עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה :hi: אני מחפש מקלדת אלחוטית, שתהיה נוחה, תקלוט ממרחק כמו שצריך, תהיה חסכונית כמה שיותר בחשמל. מחברה איכותית. חשוב שהמקלדת לא תהיה כחלק מסט, כי אני מעוניין לקנות גם G7 שאני מבין שאין סט שבא איתו. אני לא יודע מה סדר הגודל של התקציב לכזו מקלדת אבל אני מעריך שעד 200-250 זה יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים, ושבוע טוב. :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by ophir555,

מעונין לכנות גו'י סטיק למשחקים. אין לי מושג במחירים, איכויות וכד' יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. שלום. אני מחפש משטח לגיימר (משחק ב אמריקס ארמי). אני משתמש בעכבר ה 518 של לוגיטק. מתלבט בעיקר בין ארבעה פדים. 1. RAZER PRO 2. RATPADGS 3. FUNC 1030 4. STEELPAD QCK אני בעיקר נוטה לכיוון הרביעי בגלל מחירו הזול יחסית. אבל אשמח לשמוע עוד המלצות. כמו-כן אם משיהו מכיר בן אדם שמוכר אותם בארץ (את הרייזר והרטז) אשמח אם יגיד לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  4. [כותרת] לא יד שנייה תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. 1. לשמאליים (או, סימטרי כמובן) 2. חוטי 3. אופטי בעל רזולוציה טובה מספיק למשחקים 4. בעל כפתורי BACK ו- FORWARD בצדדים לנוחות גלישה באינטרנט 5. שאינו העכבר Intellimouse Optical Microsoft תודה לכל עונה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by alfus73,

שלום, מה ההבדל בין HEC Power Supply Model: HEC-400ART 400W ל- HEC Power Supply Model: HEC-400TRT - 400W

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. Started by iakovl,

מה אני צריך בשביל לחבר את הממיר של HOT למחשב שלי? אני הרי לא צריך כרטיס TV כי אין צורך באופציות שלו יש כרטיס שמוסיף רק וידאו IN?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני זקוק למצלמת רשת עד 300 - 350 שקל , והכי חשוב שאיכות הוידאו תהיה טובה . האם מישהו ניסה את מצלמת logitech communicate או יכול לתת לי המלצה אחרת ? תודה !

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. היי, יש חייה כזאת? אני לא מוצא מקשים חרוטים בעברית עם פונט גדול וברור (שהאותיות בעברית לא יהיו קטנות מהאנגלית) וגם אם יש משהו מתקרב לזה אז תאורת ה LED האחורית מאד חלשה בחריטה של עברית לעומת האנגלית. מה שבעיקר מקשה על בחירה של מקלדת היא בעיקר: שבאתרי הקניות אין תמונה של המוצר עם מקשים בעברית. (רק תמונות מאתר היצרן עם מקשים באנגלית) הם גם לא מציינים האם זה חריטה או הדפסה, הדבר היחיד שהם מציינים זה האם יש עברית או שזו מקלדת אנגלית בלבד. מה הולך פה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by ofird,

נו - אז מי לקח במירוץ MICROSOFT או LOGITECH. יש איה דגם לא BLUETOOTH) שאתם ממליצים עליו ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by Aviko,

שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. תקלה- במכשיר X2330 ישן השתחרר פס פלסטי פנימי דק שבקצהו קפיץ קטן,לא הצלחתי לגלות היכן להכניסו. לא רואים במדריכים של המכשיר,לא מצאתי בדף הבית של החברה, חיפוש ברשת לא הועיל. מבקש הפניה לתצלום פנימי או תרשים של המכשיר שיעזור להבין היכן להכניסו (אמנם מכשיר ישן אבל לצרכי הבית הצנועים מספק). המכשיר כבר לא באחריות, לא נראה לי שכדאי לתקן... חג שמח

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by Static,

שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כח טוב שיהיה בו APFC (נגד עליות\ירידות מתח - שלא ישרף המחשב) ושהיה בו ATX 24PIN אני מתלבט בין 2 ספקים כרגע, אולי יש לכם עוד ספקים אחרים להציע... המחיר המקסימלי שאני ישקיע הוא 400שח hec power op 475 ב 400שח או TT silent purepower 430 ב350שח כרגע נראה לי שאני הולך על ה TT כי יש בו PFC והוא שקט יותר מה HEC ע"פ ביקורות מפרט המחשב שיחובר לספק הזה: amd 3500 msi k8n neo4 nf4 ultra platinium 2*512MB 2 דיסקים קשיחים SATA אחד ווסטרן ואחד סמסונג כונן CD כונן FLOPPY כרטיס מסך 6600gt Leadtek כרטיס SCSI PCI

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by shainov,

צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by dragon772,

כמה וואט ספק צריך לכרטיס הזה? ואיך החברה cooler master בספקים יותר טובה מ hec ? תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by shahar07,

hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. אז ככה 1. קטנה וקומפקטית 2. מדפיסה באיכות (אני כיום כבר לא יודע מה עדיף לייזר או צבע אז תרגישו חופשי להציע) 3. הדפסה על דיסקים\נייר צילום 4. איכות הדפסה גבוהה ומהירה מהחיפוש שלי לא מצאתי משהו כל כך מעניין רשמתי עד 2000 אבל אני מחפש גם משהו שווה ביחס עלות תועלת

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by prozaq,

שלום חברה ! אז ככה אני בבעיה ... התקנתי אקס פי 64 ביט ואין דרייברים למערכת הזאת ! יש למישהו מושג מה אני עושה ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by TheRedEye,

יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  23. ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי

24. זה חשוב לי נורא אז תודה לכל המתייחסים והמגיבים אני מעריך את זה הדעה שלכם חשובה לי בגלל זה אני שואל סמסונג 845 או נוקיה 3220 וסתם אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על נוקיה 6230 תודה רבה ...

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.