עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? יש פה מישהו מב"ש שיש לו את הכבל בכותרת? יש מצב שהכבל שלי נדפק, או שהבעיה בלוח אם, ואין לי איך לבדוק את זה. בעקרון מדובר על לפטופ עם יציאת SPDIF בצורת 7PIN, והוא מחובר לרסיבר. לאחר בדיקה שלי, אחרי תקופה של עבודה תקינה, גיליתי היום שהרמקול הימני מוציא את הצלילים של הסנטר ושלו, והסנטר לא עושה רעש בכלל. (במצבים שלא קשורים לכבל, הסנטר עובד תקין)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  2. יש לי את העכבר RAZER DIAMONDBACK, יש לו כפתור שנקרא ON THE FLY SENSITIVITY שאני לוחץ עליו לא קורה כלום. מה הכפתור הזה אמור בעצם לעשות? ואיך אני אמור לגרום לו לעבוד? הדרייבר עובד תקין חוץ מזה, האפשרות נמצאת על כפתור מספר 4 אני לוחץ ולא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. איך המארז raidmax 868 מבחינה טכנית? הספק טוב? האיוורור?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  4. Started by DL,

טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by oitb,

ANTEC TX1088

6. Started by Dante_9,

הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. Started by okwstavka,

שלום. החלטתי לחבר למחשב גויסטיק ישן שמצאתי שעובד עם GAMEPORT ,יש לי כרטיס קול על הלוח אם-אז ניסיתי להתקין 2 כרטיסי קול שונים:של קריאיטיב ושל אפאצי,הבעיה שאחרי ההתקנה שתיהם נמצאים במנהל ההתקנים ם סימן קריאה על הGAME PORT .....ויש את הודעת השגיאה הבאה: this device cannot find enough free resources that it can use חרשתי את האינטרנט וניסיתי להתקין כל דריוור שמצאתי-אך ללא הצלחה,יש למישהו מושג איך מסדרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by most,

שלום לכולם ראיתי המון המלצות על 6a19 אבל הוא קצת יקר למערכת סטנדרטית. יש מצב למשהו "נורמלי" סביב 200 ש"ח ?? איך המארזים של foxcon , simbadda, u-topia ??? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by ran_meir,

יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by ofir667,

איך המאווררים האלו? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GT9225EBDL-1-OEM&affiliate=zap http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7023 ועוד שאלה: צ'יפטק מש או 6A19?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. שלום אני הזמנתי במחשב החדש את המארז SUNBEAM TRANSFORMER ועכשיו זה המארז הראשון שיש לי שיש בו חלון והקטע שעל החלון יש שתי מאווררים אז השאלה שלי היא אם אני רוצה סתם לבדוק משהו במארז לנקות אבק או משהו כזה ואני פותח מהצד של החלון אז אני צריך לנתק את הכבלים של החשמל שמחוברים למאווררים ואז החלון יהיה מנותק לגמרי מהמארז ? מישהן יכול לעזור..

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by HellgY,

אז ככה, אני חשוב לקנות פד חדש, בנתיים אין לי ואני מחליק את העכבר על השולחן ומצתבר הרבה לכלוך ושיט. אני רוצה את הפאד שיתן לי את הביצועים הכי טובים עם הmx518 שלי, יש מצב שאני עובר לg5 בקרוב, אבל אני צריף להשיג כסף קודם. אני מחפש פד עד ל150 ש"ח, ובנתיים אני מתלבט בין Qck+ ל4d, מה אתם אומרים?, למישהו היה ניסיון עם אחד הפדים האלה?.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by llliorrr,

מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by winner,

חברים שלום אני עדיין מחפש סורק, אני מעוניין בסורק USB ברזולוציה 1200 על 2400 ומתאם לשקופיות אני מתלבט בין הדגמים הבאים: HP ScanJet 3970 Canon CanoScan 3000F Mustek BearPaw 2400TA האם למישהו יש נסיון עם אחד מהדגמים הנ"ל או יכול להמליץ על סורק אחר - אני צריך אותו לסריקת כמות גדולה של מסמכים אבל גם לתמונות ושקופיות כך שחשובות לי האמינות, נוחות השימוש ואיכות הסריקה מבטיח להתנהג יפה ולא להקפיץ יותר... תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  16. Started by LiranT,

שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מדפסת משולבת עם פקס וסורק עכשיו יש לי הקצבה של 1000 שח הביאו לי שתי שמות של מדפסות טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360802 אם יש לכם סוגים אחרים וטובים אשמח לשמוע... תודה לכל העונים...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. היי אנשים אז ככה קניתי את ה ABIT AN7 ויש לי את הפורספידבק של מיקו$ופט (הסטיק הרוטט) הקטע הוא שזה הגיסה הישנה שלו ובלוח אין יציאת מחשק אם מישהו מכיר דרך /ממיר או משהו בבקשה בתודה עידו

18. Started by ADIR_M,

מה ההבדל בין HUB שמקבל מתח משנאי חשמלי לבין HUB שפשוט מתחבר ליציאת USB?

19. חברת הציוד ההיקפי והמחשבים המפורסמת לא פספסה הזדמנות להפתיע את הקהל גם הפעםלכתבה

20. Started by alfus73,

שלום, מה ההבדל בין HEC Power Supply Model: HEC-400ART 400W ל- HEC Power Supply Model: HEC-400TRT - 400W

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by iurkin,

היום התחדשתי לי במקלדת חדשה Logitech Media Keyboard Elite. עלתה לי 170 ש"ח. עכשיו הבעיה היא שכשאני רוצה לעשות זום, אז ה-Firefox לא מגדיל לי את התמונות. הכוונה שהזום לא פועל במקלדת ב-Firefox. ב-IE זה פועל מצויין, אך זה מציק. יש לי Firefox 2.0.0.13. חיפשתי גם ברשת ולא מצאתי פיתרון. האם יש פיתרון כלשהו?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  23. וכתוצאה מכך מכיוון שהאבק מוליך הוא מעביר חשמל סטטי ובגלל זה יש את הרעש הזה..עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הספק מהאבק? איך פותחים אותו בלי להסתכן??

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by zeropaid,

שלום לכולם. אני מחפש מתאם PCI עם זוית של 90 מעלות כך שאוכל לחבר את כרטיס ה-PCI שיש לי במקביל ללוח האם ולא בניצב (בגלל מגבלות מקום). האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם כזה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.