עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by maverick,

http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/611/852.html

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  3. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום זה ההגה שלי , אני רוצה לדעת איך הוא, הוא דיי ישן, של חברת לו'יטק. ??? www.rc-parts.info/files/85_1105104647.jpg תודה-THANKS *LaZy-BoY .

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  5. שלום רצתי לדעת מה דעתכם על הסט הזה של המקלדת + עכבר של מיקרוסופט microsoft desktop wireless 1000 אשמח לשמוע את דעתכם תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  6. Started by chadash,

אני רואה אותה כל היום במכירות פומביות, איך היא באופן כללי, ולכמה דפים מספיק ראש דיו חילופי.

7. Started by Dan4,

אני קונה מחשב בארה"ב ובקשתי היא שתמליצו לי על מדפסת ALL IN ONE הכוללת מדפסת צבעונית וסורק צבעוני... לינקים מ www.newegg.com תודה מראש,דן

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by Bypass,

מאז ד"א המחיר שלה לא מפסיק לרדת. המדפסת נראית בסדר, רק שהיא עושה די הרבה רעש ובחיבור הראשוני היה בכלל נראה שהיא רוקדת על המקום, כאחוזת תזזית. די מצחיק... גם הדרך בה המכונה הזאת חוטפת את הדף ויורקת אותו החוצה, די מהר, היא חוויה בפני עצמה. מכונה אלימה. הדרייברים המסופקים הם דפוקים, לא היתה הודעה לחבר את המדפסת למחשב בהתחלה, בנסיון שני זה הופיע אבל זיהוי ההתקן נכשל, אחר כך התקנת שאר התוכנות פשוט לא זזה...?! בסופו של דבר, לא יודע בדיוק איך, הכל הותקן ונראה שזה עובד. לכל המעוניינים היא מגיעה בלי כבל USB, אבל עם שלושה דפי נייר פוטו 10X15 מסכנים, שמיד ניסיתי אותם. יצא לא רע. השאלה היא אם להדפסה יותר איכותית של תמונות לא כדאי להחליף את ראש הדיו הצבעני בראש דיו פוטו; האם מישהו ניס…

9. Started by base,

מה מה מומלץ יותר G5 NEW או G7 לפני רכישה מבקש חוות דעת ממנוסים היה לי את MX REV לא היה נוח אז מחרתי

10. Started by SnakeBite,

שלום, אני קונה מחשב חדש בע"ה (שש שנים הגיע הזמן ;D) וראיתי את העכבר הכי חדש של מייקרוסופט Microsoft Explorer Wireless -Night Vision והתלהבתי ורציתי לדעת אם הוא טוב לגיימר ממוצע. אני יודע שזה אופטי ולא לייזר אבל אני מאוד אוהב את העיצוב שלו. עידו

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by shainov,

צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by stas12,

שלום. אני צריך המלצה למארז + ספק ב 600 ש"ח (אפשר לחרוג ל 700 אבל זה אם יש משהו שממש שווה). את המארז והספק אני מזמין מחנות נועה מחשבים. הספק צריך להחזיק מערכת E6300/6400 עם כרטיס מסך X1800GTO ו 3 הרד דיסקים, 2 צורבים ואת המאווררים. אני מראש מבקש לא להמליץ לי על SUNBEAM TRANSFORMER . המארז צריך להיות לא רועש. (כרגע יש לי את SUNBEAM SAMURAI ןמבחינת הרעש שלו כזה אני צריך). חשבתי ללכת על COMPUCASE 6A21 ולהשקיע איזה 400 בספק טוב... מה אתם אומרים מבחינת הקירור של המארז? הוא באותה רמה כמו ה SUNBEAM? (מבחינת מידות הלוח אם, לא תהיה בעיה להכניס לתוכו כל לוח?) הספקים שאני מתלבט ביניהם הם: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 http://www.thermaltake.com/demo/w…

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by shahar07,

hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. יש לי את העכבר RAZER DIAMONDBACK, יש לו כפתור שנקרא ON THE FLY SENSITIVITY שאני לוחץ עליו לא קורה כלום. מה הכפתור הזה אמור בעצם לעשות? ואיך אני אמור לגרום לו לעבוד? הדרייבר עובד תקין חוץ מזה, האפשרות נמצאת על כפתור מספר 4 אני לוחץ ולא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by liav12,

אוקי לפני שהספק שלי יחליט לעשות ריסטראט, יש לי תחושה שהוא עומד למות אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי בנאמנות [= באמצע HL2 החליט המחשב לעשות ריסטארט והוא היה ממש חם (הספק), אז פתחתי אותו ניקיתי אותו מאבק ולדעתי המאורר לא עבד, עכשיו הוא כן. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם לקנות ספק חדש ואם כן אז תמליצו לי על אחד איכותי לא חובה מעל 350 וואט כי המחשב לא דורש הכי הרבה. ובמחיר סביר, תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by MasterGal,

מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt תודה.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  20. Started by Dante_9,

הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. Started by -Blaze-,

טוב, אז אני קונה טרנספורמר ואני חייב 3 מאווררי 80MM שקטים (העדפה עצומה עם לד) ומאוורר 120MM שקט (שוב, העדפה עם LED) ושכל העסק יהיה בסביבות ה150-200 שקל

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  22. שלום, אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המקלדת והעכבר האלחוטיים של לוג'יטק דגם LX710 שעובדים בתדר 2.4GHz אשמח לחוות דעת עם נימוק, דניאל.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  23. וכתוצאה מכך מכיוון שהאבק מוליך הוא מעביר חשמל סטטי ובגלל זה יש את הרעש הזה..עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הספק מהאבק? איך פותחים אותו בלי להסתכן??

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by ofir667,

איך המאווררים האלו? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GT9225EBDL-1-OEM&affiliate=zap http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7023 ועוד שאלה: צ'יפטק מש או 6A19?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים