ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לחבר שלי יש כף יד די ארוכה ולא נוח לא עם ה logitech mx500 שלו הוא ביקש ממני להשיג לו המלצה לעכבר ארוך יותר שיהיה לו נוח תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת צבע איכותית ואני מתלבט בין CANON ל HP. עלות המדפסת צריכה ליהיות בין 600 ל 900 שקל. מה מומלץ ומדוע? האם קיימות מדפסות לייזר במחיר אטרקטיבי? תודה לכל העונים! :
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
משהו נחמד שאני באמת לא מבין איך לא יצא עד עכשיו. מקלדת עם HUB USB2, משהו חמוד http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.2205 http://matias.ca/usb2keyboard/index.php עולה בחו"ל בסביבות 40 דולר.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היום קניתי G5, במחיר די זול של 260 שקל בקומבינה. בכל מיקרה עכבר מעולה אני מרוצה עד השמים =] פשוט תותח. עכשיו יש לי כמה שאלות: על איזה פאד אתם ממליצים לי עד 100 שקל? וחנות במרכז. ואיך אני יכול להגדיר שהמקש שיש לי בצד הוא ישמש כהמקש המדבר בוונט ? ותודה מראש על העזרה, אם העוזר ירצה הזמנה לMSN 8 Live שרק יבקש בבפרטי עם הMSN שלו (ד"א חובה שהוא היה גם איימיל פעיל.)
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 בקרי משחק שונים... ויציאת גיימפורט אחת. האם קיימת תוכנה שיכולה להפעיל אותם מהרגע שאני מחבר אותם ולא צריך להסיר את ההתקן הקודם מ"לוח הבקרה" ולהגדיר מחדש את ההתקן שאני רוצה להפעיל עכשיו. זה ממש מעצבן שכל פעם שאני רוצה להפעיל משהו אחד אני חייב להסיר אותו ולהגדיר מחדש את ההתקן השני במחשב... פיתרונות?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בבסיס אני צריך רק סורק אבל אם יש מכונה עם מדפסת וסורק התקציב אז גם טוב. מטרתו היא להכניס כמה תמונות למחשב כי אני צריך לערוך סרט בת-מצווה לאחותי, בעיקרון הוא לא צריך להיות באיכות על. אם אפשר, עדיף כמה שיותר קטן. שלא יהיה של לקסמארק כי לאמא שלי יש משהו נגדם לא יודע מה, אבל היא לא מוכנה לקסמארק... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 235 לחוטי.. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2108&scat=211&tcat= 243 לאלחוטי... מה עדיף לגיימר? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני כנראה ישדרג את המחשב שלי בסביבות אוגוסט אבל אני מתלבט האם להחליף את המארז. יש לי מארז כזה http://www.electroseller.com/page/electroseller/PROD/0002/CS_6102L-CA-TW4/ לא בדיוק כזה, בצבע שחור עם ספק 400W. כמובן שאת הספק הג'נרי הזה אני יחליף לENERMAX LIBARTY 400 אבל השאלה היא האם כדאי להחליף גם את המארז ואם הוא לא יעשה בעיות לחלקים החדשים שיהיו בו (אני מדבר על קונרו עם X1800XT)... זה קריטי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מחפש מקלדת בעלת מקשים נוחים ומגיבים כמו שצריך, לעבודה בתוכנות גרפיקה ועימוד הדורשות לחיצות חוזרות ונשנות, קיצורי דרך ושילוביי מקשים. משתגע מהמקלדת הנוכחית שלא מגיבה כראוי ללחיצות ודורשת מאמץ רב מידי אינני זקוק למקלדת אלחוטית - העיקר הנוחות!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מעוניין לרכוש את העכבר וברצוני לדעת אם הוא מתפקד כראוי .. תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב חדש ואני צריך מארז טוב ושקט התקציב לא כל כך חשוב אבל לא משהו ב2000 ובנתיים אני מתלבת בין הARTIC COOLING לSONTA II יש למישהו המלצות ומה אתם חושבים על הספקים שלהם איכותיים או לא???
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מעוניין במארז הכי פשוט שיש, בלי מאווררים, בלי ספק, רק ברזל נטו (או אלומיניום ) בבסיבות ה 50 שקל :>
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש משהו שיגרום נגיד למספר 3 במקלדת שלי לתפקד כ-4. האם אפשר לעשות דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים? חשוב שהאיכות תהיה טובה והעברת הסרטים למחשב (שלא יתפוס גיגות).
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תקלה- במכשיר X2330 ישן השתחרר פס פלסטי פנימי דק שבקצהו קפיץ קטן,לא הצלחתי לגלות היכן להכניסו. לא רואים במדריכים של המכשיר,לא מצאתי בדף הבית של החברה, חיפוש ברשת לא הועיל. מבקש הפניה לתצלום פנימי או תרשים של המכשיר שיעזור להבין היכן להכניסו (אמנם מכשיר ישן אבל לצרכי הבית הצנועים מספק). המכשיר כבר לא באחריות, לא נראה לי שכדאי לתקן... חג שמח
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום , אני משחק CS(משחק רשת) דיי הרבה זמן וזה משגע אותי שאני לא יכול לדייק לפעמים או לעשות סיבובים ותנועות מלאות בלי שהעכבר הישתגע... אז אני משתמש בעכבר לצורך CS בלבד ולא משחק יותר מתקדם.... ואני שמאלי ההתלבטות שלי היא בעיקרון בין - G5- אמרו לי עכבר חיה לגיימרים אבל דיי גדול - mx518 - אמרו לי עכבר חמוד יפה לא יותר מזה הביעו דעתכם... ואם יש לכם הצעות טובות יותר לעכברים המליצו... ואני חייב להזכיר העכבר ישמש אותי רק ב CS (Counter Strike התקציב שלי לעכבר = לא יותר מ300 שקל אני מעוניין לקנות פאד גם מכמה סיבות: לשמור על העכבר פעולות יותר טובות של העכבר אז האם כדאי לי לקנות פאד ? (יש לי של האופיס דיפוט הג'לי) ואם כן איזה..? Icemat steel S&S משו כזה?תקצ…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם , פרסמתי כאן הודעה לפני תקופה קצת ארוכה , ולא ממש קיבלתי את כל התשובות. מאז דיי הקפאתי את הקניה , ואני ינסה שוב פעם לדעת קצת יותר. בכל מקרה , הסתכלתי על כל מיני מחשבי כף יד שונים , וה Imate qtek 2020 , דיי הדליק אותי. בגלל מעבד יחסית חזק (400) , טלפון מובנה (חריץ סים) , מצלמה , 192 זכרון. רציתי לדעת באופן כללי איך המכשיר ... אם יש משהו יותר טוב בקבוצת המחיר שלו. ועוד משהו חשוב , זה יהיה אפשרי לגלוש דרכו לאינטרנט? הכוונה אם אני שם כרטיס סים של חברת אורנ'ג , ואור'נג מספקת אינטרנט לפלאפונים שלה... אני אוכל להכנס לאתרים? ולראות אותם כמו במחשב רגיל? ואני אוכל להפעיל תוכנות כמו מסנגר על גבי כרטיס הסים הזה? הכוונה על גבי האינטרנט שמספק לי הכרטיס סים (אורנ'ג) ? תודה .…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, אז אני שמתי את זה כאן. אני משדרג את הכרטיס מסך שלי, מוסיף עוד 256 זיכרון, ומחליף ספק כוח, אז ההורים שלי שאלו חבר שלהם שמוכר חומרת מחשבים, כמה יעלה מה שביקשתי (6800NU, 256 +ספק) והוא אמר (אחרי כמה חישובים קצרים) שהכל ביחד יעלה 2500 שקל, כולל מס' עכשיו אני רוצה לדעת: 1. האם זה שווה? 2. האם הספק 635W גנרי שהוא מציע מספיק טוב (יש לי P4E 2. 8) כי אני יודע שגנרי זה חרא, ואני ביקשתי את הTT420W, אבל הוא אומר שאין לו, אז חשבתי ש635W זה די הרבה, ואולי למרות שזה גנרי זה מספיק, אז בקיצור, 635W גנרי יחזיק? ----------חתימה-------- אם נתקלתם בבאג במערכת גיימר, אנא לחצו על הכפתור הירוק בראש העמוד ואנו נתפל בבעיה במהרה (בצחוק אל תלחצו על כלום)
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
במשחקים מסוימים אין לי אפשרות להגדיר לחצנים שמאליים כפונקציות במשחק.מדוע? האם הבעיה קשורה לעכבר?להתקנה?או למשחק עצמו?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
1. יופי הוא הכרחי - אני תופס את המארז כרהיט בחדר 2. קירור טוב ושקט - יש לי חמישה הארדיסקים 3. כל החלונות האלו שבצד המארזים מכוערים לטעמי אז נוותר עליהם. 4. חיבור קדמיים - חובה 5. אין צורך בספק יש לי כבר 6. שיהיה הרבה מקום לעבוד תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-