עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by stas12,

שלום. אני צריך המלצה למארז + ספק ב 600 ש"ח (אפשר לחרוג ל 700 אבל זה אם יש משהו שממש שווה). את המארז והספק אני מזמין מחנות נועה מחשבים. הספק צריך להחזיק מערכת E6300/6400 עם כרטיס מסך X1800GTO ו 3 הרד דיסקים, 2 צורבים ואת המאווררים. אני מראש מבקש לא להמליץ לי על SUNBEAM TRANSFORMER . המארז צריך להיות לא רועש. (כרגע יש לי את SUNBEAM SAMURAI ןמבחינת הרעש שלו כזה אני צריך). חשבתי ללכת על COMPUCASE 6A21 ולהשקיע איזה 400 בספק טוב... מה אתם אומרים מבחינת הקירור של המארז? הוא באותה רמה כמו ה SUNBEAM? (מבחינת מידות הלוח אם, לא תהיה בעיה להכניס לתוכו כל לוח?) הספקים שאני מתלבט ביניהם הם: http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=20 http://www.thermaltake.com/demo/w…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by S L I P Y,

יש 2 מצבי טעינה בוסט ורגיל... איך אני יודע אם אני יכול להטעין על מצב בוסט או לא ?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by shlem,

אני רוצה לקנות KVM כולל AUDIO מצאתי בזאפ שתי חברות TRENDNET ו EDIMAX שעונות על הצרכים מישהו יודע מה ההבדלים בין המוצרים או איזו חברה יותר טובה בנושא? או אם ניתן להציע מוצרים אחרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by Artemis Entreri,

מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  5. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1883&products_id=11622

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. מישהו יודע מה שם החברה הסינית הזו שמוכרת מחשבים בכל העולם במחירים הזולים ב-40% מכל חברה אחרת,אשר מגיעה לישראל ומחירי ההשקה שלה יהיו מחשבים הזולים ב-50% מכל מקום אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by alfus73,

סליחה על בורותי, איך מחברים ספק? איך מחברים אותו ללחצן הפעלת המחשב?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  8. Started by HellgY,

אז ככה, אני חשוב לקנות פד חדש, בנתיים אין לי ואני מחליק את העכבר על השולחן ומצתבר הרבה לכלוך ושיט. אני רוצה את הפאד שיתן לי את הביצועים הכי טובים עם הmx518 שלי, יש מצב שאני עובר לg5 בקרוב, אבל אני צריף להשיג כסף קודם. אני מחפש פד עד ל150 ש"ח, ובנתיים אני מתלבט בין Qck+ ל4d, מה אתם אומרים?, למישהו היה ניסיון עם אחד הפדים האלה?.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by dragon772,

כמה וואט ספק צריך לכרטיס הזה? ואיך החברה cooler master בספקים יותר טובה מ hec ? תודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by sarkise,

יש לי רמקולים 2.1 של creative בני 4 כבר .. האיכות שלהם מעולה, בתקופתם הם עלו 550 ש"ח .. חבל לי לזרוק אותם .. יש לי יציאה אחת בסאב שלא עובדת טוב, הרמקול שמחובר אליה שומעים בפול ווליום כמו במינימום .. במינימום בכלל לא שומעים .. וביציאה השנייה הכל סבבה. שמעתי שהבעיה הזאת מוכרת בקרב רמקולים 2.1 .. יש לכם פתרון כלשהו ? מן הסתם הרמקולים לא באחריות .. האם יש דרך לחבר את שני הרמקולים ליציאה אחת ? יש מפצל או משהו שאפשר לקנות ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. אני מבקש המלצה למצלמה שיראו בה תמונה בלי תקיעות כשזזים, ושיראו בה גם די ברור בתאורת חדר רגילה. היו לי כבר מצלמות שבלי פנס על הפנים לא ראו כלום אז.. יאללה תתחילו

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות עכבר למשחקים והחלטתי את ה-Microsoft Laser Mouse 6000, לפי מה שראיתי הוא טוב למשחקים אבל הבעיה שלא כתוב עליו את רמת הדיוק שלו, הכוונה ל-dpi, האם מישהו יודע כמה dpi יש לו?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by shahar07,

hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. היש למישהו רעיונות היכן ניתן למצוא כאלו דברים? האם ב SERVER RACKS יש כאלו? ניתן למצוא כאלה במארזים ישנים - אבל בד"כ הם פתוחים מלמעלה.... אני מחפש סגורים. בחנויות וברשת - לא מצאתי. אני מחפש את ה-כלובים\מארזים הבאים: כלוב ל 5.25 BAY - שמכיל 3 BAYS 2 כלובים ל 3.5 BAY - שמכיל 3 BAYS כלוב ל 3.5 BAY - שמכיל 4 BAYS לבנות מפרספקס - גם רעיון - אבל זהו מוצא אחרון.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by ADIR_M,

מה ההבדל בין HUB שמקבל מתח משנאי חשמלי לבין HUB שפשוט מתחבר ליציאת USB?

17. אני נמצא בארה"ב ומחפש עכבר(לייזר) +מקלדת אלחוטיים שטובה למשחקים עד 100 דולר מצאתי את הערכה הבאה: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1578497&Sku=L23-7064 מה דעתכם עליה האם יש הצעה אחרת או שזאת בחירה טובה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by ashkenazone,

שלום, אני מחפש סורק במחיר נמוך ככל האפשר, לצרכים משפחתיים פשוטים. גודל: חח , כל מה שלא קטן מA4, רצוי שיהיה דק. תודה.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by ofir123,

על מה אתם ממליצים? חשוב שהאיכות תהיה טובה והעברת הסרטים למחשב (שלא יתפוס גיגות).

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by gshhar,

וכמו כן אם מישהו יוכל להסביר לי מה חשוב שיהיה שאני קונה מדפסת כי אני ממש לא מבין בזה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by winner,

חברים שלום אני עדיין מחפש סורק, אני מעוניין בסורק USB ברזולוציה 1200 על 2400 ומתאם לשקופיות אני מתלבט בין הדגמים הבאים: HP ScanJet 3970 Canon CanoScan 3000F Mustek BearPaw 2400TA האם למישהו יש נסיון עם אחד מהדגמים הנ"ל או יכול להמליץ על סורק אחר - אני צריך אותו לסריקת כמות גדולה של מסמכים אבל גם לתמונות ושקופיות כך שחשובות לי האמינות, נוחות השימוש ואיכות הסריקה מבטיח להתנהג יפה ולא להקפיץ יותר... תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. Started by oitb,

ANTEC TX1088

23. Started by galCool,

יש מארז שאתם מציעים עליו במחיר של ?HEC Compucase CI-6A21 400W? חוץ מ<--(המארז הזה)?? כי אני לא אוהב איך שהוא נראה...

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. Started by most,

שלום לכולם ראיתי המון המלצות על 6a19 אבל הוא קצת יקר למערכת סטנדרטית. יש מצב למשהו "נורמלי" סביב 200 ש"ח ?? איך המארזים של foxcon , simbadda, u-topia ??? תודה למשיבים

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by D-Bang,

זקוק למקלדת שקטה, אמינה והכי חשוב נוחה לשימוש (חיבור חוטי ולא יותר מ150 ש"ח) חשבתי על Logitech Media Keyboard או Microsoft Digital Media Pro מה עדיף? ישנן המלצות נוספות?

דיונים חדשים בפורומים