עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Orenef11,

שלום רב, מחפשת מדפסת לייזר איכותית, אשר תהיה מהירה ושקטה עד כמה שאפשר. לא צריך מדפסת משולבת או דברים מסוג כזה, רק מדפסת לייזר שחור לבן.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by nitsanroz,

יש המלצה לKVM??? ובכלל דברים לשים לב במוצר..מה לחפש.. ואיפה אפשר לקנות..

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. שלום, ראשית, שאלה: ידוע לי שיש מדפסות, בעיקר דיו, שאם הצבע נגמר, אי אפשר להמצשיך ולהדפיס רק שחור לבן. השאלה האם זה כך גם במדפסות לייזר צבעוניות, או שאפשר לרכוש מדפסת צבעונית ולקנות לה רק טונר שחור לבן? אני מתלבט בין שחור לבן פשוטה כמו BROTHER 2030/40 או ללכת על צבעונית רצינית כמו XEROX 6180 או משהו משולב כמו HP OfficeJet L7590 הצעות? השימושים הם שימושי משרד, בעיקר הדפסת שחור לבן, ולפעמים פה ושם דף בצבע.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-410635-410635-3390945-3571342.html קישור לאתר שלהם מצוין שהמדפסת עובדת עם WIN2000 האם יש סיכוי שהיא תעבוד עם 98 ??? (אשמח מאוד לעזרה) תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by amd950,

אנא עיזרו לי להחליט בין 3 הכרטיסים : 1.GLADIACTM 511 TV-Out ELSA 2.ASUS V7100 PURE GeForce2 3.ATI Radeon 32 MB DDR+ TV האם הוא יכול לעבוד עם לוח sdram 4.אם יש עוד המלצות לכרטיס עד 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by status,

שלום רב כמו שכבר אמרתי אח שלי הביא לי את הAIW R9800 PRO שלו שהוא קנה בEBAY.. כנראה קצת עבדו עליו ושלחו לו שלט של MEDIA CENTER(חוץ מזה.. הכרטיס קצת דפוק).. עכשיו יש אפשרות להתקין דרייבר שלו על XP ולהשתמש בו בXP גם להשם הקלטות בתוכנה של הAIW? אם כן איפה אפשר להוריד את הדרייבר והתוכנה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אני מעדיף אוזניות על פני רמקולים, אבל יש בעיה קטנה: החוט של האוזניות כל פעם נדרס ע"י הכסא או נתפס ברגל. היות ואני לפעמים צופה בסרטים מהמיטה אני חייב חוט ארוך (3 מטר), אבל בישיבה רגילה רובו יהיה על הרצפה... אני מודע לכך שיש אוזניות אלחוטיות, אבל הן יקרות ודורשות סוללות \ טעינה כל פעם. האם קיים דגם מומלץ של אוזניות עם חוט בעל ליפוף קפיצי, כמו לעכברי מיני ללפטופים, או איזשהו פטנט אחר? כבר שברתי לא מעט אוזניות בכך שהעפתי אותם בטעות על הרצפה.

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  8. מה שאני רוצה לעשות זה להפוך שתי מדפסות "רגילות" (HP 1020 + HP5610) למדפסות רשת (שלא תלויות במחשב עצמו). בישביל זה ראיתי שרת מדפסות והבנתי שמצד אחד הוא מחובר לראוטר ומצד שני למדפסות. השאלה קודם כל אם יש שרת מדפסות אחד שיש לו שתי כניסות USB כדי שאוכל לחבר את שתי המדפסות, והאם זה יעבוד בכלל כמו שצריך על אותו אחד בעצם. כמובן שאם קיים אשמח להמלצה למשהו טוב ולא במחיר אסטרונומי. כל עצות/הערות/הארות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by ktulu,

שלום, מחפש המלצה למצלמת אינטרנט טובה ולא יקרה לשימוש בסיסי. יש לי כמה מועמדות בבדיקה של בזאפ אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבחירה: מצלמת רשת MINI CAM Viewcom - 80 ש"ח מצלמת רשת ICAM140 GPT במחיר 79-46 מצלמת רשת 310 Qcam במחיר 65-79 מצלמת רשת 330PC SILVER LINE במחיר 110-130 מצלמת רשת TwinkleCam Pro Quantum במחיר 118-174 מצלמת רשת ICAM340 GPT במחיר 128-141 מצלמת רשת Express Logitech במחיר 130-227 אני יודע שרשמתי הרבה אופציות ובסה"כ המחירים לא גבוהים. אבל בכל זאת אני מחפש לקנות פעם אחת מצלמה טובה ושלא אתאכזב יותר מידי, יש מבחר ממש גדול ואני לא ממש מבין גדול בזה. תודה למי שיכול להמליץ.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  10. שלום חברים, המחשב שלי מחובר לLCD בסלון, אני עוד לא בטוח שהוא ישאר שם לכן המקלדות שאני מתלבט ביניהן הן לא מקלדות מדיה סנטר קלאסיות (אני מכין את הקרקע למצב שהמחשב יעבור חדר) to make a long story short - אלה 3 המקלדות שמצאו חן בעיני מבין מיליון המקלדות שיש בזאפ, אני יודע שאין ממש קשר בין אחת לשניה לכן בשלב זה אני צריך את עזרת המומחים אלו מביניהן המומלצת ביותר: לוג'יטק MX5000 לוג'יטק media remote S510 עם השלט MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP FINGERPRINT READER 3Y תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. היי! אני מחפש דונגל USB של BLUETOOTH שמגיע עם התוכנה BLUESOLEIL. מישהו יודע איפה אפשר למצוא אחד כזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by kfir_dnd,

שלום, אחרי שנים שאני משתמש במיקרופון של 5 ש"ח החלטתי שהגיע הזמן להשקיע קצת ולקנות משהו טוב שיחזיק. הדרישות שלי: - שלא יהיה גדול מידי - שיהיה לו "סד" או משהו שמחזיק אותו ואני לא אצטרך להחזיק אותו בעצמי - שיחזיק הרבה זמן ולא שכל שבוע אני אצטרך ללכת לתקן אותו תקציב: עד 300 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. שלום אני מחפש קונברטור מ- pci x 3.3v ל pci 3.3v כמו בתמונה http://www.costronic.com.tw/pci-x.JPG המתאם התחתון לא העליון או כמו פה: http://www.costronic.com.tw/09p35.JPG העליון איפה אני יכול למצוא דברים כאלו בארץ??? הלוח אם שלי יש pci 5v ויש לי כרטיס pci x 3v וכמובן החריצים שונים והכרטיס לא מתאים ואני מחפש קונברטור בדחיפות! תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2010 בשעה 17:57:12 מקווה שלא התבלבלתם, בתמונה הזו תוכלו לראות... http://en.wikipedia.org/wiki/File:PCI_Keying.png בלוח שלי יש 5v pci והכרטיס שלי הוא 3v pci-x או 3.3v 64bit pci-x נראה לי אני כבר מתחיל להתבלבל פה מקווה שהבנתם...

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  14. שלום לכם. אני מחפש כרטיס קול שמשתווה באיכותו לזה המצוי בלוח אם (המעולה, בעל כרטיס הסאונד המובנה) הזה: שם מצויין שכרטיס הקול הינו SupremeFX X-Fi 2 אשמח אם תפנו אותי (באתר newegg, שכן אני מתגורר בארה"ב) לכרטיס מסך הדומה לו באיכות הסאונד. אציין שמצאתי את הכרטיס הזה במחיר מבצע (אם כי הוא Refurbished, והביקורות לא משהו - במיוחד בגלל הדרייבר מסתבר): http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=29-102-043&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Keywords=%28keywords%29#scrollFullInfo אבל מכיוון שאני לא מבין בתחום, אין לי יכולת לדעת מה אני מחפש והאם הכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by GEVER1,

אני מתכוון לקנות סורק משומש. באתר יד שנייה יש 2 סורקים אין לי גם מה לסרוק באיכות גבוהה יש 2 דגמים אני לא יודע מה להחליט HP Scanjet 5470c Scanner או Scanner Model HP Scanjet 3400C אם אפשר פרטים בנוסף להחלטה , באיזה שנים כל אחד יוצר ומהתקדם תר מ יו

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  16. שלום לכולם אני מאוד אוהב לצייר ומחפש לקנות עט איכותית לציור על הטאבלט. אני צריך משהו באמת טוב שיתן מקסימום תחושה של שרטוט על נייר ולא סתם איזה עט בעשר שקל עם חוד/ ראש עבה. יש המלצה? אין בעיה להביא מחו"ל... הטאבלט שלי הוא סמסונג גלאקסי טאב S 8.4

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by erez.kr,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. הבנתי שזה לא הפורום המתאים לנושא .

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by manbot,

ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by r0ckY,

שלום, אני חשבתי לקנות מקלדת של Perixx PERIBOARD 307 השאלה שלי האם היא אכן מקלדת איכותית? הבנתי שיש עליה גם אלומניום תאורה וכו', יש למישהו ניסיון עם המקדלת הזאת?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  21. המדפסת הזו חביבה ככל שתהיה מוציאה על כל דף שורה של צורות ולא אותיות. האם יש דרך לפתור זאת, זה קרה פתאום תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by just_me,

יש לי את הפלפון החדש הזה של IMOD מדגם מוטורולה עכשיו יש בו מצלמת ווידאו ואפשר לעשות סרטונים - הכול טוב ויפה קניתי לו כבל שאני יכול לחבר אותו למחשב שאני יוכל להעתיק את הסרטונים מהפלפון למחשב (זה חיבור USB) אבל זה לא מזהה לי אותו. כלומר יש תגובה המחשב מזהה שהוכנס USB הוא בה להתקין אותו ואז הוא אמור שהוא לא יכול כי הוא לא מוצא את הדרייברים המתאימים. יש למישהו פה מושג איזה דרייברים צריך? ואגב התקשרתי לכול מקום שיכולתי חנויות פלפונים וסלקום ואף אחד מהם לא תומך בפלפונים האלו :<

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  23. פעם מצאתי אתר שמסביר ומראה בוידאו איך לפרק כל טלפון סלולרי. אני רוצה משהו דומה רק למדפסות של ברדר. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by J.allmighty,

היי, יש לי UPS של 650 VA של ADVICE הוא עובד וגם התוכנה שלו עובדת הכול טוב הבעיה היא שוינדוס לא מזהה אותו, איך אני גורם לזה לעבוד ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by נטלי דקל,

שלום לכולם אני עובדת ברשת גדולה ולפני מס שבועות חיברו לי טלפון קווי במשרד, החלטה מעכשיו לעכשיו בלי שום סיבה כי בתכלס אין בו שום שימוש, בכלל. יש חשד סביר שהתקינו מכשירי האזנה בטלפונים האלה, אז בדקתי וראיתי שהטלפון לא מחובר לקיר אלא ישירות למחשב. במקומות עבודה שהייתי בהם הטלפון היה מחובר ישירות לקיר.. השאלה שלי היא האם יש דרך לבדוק את זה? ואם לא הגעתי למקום הנכון אשמח להכוונה :)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.