עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by slider,

אז ככה, אבא שלי נוסע בקרוב לחו"ל ולכן החלטנו לנצל את ההזדמנות ולקנות מצלמת וידאו (בדיוטי פרי). הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג במצלמות ולכן מאוד הודה אם תמליצו על מצלמה טובה בתקציב של 500$+ (אם זה נמוך מדי, אפשר להעלות את התקציב, אבל לא יותר מדי..), וגם תסבירו את הדברים הבסיסיים בנוגע למצלמות וידאו.. תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום, מחפש מדפסת hp איכותית שתהיה אלחוטית שימוש ביתי משולב סורק פקס שימוש עיקרי הדפסת תמונות על ניירות פוטו גלוס מבריק. התקציב עד 800 שח תודה

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by ThaOG,

אני מתכנן לקנות מקלדת חדשה למחשב החדש ואני לא מתכוון לשים יותר מ100$. המקלדת צריכה להיות מארה"ב מאתרים כמו newegg ואחרים. המחשב הוא מחשב נטו למשחקים. ראיתי את ה Logitech G15 אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות. מה שחשוב שלא תהיה אלחוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by redead,

כרגע יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק אז אני צריך ערכה שכוללת רק מקלדת והבנתי שהE110 של לוג'יטק כולל גם עכבר... חשוב לי שהמלקדת תהיה שחורה ולא תעלה יותר מ200 שקל.. השמח לשמוע המלצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by Component,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1007361079&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by sxs,

חברים וחברות יקרים: אני ידעתי את זה כל הזמן! לא יכול להיות שהטמפרטורת של המעבדים שלנו יהי כל-כך נמוכות באופן משמעותי מלוחות אחרים. מעבד 1.4Ghz ב- 43 מעלות?! לא ייתכן! ולכן, ייצא סוף סוף עידכון ביוס(גירסה רישמית, לא בטא) שבין היתר גם פתר את הבעיה הזאת של הטמפרטורות. ועכשיו, הטמפרטורות הן: AMD 1.4Ghz עומד על: 55 מעלות ב-Idle. לוח עומע על: 27 מעלות ב-Idle. רוצו לעדכן את ביוסיכם!!! להורדת הביוס הרישמי החדש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by andrei21,

היי מחליף מקלדת ישנה אלחוטית של לוגיטק שוקל אם לקחת מכאנית, אף פעם לא שיחקתי באחת, רעש הקלדה וקושיות מקשים נראה לי מרגיז, תמיד הסתדרתי עם מקלדת רגילה אבל מוכן לנסות להעלות את הרמה שלי במשחקים חשוב לי שיהיו כפתורי מדיה, מחשבון וכו.. ו\או כפתורים לתכנות. RGB לא מעניין, אבל לא מתנגד . תקציב נראה לי עד 400 לא סגור, חבר מחר טס ללונדון אז אפשר משם Amazon.co.uk או משהו, אנסה למצוא גם חנות מקומית . חשבתי אוליי Corsair K55 Corsair K68, פתוח להצעות תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rani,

שלום אני מחפש למצלמה הנ''ל דרייבר כבר המון זמן ואני לא מוצא, את הדיסק אני איבדתי אז ככה שאני חייב את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה iCam 540 DC-4130

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. אני צריך לקנות עכבר אופטי ומקלדת במחיר סביר .. ראיתי באולסייל משהו שנראה נחמד http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&category_name=%ee%f7%ec%e3%e5%fa+%e5%f2%eb%e1%f8%e9%ed3 מה אתם אומרים על זה ..?. תודה

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by D-Viper,

אני צריך המלצה למדפסת הזרקת דיו ביתית, לא משולבת, רק מדפסת. שאיכות הדפסה תהיה טובה. וזה הכל בערך.. תקציב משהו בסביבות 400. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. שלום אני מחפש המלצות למדפסת משולבת לטובת עבודות גרפיקה. חשוב לי שגם הסורק יהיה באיכות טובה. האם למישהו יש המלצות? אשמח גם אם יוסבר מדוע הוצעה המדפסת הספציפית תודה רבה

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by tibia,

יש לי 400 שקל לא שקל אחד יותר ואני חשבתי על זה אולי http://www.gil-tech.co.il/Product.asp?Pid=15901&Cat2Cat1ID=5203&Cat2ID=7394 וספק HEC 300ART יש הצעות<?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. יש לי אוזנית BT של SONY ERICSSON שקיבלתי מאורנג' ואני משתמש בה לדיבור בסלולרי. האם אני יכול לחבר אותה למחשב עם דונגל BT כך שתשמש כאוזניה ומיקרופון ותאפשר לי לדבר ברחבי הבית? אם כן, האם הדונגל הזה יספק את הסחורה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1496&scat=280&tcat

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by --Adidas,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3653 תגידי לי מה זה בבקשה יש לי פד של steelpad s&s וקניתי גם את שהזמנתי את הפד ופשוט לא יודע מה זה ומה לעשות עם זה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by שי כהן,

אשמח לקבל המלצה למקלדת Bluetooth כלשהי טובה ועדיף כמה שיותר ניידת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by onn_the_vy,

האם יש אפשרות לשלוט על הCOM, אני רוצה לשלוח כל פעם 5V לפין אחר... אפשרי.?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by aofer,

אני מחפש המלצה לאזניות גיימרים טובות, תקציב עד 600 ש"ח פלוס מינוס. חיבור USB הסתכלתי בינתיים על הדגמים האלה: Megalodon 7.1 Surround Gaming Headset‎ Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 USB Gaming Headset‎ Tt eSports Shock Spin HD Circumaural Black Gaming Headset‎ על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  18. Started by ag43,

אני מחפש רכזת USB שמפצלת ל7 יציאות עם ספק כוח חיצוני. אשמח להמלצות. ד"א איך DLINK ברכזות USB?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by TUCG,

אני צריך המלצות לכרטיס טלוויזיה שיאפשר לי הדברים הבאים: - לראות שידורים מהטלוויזיה על המחשב (בלי אובדן כלשהו של איכות) - להעביר קלטות וידאו למחשב, לפורמט שעליו יהיה ניתן לצפות בהן על המחשב (אני מניח שזה אפשרי אם הוידאו מפעיל את הקלטת ומחובר לטלוויזיה ואז כרטיס הטלוויזיה קולט את כל המידע מהטלוויזיה עצמה) ולא משהו מיוחד. משהו ממוצע, לא יותר מדי יקר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. חברה בשם Keychron מציעה לכם הזדמנות להשקיע במקלדת מכאנית איכותית ואלחוטית - עם מחיר התחלתי של 69 דולר לכתבה

21. Started by MoSQuiTo,

אני מתלבט בין 2 מדפסות משולבות: canon mp150 epson cx3700 מה אתם אומרים? איזה מבין השניים עדיפה??? אולי עדיף ללכת על canon mp170 שמשמעותית יותר יקרה?? (200 שקל) תודה רבה- שגיא.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. שלום יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט מדגם עלית.ידוע לי שהמקלט שלה מזהה עכברים של מיקרוסופט.קניתי את העכבר לייזר לשמאלים מדגם 5000. ולפני קניתי עכבר גם לשמאליים.אני יודע שהלייזר צריך את התוכנה הכי חדשה שיש (6.3) ובכן התקנתי את התכונה והמחשב מתעקש לעבוד עם העכבר הישן. את ה 5000 הוא לא רוצה לזהות למרות שהגדרתי בתוכנה של מיקרוסופט במפורש את ה 5000. סוללות בדקתי עם הישן הוא עובד במלוא המרץ.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sikl,

אני שוקל לקנות את הדברים האלה. אם כבר רכשתם את זה אשמח לשמוע איך הם? שווים את המחירים (עכבר - 300, מצלמה 800+)?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום לאיזה מתח אני צריך לשאוף והאם מה שיש לי הוא טוב ואם לא, אז למה ואיך אני יכול לסדר את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.