ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
I had the HP D145 for a little more than a year, until the scanner cathode died. anyway i'm looking for a replacement. what i'm looking for is a good printer/fax unit, not sure about ink/laser though. one option is to buy the same model i had, which is a bit old nowdays, for 2200 nis. the other option is to get something new. what are some good options in the range of noth 2500 and 4500 nis? thanks
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי מקלדת בחו"ל וכמובן שיש לה רק אותיות באנגלית. אני יודע שאפשר לקנות אותיות בעברית ולהדביק. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את זה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? איך הוא מתמודד מול מדפסות אחרות באותה רמת מחיר, למשל ה- Lexmark X215? מ- hp אני מעדיף להתרחק בגלל הרבה בעיות לאורך השנים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי תארד על רכישת מערכת אל פסק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה דפדפתי באינטרנט ומצאתי כמה חברות מענינות ביניהם Mustek ו APC APC נראה כאל פסק מאוד משתלם ומחירו בהתאם(~800 ש"ח) ל APC 650VA אל פסק של Mustek שהמליצו לי עליו MUSTEK POWERMUST 800VA שמחירו 551~ ש"ח האם יש אתר שנותן ביקורות על אל פסק? נראה שתחומי אל פסק יותר מעורפלים בעולם האלק והמחשבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת, שיהיה לה לכל צבע ראש דיו נפרד. (או לפחות צבעי היסוד). ואם כבר שתדפיס תמונות באיכות גבוהה ושהדיו יחזיק לי לזמן מה שלא יגמר כ"כ מהר, בגלל זה אני רוצה שיהיו מספר ראשי צבע. עכשיו יש לי Hp Deskjet 930C אני מרוצה ממנה אבל הבעיה שלה זה הדיו היקר ושהוא נגמר מהר. אין לי העדפה לחברה כלשהי, העיקר שהיא תהיה טובה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות עט אלקטרונית (אם משטח או משהו כזה), הצורך העיקרי והיחיד שלה הוא ציור, אני יוצר הרבה אנימציות בפלאש ואשמח אם אוכל בדרך זו לצייר ישר למחשב במקו אם עכבר או סורק... ראיתי בzigzag2000 את זה genius wizardpen 5x4 usb מישהו יודע משהו על המוצר? על איכותו? האם הוא מתאים למטרה הזו? תודה מראש! עריכה: התקציב הוא 250-300 מקסימום!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המטרות הן סריקת מסמכים בשחור לבן, לא משהו רציני. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הזמנתי דרך מישלוח היום שת'ה נאונים מ www.logicpc.co.il והמישלוח התבצע דרך נהג מונית מטומטם שלקח לי בטעות את הקבלות של המוצר!! (אחריות) בקיצור, הגעתי הביתה, חיברתי את הספק הקטן הזה שמגיע עם הנאונים לחשמל ופיתאום אני רואה שיוצא ממנו עשן ושהוא נישרף מבפנים!! בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה אור צהוב כזה שאמור לעשות את הספק הקטן הזה מואר גם מבפנים אבל הסתבר לי שטעיתי בגדול ושהספק ממש עלה באש!!! זאת פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה!! עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אני מתכנן ללכת אליהם ביום ראשון כי מחר (רביעי) הם לא עובדים, רק ביום ראשון, ולהביא אליהם את הנאון עם הספק הקטן והכל הכל הכל ולהגיד להם שאני רוצה לזה איזה תחליף, הם יקבלו את זה בלי החשבונית? כי זה בעצם ההוכחה היחידה שיש לי שקניתי אצל…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המדפסת תשמש להדפסת מסמכים, עבודות לאוניברסיטה וכו'. חשוב מדפסת איכותית ואמינה עם עלויות דיו סבירות תודה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מקלדת של לוגיטק או מיקרוסופט עד 200 שקל אלחוטית ושלא תבוא עם עכבר... המקלדת צריכה להיות סופר נוחה כי אני משחק הרבה... בתודה מראש :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו (מעדיף על מצלמה) ולא יודע איזה לקחת . יש לי כמה שאלות 1: מה ההבדל בין מצלמה אנלוגית לדיגיטלית ? 2:האם סמסונג חברה טובה ? כי המצלמות שלה די זולות.. 3:מה אני צריך לדעת כשאני קונה מצלמה ? אילו תוספות אפשר לקנות לה כדי להאריך את חיי הסוללה וכו' ? ודרך אגב התקציב שלי הוא מ1700-2200 ואולי יעלה עד 2500 אם המוצר יהיה ממש שווה השקעה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
