עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stan,

שלום טוב יש לי עכבר אופטי מבית keymouse לפני שבוע בערך הוא נדפק לי. הלדים דולקים מתי שיש תזוזה אבל ,הסמן לא זז על גבי המסך. מה עושים? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by lalo,

צריך עזרה בבחירת עכבר סטנדרתי שיעבוד טוב (לא מהיקרים של לוג'יטק שעולים 300+ כמו הG5 G7 וG9) עכבר שיפעל טוב להרבה זמן ללא בעיות שאני לא יזיע איתו שלא ירעיש שלא יהיה מפלצתי ועקום כמו האלה המשוגעים שמיצרים שיהיה נוח שקט (שחור) חברה אמינה, ונתונים טכניים טובים חשבתי על אחד משני אלו: שכחתי להגיד !!! שיהיה רק לייזר כיוון שליזר יותר טוב מאופטי אז רק לייזר חשבתי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3736 או זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3615 לא חייב מKSP אלו רק דוגמאות ) ומה לדעתכם על העברים האלה ? אם הם לא הכי טובים אז תנו המלצות לעברים אחרים ושיהיה עד 150ש''ח למי שיש משהו שיתן לינק! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. *כותרת* אשמח אם זה יהיה עם רטט. תודה לכם

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by trxman,

שלום לכולם אני מרכיב כרגע מפרט מ KSP, וכפי שידוע לרובנו - הספקים שהם מציעים לא מי יודע מה, והאנמרקס יקרים מידיי. חשבתי על FSP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4361&ref_id=bazman ואולי , Samurai. אבל, הבעייה היא שאני מזמין את המחשב מ KSP, אם המארז והספק יגיעו מנועה, אז לדעתכם KSP יוכלו להרכיב את המחשב? כי אני לא בדיוק הולך לבנות את המחשב לבד

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. האם ספק ג'נרי של 500 וואט יוכל להפעיל לי geforce fx5900 MSI DVI ? ולאיזה כח של ספק של חברה טובה הוא משתווה? בתודה...

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by shahar07,

תקציב עד 360 ש"ח

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. מישהו יודע מה שם החברה הסינית הזו שמוכרת מחשבים בכל העולם במחירים הזולים ב-40% מכל חברה אחרת,אשר מגיעה לישראל ומחירי ההשקה שלה יהיו מחשבים הזולים ב-50% מכל מקום אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. אז ככה, היה לי עד היום OCZ 450 שאתמול הלך לעולמו, אז שמתי את הספק סנשיין שבא לי עם המארז (גם של סנשיין ) התחיל לקפוץ (כאילו השמיע תיק והמחשב עשה ריסטרט) אז ניתקתי את כל מה שלא חייבים במחשב (CD,פלופי, אולטרה וכדומה) וזה לא עושה בעיות אבל ברגע שאני מחבר משהו חזרה זה מקפיץ את ההארד דיסק אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ואמרו לי שיש לי אחריות לעוד 16 יום , ושאני ישלח להם והם יבדקו אותו. הבעיה זה שהוא פועל (אם הוא לא תחת עומס), אז הם בטח לא יחליפו לי :-\ מה עושים? ד.א כמה עולה להביא ספק מחו"ל ? תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  9. איך המקלדת והעכבר האלה? Logitech Media Keyboard - ¤170.00 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE - ¤200.00 למחשב שמיועד למשחקים ? הם איכותיים או שעדיף משהו אחר? תקציב לציוד הקיפי עד 350 שקל + - עדיף כבר אלחוטי או שבמחיר כזה אי אפשר להביא אלחוטי ברמה? ואלה מצויינים בשבילי?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. בהמשך לשאלה... מחפש תוכנה שמאפשרת לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה ובמקביל לעשות כל פעולה אחרת במחשב לשחק להתכתב וכו'? האם יש מוצר או תוכנה שעושה את הפעולה של המכשיר הזה http://sababadc.com/divx/divx.html יש אולי מכשיר דומה שבעצם מאפשר גישה לקבצים של המחשב אולי עם חיבור רשת ויש לו יציאות לטלוויזיה ככה שזה מן הסתם יהיה יותר זול ...

