עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי אופטי מצאתי 3 אפשרויות, ואני לא יודע באיזו מהן לבחור : Microsoft Wireless Optical Desktop [לא חדשנית מידי, אלגנטית ונעימה ..פשוטה יחסית, אבל בכל זאת, Microsoft) Logitech Cordless Desktop Optical Black [שדווקא דיי אהבתי, גם בגלל העיצוב, וגם בגלל אפשרות של התאמת כפתורים לצרכים אישיים] Creative Desktop Wireless 6000 [מקלדת עם טווח קליטה קצת קצר יותר מהאחרות, אבל יש בה הרבה כפתורים נוספים, מה שמעלה את הסקרנות שלי] אז מה אתם אומרים ? איזו מהן מומלצת ? אשמח לשמוע למה. דרך אגב, מישהו יכול לגלות מה טווח הקליטה של הלוג'יטק ? אני לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום לכולם. במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שחבר שלי מחזיק בבית קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח להגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by Li0n1,

מה כדאי לי לקנות? אני יודע שכבר שאלו את השאלות האלה..אבל אני רוצה תשובה עדכנית.. תשובה מוחלטת...שאני יקנה משהו שאני שלם איתו..ולא יצטער אחר כך

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  4. הסוללה נטענת כמעט במלואה (80%) לאחר דקת טעינה יחידה! נשמע ממש טוב, תחשבו כבר לא צריך להטעין פלאפונים כל הלילה, רק דקה אחת קישור למקור

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. Started by guyz6471,

שלום לכולם, צריך המלצה על מקום שיצרוב לי עברית למכשיר SGH X460 של סמסונג, לא היבואן ולא אורנג' מוכנים לעשות את זה. אז כמובן שהכל על אחריותי פשוט אין לי מושג איפה ניתן לצרוב עברית. אז מי שיודע איפה אז אני אשמח עם תמליצו לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by eran1,

התפרסמה עכשיו ביקורת על ספקים באתר של "טום" ובגלל שאני לא מבין כל כך בתחום וגם אני לא הכי חזק באנגלית לא הצלחתי להבין. מישהו יכול לעזור ולהגיד מה היו הממצאים של אותה ביקורת ולפי הביקורת איזה ספק מומלץ לקנות? http://www.tomshardware.com/howto/20050401/index.html

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by shauli,

שלום לכולם. מישהו התנסה פעם עם טלווזיה ניידת, כזו שאפשר להחזיק בכף יד, עם מסך קטן, 2-5 אינטצ`? איך האיכות? האם רואים טוב? ואיזה ערוצים אפשר לקלוט?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  8. מסובך? לא כל כך. יש לי מחשב נייד סנטרינו ורשת אלחוטית G שעובדת ב2.4 גיגה. יש לי גם טלפון אלחוטי שעובד בתדרים האלו. אני שוקל לרכוש את העכברון הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1167 שגם עובד ב2.4. האם כולם יוכלו לחיות אחד עם השני או שרשת אלחוטית לעכבר 2.4 זה כמו חתול לעכבר? האם יש המלצה אחרת לעכבר למחשב נייד, אופטי אלחוטי ? אורי

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by tk_mc,

יש לי משחק על המחשב של שש בש gamesgrid ואני מעוניין לקנות מחשב כף יד.. יש סיכוי שאני יוכל לשים את המשחק gamesgrid במחשב כף יד? (זהו משחק דרך האינטרנט)

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. יש לי מתאם שתומך רק בסלרונים (משום מה). אני צריך אחד שתומך במעבד PIII 800EB 133MH אם למישהו יש כזה מיותר / יודע איפה אפשר לקנות, אשמח לדעת. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. נתקלתי בחמוד הזה: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2146,CONTENTID=9508 חוץ מהמחיר, יש למי מכם מילה בנושא? אורי

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by H-nover,

שלום, לפני כשלושה חודשים רכשתי מדפסת לייזר lexmarlk e232 ולפני יומיים אזל הדיו במדפסת לייזר (למרות שאיפה שקניתי אמרו שייקח לזה הרבה זמן). זה הנסיון הראשון שלי עם מדפסת לייזר וחשבתי שהיא תחסוך זמן וכסף. אבל כשנסיתי לברר איפה אני משיג דיו... שגם זאת התבררה כבעייה ... נתברר שהדיו עולה בין 300-400 שקלים והמדפסת עצמה עלתה לי 600 שקל. מישהו יודע אם המחיר הזה ריאלי.... ואם כן... לא שווה לקנות מדפסת חדשה ...??? ולמה המחיר כל כך גבוה??

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  13. Started by cruzit,

האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  14. מה עדיף לקנות היום ולמה? :

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by eran1,

שלום לכולם, יש לי מצלמת אינטרנט של GPT כשאני רוצה להפעיל אותה במסנג'ר זה לא נותן לי וכשאני הולך לאשף מצלמה הוא כן מראה לי אבל כשאני הולך להגדרות או רושם לי שהמצלמה לא מחוברת או שהיא נמצאת בשימוש בתוכנה אחרת, ושום תוכנה לא פועל עם המצלמה הנטמיטינג אומנם פעל אבל הוא נסגר.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ על מדפסת משולבת עד 1000 שח (עדיף פחות) באיכות טובה ?? דבר שחשוב לי מאוד נוסף הוא עלות דיו נמוכה יחסית שכן זה העלות העיקרית של אחזקת מדפסת.. כרגע יצא לי לראות את המשולבת של אפסון ה-CX5400 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים ועולה 840 שח.. השאלה אם היא טובה ולמשהו יש ביקורת עליה?? והאם הפרדת ראשי הדיו עוזרת לחסכון בדיו ובעלויות??

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. עם זה לא קשור לפורום זה אז סליחה תעבירו יש לי מחשב כף יד של HP דגם RZ1710 יש עליו מערכת של מיקרוסופט MOBILE CE בעברית אני רוצה לדעת איך אפשר לימחוק את כל התכנים על המחשב? או העם אפשר להתקין לינוקס או כל מערכת אחרת על המחשב? העניין הוא שאני מביא אותו למישהו אבל אני חייב לימחוק הכל בו ולא יודע איך כי לא נגעתי בו ביכלל ואין לי מושג איך הוא עובד תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by harry,

קניתי סורק ידני (DFI HS-3000) יש תמונה שלו פה : http://www.vexus.com.br/usados/scanermo.gif הבעייה שיש לו חיבור שאני לא יודע לאיפה להכניס!! החיבור שלו נראה בדיוק כמו ps2 אבל יש לו בתוך העיגול 8 פינים, ואין לו מלבן למעלה כמו ps2, בבקשה תעזרו לי! איפה לתקוע את החיבור?? הנה תמונה של החיבור, בבקשה נסו לזהות מהו : http://img80.echo.cx/img80/5193/s9mb.jpg

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. בשביל להשלים את פרויקט המודינג שלי אני צריך מדבקות למקלדת. אני צריך: מדבקות למקשי פעולה כמו קונטרול ואנטר מספרים ואותיות באנגלית יש חיה כזאת בכלל? כל דבר יעזור

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. ניסיתי להתקין את הדרייבר לא של ה 64 ביט. וכשאני אמור לעשות לו Continue anyway כמו בווינודס הרגיל , כאן הוא כותב לי Failed הוא אמור לעשות איזה משהו שהווינודס חושב שזה שגיאה (אוברקלוק לווינודס לפי הכתבה שלכם על העכבר) בכל מקרה , יש לכם מושג איך אני מתקין אותו? תודה :-*

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by FatalZero,

היי, אני מחפש מארז בגודל Tower בלי ספק, לא חובה שיבואו בסטוק הרבה מאווררים, אך חלון הוא בגדר חובה. התקציב הוא בין 500 ל 600 שקלים אני אוהב יותר עיצוב אלגנטי (להלן, אנטק) מאשר קיצ'י (להלן, טרמלטייק) אבל גם מארז "קיצ'י" בה בחשבון במידה שימצא חן בעיני. חשבתי על שני דגמים, 1) Antec 1000 AMG 2) Supertalent CA-601UFx רציתי גם לדעת מה ההבדל בין סדרות הTower השונות של אנטק, האם יש שינויים פיזיים ממשים בין 1000AMG\1080AMG\SX1040BII מעבר לעובדה שרק ב"1000" יש חלון (לדגמי הספקים שמגיעים עם המארזים השונים של אנטק אין להתייחס בהקשר זה, כי גם ככה אני "אזדכה" על הספק בחנות במידה ואקנה מארז שמגיע From Factor עם ספק) תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  22. המדפסת שהייתה לי בשנתיים האחרונות וסבלתי ממנה הרבה היא LEXMARK Z13. מדפיסה דיי איטי. דיו נגמר מהר. והכי מעצבן, מספיק פעמיים לקנות את הדיו שלה וזה כבר מגיע לסכום של כל המדפסת עצמה. אני כמעט ולא משתמש בה, וגם לא זקוק לדיו צבעוני או למדפסת באיכות מדהימה, אני מחפש מדפסת פשוטה מאוד, בלי אפשרות של סורק או מכונת צילום, אלא רק שתדפיס, ושתדפיס מהר. שתהיה קטנה.. שהדיו יהיה זול, יגמר לאט ולא מדפסת משהו מי יודע מה כי אני לא מדפיס הרבה בכלל. מודה מראש למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by winner,

למישהו יש נסיון בתיקון סורק HP? ScanJet 3970 התחיל להוצא פס כחול בתחתית הדף הסרוק - נראה כמו בעייה בכבל השטוח שמתחבר לחלק הנע. דיברתי עם HP - המדיניות שלהם שאם צריך לתקן, לא מחליפים חלקים בודדים אלא את המכלול כולו, לא קיבלתי הצעת מחיר אבל סביר שיעלה קרוב למחיר סורק חדש... האם מישהו מכיר מעבדה עצמאית טובה שמטפלת בסורקים של HP (עדיף בירושלים)? האם שווה בכלל לתקן (הסורק עלה 800 ש"ח לפני שנה וחצי ועבד קשה מאז)?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי שלום לאחרונה המצלמה שברשותי התחילה "לזייף" ולצלם כאילו היא "מציירת" את התמונה, דוגמא : המצלמה ברשותי בערך כשנה וקצת, לפני כן היא עבדה מצויין ולא היו איתה כל בעיות שהן. המצלמה היא מסוג : PC Camera 6029 CIF אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  25. מה אתם אומרים עליו, הוא טוב, שווה 130 ש"ח, הצעות אחרות באותו תקציב (כולל משלוח)?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים