עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by roiroi2,

בבקשה תמליצו לי איזה ספק כדאי לי לקנות למחשב P4 1.7 GH עם כונן 160 GB ו2 כונני CD ROM ו 2 חיבורי USB. האם ספק של 350 W יעשזה את העבודה בלי בעיה או שכדאי ללכת בכל מקרה על 350W? כמו כן איזה חברות מומלצות לקניית ספקים? אם אתם יכולים להמליץ לי פשוט על דגם טוב בטווח מחירים של (150 - 200) אז זה יותר טוב. עוד משהו שאי רוצה להבין על צריכת חשמל: אם רשום על הספק 350W זה אומר שהוא תמיד מספק 350W (שזה בזבזני מאד מבחינת צריכת חשמל) או שהוא מתאים את עצמו לדרישת המחשב זאת אומרת ככל שאני יחבר יותר חומרה ככה ההספק יעלה עד גבול של 350W? תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by ratzabi,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ולה לא לקנות אותו? הזמנתי מחשב מ-IVORY ובמארז שלהם היה ספק 350W והוא הגדיל לי את זה לספק אלומיניום 500W. מה האלומיניום נותן לי? ואיך אני יודע שזה לא ג'נרי? תודה לעונים זה דחוף.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, רציתי המלצה לכרטיס מסך למחשב שלי,ראיתי שני דגמים: http://tms.co.il/product/7407 http://tms.co.il/product/8438 מה יותר טוב? וגם איך יראו עם הכרטיס? ,כמו בטלויזה הרגילה? תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by lioryb,

שלום. אשמח לקבל המלצות למדפסת משולבת ביתית, לשימוש ביתי, בסכום של כ-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). חשיבות גבוהה לעלות הדפסה נמוכה. קצב הדפסה צפוי: 30~40 דפים (שיכללו מדי פעם תמונות). סריקה - בעיקר מסמכים, אבל חשובה איכות הסריקה (יש העדפה לפידר). האם עדיף להעלות את התקציב לטובת משולבת לייזר צבעונית (ראיתי אחת של SAMSUNG ב-1,300)? האם זה ישתלם בחישוב של עלות הדפסה לדף ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofcourse,

היי אני מחפש מצלמת רשת - תקציב 100-150 אבל כמה שפחות יותר טוב (זה רק לאמא שלי) ומיקרופון תקציב סביבות 60 - חשוב לי שיקלוט טוב מ 60 סמ תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Dante_9,

שלושה מארזים הגיעו אצלי הסיום לפני הזמנת המארז שבוע הבא: Thermaltake kandalf Thermaltake ATMOR Antec P180 אנא ממכם רשמו למה רשמת את המארז שרשמתם. לא יעזור לי אם תרשמו רק את שם המארז אחרי הכל זאת הוצאה של יותר מאלפיה. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by amd950,

מה לפי דעתכם מסך טוב יותר ולמה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by demultiplexer,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1006975170&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der

9. Started by swap,

יש לי בעיות במחשב כל פעם שאני מריץ משחק הוא נתקע באמצע! הוא עושה RESTART טוב את בעיית ה IRQ תיקנתי עכשיו בעיה אחרת :Specs amd1.4 WindowsXP Latest Via 4ini 3D Prophet 4500 Hercules Gaming Theatre XP Latest prophet dirvers + gtxp drivers Mobo Iwillkk266 latest bios version

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by kod-kod,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל שאני ירכיב אותו איך שאני רוצה, חשבתי על ה AMD 1.4 ואני מתלבט בין איזה לוח אם לקנות ??? Asus A7M Asus A7V-133 או Asus A7V-266 או אם אתם מכירים עוד לוחות שהם טובים ובמחירים סבירים תעזרו.. תודה kod-kod

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. הלייזר של העכבר אינו נראה לעין נכון? 2.בבאנדל צריכים לקבל קופסא שרשום עלייה G5 עם כל מיני משקולות?

12. Started by oriel10,

שלום, צריך המלצות לאוזניות לגיימינג, PC, תקציב עד סביבות 500-600 שקל. לא ממש מבין בכל התחום של האוזניות, משנה שהם יתחברו בUSB (יותר איכותי?)? שמעתי המלצות על ה Sennheiser GSP 350, אבל הם יצאו לפני שנתיים, הם עדיין מספיק טובות לשוק? אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Falcon007,

איזה אפשרויות יש לי חוץ מעכבר ומקלדת אלחוטיים והשלט של פאקארדבל? אם אני אחבר אחד מהמוצרים האלה: http://zap.co.il/models.asp?sog=C-InfraRedAdaptor ואשתמש בכל שלט, אני אוכל לשלוט על המחשב?

14. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את ה-PDA הראשון שלי. מעולם לא עבדתי עם מכשיר כזה, ואפילו לא ראיתי אחד יותר מכמה פעמים. הייתי רוצה ללמוד כמה שיותר על המכשירים לפני שאני משקיע 2000 ש"ח באחד. אז: לפי הבנתי קיימות שתי מערכות הפעלה מרכזיות - PalmOS מול PocketPC. מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן? הבנתי שיש בעיה עם עברית במערכות של מיקרוסופט, ושצריך לרכוש את התמיכה העברית בנפרד... לא מובן לי הסיפור הזה ממש. האם קיימים מכשירי PDA עם סלוט לכרטיס CompactFlash? רובם עובדים עם SD, אבל לי יש בבית כבר כרטיס גדול של CF מהמצלמה הדיגיטלית, ונראה לי חבל לקנות עוד כרטיס סתם... בהנחה שהצרכים שלי ממכשיר כזה לא יהיו יותר מאשר ניהול לו"ז, דוא"ל, גלישה פה ושם בהנחה שהוא תומך ב-WiFi, והאזנה לקבצי M…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nesber,

הזמנתי את המארז הנ"ל(VM1000A). מה אתם חושבים עליו, מכל הבחינות? כמו כן: האם ישנה אפשרות להוריד את הדלת שמכסה את הכוננים? http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm דלת: http://www.thermaltake.com/images/cases/products/lanfire/vm1000a/DoorOpen.jpg

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. אני מעוניין לקחת סרט דיוידי מהספרייה ולהפוך אותו לויסידי רגיל שיעבוד על מכשירי דיוידי וויסידי רגילים ושיתפוס מקסימום 3 דיסקים רגילים ושתהיה האופציה לחפצל אותו.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  17. האם הגיוני שאם אין לספק הבלתי מזוהה שלי מספיק כוח להחזיק asus a7m266 עם מעבד את'לון 1133 עם 256DDR לא מזוהא..? והוינדוס XP יראה מסכים כחולים בגלל זה.? כרגע אני רק עם הרדיסק וסידירום, שאני מחבר את הריילי של המאווררים שעובדים על ספק חיצוני, יש ת'קים מההרדיסק. מחר כנראה יביאו לי ספק ATX נוסף ואולי 2, ואני ישים את הלוח על ספק נפרד למגרה.!! ואת שאר ההתקנים על ספק אחר. 1. השאלה שכבתי למעלה.... 2. איך אני מדליק את 2 הספקים במקביל...?ואיך הם יתכבו במקביל..? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by BenK,

הם הכרטיס קול הנ"ל של APACHe טוב? למישהו ניסיון איתו? Cyber Sound ACS-200

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by url,

קודם כל חג שמח לכולם ועכשיו לשאלה, הכסף שהרווחתי בעבודה בחופש מאפשר לי לקנות משהו מאד שווה שאני רוצה: archos Jukebox MP3 Player, למי שלא יודע זה נגן mp3 שהוא בעצם הארד דיסק של 20 ג'יגה!!!! אחלה דבר שאפשר לקרוא עליו עוד .כאן. כמובן שאני לא הולך לקנות אותו דרך הלינק שנתתי אבל אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו ואם למישהו יש ניסיון אישי איתו אז שיספר עליו תודה וחג שמח לכולכם שוב.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  20. ^^^ כותרת. http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnY2prZGSa/Groter_Mooier_Beter__ATX_behuizingen_vergelijkingstest/ בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  21. Started by zabi_g,

אני מחפש מדפסת משולבת (פקס מכונת צילום וסורק) עם כרטיס רשת אלחוטי עד 700 שקל כמה שיותר קטנה יותר טוב - אין לי בעיות מקום אבל אני לא רוצה מפלצת עד עכשיו חשבתי על ה HP Officejet 6500 Wireless ורציתי לשמוע חוות דעת עליה (או המלצות לאחת אחרת) תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  22. Started by TheDiesel,

צריך המלצות לאוזניות גיימינג תקציב 250 שח'

23. Started by majestix,

יש לי כמה התלבטויות בקשר למארז-קודם כל המארז צריך להיות מקרר טוב ושהזרימת אוויר תהיה טובה כי אני הולך לעשות OC אבל גם השקט חשוב לי. בנוסף נכנסת כאן גם באופן בלתי נמנע ההתלבטות בקשר לספק.(מערכת עם כרטיס 7800GT ומעבד אופטרון חד ליבה) הנה האפשרויות שחשבתי עליהם: 1) ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower שבא עם ספק antec smartpower 450W 2)ANTEC TX1088AMG Metallic Gray SOHO file server TRUEPOWER II 480Watt 3)מארז אחר כמו למשל Coolermaster Centurion 5 עם ספק כוח טוב(השאלה היא איזה?) מה אתם אומרים על האפשרויות האלה בהתחשב בצורך בקירור טוב אבל גם בשקט(על השקט אפשר להתפשר). תודה.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

http://www.antec-inc.com/easyusb.html

25. Started by Joe Blow,

אני מעוניין לקנות webcam, תקציב של עד 500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.