ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מהו ההבדל בשיטת הסריקה בין גשש CCD ל- CIS בסורק? מה עדיף? מתלבט בין סורק של canon lide 90 (עם 3 שנים אחריות וגששCIS ) קטן מימדים לבין canon 4400f (עם 1 שנה אחריות וגשש CCD). השימוש בסורק ביתי והתקציב בסביבות 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המליצו לי על המסך 17 lcd l1750b 8ms dvi slim איזה מסך אתם ממליצים? בבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב פה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת תמליצו לי בבקשה על חברה דגם וכו' אם התציב לא מאפשר אני אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היש למישהו רעיונות היכן ניתן למצוא כאלו דברים? האם ב SERVER RACKS יש כאלו? ניתן למצוא כאלה במארזים ישנים - אבל בד"כ הם פתוחים מלמעלה.... אני מחפש סגורים. בחנויות וברשת - לא מצאתי. אני מחפש את ה-כלובים\מארזים הבאים: כלוב ל 5.25 BAY - שמכיל 3 BAYS 2 כלובים ל 3.5 BAY - שמכיל 3 BAYS כלוב ל 3.5 BAY - שמכיל 4 BAYS לבנות מפרספקס - גם רעיון - אבל זהו מוצא אחרון.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המטרות הן סריקת מסמכים בשחור לבן, לא משהו רציני. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt תודה.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם יש כאן משתמשי MX700 (או 900), ובאיזה שיטת שידור עובר המשדר שלו? בעיקרון ברצוני לקנות אחד מקולקל, בעיקרון בגלל המקלט. (הייתי מפרסם את זה בקניה/מכירה אבל... מי יחפש למכור את העכבר המקולקל שלו?)
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המקלדת והעכבר האלחוטיים של לוג'יטק דגם LX710 שעובדים בתדר 2.4GHz אשמח לחוות דעת עם נימוק, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בארה"ב ובקשתי היא שתמליצו לי על מדפסת ALL IN ONE הכוללת מדפסת צבעונית וסורק צבעוני... לינקים מ www.newegg.com תודה מראש,דן
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מאז שקניתי את ה- 6800LE שלי הספק הג'נרי שלי לא עומד בו המחשב קורס לי במשחקים... קיצר אני צריך ספק חדש, מקסימום 350 שקל. אם אפשר שיהיה שרוולים ושהכבלים יוכלו להתנתק מהספק כדי לחסוך במקום. דרך אגב כשכתוב 20/24 מה זה אומר??? ומה ההבדל בין ATX רגיל לבין ATX2 ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מאז ד"א המחיר שלה לא מפסיק לרדת. המדפסת נראית בסדר, רק שהיא עושה די הרבה רעש ובחיבור הראשוני היה בכלל נראה שהיא רוקדת על המקום, כאחוזת תזזית. די מצחיק... גם הדרך בה המכונה הזאת חוטפת את הדף ויורקת אותו החוצה, די מהר, היא חוויה בפני עצמה. מכונה אלימה. הדרייברים המסופקים הם דפוקים, לא היתה הודעה לחבר את המדפסת למחשב בהתחלה, בנסיון שני זה הופיע אבל זיהוי ההתקן נכשל, אחר כך התקנת שאר התוכנות פשוט לא זזה...?! בסופו של דבר, לא יודע בדיוק איך, הכל הותקן ונראה שזה עובד. לכל המעוניינים היא מגיעה בלי כבל USB, אבל עם שלושה דפי נייר פוטו 10X15 מסכנים, שמיד ניסיתי אותם. יצא לא רע. השאלה היא אם להדפסה יותר איכותית של תמונות לא כדאי להחליף את ראש הדיו הצבעני בראש דיו פוטו; האם מישהו ניס…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה (המקלדת שלי עוד שנייה מתפגרת), והתקציב שלי זה 250 ש"ח מקס. אני רוצה מקלדת חוטית, ושתהיה טובה לגיימינג. חשבתי על שניי אלו: 1. Logitech Internet Navigator http://www.clubic.com/photo/00032325.jpg 2. Microsoft® Digital Media Keyboard http://www.atainformatica.com.br/images/Digital-Media-Pro-Keyboard%20Microsoft.jpg מה עדיף לי? ועם לא אחת מאלה יש הצעה למשהו אחר? (לא Zboard) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ספק זול (בסביבות 150ש"ח) למערכת הבאה: amd sempron 3200 socket 939 LEADTEK 7600GS WD 20GB IDE WD 160GB sata Albatron K8NF4X 512DDR עכשיו, שמתי עין על הספק: HEC 300AR-TF האם הוא יספיק? האם אפשר לקנות ספק יותר טוב באותו המחיר?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי עכשיו שסוף סוף החלטתי מה לקנות אני צריך לדעת איפה ? איזה חנויות אתם מכירים שהם אמינים עם אחריות ומחירים סבירים למחשבים ? עדיף באיזור תל אביב והמרכז תודה רבה ארז
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי את הסורק 1200CU של bearaw ואני מחפש דרייבר לXP אני לא מוצא לXP אלה רק לישנים יותר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
חברים שלום אני עדיין מחפש סורק, אני מעוניין בסורק USB ברזולוציה 1200 על 2400 ומתאם לשקופיות אני מתלבט בין הדגמים הבאים: HP ScanJet 3970 Canon CanoScan 3000F Mustek BearPaw 2400TA האם למישהו יש נסיון עם אחד מהדגמים הנ"ל או יכול להמליץ על סורק אחר - אני צריך אותו לסריקת כמות גדולה של מסמכים אבל גם לתמונות ושקופיות כך שחשובות לי האמינות, נוחות השימוש ואיכות הסריקה מבטיח להתנהג יפה ולא להקפיץ יותר... תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
XEROX - PHASER 3121 המדפסת הזאתי טובה? היא שווה את ה500 שח? מישהו ניתקל בבעיות איתה?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אוקי לפני שהספק שלי יחליט לעשות ריסטראט, יש לי תחושה שהוא עומד למות אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי בנאמנות [= באמצע HL2 החליט המחשב לעשות ריסטארט והוא היה ממש חם (הספק), אז פתחתי אותו ניקיתי אותו מאבק ולדעתי המאורר לא עבד, עכשיו הוא כן. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם לקנות ספק חדש ואם כן אז תמליצו לי על אחד איכותי לא חובה מעל 350 וואט כי המחשב לא דורש הכי הרבה. ובמחיר סביר, תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש. עם עדיפות שהוא יהיה עם יותר מ-2 כפתורים. אלט הסוגים שמצאתי בKSP: ?Microsoft NoteBook Optical Mouse 3000? ?Microsoft IntelliMouse Explorer? ?Microsoft Wireless Optical Mouse 5000?. אני שמאלי, לכן אני צריך עכבר שמתאים לשמאליים מישהו יכול להמליץ לי על משהו? מה ההבדל ביניהם?(חוץ משהאחרון הוא אלחוטי)
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
האם העכבר יLogitech® MediaPlay יכול לשמש באמת בתור שלט מרחוק?ובאיזה נגני וידיאו ? אם יש למישהו ברשותו ויכול למסור את דעתו עד כמה העכבר תומך בשועל (FireFox) ? תודה מHEAD
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש עכבר(לייזר) +מקלדת אלחוטיים שטובה למשחקים עד 100 דולר מצאתי את הערכה הבאה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1578497&Sku=L23-7064 מה דעתכם עליה האם יש הצעה אחרת או שזאת בחירה טובה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-