ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מדפסת מסוג EPSON 305 משולבת. החלק בו אני שם את הדפים הוא עקום ולכן אלמלא אני מחזיק את הדף באוויר ומיישר אותו הוא יוצא עקום בהדפסה. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לקנות מקלדת לוגיטק. מה עדיף ? ולמה ? המלצות... אשמח לדעתכם, דוד
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קצת קשה להחליף ציוד היקפי אחרי שהתרגלת אליו, ביחוד עכבר ומקלדת. הבעיה היא ש-Logitech Performance MX משתמש בקליקר (Microswitch) זול של חברת Omron מדגם D2FC-F-7N, הקליקר הזה, אחרי שימוש ממושך מתחיל לייצר לחיצות כפולות על כל לחיצה, דבר שיכול להוציא כל אדם שעובד על המחשב באופן יומיומי מדעתו. כבר החלפתי 2 עכברים כאלו במסגרת האחריות של Logitech והשלישי בחוסר מזל משווע החליט להתחיל לעשות את הבעיה חודש ויומיים אחרי תום האחריות המוארכת שהם נתנו לי. קשה לי להשקיע עכשיו עוד $100 בעכבר, שלפי הסטטיסטיקה בטוח יתפגר בשלב מוקדם כלשהו של חייו. אז אחרי ההקדמה הארוכה והמייגעת, אני מחפש עכבר למחשב, אלחוטי, שעובד על זכוכית, משהו בסגנון של ה-Performance MX. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום אולי מישהו נתקל במקלדת אלחוטית +עכבר שיש גם חיווי למצבי ה CAPS/NUMLOCK - לצערי לא מצאתי בזאפ תיאור כזה אשמח להעברת המידע והמלצות אשמח לקבל פה המלצה ע"מ שאוכל לבצע רכישה חכמה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך 2. מה שימושי המחשב ( ? עריכה ועבודת משרד גרפית לקבצים ברזולוציה גבוהה. אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע בפוטושופ, אילוסטרייטור וקורל דרואו. OFFICE ג) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא - 3)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תקציב: 500ש"ח ללא חריגה שימושים שלי: 80%גיימינג, 10%מוזיקה, 10%סרטים(אימה בעיקר). הערות: כבר באור 2מטר לפחות, מקרופון טוב, אוזניות 5.1/7.1 אמיתי , שיהיה אפשר לקנות את האוזניות בארץ. לוח האם שלי זה Intel DH67BL אפשר המלצות לאוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, נשבר לי הדונגל של המקלדת והעכבר האלחוטיים (והוא לא עובד), אני צריך לקנות מקלדת ועכבר חדשים? או שאפשר לקנות דונגל חלופי? MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 800 MODEL:1455 צירפתי תמונות של המנוח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טופס המלצה לאוזניות תקציבכם: 400 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: גיימינג ומזוזיקה ברקע מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. P8Z77-V DELUXE http://prntscr.com/3b5ffm בקשות מיוחדות: בהערות למטה מחו"ל או מהארץ? KSP/IVORY הערות: 1. לא KRAKEN אחרי יום זרקתי אותך 2. לא שבירות 3. באס טוב 4. הכי חשוב לי זה כמה שיותר נוחות שאני יוכל לשבת איתם שעות 5. בבקשה לפרט למה כשאתם כותבים. 6. אם אפשר תנו לי כמה אוזניות ותכתבו לי מה הצד היותר חזק שלהם משאר האוזניות
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ב"ה היי! יש לי מדפסת CANON LASERBASE FM5650 ומערכת הפעלה ווינדוס 7 64 ביט באתר של CANON אין דרייבר שמתאים ל64 ביט וכן בדקתי את זה דרך התמיכה טכנית שלהם, הבנתי שיש דרך להתקין איזשהו אמולציה ל 32 ביט וכך אוכל להתקין דרייבר של 32 ביט, אם מישהו יש לו משהו כזה או מידע שיכול לעזור לי אודה לו מאוד, בתוווודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קראה לי משפחה לעזור בהם במחשב (זה כדי להראות שאני כן לתחום זה ותוך כדי אני גם צריך להתלמד) כדי לחבר ולהתקין אצלהם את המפסת Brother MFC-J615W שהיא אלחוטית. לקח לי המון זמן לסדר את זה: קודם הייתי צריך להוריד להתקין את הדרייברים של המדפסת. כדי להתקין מדפסת המחשב היה צריך לזהות איתה היה צריך לזהות קישורית אלחוטיות אצל מדפסת וכאן נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצא מדפסת בטווח תקשורת וכרטיס רשת אלחוטי ועבד אצלהם- יכולתי לגלוש באינטרנט. קודם חוברת הפעלה שלה (אבל רק באנגלית) שלא הסביר לי שום דבר אזי חיפשתי סרטון על המדספת הזאת ומצאתי אותו ב-youtube , שם הסבירו לי את קוד הרשת שלהם לקוד של המדפסת והקוד שנתן אחד מבני לא היה נכון אזי היה להחליף לאותה סיסמת רשת אזי סוף ס…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש יתרון לקניית סט עם Unifying Receiver ? או שעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד ? תקציב עד 300 והשימושים הם כלליים עם הקלדות של טקסט מידיי פעם.