עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by אלון פ,

דבר רשון, אני לא בטוח שקוראים לזה גיימפאד, הכוונה היא לדבר כמו השלט של הXBOX. אני זוכר ששיחקתי בפלייסטשן של חבר רסיסטנס, ולא היה לי נוח, בגלל שגם כשמכוונים קרוב עם הנשק ומזיזים אותו הוא עדיין זז באותה מהירות. ובפליסטישן בCOD4, כשמכוונים קרובעם הנשק ומזיזים אותו הוא זז לאט יותר, ולכן השליטה היתה נוחה מאוד, ולמרות שעד עכשיו הייתי רגיל למחשב. רציתי לדעת, אם אני אקנה שלט של XBOX ואחבר אותו למחשב, יהיה אפשרות בהגדרות לעשות שכשמכוונים קרוב זה יזוז לאט יותר? ובכלל, כדאי לקנות שלט של XBOX גם אם אני משחק בעיקר FPS?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שבת שלום, אני רוצה לדעת איזה עכבר יתאים לי יותר, כרגע אני משתמש בעכבר מאוד מגעיל של TEAC (משהו ב 20 שקל חח) לאחר שהמיקרוסופט הקודם נהרס. אני מוכן להשקיע עד כ200 שקל לעכבר...לדעתי לא צריך יותר מזה. שמעתי שללוג'יטק יש מבחר איכותי כגון MX510. איך הוא? וכמה הוא עולה? ראיתי בזאפ שמוכרים אותו כמעט ב 200 שקל..אבל אני מעדיף לשאול כאן קודם. איזה עוד מבחר אני יכול לראות? בתור אחד שמשחק המון קאונטר סטרייק ומשחקים בכללי, וגם לעבודות. ומה עדיף לייזר או אופטי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני קונה MX REVOLUTION עוד כמה ימים, ואני רוצה מקלדת אלחוטית בנוסף. משום מה, אם קונים היום מקלדת אלחוטית מקבלים גם עכבר איתה. השאלה שלי היא בעצם האם אני יכול לקנות סט EX110 ולהשתמש רק במקלדת שלו, יחד עם הMX REVOLUTION? איך המקלדת של הסט הנ"ל באופן כללי? האם יש התנגשות כלשהי בשילוב הנ"ל (VISTA, אם זה משנה)? לא הייתי בטוח באיזה פורום לשים את זה כי באופן עקרוני יש פה גם עניין של דרייברים ותוכנה.. תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. Started by yon,

יש ברשותי שלט Cordless Rumblepad 2 LOGITECH והייתי רוצה להוסיף שלט נוסף כמוהו. זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by hta,

איך המשטח הזה Steelseries QCK? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10374&perur=2&t=9&c=604

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by !_Evil_!,

ברצוני לקנות מארז SunShine-X Blade ורשום mainboard size ATX Tower. עכשיו זה משנה איזה לוח אם נכנס למארז או שזה לא יתאים או משהו כזה? ואצלי רשום בלוח אם ככהMSI 661fm2 micro ATX mainboard עכשיו תהיה בעיית תאימות בין ATX Tower לבין-Micro ATX זה בכלל משנה או שצריך לבחור מארז אחר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום סוךף סוף קיבלתי את המסך החדש שלי samsung 955df רציתי לדעת מה הרזולוציה המומלצת לעבודה איתו ויותר חשוב מה התדירות ואיך אני משנה אותה יש לי כרטיס מסך של הרקולס ti200

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. המערכת שלי: AMD 1.33 Hercules GeForce 2 MX/400 256 SD-Ram איזו תוצאה אני אמור לקבל? (אני לא אומר לכם את התוצאה, אני קודם רוצה לראות מה אתם חושבים וכך להשוות) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של LOGITECH האם אני יכול להחליף את העכבר, לעכבר אלחוטי אחר, ולהישאר עם אותה מקלדת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לחבר כבל מאריך להתקן שעובד ב-USB האם צריך כבל מיוחד או שהכבל USB הרגיל מתאים? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 838 צפיות
  11. שלום. קיבלתי אתמול את המצלמה plympus d-360L עכשיו הכל טוב ויפה... מצלמה סבבה... רק שיש בעיה - היא מחסלת בטריות יש אפשרות לחבר אליה שנאי (ac Adapter) שאין ברשותי, ואין לי מושג איפה אפשר לקנות כזה בארץ נראה לי אני צריך שנאי dc 6v אבל אני לא סגור על זה. קיצר איפה לעזאזל אני יכול למצוא כזה בארץ? וכמה בערך זה צריך להעלות? (זה בטוח שווה מלפרק מאות שקלים על בטריות)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ELiA,

למה זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2687 יותר יקר מזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4852 ?? תודה לכל העונים

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי אני מעוניין לרכוש עכבר חדש בעל כפתורים נוספים הניתנים לתכנות. השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן לתכנת את הכפתורים האלה לפי רצוני? כלומר נניח שעכשיו אני רוצה לשחק ב אובליויון, (או כל משחק תפקידים לצורך העניין), ואני מעוניין שאחד המקשים על העכבר יפתח לי מפה, כפתור אחר יפתח לי inventory ועוד אחד שיעביר אותי למצב ריצה, וכו' האם זה בכלל ניתן לביצוע ? האם בכל עכבר בעל כפתורים כאלה? האם רק בסוגים ספציפיים? תודה

14. Started by ruff stuff,

שלום. מאחר ויש לי מחשב די מיושן אני לא בקי ממש בתחום זה בקניית מחשב חדש בבחירת המארז ספק הכוח מגיע איתו או שצריך לבחור? בקנייה מקבלים ספק כח גנרי? (הבנתי שהם לא ממש טובים) הייתי שמח אם תעשו לי סדר בנושא

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  15. היי, כמה זמן העכבר מחזיק אצלכם בין טעינות בממוצע? כלומר, באיזו תכיפות\תדירות\מה אורך הזמן הממוצע שאתם עושים שימוש בעכבר וכמה ימים הוא מחזיק בין טעינות? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  16. אני מחפש את כרטיס ההרחבה ללוח שמכיל את היציאה האחורית האנלוגית. למישהו יש מושג אם ואיפה אפשר לקנות אותו בארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by hadar_p,

אז ככה: קניתי Rio 500 שזה ממש אחלה מכשיר ויש בו 64 מגה זיכרון מובנה. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון בשבילו. בחוברת שלו כתוב שאפשר להכניס בו כל כרטיס זיכרון עד 32 מגה. למזלי מצאתי באתר החברה עדכון Firmware שמאפשר לי כרטיסים עד 64 מגה. עכשיו נשארה לי רק השאלה איזה סוג אני צריך. הבנתי שיש שני סוגים: LEAD DATA 64MB COMPACT FLASH CARD MEMORY שעולה 58 דולר. 64MB Smart Media גם של Lead Data שעולה 54 דולר. האם שני הכרטיסים האלו מתאימים לי, או שאני צריך לקנות משהו מיוחד בשביל הריו? ההפרש במחירים קטן במיוחד, אז מבחינה זו זה לא משנה ממש. תודה תודה ותודה...

18. Started by dor31,

כשאני מכבה את המחשב החיישן של העכבר(הנורה האדומה) נשארת דלוקה. רק רציתי לדעת עם זה צריך להיות ככה או שיש מתג כיבוי(לא שראיתי) אשמח לתשובה תודה.

• 10 תגובות
    • 854 צפיות
  19. קניתי צורב כזה לפני כשבועיים אני משתמש בתוכנת נרו ויש שמה אפשרות של אוברברנינג מישהו מכם השתמש כבר באפשרות הזאת ויכול לספר לי עליה? האם הצורב תומך בה? לא עושה בעיות? כמה אפשר לצרוב? תודה רבה לכם! תהנו עם הצורב - צורב מהיר!!!! חולה עליו!!!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  20. אני חייב לדעת מה שווה יותר ליקנות MX510, MX500 זה דחוף למחר בבקשה תמליצו לי דחוף! אני גיימר זה חשוב הדיוק האופטי. תודה kemic

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  21. אז ככה היום אני הולך לקנות עכבר חדש. אני גיימר ויש לי תקציב של 400 שקל מזומן לעכבר. אני חשבתי על ה G5. אבל אם יש הערות עליו אני אשמח לשמוע. כגון האם יש עכבר גיימרים יותר טוב במסגרת התקציב. ואני מעדיף עכברים חוטיים. אני לא מוכן עכבר אל-חוטי (אל תשאלו). ועוד משהו קטן .... באיזה משטח עליי להישתמש בשביל העכבר ? האם יש צורך בקניית משטח גם ? אשמח לתשובות היום ומהר אם אפשר חברים. יש לי רק היום הזדמנות לקנות אותו אז..... אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קובי.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם, הספק שלי ( ראה מפרט ) הלך לעולמו... :-[ אני צריך המלצה לספק אחר חזק שיחזיק את המפרט הזה... עדיפות לספק במחיר סביר... אבל הכי חשוב שיהיה חזק ואיכותי...! תודה מראש נ.ב וחשוב שיהיה לו סליבינג, אין לי כוח לעשות לבד :

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  23. הסתובבתי היום בכמה חנויות גדולות , באג , אופיס דיפו ועוד כמה לא היה להם את המדפסת הזאת , יש סיבה לכך ? השרשור של המומלצות עדיין עדכני ? זאת המדפסת המשולבת הכי כדאית בקטגוריה של עד 500 יש סיבה לא לקנות באופציה הראשונה בזאפ, " בית הפקס " ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by xzfzx,

שלום לכולם אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את razer orochi שאמור להיות עכבר גיימינג שפועל באמצעות bluetooth מבחינת הגיימינג עצמו זה ממש לא חשוב אני יותר מחפש עכבר נוח ואלחוטי עםdpi נורמלי וחיישן לייזר או חיישן שיעבוד לי כמעט בכל מקום הוא עונה כמעט על כל הדרישות שלי השאלה שלי היא כזאת כשנגיד רוצים לשמוע שירים מהפלאפון ברמקולים של המחשב דרך הbluetooth יש דילי של 12 שניות בין כל לחיצה בפלאפון עד שהמחשב מבצע השאלה היא כזאת האם יש סיכוי יש דילי כזה בין תזוזה של העבר עד שהוא באמת זז במחשב? ד.א שיקול נוסף שלי היה שהוא חוסך לי כניסת USB ומכיוון שיש לי רק 2 זמינות זה יתרון ולכן גם העכבר Microsoft® Bluetooth Notebook Mouse 5000 בא בחשבון תודה למגיבים! =)

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  25. לפי הכותרת מעניין אותי אם יש ספק שיותר מ1100 WATT ;D? ואם אפשר לינק של הספק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים