ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי צריך ספק למערכת שלו אז הנה המפרט: P4 .3.0GhZ Presscot מעבד Gigabyte GA-8IG1000-G לוח אם GeCube Radeon X1600 256 MB כרטיס מסך agp x8 2 דיסקים קשיחים צורב דוידי וזהו בערך
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
זה הדרישה....ושיהיה שקט... מחיר סביר... ואיך הספקים של Spire?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפו לחבר את ה CABLE של ה DVD ל ספק יש מצב משהו ישרף אם אחבר למקום הלא נכון בספק?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני צריך לקנות למס' משתמשים בעבודה מצלמת אינטרנט (שיחות דרך SKYPE גם עם משתמשים מחו"ל) אני מחפש מצלמה שתהיה באיכות מספיק טובה אבל מצד שני מאחר ואני קונה כ - 10-15 מצלמות אני לא רוצה שיהיו יקרות מדי - למשל לא יותר מ- 80 ש"ח. ראיתי בזאפ כל מיני אבל אני מעדיף המלצה שלכם. לחלק יש לפטופ אז זה יעזור אם זה יתאים להם (אני יודע ש "אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" אז אם נאלץ לחרוג מהתקציב אז גם בסדר , העיקר האיכות ושלא תהיה יקרה מדי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי כעת ספק של HEC 300W AR-T, והשאלה שלי היא אם אני מחליף ספק למשהו כמו 400-500W לא משהו גנרי מסריח, גם של חברה כמו HEC - ההשפעה על המחשב שלי תהיה רבה? אני ארגיש בהבדל מבחינת ביצועים במשחקים? ובקשר לגוף קירור, יש לי גוף קירור יחסית מעפן של THERMALTAKE ה-VOLCANO 7, הוא כבר על סף התפרקות באלוהים, אם אני אחליף לקירור יותר טוב והטמפרטורה תהיה נמוכה יותר זה ישפיע על המחשב מבחינת ביצועים כמו השאלה שלי לגבי הספק? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי בבעיה מאוד ( !!! ) מעצבנת עם המקלדת, אפשר מהמקלדת לשלוט על עוצמת הקול, הבעיה היא שלאחרונה העוצמה משתנה לבד בכל פעם וזה פשוט משגע... אם אתם רוצים אני אעלה סרטון של מה שקורה בעצם. הוצאתי את הבטריות מהמקלדת והבעיה נעלמה, ככה שזה לא איזה וירוס או משהו כזה, זה בדוק המקלדת. למישהו יש פתרון בשבילי? טוב,אז העבררתי את המקלדת למחשב של אחותי ( יש לה אותו סט ) וגם שם הייתה את הבעיה \: חשבתי על פתרון מסויים, רק אני לא יודע איך בדיוק, אולי לנסות לנתרל את כפתורי המדיה, אבל אין לי מושג איך. אם מישהו יודע אשמח לעזרה....
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
למפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז הספק: ?HEC 525W ACE (SILENT)?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי מארז Compucase-HEC 69U6 והבנתי שבהשוואה למארז ג'נרי רגיל, הוא נוח בהרבה. ראיתי שיש מעין מסילות מוזרות על הבסיס של המארז שאין לי מושג בשביל מה הן, כמו-כן הבנתי שיש מעין קליפים שאפשר לחבר איתם את הכוננים מבלי להשתמש בברגים אבל אין לי מושג איך להשתמש בהם. יש איפשהו מדריך הפעלה ושימוש לזה (לא קיבלתי שום ניירת עם המארז) באיזה אתר שאפשר להוריד ולקרוא?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר למשחקים והחלטתי את ה-Microsoft Laser Mouse 6000, לפי מה שראיתי הוא טוב למשחקים אבל הבעיה שלא כתוב עליו את רמת הדיוק שלו, הכוונה ל-dpi, האם מישהו יודע כמה dpi יש לו?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי הגה של לוג'יטק עם פדלים ובקר XBOX. במשחקי טיסה אני רוצה להשתמש בפדלים של ההגה ובבקר XBOX לתנועה. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
אתם מכירים את הפורטים הקידמיים של המארזים כיום נכון? 2xUSB , אחד למיקרופון ואחד לאוזניות, אז יש לי בעיה עם שתי האחרונים... השקעים שלהם פשוט קטנים מידי! שום דבר לא נכנס לשם, והתקעים של המיקרופון והאוזניות הם סבירים לגמרי... כל מה שנכס זה ה"ראשים" של התקעים שהם קטנים יותר כמובן, אבל זה לא מספיק כמובן הכל צריך להיכנס... למישהו יש רעיונות מה יכול לפתור את הבעיה הקטנה הזו?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איזה הגה עדיף ולמה? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=R440_FORCE&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=FORMULA&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=413&aff=Zap〈=he תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מדפסת שכוללת פקס (חובה) ועדיף שיהיה בה גם פונקציות כמו צילום וסורק וטלפון. עד 500 שקל אם אפשר פחות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
נאי צריך חוות דעת על המארז הזה - Thermaltake Suprano VB1000SWS האם הוא טוב ויש לו מספיק איוורור ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אז...ככה אני רוצה לקנות מארז של RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt השאלה היא אם הספק של הוא ג'נרי או לא??...כי הוא עולה 390 שח...והוא מגיע עם 3 מאוררים וחיישן טמפרטורה..!..וזה נראה לי קצת מדיי הנה קישור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 בתודה, ירון.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ G15 ישן? כי לפי מה שהבנתי הוא עדיף על החדש...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב מצאתי במחסן את ההגה force feedback הישן שלי , ורצתי לשחק NFS underground מרוב להיטות שכחתי שאין לי בכלל game port! הם קיים ממיר , מ usb/ps2 אני מניח שלא , אז רק תאשרו ומה זה אומר? שזהו , רק הדור החדש?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-