ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, כידוע בעכבר MX518 אפשר לשנות רזוליציה מ-400DPI ועד ל-1,600 - במשחק Counter-Strike 1.6 מהו ההבדל בין 400DPI ו-sensitivity של 3, לבין 1,600DPI ו-sensitivity של 1 הם זזים כמעטו באותה מהירות, ואפילו על 400 DPI הוא מספיק מדויק, אז מה זה משנה? למה אפילו צריך 2000? תודה!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תמארז הזה והשאלה שלי עם אפשר לדחוף שם מאורר 120 של אנמרקס כמו שיש לי כרגע ?
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב שמתבסס על D930 או D805... כרטיס מסך X550 פשוט ג'יגה זיכרון וכו' וכו' בפורום מפרטי מחשב כל הזמן ממליצים על המארז היה למחשבים במחירי ביניים השאלה שלי אם מארז עם ספק כזה יוכל להחזיק את המחשב? ובכלל, כשחיפשתי את המארז ראיתי ב-LogicPC שהוא עם ספק 350W וכשחיפשתי בזאפ ראיתי שהוא עם 400W כמה Wat יש לו בכלל? והאם המארז הזה מומלץ בכלל? ואם לא אז יש אחרים טובים יותר בטווח מחירים שלו (עד 300) שכוכלים ספק?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שווה לי לקנות המקלדת של לוגיטק ה-G15 ולהוסיף חלה עברית פה... http://pcgraph.co.il/index.php מישהו שמע על החנות הזו??? וזה לא יסתום את תאורת הלדים??
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מתכנן ליקנות את ה MX 500 של לוגיטק ורציתי לדעת אם הקטע של כל ה8 כפתורים האלה נוח? ז"א, להעביר דפים קדימה ואחורה באינטרנט באמת נוח איתו? המקשים לא רחוקים מידי מהאצבע? והשקע הזה שיש בצד שמאל שלו לאגודל נוח? והאם הוא לא גדול מידי ליד... זהו, תודה. 8)
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה על האנלוג סטיק שיש בגיים פאדים, בהגדרות של משחקים תמיד יש אחוזי deadzone מה הכוונה של זה ? מה זה deadzone וככל שזה יותר גבוה מה קורה לאנלוג סטיק ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
רציתי לקנות את הdeathadder ויש לי שאלה ,אפשר לשנות בדריוור שהכפתורים מהצד ישמשו לשינוי DPI ולא לback forward?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות UPS וקראתי הרבה תראדים בפורום זה בעזרת החיפוש. אך לא מצאתי תשובה לשאלה הבאה: כל כמה זמן ובאיזה עלות (לפי מה שהבנתי מהתראדים כמעט כמו UPS חדש) צריך להחליף את המצבר?
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המארז הבא : COOLER MASTER Stacker http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=STC-T01&other_title=0 זה מאתר הבית של המארז ,שאלתי האם מדובר במארז איכותי והאם מישהו כבר התנסה בו? הודה על כמה שיותר פרטים לגביו ! תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
במארז זה יש מאוורר בתוך המארז בגודל 80 מ"מ,שאין לו יציאה החוצה ,מה תפקידו ? הוא נמצא מול המעבד וכנראה תפקידו לקרר את המעבד ,כיצד הוא עושה זאת כאשר הוא לא מכניס אויר או מוציא אויר מחוץ למארז?
-
- 12 תגובות
- 947 צפיות
-
-
בעוד כ שבוע וחצי אני יהיה בארה"ב ורציתי לברר פה לפני שאני קונה אם יש עוד מארזים בסדר גודל מבחינת איכות ואופציות של ה - TEMJIN 07 ? או בכלל האם לדעתכם יש מארזים יותר איכותיים ממנו.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/black/black.htm מה מיוחד בו ?! הוא בא עם המערכת קירור מים דרך אגב ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
קניתי אותו היום בעקבות ההמלצות שראיתי כאן... אבל מה אוכל לומר המארז הזה פשוט מכוער ועוד קניתי אותו בצבע שחור, כי הלבן בכלל זוועה... בקיצור מה אפשר לעשות בשביל להפוך אותו לקצת יותר מושך? אני רוצה לעשות חלון, אבל אין לי כוח לזה ואין לי את הציוד המתאים... יש מישהו בפורום שמוכן לעשות בשבילי (בתשלום כמובן). ועוד שאלה, שתי המאווררים של ה120 מ"מ מסתובבים נורא לאט משהו כמו 500-600 סל"ד והמהירות לא יציבה לפי מה שראיתי בEVERSET, זה תקין? כי שמתי לב שכאשר המחשב נדלק ב5 שניות הראשונות המאווררים מסתובבים מהר יותר, ומרעישים גם יותר... (או שזה פסיכולגי אצלי :s05:) קיצר יש לי כאב ראש מהמארז הזה, בכלל רציתי לקנות את הסופרטאלנט מKSP ולא היה להם אותו במלאי... ואני מבואס רצח!!!
