עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by chadash,

אני רואה אותה כל היום במכירות פומביות, איך היא באופן כללי, ולכמה דפים מספיק ראש דיו חילופי.

2. Started by Dan4,

אני קונה מחשב בארה"ב ובקשתי היא שתמליצו לי על מדפסת ALL IN ONE הכוללת מדפסת צבעונית וסורק צבעוני... לינקים מ www.newegg.com תודה מראש,דן

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by AMD-GUY,

מאז שקניתי את ה- 6800LE שלי הספק הג'נרי שלי לא עומד בו המחשב קורס לי במשחקים... קיצר אני צריך ספק חדש, מקסימום 350 שקל. אם אפשר שיהיה שרוולים ושהכבלים יוכלו להתנתק מהספק כדי לחסוך במקום. דרך אגב כשכתוב 20/24 מה זה אומר??? ומה ההבדל בין ATX רגיל לבין ATX2 ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

אני מחפש מארז עם 3-4 מאווררים , USB ו sound מקדימה עם חלון ללא ספק , יש למשהוא המלצה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה (המקלדת שלי עוד שנייה מתפגרת), והתקציב שלי זה 250 ש"ח מקס. אני רוצה מקלדת חוטית, ושתהיה טובה לגיימינג. חשבתי על שניי אלו: 1. Logitech Internet Navigator http://www.clubic.com/photo/00032325.jpg 2. Microsoft® Digital Media Keyboard http://www.atainformatica.com.br/images/Digital-Media-Pro-Keyboard%20Microsoft.jpg מה עדיף לי? ועם לא אחת מאלה יש הצעה למשהו אחר? (לא Zboard) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  6. המליצו לי על המסך 17 lcd l1750b 8ms dvi slim איזה מסך אתם ממליצים? בבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב פה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. היי, אני קניתי את המארז טרנספורמר וכידוע המאווררים שלו ממש רועשים, לכן אני מתכוון להחליף רותם ולקנות חדשים. ראיתי את דגמי המאווררים של TT שנקראים SILENTCAT, והביצועים שלהם די מרשימים אבל יש משהו שאני לא מבין: בנתונים שלהם כתוב-Rated Voltage ו-Started Voltage, ולמיטב ידיעתי אלו הם מאווררים רגילים שלא משנים את המהירות שלהם או את ה-V שהם מקבלים. אז למה יש 2 נתונים??? דבר נוסף הוא, שבמאוורר של ה-120mm כתוב שיש לו- 16dba ו- 62cfm, שזה המון, והוא בכלל לא מרעיש ( לפי הנתונים ), הביצועים של המאוורר הזה כלכך גבוהים עד שזה מחשיד. נראה לכם שהנתונים הם נכונים וככה המאוורר יעבוד לי בזמן שאני שם אותו במארז בלי ירידה משמעותית בביצועים עם אותו רעש ואותה תפוקת אויר בו זמנית??? וגם כתוב שה…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by stas12,

שלום. אני צריך המלצה למארז + ספק ב 600 ש"ח (אפשר לחרוג ל 700 אבל זה אם יש משהו שממש שווה). את המארז והספק אני מזמין מחנות נועה מחשבים. הספק צריך להחזיק מערכת E6300/6400 עם כרטיס מסך X1800GTO ו 3 הרד דיסקים, 2 צורבים ואת המאווררים. אני מראש מבקש לא להמליץ לי על SUNBEAM TRANSFORMER . המארז צריך להיות לא רועש. (כרגע יש לי את SUNBEAM SAMURAI ןמבחינת הרעש שלו כזה אני צריך). חשבתי ללכת על COMPUCASE 6A21 ולהשקיע איזה 400 בספק טוב... מה אתם אומרים מבחינת הקירור של המארז? הוא באותה רמה כמו ה SUNBEAM? (מבחינת מידות הלוח אם, לא תהיה בעיה להכניס לתוכו כל לוח?) הספקים שאני מתלבט ביניהם הם: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 http://www.thermaltake.com/demo/w…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  9. שלום אחים שלי ברצוני לקנות ספק כח למחשב העל שלי ורציתי לישאול מה דעתכם על ספק כח זה מבחינת הנתונים שלו TAGAN EasyCon TG530-U15 530Watt האם הוא שקט והאם הוא ג'נרי או לא האם הוא יכול לתפקד מעולה במחשב פנטיום 4 עם חומרות חזקות ומהירות כמו מעבד קונרו e 6700 תודה מראש לתגובות

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. היש למישהו רעיונות היכן ניתן למצוא כאלו דברים? האם ב SERVER RACKS יש כאלו? ניתן למצוא כאלה במארזים ישנים - אבל בד"כ הם פתוחים מלמעלה.... אני מחפש סגורים. בחנויות וברשת - לא מצאתי. אני מחפש את ה-כלובים\מארזים הבאים: כלוב ל 5.25 BAY - שמכיל 3 BAYS 2 כלובים ל 3.5 BAY - שמכיל 3 BAYS כלוב ל 3.5 BAY - שמכיל 4 BAYS לבנות מפרספקס - גם רעיון - אבל זהו מוצא אחרון.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. היי עכשיו שסוף סוף החלטתי מה לקנות אני צריך לדעת איפה ? איזה חנויות אתם מכירים שהם אמינים עם אחריות ומחירים סבירים למחשבים ? עדיף באיזור תל אביב והמרכז תודה רבה ארז

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  12. אני מחפש מדפסת טובה שעושה הדפסות על דיסקים,ראיתי את זאת: מדפסתוהזרקת דיווPIXMA iP4300וCanon דווקא יש עליה ביקוקות טובות אבל פה החיסרון זה שצריך 5 מחסניות דיו 80 ש"ח כפול 5יוצא 400 ש"ח רק לדיו מה אומרים כדאי ללכת על זה או שיש משהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by llliorrr,

מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. יש לי את העכבר RAZER DIAMONDBACK, יש לו כפתור שנקרא ON THE FLY SENSITIVITY שאני לוחץ עליו לא קורה כלום. מה הכפתור הזה אמור בעצם לעשות? ואיך אני אמור לגרום לו לעבוד? הדרייבר עובד תקין חוץ מזה, האפשרות נמצאת על כפתור מספר 4 אני לוחץ ולא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by TUCG,

אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by AmL1,

כשאני לוחץ F9 על תיבת טקסט כלשהי הוא מעלה לי הודעת שגיאה to use photo editing,install the photo editing software that came with the keyboard הוא פותח מלא כאלה הוא מעלה את החלון של השעון כאילו לכוון את השעה פותח את האקסל והוורד שלוש פעמים כל אחד מה קורה פה?!@ תודה=][br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 15:37:40 הסתדרתי אפשר לנעול=]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by maverick,

http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/611/852.html

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת בטווח מחירים 1000-1500 ש"ח. חשבתי על 3 אפשרויות (ממה שראיתי בפורום): HP6813 קנון Pixma MP530 HP6313 אני מעוניין להשוות מחיר חומרים מתכלים כדי לחשב עלות/תועלת לטווח ארוך - היכן אפשר לברר פרטים אלו? אם יש המלצות נוספות - אשמח לקבלן. תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  20. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום זה ההגה שלי , אני רוצה לדעת איך הוא, הוא דיי ישן, של חברת לו'יטק. ??? www.rc-parts.info/files/85_1105104647.jpg תודה-THANKS *LaZy-BoY .

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. שלום רצתי לדעת מה דעתכם על הסט הזה של המקלדת + עכבר של מיקרוסופט microsoft desktop wireless 1000 אשמח לשמוע את דעתכם תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by asilbob,

בשביל מטרה לעביר דברים שיהיה אמין ומהיר פחות או יותר ........... אני לא מבין למה אנשים ממלצים ואומרים לא משנה מה תיקח אפילו הכי זול מה הסיבה בדיוק .........אני פשוט רוצה משהו שיהיה אמין פחות או יותר ואיכותי ...... בקיצר חברה אמינה יש לכם המלצה ?

23. תודה לעונים.. המחשב שלי חדש יחסית, אבל אני יכול ת'כלס לראות את זה?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by shlem,

אני רוצה לקנות KVM כולל AUDIO מצאתי בזאפ שתי חברות TRENDNET ו EDIMAX שעונות על הצרכים מישהו יודע מה ההבדלים בין המוצרים או איזו חברה יותר טובה בנושא? או אם ניתן להציע מוצרים אחרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by S L I P Y,

יש 2 מצבי טעינה בוסט ורגיל... איך אני יודע אם אני יכול להטעין על מצב בוסט או לא ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.