עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי הגה טיפה ישן ואין לו יציאה USB אלא יציאה כמו של מדבפסת רק קטנה יותר ולצערי אין לי יציאה כזו במחשב שלי.... מישהו פה פעם הביא לי אתר של כמה חניות שמוכרות מתאם מהחיבור של ההגה לUSB ... אפשר איזה חנות נחמדה שמוכרת את זה? תודה לכולם..

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by AdiR^SiNaI,

המחשב שלי התחיל להשמיע ראשים לא יודע מה כמו בזז אחרי כמה דק' זה מפסיק ואז עוד פעם חוזר מה עושים?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. יש איזה משהו?? איך הHEC 6A19? אני פשוט מזה לא מעודכן בזמן האחרון...(עברו חודשים מאז שנכנסתי לפורום)..

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. Started by Rinkadink,

http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Cart_Session=0dc8ae725711767389272322409e07df זה אמיתי? זה עובד טוב? בחיים לא ראיתי מכשיר כזה...אבל מה שבטוח שהוא יכול להיות מאוד (!) מועיל. :

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by Sandman61,

תראו אני לא ממש מתלהב מלקנות את המארז הזה ... אני מחפש מארז שמקרר טוב יותר ממנו או לפחות ברמה שלו, מאווררים שקטים (אני לא צריך ספק כוח) וגם לא אכפת לי מעיצוב ... תודה

6. Started by חן מ,

היי,שבת שלום יש לי עכבר MX620 כמעט שנה. אני מרוצה מאוד מהעכבר,הוא אלחוטי וזה נוח מאוד,זה נותן חופש תנועה ונוחות. הבעייה היא,שהעכבר לפעמים קצת נדפק,אני לוחץ על כפתורים והוא לא מגיב.פשוט צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהוא יגיב... ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו קירוב המקלט,כיבוי והדלקת העכבר למשך כמה שניות ולראות אם זה עוזר,וזהו בינתיים הכיבוי וההדלקה עזר,אבל אני מפחד שזה יחזור על עצמו,ולא שאני מפחד אלא אני די בטוח שבסוף זה יחזור על עצמו... זה די מפריע לי כי אינ רוצה לגלוש בצורה רציפה באינטרנט וכו',וזה יהיה יותר קריטי במשחקים,אם פתאום העכבר נתקע לי ואני בקטע של יריות אז בגלל זה יכולים להרוג אותי מה אפשר לעשות?כדאי לפנות ללוג'יטק ולספר להם על הבעייה שיש לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. שלום לכולם, קנו לי אתמול עכבר Creative 3500 אממ, יש לי בעיה איתו שהוא לא ממש מדוייק... חשבתי אולי אפשר לכוון אותו יותר, לשפר לו את הביצועים או שזה עניין של הרגל? תודה

8. [כותרת] לא יד שנייה תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. Started by Oranili,

בכמה אפשר למכור את המדפסת הזאת? http://help.wfu.edu/printers/Images/hp5550%20image.gif.jpeg תודה רבה

10. 1. A-TOP נחשבת כחברה טובה של מארזים? 2. המארז A-TOP GLADIATOR טוב? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 *חשוב לציין שאת הספק שמגיע איתו אני יחליף לספק טוב... ^^^ 3. הספק שמגיע איתו טוב יציב ומקצועי? או ספק גיוניר גרוע שממש לא מומלץ לחומרה כבדה וטובה ? 4. המארז יתאים לי למעבד קונרו ( LGA 775 ) נכון? 5. א. מגיעים איתו מאווררים? ב. המאווררים טובים ומקצועים? ג. המאווררים מרעישים? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by Ran B,

אוקי, אני ואח שלי מאוד רוצים כבר לקנות מדפסת, אנחנו לא רוצים משהו משולב שעולה איזה 1000 שקל, אין לנו שימוש בו כל כך.., מכונת צילום יש בבית, חבל על הדיו וחבל על הכסף להשקיע בסורק + מכונת צילום + בולשיט.. קודם כל שהמדפסת תיהיה קטנה, אח שלי מאוד מאוד רוצה מדפסת מחברת HP, שהם מאוד איכותיים, הם לא נראה לי מוכן להתפשר על משהו אחר חוץ מHP, שתיהיה יחסית מהירה, לא שאנחנו צריכים מדפסת בקצב מפעל, אלה שלא תיהיה צב.. שהדיו שלה לא יעלה יותר מהמדפסת, למשל לחבר שלי יש לקסמרק(פיכסה) Z13, והדיו עולה יותר ממדפסת חדשה.. ;D יש למישהו מדפסת טובה של HP להציע לי עד 500 ש"ח, או אולי מדפסת יותר טובה מHP.. תודה לעוזרים!, רן!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני זקוק למצלמת רשת עד 300 - 350 שקל , והכי חשוב שאיכות הוידאו תהיה טובה . האם מישהו ניסה את מצלמת logitech communicate או יכול לתת לי המלצה אחרת ? תודה !

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by ofir667,

צריך מארז שמתאים לחלקים האלה: ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? ?1GB Kingston? DDRII 667 X 2 ?EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? ?200GB SATA II 7200RPM 8MB?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. בעיה מוזרה והזויה אבל אמיתית כשאני מסמיך מסמך PDF, ההדפסה עובדת יפה. כשאני מדפיס מסמך DOC,חלק מההדפסה יוצאת דהויה וחלקית. דיו שחור לבן, הבעיה היתה גם לפני שמילאתי וגם אחרי שמילאתי דיו. ממה זה יכול להיגרם?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by Night,

אני רוצה לקנות הגה+דוושות שיתאים גם למחשב וגם לPS2. איזה דגמים כאלה יש? מה המחירים? מה מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. Started by Aviko,

שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by Static,

שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כח טוב שיהיה בו APFC (נגד עליות\ירידות מתח - שלא ישרף המחשב) ושהיה בו ATX 24PIN אני מתלבט בין 2 ספקים כרגע, אולי יש לכם עוד ספקים אחרים להציע... המחיר המקסימלי שאני ישקיע הוא 400שח hec power op 475 ב 400שח או TT silent purepower 430 ב350שח כרגע נראה לי שאני הולך על ה TT כי יש בו PFC והוא שקט יותר מה HEC ע"פ ביקורות מפרט המחשב שיחובר לספק הזה: amd 3500 msi k8n neo4 nf4 ultra platinium 2*512MB 2 דיסקים קשיחים SATA אחד ווסטרן ואחד סמסונג כונן CD כונן FLOPPY כרטיס מסך 6600gt Leadtek כרטיס SCSI PCI

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה :hi: אני מחפש מקלדת אלחוטית, שתהיה נוחה, תקלוט ממרחק כמו שצריך, תהיה חסכונית כמה שיותר בחשמל. מחברה איכותית. חשוב שהמקלדת לא תהיה כחלק מסט, כי אני מעוניין לקנות גם G7 שאני מבין שאין סט שבא איתו. אני לא יודע מה סדר הגודל של התקציב לכזו מקלדת אבל אני מעריך שעד 200-250 זה יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים, ושבוע טוב. :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. שלום. אני מחפש משטח לגיימר (משחק ב אמריקס ארמי). אני משתמש בעכבר ה 518 של לוגיטק. מתלבט בעיקר בין ארבעה פדים. 1. RAZER PRO 2. RATPADGS 3. FUNC 1030 4. STEELPAD QCK אני בעיקר נוטה לכיוון הרביעי בגלל מחירו הזול יחסית. אבל אשמח לשמוע עוד המלצות. כמו-כן אם משיהו מכיר בן אדם שמוכר אותם בארץ (את הרייזר והרטז) אשמח אם יגיד לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by shahar07,

hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. אז ככה 1. קטנה וקומפקטית 2. מדפיסה באיכות (אני כיום כבר לא יודע מה עדיף לייזר או צבע אז תרגישו חופשי להציע) 3. הדפסה על דיסקים\נייר צילום 4. איכות הדפסה גבוהה ומהירה מהחיפוש שלי לא מצאתי משהו כל כך מעניין רשמתי עד 2000 אבל אני מחפש גם משהו שווה ביחס עלות תועלת

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  22. אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש …

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  23. אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  24. Started by dddd211,

אני חדש! Thermaltake TT360AD Power Supply יש ספק יותר טוב מי זה 300 שקל? עם זה לא קשור לפרום הזה אז תימחקו

• 2 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים