עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. עבור המשרד הביתי עם 3 מחשבים. עדיפות למדפסת לייזר צבעונית, שתהיה חסכונית ועלות טונרים סבירה/נמוכה. אמינה, אחריות טובה וחיבור רשת לראוטר לשאר המחשבים. לא מדפיס הרבה בצבעוני, מידי פעם. אמשח להמלצות לדגמים מומלצים ואמינים. תודה מראש לכל המגיבים/ממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by TMJ,

המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב עד 400 שח למחשב נייד!!! תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם וחג שמח. אני מחפש אכבר אלחוטי וקטן בשביל לשלוט על המחשב הנייד. המחשב מחובר לטלווזיה, ונמצא בערך 2.7 מטר ממני. כשהייתי בחנות אמרו לי שעכבר אלחוטי בטכנולוגית RF בתדר 2.4 לא בטוח יעבוד במרחק כזה והמליצו לי על בלוטות' (שיקר בשבילי). הייתי שמח לדעת האם זה נכון, ולקבל המלצות לדגמים מוכרים וטובים עד 200 ש"ח. תודה רבה ,דוד.

4. אם יש למישהו אחד ישן חצי עובד זה גם טוב. אשמח לבדוק לפני שאני משקיע 250 שקל. תודה

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by Royz,

http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו יודע מתי זה אמור להגיע לארץ? ד"א זה soldout כרגע והעכבר שוחרר ב 10.1.07

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. היום הגיע אלי ה anywhere mx http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/5846 הכל טוב ויפה חוץ מדבר מעצבן ממש אני משתמש בתוכנה שלו כדי לשנות את השימוש שלו בתוכנות שונות אני מניח שחלק מכם מכיר את זה בכל אופן אחרי שהשקעתי והגדתי שימוש שונה ל chrome ל WMP ל explorer.exe וכו' הכל נעלם... זה קרה כמה פעמים בחלק אני חושב שזה היה אחרי שינוי של הכפתורים (באפשרויות שינוי הרגילות) ובחלק סתם כך אני לא מצליח להבין למה... (התוכנות נשארו נשארו אבל השימוש של המקשים השתנה לשימוש ברירת המחדל - שמגדירים בהגדרת כפתורים הרגילה) מישהו יכול לעזור? (אני מעדיף למצוא פתרון כי זה מאוד שימושי) נ.ב יש דרך לשמור את ההגדרות?, אי מניח שיש איזה קובץ או משהו כזה לא? או שאולי יש סיכוי שאני יכול…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by Surgeon13,

יש למישהו ניסיון עם הסט הזה? איך הוא מבחינת מרחקי קליטה ושידור מהחיישן? איך הסט מבחינת זלילת סוללות? נוחות? אם מישהו מכיר סט מעניין במחיר דומה אשמח להמלצות גם כן.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WildFire,

לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם המקלדת, בעיה שמתאם PS/2 ל USB פתר. עכשיו בכל פעם שאני לוחץ על שני כפתורים ביחד, ומשחרר אחד המקלדת פשוט דורשת שאלחץ שוב דוגמא: במשחקים אני לוחץ על W כדי להתקדם, נניח שאני לוחץ גם על D כדי לזוז הצידה, ברגע שאני משחרר את D וW עדיין לחוץ, אני מפסיק לזוז. או אם אני לוחץ על W ואז על רווח כדי לקפוץ, ברגע שאני משחרר את כפתור הרווח אני לא יכול לזוז. ניסיתי לחבר מקלדת נוספת שיש לי [PS/2] למתאם, הבעיה הייתה גם שם. איך אני פותר את העסק הזה?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי סט מקלדת ועכבר bluetooth של מייקרוסופט ושאלתי היא כזאת. הסט לא מתפקד בזמן עליית המחשב, אלא רק לאחר ש-windows עולה, אני מניח שלא כל הדרייברים המתאימים עלו? זה למשל מצריך שאחבר מקלדת רגילה עם ברצוני למשל להיכנס ל-bios או safe mode - באסה. האם יש דרך להתגבר על כך? יש לי סט אלחוטי רגיל (RF) והוא דווקא עובד בזמן עליית המחשב.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by tochkel,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008769191&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ad1r,

אני מחפש אוזניוות עד 400 שקלים תודה לעוזרים עריכה אוזניות נטו לגיימינג

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. היי מחפש מקלדת מכאנית חדשה חייב: *סוויצ'ים חומים- שיהיה טקטייל אבל עדיף עם מינימום רעש *פריסה מלאה כולל NUMPAD *משענת לשורש כף היד מובנה- חובה (סגנון הקורסייר 70) נחמד אם יהיה שליטה לווליום בגלגלת לא חייב נורות וצבעים עדיף בלי מקשי מאקרו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by eladhor7,

שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר של microsoft 2005. המחשב שלי מחובר ישירות מהכרטיס מסך לטלוויזיה שבסלון. אני מחפש שלט אלחוטי למחשב, ששולט בשליטה מלאה על כל הפונקציות שבמחשב. אתם יכולים להמליץ לי על שלט איכותי וטוב? ועוד משהו. אני מעדיף שבשלט של המחשב יהיה גם מין גוסטיק קטן או משהו אחר שישמש כעכבר במחשב. ראיתי את השלט הזא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5615&perur=2&t=9&c=375 האם הוא טוב ומתפקד טוב בפונקציות המחשב, כמו - סגירת חלונות, כיתוב אותיות, פתיחת אפליקציות וכ"ו? אני חושב לקנות אותו. סליחה שפתחתי פעמיים, כי לא ידעתי איך למחוק הודעה בפורום ה-קולנוע ביתיי. , וכאן הפורום יותר מתאים

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by dindin123,

קניתי ליפני כמה ימים סט רמקולים 2.1 של corsair דגם SP2500 קראתי עכשיו את הביקורת שערכתם באתר על הסט הזה והבנתי שבמערכת הזאת לא מרגישים מספיק את צלילי הביניים ה"מיד" ושהבאס צריך איזון ושהוא לא עוקב מהר מספיק ולא מתואם תמיד עם הסטלטיים, אם מישהו יכול קצת לעזור לי לתת לי טיפים ועצות ותוכנות איך אפשר לאזן ולסדר קצת את איכות השמיעה של הרמקולים אני אשמח תודה רבה ..

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by chadash,

יש לי מדפסת ברדר דגם mfc3240 ובפעם האחרונה שהחלפתי את הראש דיו השחור הופיעה לי הודעה שהדיו הולך להיגמר, והיום כבר כתוב לי שהדיו נגמר למרות שהוא כמעט מלא לגמרי, מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. שלום ברשותי המכשיר פקס SAMSUNG SCX-4521F רציתי לדעת איך בדיוק אני יכול לסרוק דף למחשב יש פה תוכנה שקוראים לה ScanToPc אבל לא הבנתי איך משתמשים בה תודה

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by roeesnir,

נתקלתי בזה פעם ואני לא זוכר איפה. אני צריך כמה כרטיסי PCI שמגנים על המחשב במקרה של שינוי הגדרות וירוסים וכו... מה שהכרטיס עושה זה כמו תוכנת Returnail רק בחומרה. מישהו יודע איפה אפשר להשיג? אפילו ב-EBAY?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by Kukishin,

http://ksp.co.il/?uin=17792 וזו: http://ksp.co.il/?uin=25775 תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by greenvector,

היי אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח..) תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. היי, מקווה שאני לא מפר את החוקים של הפורום. (לא מצאתי תשובה לשאלה הזו בדיונים הנעוצים) אני שוקל לקנות עכבר גיימינג ואני מתלבט איזה עכבר לקנות. הדגם שנמצא ברשותי כרגע הוא Logitech MX510. אני עם הדגם הזה בערך מאז שהוא יצא (שזה אומר משהו כמו 8 שנים) כמובן שאז לא היה כל כך הרבה אפשרויות ומבחר כמו היום. אני יודע שהעכבר הנ"ל מיועד ל- Palm Grip. אני רגיל אליו. בפועל אני משתמש בו כ- Fingertip/Claw Grip. השאלה שלי היא פשוטה: קראתי פה דיונים, קראתי גם את הכתבה על בחירת עכבר הגיימינג המושלם. יצא לי לראות הרבה ביקורות בפורומים ודגמים באתרים. פשוט נראה לי שבמקרה הזה אין תחליף להתנסות בשטח ולכן השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חנות או מקום שבה אפשר לפחות לנסות חלק מהדגמים? (עם דגש ע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אם למישהו כבל כזה והוא לא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו.. אני חיפשתי כבל כזה המון בהרבה חנויות ואין מישהו שמחזיק דבר כזה. הוא צריך להיות לכרטיסי RADEON ולהראות בדיוק כך: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. אני מתלבט בין כמה דגמים אשמח להמלצה, אני נוטה לכיוון הHP כי אין לי מקום בכללי והיא הכי קטנה ( אפשר לסגור את המכסה של הדפים והיא חצי מהגודל) מדפיס 30 דפים בשבוע (סטודנט). תודה לעונים. Samsung ML1865W Brother HL2135W HP P1102W בנתיים מוכרים המליצו על הברובר גם מבחינת עלויות לטווח הארוך.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי, אני מחפש לרכוש מדפסת ביתית משולבת, לצרכי הדפסה וסריקה, עד 500 שקל. מנסיון אישי שלי, אני ממש לא מחבב מדפסות hp, וההתנסות שלי בעבר עם brother הייתה סה"כ טובה. אני מחפש מדפסת שראשי הדיו שלה יהיו במחירים יחסית נורמאליים, ושלוו דווקא חייב לקנות ראש מקורי אלא אפשר לעבוד עם חלופי. יש אנשים שיוכלו להמליץ על מדפסת כזו? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by mito125,

טוב אז קניתי שילשום G25 פה בארץ במחיר סבבה חדש באריזה הגעתי הביתה פתחתי הכל טוב אין בעיות חיברתי והתקתי את הדריבר.... נכנסתי לתוכנת הבדיקה של ההגה וכל פעם שניסיתי להכניס 5 זה היא 3 ו 6 היה גם 4 וגם רברס היה 4. גם במשחקים שונים אותה בעיה עם 5 6 ורברס בלבד חשבתי בעית דריבר או חיבור בדקתי .... OK התקתי דריבר חדש יותר מהאתר ... לא נפתר שלחתי מייל ללוגיטק ואמרו לי שלפי הסימנים יחידת ההילוכים תקולה וצריך להחליפה. טוב סבבה אז פתאום נחנסתי לפורום של לוגיטק באתר שלהם וחשכו איני... יש שם איזה 10000 הודעות על תקלות בהילוכים של ה G25 לאחד לא עובד רברס לאחר הילוך שני ולשליש עבד מצוין פתאום אחרי חודשיים מת. מה קורה פה קיבינימט זה הגה של 1500 שקל ...!!!!!! מישהו בארץ ניתקל איתו גם בבעי…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.