עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עם בטריה טובה לא היום קנית י ומחר שיסתיים לי אז הבטריה מץמלאת כל פעם שלא יסתיים לי ואזרוק אותה .... אז עם בטריה מלאהה ...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by -Blaze-,

אמרו לי שהקירור שם הסופרנו ממש גרוע, אבל בדקתי וראיתי שיש לו 120MM מאחורה, 120MM מקדימה, ו90MM על הצד. זה דווקא נשמע לי מצויין, וזה אמור להיות מאווררים יחסית טובים. אז מה הבעיה עם המארז הזה?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840 אני מחפש איוורור טוב ל754(לא משהו רציני כי לא עושה OC), פשטות ונוחות. האם זה זה?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by Psycho17,

לילה טוב לכם. אני צריך המלצה על ספק אשר יחזיק לי את המפרט הבא: מארז SP MIDI ATX Presscot 400w - USB, 1394 מחיר 240 ש"ח מעבד AMD Athlon 64 Bit 3000 מחיר 1017 ש"ח לוח אם EPOX 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S - ATA + LAN מחיר 581 ש"ח כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI מחיר 940 ש"ח ד.קשיח WD 120Gb 7200rpm 8Mb S - ATA מחיר 530 ש"ח זיכרון KingSton DDR 512Mb 400MHz PC3200 CL2.5 מחיר 590 ש"ח כוננים LG CD x52 מחיר 95 ש"ח Mitsumi 1.44 מחיר 42.74 ש"ח *מחירי המוצרים לא כוללים מע"מ מחיר כולל 4360 ש"ח כולל מע"מ. תודה מראש אלדד. ;D

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  5. אני קונה מחשב מKSP אבל אני לא רוצה לקנות משם ספק... יש חנות בראשון שיש שם ספק 480 טוב.... ? כי בKSP יש ספק שהם מכינים או מיבאים ומדביקים על זה תשם שלהם.. של 500W וזה עולה 190.. זה אמין? ומה ההבדל בין ה6800GT של לידטק לזה של PINE?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. חברה אני רוצה לבנות גויטיסק כאילו רק כפתורים , פירקתי את הכבל שמוביל בין מחשב GAMEPORT לג'ויסטיק פתחתי את הצד השני של הכבל ויש שם הרבה חוטים מה כל חוט ואיך אני מגיע למצב שבלוח הבקרה אני אחבר משהו ויהיה כתוב גויסטיק מחובר תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  7. Started by ilaysk,

יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by yanivsk,

תהתי אם אתם יודעים אם העכבר הזה :MICROSOFT Laser Mouse 6000 טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  9. אהלן חברה.. קניתי מארז חדש (מזל טוב לי!! ) - A-top Xblade... והמארז הישן נשאר אצלי... עכשיו, המארז הוא נראה בווווווול כמו ה-אי סטאר אבל אין את הכתוביות האלה של "אי סטאר" למטה... כמה המארז הזה שווה ללא ספק...? 50¤? 60¤? כמה... תודה מראש, עודד ב.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מארז עד 500 שקל שיהיה טוב ולא יהי בו חלון ושהוא יהיה איכותי כי הוא עשה לחבר שלו חלון יפה למארז ורוצה לעשות לעצמו גם אבל רוצה לקנות מארז חדש או חשב על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 הוא טוב המארז ואיך הספק שלו ויש עוד הצעות למשהו טוב ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by hellforce,
    • 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. למה מיהרו להעלים את הדגמים של הצורבי DVD של LG4167 ומטה מהחנויות ובכלל? והכניסו את DVD-RAM GSA-H20L הרי זה אותו מהירות בדיוק

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by vacuuuum,

יש לי הגה LS-USBMX 1\2\3 ובזמן האחרון יש לי בעיות איתו: הוא לא עובד במשחקים , ניראה כאילו שהוא לא שולך שום קלט למחשב למרות שההגה דולק (יש עליו מנורה שנדלקת כשהוא ON) בדקתי במנהל ההתקנים ואין אותו שם (למרות שלפני הבעיה הוא היה שם) במקומו יש שם : התקני מנהל ממשק אנוש (HID) ובתוך זה יש עוד 2 דברים וגם עם הדרייברים - אם אני מתקין אותם או לא שום הבדל למרות שפעם זה הוסיף לי פריט להפעלה המהירה שאפשר היה שם לשנות את האפשרויות של ההגה. חיפשתי דרייברים אחרים לא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה בבקשה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by messi,

יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. יש לי הצעה לקנות מדפסת משולבת יד שניה ברדר דגם MFC 3240C, מה צריך לבדוק לפני הקניה ? ועד כמה לדעתכם שווה לשלם על זה ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  16. חברים שלום נא עזרתכם המהירה אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל למחשב הנייד שלי IBM A20M שאלותי הם 1. האם זה מתאים למחשב ? 2. מה דעתכם על הכרטיס הזה http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1827 אודה לתגובתכם המהירה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. Started by ice23,

הייי.... קנו לי לפטופ(חדש לגמרי) של IBM מארה"ב הבעיה היא כשבאתי להפעיל אותו בארץ מיד אחרי שעולה המסך שלIBM הוא דורש סיסמא - שאין לי מושג מה היא!! איך אני יכול לעקוף את העיניין הזה...או שאני פשוט צריך איכשהוא להחזיר אותו חזרה..... נ.ב אני מוכן לשלם על השירות הזה למי שחושב שיכול לפתור את זה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. צריך להחזיק מחשב פשוט בךי OC בעיקר לשימושים משרדיים. (כמובן שאם הוא יהיה שקט אני מאוד אשמח אבל זה עדיפות שלישית אחרי אמינות ומחיר)

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. Started by tzolerguy,

יש לי גויסטיק עם 4 צירים ובלי כפתורים אבל כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור גויסטיק 5 צירים ו 3 כפתורים וזה גורם לי לבעיות איך אני יכול לשנות את זה למצב שהוא יזהה אותו כ 4 צירים בלבד ??? תחת בקרי משחק הוא מקבל את השם ADC איך אני מסדר את זה??

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by idgar,

היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by EyalOnn,

ניקיתי לפני כמה ימים את המקלדת שלי של logitech, ה-Media Keyboard EliteוLogitech שדרך אגב מקלדת מאוד מומלצת ! בכל מקרה אז פתחתי את כל הברגים (ואז ראיתי שאני לא צריך כי אני צריך להוציא רק את המקשים) ואז הוצאתי את המקשים של המקלדת ושטפתי וניגבתי כל אחד לחוד, ואת המשטח עצמו של המקלדת שאבתי עם שואב אבק כי היה ממש הרבה לכלוך..בכל מקרה אחרי שהחזרתי את כל הדברים וחיברתי את המקלדת בחזקה ראיתי שהיא פחות נוחה לשימוש, המקשים קצת (ממש קצת אבל אני שם לב) יותר נוקשים ובקיצור היא פחות נוחה לשימוש...אז רציתי לדעת אם עשיתי איזה משהו מוטעה ולא נכון? או שיש דרך יותר יעילה לניקוי המקלדת? ולמה לעזאזל זה קרה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by teddy85,

אני צריך עכבר BT לנייד לא מצאתי שום דבר באתר של לוג'יטק וראיזור מצאתי עכבר שממש אהבתי אצל אפל אבל דבר אחד דפוק בו (ממה שהבנתי תקנו אותי אם אני טועה) זה שיש לו שני כפתורי לחץ שמתפקדים בתור כפתור יחיד וזה ממש דפוק כי אני אוהב שיש לי שני כפתורי צד בשביל גלישה (אחד אחורה השני קדימה)

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  23. השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by buyom22,

אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה

25. Started by HaEsrimVeArba,

אני לא יודע בכמה ממש הולכות מדפסות, המדפסת תשמש בעקר להדפסת עבודות\הרצאות\מצגות. אני לא צריך שום אפשרויות מתוחכמות. או שתהיה מהירה במיוחד. אבל מאד חשוב אמינות שתעבוד גם בעוד 4-5 שנים. וכמובן חיסכון בדיו. יש צורך בצבע. שתוכל להדפיס קצת תמונות גרפים וכאלו. אם ניתן לקנות מדפסת באותה איכות עם סורק משולב ב תוספת של עד -200150 שח גם טוב.

דיונים חדשים בפורומים