ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 שלטים למחשב עם חיבור USB וכשאני מחבר אחד מהם הם לא עובדים. כל דבר אחר שאני מחבר לUSB במחשב עובד חוץ מהשלטים מה לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חושב לקנות אותו, מעניין אותי אם יש לו גלילה מהירה באיזה שהיא צורה כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
חשבתי על לוג'יטק(כנראה )... הסט מיועד למשחקים וחובה אלחוטי... יש המלצות?? תודה רבה מראש... הייתי מעדיף גם בפחות אם אפשר, אבל בטוח לא יותר מהתקציב הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שתיהיה דומה למקלדת תואמת PC (עם כל הפתורים הרגילים) ושיהיה בצבע לבן מבריק ופלסטיק שקוף (בסגנון של מקינטוש). ואם אפשר להכניס למחיר גם עכבר אופטי מעוצב יפה (ראיתי כאלה ב-40 ש"ח) זה יהיה אחלה. לא משנה לי איזה חברה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות את המקלדת הנ"ל, אך לא קיימת במלאי תקופה ארוכה בכל החנויות. פניתי ליבואן, גם הוא לא יודע, אין אפילו צפי. באמזון אין משלוח לארץ ובניואג מוכרים במחיר גבוה מאוד. יש למישהו מושג איפה או איך כן ניתן להשיג את המקלדת. תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. יופי הוא הכרחי - אני תופס את המארז כרהיט בחדר 2. קירור טוב ושקט - יש לי חמישה הארדיסקים 3. כל החלונות האלו שבצד המארזים מכוערים לטעמי אז נוותר עליהם. 4. חיבור קדמיים - חובה 5. אין צורך בספק יש לי כבר 6. שיהיה הרבה מקום לעבוד תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
תקציב עד 500 ש"ח ואפילו פחות אם אפשר גם לתת קישור תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום ראיתי את 2 המארזים האלה ואני חושב מה לקנות דבר חשוב אני חושב רק על המארז לא הספק! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6504 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=11721 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם כמה הוא עולה בלי הספר(את הראשון אני יודע) ובכללי על מה אתם יותר ממליצים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש …
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
איפה יש מקום במארז הבא למאוורים? ואיפה מומלץ לשים? (אני מדבר אל מי שיש לו את המארז).
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן. מטעמי נוחות אני מעדיף להשתמש בשתי הידיים כשאני אוחז בעכבר. אז אני שואל, איך אפשר להחליף בפקודות של שני המקשים בעכבר? כלומר-כאשר אני ארצה להשתמש ביד שמאל אז כאשר אני אלחץ על המקש הימני בעכבר- הוא ימלא את התפקיד של המקש השמאלי, ולהפך. ? ? ?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב התלבטתי בין הארמור לבין ה-P180 לבין ה-P160 עכשיו אני רוצה להזמין מ-www.noacomp.co.il ואני ראיתי שיש את ה-P160 עם חלון לא באתר אבל בכתבות... עכשיו ה-P180 אני רציתי לקנות אותו אבל שמעתי שאם אני קונה ספק כח כמו ה-OCZ אז הוא יותר מידי גדול בשביל המקום של הספק... ככה שזה לא טוב.. והארמור אין ממש מה להגיד לא יודע אם אני יקנה אותו אם אני יקנה זה רק בגלל החלון ושיש זרימת אוויר טובה... עכשיו אם מישהו יודע איך אני משיג את ה-P160 עם חלון מ-noacomp כי אני קונה משם תמחשב אני יודה לו מאוד אממ ובקשר ל-P180 אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק כח טוב אחר? כמו הocz 450w תודה.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
משהו נחמד שאני באמת לא מבין איך לא יצא עד עכשיו. מקלדת עם HUB USB2, משהו חמוד http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.2205 http://matias.ca/usb2keyboard/index.php עולה בחו"ל בסביבות 40 דולר.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-