ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שיהיו איכותיים, התקציב לא כ"כ משנה, אבל לא להגזים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת אינטרנט איכותית, שתהיה טובה כדי לדבר עם אנשים מחו"ל...המחיר כמעט לא משנה...
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אין לי מקום אחר לכתוב את זה אז אני רושם פה כי זה קשור למעבד וללוח אם: נכון באתר כתוב על הPhysX הכרטיס של הפיזיקה הזה אז אני היא חייב אותו או שאני יכול לשחק ככה בלי זה?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צריך להחזיק מחשב פשוט בךי OC בעיקר לשימושים משרדיים. (כמובן שאם הוא יהיה שקט אני מאוד אשמח אבל זה עדיפות שלישית אחרי אמינות ומחיר)
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט לאחר שאחרי יותר מ5 שנים עם סט אחר של לוג'יטק הmx הטוב עם המטען לעכבר אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים משחקים ואינטרנט ואני מעוניין בסט אלחוטי עם מטען לעכבר ולכן זה נראה לי הסט האולטימטיבי מה דעתכם על הסט הזה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לאחי יש מצלמה די טובה לא יותר מזה והיע עולה 700 שח אני לא רוצה או יכול להוציא יותר מ350 גג 400 ואם אפשר פחות חשוב שהמצלמה תשב טוב על המחשב(IBM T43) כי ניסתי מצלמה שמתימה לLCD וכל הזמן החליקה מהמחשב *ואם משהוא יכול להמליץ על סט עלחוטי עד 300 תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
איך המקלדת והעכבר האלה? Logitech Media Keyboard - ¤170.00 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE - ¤200.00 למחשב שמיועד למשחקים ? הם איכותיים או שעדיף משהו אחר? תקציב לציוד הקיפי עד 350 שקל + - עדיף כבר אלחוטי או שבמחיר כזה אי אפשר להביא אלחוטי ברמה? ואלה מצויינים בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסורק. הצרכים שלי הם בעיקר לסריקת מסמכים ותמונות. תקציב משוער הוא בסביבות 500 שקל (+ \ -) קבלתי המלצה מחבר על canon lide35, האם הוא שווה את זה? אשמח לקבל דעות עליו והמלצות בכללי תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היום הלחצן הימני של העכבר שלי מת (Microsoft) , ואני צריך לקנות עכבר חדש. חשבתי על העכבר הזה של לוג'יטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2887 אוליי יש הצעות טובות יותר?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי הגה LS-USBMX 1\2\3 ובזמן האחרון יש לי בעיות איתו: הוא לא עובד במשחקים , ניראה כאילו שהוא לא שולך שום קלט למחשב למרות שההגה דולק (יש עליו מנורה שנדלקת כשהוא ON) בדקתי במנהל ההתקנים ואין אותו שם (למרות שלפני הבעיה הוא היה שם) במקומו יש שם : התקני מנהל ממשק אנוש (HID) ובתוך זה יש עוד 2 דברים וגם עם הדרייברים - אם אני מתקין אותם או לא שום הבדל למרות שפעם זה הוסיף לי פריט להפעלה המהירה שאפשר היה שם לשנות את האפשרויות של ההגה. חיפשתי דרייברים אחרים לא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הנה המארז החדש מבית zalman יצרנית הקירורים הידועה. בעייני נראה מפלצתי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שחבר שלי מחזיק בבית קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח להגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לפורום שלומות. אני הבעלים הגאה של כ. מסך ראדון 9600 אקס טי מחברת ג'יגה בייט. הכרטיס בעל יציאת VIVO עכשיו, הכבל שסופק לי עם הכרטיס, ובכן, התקלקל. ועקב כך איני יכול להקליט מן הטלויזיה, או לצפות במחשב בטלויזיה עצמה. האם למישהו מחברי הפורום ישנו מקום מסוים שבו אני יכול לרכוש כבל שכזה? (חיפשתי ונברתי במספר אתרים של כבלים ולא מצאתי... וגם דיברתי עם החברה שמכרה לי את המחשב, ולהם אין כבר אותו במלאי... אודה לעזרתכם) נוסף על כך ישנה יציאת DVI במחשב האם ישנו ממיר שממיר מ DVI ל RCA? (כדי שאני אוכל לפחות לצפות במחשב בטלויזיה?) (אני בספק אבל תמיד טוב לשאול) אודה על כל תגובותיכם.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי ג'ויסטיק ששימש אותי במגה דרייב ועכשיו אני רוצה להפעיל אותו על המחשב,יעבוד? צריך רק דרייבר לא? 2.יש לי חבר עם גויסטיק של מייקרוסופט,אין לו תדגם,לכן הוא לא מוצא תדרייבר,מישהו מכיר אתר טוב עם דרייברים לגויסטיקים?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת ועושה המון השוואות והתעניינתי במדפסת הבאה של לקסמרק http://m.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEX7350 האם המדפסת הזו שווה את המחיר? איך לקסמרק בכללי?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=840 אני מחפש איוורור טוב ל754(לא משהו רציני כי לא עושה OC), פשטות ונוחות. האם זה זה?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte K8N Pro SLI המארז הוא CoolerMaster WaveMaster מסתבר שהשניים לא כל כך מסתדרים ביחד: החוט של המאוורר האחורי לא מגיע עד לקונקטור שלו שממוקם ממש בצד השני של הלוח (קרוב יותר לקידמת המארז) איזה פוצים ה- Gigabyte האלה מה עושים , צריך לקנות איזה חוט מאריך ? זה חוט של 3 פינים , אשמח לדעת גם איך הוא נקרא בהגהה המקצועית ?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו התנסה פעם עם טלווזיה ניידת, כזו שאפשר להחזיק בכף יד, עם מסך קטן, 2-5 אינטצ`? איך האיכות? האם רואים טוב? ואיזה ערוצים אפשר לקלוט?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
המדפסת של EPSON דגם STYLUS PHOTO RX425 החלפתי צבע ,בדקתי שהצבע תואם את דגם המדפסת. לא נראית כמו בעיית חומרה כי לפני תחילת ההדפסה אני מקבל הודעה :"PRINTER IS READY TO PRINT" המדפסת מתחילה לעבוד ותהליך ההדפסה עובר כרגיל ,ללא הפסקות ,ללא רעשים מיוחדים שלא היו בעבר ניסיתי כמה פעמים ,ניקיתי את ראש הטונר ,שום דבר לא עוזר יוצא דף חלק מה מומלץ לבדוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לא ממש הצלחתי להבין - המדפסת יכולה/לא יכולה לענות לפקס עצמאית, האם היא מבדילה בין פקס לשיחה? והאם זה קשור להיותה על קו בזק עם מענה קולי (לא משיבון ביתי)? זהו שיקול נורא נורא חשוב לי ואשמח לתגובתכם.... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-