עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Hyper,

שלום. אני רוצה לחבר אוזניות אלחוטיות למחשב שישמשו גם כמיקרופון דרך מקלט בלוטוס. רציתי להזמין מקלט אבל קצת התבלבלתי עם כל הסוגים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי עם איזה לינק (אלי אקספרס/אמזון/חנות אנטרנטית אמינה) אני אודה לו מאוד. אני צריך משהו אוניברסלי ולא מוגבל לחברה מסויימת (כמו מקלטים רק למוצרים של לוג'יטק וכו') תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by danvish,

שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא משנה לי שאין עברית. תודה מראש! ;D

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by berner,

חבריה שלום :s05: יש המון הצעות לרכש מדפסות משולבות אשמח לקבל מנסיונכם המלצה אשמח לקבל המלצה לסדר גודל של 400-500 ש"ח האם בשכלול ההמלצה יש מחיר המחסניות של הצבעים אשמח לקבל תגובה בברכה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. איך הוא ? למישהו יש ניסיון איתו ? חשוב לי לדעת איך העכבר ? ומה ומה רזולוצית העבודה שלו ה DPI הזה.. ואיך הוא בהשוואה לסט הזה שאומנם יותר זול אבל גם נראה טוב: Logitech Cordless Desktop EX110 כתוב שהDPI של העכבר הוא 800DPI איך זה ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. אני מרגיש בימי הביינים איתה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. אני רוצה לחבר מסך חיצוני + מקלדת ועכבר לנייד שלי. אידיאלית יהיה לחבר אותו ב USB או ב wireless (למרות שאין לי צורך מיוחד ב wireless ואני מניח שזה יהיה יקר יותר). חשוב לי שהוא יתאים גם למקינטוש וגם ל WIN, רצוי שהחיבור למסך יהיה DVI וגם איזה מפצל USB על ה docking station יהיו טובים. חיפשתי באינטרנט ויש מלא כאלה אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו משהו בסגנון או review מאתר שאפשר לסמוך עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  8. שלום. אני רוצה לקנות מחר או מחרותיים סט אלחוטי ורציתי להתייעץ איתכם איזה מקלדת כדאי לי לקנות (עד 200 ש"ח !). ומה ההבדלים בין ממשקי החיבור ומה עדיף. (USB, אינפרא אדום וכו'...). תודה רבה על שיתוף הפעולה :-)

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם, הרכבתי מחשב לסלון, עכשיו הכל טוב ויפה אבל אני כבר זמן מה מנסה למצוא כלי לתפעל אותו מהספא. עכשיו המרחק בין המחשב לספא הוא כ3 מטרים וכ10 סנטימטרים. אני קצת מבולבל. לפי מה שהבנתי לטווח גדול צריך בלוטות'. אבל יש גם את ה2.4Ghz שזה כפי שהבנתי רדיו ולא בלוטות'. מה בדיוק אני צריך ומה יעבוד לי ? תקרת התקציב היא 300 ש"ח ואפשר לחרוג ממנו מעט. תודה מראש, בברכה, רונן.ב.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by Amnon1,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצה על מדפסת בייתית שבעיקר מיוחדת להדפסות רגילות (שחור לבן ופחות תמונות), מחפש מדפסת שהעלויות דיו זולות ושהיא יחסית חסכונית. עלות מדפסת שאני מוכן להשקיע היא עד 350 שח. עדיף שתהיה מדפסת עמידה ושאינה איטית. תודה למסייעים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המדפסת המשולבת מיועדת לעבוד ברשת במשרד קטן של 3-5 עובדים ( הדפסה ,סריקה , צילום , פקס ) . האים כדאי לחשוב על הזרקת דיו או שלייזר יותר כדאי כלכלית ?? עומס העבודה בינוני עד קל , אשמח לקבל המלצות למכשירים . טווח המחירים עד 2500 שח . תודה . אין לי בעיה עם שחור לבן בלבד .

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by SilentDawn,

שלום, אני מחפש הגה איכותי למחשב בתקציב של 450 ש"ח. חשוב מאוד שיהיה לו Force Feedback וזווית סיבוב של יותר מ-180 מעלות. בנתיים המועמד הרציני ביותר שלי הוא SpeedLink SL-6697 http://www.imshops.co.il/pl_product~SL-6697~21~19.htm הבעיה שאני לא יודע עליו יותר מדי מבחינות איכות ואמינות, אז אשמח אם מישהו מכיר אותו ויכול להאיר את עיניי. במיוחד מטרידות אותי כל השמועות על בעיית פונציומטרים בהגאים מסוימים (MOMO לדוגמא) שגורמות למשחק לחשוב שלחצת על דוושה עד הסוף כשבעצם לחצת רק מעט. ואם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע (G25 ו-DFP זה יותר מדי בשבילי, אני רוצה משהו יחסית בסיסי אך איכותי)

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  13. שלום לכולם! יש ברשותי מקלט אינפרא-אדום של עכבר אלחוטי ישן שמתחבר למחשב בחיבור PS2, ואני רוצה לנסות להשתמש בו כדי לשלוט על המחשב באמצעות שלט רגיל (של טלוויזיה, ממיר דיגטלי וכד'). חיברתי את המקלט למחשב באמצעות החיבור שיש לו כבר ולחצתי מולו על כפתורים בשלט של יס והנורית במקלט היבהבה- המקלט כן קולט את השלט. מצאתי בבית מתאם מ-PS2 לחיבור סיראלי. חיברתי ושלחצי עם השלט, הלד במקלט לא היבהב, רק כאשר נכנסתי לWINLIRC איפה שמגדירים את השלט אז המקלט כן הגיב לשלט. הבעיה היא שבזמן שאני מגדיר אומרים לי ללחוץ על כפתור והמחשב כאילו מתעלם מזה שאני לוחץ והוא פשוט אומר שהוא לא זיהה שום אות. יש למישהו רעיון למה הלד במקלט מהבהב אבל עדיין המחשב מתעלם ממנו?

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  14. שלום, קניתי את העכבר לפני קצת יותר מחצי שנה וגלגל העכבר שלו התחיל לחרוק בשבוע האחרון. זה לא קורה כל הזמן אבל זה קורה בתדירות גבוהה מספיק כדי לחרפן אותי בהדרגה. קשה לי להאמין שגלגל עכבר חורק שזה תוצאה של בלאי משימוש זה משהו שהאחריות מכסה (למרות שחצי שנה של שימוש זה ממש מעט זמן ולא הייתי מצפה מעכבר ברמה הזאת להראות בלאי כל כך מוקדם). זה משאיר אותי עם האפשרות לתקן את זה בעצמי, תהיתי אם למישהו יצא לפתוח עכבר כזה. אני מאמין שהברגים נמצאים מתחת לרגליות שלו ואני מפחד שאם אני אסיר את הרגליות הן לא ידבקו חזרה למקום אחר כך. בנוסף אין לי שמץ של מושג באיזה סוג של חומר כדי להשתמש כדי לשמן את הגלגל, WD-40 עשוי לאכול את הפלסטיק אז זה צריך להיות משהו שלא מוליך ולא אוכל פלסטיק.. אשמח לקב…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by SharP,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008747930&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by sPoiled,

הישנה שלי התקלקלה, אני צריך מדפסת חדשה, להדפיס עבודות לבית ספר. לא משהו מיוחד. למישהו יש המלצה על דגפ ספציפי? (איזה חברה לא לקנות? או להיפך איזה חברה הכי אמינה?) תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by jawis,

הזמנתי תמקלדת הזאת מאליאקספרס מה אתם חושבים עליה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by vmhome1,

שלום לכולם, על איזו מדפסת אתם ממליצים? איזו הכי טובה מבינהן? יש מדפסת אחרת בתקציב הזה שתהיה טובה יותר לדעתכם? HP Deskjet 4180 HP DeskJet F2280 HP DeskJet 2180 תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. ראיתי פה באיזו חנות מצלמה דיגיטלית שמצלמת ב1024 על 768 עם טיפה יותר מ1 מגה פיקסלים וגם יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט. בכל אופן היא לא רעה ועולה 550 שקל.חבר שלי קיבל כשהוא קנה מיטה חדשה מצלמה שמחירה באותה חנות הוא 400 שקל והוא אומר שיש אחלה תמונות.אין פלאש או זום אבל יש אוטופוקוס אין מסך אין כלום והחיבור הוא יואסבי.לא רע בכלל. המצלמה שאני מדבר עליה היא גם יואסבי על יותר מ1 מגה פיקסלים רזולוצייה הרבה יותר גבוהה משלו ואני מתאר לעצמי שאם שלו נותנת אחלה תמונות יחסית אז גם זאת שאני רוצה ב550 שקל תיתן תמונות טובות.עכשיו לפני שאני קונה אותה רציתי לדעת אם אתם מכירים עוד סוגים של מצלמות כאלו זולות ופשוטות שנותנות תמונות טובות אבל אין להם את הפיצרים של מסך וכאלו כי אני רוצה מצלמה די פשו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by kaboonkal,

