עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yakirsh4,

שלום, קניתי מחשב אנדרויד קטן לטלויזיה בסלון שישמש כמחשב מדיה סנטר אני רוצה לקנות מקלדת (בלוטוס כמובן) וראיתי שיש את של החברות הידועות ויש מלא מקלדות זולות באיבי שהאמת נראות טוב השאלה שלי היא האם יש טעם להשקיע באיזור ה200-300 שקל למקלדת איכותית או שאפשר לקנות משהו בסגנון הזה וזה גם יעשה את העבודה: http://www.ebay.com/itm/Mini-Portable-Wireless-Bluetooth-Keyboard-Mouse-Touchpad-For-Windows-Android-iOS/311047871604?_trksid=p2045573.c100034.m2102&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D25223%26meid%3De323faee80524ea9be655a8a897dce51%26pid%3D100034%26prg%3D10631%26rk%3D2%26rkt%3D8%26sd%3D281437978929 אני ישמח לדעת בתכלס מה ההיתרונות בלקנות משהו איכותי ויקר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם מעוניין במדפסת הצבעונית החסכונית ביותר מבחינת עלויות הדפסה אני מחפש אחת שבעיקר תדפיס תציורים של הילד (הרבה מאוד!) ולא להדפסת תמונות לכן מחפש את המדפסת עם עלויות ההדפסה פר דף הזולים ביותר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. עסק המתאמים האלחוטיים שהחל בגדול עם ה-Apple TV, סוחף אחריו עוד ועוד חברות, והיום מיקרוסופט משיקה מתאם בסטנדרט ה-Miracast לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a7%d7%90%d7%a1%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by m_g,

קניתי לפני שנה וחצי בערך את העכבר, ומהיום הראשון הייתה לי בעיה כשהייתי חוזר ממצב של SLEEP למחשב העכבר היה כבוי, ורק אם הייתי מנתק ומכניס חזרה את העכבר זה היה מסתדר. בהתחלה הייתי בתוך שזה בגלל הלוח אם המיושן שהיה לי אבל שבוע שעבר קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASUS ועדיין יש לי את הבעיה הזאת... למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה? זה בלתי נסבל כל פעם להכניס את היד מאחרי המחשב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Ronen Mars,

היי, איך אפשר לדעת האם הגלגלת בעכבר מסתובבת בלי קליקים, נגיד בLogitech M705 אני לא מרגיש את הסיבובים, הוא מסתובב חלק מדי. ובM305 וM185 הסיבובים מורגשים בבירור. אז איך אפשר לדעת איך זה בThermaltake Tt eSports USB Theron Gaming ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by danvish,

שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yyfried,

היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר חדשים בתקציב של עד 400 ש"ח (אבל עדיף פחות). מבחינת עכבר נראה לי שכבר החלטתי על ה-Logitech Marathon Mouse M705, מה שמשאיר ~250 ש"ח למקלדת. אני לא משתמש ב-numpad הרבה ויש לי שולחן קטן, אז הגודל חשוב לי. מצד שני, לא מוצאים חן בעיניי כל מיני עיצובים לא סטנדרטיים שמשאירים את ה-numpad ומוסיפים לו Fn Key (למשל כמו ה-Logitech K360). אני מחפש משהו שיותר נראה כמו Ducky DK1087 מבחינת ה-layout. שיקולים נוספים: 1. עדיפות מסויימת למקלדת אלחוטית. 2. אם כבר אני קונה את ה-Marathon Mouse, יהיה נחמד אם גם המקלדת תעבוד עם ה-Unifying Receiver. 3. מקשי מדיה יהיו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית. 4. מקשים עצמם בגודל סטנדרטי, לא קטן מדי. 5. משענת יד תהווה חסרון מסויים. 6…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Ronen Mars,

היי, אני מחפש עכבר חוטי הדומה לעכבר לוגיטק M305, מאפיינים חשובים: - משקל דומה - גלגלת עם קליקים - גלגלת עם כפתורים הצידה(ימינה\שמאלה, קדימה\אחורה) - גודל וצורה דומים תקציב עד 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by uskatin,

אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. מעדיף עד 200 ש"ח אבל אם יש לכם המלצה על משהו ממש טוב יותר מ 200 גם טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Teknik,

שלום לכולם, ניקיתי את המקלדת שלי ורציתי לשתף. עשיתי טעות כששטפתי גם את המקשים הגדולים כמו ה SPACE, SHIFT, ALT כו'.. כי הגריז\וזלין ירד חלקית לפי דעתי בגלל זה ה BACKSPACE מרעיש יותר מהרגיל. ותסלחו לי על האיכות

11. Started by kalda01,

יש לי שלט הרמוני 700 אוניברסלי שהייתי רוצה לקנפג עבור מחשב HTPC לשליטה על XBMC בחלונות 8.1 הבנתי שצריך מקלט IR RC6. איפה קונים כזה דבר בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by arik100,

