עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Xaar,

איך הוא? ואיך המקלדת Logitech Media Keyboard Elite?[br]פורסם בתאריך: 13.10.2007 בשעה 18:09:18 למה לא עונים לי ? :\

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. שלום, יש בידי מחשב שמוחבר לטלוויזיית LCD המרחק בין המחשב לטלוויזיה בחדר הוא משהו כמו מטר מטר וקצת אני רוצה מקלדת ועכבר - איכותיים [אני מבין שיש 2.4 GHZ וכל מיני באלגנים, לא מעניין אותי המרחק פה הוא לא מהותי] אז כמו שהבנתם המרחק לא מהותי, רק שיפעל טוב ולא יהיה מקלדת ועכבר חרטא שמתים כל יומיים או צריכים הטענה, כי אני רגיל לMX518 שאני הולך לוותר עליו. תקציב עד 300 ש"ח [כמה שפחות יותר טוב]

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by goldan,

הצעות לעכבר אלחוטי לשימוש משרדי (בשביל אמא שלי) ? יש לה הרבה סוללות במשרד אז לא משנה אם איאפשר להטעין את העכבר

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  4. מה נשמע חברים? אני זקוק בדחיפות למיקרופון טוב לשבוע הבא, ככה שהוא חייב להיות בארץ, והתקציב שלי הוא עד 200 שקל. אז למישהו יש רעיון מאיפה אפשר לקנות אחד? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  5. ניסיתי כבר עם מגבונים, אפשר לנקות בנקודה מסויימת ויצא עוד ועוד אבק ולכלוך (יש לי בעיית אבק בבית, כל הזמן יורד אבק ואני לא יודע מאיפה לעזאזל) פשוט לקחת אותו לשטוף בברז? זה ידפוק משהו? ותגידו, הפד החדש שעשוי מסיליקון, הmegasoma, הוא לא בעל בעיות כמו משיכת אבק נכון?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מקלדת ועכבר חדשים התקציב הוא עד איזור 350 ש"ח השימוש העיקרי שלי הוא למסחר בשוק ההון לכן העכבר הוא החלק החשוב יותר וכן לימודים ועבודות משרד. שני דגמים שנרא לי הם לוג'יטק WAVE http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=686936 מיקרוסופט 5000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742787 הסטים נראים לי מקבילים, אשמח לקבל את חוות דעתכם מי יותר טובה אמינה וכו' או לקבל הצעות לסטים אחרים. בנוגע למצלמה אין לי כיוון היא תשמש אותי לשיחות ועידה סקייפ וכו' וכן להעברת שיעור און ליין כך שאני צריך שהיא תהיה איכותית כל הדברים חיבור USB 2 רזולוציה טובה הרבה פריימים לשניה אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב ממני ;D תודה חזי

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by ZiVa2Ri,

היי חבר'ה, רציתי בבקשה לבקש המלצה על כרטיס קול טוב. יש לי כרגע את ה-Xtreme gamer Fatality של Creative. יש לי אותו מאז 2007 והדרייברים שקריאטיב מוציאה על הפנים... ויש לי מלא בעיות איתו... טיפלתי כבר ברובן BSOD's וכאלה.. אבל עכשיו יש לי רעשים איתו..ובדקתי כבר בפורומים של קריאטיב ומלא לקוחות מחכים לדרייברים וכבר נמאס לי שכל שני וחמישי יש בעיות איתם.. (הם ממש על הפנים בענייני תמיכה) אני לא אוהב איך ששומעים בכרטיס Onboard ... ממש חלש ולא מנצל את המערכת קולנוע שלי. אני רוצה בבקשה המלצה לכרטיס די חדש בשוק, השימוש העיקרי הוא קולנוע ביתי ומשחקי מחשב, יותר דגש על הקולנוע הביתי ומוזיקה. יש לי מערכת 5.1 עם רסיבר תודה רבה לכם על העזרה, טווח מחירים עד 500...

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. קורא שלפעמים כאשר אני מזיז את הסמן של העכבר הוא נתקע באיזור די קטן בפד, באותו מקום גם הלחצנים של העכבר לא פועלים ( זה באיזור ממש קטן, נתקע באיזור של 2 מילמטרים ואז ממשיך לזוז) כאשר אני חוזר חזרה לאותו מקום הסמן נתקע חזרה, בעיה לא מופיעה עם אף עכבר אחר באף פד אחר ( קניתי QCK בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא עדיין קיימת)

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by ohad5g,

שלום יש לי רמקולים מסוג Creative T16005.1 כאשר אני עושה בדיקה לרמקולים אני לא מצליח לשמוע ברמקול אחד מאחור realtke alc889

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. אני מתלבט בין שלושה רמקולים וראיתי בזאפ כמה שהיו נראים לי, התקציב שלי הוא עד 150 ש''ח השימושים שלי זה האזנה למוזיקה וקצת שימוש בKodi נ.ב הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-speakers&modelsid=802298,717766,784618

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המפרט לא משנה, עם איזה קומבינציה אני אדיע לתוצאות קירור ושק הכי טובות: Cases : Antec Sonata Piano 380W Case [ ¤ 788.45 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 120mm fan [ ¤ 116.1 ] 1 או: Cases : Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) [ ¤ 769.69 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 80mm fan [ ¤ 84.23 ] 3 Power Spplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Aluminium Tower Case (P/S not included) [ ¤ 957.84 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Thermaltake Xaser III VM2000A Lanfire Midi Tower Aluminium Case (P/S not in…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום לכולם אני רוצה להציג מצגת ושתהיה לי יכולת לכתוב למצגת תוך כדי הצגה חשבתי לקנות משהו כזה: https://tinyurl.com/y9ytffsw האם זה מתאים? ואם כן האם זה הגודל הדרוש לכתיבה ברורה עם שירטוטים פשוטים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by OrianVhadi,

אני כבר מעל 10 שנים מזמין מאיביי אליאקספרס וכל האתרים האלה בחיים לא הזמנתי מאמזון ועכשיו זה הפעם הראשונה, אני רוצה להזמין משם את העכבר Logitech G502 יש 3 גרסאות 2 מביניהם זה ה Hero ו Proteus Spectrum -ש-ה HERO הטובה מביניהם, אבל לפי מה שאני רואה ההירו זולה מביניהם בקישורים הבאים: זה Hero ב42.99$ https://www.amazon.com/Logitech-G502...gateway&sr=8-2 זה ה Proteus Spectrum ב 51.99$ https://www.amazon.com/Logitech-Spec...gateway&sr=8-3 אם זה משנה יש לי גם את הפריים. מה הקאץ' פה שהדגם היותר טוב יותר זול מהדגם הפחות טוב? והאם יש עוד דברים שמשלמים לאמזון חוץ מהמחירים האלה? תודה! עריכה: עכשיו אני רואה שרשום ב HERO B…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by EyalOnn,

ניקיתי לפני כמה ימים את המקלדת שלי של logitech, ה-Media Keyboard EliteוLogitech שדרך אגב מקלדת מאוד מומלצת ! בכל מקרה אז פתחתי את כל הברגים (ואז ראיתי שאני לא צריך כי אני צריך להוציא רק את המקשים) ואז הוצאתי את המקשים של המקלדת ושטפתי וניגבתי כל אחד לחוד, ואת המשטח עצמו של המקלדת שאבתי עם שואב אבק כי היה ממש הרבה לכלוך..בכל מקרה אחרי שהחזרתי את כל הדברים וחיברתי את המקלדת בחזקה ראיתי שהיא פחות נוחה לשימוש, המקשים קצת (ממש קצת אבל אני שם לב) יותר נוקשים ובקיצור היא פחות נוחה לשימוש...אז רציתי לדעת אם עשיתי איזה משהו מוטעה ולא נכון? או שיש דרך יותר יעילה לניקוי המקלדת? ולמה לעזאזל זה קרה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. האספקט של גיימינג לא משנה לי כלל, אבל רק הן מוארות לפי מה שאני רואה. תודה רבה לכל העוזרים!😀

• 0 תגובות
    • 396 צפיות
  16. בהנחה שיש לי מקלט GPS שמתחבר ל-IPAQ כך שגם הוא יכול לשמש לניווט, במה הייתם בוחרים ? אני חייב תשובה ! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by SHLOMI.MDAGAN,

היי, אני מעוניין לחבר ג'ויסטיק יחיד לשני מחשבים כך שישלוט בשתי תוכנות במקביל (האחת היא סימולטור והשניה היא E-PRIME- תוכנה המנתחת פעולות למטרות מחקר). לא ניתן להריץ את שתי התוכנות על על אותו מחשב כי שתיהן כבדות מאוד. אשמח לשמוע רעיונות ופתרונות... תודה, שלומי.

18. שלום, אני צריך בבקשה המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. כרגע יש לי logitech media keyboard elite + G5. אני מרוצה מהם מאוד (חוץ מהגלגלת הנוראית של ה-G5), אבל הגיע הזמן להתנתק מהחוטים. גם כדי להפחית סרבול על השולחן, וגם כי אני רוצה להשתמש בהם לגלישה/משחקים מרחוק עם הטלוויזיה. הפסדים של חלקיקי שנייה בתגובה במשחקים לא מעניינים אותי - ככה שרוב הסטים יהיו בסדר. הדרישות שלי מהסט הן: 1. שיהיה של לוג'יטק 2. שהעכבר לא יהיה קטנטן 3. שיהיו במקלדת כפתורי זום (כמו במקלדת הקיימת שלי) 4. שהעכבר יעבוד טוב על מגוון משטחים 5. חסכוני בסוללה (עד כמה שניתן 6. עד 400 שקלים בהתחלה חשבתי על לוג'יטק MK520, אבל הם לא עונים כל הדרישות, אז חשבתי על הלוג'יטק WAVE שמופיעים באתר של אייבורי. אשמח לשמוע את ד…

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by DJO,

I'm thinking of buying it, it's logitech's flagship mouse. It's cordless and the only thing I have a concern for is that if I'm holding (camping whatever) and don't move the mouse for say 10seconds it will turn off :| [14:36:54] <EnD-Element> ze nichba when it idles [14:37:09] <EnD-Element> lets say u camp in some position, and u dont move your mouse [14:37:12] <EnD-Element> and suddenly u see [14:37:15] <EnD-Element> 5 t's? [14:37:16] <EnD-Element> u cant move it [14:37:17] <EnD-Element> [14:37:21] <EnD-Element> only after few seconds Does anyone have a cordless mouse and can confirm this? hmm and if anyone has this mo…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by erezforce,

שלום לכולם יש לי עכבר מדגם של -TEACK-OX1100 דגם שניתן למצוא בגוגל ובכול אתר בקיצור אנשים הבעיה שלי היא כזאת נכון בעכבר רגיל אנחנו מכירים 3 דברים גלגל וקליק ימני ודאבל קליק שמאלי אז בעכבר התקנתי אותו והכול והוא לא נותן לי דאבל קליק שמאלי במקש דאבל שמאלי הוא נתן לי תפעולה הזאת בכתפור בצד וזה לא נוח ולא הצלחתי להגדיר שדאבל קליק השמאלי יעשה תפעולה זאת שלו כמו שאנחנו מכירים ברגיל אז למי שמכיר ויכול לעזור אני מאוד אשמח שיהיה שבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי תקלה במרכזית טלפון ביתי ל 2 קוום ,שאחד הופסק (שווקה..אחרי 18 שנות שרות.) -המליצו לחבר את קו כניסת טלפון של בזק בצורה ישירה אבקשכם לעזור לי באיתור החוטים וחיבורם לשקע אחד סטנדרטי של בזק עם 6 חיבורים מ 1 עד 6 -שקע אחד לחבור מרכזיה: צבעי החוטים שהיו בכניסה למרכזיה: לבן , כתום (עם מתח של 40 וולט) , כחול-לבן ,כחול -שקע שני: שחור , אדום (ללא מתח) יש לי אפשרות להתחבר ישירות ללא מרכזיה איך לחבר את החוטים לשקע של בזק ? בתודה מראש: יעקב ק.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. איזו מדפסת מומלצת משולבת פקס וסורק? והאם אפשר להגיע במחיר הזה[750] לכך שהיא תהייה גם מדפסת לייזר? ואם אפשר המלצה גם על סורק בלבד עד 350 ש"ח? :

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by x-dude,

קניתי UPS חדש אבל את כבל ה serial לא הביאו לי (שיטה ישראלית מסריחה,אתה רוצה את הכבל? שלם!) anyway במקום להיות פרייאר ולשלם לחנות שהם רוצים מחיר קצת מוגזם אליו,מישהו יודע איך קוראים לכבלים האלו? כל מה שאני יודע שזהו Compact UPS D-9 connector אם זה עוזר אז ה UPS החדש שלי הוא Gamatronics Compact UPS Line-Interactive 600VA קצת דחוף לי אז אם מישהו יכול לעור אני יודה (לא,לא yoda) ;D

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by tidan26,

שלום! יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק z5500 5.1 כאשר אני שומע שירים אני לא שומע באחד מהרמקולים האחוריים וכאשר אני משחק במשחקים אני כן שומע מה הסיבה?... ???

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  25. יש לי שאלה בנוגע לראש צבע שהתייבש יש לי מדפסת של לקסמרק שלא השתשמתי בה מאז שקניתי אותה הצבע התייבש לי ואמרו לי לשים את המחסנית דיו במים חמים וכנראה שהבצע יחזור לעצמו האם זה נכון ? אם לא יש איזה דרך אחרת לסדר את זה או שחייב להחליף מחסנית?

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.