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם אני קונה ספק שיש לו מאורר 120 רק בחלק התחתון כמו בתמונה האם זה מספיק לפיזור האויר או שצריך שנים כמו שבתמונה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by the_rock100,

שלום חברים אני רוצה לדעת על איזה מדפסת כדאי לי ללכת תודה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by solo53,

יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by gromeck,

לפני מספר ימים רכשתי עככבר מדגם MX-1000 של חברת לוג'יטק. אני מתכנן בחודש הבא להחליף את המקלדת גם. איזו מקלדת אתם ממליצים לי אלחוטית של החברות: Logitech או Microsoft ורצוי שתהיה ארגונמית. בתודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  15. Started by MS-D,

טוב אז ככה , חבר טוב שלי קנה מחשב חדש והוא מטורף על פיפ"א .. הוא רוצה לשחק עם עוד מישהו כאילו GamePad נגד מקלדת אז קודם כל האם כל ה-GamePads מתחברים ל-USB ? ואיפה אפשר ליקנות אותם במחיר זול אבל משהו לא זבל (בין איזה מחירים זה נא וכו'..) תודה מראש חברה !

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  16. Started by Aries,

אני מקווה שהנושא הזה מתאים לפורום הזה ספק 400W גנרי יחזיק? P4 2.6GHz B 512DDR Gigabyte GA-8IPE1000L Intel 865PE Radeon9800 כרטיס קול 5.1 של קריאטיב שתי HDים DVD של סאמסונג Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW ומארז עם 5 מאוררים יחזיק כזאת מערכת?

17. אהלן לכולם, יש לי ג'ויסטיק ששימש אותי במגה דרייב ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו על המחשב,יעבוד? צריך רק דרייבר לא? 2.יש לי חבר עם גויסטיק של מייקרוסופט,אין לו תדגם,לכן הוא לא מוצא תדרייבר,מישהו מכיר אתר טוב עם דרייברים לגויסטיקים?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות את הסט לאחר שאחרי יותר מ5 שנים עם סט אחר של לוג'יטק הmx הטוב עם המטען לעכבר אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים משחקים ואינטרנט ואני מעוניין בסט אלחוטי עם מטען לעכבר ולכן זה נראה לי הסט האולטימטיבי מה דעתכם על הסט הזה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by BmsKlane,

לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. Started by zoman,

שאלה אולי טיפשית אך מענינת אותי מדוע אין במארזים חיבורים חיצוניים של SATA כמו שיש ,USB ופייראוויר ? לדעתי זהו רעיון טוב שצריך לישם במיידי

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. מחפש מקלדת אלחוטית איכותית, הכי חשוב לי שהיא תחזיק כמה שיותר זמן כלומר חיי סוללה ארוכים, ומרחק של לפחות 5 מטר ויותר אני לא גיימר ולכן אני לא מחפש מפלצת ענקית שתתפוס לי את כל השולחן כלומר גודל סטנדרטי (קצת פחות מה- microsoft multimedia) אך חשוב לי מאוד שיהיה למקלדת נורית/סימן המראה כמה זמן נשאר לסוללה (אני לא מתכוון לתוכנה שבאה עם המקלדת אלא פיסית למקלדת) מקווה שתעזרו לי למצוא את התמורה הטובה והמשתלמת ביותר וכמובן האיכותית בקיצור משהו ליגת העל!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by shai_1985,

שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by davidcohen,

שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. מדובר על מארז מדגם 6A19 שאר המפרט: מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות Twinmos 512mb 667mhz * 2 דיסקים קשיחים WD 2500ys * 2 כרטיס מסך Leadtek 7600gs צורב NEC ND3550 (כדאי להתעקש על דגם חדש יותר או שאין הבדל מהותי?) סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft (הדגם הכי פשוט) סה"כ לתשלום: 5,382 השאלה החשובה - האם הספק בכותרת יחזיק את המערכת גם עם אפשרות שאעשה אוברקלוק רגוע? השאלה המשנית - מה דעתכם על המחיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים