ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
איזה הגה עדיף ולמה? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=R440_FORCE&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FORMULA&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, אז אני שמתי את זה כאן. אני משדרג את הכרטיס מסך שלי, מוסיף עוד 256 זיכרון, ומחליף ספק כוח, אז ההורים שלי שאלו חבר שלהם שמוכר חומרת מחשבים, כמה יעלה מה שביקשתי (6800NU, 256 +ספק) והוא אמר (אחרי כמה חישובים קצרים) שהכל ביחד יעלה 2500 שקל, כולל מס' עכשיו אני רוצה לדעת: 1. האם זה שווה? 2. האם הספק 635W גנרי שהוא מציע מספיק טוב (יש לי P4E 2. 8) כי אני יודע שגנרי זה חרא, ואני ביקשתי את הTT420W, אבל הוא אומר שאין לו, אז חשבתי ש635W זה די הרבה, ואולי למרות שזה גנרי זה מספיק, אז בקיצור, 635W גנרי יחזיק? ----------חתימה-------- אם נתקלתם בבאג במערכת גיימר, אנא לחצו על הכפתור הירוק בראש העמוד ואנו נתפל בבעיה במהרה (בצחוק אל תלחצו על כלום)
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה הדרישה....ושיהיה שקט... מחיר סביר... ואיך הספקים של Spire?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם מקלדת אל חוטית יכולה לעבוד במקביל עם ה-G7?? אולי משהו בעיניות...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי כיום מדפסת די ישנה מסוג HP 5743 לפני כחודש קניתי לה מחסנית דיו חדשה במספרים של 130 { שחור } ו 134 { צבעוני } לפני כשבוע נהרסה המדפסת ונשארתי עם דיו חדש שאלתי ממש פשוטה האם יש חנות שעדיין מוכרת את המדפסת הזאת ? או האם יש מדפסת יותר חדשה שמשתמשות בסוג הדיו הזה ? כל המדפסות מסוג HP שמצאתי בחנויות כיום משתמשות במחסניות חדשות וחבל לי לזרוק את הדיו החדש { אחרי הכל הדיו עולה יותר מהמדפסת עצמה } ובאתר של HP ישראל אין אפשרות לחפש מדפסת על פי מספר המחסנית שהיא משתמשת תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
במשחק NBA LIVE 2007 הגיימפאד עובד מעולה, אבל אני רוצה לנסות אותו על שוטר, מה אתם אומרים? אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בעיה עם המקלדת החדשה של לוגיטק edge אני חיברתי את הבלוטוס למשחב הוא מזהה אותו טוב ... אני לוחץ על connect במקלדת וזה לא מוצא לי את הלוטבוס מה יכולה להיות הבעיה והתקנתי ת ה set point והבלוטוס מזהה טוב ב device manger
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות ספק ENERMAX LIBERTY 400W איך הוא ? הוא יחזיק טוב 7900gt ASUS P5LD2 3.0 Doal core ושאר השטויות במחשב. האם הוא שווה קניה תכסף ומאיפה אתם מציעים ליקנות אותו מיחברה אמינה וזולה עם האחריות תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
בכתבת התרשמות זו נעסוק בחווית השימוש של עכבר קומפקטי אלחוטי חדש לגיימינג מבית Corsair - ה-Katar Elite Wirelessלכתבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
זה חשוב לי נורא אז תודה לכל המתייחסים והמגיבים אני מעריך את זה הדעה שלכם חשובה לי בגלל זה אני שואל סמסונג 845 או נוקיה 3220 וסתם אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על נוקיה 6230 תודה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היום קניתי G5, במחיר די זול של 260 שקל בקומבינה. בכל מיקרה עכבר מעולה אני מרוצה עד השמים =] פשוט תותח. עכשיו יש לי כמה שאלות: על איזה פאד אתם ממליצים לי עד 100 שקל? וחנות במרכז. ואיך אני יכול להגדיר שהמקש שיש לי בצד הוא ישמש כהמקש המדבר בוונט ? ותודה מראש על העזרה, אם העוזר ירצה הזמנה לMSN 8 Live שרק יבקש בבפרטי עם הMSN שלו (ד"א חובה שהוא היה גם איימיל פעיל.)
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? איך הוא מתמודד מול מדפסות אחרות באותה רמת מחיר, למשל ה- Lexmark X215? מ- hp אני מעדיף להתרחק בגלל הרבה בעיות לאורך השנים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 235 לחוטי.. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2108&scat=211&tcat= 243 לאלחוטי... מה עדיף לגיימר? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
ההודעה נכתבה שוב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197377.new#new בבקשה למחוק.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני כנראה ישדרג את המחשב שלי בסביבות אוגוסט אבל אני מתלבט האם להחליף את המארז. יש לי מארז כזה http://www.electroseller.com/page/electroseller/PROD/0002/CS_6102L-CA-TW4/ לא בדיוק כזה, בצבע שחור עם ספק 400W. כמובן שאת הספק הג'נרי הזה אני יחליף לENERMAX LIBARTY 400 אבל השאלה היא האם כדאי להחליף גם את המארז ואם הוא לא יעשה בעיות לחלקים החדשים שיהיו בו (אני מדבר על קונרו עם X1800XT)... זה קריטי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי איזו מדפסת משולבת קומפקטית לא יקרה לשימוש בסיסי כדי לקנות (לא חובה פקס)? 1. איזה כבל USB בדיוק צריך? (כניסה A או B לצד של המדפסת) 2. הבנתי שהדרייבר\תוכנה של HP זה מפלצת ענקית וכבדה, האם יש אפשרות להתקין דרייבר/תוכנה קלילה חילופית? אם כן איזו? (למשל FINEPRINT?) מה עם תוכנה/דרייבר לסורק? תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
תקלה- במכשיר X2330 ישן השתחרר פס פלסטי פנימי דק שבקצהו קפיץ קטן,לא הצלחתי לגלות היכן להכניסו. לא רואים במדריכים של המכשיר,לא מצאתי בדף הבית של החברה, חיפוש ברשת לא הועיל. מבקש הפניה לתצלום פנימי או תרשים של המכשיר שיעזור להבין היכן להכניסו (אמנם מכשיר ישן אבל לצרכי הבית הצנועים מספק). המכשיר כבר לא באחריות, לא נראה לי שכדאי לתקן... חג שמח
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כח טוב שיהיה בו APFC (נגד עליות\ירידות מתח - שלא ישרף המחשב) ושהיה בו ATX 24PIN אני מתלבט בין 2 ספקים כרגע, אולי יש לכם עוד ספקים אחרים להציע... המחיר המקסימלי שאני ישקיע הוא 400שח hec power op 475 ב 400שח או TT silent purepower 430 ב350שח כרגע נראה לי שאני הולך על ה TT כי יש בו PFC והוא שקט יותר מה HEC ע"פ ביקורות מפרט המחשב שיחובר לספק הזה: amd 3500 msi k8n neo4 nf4 ultra platinium 2*512MB 2 דיסקים קשיחים SATA אחד ווסטרן ואחד סמסונג כונן CD כונן FLOPPY כרטיס מסך 6600gt Leadtek כרטיס SCSI PCI
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-