ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
השאלה שבכותרת. http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/6199?osCsid=66aa3776864d2f5348fa45f656e75bb0
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? http://www.2md.co.il/catalog/product_info.asp?Product_id=423&srf=zap http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2600075&refid=6 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6682X&Cat2Cat1ID=1449&Cat2ID=1812 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=SL6681&Cat2Cat1ID=1454&Cat2ID=1830 אם יש לכם הצעות\המלצות על יותר טובים (בתחום ה 300 350 ש"ח), הן יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים, וסתם לקוראי ההודעה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני לא מעוניין לקנות כל מיני פדים למינהם שעולים בסביבות ה 100 ש"ח אני רוצה לעשות פד שיהיה סבבה וטוב לעכבר אופטי מישהו מכיר איזה מדריך כזה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
המקלדת היא btc 8190a זה הדגם יש לי כפתורים שלא עובדים ואני מחפש דרייבר שיעבוד עם וויסטה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין למצלמה עדיין לא החלתי בין מצלמה סטילז לדיגיטלית. השימוש העיקרי יהיה לשירות הצבאי שמתחיל בעוד שבוע. אני לא יודע עם כדיי לי לרכוש מצלמה דיגיטלית כי לא הכי חסונה. מישהו יכול להמליץ לי מצלמה עד 1000 שקל, שתהיה עמידה לטלטולים.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי ספק ליברטי 400W וקיבלתי מחבר אל פסק של אדווייס e-com 750 אבל ברגע שיש הפסקת חשמל האל פסק ישר נכבה ללא זמן המתנה כלשהו... הבנתי שיש דבר שנקרא APFC בספקים מתקדמים שברגע שמגיע אליהם זרם חשמל לא מקורי מאל פסק פשוט הם מתכבים. אז בנוגע לכך יש לי 2 שאלות: 1. אם הבעיה היא אכן בגלל שלספק שלי יש APFC והאל פסק הנ"ל לא מותאם אליו איזה אל פסק מומלץ לי לקנות (במקסימום 400 ש"ח - אם יש חיה כזאת)? 2. האם נפילה של מחשב בגלל זרם לא מקורי פוגעת בספק יותר מאשר נפילת חשמל רגילה (או שאולי היא לא פוגעת בו בכלל)?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש עכבר אלחוטי חדש שיהיה בשימוש בעיקר לעבודה אבל גם קצת למשחקים (לא שחקן כבד) חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי ונוח ויעיל. ראיתי את הLogitech Mx 3 שאומרים שהוא מאוד טוב לעבודה כי הוא נוח ואפשר לתכנת את הכפתורים שלו לפי האפליקציה שאתה נמצא בה, אבל אני לא יכול לעשות את זה עם כל עכבר שלהם? ואם כן אז למה לשלם 100$ על הMx 3? היה לי את הממבה של רזר והוא היה מאוד נוח אבל התקלקל לו הגלגלת יחסית מהר ואני לא חושב שאני יכול לתכנת לו את הכפתורים כמו בלוגיטק מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מאז שאח שלי קנה לו מחשב נייד של HP (אני בחרתי, מחשב מדהים!) אני לא יכל להפסיק להקליד על המקלדת שלו, זה כל כך כיף ונוח שזה לא יאומן. עכשיו כשאני חוזר למקלדת העבה מכוערת רועשת ומגושמת שלי בPC אני ממש מתעצבן, ואני לא מבין איזה פיגור זה שלמחשבים הנידים אפילו הכי פשוטים יש מקלדות ברמה כל כך טובה ולמחשב לא! מישהו יודע אם יש איזה שהיא מקלדת למחשבים שבנויה כמו מקלדת של מחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
http://www.naot.co.il/products/20920 אני חושב לרכוש אותה ולהסתובב איתה ביחד עם הנייד, דעתכם ? אשמח לשמוע המלצות בעד ונגד. תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת עם יכולות מאקרו. חשוב שיהיה נוח להקליט את הפקודות וגם לגשת לפקודות כשצריך להפעיל אותן. אמנם אני משחק על המחשב (בעיקר סטראקראפט וFPS למיניהם) אבל פקודות המאקרו נועדו דווקא בשביל העבודה שלי בתוכנות שונות כמו מאיה וזיבראש למשל. ראיתי שבKSP הG110 עולה קצת יותר מהG15 שמגיעה עם מסך, אבל לG15 יש פחות כפתורי מאקרו נגישים. עם המבצע שלהם לחגים אני שוקל ללכת על זה ולקנות את ה Logitech G110 + משהו האם יש לכם הערות או המלצות אחרות או שזו המקלדת שתשרת אותי הכי טוב? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כרגע יש לי שני עכברי גיימינג 1.LOGITECH G500 שיש לי אותו כבר מעל שנתיים 2.יש לי STEELSERIERS MMO GAMING MUOSE WORLD OF WARCRAFT LEGENDERY EDITINO עכשיו שני העכברים הללו שונים מאוד! הלוג'יטק הוא בעצם טוב מאוד, נוח, הבעיה אצלו שאף פעם לא הצלחתי לתכנת איתו בדרייבר אבל זה לא מזיז לי כלכך כי אין לו בו שימוש כלל בדרייבר, העכבר מאוד נוח, האחיזה והישבה של היד מאוד מעולה אצל הלוג'יטק. ה-MMO של SS בעצם עכשיו קיבלתי אותו והוא ממש נוח והוא מאוד קל, הוא זוהר ויש עליו ברקים של המשחק עצמו...עכשיו הבעיה היחידה הינה שאני לא משחק במשחקי RPG למיניהם וגם אין לי כלכך מה לעשות עם העכבר חוץ מזה שהוא נוח ומאוד כיפי להניח עליו את היד! אני מתבאס על העכבר ה…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
קטן קומפקטי ואלגנטי, משהו כמו הגריפין AirClick תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ואם בכלל יש דרך לדעת יציבות הספק, הספק שהוא נותן, מהירות סבוב המאוור ומידע כזה. ואם כן, אם יש תוכנה שתתן את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי מקלדת בחו"ל וכמובן שיש לה רק אותיות באנגלית. אני יודע שאפשר לקנות אותיות בעברית ולהדביק. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את זה?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש התקן בלו טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי 3 גיים-פאדים: אחד Sidewinder שאפשר לשחק איתו באוויר ומזהה את התנועה (צירי X ו- Y). ועוד 2 סטנדרטים שמתחברים אחד לשני. עם הראשון קיבלתי מתאם מחיבור סטנדרטי של ג'ויסטיק לחיבור USB וכשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו מיד וניתן לשחק ולראות אותו ב- Devices and Printers שבלוח בקרה (Windows 7). 2 האחרים משום-מה לא מזוהים. אני מחבר אותם עם המתאם של הראשון, הם נדלקים בירוק (יש עליהם נורית חיווי ירוקה) אך לא מזוהים במערכת. מצ"ב תמונה של השלושה, כולל המתאם. אודה מאוד לעזרה בזיהוי 2 הגיים-פאדים הפשוטים יותר ע"י מערכת ההפעלה. תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לסלון מקלדת אלחוטית עם תאורה אחורית ועברית לשימוש למחשב בסלון, העדיפות שגם העברית תהיה מוארת אם קיים דבר כזה. נתקלתי בחיפושים במקלדות לוג'יטק K800, K810, K830 , MX800, K740 שמתוכן עניינה אותי במיוחד ה K830 מכיון שיש לה טאץ' פד מובנה. לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אחת מהמקלדות האלה עם עברית מובנית או בכלל, אז רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע על חנות כזאת או לחלופין האם יש מקלדת אחרת שיכולה לענות על הצרכים שלי? נ.ב כמעט והזמנתי מקלדת מתקפלת+נטענת+מוארת של iclever מאמאזון היום (ללא עברית) אבל החלטתי לבדוק קודם פה כדי לוודא שאני לא עושה קניה סתמית תודה מראש עודד **** עידכון **** …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כדי לשדרג את הסורק שלי לסורק משומש של חברת Mustek ב-170 שקל. http://www.ocr.autoid.pl/obrazki/mustek-bearpaw.jpg מה שאני רוצה להוסיף שזהשדרוג לסורק UMAX 610P ענתיקה , עוד משהו, אני לא משתמש כל כך הרבה בסורק ובגלל זה אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי קנה את המודם של חברת ZTE דגם mf330 ולא מוצא את הדיסק תוכנה , איפה אני יכול להוריד אותה? עריכה : לא חשוב.. נמצא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי עכבר MX-1100 ומקלדת Wave (חוטית). התקנתי את ה UberOptions ויש לי בעיה מציקה איתו. משום מה כפתור ה SEEK (לחיצה ארוכה על NEXT או על PREVIOUS בכפתורי המדיה של המקלדת) לא עובד כ SEEK אלא מתפקד כ NEXT / PREVIOUS (כמובן שבתוכנת ה UberOptions הוא מוגדר לבצע SEEK) הקטע המצחיק הוא שאם אני מגדיר כפתור בעכבר בתור SEEK זה עובד בסדר... רק לחיצה ארוכה על הכפתורים של המקלדת לא מגיבה ומשמשת בתור שיר הבא / שיר קודם. לפני שהתקנתי את ה UberOptions הכל עבד בסדר וחבל לי לחזור אחורה לגירסא הרגילה והמסורסת של התוכנה... מישהו נתקל בבעיה ויודע איך אפשר לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר של לוגיטק לסט שלי lx500 והוא מזהה רק את המקלדת... בהתחלה גם את המקלדת הוא לא זיהה לאחר הפעלה מחדש הופיע לי לשונית חדשה בתוכנה בשם my keyboard ואין שום זכר לmy mouse אני חייב להתקין תדריבר של העכבר למה אני משתגע... שאני מוזיז את הגלגלת של העכבר זה עושה לי הקודם והבא ואני רגיל להשתמש בגלגלת של העכבר בכל אתר... איך אני יכול להוסיף את הmy mouse לתוכנה הבנתי שזאת בעיה די נפוצה.. וניסיתי כמה פיתרונות שקיבלו אנשים בגוגל ושום דבר לא הצליח
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-