עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bobby323,

http://www.gamepyre.com/screenshot.html?a=594&p=2&i=1

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by roma,

שלום! חבר שלי מעוניין לקנות את הדבר הזה והוא לא יודע אם מוכרים אותו בארץ... אם מישהו מכיר מקום שמוכר את זה בארץ או בחול אז תגובתו תתקבל בברכה. תודה מראש! רומן

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by Dr.flotz,

אני רוצה לקנות את זה ולהחליף את המקשים שבו למקשי ה F.. בגגל שאני משחק במשחק שאני צריך לרפות לתקוץ וכאלה וכל שנייה קובעת יש דרך לשנות? אם זה לא פה בבקשה להעביר. רציתי לקנות את זה אך זה יקר מידי http://ecx.images-amazon.com/images/...YTL._SL500.jpg

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by farcry3,

האוזניות בעיקר למשחקים לפעמים גם למוזיקה וסרטים (עדיף עם מיקרופון) אני חושב על אלו :SteelSeries Siberia, SteelSeries 5Hv2, Razer Barracuda HP-1 8 Channel Gaming Headphone, Razer Carcharias ו גם HD555 (לגבי ה5Hv2 וה siberia לא יודע עם לקנות עם החיבור USB או בלי) יש לי כרטיס כול רגיל מובבה של GIGABYTE X58 UD5 על איזה אוזניות מהאוזניות האלו או אחרות אתם ממליצים ולמה? תקציב משהו גג בעזור של הHD555.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by Tharbad,

דרישות: שידע לסרוק שקופיות (כלומר שתיהיה לו תאורת על). הדרישות והטווח מחירים משאירים אותנו עם הרשימה הזו (מתוך זאפ): http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Scanner&DB67401=67402&DB37002=42827&DB37002=42835&DB37002=42837&DB37005=129083&DB37005=129085&DB37005=129084 אפשר המלצה על אחד מהם (או אחד שלא מופיע שם)? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by koplov,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן פשוטה עם יכולת להדפיס ישירות מהסמארטפון. איזה מדפסות מומלצות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום, אני מחפש קורא כרטיסים (רצוי 3.5 אינץ') החובה היא שתהיה בו אפשרות לכרטיסי מכיוון שיש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י. הרצוי הוא פאנל שחור. לגבי תקציב קשה לי להגיד כי אני ממש לא מבין... תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by יהושע,

יש לי מדפסת לייזר All in One, של HP. התוכנה הסתבכה וניסיתי לעשות Uninstall כדי להתקין מחדש. משום מה ההסרה לא מצליחה. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא לא מסכים כי הוא מזהה את ההתקנה הישנה. ניסיתי את ה Uninstall שמגיה עם ההתקנה (4 שלבים במסך DOS) וגם זה לא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ImpZ,

אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Eyal Golan,

היי, אני מעוניין לקנות אוזניות של לוג'יטק (G633) אבל אני חייב לנסות אותם כדי לוודא שהם נוחות לי. איפה אפשר לדעתכם לעשות את זה? בחנויות של באג אין אותם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן לפני כמה ימים המקלדת שלי הפסיקה לעבוד (סט עם עכבר לוגיטק) החלפתי סוללות והיא עדיין לא עבדה חיברתי למחשב עכבר רגיל באותה יציאת יו אס בי והיציאה עובדת..לקחתי סט אחר (מייקרוסופט דגם 1014) וגם הוא לא עובד על המחשב למרות שעל המחשב השני הוא עובד...השאלה אם כיחחביתי בטעות איזו הגדרה או משהו נלחץ?? יש אופציה להגיע לאיזשהו כלי מערכת שקשור בעניין אולי?? כשאני נכנס לחומרה ומשם למקלדת הוא לא מזהה שום מקלדת .. אשמח לקבל עזרה בהקדם..ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by avi215,

מבקש המלצה למדפסת לצורך הדפסת תמונות דיגיטליות , מדפסת פשוטה לתפעול, זולה (ככל שניתן) , הוצאות אחזקה זולות (דיו).

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  14. אז ככה - יש לי מגירה במידות: רוחב 20.5 ס"מ | גובה 53 ס"מ | עומק 40 ס"מ. אני מעוניין להכניס פנימה מחשב בתצורת ATX. הבעיה שכל מארזי ה-ATX בעומק של 45-55 ס"מ לפחות! לכן - חשבתי לקנות מארז ולהציב אותו כך שהחזית תפנה כלפי הרצפה, ספק-הכוח יפנה כלפי התקרה, וכו'. 1. מה ההשלכות של זה? מבחינת קירור כמובן. 2. יש לכם על המלצות על מארז מתאים למידות הנ"ל? קרי גובה עד 40 ס"מ, עומק עד 54 ס"מ, רוחב עד 20.5 ס"מ (או קצת יותר רחב, כי אפשר להרחיב את המגירה). שיהיה שטוח בחזית כך שניתן יהיה להציבו על הפרונט. וגם מאוורר בגג המארז יהיה טוב (כי אהפוך אותו למאוורר חזיתי). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. 1) איפה אפשר לקנות אותם (בארץ)??? 2) האם המקלדת היא גם בעיברית??

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  16. אממ.... מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KB(S)-2830 עכשיו, אם תשימו לב, העכבר פועל בלי סוללה, והוא שואב את החשמל ממשטח אלקטרומגנטי מתחתיו..... האם זה יוצר קרינה? או בעייתי? בתודה, גבריאל.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Ovid,

רציתי לרכוש את BROTHER MFC-J430W כשהתקשרתי המוכר ניסה לשכנע אותי לרכוש את הגרסה החדשה של המדפסת : BROTHER MFC-J470DW חוץ מההבדל במחיר( כ40 ש"ח יותר ב470), הצבעים לפי מה שראיתי יותר יקרים ב470 . אז האם כדאי לי בכל זאת לרכוש אותה במקום 430? השימושים שלי צנועים למדי, מדי פעם לסרוק/להדפיס משהו... פשוט מבחינת תמיכה באתר של בראדר אפילו לא מצאתי את המודל 430.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Dvich,

צריך מדפסת USB במחיר של עד 300 ש"ח, עדיפות למדפסות אמינות ועם דיו זול. אני יודע שאי אפשר להשיג מדפסת משהו משהו עם זה אבל זה מה יש :\ תודה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. שלום, האחיזה שלי היא fingertip, אני מחפש המלצות לעכבר אלחוטי שלא יהיה קטן מדי, שיחזיק ללא החלפת הסוללה ליחסית הרבה זמן, בעל משדר USB קטנטן שיבלוט במקצת, וכמובן הכי חשוב שיהיה נוח, כך שאני יוכל להשתמש בו בעבודה וגם בבית בכיף. כיום אני משתמש בבית ב-razer naga שהוא מאוד כיף למשחקים, הגודל שלו הוא יחסית בינוני, בנוסף אני משתמש בפאד פשוט עם ג'ל להגבהה. (רק לציין של-razer naga שלי התקלקל הלחצן בגלגלת, ואני משתמש הרבה בלחצן הזה, כך שזה די הופך את העכבר ללא שימושי בשבילי). אם למישהו יש גם הצעה בנוסף לפאד מתאים לאחיזה ולעכבר שהוא ממליץ עליו במסגרת התקציב או בנוסף, זה יהיה נהדר. תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Gohan,

אני קצת NOOB בזה אז מה בדיוק אני צריך לקנות , כאילו יש משהו ספציפי שאני צריך לקנות? ומה סדר המחירים? תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. יש לי רמקולים ואוזניות -PLANTRONICS האוזניות מחוברות בעזרת USB למחשב. ברצוני לשמוע בשתיהם בו זמנית. אשמח להסבר. תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  22. שלום רב לכולם !! אני מחפש מוכר אמין לקניית דיו תואם איכותי וזול למדפסת BROTHER גם ב EBAY או אליאקספרס אם זה משמעותי דגם הדיו: LC225XL + LC227XLBK BROTHER מחיר הכי זול בארץ: http://www.i-needyo.co.il/ProductInf...Id=3535&catId= מחפש לראות עד כמה ההפרש משמעותי. שבוע טוב ותודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by ekmo,

שלום, אני שוקל לרכוש עכבר אנכי אלחוטי, הבעיה היא שיש לי כבר בבית מערכת עכבר+מקלדת אלחוטית. האם אני יכול לרכוש עכבר אלחוטי נוסף בלי לפחד שהתדרים יתנגשו? הם מסוגלים לחיות בשלווה אחד עם השני? האם בכלל ניתן לחבר את העבר החדש למקלט של המערכת הקיימת?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by saphisto,

שלום לכולם, אז כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש בנרות razer deathadder בגירסא השמאלית שלו. הנוכחי כבר לא עובד (לאחר 4-5 שנים) שאלתי באייבורי, KSP, RSM ועוד חנויות, כמו כן בדקתי באמזון ואיביי ולהזמין את העכבר כולל משלוח עולה מעל 400 שקל.. בבקשה אם יש מישהו שיודע על חנות שמוכרת, אני ממש אשמח!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Eled,

אני צריך משטח לעכבר שכולל כרית וגם כרית למקלדת ובאופיס דיפו זה בסביבות ה-80 שקל למשטח\כרית איכותית. איפה ניתן לקנות כאלו במחירים יותר סבירים? תודה!,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.