ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בעיה עם המקלדת החדשה של לוגיטק edge אני חיברתי את הבלוטוס למשחב הוא מזהה אותו טוב ... אני לוחץ על connect במקלדת וזה לא מוצא לי את הלוטבוס מה יכולה להיות הבעיה והתקנתי ת ה set point והבלוטוס מזהה טוב ב device manger
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
תראו יש לי את המחשב החדש שלי כבר שבועיים תסתכלו במפרט עכשיו פעם ראשונה היה לי היום הפסקת חשמל ומה ששמתי לב שהאל פסק לא החזיק את המחשב אוטומטית התכבה המחשב כולו ורק המסך נשאר דולק ואז האל פסק התכבה אחרי 5 דקות וקראתי היום לטכנאי והוא אומר שהאל פסק כנראה לא מחזיק את המחשב האם זה יכול להיות ? והחיבור RS232 לא מחובר כי אין לי כניסה במארז לחיבור הזה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8072 איך המארז הזה שקטת? מקרר טוב?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
UPS של חברת IPPONE 800VA מישהו שמע עליו הציעו לי אותו בחנות 450 שקל האם הוא שווה איכותי טוב אמין ? והאם הוא יספיק לי למפרט בצד ימין (תאמרו לי כולל מסך, ולא כולל מסך)?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? איך הוא מתמודד מול מדפסות אחרות באותה רמת מחיר, למשל ה- Lexmark X215? מ- hp אני מעדיף להתרחק בגלל הרבה בעיות לאורך השנים
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הבחנתי במארז הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4975 ,אך הוא מבחינת איוורור ובכלל האם הוא מומלץ ? כמו כן אך הספק כוח שבא איתו ?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה (המקלדת שלי עוד שנייה מתפגרת), והתקציב שלי זה 250 ש"ח מקס. אני רוצה מקלדת חוטית, ושתהיה טובה לגיימינג. חשבתי על שניי אלו: 1. Logitech Internet Navigator http://www.clubic.com/photo/00032325.jpg 2. Microsoft® Digital Media Keyboard http://www.atainformatica.com.br/images/Digital-Media-Pro-Keyboard%20Microsoft.jpg מה עדיף לי? ועם לא אחת מאלה יש הצעה למשהו אחר? (לא Zboard) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של 400 שייח .. ומה יותר כדאי לקנות סט מקלד ועכבר או לקנות כל אחד לבדו?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
טוב התלבטתי בין הארמור לבין ה-P180 לבין ה-P160 עכשיו אני רוצה להזמין מ-www.noacomp.co.il ואני ראיתי שיש את ה-P160 עם חלון לא באתר אבל בכתבות... עכשיו ה-P180 אני רציתי לקנות אותו אבל שמעתי שאם אני קונה ספק כח כמו ה-OCZ אז הוא יותר מידי גדול בשביל המקום של הספק... ככה שזה לא טוב.. והארמור אין ממש מה להגיד לא יודע אם אני יקנה אותו אם אני יקנה זה רק בגלל החלון ושיש זרימת אוויר טובה... עכשיו אם מישהו יודע איך אני משיג את ה-P160 עם חלון מ-noacomp כי אני קונה משם תמחשב אני יודה לו מאוד אממ ובקשר ל-P180 אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק כח טוב אחר? כמו הocz 450w תודה.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שלטים למחשב עם חיבור USB וכשאני מחבר אחד מהם הם לא עובדים. כל דבר אחר שאני מחבר לUSB במחשב עובד חוץ מהשלטים מה לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר חדש. עם עדיפות שהוא יהיה עם יותר מ-2 כפתורים. אלט הסוגים שמצאתי בKSP: ?Microsoft NoteBook Optical Mouse 3000? ?Microsoft IntelliMouse Explorer? ?Microsoft Wireless Optical Mouse 5000?. אני שמאלי, לכן אני צריך עכבר שמתאים לשמאליים מישהו יכול להמליץ לי על משהו? מה ההבדל ביניהם?(חוץ משהאחרון הוא אלחוטי)
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אוקי, אני ואח שלי מאוד רוצים כבר לקנות מדפסת, אנחנו לא רוצים משהו משולב שעולה איזה 1000 שקל, אין לנו שימוש בו כל כך.., מכונת צילום יש בבית, חבל על הדיו וחבל על הכסף להשקיע בסורק + מכונת צילום + בולשיט.. קודם כל שהמדפסת תיהיה קטנה, אח שלי מאוד מאוד רוצה מדפסת מחברת HP, שהם מאוד איכותיים, הם לא נראה לי מוכן להתפשר על משהו אחר חוץ מHP, שתיהיה יחסית מהירה, לא שאנחנו צריכים מדפסת בקצב מפעל, אלה שלא תיהיה צב.. שהדיו שלה לא יעלה יותר מהמדפסת, למשל לחבר שלי יש לקסמרק(פיכסה) Z13, והדיו עולה יותר ממדפסת חדשה.. ;D יש למישהו מדפסת טובה של HP להציע לי עד 500 ש"ח, או אולי מדפסת יותר טובה מHP.. תודה לעוזרים!, רן!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
צריך מארז שמתאים לחלקים האלה: ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי הגה טיפה ישן ואין לו יציאה USB אלא יציאה כמו של מדבפסת רק קטנה יותר ולצערי אין לי יציאה כזו במחשב שלי.... מישהו פה פעם הביא לי אתר של כמה חניות שמוכרות מתאם מהחיבור של ההגה לUSB ... אפשר איזה חנות נחמדה שמוכרת את זה? תודה לכולם..
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש איזה משהו?? איך הHEC 6A19? אני פשוט מזה לא מעודכן בזמן האחרון...(עברו חודשים מאז שנכנסתי לפורום)..
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Cart_Session=0dc8ae725711767389272322409e07df זה אמיתי? זה עובד טוב? בחיים לא ראיתי מכשיר כזה...אבל מה שבטוח שהוא יכול להיות מאוד (!) מועיל. :
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן. מטעמי נוחות אני מעדיף להשתמש בשתי הידיים כשאני אוחז בעכבר. אז אני שואל, איך אפשר להחליף בפקודות של שני המקשים בעכבר? כלומר-כאשר אני ארצה להשתמש ביד שמאל אז כאשר אני אלחץ על המקש הימני בעכבר- הוא ימלא את התפקיד של המקש השמאלי, ולהפך. ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מחשב כף יד... הוא נהג מונית והוא רוצה את זה בשביל הGPS אני לא מבין בזה כלום... מישהו יכול להסביר לי בערך מה הולך עם זה? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לו GPS באוטו? הוא משומה סגור על MIO 210 מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת טוב? ומה טווח המחירים שלו? ומאיפה בכלל אני יכול לקנות אותו... אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה... אם זה לא קשור אז אני יודה לכם אם תעבירו את השאלה לפורום המתאים.. תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לקנות מדפסת לייזר שראיתי פה הרבה המלצות HP1020. וקניתי בסוף HP p1005 שלדברי המוכר מחליפה את ה 1020. הגעתי הביתה ולצערי גיליתי שהיא לא נתמכת בויסטה צריך עזרה בלהתקין אותה. אני לא מצליח להוריד את הדרייבר של XP שאמור לעבוד גם. עריכה: טעות מטומטמת שלי, הכבל USB היה לא תקין. אחלה מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אז ככה 1. קטנה וקומפקטית 2. מדפיסה באיכות (אני כיום כבר לא יודע מה עדיף לייזר או צבע אז תרגישו חופשי להציע) 3. הדפסה על דיסקים\נייר צילום 4. איכות הדפסה גבוהה ומהירה מהחיפוש שלי לא מצאתי משהו כל כך מעניין רשמתי עד 2000 אבל אני מחפש גם משהו שווה ביחס עלות תועלת
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חברה ! אז ככה אני בבעיה ... התקנתי אקס פי 64 ביט ואין דרייברים למערכת הזאת ! יש למישהו מושג מה אני עושה ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-