עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Black Knight,

שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והספק שהציעו לי הוא זה: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 ב320.57 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 ב384.05 ש"ח. האם ההבדל באמת שווה את זה? תודה. תגובות מהירות יהיו מבורכות.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. טוב מצאתי במחסן את ההגה force feedback הישן שלי , ורצתי לשחק NFS underground מרוב להיטות שכחתי שאין לי בכלל game port! הם קיים ממיר , מ usb/ps2 אני מניח שלא , אז רק תאשרו ומה זה אומר? שזהו , רק הדור החדש?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by Ran B,

אוקי, אני ואח שלי מאוד רוצים כבר לקנות מדפסת, אנחנו לא רוצים משהו משולב שעולה איזה 1000 שקל, אין לנו שימוש בו כל כך.., מכונת צילום יש בבית, חבל על הדיו וחבל על הכסף להשקיע בסורק + מכונת צילום + בולשיט.. קודם כל שהמדפסת תיהיה קטנה, אח שלי מאוד מאוד רוצה מדפסת מחברת HP, שהם מאוד איכותיים, הם לא נראה לי מוכן להתפשר על משהו אחר חוץ מHP, שתיהיה יחסית מהירה, לא שאנחנו צריכים מדפסת בקצב מפעל, אלה שלא תיהיה צב.. שהדיו שלה לא יעלה יותר מהמדפסת, למשל לחבר שלי יש לקסמרק(פיכסה) Z13, והדיו עולה יותר ממדפסת חדשה.. ;D יש למישהו מדפסת טובה של HP להציע לי עד 500 ש"ח, או אולי מדפסת יותר טובה מHP.. תודה לעוזרים!, רן!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  4. אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by iurkin,

היום התחדשתי לי במקלדת חדשה Logitech Media Keyboard Elite. עלתה לי 170 ש"ח. עכשיו הבעיה היא שכשאני רוצה לעשות זום, אז ה-Firefox לא מגדיל לי את התמונות. הכוונה שהזום לא פועל במקלדת ב-Firefox. ב-IE זה פועל מצויין, אך זה מציק. יש לי Firefox 2.0.0.13. חיפשתי גם ברשת ולא מצאתי פיתרון. האם יש פיתרון כלשהו?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. שניהם באותו מחיר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 235 לחוטי.. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2108&scat=211&tcat= 243 לאלחוטי... מה עדיף לגיימר? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  7. אז ככה, היה לי עד היום OCZ 450 שאתמול הלך לעולמו, אז שמתי את הספק סנשיין שבא לי עם המארז (גם של סנשיין ) התחיל לקפוץ (כאילו השמיע תיק והמחשב עשה ריסטרט) אז ניתקתי את כל מה שלא חייבים במחשב (CD,פלופי, אולטרה וכדומה) וזה לא עושה בעיות אבל ברגע שאני מחבר משהו חזרה זה מקפיץ את ההארד דיסק אז התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ואמרו לי שיש לי אחריות לעוד 16 יום , ושאני ישלח להם והם יבדקו אותו. הבעיה זה שהוא פועל (אם הוא לא תחת עומס), אז הם בטח לא יחליפו לי :-\ מה עושים? ד.א כמה עולה להביא ספק מחו"ל ? תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by ofir667,

איך המאווררים האלו? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GT9225EBDL-1-OEM&affiliate=zap http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7023 ועוד שאלה: צ'יפטק מש או 6A19?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by gtf,

הטמפרטורה של הדיסק הקשיח שלי- 55 ומספר הסיבובים של המאוורר של המעבד 4800 האם אלו נתונים טובים יחסית?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by vacuuuum,

שלום, אני מחפש ספק זול (בסביבות 150ש"ח) למערכת הבאה: amd sempron 3200 socket 939 LEADTEK 7600GS WD 20GB IDE WD 160GB sata Albatron K8NF4X 512DDR עכשיו, שמתי עין על הספק: HEC 300AR-TF האם הוא יספיק? האם אפשר לקנות ספק יותר טוב באותו המחיר?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by shirNoshe,

במשחקים מסוימים אין לי אפשרות להגדיר לחצנים שמאליים כפונקציות במשחק.מדוע? האם הבעיה קשורה לעכבר?להתקנה?או למשחק עצמו?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. אני מחפש מדפסת משולבת, ללא עדיפות מיוחדת מלבד איכות ויעילות. תודה מראש.

