ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אהלן, סט האוזניות שלי ושל אחים שלי הלך, וזה הסט השלישי שמת בזה בערך שנתיים. בפעם הראשונה היו אלה אוזניות לא הכי-הכי שקנינו פעמיים (פעם שנייה לאחר שהראשונות נשברו), אחרי זה השתדרגנו ל-Sony MDR-XD100. עכשיו אנחנו רוצים להשתדרג עוד יותר.. נמאס לנו שהולכות לנו האוזניות - אנחנו לא מתעללים בהן! הן פשוט לא עשויות מחומר מספיק טוב בשבילנו! קיצר, זה מה שאנחנו מחפשים, בתקציב של כ-500 ש"ח, אבל עדיין גמישים כלפי מעלה. [list type=decimal] [*] איכות שמע טובה (כלומר, כמה שיותר טובה) במשחקים, סרטים ומוזיקה. [*] שיהיו נוחות על הראש והאוזניים. [*] שיראו מגניבות (הכי פחות חשוב לנו, אבל עדיין). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חברה אני רוצה לבנות גויטיסק כאילו רק כפתורים , פירקתי את הכבל שמוביל בין מחשב GAMEPORT לג'ויסטיק פתחתי את הצד השני של הכבל ויש שם הרבה חוטים מה כל חוט ואיך אני מגיע למצב שבלוח הבקרה אני אחבר משהו ויהיה כתוב גויסטיק מחובר תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אין לא משש מבין באל-פסקים, אבל השאלה שלי מה המספר של הVA אומר? וכמה זמן בערך כל אל-פסק יחזיק בכל רמה של VA.... דוגמה: כמה יחזיק אל-פסק של 500VA? כמה יחזיק אל-פסק של 850VA? כמה יחזיק אל-פסק של 1000VA? וכמה VA אני צריך בשביל אל-פסק שיעבוד כולה 5 דק' +- בשביל שאחרי שיש הפסקת חשמל אני ישר אכבה אותו, זאת המערכת: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: HIS Radeon X1900 XT 512MB , Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W. Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional X64. Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Samsung Syn…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי מדפסת מסוג hp. רציתי לדעת אם יש הבדל כל כך גדול בין דיו מקורי שאני קונה לדיו לא מקורי (מילוי). מה עדיף לקנות? ומה זה בעצם דיו שממלאים אותו? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק עם 4 צירים ובלי כפתורים אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור גויסטיק 5 צירים ו 3 כפתורים וזה גורם לי לבעיות איך אני יכול לשנות את זה למצב שהוא יזהה אותו כ 4 צירים בלבד ??? תחת בקרי משחק הוא מקבל את השם ADC איך אני מסדר את זה??
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט לאחר שאחרי יותר מ5 שנים עם סט אחר של לוג'יטק הmx הטוב עם המטען לעכבר אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים משחקים ואינטרנט ואני מעוניין בסט אלחוטי עם מטען לעכבר ולכן זה נראה לי הסט האולטימטיבי מה דעתכם על הסט הזה?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD שקורא USB... אבל צריך שה- USB יקרא את הדיסק נייד .. דיסק נייד WD 250 GB כול USB קורא דיסק נייד ? + קורא DIVX וכתוביות בעברית + שאפשר לעשות גודל כתוביות ולשחק שם עם ההגדרות .. איזה DVD הכי טוב ? מכיר מקסימלי 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי סורק תמונות של Mustek ולעיתים קרובות שאני סורק תמונות אני רואה פסים פסם על התמונה שאני סורק, למה!?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איך המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7225 לעומת המארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case ? מי יותר קר/שקט/יותר נפח? ואפשר עוד המלצות על מארזים?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן חברה.. קניתי מארז חדש (מזל טוב לי!! ) - A-top Xblade... והמארז הישן נשאר אצלי... עכשיו, המארז הוא נראה בווווווול כמו ה-אי סטאר אבל אין את הכתוביות האלה של "אי סטאר" למטה... כמה המארז הזה שווה ללא ספק...? 50¤? 60¤? כמה... תודה מראש, עודד ב.
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי הגה LS-USBMX 1\2\3 ובזמן האחרון יש לי בעיות איתו: הוא לא עובד במשחקים , ניראה כאילו שהוא לא שולך שום קלט למחשב למרות שההגה דולק (יש עליו מנורה שנדלקת כשהוא ON) בדקתי במנהל ההתקנים ואין אותו שם (למרות שלפני הבעיה הוא היה שם) במקומו יש שם : התקני מנהל ממשק אנוש (HID) ובתוך זה יש עוד 2 דברים וגם עם הדרייברים - אם אני מתקין אותם או לא שום הבדל למרות שפעם זה הוסיף לי פריט להפעלה המהירה שאפשר היה שם לשנות את האפשרויות של ההגה. חיפשתי דרייברים אחרים לא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת עכבר סטנדרתי שיעבוד טוב (לא מהיקרים של לוג'יטק שעולים 300+ כמו הG5 G7 וG9) עכבר שיפעל טוב להרבה זמן ללא בעיות שאני לא יזיע איתו שלא ירעיש שלא יהיה מפלצתי ועקום כמו האלה המשוגעים שמיצרים שיהיה נוח שקט (שחור) חברה אמינה, ונתונים טכניים טובים חשבתי על אחד משני אלו: שכחתי להגיד !!! שיהיה רק לייזר כיוון שליזר יותר טוב מאופטי אז רק לייזר חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3615 לא חייב מKSP אלו רק דוגמאות ) ומה לדעתכם על העברים האלה ? אם הם לא הכי טובים אז תנו המלצות לעברים אחרים ושיהיה עד 150ש''ח למי שיש משהו שיתן לינק! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אם עיזה תוכנה אני יכול להטמיע לצמיתות כתוביות בסרט ואיך???
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הזה, ועל הספק. זה ספק ג'נרי? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3855 ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כיצד מחשבים כמה המחשב צריך? איזו חברה לספקי כח מומלצת? יש לי מחשב עם 5 HD, כרטיס מסך איכותי ביותר, המחשב משמש כעמדת עריכה לוידאו תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי ג'ויסטיק ששימש אותי במגה דרייב ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו על המחשב,יעבוד? צריך רק דרייבר לא? 2.יש לי חבר עם גויסטיק של מייקרוסופט,אין לו תדגם,לכן הוא לא מוצא תדרייבר,מישהו מכיר אתר טוב עם דרייברים לגויסטיקים?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, עם USB ישן (1.1). אני מעוניין לקנות כרטיס USB חדש (2.0) כדי להעביר קבצים במהירות (מצלמה, נגן MP3). אני מחפש משהו טוב, עם הרבה יציאות (4 לפחות) וכמובן בזול. כרגע חשבתי על זה, מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=111598078&sog=C-USBCard הפאנל הקידמי ממש שימושי לדעתי! שאלה נוספת, לא קשורה לנושא ומאוד חשובה (הרגע חשבתי עליה): המודם של האינטרנט שלי (כבלים, אינטרנט זהב, 1.5MB) מחובר למחשב דרך ה-USB הישן (1.1), האם זה משפיע על מהירות האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך המקלדת והעכבר האלה? Logitech Media Keyboard - ¤170.00 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE - ¤200.00 למחשב שמיועד למשחקים ? הם איכותיים או שעדיף משהו אחר? תקציב לציוד הקיפי עד 350 שקל + - עדיף כבר אלחוטי או שבמחיר כזה אי אפשר להביא אלחוטי ברמה? ואלה מצויינים בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-