ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב, בינתיים חשבתי על ה LG 22 WIDE החדש שיצא.. מצפה להרבה תגובות
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי את המארז Thermaltake Tsunami Dream Aluminum Case ורציתי לדעת עם אני יוכל להוסיף עוד מאווררים בעתיד או שאני יהיה חייב להישאר רק עם 3.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב כף יד... הוא נהג מונית והוא רוצה את זה בשביל הGPS אני לא מבין בזה כלום... מישהו יכול להסביר לי בערך מה הולך עם זה? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לו GPS באוטו? הוא משומה סגור על MIO 210 מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת טוב? ומה טווח המחירים שלו? ומאיפה בכלל אני יכול לקנות אותו... אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה... אם זה לא קשור אז אני יודה לכם אם תעבירו את השאלה לפורום המתאים.. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת תמליצו לי בבקשה על חברה דגם וכו' אם התציב לא מאפשר אני אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
XEROX - PHASER 3121 המדפסת הזאתי טובה? היא שווה את ה500 שח? מישהו ניתקל בבעיות איתה?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברה ! אז ככה אני בבעיה ... התקנתי אקס פי 64 ביט ואין דרייברים למערכת הזאת ! יש למישהו מושג מה אני עושה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מדפסת משולבת עם פקס וסורק עכשיו יש לי הקצבה של 1000 שח הביאו לי שתי שמות של מדפסות טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360802 אם יש לכם סוגים אחרים וטובים אשמח לשמוע... תודה לכל העונים...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היום קניתי טלפון של פנסוניק (חוטי) דרך יורוקום. אחת האפשרויות המיוחדות או בעצם היחידה היא יציאת DATA לטלפון שנראית כמו יציאת טלפון רגילה, שלפי חוברת ההוראות משתמשת לחיבור הטלפון למחשב. למה זה משמש? ולאן מחברים את זה? למודם?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש. עם עדיפות שהוא יהיה עם יותר מ-2 כפתורים. אלט הסוגים שמצאתי בKSP: ?Microsoft NoteBook Optical Mouse 3000? ?Microsoft IntelliMouse Explorer? ?Microsoft Wireless Optical Mouse 5000?. אני שמאלי, לכן אני צריך עכבר שמתאים לשמאליים מישהו יכול להמליץ לי על משהו? מה ההבדל ביניהם?(חוץ משהאחרון הוא אלחוטי)
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם העכבר יLogitech® MediaPlay יכול לשמש באמת בתור שלט מרחוק?ובאיזה נגני וידיאו ? אם יש למישהו ברשותו ויכול למסור את דעתו עד כמה העכבר תומך בשועל (FireFox) ? תודה מHEAD
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אם כן, מאיפה והאם ניתן לדעת את מחירה המשוער?... בתודה מראש, R0cKF0rD.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רואה אותה כל היום במכירות פומביות, איך היא באופן כללי, ולכמה דפים מספיק ראש דיו חילופי.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות KVM כולל AUDIO מצאתי בזאפ שתי חברות TRENDNET ו EDIMAX שעונות על הצרכים מישהו יודע מה ההבדלים בין המוצרים או איזו חברה יותר טובה בנושא? או אם ניתן להציע מוצרים אחרים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מכווין שאני שוקל לקנות את המחשב החדש ב-ZIGZAG הייתי רוצה המלצה לספק מכווין שאין שם את ה-LIBERTY שעליו תכננתי ללכת. תקציב לא יודע כמה שצריך משהו שיחזיק טוב את המערכת שהיא עדיף שגם יהיה שקט E6600 X1800XT 256MB תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מדפסת משולבת, דיו, צבעונית, אבל הדגש העיקרי בה הוא שהיא תיהיה מדפסת רשת, הכוונה שניתן יהיה להדפיס מכמה מחשבים בלי שום בעיה. עוד משהו חשוב הוא שניתן יהיה לסרוק ספרים. האמת היא שאין כ"כ חשיבות לתקציב, כי אני משיג את המדפסת מאוד בזול, אבל בואו נאמר שאפשר לחרוג מה- 1500. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה :hi: אני מחפש מקלדת אלחוטית, שתהיה נוחה, תקלוט ממרחק כמו שצריך, תהיה חסכונית כמה שיותר בחשמל. מחברה איכותית. חשוב שהמקלדת לא תהיה כחלק מסט, כי אני מעוניין לקנות גם G7 שאני מבין שאין סט שבא איתו. אני לא יודע מה סדר הגודל של התקציב לכזו מקלדת אבל אני מעריך שעד 200-250 זה יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים, ושבוע טוב. :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה 1. קטנה וקומפקטית 2. מדפיסה באיכות (אני כיום כבר לא יודע מה עדיף לייזר או צבע אז תרגישו חופשי להציע) 3. הדפסה על דיסקים\נייר צילום 4. איכות הדפסה גבוהה ומהירה מהחיפוש שלי לא מצאתי משהו כל כך מעניין רשמתי עד 2000 אבל אני מחפש גם משהו שווה ביחס עלות תועלת
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי את העכבר RAZER DIAMONDBACK, יש לו כפתור שנקרא ON THE FLY SENSITIVITY שאני לוחץ עליו לא קורה כלום. מה הכפתור הזה אמור בעצם לעשות? ואיך אני אמור לגרום לו לעבוד? הדרייבר עובד תקין חוץ מזה, האפשרות נמצאת על כפתור מספר 4 אני לוחץ ולא קורה כלום
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אתמול רכשתי מתאם Bluetooth של Belkin, טווח 10 מ'. לינק למוצר התקנתי בלי לקרוא את ההוראות (לא התאפקתי), לאחר שהמתאם לא פעל כראוי מחקתי ההתקנה והדרייברים והתקנתי שוב לפי הספר. (התקנת תוכנה, חיבור המתאם, התקנת דרייברים). הבעייה היא שהמתאם עדיין לא עובד, הדרייבר לא מזוהה כמו שנראה בחוברת ההתקנה (כתוב לי Belkin Bluetooth Adapter במקום Belkin Bluetooth 1.2 Adapter) וכשאני מחפש אחר התקנים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהמתאם לא מסוגל לבצע חיפוש וכאילו כל הדרייבר נתקע - מתאם הבלותות' לא מזוהה ועליי לנתק ולחברו שוב ואף לבצע ריסט. רציתי להדגיש שהפלאפון מוצא את המתאם אבל לא יכול להתחבר אליו. מה עושים? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. A-TOP נחשבת כחברה טובה של מארזים? 2. המארז A-TOP GLADIATOR טוב? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 *חשוב לציין שאת הספק שמגיע איתו אני יחליף לספק טוב... ^^^ 3. הספק שמגיע איתו טוב יציב ומקצועי? או ספק גיוניר גרוע שממש לא מומלץ לחומרה כבדה וטובה ? 4. המארז יתאים לי למעבד קונרו ( LGA 775 ) נכון? 5. א. מגיעים איתו מאווררים? ב. המאווררים טובים ומקצועים? ג. המאווררים מרעישים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-