ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש את Mio 168? אני מעוניין בחוות דעת לגבי ה-PDA הזה. האם יש לו Flashable ROM? האם המכשיר תומך ב-USB 2.0 או רק ב-USB 1.1? איך האנטנת GPS המובנית שלו? קליטה טובה/לא טובה? האם צריך לפתוח את האנטנת GPS כדי להשתמש ב-NavN'Go, או שאפשר לנווט גם כאשר האנטנה סגורה והמכשיר נמצא בכיס (באמצעות אוזנייה)? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו (בשימוש ב-GPS)? מה ההבדל בין Mio 168 ל-Mio 168RS? נ.ב. אני מעוניין גם בחוות דעת לגבי Windows Mobile 2003SE לעומת הגירסה החדשה, ובחוות דעת לגבי התוכנה NavN'Go.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת נורא נורא נורא ישנה של Nogatech שרואים בה מצויין , תהיתי אם החיישן שבה הוא CMOS או CCD, יש דרך לבדוק זאת?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ואז המחשב ידליק אותה אוטומטית? יש לי XP מדפסת 840C
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עולם הסאונד האלחוטי צובר תאוצה וזה מתפשט גם לתחום הגיימינג במחשבים האישיים - אז יצאנו להכיר את HS80 של Corsair, סט אוזניות אלחוטי עם מיקרופון מובנה במחיר שפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
ספק הגיימרים החדש של OCZ נסקר ע"י אתר החומרה Neoseeker הבדיקה העלתה ספק שקט עם רגולציה הדוקה יחסית, וכצפוי חזק ביותר (מחזיק מערכת X1900XTX CF בלי להזיע) יתרון בולט הוא חלוקת העומס שנוצר ע"י כרטיסי SLI/CF בין שני ריילים, והקצאת רייל נוסף למעבד כל התענוג מגיע במחיר די גבוה של 150$ כאשר גירסת ה600W צפויה לעלות 120-130$ קישור: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/OCZ_GXS_700W_PSU/
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מדפסות משולבות: canon mp150 epson cx3700 מה אתם אומרים? איזה מבין השניים עדיפה??? אולי עדיף ללכת על canon mp170 שמשמעותית יותר יקרה?? (200 שקל) תודה רבה- שגיא.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין HEC Power Supply Model: HEC-400ART 400W ל- HEC Power Supply Model: HEC-400TRT - 400W
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות KVM כולל AUDIO מצאתי בזאפ שתי חברות TRENDNET ו EDIMAX שעונות על הצרכים מישהו יודע מה ההבדלים בין המוצרים או איזו חברה יותר טובה בנושא? או אם ניתן להציע מוצרים אחרים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
מכווין שאני שוקל לקנות את המחשב החדש ב-ZIGZAG הייתי רוצה המלצה לספק מכווין שאין שם את ה-LIBERTY שעליו תכננתי ללכת. תקציב לא יודע כמה שצריך משהו שיחזיק טוב את המערכת שהיא עדיף שגם יהיה שקט E6600 X1800XT 256MB תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי את המארז Thermaltake Tsunami Dream Aluminum Case ורציתי לדעת עם אני יוכל להוסיף עוד מאווררים בעתיד או שאני יהיה חייב להישאר רק עם 3.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב כף יד... הוא נהג מונית והוא רוצה את זה בשביל הGPS אני לא מבין בזה כלום... מישהו יכול להסביר לי בערך מה הולך עם זה? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לו GPS באוטו? הוא משומה סגור על MIO 210 מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת טוב? ומה טווח המחירים שלו? ומאיפה בכלל אני יכול לקנות אותו... אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה... אם זה לא קשור אז אני יודה לכם אם תעבירו את השאלה לפורום המתאים.. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
איזה ספק יותר טוב אנרמקס ליברטי 500 או מה שמגיע עם הסונטה 2 והאם אני יכול לקנוט מארז ולבקש מהחברה שיקחו את הספק ושיזכו אותי במקום?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
אני הולך לעשות OC כבד ורוצה מארז כמה שיותר מאוורר,ספק כבר יש לי (TP430).
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את המקלדת. מבחינה פונקציונלית היא נראית הרבה יותר שימושית ממקלדות המדיה המקבילות של לוגיטק ומיקרוסופט. מישהו כבר עשה עליה סיבוב? אם כן, אז רציתי אם יצא לכם להתרגל לצורת ההקלדה עליה? אם זה נוח גם במשחקים, ואם אין ghosting כשמנסים ללחוץ על הרבה מקשים בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני צריך סט שיקלוט בכיוןן ההפוך מהמחשב. כלומר המחשב נמצא בצד אחד של החדר והמסך נמצא בצד השני. יש משהו מספיק טוב בסביבות 300-400 ש"ח ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
המארז כנראה מתאים ללוחות אחרים משום שתעלת הקירור לא יוצאת מעל ה-CPU לכן יש 3 אופצוית 1) למצוא לוח אחר שבו ה CPU ממוקם מתחת לתעלה (אולי תוכנן במקור רק עבור מעבדי/לוחות INTEL) 2) לשנות את מבנה התעלה (חיתוך וריתוך פלסטיק) 3) לוותר על התעלה MAT
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם העכבר יLogitech® MediaPlay יכול לשמש באמת בתור שלט מרחוק?ובאיזה נגני וידיאו ? אם יש למישהו ברשותו ויכול למסור את דעתו עד כמה העכבר תומך בשועל (FireFox) ? תודה מHEAD
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. A-TOP נחשבת כחברה טובה של מארזים? 2. המארז A-TOP GLADIATOR טוב? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 *חשוב לציין שאת הספק שמגיע איתו אני יחליף לספק טוב... ^^^ 3. הספק שמגיע איתו טוב יציב ומקצועי? או ספק גיוניר גרוע שממש לא מומלץ לחומרה כבדה וטובה ? 4. המארז יתאים לי למעבד קונרו ( LGA 775 ) נכון? 5. א. מגיעים איתו מאווררים? ב. המאווררים טובים ומקצועים? ג. המאווררים מרעישים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב , אמרו לי שזה המקום לרשום את הבעיהשיש לי אז אני מקווה שזה בסדר. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים ש…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש עכבר(לייזר) +מקלדת אלחוטיים שטובה למשחקים עד 100 דולר מצאתי את הערכה הבאה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1578497&Sku=L23-7064 מה דעתכם עליה האם יש הצעה אחרת או שזאת בחירה טובה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-