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת חדשה וחשבתי דדוקא על LEXMARK X6170 למישהו יש אותה אולי הוא יכול לספר לי עליה ? כי אין שום ביקורת עליה בזאפ
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת עם סורק, פקס ומכונת צילום של חברת BROTHER כאשר הדגם הוא MFC-215C. השאלה שלי היא האם המדפסת הזו יכולה להתחבר לרשת הביתית כך שאני אוכל לתת פקודה להדפסה במחשב הנייד שלי,י מבלי שזה יהיה מחובר למדפסת בכבל, והמדפסת אכן תדפיס? מקווה שהבנתם את השאלה. במידה והתשובה לשאלה שלי חיובית, אז אני אשמח לקבל הסבר איך אני עושה זאת. תודה מראש יגאל
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
האם זה זבל סיני ברמת הGPT או שזה יותר רציני, למשל, בעיניי לוגיטק זה לא זבל אבל לא משהו כי המוצרים שלהם לא שורדים אצלי הרבה זמן. איך הם ביחס לRAPOO?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת: האם המקלדת הרגילה של אפל (חוטית, כולל keypad) עובדת עם Windows XP/Vista? ומה לגבי האלחוטית? אם קונים אותן בארץ, דרך iDigital, על המקשים יהיו אותיות עבריות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המקלדת הנ"ל מיועדות אך ורק למחשבים ניידים? (כמו שהבנתי היא פועלת רק על BT). או שאפשר להשתמש בה גם במחשב נייח? (שבו אין התקן BT)
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לגבי הספק יש סוגים של ספקים? מזתומרת הוא מעביר מתח? ואיך מבררים אם הספק לא פועל?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N505-AX&family=22 למטה בעמוד רשום: Minimum of a 350 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 18 Amp Amps.) זה אומר שאם אני רוצה לקנות את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/demo/w009394TR2/w009394.htm והנתונים שלו הם: לרייל מספר 1 של 12 וולט הוא מספק 14A ולרייל מספר 2 של 12 וולט הוא מספק 15A (ראה טבלה בלינק למעלה בתחתית הדף) אז אני לא יכול? כי רשום שהוא מספק 14 ו 15 אמפרים לרייל של 12 V ? חייב תשובה בדחיפות, תודה
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קודם כל מחירו 695 שקל. הוא תומך ATX2 תומך בSLI בנוסף הוא מגיע עם מאוורר 120 מתנה ופאנל ייחודי לחריץ הפלופי המציין מתחים ועוד.. סתם הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיש לו אותו איך הוא.... והאם זה שווה, האם הספק ג'נרי?
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך אני יודע כמה וואט הוא חוץ מלפתוח ולהסתכל על המדבקה שבפנים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לפעמים כשמזיזים אותו בזוויות שונות אז רואים את החומר (אוויר דחוס?) וזה קצת נראה כמו נוזל ומלחיץ אותי.. האם זה יכול לפגוע ברכיב מסויים בתוך המחשב? לנסות לשמור על היד ישרה כשאני מנקה אבק או שזה בסדר לראות את הנוזל הזה מתיז על הרכיבים שלי באכזריות?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרגע את הפאד 4HD ורציתי לדעת איזה פאד הכי דומה בביצועים שלו ל4HD של steelseries (לא משנה המחיר), פשוט הפאד נהרס ואני צריך לקנות חדש. ד״א אשמח לדעת אם כדאי לי להמשיך עם הפאד הזה (יש לי עכבר g400 Logitech) ובלי קשר איזה פאד מבין ה2 דומה יותר ל4HD: Razer Goliathus Soft Large Speed Gaming Razer Goliathus Soft Large Control Gaming
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוד כמה ימים מקבל עכבר חדש MX 700 ואני לא יודע אם אני בסוף אקח אותו בגלל בעיה קטנה אני משחק במשחק UNREAL TOURNAMENT (לא 2003) ולחבר שלי שיש את ה- MX 500 העכבר לא תומך תמיכה מלאה בעכבר (או שרק הגלגלת עובדת או כל שאר הכפתורים ואי אפשר את שניהם ביחד) עכשיו הקטע הוא שלו יש WIN 98 ולי יש WIN XP HOME EDITION ויש סיכוי שבגלל ה- XP שלי העכבר יתמוך תמיכה מלאה במשחק? או שזה לא קשור? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-