אהלן מחפש המלצה למיקרופון לגיימינג אין לי העדפה אם זה יהיה עם אוזניות/בלי אוזיניות, שולחני או עם קליפס. אבל חשוב לי האיכות והנוחות. עדיפות לכמה שיותר זול עד 30$. עדיפות ליותר נמוך. להזמין מחו"ל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  13. טוב שלום לכולם .. קניתי את הרוקט ריוס עם המקשים החומים ויש לי בעיה .. התוכנה של המקלדת לא עולה : can not set the ryos mk monitor application up! please reinstall the driver וכמובן שזה לא עוזר.... עד שאני מפעיל את התוכנה דרך התיקיה של ההתקנה עצמה וכמובן לוחץ על הפעל כמנהל רק אז זה עולה !!! והכי מצחיק זה שאני כל פעם צריך לעשות את זה בשביל שהתוכנה תעלה ! חיפשתי שתוכנה איזו שהיא הגדרה שיעלה עם הווינדווס אבל אין שם כלום חחח הלכתי למנהל המשימות וללשונית "אתחול" ואני רואה שהוכנה בכלל מסומנת כ"זמין " !! חח וכלום לא קורה כשאני מפעיל את המחשב מחדש... זה מתסכל רשמתי להם בסופורט את הבעיה שהתוכנה לא עולה עם המחשב .. פחות פירטתי להם כמו פה ... אבל בכל מקרה מישהו יכול לעזור לי בבקשה .…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by Highlandwer,

שלום אני מעוניין לרכוש מצלמת IP כך שתצלם את הכניסה לבית שלי , ושידור הוידיאו יהיה ישירות לטאבלט אנדרואיד שנמצא בטווח של הבית כלומר לא יותר מ 20-30 מטר בין המצלמה לטאבלט . כמה שאלות . 1 האם אני חייב להעביר את התשדורת דרך ראוטר ? כך שהשידור וידיאו מהמצלמה ישוודר ישירות לטבלט ? 2 במידה ולא אז בהנחה שיש לי את המצלמה , ראוטר וטאבלט האם אני חייב שהם יהיו מחוברים לאינטרנט? או מספיק שיהיו מחוברים לרשת של הראוטר ? על איזה מצלמה פשוטה וטובה אתם יכולים להמליץ כדי להפעיל את המערכת באופן הבא ללא חיבור לאינטרט ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היה לי את הG500 שנים ומאוד נהנתי ממנו,העכבר נהרס והחלפתי לG700 טעות חיי,עכבר נוראי ורואים את השינוי בתוצאות במשחקים. יש לי את הפאד RAZER VESPULA כבר 3-4 שנים ואני מוכן להחליף אותו כדי שיהיה פאד מתאים יותר לעכבר החדש. מקלדת יש לי את הG510 כבר כמה שנים,בסך הכל מרוצה אבל כל הגימיקים שיש במקלדת מיותרים לי היום (היה מגניב כשהייתי ילד) והגיע הזמן להחליף מקלדת. אני צריך ציוד מותאם לFPS ואחיזת CLAW (חובה שתהיה אפשרות לשינוי DPI ישירות מהעכבר ועדיף אבל לא חובה גם אפשרות לגלגלת משוחררת כמו שיש בעכברי לוגיטק) ושיעלה כמה שיעלה,רק שיהיה יחס ביצועים מחיר טוב ולא סתם לזרוק כסף על מקלדת שעולה עוד 300 שקלים כי יש לה מקשי מאקרו ואורות,לא מפריע לי רעשי הקלדה,להפך,אני אוהב את הרעש שיוצא מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by DaMn18,

אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנת WINDVD 3.1 כדי לראות סרטי DVD . כרטיס המסך הוא - GF3 Ti500 והמסך הוא MAG 786FD . יש אפשרות לראות על מסך מחשב באותה איכות כמו שרואים על טלויזיה ? על מסך מחשב לא אותו חלק באותה מידה ותמיד התרגום קצת חוסם את התמונה , שגם ככה לא גדולה על מסך 17".

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  17. Started by fim,

אני מעוניין לקנות סורק בתקציב של כ-550 ש"ח ואני מתלבט בין 3 חברות HP EPSON ו- CANON על מה אתם ממליצים מבחינת איכות ,אמינות ,ואפשרויות בתוכנה (דריברים) ומהירות סריקה ? ???

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by or,

האם היא יכולה לשמש כ- web cam

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by JONY,

אני צריך עזרה!!! האם ביטול מס הקנייה מחו"ל מאפשר הזמנה של מוצרים כמו MP3 JUKE BOX דרך ה-WEB ללא מס שחיטה במה זה כרוך NEED HELP PLEASE ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by fim,

האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by golani,

חשבתי לרכוש רכזת במקום הרכזת הקיימת שהיא 10 מגה עכשיו ראיתי שיש הפרש משמעותי בין רכזת 10/100 לרכזת 100 בלבד אני חייב לציין שאני מתכוון לעבוד רק עם כרטיסי רשת של 100 PCI יש סיבה נוספת לרכוש את ה10/100 חוץ מאשר תאימות אחורה?? דבר שני נתקלתי בדבר מוזר.... מה יותר מהיר : הגדרות של כרטיס רשת כדופלקס מלא או חלקי כי דווקא החלקי הרבה יותר מהיר כרגע בבקשה תשובות מקצועיות ומובנות

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by DEMON HUNTER,

בבקשה הנה לינק לכתבה על זה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1827328,00.html

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by RedHat_Lover,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by mulderfox,

הציטוט מגיע מהחדשות של www.isonews.com "The idea of a Pocket PC going a little far. [General] [TheVirus@8:22PM EST] A San Fran based company, OQO, has developed a tiny PC thats the size of a standard Palm Pilot, the thing about it is, its a PC! It has everything a standard PC has, and the ability to connect to external monitor/keyboard/mouse. With Windows XP installed, 256 megs of ram and a 10gb hard drive, this is the portable PC of the future. Read more here: http://www.cnn.com/2002/TECH/ptech/04/17/modular.computing.ap/index.html פשוט מחשב מדהים... מראה רק את היכולת.. אם אפשר לייצר כזה דבר ב1000 דולר, אין שום סיבה שיוכלו לעבור לייצור המוני, ולוותר על מחשבי…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by yair_gobani,

Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים