עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי הגה של לוג'יטק עם פדלים ובקר XBOX. במשחקי טיסה אני רוצה להשתמש בפדלים של ההגה ובבקר XBOX לתנועה. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by Reborn,

ההודעה נכתבה שוב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197377.new#new בבקשה למחוק.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by gshhar,

מה בדיוק נותן המארז(אני מחפש ל-AMD2000),אני מחפש המלצות.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. Started by royboy777,

שלום לכולם אני ככל הנראה אצטרך כבל DVI למסך LCD שאני עומד לקבל איך נקרא הכבל אותו אצטרך לצורך שימוש במסך בין כל השמות וההתקנים למיניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  5. Started by D-Bang,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו בימים הקרובים. מעבד, לוח, זכרונות, כ. קול, כונן קשיח, כרטיסי רשת... הכל די סטנדרטי אני רוצה לקחת ספק של ENERMAX, ליברטי 400W. הבעיה שאני לא יודע איך הוא יחזיק בעוד חצי שנה/שנה כשיגיעו הכרטיסים החדשים של ATI/NVIDIA... כ. מסך של 200W אני בטוח לא קונה, אני מאמין שהם ישפרו את זה ויורידו את ההספק עם הזמן.. ועם זאת הוא כנארה עדיין יהיה גבוה מהכרטיסים של היום. השאלה שלי אם 400W יספיק או שכדאי בכל זאת להשקיע במשהו יותר חזק?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by the godfather,

אני רוצה ליקנות מחשב חדש ואני צריך מארז טוב ושקט התקציב לא כל כך חשוב אבל לא משהו ב2000 ובנתיים אני מתלבת בין הARTIC COOLING לSONTA II יש למישהו המלצות ומה אתם חושבים על הספקים שלהם איכותיים או לא???

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  7. אני מחפש משהו שיגרום נגיד למספר 3 במקלדת שלי לתפקד כ-4. האם אפשר לעשות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  8. Started by amirn,

היי איזו מדפסת משולבת קומפקטית לא יקרה לשימוש בסיסי כדי לקנות (לא חובה פקס)? 1. איזה כבל USB בדיוק צריך? (כניסה A או B לצד של המדפסת) 2. הבנתי שהדרייבר\תוכנה של HP זה מפלצת ענקית וכבדה, האם יש אפשרות להתקין דרייבר/תוכנה קלילה חילופית? אם כן איזו? (למשל FINEPRINT?) מה עם תוכנה/דרייבר לסורק? תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. שלום , אני משחק CS(משחק רשת) דיי הרבה זמן וזה משגע אותי שאני לא יכול לדייק לפעמים או לעשות סיבובים ותנועות מלאות בלי שהעכבר הישתגע... אז אני משתמש בעכבר לצורך CS בלבד ולא משחק יותר מתקדם.... ואני שמאלי ההתלבטות שלי היא בעיקרון בין - G5- אמרו לי עכבר חיה לגיימרים אבל דיי גדול - mx518 - אמרו לי עכבר חמוד יפה לא יותר מזה הביעו דעתכם... ואם יש לכם הצעות טובות יותר לעכברים המליצו... ואני חייב להזכיר העכבר ישמש אותי רק ב CS (Counter Strike התקציב שלי לעכבר = לא יותר מ300 שקל אני מעוניין לקנות פאד גם מכמה סיבות: לשמור על העכבר פעולות יותר טובות של העכבר אז האם כדאי לי לקנות פאד ? (יש לי של האופיס דיפוט הג'לי) ואם כן איזה..? Icemat steel S&S משו כזה?תקצ…

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. אבא שלי רוצה לקנות מחשב כף יד... הוא נהג מונית והוא רוצה את זה בשביל הGPS אני לא מבין בזה כלום... מישהו יכול להסביר לי בערך מה הולך עם זה? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לו GPS באוטו? הוא משומה סגור על MIO 210 מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת טוב? ומה טווח המחירים שלו? ומאיפה בכלל אני יכול לקנות אותו... אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה... אם זה לא קשור אז אני יודה לכם אם תעבירו את השאלה לפורום המתאים.. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  11. Started by Jeka90,

איזה הגה עדיף ולמה? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=R440_FORCE&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FORMULA&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by PT,

מתה לי המקלדת ואני צריך חדשה חוטית בלבד, אין לי צורך באל-חוטית ועדיף שתיהיה שחורה אבל לא מחייב אם תוכלו גם לספק לינק לקניה של המקלדת אני אודה לכם מאוד :-* תדה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  13. האם מקלדת אל חוטית יכולה לעבוד במקביל עם ה-G7?? אולי משהו בעיניות...

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. מה אתם אומרים על המדפסת HP Photoamart C5283 AIO ? אמרו לי שהיא חסכנית ויש לה ראשי דיו XL ושהיא מדפסת מעולה לפוטו... מה דעתכם עליה? תודה מראש!

15. Started by pC gUy,

אני לא יודע לאיפו לחבר את ה CABLE של ה DVD ל ספק יש מצב משהו ישרף אם אחבר למקום הלא נכון בספק?

16. שלום קניתי כרטיס מסך x1600 pro וזה הגיע עם כבל hdtv . ראיתי שאפשר לחבר שם מצלמת וידאו . האם אני אחבר את המmלמה וידאו לכבל אני אוכל לצפות בסרטי וידאו ? או להעביר את הסרטים למחשב . דרך ulead video studio או שצריך אאיזה כרטיס לכידה? תודה לעונים אני לא מבין למה העברת לי את ההודעה . זה שאלה שקשורה לתצוגה וגרפיקה ופה אף אחד לא עונה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  17. Started by בייגל טוסט,

ספק הגיימרים החדש של OCZ נסקר ע"י אתר החומרה Neoseeker הבדיקה העלתה ספק שקט עם רגולציה הדוקה יחסית, וכצפוי חזק ביותר (מחזיק מערכת X1900XTX CF בלי להזיע) יתרון בולט הוא חלוקת העומס שנוצר ע"י כרטיסי SLI/CF בין שני ריילים, והקצאת רייל נוסף למעבד כל התענוג מגיע במחיר די גבוה של 150$ כאשר גירסת ה600W צפויה לעלות 120-130$ קישור: http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/OCZ_GXS_700W_PSU/

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. Started by oz12,

בעיה עם המקלדת החדשה של לוגיטק edge אני חיברתי את הבלוטוס למשחב הוא מזהה אותו טוב ... אני לוחץ על connect במקלדת וזה לא מוצא לי את הלוטבוס מה יכולה להיות הבעיה והתקנתי ת ה set point והבלוטוס מזהה טוב ב device manger

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by morangal555,

שלום קניתי מחשב חדש בKSP וקניתי איתו מארז פשוט ?4JA-213 ATX MIDI 350W True Watts השאלה היא האם זה מספיק חזק למחשב או שצריך לשדרג ספק מערכת המחשב היא : מעבד (ATHLON +3200(S-939 לוח אם 9-Gigabyte K8NF זיכרון 512MB 400 MHZ CL 2 מתכנן להוסיף ל1G הרדיסק 120 GB כרטיס מסך pci e x600 pro 128 MB צורב כרטיס קול של creative AUDGIY בנוסף הוספתי למארז שני מאווררים 80MM תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by amisha,

יש לי שאלה קטנה : האם אני מסוגל להוריד את התמונות מהכרטסי שנמצא בקורא כרטיסים למחשב ? ואיך היא מבחינת עלויות ואיכות ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  21. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by warezon,

כיום אני משתמש עם מיקרוסופט dektop 1000 סט לא רע בכלל השאלה אם יש משו נוח אלחוטי עם טווח טוב שכדי לי לשדרג אליו.... אשמח לקבל כמה הצעות שיצמצמו לי את האופציות...

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. Started by taimor,

היום קניתי G5, במחיר די זול של 260 שקל בקומבינה. בכל מיקרה עכבר מעולה אני מרוצה עד השמים =] פשוט תותח. עכשיו יש לי כמה שאלות: על איזה פאד אתם ממליצים לי עד 100 שקל? וחנות במרכז. ואיך אני יכול להגדיר שהמקש שיש לי בצד הוא ישמש כהמקש המדבר בוונט ? ותודה מראש על העזרה, אם העוזר ירצה הזמנה לMSN 8 Live שרק יבקש בבפרטי עם הMSN שלו (ד"א חובה שהוא היה גם איימיל פעיל.)

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by MadCat125,

איזה ספק כח אני צריך כדי לסחוב את (GF 6600 256 MG ) בלי בעיות התקציב שלי הוא עד 170 ש"ח בבקשה תתנו לינק לדברים שאתם מביאים תודה !!!!!!!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  25. שלום רב ! אני מעוניין לרכוש את העכבר וברצוני לדעת אם הוא מתפקד כראוי .. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.