ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, אחי נוסע בימים הקרובים לטייוואן. חשבתי לבקש ממנו סלולרי שיתאים לסלקום (שאני מתכנן לעבור אליה בחודשיים הקרובים). כמה תהיות- א) איך אני אוכל לקבל הודעות בעברית? ב) איזה סלולרי מומלץ לייבא משם, שיתמוך בGSM המונהג כאן?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מחפש עכבר עם קליטה טובה למרחק של כ- 3 מטרים מהמחשב על מנת להשתמש בו כשלט. המחשב מחובר לטלויזיה והשלט הנכחי ליזר של חברה טובה מצליח לעשות זאת רק כשהסוללות חדשות לגמרי. אם ידוע על עכבר בעל יכולת קליטה טובה במיוחד או בעל שיטה שונה של שידור אשמח, לדעתי העכבר שלי עובד על אינפרה אדום. תודה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש המלצה למחשב לשימושים כללים - לא גיימינג. העכבר ייקנה כנראה מAMAZON או EBAY. התקציב הינו עד 40$ שהעדיפות היא להשתמש בפחות. (לפי סדר חשיבות) עכבר עמיד אלחוטי בצבע אחר (עדיפות לאדום). אין עדיפות לחברה מסוימת למרות שיש לי ניסיון טוב עם לוג'יטק. תודה אה ומאוד מומלץ שיהיה לו כפתור אחורה קדימה ( איך אפשר בלי זה???? )
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש את המארז של צ'יפטק ה-AX-01SLDW ואני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ מישהו יכול לומר לי איפה יש אותו ? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, אלו מכם אשר מאזינים למחשב עם אוזניות איכותיות ללא מיקרופון (Headphones), או שיש לכם אוזניות עם מיקרופון מובנה (Headset) ואתם מחפשים מיקרופון מאוד איכותי, כזה שיגרום לחברים שמשחקים איתכם להפסיק להתלונן שאתם נשמעים כאילו אתם מדברים איתם מהשירותים או מהצינוק, אז הדבר הבא בשבילכם: Massdrop, אתר אשר מציע רכישות קבוצתיות במחירים מוזלים, התחיל לפני כשעה סבב Drop חדש ל AntLion ModMic 4.0: ביקורת וידאו על המוצר מאתר חומרה. המחיר מתחיל ב $37.99 ועוד 7.99 משלוח לישראל. בשלב התשלום ניתן לבחור ב: סוגים שונים של מיקרופונים מהסדרה הזו: Standard = מיקרופון Unidirectional, טוב בעיקר לסביבה רועשת יחסית. Omnidirectional = טוב בעיקר לסביבה שקטה. 2 מצמדים נוספים למ…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מכיוון שהמחשב הנייד שלי לא הגיע עם BT מובנה ( ??? ) אני צריך לקנות מתאם בלוטות שלא יתפוס הרבה מקום ולכן חשבתי על זה: http://www.omiz.co.il/ViewProduct.aspx?prod_id=14 האם הוא טוב? יש תחליף?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), לשניהם יש 5.8 MegaPixel, רק ל-MX 518 היו 8 כפתורים כאשר ל-DiamondBack היו 7. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? האם ארגיש בהבדל? …
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שימוש ביתי לחלוטין הציעו לי ב-190 שח כדאי?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי הגה LS-USBMX 1\2\3 ובזמן האחרון יש לי בעיות איתו: הוא לא עובד במשחקים , ניראה כאילו שהוא לא שולך שום קלט למחשב למרות שההגה דולק (יש עליו מנורה שנדלקת כשהוא ON) בדקתי במנהל ההתקנים ואין אותו שם (למרות שלפני הבעיה הוא היה שם) במקומו יש שם : התקני מנהל ממשק אנוש (HID) ובתוך זה יש עוד 2 דברים וגם עם הדרייברים - אם אני מתקין אותם או לא שום הבדל למרות שפעם זה הוסיף לי פריט להפעלה המהירה שאפשר היה שם לשנות את האפשרויות של ההגה. חיפשתי דרייברים אחרים לא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת חדשה , אני עכשיו רוצה להתחיל בליין במגנטים לאירועים אני צריך לקנות מדפסת.. אני לא יודע מה כדאי ולכן אני פה ..יש למישו המלצה? צריך שתהיה איכותית , ונראה לי ההדפסה זה לא דף רגיל כי יש לו ברק, אולי זה למנציה או משו אני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להסביר לי מהי בדיוק היציאה הדיגיטלית ב- SoundBlaster Live! Value ומה היא מוציאה? תודה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חברה מצטער אם זה לא קשור לפה אבל אני לא ידעתי אםן זה קשור לפה אבל רשמתתי בכל זאת אני צריך מידע על חיישן משקל על חיישן ליזר אדום ועל משקל שנמדד בעזרת קפיץ מי שיודע ויכול לעזור לי שילח לי הודעה בפרטי אבל רק בעברית בבקשה זה די שחוף לפרוייקט בית ספר
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
אהלן שלום לכולם, הפעם זה uboxing למקלדת challenger ultimate של חברת Tt esports by thermaltake, הצ'אנל מכיל עוד מספרי סרטונים review אתם מוזמנים לצפות בכולם... תהנו
