ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת MINI DV של סוני, דגם PD150 צילמתי איתה טקס סיום של הביצפר שלי, יש לי חיבור פיירוויר במצלמה ובמחשב, חיברתי, עכשיו אני צריך איזהשהי תוכנה או משהו שאפשר איתה להוציא את הסרט למחשב, בפורמט קריא.. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז יש לי את המצלמה הזו, אבל כל פעם שאני מתחיל לצלם, אחרי חמש דקות קופץ לי איזה חץ בצורה הזו באמצע המסך והמצלמה לא רוצה לצלם פשוט. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ! יש לי עכשיו מקלדת פשוטה (40 ש"ח) עם כפתורי "הפעלה מהירה" (EMAIL, MY COMPUTER...), ורציתי לשאול: איך אני יכול לתכנת אותה ? (כאמור היא באה ללא דרייברים) תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי מקלט אינפרא-אדום של עכבר אלחוטי ישן שמתחבר למחשב בחיבור PS2, ואני רוצה לנסות להשתמש בו כדי לשלוט על המחשב באמצעות שלט רגיל (של טלוויזיה, ממיר דיגטלי וכד'). חיברתי את המקלט למחשב באמצעות החיבור שיש לו כבר ולחצתי מולו על כפתורים בשלט של יס והנורית במקלט היבהבה- המקלט כן קולט את השלט. מצאתי בבית מתאם מ-PS2 לחיבור סיראלי. חיברתי ושלחצי עם השלט, הלד במקלט לא היבהב, רק כאשר נכנסתי לWINLIRC איפה שמגדירים את השלט אז המקלט כן הגיב לשלט. הבעיה היא שבזמן שאני מגדיר אומרים לי ללחוץ על כפתור והמחשב כאילו מתעלם מזה שאני לוחץ והוא פשוט אומר שהוא לא זיהה שום אות. יש למישהו רעיון למה הלד במקלט מהבהב אבל עדיין המחשב מתעלם ממנו?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
טוב שמעו אני הולך כידוע לי לקנות מחשב חדש עכשיו אני רוצה מארז כולל ספק עד 500 ש"ח שיענה על הצרכים שלי חשבתי על ה A-top Armor Gaming Case שנראה טוב ומגיעכ עם ספק 400 אבל אני לא ממש מכיר אותו ואין לי מושכ כמה מקום יש בו לכמה מאווררים לכמה 3.5 ול 5.25 אז אם מישהו יכול לתת לי עליו עוד פרטים אני שאמח..... וחשבתי גם על ה RaidMax Scorpio 868 שיש עליו ביקורת באתר... עכשיו לפי הביקורת הבנתי שזה מרז טוב למשתשמש הביתי וללא אמצעי קירור נוספים אפשר להגיע איתו לאובר קלוק של 10 אחוז בערך בלי שום בעיה... אני מתכנן להוסיף עוד אמצעי קירור venus 12 ועוד כמה מאווררים למארז אז ככה שבכלל לא תהיה לי בעיה אבל כרגיל יש תמיד דברים שדופקים ובמקרה שלי הוא הספק תה תה תה תה!!! אז רציתי לדעת מה אתם א…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי IRDA חדש לסלולארי שלי, ואני רוצה להשתמש באותו IRDA בתור שלט למדיה פלייר וכו... אחרי חיפוש בארכיונים של הפורום מצאתי כמה תוכנות אבל כולן עובדות אם IR בחיבור סריאלי רגיל. ושלי עובד עם USB (כן אני יודע שזה סריאלי - אבל זה לא הולך...) תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עפ"י האתר של אנטק : http://www.antec.com/specs/plusview1000amg_spe.html המידות של המארז הנ"ל הם גובה 52 ס"מ רוחב 20.5 ס"מ ואורך 47 ס"מ (לאחר הפיכה מאינטשים לסנטימטר). משום מה המידות הנ"ל נראות לי לא הגיוניות. המארז הוא מארז TOWER, והמארז הנוכחי שלי(מארז גנרי רגיל) פחות או יותר באותן מידות כמו האנטק הנ"ל. אז איך זה בעצם האנטק לא כל כך גדול? למרות שעפ"י התמונות הוא נראה דיי גדול... ד"א כבר הזמנתי אותו ובקרוב אני אלך לקחת אותו... תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש מדפסת לייזר,שמדפיסה שחור בלבד. מצאתי את זאת: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_5_356_357&products_id=2009 ה Lexamrk E220 גם זולה מאוד (יותר מהמחיר באתר...) וגם לייזר שתספיק לי להרבה הדפסות מה אתם אומרים??? מישהו מכיר את המדפסת?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי לפני 10 חודשים מדפסת לייזר XEROX 3120, ואני ממש מרוצה... הטיונר במצב חיסכון הדפיס 3400 דפים ולא לא נגמר. אבל קסם הולך להיגמר, ואני צריך לקנות טיונר חדש - אני מחפש הצעות איפה אפשר לקנות בזול (עדיף לא באינטרנט)? * אני יודע שבאופיס דיפו מוכרים בערך ב 450 ש"ח (המחיר הרשמי 500 ש"ח) האם אתם מכירים טיונר חלופי יותר זול (אז עדיף)? ושמעתי משהו על למלא את מיכל טיונר, איך האפשרות הזאת ? איפה עושים את זה? וכמה זה עולה? (לא אכפת לי לנסות) ** אגב לדגמים כמו 3110 של XEROX יש טיונר חלופי בערך ב 300 ש"ח לפני זיכוי על מיכל (בערך 30 ש"ח) - מי שמחפש ישאיר הודעה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
העכבר שלי מראה סימני גסיסה אחרונה והגיע הזמן לקנות עכבר חדש. תמיד רציתי לשים מדפסת (שזרוקה פה) בחדר שלי, הבעיה שהמקום הכי קרוב שאני יכול לשים אותה הוא במרחק 4 מטר מהמחשב ואין לי איפה להעביר חוטים. לכן אני שוקל לקנות את הלוגיטק MX900 (העכבר עם הבלוטות) השאלות שלי הן כאלה 1. האם אני אוכל לקנות שרת הדפסה של כל חברה אחרת ולעבוד איתו מול הבלוטות שמגיע עם העכבר? 2. האם אפשר לעבוד עם העכבר מול משדר בלוטות אחר (לא זה שמגיע איתו) ועדיין לנצל את יכול הטעינה של השמדר שמגיע איתו? 3. העכבר הזה בכלל איכותי? 4. איפה אפשר להשיג אותו (חוץ מפנדה)? בבקשה לענות רק אם אתה בטוחים, שאני לא אקנה ובסוף אתקע בלי מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי את האקספלורר הישן של מיקרוסופט בעל ה5 כפתורים כולל הגלגלת (לא TILT) עכשיו אחרי שעשיתי TVOUT וראיתי כמה שזה לא נוח לקום כל הזמן למחשב בשביל העכבר אמרתי למה לא לקנות עכבר אלחוטי שגם אני יוכל לשחק איתו אסטרטגיה בטלויזיה, אז ממה שאני יודע יש לי את הMX700 שהוא נחשב לתותח בתחום ויש את המיקרוסופט שבביקורת באתר-הMX700 יקר והמיקרוסופט זול מאוד ! חיפשתי קצת ביקורות והבנתי שהמייקרוסופט הוא לא כל כך טוב למשחקים, אז ההתלבטות שלי עכשיו היא אם העכבר שיש לי כרגע הוא יותר מדוייק למשחקים מאשר האלחוטי, כי אם הוא לא אז עדיף לי לקנות את האלחוטי וזהו...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ואם בכלל יש דרך לדעת יציבות הספק, הספק שהוא נותן, מהירות סבוב המאוור ומידע כזה. ואם כן, אם יש תוכנה שתתן את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש, לאחר שהישן שלי (MS Sidewinder Percision 2) שבק חיים... אני צריך ג'ויסטיק בעיקר לכמה משחקים: Battlefield לדורותיו ו-MS Flight Simulator 04... אני חושב על ה-WINGMAN EXTREME 3D PRO של Logitech, או על ה-LOGITECH WingMan Force 3D ... התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, פלוס-מינוס חמישים שקל... יש לי רק שתי דרישות: א - שיהיה לג'ויסטיק throttle (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית ) ב - מעדיף שיהיה לו אפשרות של סיבוב הג'ויסטיק לצדדים, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה... *עכשיו נזכרתי - שיהיה לו אפשרות rudder, כמו שיש לג'ויסטיק שלי עכשיו... ג - שיתמוך ב-Windows XP... אם משהו לא מובן אז תודיעו לי...
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
הזמנתי את המארז הנ"ל(VM1000A). מה אתם חושבים עליו, מכל הבחינות? כמו כן: האם ישנה אפשרות להוריד את הדלת שמכסה את הכוננים? http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm דלת: http://www.thermaltake.com/images/cases/products/lanfire/vm1000a/DoorOpen.jpg
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במכשירים האלה ואחי צריך אחד יש לו אולפן מוזיקה/גרפיקה/עריכה קודם כל לפי מה קובעים כמה W או VA (אין לי מושג מה הVA מייצג ולפי מה קובעים) צריך כדי להחזיק מערכת ??? עכשיו מה שצריך להיות מחובר זה: מחשב - מפרט די כבד אם זה עקרוני אני ירשום 2 מסכים (19" ו 17") 2 סטודיו מוניטורס של ALESIS ויש קצת ציוד עריכה כמו וידאו, DV שזה לא עקרוני ממש מה שחשוב זה המחשב והמסכים ואולי גם הרמקולים
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כדי לשדרג את הסורק שלי לסורק משומש של חברת Mustek ב-170 שקל. http://www.ocr.autoid.pl/obrazki/mustek-bearpaw.jpg מה שאני רוצה להוסיף שזהשדרוג לסורק UMAX 610P ענתיקה , עוד משהו, אני לא משתמש כל כך הרבה בסורק ובגלל זה אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות כזה מטען לממחשב נייד שלי לרכב... המחשב מסוג DELL LATITUDE D500... עכשיו המחירים שראיתי למאתמים מסוג כזה (לא למחשב הספציפי שלי ) עולים על ה 300 שקל ולעומת זאת באיביי בערך ב 20 -40 דולר... אבל לא מצאתי בשום מקום למחשב שלי... למישהו יש מושג? ראיתי לדוגמא את המוצר הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=42165&item=6703402397&rd=1 שאמור להתאים לרוב המחשבים הניידים (שלי לא מופיע ברשימה אבל אולי היא לא מעודכנת).. כדאי לקנות משהו כזה או לקנות מקורי של החברה? -עדכון-- כל אלוח שמצאתי באיביי הם יותר פשוטים נראה לי שהבנתי למה(אולי גם אלו היקרים בארץ הם כאלו) כי הם משתמשים בטרנסומטור המקורי שבא עם המחשב... ורק במקום לחבר לש…
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארז הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1964 מה שמעניין אותי זה עניין זרימת האוויר וההתחממות.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב ג'ויסטיק... ואני לא ממש מבין בזה אז אשמח לקבל עצות והצעות לג'ויסטיק טוב בתקציב 400-500 שקל...
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך על המחשב שאני עומד לקנות. השאלה היא האם מישהו מכם היה ממליץ לי להשאר עם המארז הזה: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=6016&catcode=109, אם הוא בכלל מתאים ל AMD(כתוב שם P4). יש בו כרגע מאוורר אחד אומלל, אבל לפי הבנתי אפשר להוסיף עוד מאוורר אחד לפחות(SECOND FAN 3 OPTIONAL SPACES - משפט ממש מטעה). אם אכן אוסיף עוד יותר ממאורר אחד, האם זה אמור להחזיק במצב יחסית קריר מערכת AMD64 עם GEFORCE 6800GT? לא מתכוון לעשות OC, ולמעבד אקנה מאורר טוב.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני הולך לעשות OC כבד ורוצה מארז כמה שיותר מאוורר,ספק כבר יש לי (TP430).
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-