ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8072 איך המארז הזה שקטת? מקרר טוב?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רצתי לדעת מה דעתכם על הסט הזה של המקלדת + עכבר של מיקרוסופט microsoft desktop wireless 1000 אשמח לשמוע את דעתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 235 לחוטי.. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2108&scat=211&tcat= 243 לאלחוטי... מה עדיף לגיימר? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
מאז ד"א המחיר שלה לא מפסיק לרדת. המדפסת נראית בסדר, רק שהיא עושה די הרבה רעש ובחיבור הראשוני היה בכלל נראה שהיא רוקדת על המקום, כאחוזת תזזית. די מצחיק... גם הדרך בה המכונה הזאת חוטפת את הדף ויורקת אותו החוצה, די מהר, היא חוויה בפני עצמה. מכונה אלימה. הדרייברים המסופקים הם דפוקים, לא היתה הודעה לחבר את המדפסת למחשב בהתחלה, בנסיון שני זה הופיע אבל זיהוי ההתקן נכשל, אחר כך התקנת שאר התוכנות פשוט לא זזה...?! בסופו של דבר, לא יודע בדיוק איך, הכל הותקן ונראה שזה עובד. לכל המעוניינים היא מגיעה בלי כבל USB, אבל עם שלושה דפי נייר פוטו 10X15 מסכנים, שמיד ניסיתי אותם. יצא לא רע. השאלה היא אם להדפסה יותר איכותית של תמונות לא כדאי להחליף את ראש הדיו הצבעני בראש דיו פוטו; האם מישהו ניס…
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני כנראה ישדרג את המחשב שלי בסביבות אוגוסט אבל אני מתלבט האם להחליף את המארז. יש לי מארז כזה http://www.electroseller.com/page/electroseller/PROD/0002/CS_6102L-CA-TW4/ לא בדיוק כזה, בצבע שחור עם ספק 400W. כמובן שאת הספק הג'נרי הזה אני יחליף לENERMAX LIBARTY 400 אבל השאלה היא האם כדאי להחליף גם את המארז ואם הוא לא יעשה בעיות לחלקים החדשים שיהיו בו (אני מדבר על קונרו עם X1800XT)... זה קריטי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נו - אז מי לקח במירוץ MICROSOFT או LOGITECH. יש איה דגם לא BLUETOOTH) שאתם ממליצים עליו ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן. מטעמי נוחות אני מעדיף להשתמש בשתי הידיים כשאני אוחז בעכבר. אז אני שואל, איך אפשר להחליף בפקודות של שני המקשים בעכבר? כלומר-כאשר אני ארצה להשתמש ביד שמאל אז כאשר אני אלחץ על המקש הימני בעכבר- הוא ימלא את התפקיד של המקש השמאלי, ולהפך. ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעוניין במארז הכי פשוט שיש, בלי מאווררים, בלי ספק, רק ברזל נטו (או אלומיניום ) בבסיבות ה 50 שקל :>
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תקלה- במכשיר X2330 ישן השתחרר פס פלסטי פנימי דק שבקצהו קפיץ קטן,לא הצלחתי לגלות היכן להכניסו. לא רואים במדריכים של המכשיר,לא מצאתי בדף הבית של החברה, חיפוש ברשת לא הועיל. מבקש הפניה לתצלום פנימי או תרשים של המכשיר שיעזור להבין היכן להכניסו (אמנם מכשיר ישן אבל לצרכי הבית הצנועים מספק). המכשיר כבר לא באחריות, לא נראה לי שכדאי לתקן... חג שמח
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היש למישהו רעיונות היכן ניתן למצוא כאלו דברים? האם ב SERVER RACKS יש כאלו? ניתן למצוא כאלה במארזים ישנים - אבל בד"כ הם פתוחים מלמעלה.... אני מחפש סגורים. בחנויות וברשת - לא מצאתי. אני מחפש את ה-כלובים\מארזים הבאים: כלוב ל 5.25 BAY - שמכיל 3 BAYS 2 כלובים ל 3.5 BAY - שמכיל 3 BAYS כלוב ל 3.5 BAY - שמכיל 4 BAYS לבנות מפרספקס - גם רעיון - אבל זהו מוצא אחרון.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת, ללא עדיפות מיוחדת מלבד איכות ויעילות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
המטרות הן סריקת מסמכים בשחור לבן, לא משהו רציני. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב מצאתי במחסן את ההגה force feedback הישן שלי , ורצתי לשחק NFS underground מרוב להיטות שכחתי שאין לי בכלל game port! הם קיים ממיר , מ usb/ps2 אני מניח שלא , אז רק תאשרו ומה זה אומר? שזהו , רק הדור החדש?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בעיה עם המקלדת החדשה של לוגיטק edge אני חיברתי את הבלוטוס למשחב הוא מזהה אותו טוב ... אני לוחץ על connect במקלדת וזה לא מוצא לי את הלוטבוס מה יכולה להיות הבעיה והתקנתי ת ה set point והבלוטוס מזהה טוב ב device manger
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
למפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז הספק: ?HEC 525W ACE (SILENT)?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות ספק ENERMAX LIBERTY 400W איך הוא ? הוא יחזיק טוב 7900gt ASUS P5LD2 3.0 Doal core ושאר השטויות במחשב. האם הוא שווה קניה תכסף ומאיפה אתם מציעים ליקנות אותו מיחברה אמינה וזולה עם האחריות תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום זה ההגה שלי , אני רוצה לדעת איך הוא, הוא דיי ישן, של חברת לו'יטק. ??? www.rc-parts.info/files/85_1105104647.jpg תודה-THANKS *LaZy-BoY .
-
יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
וכתוצאה מכך מכיוון שהאבק מוליך הוא מעביר חשמל סטטי ובגלל זה יש את הרעש הזה..עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הספק מהאבק? איך פותחים אותו בלי להסתכן??
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4722 ועם הוא יחזיק את זה: (אני לא בתוך שזה מה שיהיה אולי יותר חזק אולי יותר חלש) מעבד P4 3.2GHZ 64BIT (אולי כפול ליבה) זיכרון 1-1.5 כונן DVD וצורב DVD(מכשיר אחד) כרטיס מסך X1800GTO (ושסתם שאלה עם 7900GT יזיק) שני כוננים (אחד 80 אחד 40) ומה זה ספק ג'נרי ? ותמליצו על חברות.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-