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לקבל המלצות למדפסת לייזר ש/ל 500-600 ש"ח, שתדע להדפיס משני צדדים. תוכלו גם לתת המלצות לחנות באיזור חיפה/קריות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מתארגנת קבוצת קנייה למעמד איכותי להגה. אני אצטט את הפרטים ומי שעוניין שיכנס ללינק למטה, שם מרכזים את ההזמנה: המינימום כמות היא 4 סטנדים שמתאימים לכל ההגאים של Logitech מלבד הדגם G25 והמחיר הוא 100 יורו כולל משלוח לארץ!!! (יש לקחת בחשבון סביב ה-30% מיסים) 100 יורו זה מחיר נמוך יותר מהמחיר באתר שלו.(אני מוכן לדאוג לכל ענין השחרור מהמכס) הלינק לסטנד של ההגה הוא http://www.wheelstandpro.com/ כמובן שהמחיר מותנה בהזמנה של 4 יחידות ביחד, אני מבקש שרק חברה רצינים שרוצים לקנות יגיבו לשרשור. בהצלחה --------------------------------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, כל מי שחובב את הז'אנר ושמשתמש בהגה ולא בג'יסטיק רגיל, מכיר את הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אוזניות logitech וכשאני מחבר אותם למארז מאחורה לא שומעים כלום. אוזניה אחרת שיש לי עובדת כמו שצריך. ההם זה הסוף של האוזניות logitech?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום כולם! חיפשתי שעה באיזה מקום לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אם לא קבלו התנצלותי מראש קניתי מפצל HDMI כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono לטלוויזיה שלי יש חיבור אחד של HDMI ורציתי לחבר את הPS3 ואת הממיר של HOT.. עכשיו הבעיה היא, שכאשר הPS3 מכובה, הטלוויזיה לא מקבלת כלום מהממיר, וכשמדליקים את ה PS3 הכל עובד מצויין וגם הממיר מראה.... חשבתי שזה בעיה של חשמל, כי המפצל מקבל חשמל מהמוצרים שהוא מחובר אליהם, למרות שהנורות דולקות על המפצל.. (מהבהבות..) שיניתי כבלים כבר וזה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי נעול על המארז צונאמי למחשב החדש (עוד שבוע ) אבל הציעו לי את המארז סופרנו שלא ממש שמעתי עליו עד עכשיו. בדקתי באתר של TT וראיתי שהוא ממש ממש דומה לצונאמי חוץ מזה שהוא מפח והצבע שלו מבריק. עכשיו חיפשתי השוואות ביניהם (300 שקל הפרש לטובת הסופרנו שווים בדיקה) ולא מצאתי משהו ממצה אז רציתי לשאול אם מישהו שמע פרטים על שניהם ויכול לתרום לי קצת מידע על ההבדלים. תודה נ.ב. אני עדיין נוטה לטובת הצונאמי למרות ההפרש הכלכלי יש בו משהו יותר יפה שאני לא יכול להסביר.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי אנשים ! תקשיבו.. אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית. עכשיו יש לי שתי דרישות, אחת מהם קצת מסבכת את המצב. 1. מצלמה רגישה לאור כך שאם אני מפעיל אותה בשעות הערב עדיין יראו טוב. 2. שהמצלמה תהיה תלויה על עמוד גמיש כזה שמסובבים... דוגמא למצלמה כזאת: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7764373 הסיבה שאני רוצה מצלמה שתלויה על עמוד כזה זה בגלל שאני אוהב שהיא מצלמת אותי רק מלמעלה ומצד שמאל של מסך המחשב. הבעיה שקראתי ביקורות על הדגם הקודם שלה וכולם כתבו שבשעות הערב רואים חרא. יש הרבה מצלמות איכותיות יותר שגם עולות יותר ואין לי בעיה לרכוש אותם, הבעיה שאין כזאת תלויה על עמוד כמו שאני רוצה. אולי בכל זאת מישהו מכיר מצלמה כזאת שהיא גם יחסית דיי איכותיות ורגישה באו…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש כאן למישהו slimstar 310 לא בשימוש? כי ניקיתי אותה ואיבדתי 3 מקשים.. אני אשמח אם מישהו יעשה את טובה עצומה וישלח לי אותם.. המקשים F6,F7, Home הייתי גם מביא תמורה קטנה אם היה לי מה להביא.. (יש לי אוזניות Apple מקוריות למי שרוצה)
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנה בערך, קניתי את דגם המצלמה הנזכר בכותרת - Logitech QuickCam Pro 5000. המצלמה עבדה מצויין והכל עבד כשורה. לא מזמן החלפתי מחשב, והחלטתי היום להתקין את מצלמה האינטרנט. להפתעתי הרבה - למרות כל ההתקנות - היא לא זוהתה. למרבה הפליאה, המיקרופון המובנה בה דווקא כן זוהה, אך היא עצמה לא זוהתה. כך למשל אני מנהל שיחות קוליות עם חבריי באמצעות המיקרופון המובנה, אך איני יכול להשתמש במצלמה. דרכים בהן ניסיתי לפתור את הבעיה עד כה: *להתקין את הדרייבר הישן מהCD - איתו הגיעה המצלמה - לא עבד. *להתקין את הדרייבר החדש מאתר האינטרנט - לא עבד (למעלה מ4 פעמים של הסרה והתקנה מחדש). תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, של חברה טובה ומוכרת כמו מיקרוסופט או לוג'יטק, שהעכבר והמקלדת יהיו ברמה גבוהה(לא סופר מקצועית,אבל שתהיה ברמה טובה), שיהיה מקשים יעודיים כמו לMy Computer,מחשבון וכאלה... שתהיה קליטה טובה,ושלא ידרשו ממני להחליף בטריות כל יומיים, ופעם אני ראיתי משהו של מיקרוסופט High Definition,עם 1000dpi,זה משהו סטנדרטי היום בעכברים? טוב אז קיצר, עכבר ומקלדת אלחוטיים,איכות טובה,חברה מוכרת,כפתורים יעודיים,שיהיו טובים גם למשחקים וגם לגרפיקה,תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין לקנות כיסא טוב למחשב רציתי לדעת מה דעתכם על הכיסא COUGAR ARMOR והאם יש משהו אחר שאתם ממליצים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-