עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofird,

נו - אז מי לקח במירוץ MICROSOFT או LOGITECH. יש איה דגם לא BLUETOOTH) שאתם ממליצים עליו ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  2. תקלה- במכשיר X2330 ישן השתחרר פס פלסטי פנימי דק שבקצהו קפיץ קטן,לא הצלחתי לגלות היכן להכניסו. לא רואים במדריכים של המכשיר,לא מצאתי בדף הבית של החברה, חיפוש ברשת לא הועיל. מבקש הפניה לתצלום פנימי או תרשים של המכשיר שיעזור להבין היכן להכניסו (אמנם מכשיר ישן אבל לצרכי הבית הצנועים מספק). המכשיר כבר לא באחריות, לא נראה לי שכדאי לתקן... חג שמח

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by borg,

למישהו יש את Mio 168? אני מעוניין בחוות דעת לגבי ה-PDA הזה. האם יש לו Flashable ROM? האם המכשיר תומך ב-USB 2.0 או רק ב-USB 1.1? איך האנטנת GPS המובנית שלו? קליטה טובה/לא טובה? האם צריך לפתוח את האנטנת GPS כדי להשתמש ב-NavN'Go, או שאפשר לנווט גם כאשר האנטנה סגורה והמכשיר נמצא בכיס (באמצעות אוזנייה)? לכמה זמן מספיקה הסוללה שלו (בשימוש ב-GPS)? מה ההבדל בין Mio 168 ל-Mio 168RS? נ.ב. אני מעוניין גם בחוות דעת לגבי Windows Mobile 2003SE לעומת הגירסה החדשה, ובחוות דעת לגבי התוכנה NavN'Go.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by dragon772,

כמה וואט ספק צריך לכרטיס הזה? ואיך החברה cooler master בספקים יותר טובה מ hec ? תודה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by ophir555,

מעונין לכנות גו'י סטיק למשחקים. אין לי מושג במחירים, איכויות וכד' יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by prozaq,

שלום חברה ! אז ככה אני בבעיה ... התקנתי אקס פי 64 ביט ואין דרייברים למערכת הזאת ! יש למישהו מושג מה אני עושה ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש …

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by MicroChip,

Hi 4 all! היה לי עכבר GPT חמוד כזה וזול,אבל הגלילה שלו נשברה,לאחר מכן קניתי עכבר שלהם קצת יותר חדיש והלחצן שלו דפוק בשכל...אז נשבר לי! אני רוצה לקנות סט אמין של חברה אמינה במחיר כמזה שיותר זול אבל שיהיה אלחוטי... חשבתי על Logitech Cordless Desktop EX110 בבאג שעולה 230...הסט הכי זול שם. אשמח אם תמצאו לי סט אלחוטי ביותר זול של מיקרוסופט/לוג'יטק...ואם לא תגידו לי איך הLogitech Cordless Desktop EX110

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

אני מעוניין להמליץ לחבר שלי על מס LCD טוב בסכומים שבין 2000-2500 ש"ח. המסך לא חייב להיות מאוד טוב (הוא לא מתכנן לשחק בו משחקים). אבל שלא יראו סימני גלילה (אם אתם יודעים למה אני מתכוון). ושתהיה איכות תמונה טובה. תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by Rhx,

אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by Rinkadink,

http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Cart_Session=0dc8ae725711767389272322409e07df זה אמיתי? זה עובד טוב? בחיים לא ראיתי מכשיר כזה...אבל מה שבטוח שהוא יכול להיות מאוד (!) מועיל. :

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by Night,

אני רוצה לקנות הגה+דוושות שיתאים גם למחשב וגם לPS2. איזה דגמים כאלה יש? מה המחירים? מה מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by vacuuuum,

שלום, אני מחפש ספק זול (בסביבות 150ש"ח) למערכת הבאה: amd sempron 3200 socket 939 LEADTEK 7600GS WD 20GB IDE WD 160GB sata Albatron K8NF4X 512DDR עכשיו, שמתי עין על הספק: HEC 300AR-TF האם הוא יספיק? האם אפשר לקנות ספק יותר טוב באותו המחיר?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by ofir123,

על מה אתם ממליצים? חשוב שהאיכות תהיה טובה והעברת הסרטים למחשב (שלא יתפוס גיגות).

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. אני מחפש מדפסת משולבת תמליצו לי בבקשה על חברה דגם וכו' אם התציב לא מאפשר אני אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום יש לי את הסורק 1200CU של bearaw ואני מחפש דרייבר לXP אני לא מוצא לXP אלה רק לישנים יותר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  18. Started by roiei,

ביצעתי חיפוש והתוצאות האחרונות הן משנת 2004\2005 נראה לי הזוי ש 3 שנים אין פה איזה דיון על אל-פסק ... בקיצור אני מחפש המלצה לאל-פסק, דרישות: לפחות 3 חיבורי חשמל (מחשב חזק, מסך DELL 2407, מדפסת) בעל יכולת לבצע כיבוי אוטומטי חיבור USB תוכנת ניהול תקציב עד 600 ש"ח, אפשרי לחרוג במעט אבל רק על חשבון מוצר איכותי יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by Oranili,

בכמה אפשר למכור את המדפסת הזאת? http://help.wfu.edu/printers/Images/hp5550%20image.gif.jpeg תודה רבה

20. Started by mr. president,

אני רוצה לקנות עכבר חדש. עם עדיפות שהוא יהיה עם יותר מ-2 כפתורים. אלט הסוגים שמצאתי בKSP: ?Microsoft NoteBook Optical Mouse 3000? ?Microsoft IntelliMouse Explorer? ?Microsoft Wireless Optical Mouse 5000?. אני שמאלי, לכן אני צריך עכבר שמתאים לשמאליים מישהו יכול להמליץ לי על משהו? מה ההבדל ביניהם?(חוץ משהאחרון הוא אלחוטי)

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by Ran B,

אוקי, אני ואח שלי מאוד רוצים כבר לקנות מדפסת, אנחנו לא רוצים משהו משולב שעולה איזה 1000 שקל, אין לנו שימוש בו כל כך.., מכונת צילום יש בבית, חבל על הדיו וחבל על הכסף להשקיע בסורק + מכונת צילום + בולשיט.. קודם כל שהמדפסת תיהיה קטנה, אח שלי מאוד מאוד רוצה מדפסת מחברת HP, שהם מאוד איכותיים, הם לא נראה לי מוכן להתפשר על משהו אחר חוץ מHP, שתיהיה יחסית מהירה, לא שאנחנו צריכים מדפסת בקצב מפעל, אלה שלא תיהיה צב.. שהדיו שלה לא יעלה יותר מהמדפסת, למשל לחבר שלי יש לקסמרק(פיכסה) Z13, והדיו עולה יותר ממדפסת חדשה.. ;D יש למישהו מדפסת טובה של HP להציע לי עד 500 ש"ח, או אולי מדפסת יותר טובה מHP.. תודה לעוזרים!, רן!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי

23. שלום, אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המקלדת והעכבר האלחוטיים של לוג'יטק דגם LX710 שעובדים בתדר 2.4GHz אשמח לחוות דעת עם נימוק, דניאל.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  24. זה חשוב לי נורא אז תודה לכל המתייחסים והמגיבים אני מעריך את זה הדעה שלכם חשובה לי בגלל זה אני שואל סמסונג 845 או נוקיה 3220 וסתם אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על נוקיה 6230 תודה רבה ...

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.