עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shovel_xxx,

אני קונה XBOX 360 מארה"ב ואני רוצה לדעת איזה שנאי ליקנות לו וכמה הוא יעלה לי?? אני הבנתי שצריך שנאי של 500 וואט אבל אין לי מוסג כמה הוא עולה מישהו יכול לתקן אותי??

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by vacuuuum,

שלום, אני מחפש ספק זול (בסביבות 150ש"ח) למערכת הבאה: amd sempron 3200 socket 939 LEADTEK 7600GS WD 20GB IDE WD 160GB sata Albatron K8NF4X 512DDR עכשיו, שמתי עין על הספק: HEC 300AR-TF האם הוא יספיק? האם אפשר לקנות ספק יותר טוב באותו המחיר?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. חברים לאבא שלי יש תפאלם הזה, ואין לי שמת של מושג בכל הדברים הקטנים האלה.. עכשיו אין לו עברית שם איך אני אמור להתקין ? בתודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by AVI.S.T,

זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4722 ועם הוא יחזיק את זה: (אני לא בתוך שזה מה שיהיה אולי יותר חזק אולי יותר חלש) מעבד P4 3.2GHZ 64BIT (אולי כפול ליבה) זיכרון 1-1.5 כונן DVD וצורב DVD(מכשיר אחד) כרטיס מסך X1800GTO (ושסתם שאלה עם 7900GT יזיק) שני כוננים (אחד 80 אחד 40) ומה זה ספק ג'נרי ? ותמליצו על חברות.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Rhx,

אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by בייגל טוסט,

ספק הגיימרים החדש של OCZ נסקר ע"י אתר החומרה Neoseeker הבדיקה העלתה ספק שקט עם רגולציה הדוקה יחסית, וכצפוי חזק ביותר (מחזיק מערכת X1900XTX CF בלי להזיע) יתרון בולט הוא חלוקת העומס שנוצר ע"י כרטיסי SLI/CF בין שני ריילים, והקצאת רייל נוסף למעבד כל התענוג מגיע במחיר די גבוה של 150$ כאשר גירסת ה600W צפויה לעלות 120-130$ קישור: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/OCZ_GXS_700W_PSU/

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  7. Started by Reborn,

ההודעה נכתבה שוב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197377.new#new בבקשה למחוק.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. שלום. אני צריך מדפסת משולבת, דיו, צבעונית, אבל הדגש העיקרי בה הוא שהיא תיהיה מדפסת רשת, הכוונה שניתן יהיה להדפיס מכמה מחשבים בלי שום בעיה. עוד משהו חשוב הוא שניתן יהיה לסרוק ספרים. האמת היא שאין כ"כ חשיבות לתקציב, כי אני משיג את המדפסת מאוד בזול, אבל בואו נאמר שאפשר לחרוג מה- 1500. תודה רבה

9. Started by SeRial_KiLLeR,

אני רוצה לקנות מיקרופון חדש (למשחקים ושיחות בתוכנות כמו SKYPE). אם יש אפשרות להמליץ על מקרופון שבא גם עם אוזניות מחוברות לו אני אשמח אך זה לא מחייב. אין לי תקציב גדול במיוחד (לא יותר מ 150 שקלים.. אפשר טיפה לחרוג אבל לא הרבה) אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. תודה. (נזכרתי במשהו: אם התקציב שלי גדול מדי ולא באמת צריך כ"כ הרבה בשביל מקרופון אז רק תגידו...)

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by Bypass,

מאז ד"א המחיר שלה לא מפסיק לרדת. המדפסת נראית בסדר, רק שהיא עושה די הרבה רעש ובחיבור הראשוני היה בכלל נראה שהיא רוקדת על המקום, כאחוזת תזזית. די מצחיק... גם הדרך בה המכונה הזאת חוטפת את הדף ויורקת אותו החוצה, די מהר, היא חוויה בפני עצמה. מכונה אלימה. הדרייברים המסופקים הם דפוקים, לא היתה הודעה לחבר את המדפסת למחשב בהתחלה, בנסיון שני זה הופיע אבל זיהוי ההתקן נכשל, אחר כך התקנת שאר התוכנות פשוט לא זזה...?! בסופו של דבר, לא יודע בדיוק איך, הכל הותקן ונראה שזה עובד. לכל המעוניינים היא מגיעה בלי כבל USB, אבל עם שלושה דפי נייר פוטו 10X15 מסכנים, שמיד ניסיתי אותם. יצא לא רע. השאלה היא אם להדפסה יותר איכותית של תמונות לא כדאי להחליף את ראש הדיו הצבעני בראש דיו פוטו; האם מישהו ניס…

11. שלום לכולם, קנו לי אתמול עכבר Creative 3500 אממ, יש לי בעיה איתו שהוא לא ממש מדוייק... חשבתי אולי אפשר לכוון אותו יותר, לשפר לו את הביצועים או שזה עניין של הרגל? תודה

12. שלום לכולם, מעוניין לקנות את המקלדת הנ"ל, אך לא קיימת במלאי תקופה ארוכה בכל החנויות. פניתי ליבואן, גם הוא לא יודע, אין אפילו צפי. באמזון אין משלוח לארץ ובניואג מוכרים במחיר גבוה מאוד. יש למישהו מושג איפה או איך כן ניתן להשיג את המקלדת. תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by Avocado,
    • 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by bugosdckh,
    • 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by kobibo,

למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by Rinkadink,

http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=CNCP-CVIDEOS&Cart_Session=0dc8ae725711767389272322409e07df זה אמיתי? זה עובד טוב? בחיים לא ראיתי מכשיר כזה...אבל מה שבטוח שהוא יכול להיות מאוד (!) מועיל. :

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by Night,

אני רוצה לקנות הגה+דוושות שיתאים גם למחשב וגם לPS2. איזה דגמים כאלה יש? מה המחירים? מה מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. Started by taimor,

היום קניתי G5, במחיר די זול של 260 שקל בקומבינה. בכל מיקרה עכבר מעולה אני מרוצה עד השמים =] פשוט תותח. עכשיו יש לי כמה שאלות: על איזה פאד אתם ממליצים לי עד 100 שקל? וחנות במרכז. ואיך אני יכול להגדיר שהמקש שיש לי בצד הוא ישמש כהמקש המדבר בוונט ? ותודה מראש על העזרה, אם העוזר ירצה הזמנה לMSN 8 Live שרק יבקש בבפרטי עם הMSN שלו (ד"א חובה שהוא היה גם איימיל פעיל.)

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אני זקוק למצלמת רשת עד 300 - 350 שקל , והכי חשוב שאיכות הוידאו תהיה טובה . האם מישהו ניסה את מצלמת logitech communicate או יכול לתת לי המלצה אחרת ? תודה !

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. יציאה ממצב שינה העכבר PS/2 רגיל ב-XP PRO

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. זה חשוב לי נורא אז תודה לכל המתייחסים והמגיבים אני מעריך את זה הדעה שלכם חשובה לי בגלל זה אני שואל סמסונג 845 או נוקיה 3220 וסתם אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על נוקיה 6230 תודה רבה ...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by Sandman61,

תראו אני לא ממש מתלהב מלקנות את המארז הזה ... אני מחפש מארז שמקרר טוב יותר ממנו או לפחות ברמה שלו, מאווררים שקטים (אני לא צריך ספק כוח) וגם לא אכפת לי מעיצוב ... תודה

23. ברשותי דרייבר סכזי גרסה 1.5 ודרישת המערכת היא 2.35 ע" מ להפעיל את הצורב מ"ס הכרטיס :AEC 6710S .מ"ס הציפ הוא:ATP :8701U-C אודה למי שיוכל לעזור לי

24. Started by H.I.V,

http://www.pch.co.il/docs/pd813083196.htm אני משיג את זה ב350 שקל משהו יכול להגיד אם היא נוחה או לא?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. Started by swampfrog,

מה אתם אומרים על המארז הזה: antec high perfomance view+1000 amg ובכלל איך antec נחשבים לחברה טובה או לא?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים