עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by The Man123,

נאי צריך חוות דעת על המארז הזה - Thermaltake Suprano VB1000SWS האם הוא טוב ויש לו מספיק איוורור ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. Started by Arik.G,

שלום, הלכתי לקנות מדפסת לייזר שראיתי פה הרבה המלצות HP1020. וקניתי בסוף HP p1005 שלדברי המוכר מחליפה את ה 1020. הגעתי הביתה ולצערי גיליתי שהיא לא נתמכת בויסטה צריך עזרה בלהתקין אותה. אני לא מצליח להוריד את הדרייבר של XP שאמור לעבוד גם. עריכה: טעות מטומטמת שלי, הכבל USB היה לא תקין. אחלה מדפסת.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by solo53,

שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by oitb,

ANTEC TX1088

5. Started by Oranili,

בכמה אפשר למכור את המדפסת הזאת? http://help.wfu.edu/printers/Images/hp5550%20image.gif.jpeg תודה רבה

6. דחוף - האם הספק הבא יחזיק את המערכת שבמפרט שלי ? HEC-480W (ACE480) - ATX 2 ואם לא , אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כן יחזיק את המערכת? מהחנות Zigzag2000.co.il

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by TUCG,

אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. שלום רצתי לדעת מה דעתכם על הסט הזה של המקלדת + עכבר של מיקרוסופט microsoft desktop wireless 1000 אשמח לשמוע את דעתכם תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1530 שווה לקנות אותו??

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by NaMnaM,

אני מעוניין במארז הכי פשוט שיש, בלי מאווררים, בלי ספק, רק ברזל נטו (או אלומיניום ) בבסיבות ה 50 שקל :>

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by !_Evil_!,

דוד שלי צריך ספק למערכת שלו אז הנה המפרט: P4 .3.0GhZ Presscot מעבד Gigabyte GA-8IG1000-G לוח אם GeCube Radeon X1600 256 MB כרטיס מסך agp x8 2 דיסקים קשיחים צורב דוידי וזהו בערך

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  12. שלום , אני משחק CS(משחק רשת) דיי הרבה זמן וזה משגע אותי שאני לא יכול לדייק לפעמים או לעשות סיבובים ותנועות מלאות בלי שהעכבר הישתגע... אז אני משתמש בעכבר לצורך CS בלבד ולא משחק יותר מתקדם.... ואני שמאלי ההתלבטות שלי היא בעיקרון בין - G5- אמרו לי עכבר חיה לגיימרים אבל דיי גדול - mx518 - אמרו לי עכבר חמוד יפה לא יותר מזה הביעו דעתכם... ואם יש לכם הצעות טובות יותר לעכברים המליצו... ואני חייב להזכיר העכבר ישמש אותי רק ב CS (Counter Strike התקציב שלי לעכבר = לא יותר מ300 שקל אני מעוניין לקנות פאד גם מכמה סיבות: לשמור על העכבר פעולות יותר טובות של העכבר אז האם כדאי לי לקנות פאד ? (יש לי של האופיס דיפוט הג'לי) ואם כן איזה..? Icemat steel S&S משו כזה?תקצ…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. בדרייבר של העכבר אני יכול לשנות רק את הלחצנים 1,2,3 איך אני יכול לשלוט על כולם ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by ZiroCool,

היי.., אני עומד לבנות מחשב חדש (בינתיים אני עם נייד), ואני צריך מארז קטן בשבילי. מזותומרת קטן - ראיתי לפני איזה חצי שנה ב"עתיד מחשבים", מארז דק (עם איזה 2-3 חיבורים לסידי, וכו.. מקסימום). מה שאני צריך זה שהוא יהיה דק מאוד והגובה יחסית לא משנה.. כמה לא חיפשתי ולא מצאתי כלום! בבקשה תעזרו לי ! אני לא יכול לקנות לעצמי FULLTOWER (אין לי מקום לזה ואני שונא את הגודל שלו). הדבר היחיד שמפריע לי לקום מחר בבוקר ולהזמין את החלקים הוא המארז (כמובן שאני לא יקנה חלקים בלי שלא יהיה לי על מה להרכיב אותם). בבקשה תעזרו! תודה!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. [כותרת] לא יד שנייה תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by Fighter,

איך אני יכול לעשות שהback button בצד שמאל של העכבר יתפקד במשחקים כמו mouse4? בקשר לגלגלת הצלחתי לעשות שזה יהיה middle mouse, יענו mouse3 אבל איך עושים שבאק יהיה mouse4? עריכה: בסוף פתרתי את זה על ידי הורדה של הדרייברים האחרונים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by TheRedEye,

יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by yoav1000,

האם כדאי לקנות את העכבר G7 של לוגיטק או לחכות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by Dante_9,

הקצבתי לעצמי בערך 200 שקל לקניית מקלדת ואני גם מתלבט בין חוטית לאלחוטית. אני לא גיימר אבל עובד הרבה על המחשב. המלצות?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. Started by A_D,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8072 איך המארז הזה שקטת? מקרר טוב?

21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום זה ההגה שלי , אני רוצה לדעת איך הוא, הוא דיי ישן, של חברת לו'יטק. ??? www.rc-parts.info/files/85_1105104647.jpg תודה-THANKS *LaZy-BoY .

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום רב קניתי את העכבר logitech mx1000 ורציתי לדעת כמה זמן צריך להטעין אותו בטעינה הראשונה משום שזו סוללת ליטיום (אני מפחד להרוס את הבטריה בכך שלא אטעין אותו מספיק)? האם צריך 24 שעות כמו בנגני mp3 ? תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  23. וכתוצאה מכך מכיוון שהאבק מוליך הוא מעביר חשמל סטטי ובגלל זה יש את הרעש הזה..עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לנקות את הספק מהאבק? איך פותחים אותו בלי להסתכן??

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by Evyatar,

אני כנראה ישדרג את המחשב שלי בסביבות אוגוסט אבל אני מתלבט האם להחליף את המארז. יש לי מארז כזה http://www.electroseller.com/page/electroseller/PROD/0002/CS_6102L-CA-TW4/ לא בדיוק כזה, בצבע שחור עם ספק 400W. כמובן שאת הספק הג'נרי הזה אני יחליף לENERMAX LIBARTY 400 אבל השאלה היא האם כדאי להחליף גם את המארז ואם הוא לא יעשה בעיות לחלקים החדשים שיהיו בו (אני מדבר על קונרו עם X1800XT)... זה קריטי להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות מקלדת חדשה (המקלדת שלי עוד שנייה מתפגרת), והתקציב שלי זה 250 ש"ח מקס. אני רוצה מקלדת חוטית, ושתהיה טובה לגיימינג. חשבתי על שניי אלו: 1. Logitech Internet Navigator http://www.clubic.com/photo/00032325.jpg 2. Microsoft® Digital Media Keyboard http://www.atainformatica.com.br/images/Digital-Media-Pro-Keyboard%20Microsoft.jpg מה עדיף לי? ועם לא אחת מאלה יש הצעה למשהו אחר? (לא Zboard) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים