עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nesber,

האם הסקורפיו והקוברה אמורים לספק איוורור טוב למערכת חזקה, אם לא עושים OC?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  2. שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  3. Started by pC gUy,

אני לא יודע לאיפו לחבר את ה CABLE של ה DVD ל ספק יש מצב משהו ישרף אם אחבר למקום הלא נכון בספק?

4. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. יש לי כעת ספק של HEC 300W AR-T, והשאלה שלי היא אם אני מחליף ספק למשהו כמו 400-500W לא משהו גנרי מסריח, גם של חברה כמו HEC - ההשפעה על המחשב שלי תהיה רבה? אני ארגיש בהבדל מבחינת ביצועים במשחקים? ובקשר לגוף קירור, יש לי גוף קירור יחסית מעפן של THERMALTAKE ה-VOLCANO 7, הוא כבר על סף התפרקות באלוהים, אם אני אחליף לקירור יותר טוב והטמפרטורה תהיה נמוכה יותר זה ישפיע על המחשב מבחינת ביצועים כמו השאלה שלי לגבי הספק? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by Dante_9,

יום ראשון אמור יגיע אליי ה- G7 וההתרגשות הולכת וגדלה אבל אני זקוק לפד ולא יודע מה לקנות ואיפה...

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. מכשיר SK-6100 שלום התקנתי את הדרייברים והכל אני מחובר לתוכנה ואני מצליח להעביר שירים.. רק תמונות הוא לא נותן את האופצייה להעביר.. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by BoRiS.K,

למפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז הספק: ?HEC 525W ACE (SILENT)?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  9. Started by Zimer,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. מה ההבדלים בין j stik לבין t stik של ultimarc מה המושג spring pressure אומר?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

אני מעוניין להמליץ לחבר שלי על מס LCD טוב בסכומים שבין 2000-2500 ש"ח. המסך לא חייב להיות מאוד טוב (הוא לא מתכנן לשחק בו משחקים). אבל שלא יראו סימני גלילה (אם אתם יודעים למה אני מתכוון). ושתהיה איכות תמונה טובה. תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. שלום רב , אמרו לי שזה המקום לרשום את הבעיהשיש לי אז אני מקווה שזה בסדר. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים ש…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by hulit,

אפשר לשלוח איימייל cohental2000@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by SeRial_KiLLeR,

אני רוצה לקנות מיקרופון חדש (למשחקים ושיחות בתוכנות כמו SKYPE). אם יש אפשרות להמליץ על מקרופון שבא גם עם אוזניות מחוברות לו אני אשמח אך זה לא מחייב. אין לי תקציב גדול במיוחד (לא יותר מ 150 שקלים.. אפשר טיפה לחרוג אבל לא הרבה) אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. תודה. (נזכרתי במשהו: אם התקציב שלי גדול מדי ולא באמת צריך כ"כ הרבה בשביל מקרופון אז רק תגידו...)

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by davidsskory,

חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטיים לשימוש במחשב שמחובר ל-LCD מרחוק אני צריך שיקלוט מרחוק 2-3 מטר משו טוב שלא יעשה לי בעיות שיבוא עם מטען ובטריות נטענות.. והבנתי שיש עכבר שהוא קולט תזוזה אווירית ושלא צריך משטח כדי לעבוד ואפשר להזיז אותו באוויר אם אפשר כזה אם לא אז לא משנה זה לא חייב להיות סט שלק בעיקר שיהיו מעולים .. ואני מעדיף של לוג'יטק כי יש לי הנחה שם.. מצטער על החפירה ותודה לעוזרים! דרך אגב איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372067

18. Started by GHOST,

השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למארז חיצוני לדיסק קשיח של נייד 2.5". אם אפשר משהו טוב ולא יקר. אשמח לתגובות ולעזרה בנידון, מאחר ובירצוני לנצל את הדיסק קשיח לנייד של ה 60 ג'יגה ששוכב אצלי על המדף.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by Jeka90,

איזה הגה עדיף ולמה? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=R440_FORCE&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FORMULA&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by idan100,

Logitech X230 או Logitech X240?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. Started by The Man123,

נאי צריך חוות דעת על המארז הזה - Thermaltake Suprano VB1000SWS האם הוא טוב ויש לו מספיק איוורור ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. יש לי כיום מדפסת די ישנה מסוג HP 5743 לפני כחודש קניתי לה מחסנית דיו חדשה במספרים של 130 { שחור } ו 134 { צבעוני } לפני כשבוע נהרסה המדפסת ונשארתי עם דיו חדש שאלתי ממש פשוטה האם יש חנות שעדיין מוכרת את המדפסת הזאת ? או האם יש מדפסת יותר חדשה שמשתמשות בסוג הדיו הזה ? כל המדפסות מסוג HP שמצאתי בחנויות כיום משתמשות במחסניות חדשות וחבל לי לזרוק את הדיו החדש { אחרי הכל הדיו עולה יותר מהמדפסת עצמה } ובאתר של HP ישראל אין אפשרות לחפש מדפסת על פי מספר המחסנית שהיא משתמשת תודה על העזרה

24. Started by solo53,

שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by msa90,

בקשה: המלצה לעכבר עד 200 שקל...עד היום היה לי עכבר של 20 שקל של סילבר ליין שעבר 6 שנים!!!!! והוא נהרס אז אמרתי שאני חייב פעם להשקיע בעכבר ... איזה עכבר אתם יכולים להמליץ לי... אבל עד 200 שקל .. אני ראיתי בנתיים אל הG5 של לוגיטק שעולה 200 .. מה עוד יכול להיות ומה הכי כדאי? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים