עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Genisher,

אני מבקש לשמוע את דעתכם על המארז הזה: GIGABYTE GZ-XX1C-SNS Triton קישור למוצר בלוג'יק פיסי - http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8487 קישור למוצר ב http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811233008 - newegg דף הבית של המארז - http://tw.giga-byte.com/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2153 ביקורת על המארז בצרפתית שנראית מקיפה וענפה - http://www.cowcotland.com/article134-1.html בגלל שאני לא יודע צרפתית התרשמתי רק מאורך הביקורת ומהתמונות הלא שגרתיות. אולי מישהו שיודע צרפתית כאן בפורום יוכל לתמצת את הביקורת עבורנו - תודה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by noambar,

יש לי את המארז Thermaltake Tsunami Dream Aluminum Case ורציתי לדעת עם אני יוכל להוסיף עוד מאווררים בעתיד או שאני יהיה חייב להישאר רק עם 3.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. Started by gshhar,

וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מחשב 2.6 Ghz northwood אם שני דיסקים אחד רגיל והשני SATA וכרטיס עריכה dv500 plus של Pinnacle לאחרונה קיבלתי כרטיס raid של promise sx6000 ו3 הארד דיסקים של 120GB כדי להכיל את הערכה החדשה שלי אני זקוק למארז וספק חדשים דרישות שאני יוכל להכניס את ה5 דיסקים (לא אכפת לי להכניס אותם גם ל5.25) ו 2 כוננים של 5.25 ובנוסף גם שני כרטיסי PCI ארוכים וספק שיוכל להחזיק את זה תודה רבה מראש אומרי שכחתי להוסיף אבל גם שהיה כמה שיותר זול למפרט הזה כי אני לא ממש יכול להוציא יותר מידי

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. מדובר על מארז מדגם 6A19 שאר המפרט: מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות Twinmos 512mb 667mhz * 2 דיסקים קשיחים WD 2500ys * 2 כרטיס מסך Leadtek 7600gs צורב NEC ND3550 (כדאי להתעקש על דגם חדש יותר או שאין הבדל מהותי?) סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft (הדגם הכי פשוט) סה"כ לתשלום: 5,382 השאלה החשובה - האם הספק בכותרת יחזיק את המערכת גם עם אפשרות שאעשה אוברקלוק רגוע? השאלה המשנית - מה דעתכם על המחיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  6. בדרייבר של העכבר אני יכול לשנות רק את הלחצנים 1,2,3 איך אני יכול לשלוט על כולם ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by sarkise,

יש לי רמקולים 2.1 של creative בני 4 כבר .. האיכות שלהם מעולה, בתקופתם הם עלו 550 ש"ח .. חבל לי לזרוק אותם .. יש לי יציאה אחת בסאב שלא עובדת טוב, הרמקול שמחובר אליה שומעים בפול ווליום כמו במינימום .. במינימום בכלל לא שומעים .. וביציאה השנייה הכל סבבה. שמעתי שהבעיה הזאת מוכרת בקרב רמקולים 2.1 .. יש לכם פתרון כלשהו ? מן הסתם הרמקולים לא באחריות .. האם יש דרך לחבר את שני הרמקולים ליציאה אחת ? יש מפצל או משהו שאפשר לקנות ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  8. היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  9. Started by AlterEgo,

הזמנתי את העכבר הזה. (תקציב מסויים). אני יודע שהביקורות עליו לא משהו. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בו ומה חושב עליו. תודה מראש, בן.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

מה חשוב במצלמת אינטרנט?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by yarivot26,

לאחר 4-5 שנים של שירות נאמן המחשב הנייד שלי התקלקל. רציתי לדעת אם אפשר להוציא ולהשתמש איכשהו בפד מגע שלו?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by maverick,

http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/611/852.html

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by ofir667,

צריך מארז שמתאים לחלקים האלה: ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by galCool,

יש מארז שאתם מציעים עליו במחיר של ?HEC Compucase CI-6A21 400W? חוץ מ<--(המארז הזה)?? כי אני לא אוהב איך שהוא נראה...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. Started by idgar,

היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by shloosh,

אהלן יש לי בעיה של דלקות בידיים וכל מיני שטויות ביד ימין שכמובן עם העכבר... אז אני מחפש עכבר אופטי לא אלחוטי יפה ונוח ,ולא במחיר גבוה. אפשר איזה 140 ככה ... יש את ה-mx500 איך הוא? נוח?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by YoTaMi,

אני רוצה לקנות DVD שקורא USB... אבל צריך שה- USB יקרא את הדיסק נייד .. דיסק נייד WD 250 GB כול USB קורא דיסק נייד ? + קורא DIVX וכתוביות בעברית + שאפשר לעשות גודל כתוביות ולשחק שם עם ההגדרות .. איזה DVD הכי טוב ? מכיר מקסימלי 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  18. אני מבקש המלצה למצלמה שיראו בה תמונה בלי תקיעות כשזזים, ושיראו בה גם די ברור בתאורת חדר רגילה. היו לי כבר מצלמות שבלי פנס על הפנים לא ראו כלום אז.. יאללה תתחילו

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. מחפש מקלדת אלחוטית איכותית, הכי חשוב לי שהיא תחזיק כמה שיותר זמן כלומר חיי סוללה ארוכים, ומרחק של לפחות 5 מטר ויותר אני לא גיימר ולכן אני לא מחפש מפלצת ענקית שתתפוס לי את כל השולחן כלומר גודל סטנדרטי (קצת פחות מה- microsoft multimedia) אך חשוב לי מאוד שיהיה למקלדת נורית/סימן המראה כמה זמן נשאר לסוללה (אני לא מתכוון לתוכנה שבאה עם המקלדת אלא פיסית למקלדת) מקווה שתעזרו לי למצוא את התמורה הטובה והמשתלמת ביותר וכמובן האיכותית בקיצור משהו ליגת העל!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by ZUMARA1,

טוב עוד משהו כמו חודשיים אני קונה מחשב חדש עם מעבד E2400 כניראה. ויש סיכוי טוב שיהיה לי מערך SLI שאני ישתרג בעתיד אחרי קניית המחשב אז אני מיתלבט בין שתי ספקים חזקים , שתיהם תומכים בSLI אבל אני ילא יודע מה ההבדלים בחוזק. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13987&PHPSESSID=3eb88bda1d8fbcad6007274fd2d6b8f8 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 ואם יש משהו יותר טוב עד 700 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by D-Bang,

זקוק למקלדת שקטה, אמינה והכי חשוב נוחה לשימוש (חיבור חוטי ולא יותר מ150 ש"ח) חשבתי על Logitech Media Keyboard או Microsoft Digital Media Pro מה עדיף? ישנן המלצות נוספות?

22. אני מחפש מדפסת משולבת, ללא עדיפות מיוחדת מלבד איכות ויעילות. תודה מראש.

23. ואז המחשב ידליק אותה אוטומטית? יש לי XP מדפסת 840C

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  24. שלום, ברצוני לדעת אני מתלבט בין HP5610 ל - HP5783, השיקול היותר רציני שלי הוא האם המדפסת מזהה פקס עצמאית ולא עונה לכל טלפון? מישהו יכול להעיד על אחת מהם שעושה את העבודה או להפך? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  25. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.