ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מעוניין במארז איכותי שיהיה שקט עד כמה שאפשר,רחב ומאוורר טוב אשמח אם יהיה בו גם חלון צדדי . עד 300 ש"ח ללא ספק.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
דרישות: שקט הכי חשוב שיראה טוב שיהיה זול - עד 450 טופ תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בשל העובדה שידועה לכולם שדיו למדפסות עולה הון ,השאלה האם כדי לקנות דיו חליפי ,מבחינת נזק למדפסת וכדו...? :s05:
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת CANON (באזור דגם כגון PIXMA 1500) ומקום זול לקנות בו מדפסת כזו. תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מהו ההבדל בשיטת הסריקה בין גשש CCD ל- CIS בסורק? מה עדיף? מתלבט בין סורק של canon lide 90 (עם 3 שנים אחריות וגששCIS ) קטן מימדים לבין canon 4400f (עם 1 שנה אחריות וגשש CCD). השימוש בסורק ביתי והתקציב בסביבות 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אחים שלי ברצוני לקנות ספק כח למחשב העל שלי ורציתי לישאול מה דעתכם על ספק כח זה מבחינת הנתונים שלו TAGAN EasyCon TG530-U15 530Watt האם הוא שקט והאם הוא ג'נרי או לא האם הוא יכול לתפקד מעולה במחשב פנטיום 4 עם חומרות חזקות ומהירות כמו מעבד קונרו e 6700 תודה מראש לתגובות
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 2.1 של creative בני 4 כבר .. האיכות שלהם מעולה, בתקופתם הם עלו 550 ש"ח .. חבל לי לזרוק אותם .. יש לי יציאה אחת בסאב שלא עובדת טוב, הרמקול שמחובר אליה שומעים בפול ווליום כמו במינימום .. במינימום בכלל לא שומעים .. וביציאה השנייה הכל סבבה. שמעתי שהבעיה הזאת מוכרת בקרב רמקולים 2.1 .. יש לכם פתרון כלשהו ? מן הסתם הרמקולים לא באחריות .. האם יש דרך לחבר את שני הרמקולים ליציאה אחת ? יש מפצל או משהו שאפשר לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב חדש (amd 64, gigabyte k8nf-9, windows xp) מקלדת ps/2 של מייקרוסופט מולטימדיה 0.1 a המקלדת לא עובדת! בלוח הבקרה היא מופיעה עם סימן קריאה וכתוב device couldn't start ניסיתי להסיר אותה ולהפעיל מחדש המון פעמים ובחלק מהפעמים כשהמחשב עלה היא פעלה ומיד בריסטרט הבא חזרה לשבות. ניסיתי לחבר את המקלדת הפשוטה והישנה שלי (ps/2) והבעיה נשארה וגם היא לא עובדת! בביוס של הלוח אם יש אפשרות usb keyborad support שלא משפיעה בכלל... אני יודע שהמקלדת תקינה (כי היא עבדה כמה פעמים) ולכן הבעיה היא איפה שהוא בווינדווז. לא הצלחתי למצוא דרייבר חדש באתר של מייקרוסופט, מה שלדעתי יפתור את העיה. צריך את עזרת המומחים עכשיו...... דולב.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
תגידו מה אתם אומרים על הסט הבא.. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599042&type=2&product=1&= אני יודע שזה לא מיקרוסופט או לוגיטק אבל זה זול ומפתה.. עד כמה הסט הזה גרוע? אני לא גיימר או משהו...לשימוש יומיומי..אינטרנט סרטים וכו'.. אם למישהו יש הצעות טובות יותר הוא מוזמן להציע אותן.. מה שכן חשוב שלעכבר יהיה מטען כמו בסט שהצעתי.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המארז כנראה מתאים ללוחות אחרים משום שתעלת הקירור לא יוצאת מעל ה-CPU לכן יש 3 אופצוית 1) למצוא לוח אחר שבו ה CPU ממוקם מתחת לתעלה (אולי תוכנן במקור רק עבור מעבדי/לוחות INTEL) 2) לשנות את מבנה התעלה (חיתוך וריתוך פלסטיק) 3) לוותר על התעלה MAT
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום כולם! אני אחראי תוכן בחנות םיGeek. יש לנו מדור לגאדג'טי USB אבל, איך לאמר, הוא לא מספק - אין לנו את ההרגשה שבאמת קלענו לרצון הציבור. לכן, החלטנו על פניה לציבור - מה הייתם מעוניינים לקנות? כל גאדג'ט שהוא הנמצא למכירה מחוץ להישג יד (נאמר חו"ל) אנחנו מוכנים לשקול לייבוא ומכירה בחנות - רק שיהיה רצון שלכם לראות אותו על מדפינו (הוירטואלים). הייתי שמח לקבל פניות או כתגובה להודעה זו או כהודעה פרטית בכדי לדעת את דעתכם. אתרינו: http://www.geekim.co.il/ תודה מראש, אביעד
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אין לי מקום אחר לכתוב את זה אז אני רושם פה כי זה קשור למעבד וללוח אם: נכון באתר כתוב על הPhysX הכרטיס של הפיזיקה הזה אז אני היא חייב אותו או שאני יכול לשחק ככה בלי זה?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
צריך להחזיק מחשב פשוט בךי OC בעיקר לשימושים משרדיים. (כמובן שאם הוא יהיה שקט אני מאוד אשמח אבל זה עדיפות שלישית אחרי אמינות ומחיר)
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
היי, אני קניתי את המארז טרנספורמר וכידוע המאווררים שלו ממש רועשים, לכן אני מתכוון להחליף רותם ולקנות חדשים. ראיתי את דגמי המאווררים של TT שנקראים SILENTCAT, והביצועים שלהם די מרשימים אבל יש משהו שאני לא מבין: בנתונים שלהם כתוב-Rated Voltage ו-Started Voltage, ולמיטב ידיעתי אלו הם מאווררים רגילים שלא משנים את המהירות שלהם או את ה-V שהם מקבלים. אז למה יש 2 נתונים??? דבר נוסף הוא, שבמאוורר של ה-120mm כתוב שיש לו- 16dba ו- 62cfm, שזה המון, והוא בכלל לא מרעיש ( לפי הנתונים ), הביצועים של המאוורר הזה כלכך גבוהים עד שזה מחשיד. נראה לכם שהנתונים הם נכונים וככה המאוורר יעבוד לי בזמן שאני שם אותו במארז בלי ירידה משמעותית בביצועים עם אותו רעש ואותה תפוקת אויר בו זמנית??? וגם כתוב שה…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה, אני חשוב לקנות פד חדש, בנתיים אין לי ואני מחליק את העכבר על השולחן ומצתבר הרבה לכלוך ושיט. אני רוצה את הפאד שיתן לי את הביצועים הכי טובים עם הmx518 שלי, יש מצב שאני עובר לg5 בקרוב, אבל אני צריף להשיג כסף קודם. אני מחפש פד עד ל150 ש"ח, ובנתיים אני מתלבט בין Qck+ ל4d, מה אתם אומרים?, למישהו היה ניסיון עם אחד הפדים האלה?.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב עוד משהו כמו חודשיים אני קונה מחשב חדש עם מעבד E2400 כניראה. ויש סיכוי טוב שיהיה לי מערך SLI שאני ישתרג בעתיד אחרי קניית המחשב אז אני מיתלבט בין שתי ספקים חזקים , שתיהם תומכים בSLI אבל אני ילא יודע מה ההבדלים בחוזק. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13987&PHPSESSID=3eb88bda1d8fbcad6007274fd2d6b8f8 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 ואם יש משהו יותר טוב עד 700 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, יש לי פלאפון Samsung e720 אני רוצה להעביר שירים מהמחשב לפאלפון דרך ה Bluetooth . אני צריך לקנות את הBluetooth שמתחבר למחשב ב USB?(דוגמא : http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c1441/1628.php) ואיך אני מעביר? ואיזה אתם ממליצים לקנות-עד כ 200 שח ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כמה דפים יש בטונר של hp 1010 וכמה בזירוקס? ראיתי דעות שונות מ 2000-5000 מישהו יודע את האמת?דדד
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מאריך שבו זמנית יכול להאריך גם תיציאה של הרמקולים וגם של המיקרופון..יש כזאת חיה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, מצאתי את שני אלה בעיקרון בחנות שקרובה אל ביתי: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8947 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10049 השילוב הזה הוא מומלץ בתקציב? או שיש משהו עדיף? אני חייב עכבר אל-חוטי ומקלדת לא חייבת להיות אלחוטית. בכל אופן-ראיתי את המבצע של ה-mx518 ב-TMS אבל אין לי אפשרות לקנות משם (סיבות אישיות). תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
האם מארזים שמכבדים את עצמם באים עם הוראות מפורטות לגבי התקנת הלוח בתוך המארז? אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ורוצה להרכיב אותו לבד. לאחרונה עשיתי "חזרה גנרלית" ופשוט פרקתי לגמרי את כל המחשב לשי עד היסוד, ומאד התקשתי להרכיב בחזרה את הלוח במארז בגלל שמדובר במארז גנרי מסריח ללא שום הוראות כמובן ואין לי שום ניסיון. אני לא רוצה שהסיפור הזה יחזור שוב עם המחשב החדש, לכן חשוב לי לרכוש מארז שמגיע כמוצר RETAIL לכל דבר ונותן הוראות מפורטות. שאלה כללית: אם המארז בא עם מגש, זה אומר שהוא בהכרח מתוכנן בצורה כזאת שיש קודם להושיב את הלוח על המגש, ואז להכניס אותו למארז? איך המארזים של TT בנושא, למשל?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו, הוא טוב, שווה 130 ש"ח, הצעות אחרות באותו תקציב (כולל משלוח)?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב, אז אני קונה טרנספורמר ואני חייב 3 מאווררי 80MM שקטים (העדפה עצומה עם לד) ומאוורר 120MM שקט (שוב, העדפה עם LED) ושכל העסק יהיה בסביבות ה150-200 שקל
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-