ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה :hi: אני מחפש מקלדת אלחוטית, שתהיה נוחה, תקלוט ממרחק כמו שצריך, תהיה חסכונית כמה שיותר בחשמל. מחברה איכותית. חשוב שהמקלדת לא תהיה כחלק מסט, כי אני מעוניין לקנות גם G7 שאני מבין שאין סט שבא איתו. אני לא יודע מה סדר הגודל של התקציב לכזו מקלדת אבל אני מעריך שעד 200-250 זה יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים, ושבוע טוב. :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. לשמאליים (או, סימטרי כמובן) 2. חוטי 3. אופטי בעל רזולוציה טובה מספיק למשחקים 4. בעל כפתורי BACK ו- FORWARD בצדדים לנוחות גלישה באינטרנט 5. שאינו העכבר Intellimouse Optical Microsoft תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנו לי אתמול עכבר Creative 3500 אממ, יש לי בעיה איתו שהוא לא ממש מדוייק... חשבתי אולי אפשר לכוון אותו יותר, לשפר לו את הביצועים או שזה עניין של הרגל? תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד - לעשרות מסמכים ביום. הדפסות צילום פקס סורק המליצו לי על brother mfc-8860dn האם יש המלצות או השגות על הנ"ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. A-TOP נחשבת כחברה טובה של מארזים? 2. המארז A-TOP GLADIATOR טוב? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 *חשוב לציין שאת הספק שמגיע איתו אני יחליף לספק טוב... ^^^ 3. הספק שמגיע איתו טוב יציב ומקצועי? או ספק גיוניר גרוע שממש לא מומלץ לחומרה כבדה וטובה ? 4. המארז יתאים לי למעבד קונרו ( LGA 775 ) נכון? 5. א. מגיעים איתו מאווררים? ב. המאווררים טובים ומקצועים? ג. המאווררים מרעישים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
Hi 4 all! היה לי עכבר GPT חמוד כזה וזול,אבל הגלילה שלו נשברה,לאחר מכן קניתי עכבר שלהם קצת יותר חדיש והלחצן שלו דפוק בשכל...אז נשבר לי! אני רוצה לקנות סט אמין של חברה אמינה במחיר כמזה שיותר זול אבל שיהיה אלחוטי... חשבתי על Logitech Cordless Desktop EX110 בבאג שעולה 230...הסט הכי זול שם. אשמח אם תמצאו לי סט אלחוטי ביותר זול של מיקרוסופט/לוג'יטק...ואם לא תגידו לי איך הLogitech Cordless Desktop EX110
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני קונה XBOX 360 מארה"ב ואני רוצה לדעת איזה שנאי ליקנות לו וכמה הוא יעלה לי?? אני הבנתי שצריך שנאי של 500 וואט אבל אין לי מוסג כמה הוא עולה מישהו יכול לתקן אותי??
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
חברים לאבא שלי יש תפאלם הזה, ואין לי שמת של מושג בכל הדברים הקטנים האלה.. עכשיו אין לו עברית שם איך אני אמור להתקין ? בתודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ספק הגיימרים החדש של OCZ נסקר ע"י אתר החומרה Neoseeker הבדיקה העלתה ספק שקט עם רגולציה הדוקה יחסית, וכצפוי חזק ביותר (מחזיק מערכת X1900XTX CF בלי להזיע) יתרון בולט הוא חלוקת העומס שנוצר ע"י כרטיסי SLI/CF בין שני ריילים, והקצאת רייל נוסף למעבד כל התענוג מגיע במחיר די גבוה של 150$ כאשר גירסת ה600W צפויה לעלות 120-130$ קישור: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/OCZ_GXS_700W_PSU/
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
בדיוק כמו שניתן לחבר את הסמארטפון לנייד ולהתחבר דרכו לרשת אני צריך מכשיר כזה שמחברים לו סים ואתו מחברים למחשב נייד וקולטים אינטרנט מה sim יש כזה דבר? אשמח חהמלצה גם בקניה מחו״ל.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לספק כח טוב שיהיה בו APFC (נגד עליות\ירידות מתח - שלא ישרף המחשב) ושהיה בו ATX 24PIN אני מתלבט בין 2 ספקים כרגע, אולי יש לכם עוד ספקים אחרים להציע... המחיר המקסימלי שאני ישקיע הוא 400שח hec power op 475 ב 400שח או TT silent purepower 430 ב350שח כרגע נראה לי שאני הולך על ה TT כי יש בו PFC והוא שקט יותר מה HEC ע"פ ביקורות מפרט המחשב שיחובר לספק הזה: amd 3500 msi k8n neo4 nf4 ultra platinium 2*512MB 2 דיסקים קשיחים SATA אחד ווסטרן ואחד סמסונג כונן CD כונן FLOPPY כרטיס מסך 6600gt Leadtek כרטיס SCSI PCI
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה אני צריך בשביל לחבר את הממיר של HOT למחשב שלי? אני הרי לא צריך כרטיס TV כי אין צורך באופציות שלו יש כרטיס שמוסיף רק וידאו IN?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
תראו אני לא ממש מתלהב מלקנות את המארז הזה ... אני מחפש מארז שמקרר טוב יותר ממנו או לפחות ברמה שלו, מאווררים שקטים (אני לא צריך ספק כוח) וגם לא אכפת לי מעיצוב ... תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מאז שקניתי את ה- 6800LE שלי הספק הג'נרי שלי לא עומד בו המחשב קורס לי במשחקים... קיצר אני צריך ספק חדש, מקסימום 350 שקל. אם אפשר שיהיה שרוולים ושהכבלים יוכלו להתנתק מהספק כדי לחסוך במקום. דרך אגב כשכתוב 20/24 מה זה אומר??? ומה ההבדל בין ATX רגיל לבין ATX2 ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל להשמיע ראשים לא יודע מה כמו בזז אחרי כמה דק' זה מפסיק ואז עוד פעם חוזר מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
אוקי יש לי את שני החלקים הנ"ל ואני נתקל בבעיה הבאה. כשאני רוצה לחבר את הכבל מתח ללוח אם אני מגלה ש...הכבל קצר מדי(אומנם בבערך 2 סנטימטר אבל קצר). בגלל חוסר הגמישות היתרה של הספק הזה אין גם יותר מדי מקום לטעויות ואני נאלץ להשתמש במתאם 20-24 פינים בשביל להאריך את העסק. האם יש כבל הארכה בשביל ה-20 פינים? או שאני אצטרך לעשות קצת מודינג ולנסר פה את הכבל 24 פינים (ולהוריד את ה-4 פינים הנוספים בעצם) ולהשתמש בו ככבל מתח? שנית..האם בעיית הכבל הקצרה היא בעיה ידועה? כי זה לא נראה לי הגיוני שOCZ יגבילו את משתמשי סדרת המודסטרים למארז קטנים
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת נורא נורא נורא ישנה של Nogatech שרואים בה מצויין , תהיתי אם החיישן שבה הוא CMOS או CCD, יש דרך לבדוק זאת?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4722 ועם הוא יחזיק את זה: (אני לא בתוך שזה מה שיהיה אולי יותר חזק אולי יותר חלש) מעבד P4 3.2GHZ 64BIT (אולי כפול ליבה) זיכרון 1-1.5 כונן DVD וצורב DVD(מכשיר אחד) כרטיס מסך X1800GTO (ושסתם שאלה עם 7900GT יזיק) שני כוננים (אחד 80 אחד 40) ומה זה ספק ג'נרי ? ותמליצו על חברות.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני כנראה ישדרג את המחשב שלי בסביבות אוגוסט אבל אני מתלבט האם להחליף את המארז. יש לי מארז כזה http://www.electroseller.com/page/electroseller/PROD/0002/CS_6102L-CA-TW4/ לא בדיוק כזה, בצבע שחור עם ספק 400W. כמובן שאת הספק הג'נרי הזה אני יחליף לENERMAX LIBARTY 400 אבל השאלה היא האם כדאי להחליף גם את המארז ואם הוא לא יעשה בעיות לחלקים החדשים שיהיו בו (אני מדבר על קונרו עם X1800XT)... זה קריטי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מדפסת משולבת. כמות הדפסות של 50 דפים בחודש לערך. רוב השימוש יהיה לצילום מסמכים ועבודות. רצוי בסכום של עד כ 700 שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בשביל מטרה לעביר דברים שיהיה אמין ומהיר פחות או יותר ........... אני לא מבין למה אנשים ממלצים ואומרים לא משנה מה תיקח אפילו הכי זול מה הסיבה בדיוק .........אני פשוט רוצה משהו שיהיה אמין פחות או יותר ואיכותי ...... בקיצר חברה אמינה יש לכם המלצה ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-