ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הי אני מעונין לדעת מה ההבדל בין ה PVR 150 ל PVR 250 אני חושב לקנות אחד כזה לפרויקט HTPC על מחשב יחסית חלש (P2) תודה לכל העוזרים. :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש ממתג-KVM שיאפשר לי לעבוד עם 2 מסכים ו 2 מחשבים(לא מעוניין לחבר כל מסך למחשב), אלה יש ממתג שעושה את זה וחוסך צורך בעוד עכבר ומקלדת. אלה פשוט מזזים את העכבר לצד ואז אתה נמצא במסך השני עם המחשב השני. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום !!! ברשותי מדפסת משולבת של hp דגם officejet 6500 המדפסת מותקנת על מחשב נייח] ומחוברת בכל usb בצעתי שיתוף למדפסת בכדי להפעילה גם דרך מחשב נייד ,במחשב הנייד אני רואה את המדפסת והצלחתי גם להתקין אותה על הנייד כאשר נשלחת פקודת הדפסה דרך מסמך וורד אני שומע בצליל שעושה המדפסת שהפקודה הועברה אך לא מופק דף מודפס לעומת זאת כאשר אני כותב משהו דרך תוכנת הכתבן המסמך יוצא מהמדפסת מערכת ההפעלה הנייח וינדוס 7 עברית 32 ביט ובנייד וינדוס 7 בעברית 64 ביט
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ערב טוב. לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה לכן פתחתי כאן.. ברשותי כרטיס מסך HD5770 בעל יציאת HDMI שאינה מתאימה לטלוויזיות ישנות לכן רציתי לשאול האם קיים כרטיס PCI או כרטיס אחר שיכול להתחבר למחשב והוא בעל יציאת S.video או TV OUT או קומפוזיט שיכול לשדר תמונה מהמחשב לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ספק חדש של HEC שמספק 300 וואט. זה קצת מפחיד אותי כי אני פוחד שהוא לא יספק מספיק חשמל לציוד ההיקפי שאני מחבר למחשב. בקרוב אני יחבר למחשב HUB שיחבר אותי עם עוד 3 מחשבים, מדי פעם אני יחבר את הג'ויסטיק שלי שעובד על USB V1.0 וגם מצלמת וידאו דיגטלית שעובדת על FIREWIRE. מדפסת וסורק אני לא יחבר. ישנה גם אפשרות שאני יקנה מגירה להפחת רעש של הכונן הקשיח של WD או מאוורר 120 מ"מ, ניראה לכם שהספק הזה יסחוב או שאני יצטרך בכל פעם שאני יחבר לו משהו לנתק חלק מהדברים? אם לא אז אני יקנה ספק חדש שיספק לי יותר וולטים, ספקי 350 וולטים יספיקו לכל זה?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי לנייד של Logitech. הבעיה היא שצריך להחליף לו סוללות בטווחים מאוד קצרים. למישהו יש עכבר מהדגם הזה וגם נתקל בבעיה הזו או שמא דווקא העכבר שלי טוחן לי סוללות?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
-
העדפה לאנגלית בלבד , תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני יכול פשוט לחבר כל מה שאני רוצה לכל חיבור מולקס שיוצא מהספק ללא חשש מירידות מתח, עומס, וכדומה? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שאלה קצת של ניובי אבל בכל זאת לפני מיליון שנה ו-49 דקות קניתי הגה שהתחבר למחשב עם game port לכרטיס קול. עכשיו אני עם מחשב חדש ולפי מה שהבנתי הכניסות האלה נעלמו מהעולם והשאלה היא אם יש אפשרות כלשהי לחבר אותו. הלוח הוא P5B Deluxe. אם אתם צריכים עוד מידע על המפרט אז תגידו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במקלדת/עכבר עבור HTPC .... המרחק הוא כ 4 מטר .... חשוב לי מקלדת אמינה כי אני לוקח איתי לחו"ל מישהו אמר לי על Adesso 2.4 GHz RF Wireless Mini Keyboard w/Optical Trackball ... אשמח לקבל חוות דעת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קבלתי מחשב משומש בירושה. האיתחול מתחיל בצורה מסודרת,אך בסופו ולפני הצגת הלוגו של windows והטענת התוכנה (איני יודע אפילו איזה WIN הוא ) מופיעה הודעהזו: TYAP THE NAME OF THE COMMAND INTERPRETER e.g ., c:\windows\command.com במצב זה המחשב ממתין כנראה לתגובה כל שהיא אך איני מצליח למוצאה. אודה למי שיתן לי פתרון . בתודה למפרע.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות משהו טוב בתקציב הזה? מאיזה חנות כדי לקנות (מחפש במרכז).. תודה על ההמלצות.