טוב לפני שאני מתחיל את השאלות אני רוצה להוסיף כי הספק מיועד למחשב ישן יחסית(עד המחשב החדש שיהיה בערך עוד כמה חודשים) והחלטתי כבר שאם אני קונה ספק אז אני אשקיע עכשיו ואעביר אותו למחשב הבא במקום לקנות עכשיו ספק ג'נרי מסריח אז עשיתי כמה בדיקות ומצאתי באתר ספק : ThermalTake 420W AD PFC Dual Fan בסביבות ה 400 שקל .. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים : 1) אם משתלם לי לקנות את הספק הזה בכלל 2) אם המחיר שראיתי שווה ביחס למוצר אשמח אם תביעו את דעתכם ואם יש לכם עוד מוצרים דומים בראש בסביבות ה 400 שקל חשוב שיהיה ה active pfc תודה רבה לעוזרים ! מי שתוהה למה אני קונה למחשב ישן ספק כוח חדש זה בגלל שמחשב קופא לי לפעמים ואני כמעט סגור על זה שזה בגלל הספק הג'נרי החרא שלי
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כמו מדפסות האלה הענקיות שמדפסים על דף קרטון עבה כמו קרטון כרטסי ברכה כרטסייה עטיפה של דיסק.. מדפסת כזאת רק בקטן ואין הגבלת מחיר ..תעזרו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה למדפסת טובה ואמינה? מיועדת להדפסת טקסט ותמונת פורטרט. תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מחפש האם קיים כבל USB לטלפון או למע' אוזניות עם מקרופון.אפשר גם לשלוח סקיצה לבנייה עצמית. אני רוצה לדבר בתוכנות דיבור כמו סקיפי או מסנגר דרך טלפון במקום לשבת מול המחשב.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מדובר על החלון הזה: תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לכל מי שיש צ'יפטק ומתעסק איתו... יכול להגיד לי איך אני מוציא את המגש שמחזיק את הכלוב להאר דיקים ומחבר אותו חזרה כאשר הוא פונה אליי ולא לכיוון האחורה של המארז? כלומר לחבר אולתו כך שהחיבורים של ההארד דיסק יפנו לכיוון הדלת של המארז ולא לכיוון האחורה שלו... אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! ברשותי שני מדפסות האחת HP959C שמשרתת אותי נאמנה והשניה xerox 750 משו כזה, לא זוכר לגמריי - של אחותי היא עושה המון בעיות, והחלטנו להחליפה חישפתי מדפסת כמו שלי (ככה אפשר לקנות שניים מכל ראש דיו כל פעם ויעשו לנו הנחה) אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותן יותר אז אני בא אליכם ושואל איזה כדאי לקנות? (וסוגיה שמעניינת אותי, האם HP עדין הכי טובים בשוק? הם הכי יקרים מבחינת דיו זה בטוח.) הקריטריונים הם שלא תזלול דיו ושתיהיה אמינה ושתיהיה זולה עד כמה שאפשר ושההתקנה תיהיה פשוטה מהירות הדפסה, איכות (לא הולכים להדפס תמונות, סה"כ מסמכים), וגודל ורעש ממש לא משנים תודה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן קנייה של Microsoft IntelliMouse Explorer השאלה שלי היא מדוע באתר של מייקרוסופט המחיר הוא כ45$~ ובדובים\זיגזיג רק 140 ש'ח? http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_9_297&products_id=7576 לפי מיטב הבנתי שם הוא נמכר כRetail ופה כOEM אבל בכול זאת נותר הפרש גדול באופו כללי,האם הוא מומלץ לגיימינג? והאם יש הבדלים נוספים בינו לבין הגרסה האלחוטית (שיש עליה סקירה באתר) חוץ מהאל חוטיות? (בהתחשב בכך שהוא עולה כמחצית מMX510) -thx
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רב כמו שכבר אמרתי אח שלי הביא לי את הAIW R9800 PRO שלו שהוא קנה בEBAY.. כנראה קצת עבדו עליו ושלחו לו שלט של MEDIA CENTER(חוץ מזה.. הכרטיס קצת דפוק).. עכשיו יש אפשרות להתקין דרייבר שלו על XP ולהשתמש בו בXP גם להשם הקלטות בתוכנה של הAIW? אם כן איפה אפשר להוריד את הדרייבר והתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מה ההספק שכל רכיב במערכת שלי דורש (במדויק) אין לי מושג איפה למצוא את זה... ניסיתי לא הלך המפרט: A64 3000+ ClawHammer Abit KV8 MAX3 512mb Samsung 400MHz Asus GF Ti4600 v8460 CDRW-ROM Lite On x52x32x52 CD-ROM LG x52 Maxtor 4D05062 Maxtor 6 Y080M0 (SATA) וזהו כל השאר אני אנסה לברר לבד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בשביל שחורה הייתי צריך לחכות עוד חודש חודשים ולא היה לי כוח אז לקחתי לבנה כשלג .. אתמול כיצד אפשר לשמור עליה ? לבנה וחדשה http://www.pch.co.il/docs/pd-477889329.htm
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
קבלתי מכשיר חדש לש מוטורולה T720 ואני רוצה לבצע סינכרון בינהם. בפלאפון, הם רוצים עבור הכבל הזה מחיר של 390 ש"ח... גנבים אמיתיים. אני יודע שקיימים כבלים כאלה לא מקוריים. מישהו יודע היכן ניתן למצוא כזה כבל? http://commerce.motorola.com/cgi-bin/ncommerce3/ProductDisplay?prrfnbr=253435&prmenbr=126&accessories_cgrfnbr=22&zipcode=&phoneID=&search_string=27,29&type=249119
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-