ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
טוב, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה תקציב בערך 500 שקל, הנה מה שחשוב לי: מהירות הדפסה, שקט, איכות הדפסה של טקסט בעיקר (לא מדפיס כמעט תמונות - זה לא שיקול), חסכונות בדיו, ומחיר הדיו. נראה לי שזה הכל, אז אם אפשר המלצה על מדפסת כזאת, רק שהיא לא תהיה בלתי אפשרית להשגה בארץ או משהו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש כף יד די ארוכה ולא נוח לא עם ה logitech mx500 שלו הוא ביקש ממני להשיג לו המלצה לעכבר ארוך יותר שיהיה לו נוח תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת פשוטה לשימוש ביתי ורציתי שתמליצו לי על דגם מסוים שיתאים לדרישות הבאות : 1.שתיהיה עמידה,שלא תתקלקל אחרי חצי שנה . 2.שתיהיה עד 500 ש"ח~ 3.שהדיו שלה לא יהיה יקר ולא יתבזבז מהר 4.לא חשובה מהירות ההדפסה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
Enermax Noisetaker 420W יחזיק כרטיס כמו X1900XT ואם הוא לא יחזיק אז האם Enermax Liberty 400W יחזיק ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין j stik לבין t stik של ultimarc מה המושג spring pressure אומר?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows xp pro sp2 עכשיו יש לי ג'וייסטיק יחסית ישן ובעבר פשוט חיברתי אותו והוא פעל כראוי... כרגע אני נתקל בבעיות איתו... הנה הפרטים על הג'וייסטיק- http://www.activewin.com/reviews/hardware/joysticks/microsoft/game_pad_pro/index.shtml עכשיו ניסיתי שוב בעת כתיבת ההודעה וזה הצליח אבל אני רוצה לגרום לכך שזה לא יחזור על עצמו וזה נותן לי הודעה שהפורט או החיבור משהו כזה לא מזוהה טוב וזה מראה חלון על UNKNOWN PORT ערכתי כי הוא זיהה אותו אך הוא לא מגיב... שאני נכנס לפרטים שלו בלוח בקרה. בבקשה ותודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אשמח לקבל המלצות על מה ללכת. אני מתלבט בין הDA לMX518. הבנתי שבשורה התחתונה הDA טוב יותר, אבל יש לו רק 5 כפתורים אל מול ה518 עם 7 כפתורים. 2 כפתורי הON-THE-FLY, נראים לי די שימושיים. אשמח להמלצות!
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הגיע לי הA-TOP X-BLADE החדש ....סוף סוף.... :jump: :anim-jjd: :anim-jjd:קודם כל הוא מארז יפה פצצתי שחבל"ז ויש לו גימור הכי יפה שראיתי....עכשיו בואו נגיע לפואנתה נתקעתי בחיבורים הקדמיים של הקול והמיקרופון לאן לחבר אותן בלוח ASUS כי בספר של הלוח רשום שמות אחרים של החיבורים וחוטים שצריך לחבר רשום שמות אחרים של יציאות שצריך לחבר הקיצר אני צריך איזה מדריך או משהו שיסביר לי איך אני פאקינג מחבר את היציה הקידמית הזאת של הקול....תודה לעונים..!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי WINDOWS XP וFORCE FEEDBACK עם חיבור פינים שמתחבר לכרטיס קול שלי עכשיו הוא פועל אבל אין לי רטט כי אין דריבריים מישהו יכול לעזור???
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש המון אתרים בעולם, שחברות ואנשים מכינים ממארז פשוט דברים נפלאים ומדהימים. רציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים כאלה שמוכרים אותם גם? (כי אני מכיר אתר ששולחים אליו את המארז שאתה רוצה והם עושים לך דברים יפים, אני רוצה לקנות ישר מארז מהתצוגות שלהם) תודה!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל מידע עדכני לגבי switch לשני מחשבים עם חיבור למקלדת, עכבר ו-DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה הLEAGUER http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&= וזה המיקרוסאקס http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291136 שניהם באותו המחיר בערך כמו שאתם רואים.. עכשיו מה הייתם מעדיפים את מיקרו או את החברה השניה בחברה השניה הסוללות נטענות כמו שאפשר לראות.. ובמייקרו לא.. מה הייתם לוקחים?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
1. יופי הוא הכרחי - אני תופס את המארז כרהיט בחדר 2. קירור טוב ושקט - יש לי חמישה הארדיסקים 3. כל החלונות האלו שבצד המארזים מכוערים לטעמי אז נוותר עליהם. 4. חיבור קדמיים - חובה 5. אין צורך בספק יש לי כבר 6. שיהיה הרבה מקום לעבוד תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי את הסורק 1200CU של bearaw ואני מחפש דרייבר לXP אני לא מוצא לXP אלה רק לישנים יותר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי כעת ספק של HEC 300W AR-T, והשאלה שלי היא אם אני מחליף ספק למשהו כמו 400-500W לא משהו גנרי מסריח, גם של חברה כמו HEC - ההשפעה על המחשב שלי תהיה רבה? אני ארגיש בהבדל מבחינת ביצועים במשחקים? ובקשר לגוף קירור, יש לי גוף קירור יחסית מעפן של THERMALTAKE ה-VOLCANO 7, הוא כבר על סף התפרקות באלוהים, אם אני אחליף לקירור יותר טוב והטמפרטורה תהיה נמוכה יותר זה ישפיע על המחשב מבחינת ביצועים כמו השאלה שלי לגבי הספק? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מתעניין בלקנות את הMX5000 בהזמנה מארה"ב כשבעקרון כל החבילה נראית מבטיחה. הבעיה היא שנתקלתי בלא מעט ביקורות לא אוהדות (בלשון המעטה) לגבי המוצר הזה. למישהו פה יש ניסיון אישי איתו ויודע להמליץ אם באמת כדאי להתרחק מהרכישה הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-