עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי

2. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום זה ההגה שלי , אני רוצה לדעת איך הוא, הוא דיי ישן, של חברת לו'יטק. ??? www.rc-parts.info/files/85_1105104647.jpg תודה-THANKS *LaZy-BoY .

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by chadash,

אני רואה אותה כל היום במכירות פומביות, איך היא באופן כללי, ולכמה דפים מספיק ראש דיו חילופי.

5. Started by Dan4,

אני קונה מחשב בארה"ב ובקשתי היא שתמליצו לי על מדפסת ALL IN ONE הכוללת מדפסת צבעונית וסורק צבעוני... לינקים מ www.newegg.com תודה מראש,דן

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. בעיה מוזרה והזויה אבל אמיתית כשאני מסמיך מסמך PDF, ההדפסה עובדת יפה. כשאני מדפיס מסמך DOC,חלק מההדפסה יוצאת דהויה וחלקית. דיו שחור לבן, הבעיה היתה גם לפני שמילאתי וגם אחרי שמילאתי דיו. ממה זה יכול להיגרם?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by Rinkadink,

http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Cart_Session=0dc8ae725711767389272322409e07df זה אמיתי? זה עובד טוב? בחיים לא ראיתי מכשיר כזה...אבל מה שבטוח שהוא יכול להיות מאוד (!) מועיל. :

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  8. ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. אבא שלי רוצה לקנות מחשב כף יד... הוא נהג מונית והוא רוצה את זה בשביל הGPS אני לא מבין בזה כלום... מישהו יכול להסביר לי בערך מה הולך עם זה? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לו GPS באוטו? הוא משומה סגור על MIO 210 מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת טוב? ומה טווח המחירים שלו? ומאיפה בכלל אני יכול לקנות אותו... אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה... אם זה לא קשור אז אני יודה לכם אם תעבירו את השאלה לפורום המתאים.. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. מהו ההבדל בשיטת הסריקה בין גשש CCD ל- CIS בסורק? מה עדיף? מתלבט בין סורק של canon lide 90 (עם 3 שנים אחריות וגששCIS ) קטן מימדים לבין canon 4400f (עם 1 שנה אחריות וגשש CCD). השימוש בסורק ביתי והתקציב בסביבות 500 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by shainov,

צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. אני מחפש מדפסת טובה שעושה הדפסות על דיסקים,ראיתי את זאת: מדפסתוהזרקת דיווPIXMA iP4300וCanon דווקא יש עליה ביקוקות טובות אבל פה החיסרון זה שצריך 5 מחסניות דיו 80 ש"ח כפול 5יוצא 400 ש"ח רק לדיו מה אומרים כדאי ללכת על זה או שיש משהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. שלום. אני מחפש משטח לגיימר (משחק ב אמריקס ארמי). אני משתמש בעכבר ה 518 של לוגיטק. מתלבט בעיקר בין ארבעה פדים. 1. RAZER PRO 2. RATPADGS 3. FUNC 1030 4. STEELPAD QCK אני בעיקר נוטה לכיוון הרביעי בגלל מחירו הזול יחסית. אבל אשמח לשמוע עוד המלצות. כמו-כן אם משיהו מכיר בן אדם שמוכר אותם בארץ (את הרייזר והרטז) אשמח אם יגיד לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. אז ככה 1. קטנה וקומפקטית 2. מדפיסה באיכות (אני כיום כבר לא יודע מה עדיף לייזר או צבע אז תרגישו חופשי להציע) 3. הדפסה על דיסקים\נייר צילום 4. איכות הדפסה גבוהה ומהירה מהחיפוש שלי לא מצאתי משהו כל כך מעניין רשמתי עד 2000 אבל אני מחפש גם משהו שווה ביחס עלות תועלת

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  16. אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש …

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by DL,

טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by Aviv C,

לפני כמה זמן החלפתי את שתי המחסניות שלי במדפסת (שחורה וצבעונית) למחסניות חדשות. את המחסנית השחורה קניתי לפני שבוע אבל את המחסנית הצבעונית קניתי לפני הרבה מאוד זמן (חצי שנה בערך). כשהדפסתי מסמך בפעם הראשונה עם המחסניות החדשות הצבע השחור הופיע והיה בסדר אבל לא הודפס צבע צבעוני בכלל. הדפסתי את המסמך עוד כמה פעמים וקרתה אותה תוצאה. הדפסתי גם עמוד ניסיון של המדפסת ולא הופיע צבע צבעוני. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. Started by MasterGal,

מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt תודה.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by mr. president,

אני רוצה לקנות עכבר חדש. עם עדיפות שהוא יהיה עם יותר מ-2 כפתורים. אלט הסוגים שמצאתי בKSP: ?Microsoft NoteBook Optical Mouse 3000? ?Microsoft IntelliMouse Explorer? ?Microsoft Wireless Optical Mouse 5000?. אני שמאלי, לכן אני צריך עכבר שמתאים לשמאליים מישהו יכול להמליץ לי על משהו? מה ההבדל ביניהם?(חוץ משהאחרון הוא אלחוטי)

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המקלדת והעכבר האלחוטיים של לוג'יטק דגם LX710 שעובדים בתדר 2.4GHz אשמח לחוות דעת עם נימוק, דניאל.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by iurkin,

היום התחדשתי לי במקלדת חדשה Logitech Media Keyboard Elite. עלתה לי 170 ש"ח. עכשיו הבעיה היא שכשאני רוצה לעשות זום, אז ה-Firefox לא מגדיל לי את התמונות. הכוונה שהזום לא פועל במקלדת ב-Firefox. ב-IE זה פועל מצויין, אך זה מציק. יש לי Firefox 2.0.0.13. חיפשתי גם ברשת ולא מצאתי פיתרון. האם יש פיתרון כלשהו?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. אם כן, מאיפה והאם ניתן לדעת את מחירה המשוער?... בתודה מראש, R0cKF0rD.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. וכתוצאה מכך מכיוון שהאבק מוליך הוא מעביר חשמל סטטי ובגלל זה יש את הרעש הזה..עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הספק מהאבק? איך פותחים אותו בלי להסתכן??

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים