ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מתעניין במקלדת ה Zboard ולאור שיווקה הקרב בארץ, רציתי לדעת איפה ניתן יהיה להשיג פאנלים המותאמים למשחקים ספציפים? רק דרך חו"ל או גם בארץ? - תודה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לקנות מדפסת לייזר שראיתי פה הרבה המלצות HP1020. וקניתי בסוף HP p1005 שלדברי המוכר מחליפה את ה 1020. הגעתי הביתה ולצערי גיליתי שהיא לא נתמכת בויסטה צריך עזרה בלהתקין אותה. אני לא מצליח להוריד את הדרייבר של XP שאמור לעבוד גם. עריכה: טעות מטומטמת שלי, הכבל USB היה לא תקין. אחלה מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שתיהיה דומה למקלדת תואמת PC (עם כל הפתורים הרגילים) ושיהיה בצבע לבן מבריק ופלסטיק שקוף (בסגנון של מקינטוש). ואם אפשר להכניס למחיר גם עכבר אופטי מעוצב יפה (ראיתי כאלה ב-40 ש"ח) זה יהיה אחלה. לא משנה לי איזה חברה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מארז עם ספק למחשב P4 ואני מתלבט בין המאזים הבאים: 1.Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case 2. AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Purple Case w/Window AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Black-Silver Case w/Window AOpen H600B Front USB & Audio (300W FSP) Black Case w/Window מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בינהם ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת צבע איכותית ואני מתלבט בין CANON ל HP. עלות המדפסת צריכה ליהיות בין 600 ל 900 שקל. מה מומלץ ומדוע? האם קיימות מדפסות לייזר במחיר אטרקטיבי? תודה לכל העונים! :
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתכם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
דחוף - האם הספק הבא יחזיק את המערכת שבמפרט שלי ? HEC-480W (ACE480) - ATX 2 ואם לא , אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כן יחזיק את המערכת? מהחנות Zigzag2000.co.il
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
Hi 4 all! היה לי עכבר GPT חמוד כזה וזול,אבל הגלילה שלו נשברה,לאחר מכן קניתי עכבר שלהם קצת יותר חדיש והלחצן שלו דפוק בשכל...אז נשבר לי! אני רוצה לקנות סט אמין של חברה אמינה במחיר כמזה שיותר זול אבל שיהיה אלחוטי... חשבתי על Logitech Cordless Desktop EX110 בבאג שעולה 230...הסט הכי זול שם. אשמח אם תמצאו לי סט אלחוטי ביותר זול של מיקרוסופט/לוג'יטק...ואם לא תגידו לי איך הLogitech Cordless Desktop EX110
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת איזה סוג של ספק לבחור..? למחשב...? איזה רמת וולט מומלצת... - שלא תשרוף את אחד החלקים!!!??? הייתי שמח לקבל גם המלצה על סוג של ספק
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
UPS של חברת IPPONE 800VA מישהו שמע עליו הציעו לי אותו בחנות 450 שקל האם הוא שווה איכותי טוב אמין ? והאם הוא יספיק לי למפרט בצד ימין (תאמרו לי כולל מסך, ולא כולל מסך)?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
מאז שקניתי את ה- 6800LE שלי הספק הג'נרי שלי לא עומד בו המחשב קורס לי במשחקים... קיצר אני צריך ספק חדש, מקסימום 350 שקל. אם אפשר שיהיה שרוולים ושהכבלים יוכלו להתנתק מהספק כדי לחסוך במקום. דרך אגב כשכתוב 20/24 מה זה אומר??? ומה ההבדל בין ATX רגיל לבין ATX2 ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי,שבת שלום יש לי עכבר MX620 כמעט שנה. אני מרוצה מאוד מהעכבר,הוא אלחוטי וזה נוח מאוד,זה נותן חופש תנועה ונוחות. הבעייה היא,שהעכבר לפעמים קצת נדפק,אני לוחץ על כפתורים והוא לא מגיב.פשוט צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהוא יגיב... ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו קירוב המקלט,כיבוי והדלקת העכבר למשך כמה שניות ולראות אם זה עוזר,וזהו בינתיים הכיבוי וההדלקה עזר,אבל אני מפחד שזה יחזור על עצמו,ולא שאני מפחד אלא אני די בטוח שבסוף זה יחזור על עצמו... זה די מפריע לי כי אינ רוצה לגלוש בצורה רציפה באינטרנט וכו',וזה יהיה יותר קריטי במשחקים,אם פתאום העכבר נתקע לי ואני בקטע של יריות אז בגלל זה יכולים להרוג אותי מה אפשר לעשות?כדאי לפנות ללוג'יטק ולספר להם על הבעייה שיש לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין מאוד במארז הזה, ואני גם יקנה אותו שהוא יגיע. הזמן המשוער הוא בערך שיגיע הקונרו, ובדיוק בזמן הזה אני יקנה 930D. (אחרי ירידת מחיר) מה שאני רוצה לשאול אתכם, זה איזה ספק כח אני יכול לשים שם שיסתדר עם המערכת. מעבד כמו שאמרתי 930D BIG TYPHOON 2x1024 זכרון DDR2 לוח אם של אסוס p5ld2 כרטיס מסך לא רציני במיוחד, X1600PRO GE או לחילופים 7300GT של INNO3D עם 256MB DDR3. (שהיה בביקורת אני מקווה שהוא יגיע) 2 דיסקים קשיחים, אחד WD RAPTOR 10K 36GB ובנוסף 160GB לא יודע עדיין איזה, זאת אומרת שאני צריך שלספק יהיו 2 חיבורי SATA(!). 2 מאווררים במארז. הבעיה היא בתקציב, עד 290 שקל. אז ראיתי כמה אפשרויות שנראות לי מספקות: 1. ספק כח 430W של COOLERMASTER (אמור …
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה... אז ככה אני מעוניין במדפסת רק מסוג Hp בלבד!!!! אני צריך המלצות על מדפסות של החברה שציינתי ממש טובות גג עד 400 500 ואם אפשר משולבות גם יעני עם סורק.. ומה אתם אומרים על המדפסת הזו ..? שווה לקנות אותה ... http://www.officedepot.co.il/(d5qyravgqua0il45orzgzy55)/catalogSku.aspx?id=673889&famid=376095&PR=QJ5 תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה הדרישה....ושיהיה שקט... מחיר סביר... ואיך הספקים של Spire?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנו לי אתמול עכבר Creative 3500 אממ, יש לי בעיה איתו שהוא לא ממש מדוייק... חשבתי אולי אפשר לכוון אותו יותר, לשפר לו את הביצועים או שזה עניין של הרגל? תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משטח לגיימר (משחק ב אמריקס ארמי). אני משתמש בעכבר ה 518 של לוגיטק. מתלבט בעיקר בין ארבעה פדים. 1. RAZER PRO 2. RATPADGS 3. FUNC 1030 4. STEELPAD QCK אני בעיקר נוטה לכיוון הרביעי בגלל מחירו הזול יחסית. אבל אשמח לשמוע עוד המלצות. כמו-כן אם משיהו מכיר בן אדם שמוכר אותם בארץ (את הרייזר והרטז) אשמח אם יגיד לי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד - לעשרות מסמכים ביום. הדפסות צילום פקס סורק המליצו לי על brother mfc-8860dn האם יש המלצות או השגות על הנ"ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והספק שהציעו לי הוא זה: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 ב320.57 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 ב384.05 ש"ח. האם ההבדל באמת שווה את זה? תודה. תגובות מהירות יהיו מבורכות.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. לשמאליים (או, סימטרי כמובן) 2. חוטי 3. אופטי בעל רזולוציה טובה מספיק למשחקים 4. בעל כפתורי BACK ו- FORWARD בצדדים לנוחות גלישה באינטרנט 5. שאינו העכבר Intellimouse Optical Microsoft תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-