ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הנה המארז החדש מבית zalman יצרנית הקירורים הידועה. בעייני נראה מפלצתי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא הזה מתאים לפורום הזה ספק 400W גנרי יחזיק? P4 2.6GHz B 512DDR Gigabyte GA-8IPE1000L Intel 865PE Radeon9800 כרטיס קול 5.1 של קריאטיב שתי HDים DVD של סאמסונג Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW ומארז עם 5 מאוררים יחזיק כזאת מערכת?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
תאמת שאני נוטה לתקציב ממש זול בעניין אבל שיהיה נוח ואסטטי זה לא חייב להיות הכי זול אבל שיהיה נוח ואסטטי יש למישהו מושג להמליץ על דגם טוב? תקציב: באמת כמה שיותר זול אבל לא מכוער ושיהיה נוח עד כמה שאפשר במסגרת התקציב :-) אני מניח שזה יגיע עד ל200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שולחני (ראה מפרט) ומחשב נייד (DELL INSPREON 2200). אני מענייון לקנות עכבר ומקלדת אלחוטים בתקציב של 250-300 ש"ח. כאשר המקלדת תחובר למחשב הנייח והעכבר למחשב הנייד. לא מתוכננים לעבוד במקביל. האם זה ניתן ? האם הDELL יתמוך בעכבר אלחוטי ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי עד היום OCZ 450 שאתמול הלך לעולמו, אז שמתי את הספק סנשיין שבא לי עם המארז (גם של סנשיין ) התחיל לקפוץ (כאילו השמיע תיק והמחשב עשה ריסטרט) אז ניתקתי את כל מה שלא חייבים במחשב (CD,פלופי, אולטרה וכדומה) וזה לא עושה בעיות אבל ברגע שאני מחבר משהו חזרה זה מקפיץ את ההארד דיסק אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ואמרו לי שיש לי אחריות לעוד 16 יום , ושאני ישלח להם והם יבדקו אותו. הבעיה זה שהוא פועל (אם הוא לא תחת עומס), אז הם בטח לא יחליפו לי :-\ מה עושים? ד.א כמה עולה להביא ספק מחו"ל ? תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום 3 בעל 1000 מגהרץ הספק הלך השאר לא יש לי בבית ספק של קולר מסטר אקסטרים פאואר 380W האם אני יכול לחבר אותו או שהוא לא יתאים מסיבות אלו ואחרות? תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש סורק, עם דגש עיקרי על מהירות סריקה. שימוש עיקרי לסריקת דפים A4. תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום! יש לי הגה והבעיה היא שאני רק מזיז אותו קצת כל המכונית מסתובבת ... רציתי לדעת אם אפשר להוריד את הרגישות שלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך מזהים ממראה חיצוני ספק עם מסילה אחת או שתי מסילות?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי ספק גנרי לוח אסוס מחשב מבוסס אינטל ו 7800 GTX את הספק אני הולך להחליף ויש לי כמה שאלות: התוצאה שלי ב 3D MARK מאוד נמוכה 7100 חשבתי שזה ביגלל הספק אבל המחשב לא אומר שאן לכרטיס מספיק מטח אז השאלה העם החנות שינתה משהוא בחיבורים או בביוס? ועם כן, אז בספק החדש זה יפתר מאצמו או שאצטרך לשנות משהוא? עם בספק החדש באים שתי חיבורי SATA לא משנה איזה מהם אני אחבר? ( יש לי שתי דיסקים קשיחים ורק אחד מחובר עם SATA) העם לאחר התקנת הספק החדש יהיה צורך לשנות משהוא? (ביוס חיבורים הגדרות?) העם התוצאה הנמוכה נובעת מזה שיש לי INTEL? העם יש סכנה בתהליך החלפת הספק? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עכבר איכותי + גלילה לאורך ולרוחב המקלדת טובה ואין צורך בכפתורים מיוחדים תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לפורום שלומות. אני הבעלים הגאה של כ. מסך ראדון 9600 אקס טי מחברת ג'יגה בייט. הכרטיס בעל יציאת VIVO עכשיו, הכבל שסופק לי עם הכרטיס, ובכן, התקלקל. ועקב כך איני יכול להקליט מן הטלויזיה, או לצפות במחשב בטלויזיה עצמה. האם למישהו מחברי הפורום ישנו מקום מסוים שבו אני יכול לרכוש כבל שכזה? (חיפשתי ונברתי במספר אתרים של כבלים ולא מצאתי... וגם דיברתי עם החברה שמכרה לי את המחשב, ולהם אין כבר אותו במלאי... אודה לעזרתכם) נוסף על כך ישנה יציאת DVI במחשב האם ישנו ממיר שממיר מ DVI ל RCA? (כדי שאני אוכל לפחות לצפות במחשב בטלויזיה?) (אני בספק אבל תמיד טוב לשאול) אודה על כל תגובותיכם.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
התקציב: 500-800. צבעוני או שחור- אני מעדיף צבעוני, אבל הבנתי שזה עסק יקר (?) מבחינת טונר- מה ההבדל בינהם? בשחור אני יודע שלעיתים רחוקות צריך להחליף טונר שעולה 200-300, איך זה בצבעוני? אין לי מושג איך לחפש אפילו. על מה צריך להתסכל? מה משמעותי? מישהו יכול להמליץ על מכשיר ספציפי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו התנסה פעם עם טלווזיה ניידת, כזו שאפשר להחזיק בכף יד, עם מסך קטן, 2-5 אינטצ`? איך האיכות? האם רואים טוב? ואיזה ערוצים אפשר לקלוט?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזיז את הגלגלת ימינה ושמאלה, רציתי לנצל את זה ככפתור דיבור, כל פעם שאני מזיז את זה שמאלה אני יכול לדבר, אבל המקש הזה אקטיבי רק בדפי אינטרנט ואני לא יכול להגדיר אותו בתוכנות או במשחקים, למה? ויש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המארז הבא ? ? ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm אם יש המלצות טובות יותר, אני אשמח. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. עד 1000 ש"ח + / - נו, שמישהו יעזור בבקשה... אני מחכה כבר יומיים לתשובה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מארז זה הוזכר בעבר אך פשוט לא מוצא זה אמור להיות מארז גבוהה עם 6 מקומות לכוננים בגלל שמארז זה מיועד במקור ל P3 אין לו בחזית חיבורי USB קניתי בעבר מתאם USB שמיתחבר בחור של הפלופי האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא גם את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בבעלותי מחשב DELL INSPRION 9400 אני מעוניין לחבר אליו רמקולים של לוגיטק 5.1 בשביל זה אני רוצה ליקנות כרטיס קול חיצוני USB האם כדאי ? יהיה סראונד?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך+TV ATI AIO8500 DVI כאשר היה מותקן DX 8.1 הכרטיס היה הכל עבד טוב כולל הקלטה לצורך התקנת תוכנות חדשות היה צורך בעידכון או התקנה מלאה של DX_9 מאז נעלם כרטיס TV כל התוכנות WINDVR WINDVD CREATOR וכל תוכנה אחרת מוציאות הודעה על כך שאין כלל כרטיס ללכידה ניסיתי עידכון דריבר מאתר ATI אך לשווא מה עושים ובבקשה תשובות לעינין
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי 400 שקל לא שקל אחד יותר ואני חשבתי על זה אולי http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=15901&Cat2Cat1ID=5203&Cat2ID=7394 וספק HEC 300ART יש הצעות<?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן להשקיע בעכבר חדש.. כי ת'כלס יש לי עכבר עתיק.. חשוב לי שישי לו לפחות את 2 הכפתורים בצד של "דף קדימה" "דף אחורה" כי התרגלתי מהעכבר הישן שלי מעבר לזה לא אכפת לי להשקיע עד 400שח ככה.. על משהו טוב איזה לייזר אלחוטי או משהו בסגנון יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-