עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חשבתי על לוג'יטק(כנראה )... הסט מיועד למשחקים וחובה אלחוטי... יש המלצות?? תודה רבה מראש... הייתי מעדיף גם בפחות אם אפשר, אבל בטוח לא יותר מהתקציב הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by marlboro,

חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by MicroChip,

Hi 4 all! היה לי עכבר GPT חמוד כזה וזול,אבל הגלילה שלו נשברה,לאחר מכן קניתי עכבר שלהם קצת יותר חדיש והלחצן שלו דפוק בשכל...אז נשבר לי! אני רוצה לקנות סט אמין של חברה אמינה במחיר כמזה שיותר זול אבל שיהיה אלחוטי... חשבתי על Logitech Cordless Desktop EX110 בבאג שעולה 230...הסט הכי זול שם. אשמח אם תמצאו לי סט אלחוטי ביותר זול של מיקרוסופט/לוג'יטק...ואם לא תגידו לי איך הLogitech Cordless Desktop EX110

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. אני צריך מדפסת הכי פשוטה בשביל להדפיס כמה דפים חשובים.המחיר המקסימלי הוא 200 שקל. הנה חשבתי לקנות את זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6344 אם היא לא משהו אז תתנו לי קישור מחנוית בצפון כמו KSP פנדה או נועה רק משלושת החנוית האלו תודה..

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  5. Started by A_D,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8072 איך המארז הזה שקטת? מקרר טוב?

6. שלום רב קניתי את העכבר logitech mx1000 ורציתי לדעת כמה זמן צריך להטעין אותו בטעינה הראשונה משום שזו סוללת ליטיום (אני מפחד להרוס את הבטריה בכך שלא אטעין אותו מספיק)? האם צריך 24 שעות כמו בנגני mp3 ? תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by ariel7766,

UPS של חברת IPPONE 800VA מישהו שמע עליו הציעו לי אותו בחנות 450 שקל האם הוא שווה איכותי טוב אמין ? והאם הוא יספיק לי למפרט בצד ימין (תאמרו לי כולל מסך, ולא כולל מסך)?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  8. יש לי הגה טיפה ישן ואין לו יציאה USB אלא יציאה כמו של מדבפסת רק קטנה יותר ולצערי אין לי יציאה כזו במחשב שלי.... מישהו פה פעם הביא לי אתר של כמה חניות שמוכרות מתאם מהחיבור של ההגה לUSB ... אפשר איזה חנות נחמדה שמוכרת את זה? תודה לכולם..

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. יש איזה משהו?? איך הHEC 6A19? אני פשוט מזה לא מעודכן בזמן האחרון...(עברו חודשים מאז שנכנסתי לפורום)..

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by Sandman61,

תראו אני לא ממש מתלהב מלקנות את המארז הזה ... אני מחפש מארז שמקרר טוב יותר ממנו או לפחות ברמה שלו, מאווררים שקטים (אני לא צריך ספק כוח) וגם לא אכפת לי מעיצוב ... תודה

11. Started by AVI.S.T,

זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4722 ועם הוא יחזיק את זה: (אני לא בתוך שזה מה שיהיה אולי יותר חזק אולי יותר חלש) מעבד P4 3.2GHZ 64BIT (אולי כפול ליבה) זיכרון 1-1.5 כונן DVD וצורב DVD(מכשיר אחד) כרטיס מסך X1800GTO (ושסתם שאלה עם 7900GT יזיק) שני כוננים (אחד 80 אחד 40) ומה זה ספק ג'נרי ? ותמליצו על חברות.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה (המקלדת שלי עוד שנייה מתפגרת), והתקציב שלי זה 250 ש"ח מקס. אני רוצה מקלדת חוטית, ושתהיה טובה לגיימינג. חשבתי על שניי אלו: 1. Logitech Internet Navigator http://www.clubic.com/photo/00032325.jpg 2. Microsoft® Digital Media Keyboard http://www.atainformatica.com.br/images/Digital-Media-Pro-Keyboard%20Microsoft.jpg מה עדיף לי? ועם לא אחת מאלה יש הצעה למשהו אחר? (לא Zboard) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  13. שלום. אני צריך מדפסת משולבת, דיו, צבעונית, אבל הדגש העיקרי בה הוא שהיא תיהיה מדפסת רשת, הכוונה שניתן יהיה להדפיס מכמה מחשבים בלי שום בעיה. עוד משהו חשוב הוא שניתן יהיה לסרוק ספרים. האמת היא שאין כ"כ חשיבות לתקציב, כי אני משיג את המדפסת מאוד בזול, אבל בואו נאמר שאפשר לחרוג מה- 1500. תודה רבה

14. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של 400 שייח .. ומה יותר כדאי לקנות סט מקלד ועכבר או לקנות כל אחד לבדו?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by llliorrr,

מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. Started by elior021,

שלום לכולם יש לי 2 שלטים למחשב עם חיבור USB וכשאני מחבר אחד מהם הם לא עובדים. כל דבר אחר שאני מחבר לUSB במחשב עובד חוץ מהשלטים מה לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by dddd211,

אני חדש! Thermaltake TT360AD Power Supply יש ספק יותר טוב מי זה 300 שקל? עם זה לא קשור לפרום הזה אז תימחקו

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. אני צריך לקנות למס' משתמשים בעבודה מצלמת אינטרנט (שיחות דרך SKYPE גם עם משתמשים מחו"ל) אני מחפש מצלמה שתהיה באיכות מספיק טובה אבל מצד שני מאחר ואני קונה כ - 10-15 מצלמות אני לא רוצה שיהיו יקרות מדי - למשל לא יותר מ- 80 ש"ח. ראיתי בזאפ כל מיני אבל אני מעדיף המלצה שלכם. לחלק יש לפטופ אז זה יעזור אם זה יתאים להם (אני יודע ש "אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" אז אם נאלץ לחרוג מהתקציב אז גם בסדר , העיקר האיכות ושלא תהיה יקרה מדי) תודה מראש

20. Started by gulmer,

אני מתלבט אם לקנות את המקלדת. מבחינה פונקציונלית היא נראית הרבה יותר שימושית ממקלדות המדיה המקבילות של לוגיטק ומיקרוסופט. מישהו כבר עשה עליה סיבוב? אם כן, אז רציתי אם יצא לכם להתרגל לצורת ההקלדה עליה? אם זה נוח גם במשחקים, ואם אין ghosting כשמנסים ללחוץ על הרבה מקשים בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by roiei,

ביצעתי חיפוש והתוצאות האחרונות הן משנת 2004\2005 נראה לי הזוי ש 3 שנים אין פה איזה דיון על אל-פסק ... בקיצור אני מחפש המלצה לאל-פסק, דרישות: לפחות 3 חיבורי חשמל (מחשב חזק, מסך DELL 2407, מדפסת) בעל יכולת לבצע כיבוי אוטומטי חיבור USB תוכנת ניהול תקציב עד 600 ש"ח, אפשרי לחרוג במעט אבל רק על חשבון מוצר איכותי יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by liav12,

אוקי לפני שהספק שלי יחליט לעשות ריסטראט, יש לי תחושה שהוא עומד למות אחרי 6 שנים שהוא שירת אותי בנאמנות [= באמצע HL2 החליט המחשב לעשות ריסטארט והוא היה ממש חם (הספק), אז פתחתי אותו ניקיתי אותו מאבק ולדעתי המאורר לא עבד, עכשיו הוא כן. אז מה שאני רוצה לשאול זה האם לקנות ספק חדש ואם כן אז תמליצו לי על אחד איכותי לא חובה מעל 350 וואט כי המחשב לא דורש הכי הרבה. ובמחיר סביר, תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  23. 1. A-TOP נחשבת כחברה טובה של מארזים? 2. המארז A-TOP GLADIATOR טוב? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 *חשוב לציין שאת הספק שמגיע איתו אני יחליף לספק טוב... ^^^ 3. הספק שמגיע איתו טוב יציב ומקצועי? או ספק גיוניר גרוע שממש לא מומלץ לחומרה כבדה וטובה ? 4. המארז יתאים לי למעבד קונרו ( LGA 775 ) נכון? 5. א. מגיעים איתו מאווררים? ב. המאווררים טובים ומקצועים? ג. המאווררים מרעישים? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by D-Bang,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו בימים הקרובים. מעבד, לוח, זכרונות, כ. קול, כונן קשיח, כרטיסי רשת... הכל די סטנדרטי אני רוצה לקחת ספק של ENERMAX, ליברטי 400W. הבעיה שאני לא יודע איך הוא יחזיק בעוד חצי שנה/שנה כשיגיעו הכרטיסים החדשים של ATI/NVIDIA... כ. מסך של 200W אני בטוח לא קונה, אני מאמין שהם ישפרו את זה ויורידו את ההספק עם הזמן.. ועם זאת הוא כנארה עדיין יהיה גבוה מהכרטיסים של היום. השאלה שלי אם 400W יספיק או שכדאי בכל זאת להשקיע במשהו יותר חזק?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים