ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בוקר אור.. יש לי את האל פסק שציינתי בכותרת רציתי לדעת איך אני יכול לחשב כמה זמן הוא יכול להחזיק לי את המודם אדסל, המחשב והמסך ראיתי שכתוב שהוא מחזיק בערך 10 דקות מחשב ומסך 15".. אבל לכל מחשב שונה זמן שונה.. :\ בכל מקרה - איך אני יכול לחשב את זה?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות לקחת UPS זול (500 ש"ח) ולחבר אותו למצבר של מכונית (עוד 500 ש"ח)במקום המטען הרגיל שלו, וכך, במחיר של ~1000 ש"ח לקבל UPS עם שיכול להספיק לשעה ויותר.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תודה מראש למתייחסים. זהו כאמור פאלם פיילוט M515 עם העברית של כלנית. 1. אני יודע שיש כל מיני יישומים קטנים שאפשר להוריד מהרשת ולהתקין לפאלם - איך עושים את זה ? 2. יש לי כמה אייקונים באנגלית (בנוסף לאלה שבעברית) - וחלקם כפולים (גם בעברית וגם באנגלית) - כיצד אני מסיר את מה שאני לא צריך ? 3. יש אייקונים (כמו אייקון הסנכרון) ששמו הוא באנגלית - איך אני משנה אותו לעברית ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... שאלה די טיפשית אבל פשוט לא הצלחתי למצוא את התשובה! מהי החומרה של ה Playstaion 2 המאפשרת לו חיבור התקנים חיצוניים (יציאות). למיטב הבנתי יש לו 2 יצואות USB יציאת FIREWIRE ויציאה לכרטיס דיכרון... וכאן נשאלת השאלה - האם ל Playstaion 2 יש יציאת Ethernet ( ואם לא - האם ואיך ניתן להוסיף לו) בתודה מראש, דורון
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי לפני כשנה כונן dvd לא מזמן לאחר 5 החלפות של האיזורים הוא ננעל על איזור 1 המליצו לי על אתר אני לא זוכר אותו עכשיו שיש בו את כל הפריצות של ה DVD הבעיה של היה שם את סוג ה DVD שלי אולי משהוא יודע איך למרות הכל אפשר לפרוץ את הכונן ? סוג הכונן הוא: PIONEER DVD-ROM DVD-115 1.12 ??? ???
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
א. מישהו יכול לכתוב לי את כל הקריטייונים + הסבר קטן על מה הכי חשוב, לא חשוב, מה זה כל דבר וכו'. ב. איזה מצלמות מומלצות לצלם חובבן ביותר (אני ) עד 1000 ש"ח בערך?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
מה לדעתכם עדיף? המחיר שלהם דומה אך לC1 יש זום לעומת זאת לC120 יש מגה פיקסל גדול יותר מה יותר שווה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות את הport 80 card אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום אם משהו יודע איפה , כמה עולה , איזה כדאי , אז בבקשה להגיב בפורום תודה מראש :>
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני צריך כבלים למחשב כגון:מסך, מקלדת, עכבר (בשביל סויץ') איפה אני יכול לקנות בזול והאם יש מקומות בהם עושים קבלים לי מטר? אני גר באזור המרכז תודה :
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמת אינטרנט לצרכי Netmeeting במיוחד (שיחות ועידה בוידאו), ותמונות סטילס ברזולוציה של 640x480. תקציב: עד 450 ש"ח. חשבתי על ה Logitech QuickCam® Web הנמכרת בסיפלטק ב- 415 ש"ח. אם למישהו יש המלצה טובה יותר אשמח לשמוע, רצוי עם כפתור ללכידת תמונות על המצלמה עצמה, מיקרופון פנימי.. כפי שיש בלוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה ההסדל בין SRAM ל DRAM ??? (אני מתכוון לאיך הם בנויים לא לשימושים שלהם)
