אנלוג שידמה עכבר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת תמונות לחיבור למחשב, אין צורך בקורא זכרונות ואין צורך במסך LCD על המדפסת. משהו בסגנון המדפסת הבאה:
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הייתי רוצה מדפסת לייזר משולבת (עדיף שחור ולבן), עם חיבור WIFI ויציאה ישירה לפקס (לא דרך המחשב). מה הייתם ממליצים לבית?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לאיטליה ביום שבת, והחלטתי להחליף את העכבר הנוכחי שלי (microsoft intellimouse בן שלוש שנים כמעט) לעכבר איכותי יותר, מדוייק יותר, ונוח יותר. החלטתי לרכוש את הRazer Viper, המחיר שלו הוא כ50 דולר. הבעיה היא, שאין לי מושג איפה להגיד לאבא לקנות כי אני לא יודע איפה יש, האזור הוא אזור ונציה. אם אין את העכבר הנ"ל, ההעדפה הבאה היא הLogitech MX510 (שימו לב, לא mx500). אני לא רוצה שום עכברים אלחוטיים או דגמים אחרים, רק את העכברים הנ"ל. אז אם מישהו מכיר חנות או איזה רשת חנויות גדולה באיזור, אשמח אם תתנו כתובת או לינק או כל דבר. אגב, בדיוטי פרי בארץ לא יהיה אני מניח, וגם אם כן המחיר לא יהיה משהו מיוחד, אבל אולי בדיוטי פרי באיטליה? איך בודקים? בתודה מראש, עקרב.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תביאו ביקורות של העכברים החדשים האלו ....דיון רשמי כזה... ביקורת של gamespot על הG7 : http://hardware.gamespot.com/Story-ST-22472-2675-x-x-x
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ COMPAQ notebook 100 שזה AMD K6 450 ו28 מגה זיכרון (הא??!!), ומשום מה הדרעק הזה עושה בעית עם הסידי רום.. הוא לא נפתח לי וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא נותן לי ת'הודעה הזאת Cyberdrive IDE BUS CD-ROM Device Driver Version 1.94 CD-ROM drive is not ready. (A)bort or ®etry : ואין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשאני לוחץ R הוא לא עושה כלום, וכשאני לוחץ A הוא ממשיך כרגיל אבל בלי סידי רום.. למישהו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? פשוט אין לי ת'דרייברים ואני מפחד למחוק אותו מה-Device Manager... הסידי רום הוא: Mitsumi CD-ROM Controlltr with Double Speed Drive והמערכת הפעלה היא Win98SE
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מי שקרא חדשות באתרי החומרה שלנו גילה שיצאו דרייברים חדשים לוודו בנשי לווינדוס xp אבל דווקא עם המזל המחורבן שלי ההתקנה נתקעת באמצע מישהוא יכול להגיד לי מה זה ואיך לפתור את זה ? ואם כבר אז כנסו ללינק הזה ותגיבו גם שם על מה שהולך http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general&action=display&num=1002332555&start=0
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-