עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Dan4,

אני קונה מחשב בארה"ב ובקשתי היא שתמליצו לי על מדפסת ALL IN ONE הכוללת מדפסת צבעונית וסורק צבעוני... לינקים מ www.newegg.com תודה מראש,דן

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום זה ההגה שלי , אני רוצה לדעת איך הוא, הוא דיי ישן, של חברת לו'יטק. ??? www.rc-parts.info/files/85_1105104647.jpg תודה-THANKS *LaZy-BoY .

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by -Blaze-,

טוב, אז אני קונה טרנספורמר ואני חייב 3 מאווררי 80MM שקטים (העדפה עצומה עם לד) ומאוורר 120MM שקט (שוב, העדפה עם LED) ושכל העסק יהיה בסביבות ה150-200 שקל

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by Oranili,

בכמה אפשר למכור את המדפסת הזאת? http://help.wfu.edu/printers/Images/hp5550%20image.gif.jpeg תודה רבה

5. Started by asilbob,

בשביל מטרה לעביר דברים שיהיה אמין ומהיר פחות או יותר ........... אני לא מבין למה אנשים ממלצים ואומרים לא משנה מה תיקח אפילו הכי זול מה הסיבה בדיוק .........אני פשוט רוצה משהו שיהיה אמין פחות או יותר ואיכותי ...... בקיצר חברה אמינה יש לכם המלצה ?

6. מאריך שבו זמנית יכול להאריך גם תיציאה של הרמקולים וגם של המיקרופון..יש כזאת חיה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by Aviko,

שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. Started by TheDiesel,

אל פסק - כדאי לקנות אחד?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by ariel7766,

UPS של חברת IPPONE 800VA מישהו שמע עליו הציעו לי אותו בחנות 450 שקל האם הוא שווה איכותי טוב אמין ? והאם הוא יספיק לי למפרט בצד ימין (תאמרו לי כולל מסך, ולא כולל מסך)?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  10. Started by zeropaid,

שלום לכולם. אני מחפש מתאם PCI עם זוית של 90 מעלות כך שאוכל לחבר את כרטיס ה-PCI שיש לי במקביל ללוח האם ולא בניצב (בגלל מגבלות מקום). האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם כזה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by ofird,

נו - אז מי לקח במירוץ MICROSOFT או LOGITECH. יש איה דגם לא BLUETOOTH) שאתם ממליצים עליו ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. היי אנשים אז ככה קניתי את ה ABIT AN7 ויש לי את הפורספידבק של מיקו$ופט (הסטיק הרוטט) הקטע הוא שזה הגיסה הישנה שלו ובלוח אין יציאת מחשק אם מישהו מכיר דרך /ממיר או משהו בבקשה בתודה עידו

13. Started by Static,

שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כח טוב שיהיה בו APFC (נגד עליות\ירידות מתח - שלא ישרף המחשב) ושהיה בו ATX 24PIN אני מתלבט בין 2 ספקים כרגע, אולי יש לכם עוד ספקים אחרים להציע... המחיר המקסימלי שאני ישקיע הוא 400שח hec power op 475 ב 400שח או TT silent purepower 430 ב350שח כרגע נראה לי שאני הולך על ה TT כי יש בו PFC והוא שקט יותר מה HEC ע"פ ביקורות מפרט המחשב שיחובר לספק הזה: amd 3500 msi k8n neo4 nf4 ultra platinium 2*512MB 2 דיסקים קשיחים SATA אחד ווסטרן ואחד סמסונג כונן CD כונן FLOPPY כרטיס מסך 6600gt Leadtek כרטיס SCSI PCI

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by darkman,

אז ככה בעקבות הניקיונות של פסח מצאתי כ300 תמונות משפחתיות מאוד ישנות החלטתי שאני רוצה להפוך אותם לדיגיטאליות ולכן אני צריך סורק טוב מה צריך לחפש בסורק? (1200 x 2400dpi¹ with 48 bit colour depth ) יש לי תשורה הזאת מה היא אומרת לי? כמה שהרזולוציה גבוהה יותר ועומק הצבע גדול יותר ככה הוא יסרוק יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. אוקי יש לי את שני החלקים הנ"ל ואני נתקל בבעיה הבאה. כשאני רוצה לחבר את הכבל מתח ללוח אם אני מגלה ש...הכבל קצר מדי(אומנם בבערך 2 סנטימטר אבל קצר). בגלל חוסר הגמישות היתרה של הספק הזה אין גם יותר מדי מקום לטעויות ואני נאלץ להשתמש במתאם 20-24 פינים בשביל להאריך את העסק. האם יש כבל הארכה בשביל ה-20 פינים? או שאני אצטרך לעשות קצת מודינג ולנסר פה את הכבל 24 פינים (ולהוריד את ה-4 פינים הנוספים בעצם) ולהשתמש בו ככבל מתח? שנית..האם בעיית הכבל הקצרה היא בעיה ידועה? כי זה לא נראה לי הגיוני שOCZ יגבילו את משתמשי סדרת המודסטרים למארז קטנים

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by chadash,

אני רואה אותה כל היום במכירות פומביות, איך היא באופן כללי, ולכמה דפים מספיק ראש דיו חילופי.

17. מדובר על מארז מדגם 6A19 שאר המפרט: מעבד E6300 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות Twinmos 512mb 667mhz * 2 דיסקים קשיחים WD 2500ys * 2 כרטיס מסך Leadtek 7600gs צורב NEC ND3550 (כדאי להתעקש על דגם חדש יותר או שאין הבדל מהותי?) סט מקלדת ועכבר אלחוטיים Microsoft (הדגם הכי פשוט) סה"כ לתשלום: 5,382 השאלה החשובה - האם הספק בכותרת יחזיק את המערכת גם עם אפשרות שאעשה אוברקלוק רגוע? השאלה המשנית - מה דעתכם על המחיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת בטווח מחירים 1000-1500 ש"ח. חשבתי על 3 אפשרויות (ממה שראיתי בפורום): HP6813 קנון Pixma MP530 HP6313 אני מעוניין להשוות מחיר חומרים מתכלים כדי לחשב עלות/תועלת לטווח ארוך - היכן אפשר לברר פרטים אלו? אם יש המלצות נוספות - אשמח לקבלן. תודה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  19. שלום רצתי לדעת מה דעתכם על הסט הזה של המקלדת + עכבר של מיקרוסופט microsoft desktop wireless 1000 אשמח לשמוע את דעתכם תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. Started by CrosS,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מקלדת ומאורר.. המקלדת צריכה להיות נוחה לשימוש ורצוי שתהיה בצבע שחור המאורר-חייב להיות עם לדים הצבע בנתיים פחות משנה.. וכמה שפחות מרעיש.. התקציב לשניהם הוא 100 ש"ח .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by idan100,

Logitech X230 או Logitech X240?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. אני מחפש מדפסת משולבת תמליצו לי בבקשה על חברה דגם וכו' אם התציב לא מאפשר אני אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  23. [כותרת] לא יד שנייה תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים