ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ביצעתי חיפוש והתוצאות האחרונות הן משנת 2004\2005 נראה לי הזוי ש 3 שנים אין פה איזה דיון על אל-פסק ... בקיצור אני מחפש המלצה לאל-פסק, דרישות: לפחות 3 חיבורי חשמל (מחשב חזק, מסך DELL 2407, מדפסת) בעל יכולת לבצע כיבוי אוטומטי חיבור USB תוכנת ניהול תקציב עד 600 ש"ח, אפשרי לחרוג במעט אבל רק על חשבון מוצר איכותי יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
טוב עוד משהו כמו חודשיים אני קונה מחשב חדש עם מעבד E2400 כניראה. ויש סיכוי טוב שיהיה לי מערך SLI שאני ישתרג בעתיד אחרי קניית המחשב אז אני מיתלבט בין שתי ספקים חזקים , שתיהם תומכים בSLI אבל אני ילא יודע מה ההבדלים בחוזק. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13987&PHPSESSID=3eb88bda1d8fbcad6007274fd2d6b8f8 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_99&products_id=12028 ואם יש משהו יותר טוב עד 700 ש"ח?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 500 שקל ( רק 500 ) לקנות מארז + ספק. אני יודע שזה נושא מאוד מאוד חשוב אבל התקציב נמוך אין מה לעשות. רציתי לדעת מה ההצעה הכי טובה בשבילי למערכת הזו: AMD 3800x2 AM2 אני חושב שהוא 65W ASUS M2N-E AM2 1 gb ddr2 667 7600GT צורב DVD כרטיס רשת PCI וכנראה 2 מאווררים 120MM.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם יש כאן משתמשי MX700 (או 900), ובאיזה שיטת שידור עובר המשדר שלו? בעיקרון ברצוני לקנות אחד מקולקל, בעיקרון בגלל המקלט. (הייתי מפרסם את זה בקניה/מכירה אבל... מי יחפש למכור את העכבר המקולקל שלו?)
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחפש מקלדת אלחוטית איכותית, הכי חשוב לי שהיא תחזיק כמה שיותר זמן כלומר חיי סוללה ארוכים, ומרחק של לפחות 5 מטר ויותר אני לא גיימר ולכן אני לא מחפש מפלצת ענקית שתתפוס לי את כל השולחן כלומר גודל סטנדרטי (קצת פחות מה- microsoft multimedia) אך חשוב לי מאוד שיהיה למקלדת נורית/סימן המראה כמה זמן נשאר לסוללה (אני לא מתכוון לתוכנה שבאה עם המקלדת אלא פיסית למקלדת) מקווה שתעזרו לי למצוא את התמורה הטובה והמשתלמת ביותר וכמובן האיכותית בקיצור משהו ליגת העל!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת, ללא עדיפות מיוחדת מלבד איכות ויעילות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום באיזה חנות בארץ ניתן להשיג את הסט הזה?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לפני מספר ימים רכשתי עככבר מדגם MX-1000 של חברת לוג'יטק. אני מתכנן בחודש הבא להחליף את המקלדת גם. איזו מקלדת אתם ממליצים לי אלחוטית של החברות: Logitech או Microsoft ורצוי שתהיה ארגונמית. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היום התחדשתי לי במקלדת חדשה Logitech Media Keyboard Elite. עלתה לי 170 ש"ח. עכשיו הבעיה היא שכשאני רוצה לעשות זום, אז ה-Firefox לא מגדיל לי את התמונות. הכוונה שהזום לא פועל במקלדת ב-Firefox. ב-IE זה פועל מצויין, אך זה מציק. יש לי Firefox 2.0.0.13. חיפשתי גם ברשת ולא מצאתי פיתרון. האם יש פיתרון כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מישהו יודע מה שם החברה הסינית הזו שמוכרת מחשבים בכל העולם במחירים הזולים ב-40% מכל חברה אחרת,אשר מגיעה לישראל ומחירי ההשקה שלה יהיו מחשבים הזולים ב-50% מכל מקום אחר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הזמנתי את העכבר הזה. (תקציב מסויים). אני יודע שהביקורות עליו לא משהו. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בו ומה חושב עליו. תודה מראש, בן.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
צריך מארז שמתאים לחלקים האלה: ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מדובר על מארז מדגם 6A19 שאר המפרט: מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות Twinmos 512mb 667mhz * 2 דיסקים קשיחים WD 2500ys * 2 כרטיס מסך Leadtek 7600gs צורב NEC ND3550 (כדאי להתעקש על דגם חדש יותר או שאין הבדל מהותי?) סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft (הדגם הכי פשוט) סה"כ לתשלום: 5,382 השאלה החשובה - האם הספק בכותרת יחזיק את המערכת גם עם אפשרות שאעשה אוברקלוק רגוע? השאלה המשנית - מה דעתכם על המחיר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
עם מעבדי הקונרו 2, ואני מעוניין בהמלצה למארז טוב כולל ספק במחיר של עד 650-700 שקל, זה מספיק למארז טוב נכון? אם אפשר לתת קישור לתמונה ולנתונים זה יהיה נחמד תודה שי
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש 2 מצבי טעינה בוסט ורגיל... איך אני יודע אם אני יכול להטעין על מצב בוסט או לא ?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי יש לי עכבר אלחוטי לייזר MX620 של לוגי'טק.העכבר בבסיסו מצויין,רק בעייה אחת היא שבמשחקים וגם ככה סתם בשולחן העבודה הוא לפעמים נתקע לשנייה וחוזר.זה משגע אותי במיוחד במשחקים שאז אם אני בקטע חשוב וקריטי אני לשנייה לא יכול לעשות כלום כבר הורגים אותי מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברים שלום אני עדיין מחפש סורק, אני מעוניין בסורק USB ברזולוציה 1200 על 2400 ומתאם לשקופיות אני מתלבט בין הדגמים הבאים: HP ScanJet 3970 Canon CanoScan 3000F Mustek BearPaw 2400TA האם למישהו יש נסיון עם אחד מהדגמים הנ"ל או יכול להמליץ על סורק אחר - אני צריך אותו לסריקת כמות גדולה של מסמכים אבל גם לתמונות ושקופיות כך שחשובות לי האמינות, נוחות השימוש ואיכות הסריקה מבטיח להתנהג יפה ולא להקפיץ יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היום קניתי טלפון של פנסוניק (חוטי) דרך יורוקום. אחת האפשרויות המיוחדות או בעצם היחידה היא יציאת DATA לטלפון שנראית כמו יציאת טלפון רגילה, שלפי חוברת ההוראות משתמשת לחיבור הטלפון למחשב. למה זה משמש? ולאן מחברים את זה? למודם?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז שטוח הכונה למארז שוכב כמו פעם האם בכלל יש מארזים כאלה ללוחות של AMD ואם כן למה אנשים בכלל לא קונים אותם? הסיבה שאני רוצה היא שאני רוצה להשי אותו אם ה רסרביר ו ה דיוידי וכו כך שזה הרבה יותר יפה ונוח לי בגלל המקום אז אם יש למשהו איזה אתר אז אני מאוד ישמח ומה החסרונות של מארז כזה ואם בכלל יש מארזים כאלה בארץ ומה בארך המחיר שלהם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-