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית, הראשון אלטון אקס פי והשני סלרון 300 עכשיו רציתי לשחק בשניהם משחקי רשת (הם כבר מחוברים ברשת) אבל על הסלרון יש voodoo rush 4m מסריח שבקושי מריץ קויק 3, רציתי לקנות כרטיס מסך חדש (hercules g2 mx400) אני יודע שזה דרעק אבל אין לי כח להשקיע במחשב ישן. על הסלרון יש לוח אם מעפן של lucky star מבוסס על I440LX, קודם כל הלוח זה AT ולא ATX אבל המארז זה ATX יש התאמה בכל חריצי הPCI אבל אני לא בטוח שיש התאמה בחריץ הAGP כי לפי מה שראיתי החור של המארז לא בידיוק מול הסלוט AGP, ועוד דבר בדקתי עם תוכנה (sisoft sandra) והוא כותב שיש ללוח AGP X2 VER1. עכשיו שתי שאלות 1)האם אפשר איכשהו לעשות חור במארז ככה שהקרטיס יכנס (כי אין לי כרגע מארז AT זמין) והאם בכלל בטוח שה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרמקולים החדשים שנמכרים בארץ Creative Inspire 5.1 Digital 5300 לבין הרמקולים מדגם 880 הידועים של אלטק ? שניהם 5.1, רק שהמחיר של קרייטיב יותר נמוך. מה הקצ' פה ? פרטים כל הרמקולים של קרייטיב: http://www.americas.creative.com/products/product.asp?Product=168&MainCategory=3
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני חדש פה, ובכלל בענייני צורבים, לא מבין הרבה. אני מתכוון לקנות צורב בקרוב, ורציתי לדעת מה כדאי לקנות, ולא איזה סתם חרא של צורב שיהרוס לי דיסק אחד מתוך כל 2 דיסקים שאצרוב. ומהירות טובה. תייעצו לי בבקשה, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אבא שלי משלם 150 שקל בשנה על דיו. אם הוא יקנה מדפסת לייזר זולה (סביבות 500 שקל) מה תהיה משמעות העלויות מבחינת הדיו, האם הוא יחסוך משהו מבחינת הדיו?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב פנטיום 3 עם הארד דיסק מקסטור 40 גיגה וזיכרון 256 לוח אם לא ידוע עכשיו המחשב עבד לו מצויין על וינדוס אקס פי היום היה לו קצר בבית וכל הבית נכבה המחשב כמובן גם , אחרי שהחשמל חזר הוא המחשב לא נדלק הוא אמר שנדלק רק אור ירוק ורשום לו לפנות אל היצרן או משהו כזה, עכשיו אני לא ראיתי את זה אז ביקשתי ממנו שיבדוק אם משהו נשרף , שום גבר לא הריח שרוף או נראה חשוד פשוט המחשב לא נדלק ולא מגיב מה לעשות???????? תודה מראש אלירן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בימים הקרובים אני ככל הנראה יקנה מחשב מבוסס על AMD... קראתי בכתבה לא מזמן שמעבדי ה AMD נוטים להתחממות גדולה יותר מזו של מעבדי INTEL, המארז שאני מתכוון לקנות tk3003 לא נראה לי מספיק (מבחינת קירור וספק כוח) טוב, האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות antec/enemarx??? KRS1
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם זהו טרנד חדש לכתוב כותרות קצרות ככל האפשר להודעות? הנה כמה: RAM HARD DISK כרטיס מסך רמקולים לוח אם עכבר
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-