13. יש לי כיום מדפסת די ישנה מסוג HP 5743 לפני כחודש קניתי לה מחסנית דיו חדשה במספרים של 130 { שחור } ו 134 { צבעוני } לפני כשבוע נהרסה המדפסת ונשארתי עם דיו חדש שאלתי ממש פשוטה האם יש חנות שעדיין מוכרת את המדפסת הזאת ? או האם יש מדפסת יותר חדשה שמשתמשות בסוג הדיו הזה ? כל המדפסות מסוג HP שמצאתי בחנויות כיום משתמשות במחסניות חדשות וחבל לי לזרוק את הדיו החדש { אחרי הכל הדיו עולה יותר מהמדפסת עצמה } ובאתר של HP ישראל אין אפשרות לחפש מדפסת על פי מספר המחסנית שהיא משתמשת תודה על העזרה

14. Started by Cowerd,

טוב התלבטתי בין הארמור לבין ה-P180 לבין ה-P160 עכשיו אני רוצה להזמין מ-www.noacomp.co.il ואני ראיתי שיש את ה-P160 עם חלון לא באתר אבל בכתבות... עכשיו ה-P180 אני רציתי לקנות אותו אבל שמעתי שאם אני קונה ספק כח כמו ה-OCZ אז הוא יותר מידי גדול בשביל המקום של הספק... ככה שזה לא טוב.. והארמור אין ממש מה להגיד לא יודע אם אני יקנה אותו אם אני יקנה זה רק בגלל החלון ושיש זרימת אוויר טובה... עכשיו אם מישהו יודע איך אני משיג את ה-P160 עם חלון מ-noacomp כי אני קונה משם תמחשב אני יודה לו מאוד אממ ובקשר ל-P180 אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק כח טוב אחר? כמו הocz 450w תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  15. איך המארז raidmax 868 מבחינה טכנית? הספק טוב? האיוורור?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. Started by swampfrog,

מה אתם אומרים על המארז הזה: antec high perfomance view+1000 amg ובכלל איך antec נחשבים לחברה טובה או לא?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  17. Started by mr. president,

אני רוצה לקנות עכבר חדש. עם עדיפות שהוא יהיה עם יותר מ-2 כפתורים. אלט הסוגים שמצאתי בKSP: ?Microsoft NoteBook Optical Mouse 3000? ?Microsoft IntelliMouse Explorer? ?Microsoft Wireless Optical Mouse 5000?. אני שמאלי, לכן אני צריך עכבר שמתאים לשמאליים מישהו יכול להמליץ לי על משהו? מה ההבדל ביניהם?(חוץ משהאחרון הוא אלחוטי)

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by idodos,

אתם יכולים לתת לי מארזים שיש להם מאוור 60 מ"מ בצד שמאל למטה ליד יצאות ה- PCI ? אתם יודעים על מה אני מדבר נכון? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  19. ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי

20. Started by ofir667,

צריך מארז שמתאים לחלקים האלה: ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. תודה לעונים.. המחשב שלי חדש יחסית, אבל אני יכול ת'כלס לראות את זה?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by Sandman61,

תראו אני לא ממש מתלהב מלקנות את המארז הזה ... אני מחפש מארז שמקרר טוב יותר ממנו או לפחות ברמה שלו, מאווררים שקטים (אני לא צריך ספק כוח) וגם לא אכפת לי מעיצוב ... תודה

23. Started by Dante_9,

יש לי תקציב זעום של 300 ש"ח. המארז צריך להיות יפה (חשוב) ובעל נוחות מינימלית (שיהיה Motherboard בעל גישה וזהו).

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  24. ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים