ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום ! אני מחפש מדפסת שכוללת פקס (חובה) ועדיף שיהיה בה גם פונקציות כמו צילום וסורק וטלפון. עד 500 שקל אם אפשר פחות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
במשחקים מסוימים אין לי אפשרות להגדיר לחצנים שמאליים כפונקציות במשחק.מדוע? האם הבעיה קשורה לעכבר?להתקנה?או למשחק עצמו?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנו לי אתמול עכבר Creative 3500 אממ, יש לי בעיה איתו שהוא לא ממש מדוייק... חשבתי אולי אפשר לכוון אותו יותר, לשפר לו את הביצועים או שזה עניין של הרגל? תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לקנות מדפסת לייזר שראיתי פה הרבה המלצות HP1020. וקניתי בסוף HP p1005 שלדברי המוכר מחליפה את ה 1020. הגעתי הביתה ולצערי גיליתי שהיא לא נתמכת בויסטה צריך עזרה בלהתקין אותה. אני לא מצליח להוריד את הדרייבר של XP שאמור לעבוד גם. עריכה: טעות מטומטמת שלי, הכבל USB היה לא תקין. אחלה מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שלטים למחשב עם חיבור USB וכשאני מחבר אחד מהם הם לא עובדים. כל דבר אחר שאני מחבר לUSB במחשב עובד חוץ מהשלטים מה לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך אני יכול לעשות שהback button בצד שמאל של העכבר יתפקד במשחקים כמו mouse4? בקשר לגלגלת הצלחתי לעשות שזה יהיה middle mouse, יענו mouse3 אבל איך עושים שבאק יהיה mouse4? עריכה: בסוף פתרתי את זה על ידי הורדה של הדרייברים האחרונים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת צבע איכותית ואני מתלבט בין CANON ל HP. עלות המדפסת צריכה ליהיות בין 600 ל 900 שקל. מה מומלץ ומדוע? האם קיימות מדפסות לייזר במחיר אטרקטיבי? תודה לכל העונים! :
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. A-TOP נחשבת כחברה טובה של מארזים? 2. המארז A-TOP GLADIATOR טוב? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 *חשוב לציין שאת הספק שמגיע איתו אני יחליף לספק טוב... ^^^ 3. הספק שמגיע איתו טוב יציב ומקצועי? או ספק גיוניר גרוע שממש לא מומלץ לחומרה כבדה וטובה ? 4. המארז יתאים לי למעבד קונרו ( LGA 775 ) נכון? 5. א. מגיעים איתו מאווררים? ב. המאווררים טובים ומקצועים? ג. המאווררים מרעישים? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות ספק ENERMAX LIBERTY 400W איך הוא ? הוא יחזיק טוב 7900gt ASUS P5LD2 3.0 Doal core ושאר השטויות במחשב. האם הוא שווה קניה תכסף ומאיפה אתם מציעים ליקנות אותו מיחברה אמינה וזולה עם האחריות תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המקלדת היא btc 8190a זה הדגם יש לי כפתורים שלא עובדים ואני מחפש דרייבר שיעבוד עם וויסטה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איפה יש מקום במארז הבא למאוורים? ואיפה מומלץ לשים? (אני מדבר אל מי שיש לו את המארז).
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1361&products_id=8072 איך המארז הזה שקטת? מקרר טוב?
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
תראו אני לא ממש מתלהב מלקנות את המארז הזה ... אני מחפש מארז שמקרר טוב יותר ממנו או לפחות ברמה שלו, מאווררים שקטים (אני לא צריך ספק כוח) וגם לא אכפת לי מעיצוב ... תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
-
אהלן. מטעמי נוחות אני מעדיף להשתמש בשתי הידיים כשאני אוחז בעכבר. אז אני שואל, איך אפשר להחליף בפקודות של שני המקשים בעכבר? כלומר-כאשר אני ארצה להשתמש ביד שמאל אז כאשר אני אלחץ על המקש הימני בעכבר- הוא ימלא את התפקיד של המקש השמאלי, ולהפך. ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי,שבת שלום יש לי עכבר MX620 כמעט שנה. אני מרוצה מאוד מהעכבר,הוא אלחוטי וזה נוח מאוד,זה נותן חופש תנועה ונוחות. הבעייה היא,שהעכבר לפעמים קצת נדפק,אני לוחץ על כפתורים והוא לא מגיב.פשוט צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהוא יגיב... ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו קירוב המקלט,כיבוי והדלקת העכבר למשך כמה שניות ולראות אם זה עוזר,וזהו בינתיים הכיבוי וההדלקה עזר,אבל אני מפחד שזה יחזור על עצמו,ולא שאני מפחד אלא אני די בטוח שבסוף זה יחזור על עצמו... זה די מפריע לי כי אינ רוצה לגלוש בצורה רציפה באינטרנט וכו',וזה יהיה יותר קריטי במשחקים,אם פתאום העכבר נתקע לי ואני בקטע של יריות אז בגלל זה יכולים להרוג אותי מה אפשר לעשות?כדאי לפנות ללוג'יטק ולספר להם על הבעייה שיש לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שיעלה כמה שפחות, שיהיה טוב לגימינג, נעים ונתפס על השטח, שיהיה מספיק מחזיר אור בשביל החיישן האופטי ו... זהו! שוב אני חוזר שיעלה כמה שפחות אבל שיהיה איכותי..
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד - לעשרות מסמכים ביום. הדפסות צילום פקס סורק המליצו לי על brother mfc-8860dn האם יש המלצות או השגות על הנ"ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שתיהיה דומה למקלדת תואמת PC (עם כל הפתורים הרגילים) ושיהיה בצבע לבן מבריק ופלסטיק שקוף (בסגנון של מקינטוש). ואם אפשר להכניס למחיר גם עכבר אופטי מעוצב יפה (ראיתי כאלה ב-40 ש"ח) זה יהיה אחלה. לא משנה לי איזה חברה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
טוב התלבטתי בין הארמור לבין ה-P180 לבין ה-P160 עכשיו אני רוצה להזמין מ-www.noacomp.co.il ואני ראיתי שיש את ה-P160 עם חלון לא באתר אבל בכתבות... עכשיו ה-P180 אני רציתי לקנות אותו אבל שמעתי שאם אני קונה ספק כח כמו ה-OCZ אז הוא יותר מידי גדול בשביל המקום של הספק... ככה שזה לא טוב.. והארמור אין ממש מה להגיד לא יודע אם אני יקנה אותו אם אני יקנה זה רק בגלל החלון ושיש זרימת אוויר טובה... עכשיו אם מישהו יודע איך אני משיג את ה-P160 עם חלון מ-noacomp כי אני קונה משם תמחשב אני יודה לו מאוד אממ ובקשר ל-P180 אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק כח טוב אחר? כמו הocz 450w תודה.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-