עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קודם כל זכרוןוDDR2 1024MB 533MHz CL4וKingstonו נחשב לטוב? 2.זה יפעל כמו שצריך אצלי המחשב ? יש לי מחשבIntel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915G/GL/GV .3כרגע יש לי 256 ואני חייב להוסיף אז על כמה אתם ממליצים להוסיף 512 או 1024ושל איזה חברה? 4. וכמה זה בערך צריך לעלות? תודה

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by idgar,

היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by SeRial_KiLLeR,

אני רוצה לקנות מיקרופון חדש (למשחקים ושיחות בתוכנות כמו SKYPE). אם יש אפשרות להמליץ על מקרופון שבא גם עם אוזניות מחוברות לו אני אשמח אך זה לא מחייב. אין לי תקציב גדול במיוחד (לא יותר מ 150 שקלים.. אפשר טיפה לחרוג אבל לא הרבה) אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. תודה. (נזכרתי במשהו: אם התקציב שלי גדול מדי ולא באמת צריך כ"כ הרבה בשביל מקרופון אז רק תגידו...)

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  4. השאלה בכותרת חייב בשביל אחי הקטן!! פשוט בספק כוח הזה אין אתה החיבור הקטן הזה שיש בלוח של P4

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by gshhar,

מה בדיוק נותן המארז(אני מחפש ל-AMD2000),אני מחפש המלצות.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  6. Started by davidsskory,

חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטיים לשימוש במחשב שמחובר ל-LCD מרחוק אני צריך שיקלוט מרחוק 2-3 מטר משו טוב שלא יעשה לי בעיות שיבוא עם מטען ובטריות נטענות.. והבנתי שיש עכבר שהוא קולט תזוזה אווירית ושלא צריך משטח כדי לעבוד ואפשר להזיז אותו באוויר אם אפשר כזה אם לא אז לא משנה זה לא חייב להיות סט שלק בעיקר שיהיו מעולים .. ואני מעדיף של לוג'יטק כי יש לי הנחה שם.. מצטער על החפירה ותודה לעוזרים! דרך אגב איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372067

7. Started by kobibo,

למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  8. Started by base,

מה מה מומלץ יותר G5 NEW או G7 לפני רכישה מבקש חוות דעת ממנוסים היה לי את MX REV לא היה נוח אז מחרתי

9. Started by idan100,

Logitech X230 או Logitech X240?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by tomersh1,

אני מחפש לקנות מארז עם ספק למחשב P4 ואני מתלבט בין המאזים הבאים: 1.Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W Case 2. AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Purple Case w/Window AOpen QF50C Front USB & Audio 300W Black-Silver Case w/Window AOpen H600B Front USB & Audio (300W FSP) Black Case w/Window מישהו יכול להסביר מה ההבדלים בינהם ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. Started by asi123,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה מארז חיצוני לדיסק קשיח בשביל מחשב נישא? מה אני צריך לעשות, לקחת הארד דיסק רגיל כמו שיש במחשב שולחני עם חיבור EIDE ולחבר אותו דרך המארז למחשב נישא? עכשיו בקשר לזיכרון, יש לי IBM THINKPAD 600E עם זיכרון 160, האם זה אפשרי להוסיף לו עוד זיכרון? מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס רשת רגיל? לא אלחוטי

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. לפרוייקט אני צריך לקנות מדפסת לייזר צבעונית A4 עבור מחלקת גרפיקה כתוב לי שעמדת הגרפיקה משמשת לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה של 1024DPI עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקחת מדפסת שמדפיסה ברזולציה זו ואם אני קונה מדפסת עם רזולוציה גבוה יותר זה גם יהיה טוב..? תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. Started by Real_Me,

לחבר בארה"ב יש DVD פיוניר DV-535. הבעיה היא שלא ניתן לראות איתו תקליטורי PAL שכן כנראה הוא לא יכול להמיר אותם ל-NTSC. ניתן לקנות ממיר שמפיק אות פסאודו NTSC אבל הזול ביותר עולה כ-100 דולר וכבר ניתן לקנות DVD חדש שגם תומך ב-PAL (אבל פחות איכותי מהפיוניר) בפחות מחצי מחיר. האם יש דרך, אולי שדרוג ה-Firmware, או כל דבר אחר שיפתור את הבעיה? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. Started by vizido,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר משרדית שמדפיסה שחור לבן ב DPI יחסית גבוה. על איזה חברה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by hulit,

אפשר לשלוח איימייל cohental2000@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  16. Started by blueeye,

היום קיבלתי מחשב חדש אבל בגלל שהיום היו כבר 2 הפסקות חשמל בבית אבא שלי לא מרשה לי לחבר את החשב החדש בלי אל פסק.. בחנות שקניתי את המחשב הבחור הציע לי לקנות את האל פסק הזה: Advice PRD 750V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=593302 אבל להם לא היה, אז הלכתי לחנות קרובה הביתה ולהם גם לא היה, להם יש את הדגם הישן יותר שהוא: Advice PrPc 750V http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592624 מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בינהם? ואיזה יותר מומלץ, בבקשה זה דחוף..

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. יש לי הגה של לוג'יטק עם פדלים ובקר XBOX. במשחקי טיסה אני רוצה להשתמש בפדלים של ההגה ובבקר XBOX לתנועה. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by MadCat125,

איזה ספק כח אני צריך כדי לסחוב את (GF 6600 256 MG ) בלי בעיות התקציב שלי הוא עד 170 ש"ח בבקשה תתנו לינק לדברים שאתם מביאים תודה !!!!!!!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. אוקי יש לי את שני החלקים הנ"ל ואני נתקל בבעיה הבאה. כשאני רוצה לחבר את הכבל מתח ללוח אם אני מגלה ש...הכבל קצר מדי(אומנם בבערך 2 סנטימטר אבל קצר). בגלל חוסר הגמישות היתרה של הספק הזה אין גם יותר מדי מקום לטעויות ואני נאלץ להשתמש במתאם 20-24 פינים בשביל להאריך את העסק. האם יש כבל הארכה בשביל ה-20 פינים? או שאני אצטרך לעשות קצת מודינג ולנסר פה את הכבל 24 פינים (ולהוריד את ה-4 פינים הנוספים בעצם) ולהשתמש בו ככבל מתח? שנית..האם בעיית הכבל הקצרה היא בעיה ידועה? כי זה לא נראה לי הגיוני שOCZ יגבילו את משתמשי סדרת המודסטרים למארז קטנים

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by aladin_7,

איך אני יכול לדעת אם המקלט IR שישי לי במחשב הנייד תומך ב HID? תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. השאלה בכותרת (שניהם מבית טלמרקייט).

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. Started by Smgr,

ההתלבטות שלי היא בין : 1) Thermaltake VB1000BS SUPRANO? - שעולה 400 וקצת שקל 2) ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO - שעולה 500 וקצת (כולל משלוח) אני נוטע כרגע לכיוון ה THERMALTAKE בגלל העיצוב היפה , אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני לגבי מארזים אחרים ולפרט לי איזה מהם כדי לקחת. אגב התקציב שלי הוא בסביבות ה -450 שקל. נ.ב עד היום כל התשובות ששאלתי נענו במקצעויות ובפירוט אני מקווה שתמשיכו ככה ואני לא אקבל תגובות כמו : "תיקח את ה Antec כי היה לחבר שלי" או כי "אין על ANTEC". לצערי מידי פעם עולות פה תשובות כאלה. תודה, Smgr

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. שלום לכולם! אני מעוניין מאוד במארז הזה, ואני גם יקנה אותו שהוא יגיע. הזמן המשוער הוא בערך שיגיע הקונרו, ובדיוק בזמן הזה אני יקנה 930D. (אחרי ירידת מחיר) מה שאני רוצה לשאול אתכם, זה איזה ספק כח אני יכול לשים שם שיסתדר עם המערכת. מעבד כמו שאמרתי 930D BIG TYPHOON 2x1024 זכרון DDR2 לוח אם של אסוס p5ld2 כרטיס מסך לא רציני במיוחד, X1600PRO GE או לחילופים 7300GT של INNO3D עם 256MB DDR3. (שהיה בביקורת אני מקווה שהוא יגיע) 2 דיסקים קשיחים, אחד WD RAPTOR 10K 36GB ובנוסף 160GB לא יודע עדיין איזה, זאת אומרת שאני צריך שלספק יהיו 2 חיבורי SATA(!). 2 מאווררים במארז. הבעיה היא בתקציב, עד 290 שקל. אז ראיתי כמה אפשרויות שנראות לי מספקות: 1. ספק כח 430W של COOLERMASTER (אמור …

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by galCool,

אני רוצה לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת: 1. הספק והמארז טובים? ויספיקו למפרט שלי? 2. המחשב שלי ירעיש? AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE DFI NF4 ULTRA D LANPARTY ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE 6C29 NO PSU FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA

• 4 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים