ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה... אז ככה אני מעוניין במדפסת רק מסוג Hp בלבד!!!! אני צריך המלצות על מדפסות של החברה שציינתי ממש טובות גג עד 400 500 ואם אפשר משולבות גם יעני עם סורק.. ומה אתם אומרים על המדפסת הזו ..? שווה לקנות אותה ... http://www.officedepot.co.il/(d5qyravgqua0il45orzgzy55)/catalogSku.aspx?id=673889&famid=376095&PR=QJ5 תודה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מדפסת שכוללת פקס (חובה) ועדיף שיהיה בה גם פונקציות כמו צילום וסורק וטלפון. עד 500 שקל אם אפשר פחות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בקשה: המלצה לעכבר עד 200 שקל...עד היום היה לי עכבר של 20 שקל של סילבר ליין שעבר 6 שנים!!!!! והוא נהרס אז אמרתי שאני חייב פעם להשקיע בעכבר ... איזה עכבר אתם יכולים להמליץ לי... אבל עד 200 שקל .. אני ראיתי בנתיים אל הG5 של לוגיטק שעולה 200 .. מה עוד יכול להיות ומה הכי כדאי? תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה מהם כדאי לבחור?? את הסאנבים טרנספורמר עם 4 מאווררים או את הגלדיאטור של אייטופ שיפה יותר במציאות מאשר בתמונות... מה עדיף מבחינת יופי (ואל תגידו לי טעם אישי..), ומה עדיף מבחינת שקט?? נ.ב כמה קטודות צריך לשים כדי שהגלדיאטור יהיה מואר יפה??
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מדפסת צבע איכותית ואני מתלבט בין CANON ל HP. עלות המדפסת צריכה ליהיות בין 600 ל 900 שקל. מה מומלץ ומדוע? האם קיימות מדפסות לייזר במחיר אטרקטיבי? תודה לכל העונים! :
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי בבעיה מאוד ( !!! ) מעצבנת עם המקלדת, אפשר מהמקלדת לשלוט על עוצמת הקול, הבעיה היא שלאחרונה העוצמה משתנה לבד בכל פעם וזה פשוט משגע... אם אתם רוצים אני אעלה סרטון של מה שקורה בעצם. הוצאתי את הבטריות מהמקלדת והבעיה נעלמה, ככה שזה לא איזה וירוס או משהו כזה, זה בדוק המקלדת. למישהו יש פתרון בשבילי? טוב,אז העבררתי את המקלדת למחשב של אחותי ( יש לה אותו סט ) וגם שם הייתה את הבעיה \: חשבתי על פתרון מסויים, רק אני לא יודע איך בדיוק, אולי לנסות לנתרל את כפתורי המדיה, אבל אין לי מושג איך. אם מישהו יודע אשמח לעזרה....
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין j stik לבין t stik של ultimarc מה המושג spring pressure אומר?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין להמליץ לחבר שלי על מס LCD טוב בסכומים שבין 2000-2500 ש"ח. המסך לא חייב להיות מאוד טוב (הוא לא מתכנן לשחק בו משחקים). אבל שלא יראו סימני גלילה (אם אתם יודעים למה אני מתכוון). ושתהיה איכות תמונה טובה. תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב , אמרו לי שזה המקום לרשום את הבעיהשיש לי אז אני מקווה שזה בסדר. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים ש…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אתם מכירים את הפורטים הקידמיים של המארזים כיום נכון? 2xUSB , אחד למיקרופון ואחד לאוזניות, אז יש לי בעיה עם שתי האחרונים... השקעים שלהם פשוט קטנים מידי! שום דבר לא נכנס לשם, והתקעים של המיקרופון והאוזניות הם סבירים לגמרי... כל מה שנכס זה ה"ראשים" של התקעים שהם קטנים יותר כמובן, אבל זה לא מספיק כמובן הכל צריך להיכנס... למישהו יש רעיונות מה יכול לפתור את הבעיה הקטנה הזו?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה בעקבות הניקיונות של פסח מצאתי כ300 תמונות משפחתיות מאוד ישנות החלטתי שאני רוצה להפוך אותם לדיגיטאליות ולכן אני צריך סורק טוב מה צריך לחפש בסורק? (1200 x 2400dpi¹ with 48 bit colour depth ) יש לי תשורה הזאת מה היא אומרת לי? כמה שהרזולוציה גבוהה יותר ועומק הצבע גדול יותר ככה הוא יסרוק יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם הסקורפיו והקוברה אמורים לספק איוורור טוב למערכת חזקה, אם לא עושים OC?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
איזה ספק יותר טוב אנרמקס ליברטי 500 או מה שמגיע עם הסונטה 2 והאם אני יכול לקנוט מארז ולבקש מהחברה שיקחו את הספק ושיזכו אותי במקום?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד - לעשרות מסמכים ביום. הדפסות צילום פקס סורק המליצו לי על brother mfc-8860dn האם יש המלצות או השגות על הנ"ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זה מיועד לדפים סרוקים עם כתב חלש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אז...ככה אני רוצה לקנות מארז של RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt השאלה היא אם הספק של הוא ג'נרי או לא??...כי הוא עולה 390 שח...והוא מגיע עם 3 מאוררים וחיישן טמפרטורה..!..וזה נראה לי קצת מדיי הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 בתודה, ירון.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי כעת ספק של HEC 300W AR-T, והשאלה שלי היא אם אני מחליף ספק למשהו כמו 400-500W לא משהו גנרי מסריח, גם של חברה כמו HEC - ההשפעה על המחשב שלי תהיה רבה? אני ארגיש בהבדל מבחינת ביצועים במשחקים? ובקשר לגוף קירור, יש לי גוף קירור יחסית מעפן של THERMALTAKE ה-VOLCANO 7, הוא כבר על סף התפרקות באלוהים, אם אני אחליף לקירור יותר טוב והטמפרטורה תהיה נמוכה יותר זה ישפיע על המחשב מבחינת ביצועים כמו השאלה שלי לגבי הספק? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן ניסיתי להפיל קובץ VB בPPC זה אמר לי שאני צריך להתקין משהו וחיפשתי בכל האתר של מיקרוסופט ולא מצאתי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא לי לינק?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתכם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-