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה-M705, והסיבה שאני מעדיף עכבר של לוג'יטק היא הגלגלת שמסתובבת בחופשיות. הבעיה עם העכבר (ועם 2 עכברים קודמים שהיו לי), היא שבעת לחיצה על הלחצן השמאלי, פעמים רבות הלחיצה מזוהה כדאבל קליק. יש עכברים שלא סובלים מן הבעיה הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מאוד מאוכזב מהציוד של Logitech אני נאלץ לחפש חלופות, עד לא מזמן עבדתי עם ה-Logitech MX Performance של לוג'יטק ומקלדת Logitech K750. אהבתי את זה שהם אלחוטיים ובמיוחד אהבתי את זה שהמקלדת לא דורשת סוללות או טעינה שכן היא נטענת באופן סולרי. בעכבר האהבתי את זה שהוא אלחוטי ומאוד נוח ביד אבל במיוחד את זה שהוא עובד ללא רבב על זכוכית שקופה. העכבר התחיל לזייף (מבצע דאבל קליק למרות שלחצתי פעם אחת, בעיה מוכרת) והיום מקש הרווח במקלדת נשבר. אני לא ילד, אני לא אוכל ושותה ליד המחשב ואני יודע לשמור על הציוד שלי. אני מחפש ציוד היקפי איכותי (עד $200 לעכבר ומקלדת) שיחזיק מעמד הרבה זמן. מה שחשוב לי זה שהעכבר יהיה אלחוטי ויעבוד על זכוכית שקופה בלי פד ושהמקלדת תהיה אלחוטית ותדרוש מינימום טעינה …
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהתייעצתי בפורום מפרטי מחשב לגבי רכישת מחשב חדש בדיון הזה, אני מבקש את עזרתכם בהשלמת המפרט מחשב שאני מרכיב לידידה. בעיקרון אין תקציב ממש מוגדר, ואני מנסה לחסוך ככל הניתן. מכיוון שהיא צריכה רמקולים, עכבר ומקלדת ממש פשוטים - השימושים שלה זה office ואינטרנט בלבד (אימיילים) אני מניח שעיקר התקציב יתפסו המסך והמדפסת. התקציב מאד גמיש; היא בקשה המלצה על תקציב, בעיקר שיהיה כמה שיותר משתלם לצרכים שלה וחסכני. בינתיים המסך שחשבתי עליו זה Dell P2314H ב-800 ש"ח. היא בקשה מסך של 20 אינץ' בערך, אז הוא עשוי להיות גדול מדי, אבל המחירים של מסכים קטנים יותר נראים פחות משתלמים. כמה נראה לכם שכדאי להוציא על הציוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק מחנויות בעלות סניף בחדרה (לא בהזמנה אונליין, עדיפות ל KSP או אייבורי) תקציב באזור ה 100 שקל, חובה מיקרופון. האוזניות הן לסרטים, מוזיקה ומשחקים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בין http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_292e.html או http://avertv.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=582
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רכשתי אתמול מקלדת ועכבר אלחוטי של מייקרוסופט זה אמור להיות פשוט לשים בטריות מקלדת +עכבר לשים את ה USB וזה אמור לעבוד מישום מה העכבר נדלק מה שאומר שהבטריות מלאות אבל אין תגובה מדוע ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מדפסת לייזר משולבת למשרד שישרת 2 אנשים... צריך שתכלול פונקציות הבאות: - מכונת צילום - מדפסת - פקס (כולל פקס לתיקיה במחשב ופקס למייל) - סריקה (כולל סריקה לתיקיה במחשב וסריקה למייל) ּּּ+חיבור WIFI חשוב שתהיה אמינה, בלי תקלות ובעיות אודה להצעותיכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מקלדת אלחוטית בלוטות' לטבלט LG G PAD שתהיה בדיוק בגודל של הטבלט (8 אינצ') כדי ששניהם יכנסו ל Case אחד. משהו בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-Bluetooth-keyboard-Gift-for-8-3-LG-G-Pad-V500-/251530012429?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3a905b670d תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
65 אחוז גיימינג 35 אחוז מוזיקה, KSP אילת בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות עם מיקרופון זולות אך עמידות המיועדות לשימוש ילדי. תודה לממליצים.
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
משהו מתקשר (נראה לי שזה קורה רק בנכנסות), אחרי 3 וחצי דקות - בום הפקס נכנס לשיחה. לפני זה, הפקס היה משתלט אחרי 8 דקות. הפקס מוגדר כרגע כ FAX ONLY שבו הוא מפעיל את הפקס לאחר 8 צלצולים (3 וחצי דקות והפקס פועל). לפני זה הפקס היה tel/fax של 60 שניות (8 דקות והפקס פועל). דברתי כבר עם התמיכה לפני שבוע והיום זה שוב קרה, הם אמרו לי מה לשנות וזה רק עשה את זה יותר גרוע 8 דקות ל 3 דקות, הפקס משתלט על השיחה מתי שבא לו ואין דרך לעצור אותו עד שהוא מסיים. מחר אתקשר שוב לתמיכה, אבל.. למשהו יש רעיון איך לפתור את המכת מצריים 11 הזאת? תיקון: הפקס היה מחובר בטעות למרכזיה במקום לקו ישיר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WIN 7 64 עידן + קוניקה 9001 התוכנה עובדת דרך USB אך עידן + לא מוצא את השידור , למה לא ? http://p2pic.com/images/lol.png
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הדרישות הן: אפשרות לסרוק מאות עמודים במכה, כמה שיותר, יותר טוב. אם אפשר, חיבוריות WIFI. Scan/Fax to mail גם יהיה מאד נחמד. טונרים לא יקרים. אין צורך בצבע. אמינות. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאני מחפש מקלדת מכנית שהמקשים מאירים ו היא מעולה להקלידה מהירה (תיכנות) מה עדיף ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-