עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gtf,

הטמפרטורה של הדיסק הקשיח שלי- 55 ומספר הסיבובים של המאוורר של המעבד 4800 האם אלו נתונים טובים יחסית?

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  2. שלום. אני צריך מדפסת משולבת, דיו, צבעונית, אבל הדגש העיקרי בה הוא שהיא תיהיה מדפסת רשת, הכוונה שניתן יהיה להדפיס מכמה מחשבים בלי שום בעיה. עוד משהו חשוב הוא שניתן יהיה לסרוק ספרים. האמת היא שאין כ"כ חשיבות לתקציב, כי אני משיג את המדפסת מאוד בזול, אבל בואו נאמר שאפשר לחרוג מה- 1500. תודה רבה

3. http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Keyboards/Razer-Tarantula-Gaming-Keyboard/ איפה אני יכול להשיג מקדלת כזאת? וכמה היא אמורה לעלות? תודה מראש

4. שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  5. אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by wooda,

לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, אז אני שמתי את זה כאן. אני משדרג את הכרטיס מסך שלי, מוסיף עוד 256 זיכרון, ומחליף ספק כוח, אז ההורים שלי שאלו חבר שלהם שמוכר חומרת מחשבים, כמה יעלה מה שביקשתי (6800NU, 256 +ספק) והוא אמר (אחרי כמה חישובים קצרים) שהכל ביחד יעלה 2500 שקל, כולל מס' עכשיו אני רוצה לדעת: 1. האם זה שווה? 2. האם הספק 635W גנרי שהוא מציע מספיק טוב (יש לי P4E 2. 8) כי אני יודע שגנרי זה חרא, ואני ביקשתי את הTT420W, אבל הוא אומר שאין לו, אז חשבתי ש635W זה די הרבה, ואולי למרות שזה גנרי זה מספיק, אז בקיצור, 635W גנרי יחזיק? ----------חתימה-------- אם נתקלתם בבאג במערכת גיימר, אנא לחצו על הכפתור הירוק בראש העמוד ואנו נתפל בבעיה במהרה (בצחוק אל תלחצו על כלום)

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by H.I.V,

http://www.pch.co.il/docs/pd813083196.htm אני משיג את זה ב350 שקל משהו יכול להגיד אם היא נוחה או לא?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  8. 1. יופי הוא הכרחי - אני תופס את המארז כרהיט בחדר 2. קירור טוב ושקט - יש לי חמישה הארדיסקים 3. כל החלונות האלו שבצד המארזים מכוערים לטעמי אז נוותר עליהם. 4. חיבור קדמיים - חובה 5. אין צורך בספק יש לי כבר 6. שיהיה הרבה מקום לעבוד תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. חברים לאבא שלי יש תפאלם הזה, ואין לי שמת של מושג בכל הדברים הקטנים האלה.. עכשיו אין לו עברית שם איך אני אמור להתקין ? בתודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז...ככה אני רוצה לקנות מארז של RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt השאלה היא אם הספק של הוא ג'נרי או לא??...כי הוא עולה 390 שח...והוא מגיע עם 3 מאוררים וחיישן טמפרטורה..!..וזה נראה לי קצת מדיי הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 בתודה, ירון.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. מה מהם כדאי לבחור?? את הסאנבים טרנספורמר עם 4 מאווררים או את הגלדיאטור של אייטופ שיפה יותר במציאות מאשר בתמונות... מה עדיף מבחינת יופי (ואל תגידו לי טעם אישי..), ומה עדיף מבחינת שקט?? נ.ב כמה קטודות צריך לשים כדי שהגלדיאטור יהיה מואר יפה??

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  13. שלום לכולם לחבר שלי יש כף יד די ארוכה ולא נוח לא עם ה logitech mx500 שלו הוא ביקש ממני להשיג לו המלצה לעכבר ארוך יותר שיהיה לו נוח תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by marlboro,

חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by nim901,

מה אתם אומרים על המארז הנ"ל? הוא טוב? ויש חנות שמיבאת את המארז הזה? http://www.arena-chieftec.com/?page=products_big&id=46&k_id=1&language=uk לינק לדף הבית

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. שלום רב קניתי את העכבר logitech mx1000 ורציתי לדעת כמה זמן צריך להטעין אותו בטעינה הראשונה משום שזו סוללת ליטיום (אני מפחד להרוס את הבטריה בכך שלא אטעין אותו מספיק)? האם צריך 24 שעות כמו בנגני mp3 ? תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. Started by Evyatar,

אני כנראה ישדרג את המחשב שלי בסביבות אוגוסט אבל אני מתלבט האם להחליף את המארז. יש לי מארז כזה http://www.electroseller.com/page/electroseller/PROD/0002/CS_6102L-CA-TW4/ לא בדיוק כזה, בצבע שחור עם ספק 400W. כמובן שאת הספק הג'נרי הזה אני יחליף לENERMAX LIBARTY 400 אבל השאלה היא האם כדאי להחליף גם את המארז ואם הוא לא יעשה בעיות לחלקים החדשים שיהיו בו (אני מדבר על קונרו עם X1800XT)... זה קריטי להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by kobibo,

למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  20. Started by AVI.S.T,

זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4722 ועם הוא יחזיק את זה: (אני לא בתוך שזה מה שיהיה אולי יותר חזק אולי יותר חלש) מעבד P4 3.2GHZ 64BIT (אולי כפול ליבה) זיכרון 1-1.5 כונן DVD וצורב DVD(מכשיר אחד) כרטיס מסך X1800GTO (ושסתם שאלה עם 7900GT יזיק) שני כוננים (אחד 80 אחד 40) ומה זה ספק ג'נרי ? ותמליצו על חברות.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  21. מחפש מקלדת בעלת מקשים נוחים ומגיבים כמו שצריך, לעבודה בתוכנות גרפיקה ועימוד הדורשות לחיצות חוזרות ונשנות, קיצורי דרך ושילוביי מקשים. משתגע מהמקלדת הנוכחית שלא מגיבה כראוי ללחיצות ודורשת מאמץ רב מידי אינני זקוק למקלדת אלחוטית - העיקר הנוחות!

22. Started by shovel_xxx,

אני קונה XBOX 360 מארה"ב ואני רוצה לדעת איזה שנאי ליקנות לו וכמה הוא יעלה לי?? אני הבנתי שצריך שנאי של 500 וואט אבל אין לי מוסג כמה הוא עולה מישהו יכול לתקן אותי??

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. Started by NaMnaM,

אני מעוניין במארז הכי פשוט שיש, בלי מאווררים, בלי ספק, רק ברזל נטו (או אלומיניום ) בבסיבות ה 50 שקל :>

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  24. לשימוש ביתי, שיהיה איכותי תודה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.