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה להבין הgame pad הזה גם רוטט??? אני מחפש די ההרבה זמן אחד רוטט ולא מצאתי ! אם למישהו יש אחד רוטט שיסביר לי איך זה ?! ועוד דבר נניח הgamepd הזה זה מה שאני רוצה אפשר איפשהו לקנות אותו או להזמין אותו? :AR15:
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
השאלה הזאת הולכת להישמע ממש ממש דפוקה לרוב האנשים פה אבל בכל זאת אני מבקש שתתיחסו ברצינות... אני מתבלבט האם ללכת על ה-Logitech® Cordless Desktop Optical או על ה-Genius Wireless Optical יש לי מקלדת טובה ובגלל זה לא אכפת לי ללכת על הג'יניוס שהוא רק עכבר... עם הלוג'יטק אני יקבל גם מקלדת דבר שלא יפריע לי ממש... כמו שאני תופס את זה הלוג'יטק טוב פי 2 אם לא יותר מהג'יניוס.. רציתי לשאול אם למישהו מפה יש את זה או את זה..אם כן בבקשה תגידו יש לי כמה שאלות....! הג'יניוס עולה לי 240 שקל והלוג'יטק אני לא יודע זה במכרז אבל אני לא מתכוון להציע יותר מ350 שקל - מחיר מציאה לעומת המחיר בחנויות שהוא בין 800 ל-1000 שקל.... אני מחפש המלצות לגבי איכות ונוחות המכשירים ולגבי המחירים, תודה , NuXeR.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
זה רק אני, או שגם אתם שמתם לב שיש ירידה ענקית במחירים? תלכו לדיון של צוקי, ותרכיבו את המערכות שנתתי בפנדה- ירידה של 200 ש"ח מלפני שבועיים עם פורטיסימו לאינטל וירידה של 600 ש"ח לAMD!!! זה נראה הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איפה קונים את זה בארץ מי שלא יודע במכוניות החדשות יש צג אלקטנוי שמותך ב RDS ולא רק במכוניות , גם מערכות סטריאו אז על הצג מופיעים כאלה כתוביות כמו שיש לרדיו BU לרדיוס ועוד תחנות ... אני מעוניין לדעת איפה קונים את החומרה הזאת בארץ שאלתי ברדיו BU הם אמרו לי חברה בשם סקינורטניס אבל ב 144 לא מצאו חברה כזאת ...
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות חדשות לנגן אמפי שלי אבל אני גם אחבר אותן למחשב שלי(בשעות הלילה לא כדאי להעיר את ההורים)....משהו איכותי ולא יותר מ300 שקל...אין לי מושג האמת באוזניות אז נראה מה יש לכם להציע לי בתודה מראש שפיק אל חרטטה.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא…
-
יש לי מחשב... כמו כל מחשב וכמו כל אדם גם אני רוצה שהוא יעבוד יותר טוב בא חברי משכבר הימים ido9 ואמר לי שיש לו 256 micron ראם לתת לי, מצויין אמרתי, לי היה במחשב באותם ימים (לפני שבוע) עם 128 של micron ועוד 128 של LD בקיצור הוא המליץ לי ובצדק להוציא את הLD ולשי את הmicron כי 512 לא יתן לי פשוט כלום והLD יעט את הביצועים של הmicron מה שיגרום למערכת לפעול אפילו פחות טוב ממקודם או לפחות בכמעט 0 אחוז שיפור... כמובן שהסכמתי! החלפנו... בדקנו 3dmark לפני ואחרי ופשוט לא היה הבדל!!!!!! (30 נקודות פחות אחרי ההעברה אבל לא משנה) עכשיו אני מניח שזה נותן לי גם תוספת של 0 fps במשחקים... ואז זה הלקא בי!!!!! מה יקרה אם אני יחליף הראד דיסק... יהיה ההבדל בביצועים במשחקים... ברור שיהיה הבדל בזמ…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בתוכנה MBProde בוולטים יש משהו שנקרא +2.5 והוא עומד לי על 1.09, מזה? עוד דבר, מזה Aux1. עוד דבר, למה ה Chassis על 0 ומזה בכלל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-