ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
נלקח מאתר אריהב מישהו יכול לתת עוד פרטים? האם זה שווה את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מחפש מחיר זול יותר מזיגזג (150 ש"ח)
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני עוד מעת קונה את הפד func זיגזג הוא עולה 149 שקל ! אמרו שייש דבר כזה סקאיטים מאיפה אני קונה את זה?? אפשר לקנות את זה גם מי זיגזג ואני הקנה את שתים ביחד? ומה זה הסקאיטים
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
*עריכת המודר: ההודעה צונזרה , אין לפרסם הודעות מכירה וקנייה על גבי הפורום , לשם כך יש את לוח ה-Trade-Zone*
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_288&products_id=2195 אני צריך מארז כזה לאולפן, השאלה שלי: האם הוא מתאים לכל הלוחות אם (הלוח אם הוא mATX) ולכרטאיסי הרחבה? (מסך, קול וכ'ו) המארז הוא מארז 4 מקומות.
-
מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מבחינה קירור. בנוסף בגלל שאין לי החזר על הספק אז אני צריך לשם יותר ב115 על הfoxconn
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, הרבה בילבול יש ברמת DPI שהחברות מפרסמות, כי יש הבדלים בין שחור לצבעוני, וכן אני ממש לא מבין מה הכוונה 600 "על 600 למה הכוונה כאשר אורמים "על" אשמח לקבל עזרה תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מדפסת לשימושים ביתיים, חשוב שעלויות ראשי הדיו יהיו נמוכים יחסית (מוכן להשקיע יותר כסף במדפסת שהיא חסכונית בדיו, וכך לחסוך בעתיד) אפשרות למכשיר משולב אם יש משהו מעניין- מדפסת-סורק-פאקס... נדב
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4P800 דה לוקס שזה תומך גם ב-USB 2.0 , חיברתי PORT HUB USB 2.0 (כולל ספק זרם), איך אני יכול לדעת שהוא באמת מזוהה USB 2.0 , יש תוכנה שאני יכול לראות את זה או בדיקה כל שהיא ?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מארז compucase 6a19 וכמו לכל מארז אחר יש לו בפאנל הקדמי מן חיבורים כאלו בשביל הנוחות,בין החיבורים האלו יש חיבור למיקרופון אוזניות ... רציתי לדעת איך לחבר את הפאנל הזה ללוח אם ככה שאני יכל לחבר את המיקרופון שלי מקדימה במארז. את המחשב הרכבתי לבד לכן לא הרכבתי את הפאנל מההתחלה.. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני ממש חייב שמישהו יעשה לי סדר עם כל החיבורי פינים שיש היום בשוק, במיוחד לאחר יציאת כל הטכנולוגיות החדשות !!! הכוונה בספקים וכו'................ 24p, 20p .. .בקיצור אני לא יודע מה כל דבר עושה ולמה הוא משמש ומה ההבדלים ביניהם... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני יודע שדובר רבות על הנושא ואפילו במדריך קצרצר (שפשוט לא מספיק),אבל אני רוצה לברר את העניין לעומק. למה אופטי? למה עקיבה? איך העקיבה הזאת עובדת? והאם לשימושים משרדיים עכברי העקיבה טובים יותר? ואנא נסו להימנע מלדבר על מהקושי הכרוך במעבר בין סוג אחד לשני.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי היום עכבר AOPEN שעל האריזה כתוב 800 DPI , אני לא מרגיש כל הבדל בין ביצועי העכבר הזה לעכבר הקודם שלי שהיה גנרי (CHIC) . רציתי לדעת אם קיימת דרך בה ניתן לבדוק את ה-DPI של עכבר כדי לראות אם הוא אכן 800 DPI , או שמא הוא 800 DPI והוא לא מוגדר כך במערכת ולכן אני לא מנצל אותו כיאות (יכול להיות דבר כזה?) , תודה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום, אחי נוסע בימים הקרובים לטייוואן. חשבתי לבקש ממנו סלולרי שיתאים לסלקום (שאני מתכנן לעבור אליה בחודשיים הקרובים). כמה תהיות- א) איך אני אוכל לקבל הודעות בעברית? ב) איזה סלולרי מומלץ לייבא משם, שיתמוך בGSM המונהג כאן?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את המדפסת הזאת ב2000 ש"ח... אני יודע שמדפסות לייזר לא מתקרבות לאיכות של מדפסות פוטו הזרקת דיו... אבל... מישהו מכיר את המדפסת? איכויות ההדפסה הצבעונית?? (גם מבחינת תמונות וכדו'). חיפשתי הרבה היום על המדפסת ולא מצאתי ממש הרבה... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שיתאים ללוח ASUS P4S800D רצוי שיהיה לו צד אחד שקוף,חיישן טמפ,ומספר מאווררים. לא צריך ספק. איך RAIDMAX?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקלדת+עכבר אלחוטיים המקלט שלהם מתחבר לUSB, ולי יש USB2.0, חשבתי על רעיון - להעביר כבל USB 5 מטר עד לסלון בבית, ובעת הצורך אוכל לחבר את המקלט לשקע הUSB שהעברתי לסלון ולשלוט על המחשב עם המקלדת והעכבר (לראות סרטי בטיוי בסלון ומשחקים..) פעם קראתי שכבל USB יכול לאבד אות אחרי כמות מסויימת של מטרים, זה נכון? האם 5 מטר יאבד אות? עד איזה אורך בערך האות יועבר בצורה רגילה וטובה? ושאלה נוספת האם יש כבל מאריך שהוא USB2.0 או שזה לא משנה? ועוד שאלה אחרונה, האם החיבורים מקדימה (במארז) הם גם USB2? תודה.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היש למישהו רעיונות היכן ניתן למצוא כאלו דברים? האם ב SERVER RACKS יש כאלו? ניתן למצוא כאלה במארזים ישנים - אבל בד"כ הם פתוחים מלמעלה.... אני מחפש סגורים. בחנויות וברשת - לא מצאתי. אני מחפש את ה-כלובים\מארזים הבאים: כלוב ל 5.25 BAY - שמכיל 3 BAYS 2 כלובים ל 3.5 BAY - שמכיל 3 BAYS כלוב ל 3.5 BAY - שמכיל 4 BAYS לבנות מפרספקס - גם רעיון - אבל זהו מוצא אחרון.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש סורק. הוא לא צריך להיות משהו מיוחד ( = יקר ). אני רק צריך אותו על מנת שאני אוכל לתייק סיכומים (על דפי נייר) למחשב. בקשר לתקציב אני לא יודע באיזה מחירים נעים הסורקים של ימינו. אם תוכלו כתבו לי דגמי סורקים במחירים סבירים. אני מעדיף שיהיה בסביבות 200 - 350 ש"ח אבל אם צריך יותר גם תכתבו (אבל לא להגזים), אולי אני אעלה את התקציב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי נעול על המארז צונאמי למחשב החדש (עוד שבוע ) אבל הציעו לי את המארז סופרנו שלא ממש שמעתי עליו עד עכשיו. בדקתי באתר של TT וראיתי שהוא ממש ממש דומה לצונאמי חוץ מזה שהוא מפח והצבע שלו מבריק. עכשיו חיפשתי השוואות ביניהם (300 שקל הפרש לטובת הסופרנו שווים בדיקה) ולא מצאתי משהו ממצה אז רציתי לשאול אם מישהו שמע פרטים על שניהם ויכול לתרום לי קצת מידע על ההבדלים. תודה נ.ב. אני עדיין נוטה לטובת הצונאמי למרות ההפרש הכלכלי יש בו משהו יותר יפה שאני לא יכול להסביר.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי 400 שקל לא שקל אחד יותר ואני חשבתי על זה אולי http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=15901&Cat2Cat1ID=5203&Cat2ID=7394 וספק HEC 300ART יש הצעות<?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
HP 970Cxi החלפתי דיו והיא מנסה להדפיס לי דף עם לוגו וכמה צבע יש בכל אחד מן הראשים... איך אני מבטל את זה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ראיתי בפורום כמה שאלות אבל לא ממש תשובות... אני רוצה לקנות מתאם IRDA שנכנס לUSB כדי להעביר נתונים בין הסלולרי (nokia 6100) למחשב. ראיתי במחירים מ - 78 ש"ח עד 300. מה ההבדלים? כולם מצהירים על אותם נתונים בערך, כלומר USB 1.1 או 2 ועד 4Mbps FIR compatible וטווח באיזור המטר. יש באמת הבדלים באיכות, או בביצועים ששוה בגללם לקנות משהו חוץ מהכי זול שאפשר למצוא? הייתי שמח לשמוע ממישהו עם נסיון חיובי/שלילי בנושא. חוץ מזה, יש המלצות על דברים מענינים להוריד שיכולים לנצל את החיבור הנ"ל (במקום לשלם לסלקום סכומים מופרכים עבור כל תמונה ששולחים דרך האתר ) אגב מקבלים עם המכשיר תכנת PC SUITE, צריך עוד משהו? ואחרון חביב זה יתאים לעשות sync עם הפאלם בלי כבל?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב! והפעם בעיה מוזרה עם סורק; לא שלי אלא של לקוח שהתקשר אלינו היום. הסורק הוא סורק של HP מדגם SJ 3500, מחובר בUSB, מותקן על Windows XP. הבעיה שהבן אדם התלונן עליה היא שהסורק פתאום מתחיל לסרוק סתם ככה בלי פקודה, ופותח יישום בשם HP Copy - שמיועד לבצע העתקה (סריקה ואז שליחה למדפסת) והמדפסת (Deskjet 940) מוציאה דף ריק. ניסיתי לשנות את היציאת USB - אותו דבר, קורה... ניסיתי לשנות הגדרות של לחיתת כפתורים בסורק (לוח בקרה, סורקים ומצלמות, מאפייני סורק, אירועים - יש שם את ההגדרות של הכפתורים - שיניתי להגדרה שלחיצה על כול כפתור לא תעשה דבר) - לא עוזר! ניסיתי לתת למחשב לזהות את הסורק (להוריד את הסורק מהמנהל ההתקנים) ו... אותו דבר. בעיה מוזרה לכול הדעות... חשבתי על הסרה והתקנה אב…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-