ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מהו ההבדל בשיטת הסריקה בין גשש CCD ל- CIS בסורק? מה עדיף? מתלבט בין סורק של canon lide 90 (עם 3 שנים אחריות וגששCIS ) קטן מימדים לבין canon 4400f (עם 1 שנה אחריות וגשש CCD). השימוש בסורק ביתי והתקציב בסביבות 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המליצו לי על המסך 17 lcd l1750b 8ms dvi slim איזה מסך אתם ממליצים? בבקשה רק מי שבאמת מבין שיגיב פה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אני קניתי את המארז טרנספורמר וכידוע המאווררים שלו ממש רועשים, לכן אני מתכוון להחליף רותם ולקנות חדשים. ראיתי את דגמי המאווררים של TT שנקראים SILENTCAT, והביצועים שלהם די מרשימים אבל יש משהו שאני לא מבין: בנתונים שלהם כתוב-Rated Voltage ו-Started Voltage, ולמיטב ידיעתי אלו הם מאווררים רגילים שלא משנים את המהירות שלהם או את ה-V שהם מקבלים. אז למה יש 2 נתונים??? דבר נוסף הוא, שבמאוורר של ה-120mm כתוב שיש לו- 16dba ו- 62cfm, שזה המון, והוא בכלל לא מרעיש ( לפי הנתונים ), הביצועים של המאוורר הזה כלכך גבוהים עד שזה מחשיד. נראה לכם שהנתונים הם נכונים וככה המאוורר יעבוד לי בזמן שאני שם אותו במארז בלי ירידה משמעותית בביצועים עם אותו רעש ואותה תפוקת אויר בו זמנית??? וגם כתוב שה…
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היש למישהו רעיונות היכן ניתן למצוא כאלו דברים? האם ב SERVER RACKS יש כאלו? ניתן למצוא כאלה במארזים ישנים - אבל בד"כ הם פתוחים מלמעלה.... אני מחפש סגורים. בחנויות וברשת - לא מצאתי. אני מחפש את ה-כלובים\מארזים הבאים: כלוב ל 5.25 BAY - שמכיל 3 BAYS 2 כלובים ל 3.5 BAY - שמכיל 3 BAYS כלוב ל 3.5 BAY - שמכיל 4 BAYS לבנות מפרספקס - גם רעיון - אבל זהו מוצא אחרון.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי עכשיו שסוף סוף החלטתי מה לקנות אני צריך לדעת איפה ? איזה חנויות אתם מכירים שהם אמינים עם אחריות ומחירים סבירים למחשבים ? עדיף באיזור תל אביב והמרכז תודה רבה ארז
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני חדש! Thermaltake TT360AD Power Supply יש ספק יותר טוב מי זה 300 שקל? עם זה לא קשור לפרום הזה אז תימחקו
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הבחנתי במארז הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4975 ,אך הוא מבחינת איוורור ובכלל האם הוא מומלץ ? כמו כן אך הספק כוח שבא איתו ?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יציאה ממצב שינה העכבר PS/2 רגיל ב-XP PRO
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה בעקבות הניקיונות של פסח מצאתי כ300 תמונות משפחתיות מאוד ישנות החלטתי שאני רוצה להפוך אותם לדיגיטאליות ולכן אני צריך סורק טוב מה צריך לחפש בסורק? (1200 x 2400dpi¹ with 48 bit colour depth ) יש לי תשורה הזאת מה היא אומרת לי? כמה שהרזולוציה גבוהה יותר ועומק הצבע גדול יותר ככה הוא יסרוק יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש 2 מצבי טעינה בוסט ורגיל... איך אני יודע אם אני יכול להטעין על מצב בוסט או לא ?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אחים שלי ברצוני לקנות ספק כח למחשב העל שלי ורציתי לישאול מה דעתכם על ספק כח זה מבחינת הנתונים שלו TAGAN EasyCon TG530-U15 530Watt האם הוא שקט והאם הוא ג'נרי או לא האם הוא יכול לתפקד מעולה במחשב פנטיום 4 עם חומרות חזקות ומהירות כמו מעבד קונרו e 6700 תודה מראש לתגובות
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מאריך שבו זמנית יכול להאריך גם תיציאה של הרמקולים וגם של המיקרופון..יש כזאת חיה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
המטרות הן סריקת מסמכים בשחור לבן, לא משהו רציני. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אוקי לפני שהספק שלי יחליט לעשות ריסטראט, יש לי תחושה שהוא עומד למות אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי בנאמנות [= באמצע HL2 החליט המחשב לעשות ריסטארט והוא היה ממש חם (הספק), אז פתחתי אותו ניקיתי אותו מאבק ולדעתי המאורר לא עבד, עכשיו הוא כן. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם לקנות ספק חדש ואם כן אז תמליצו לי על אחד איכותי לא חובה מעל 350 וואט כי המחשב לא דורש הכי הרבה. ובמחיר סביר, תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם יש כאן משתמשי MX700 (או 900), ובאיזה שיטת שידור עובר המשדר שלו? בעיקרון ברצוני לקנות אחד מקולקל, בעיקרון בגלל המקלט. (הייתי מפרסם את זה בקניה/מכירה אבל... מי יחפש למכור את העכבר המקולקל שלו?)
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם העכבר יLogitech® MediaPlay יכול לשמש באמת בתור שלט מרחוק?ובאיזה נגני וידיאו ? אם יש למישהו ברשותו ויכול למסור את דעתו עד כמה העכבר תומך בשועל (FireFox) ? תודה מHEAD
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היום קיבלתי מחשב חדש אבל בגלל שהיום היו כבר 2 הפסקות חשמל בבית אבא שלי לא מרשה לי לחבר את החשב החדש בלי אל פסק.. בחנות שקניתי את המחשב הבחור הציע לי לקנות את האל פסק הזה: Advice PRD 750V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=593302 אבל להם לא היה, אז הלכתי לחנות קרובה הביתה ולהם גם לא היה, להם יש את הדגם הישן יותר שהוא: Advice PrPc 750V http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592624 מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בינהם? ואיזה יותר מומלץ, בבקשה זה דחוף..
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש עכבר(לייזר) +מקלדת אלחוטיים שטובה למשחקים עד 100 דולר מצאתי את הערכה הבאה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1578497&Sku=L23-7064 מה דעתכם עליה האם יש הצעה אחרת או שזאת בחירה טובה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מעוניין במארז איכותי שיהיה שקט עד כמה שאפשר,רחב ומאוורר טוב אשמח אם יהיה בו גם חלון צדדי . עד 300 ש"ח ללא ספק.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
רציתי לקנות בקר PCI TO SATA 1 2 ראיתי דרך זאפ על בקר שיש לו גם שתי יציאות מאחור האם זו טעות או באמת יש בקר כזה?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-