מחפש כרגע מתנה לאחי בצורת אוזניות חדשות לגיימינג (OVER EAR). עד היום שנינו השתמשנו ב SteelSeries Siberia V2 עם מתאם הUSB. שנינו מאוד אוהבים את הנוחות ואיכות הסאונד שהן סיפקו בזמנו ואפילו עד היום ולכן מחפש משהו עם הפרמטרים הבאים (לא בסדר המצוין): נוחות - שיהיו יחסית קלות ונוחות, יש לו ראש ואוזניים בינוניים, ואיכות סאונד (מן הסתם) - הוא משחק כרגע בעיקר בDOTA 2 אבל אולי ירחיב אופקים, ולפגישות אינטרנט כך שמיקרופון בינוני ומעלה גם צריך. אם יש אוזניות אלחוטיות שיעשו עבודה טובה בתקציב - מעולה (ואם יש להן תאימות לאקס בוקס מעולה ++), אם לא - לא קריטי. תקציב: עד איזור 750, אפשר חריגה אם יש משהו סופר מוצלח ומשתלם. בינתיים הסתכלתי על SH ZERO ו SS ARCTIS …

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  21. שלום חברים. תקופת קורונה, הוריי המבוגרים עובדים מהבית. מדפיסים הרבה [אצל הדור הזה אם זה לא פיזי זה לא קיים]. הבעיה: רכשתי להם מדפסת מאעפנה (איזה טעות) של HP מבוססת דיו, שעושה רק בעיות, והדיו גם נגמר מהר מאוד. אודה לכם מאוד מאוד אם למישהו יש המלצה על מדפסת שהיא הטויוטה קורולה של המדפסות: אמינה, שחור לבן, טונר זמין (ולא יקר - יתרון), ומחזיקה ליחסית המון הדפסות. שמעתי ממכר שרכש מדפסת מסוג Samsung ML-3710ND, שעלתה לו לא מעט (יותר מ 1,000 ש"ח), אך לא היו לו שום בעיות איתה. כמובן, כל המלצה תתקבל בברכה. תודה לכם מראש על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by KL-xXx,

לאחר שמחקתי את הupper/lower filters (היו לי כמה תיקיות אותו הדבר, ובכולם מחקתי), כי רציתי לפתור את הבעיה של צורב DVD, הפסיקו להגיב העכבר והמקלדת של מיקרוסופת העל-חוטיות המחוברות דרך USB. בbios מגיבים, וברגע שמתחילים לעלות החלונות מפסיקים להגיב. ניסיתי לחבר עכבר ומקלדת אחרים ולא דרך USB ולא על-חוטיות אותו סיפור, ניסיתי להכנס לsafe mode - גם אותו סיפור עזרו לי דחוף בבקשה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. היי יש לי סט עכבר + מקלדת logitech cordless desktop ex110, עכשיו יש לי כמה בעיות איתו, האחת והעיקרית זה שהעכבר עכשיו סובל מרעידות כל הזמן שהוא פועל ומונח על כל משטח שהוא(גם אחרי שפתחתי אותו וניקיתי אותו) והשנייה היא שהזוג הזה אוכל סוללות פעם בשבועיים הייתי צריך להחליף בטריות בעכבר המקלדת הייתה פחות בעייתית בקטע הזה ועוד בעייה עם העכבר הזה זה שחסרים לי כפתורים בצדדים. בעיקרון אז אני מחשב עכבר בערך באותו הגדול, יותר גדול לא יפריע לי חשוב שהעכבר יתאים גם לימניים וגם לשמאליים השימוש הוא בעיקר לעבודה יומיומית של גלישה באינטרנט, תכנות סרטים ומשחקים. עכבר עם גלגלת לחיצה ושני כפתורים בצדדים לפחות, ובונוס ממש נחמדה תיהיה אופציה לכבות אותו, או שהוא יכבה אוטמטית עד שלוחצים על הגלגלת…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  24. אני עומד להתקין 4 מצלמות בעסק. איזו חברה הכי מומלצת בכרטיסי DVR (מבחינת איכות, יציבות, אחריות, תוכנה שמגיעה עם הכרטיס)? Geovision/Provision/RapidOs/Sunkyo איזה מצלמות מומלצות ? Sharp/Sony/Provision? על איזה נתונים טכניים אפשר להסתכל במצלמות מעבר לחברה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by SEangel,

מצאתי סורק של MUSTEC (BEAR PAW 2400CU ב485 ש"ח יש סורקים יותר טובים באותו מחיר או באותה רמה ובפחות מחיר?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.