עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by asichen,

תגידו... יש מצב שהספק הזה באמת 420 וואט והאם זה ספק טוב וחברה טובה והאם אתם ממליצים עליו? : http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  2. Started by Dante_9,

יום ראשון אמור יגיע אליי ה- G7 וההתרגשות הולכת וגדלה אבל אני זקוק לפד ולא יודע מה לקנות ואיפה...

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. שלום. אני מחפש משטח לגיימר (משחק ב אמריקס ארמי). אני משתמש בעכבר ה 518 של לוגיטק. מתלבט בעיקר בין ארבעה פדים. 1. RAZER PRO 2. RATPADGS 3. FUNC 1030 4. STEELPAD QCK אני בעיקר נוטה לכיוון הרביעי בגלל מחירו הזול יחסית. אבל אשמח לשמוע עוד המלצות. כמו-כן אם משיהו מכיר בן אדם שמוכר אותם בארץ (את הרייזר והרטז) אשמח אם יגיד לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  4. Started by morangal555,

שלום קניתי מחשב חדש בKSP וקניתי איתו מארז פשוט ?4JA-213 ATX MIDI 350W True Watts השאלה היא האם זה מספיק חזק למחשב או שצריך לשדרג ספק מערכת המחשב היא : מעבד (ATHLON +3200(S-939 לוח אם 9-Gigabyte K8NF זיכרון 512MB 400 MHZ CL 2 מתכנן להוסיף ל1G הרדיסק 120 GB כרטיס מסך pci e x600 pro 128 MB צורב כרטיס קול של creative AUDGIY בנוסף הוספתי למארז שני מאווררים 80MM תודה מראש!!!!

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  5. השאלה בכותרת (שניהם מבית טלמרקייט).

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. Started by nim901,

מה אתם אומרים על המארז הנ"ל? הוא טוב? ויש חנות שמיבאת את המארז הזה? http://www.arena-chieftec.com/?page=products_big&id=46&k_id=1&language=uk לינק לדף הבית

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by ben389,

שלום. יש לי מחשב פרסקוט 3G עם לוח P4P800-E DELUX, שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9200 (בעתיד מתוכננת קניה של X800GT או דומה). המארז והספק שניהם ג'נריים והקירור למעבד הוא קירור סטוק. יש לי בעיה רצינית של קירור (נכון להיום מעבד:70 ולוח: 36) ורעש. אני מעוניין לקרר את כל המערכת ועם זאת להשתיק אותה שלא יהיה אפשר לשמוע אותה. התקציב לכל העניין הוא ¤1000+-. מארז: חשבתי על המארז הידוע COMPUCASE CI-6A19 ולהוסיף לו מאוורר שקט במיוחד (אולי גם להחליף את הקיים בשקט). איזה מאווררי 120 שקטים אפשר להשיג? :s05: ספק: חשבתי על ENERMAX 420W NOISETAKER. הבנתי שהוא שקט ועושה את העבודה. למה ספק בלי מאווררים עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? קירור למעבד: המאוורר המקורי עושה מלא רעש …

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  8. אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by No-NicK,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6503 שווה קניה? :\

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by gshhar,

מה בדיוק נותן המארז(אני מחפש ל-AMD2000),אני מחפש המלצות.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. Started by PT,

מתה לי המקלדת ואני צריך חדשה חוטית בלבד, אין לי צורך באל-חוטית ועדיף שתיהיה שחורה אבל לא מחייב אם תוכלו גם לספק לינק לקניה של המקלדת אני אודה לכם מאוד :-* תדה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by wooda,

לא ידעתי ממש איפה לשים את זה, אז אני שמתי את זה כאן. אני משדרג את הכרטיס מסך שלי, מוסיף עוד 256 זיכרון, ומחליף ספק כוח, אז ההורים שלי שאלו חבר שלהם שמוכר חומרת מחשבים, כמה יעלה מה שביקשתי (6800NU, 256 +ספק) והוא אמר (אחרי כמה חישובים קצרים) שהכל ביחד יעלה 2500 שקל, כולל מס' עכשיו אני רוצה לדעת: 1. האם זה שווה? 2. האם הספק 635W גנרי שהוא מציע מספיק טוב (יש לי P4E 2. 8) כי אני יודע שגנרי זה חרא, ואני ביקשתי את הTT420W, אבל הוא אומר שאין לו, אז חשבתי ש635W זה די הרבה, ואולי למרות שזה גנרי זה מספיק, אז בקיצור, 635W גנרי יחזיק? ----------חתימה-------- אם נתקלתם בבאג במערכת גיימר, אנא לחצו על הכפתור הירוק בראש העמוד ואנו נתפל בבעיה במהרה (בצחוק אל תלחצו על כלום)

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by Zimer,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. Started by marlboro,

חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  16. שלום , אני משחק CS(משחק רשת) דיי הרבה זמן וזה משגע אותי שאני לא יכול לדייק לפעמים או לעשות סיבובים ותנועות מלאות בלי שהעכבר הישתגע... אז אני משתמש בעכבר לצורך CS בלבד ולא משחק יותר מתקדם.... ואני שמאלי ההתלבטות שלי היא בעיקרון בין - G5- אמרו לי עכבר חיה לגיימרים אבל דיי גדול - mx518 - אמרו לי עכבר חמוד יפה לא יותר מזה הביעו דעתכם... ואם יש לכם הצעות טובות יותר לעכברים המליצו... ואני חייב להזכיר העכבר ישמש אותי רק ב CS (Counter Strike התקציב שלי לעכבר = לא יותר מ300 שקל אני מעוניין לקנות פאד גם מכמה סיבות: לשמור על העכבר פעולות יותר טובות של העכבר אז האם כדאי לי לקנות פאד ? (יש לי של האופיס דיפוט הג'לי) ואם כן איזה..? Icemat steel S&S משו כזה?תקצ…

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. Started by Arik.G,

שלום, הלכתי לקנות מדפסת לייזר שראיתי פה הרבה המלצות HP1020. וקניתי בסוף HP p1005 שלדברי המוכר מחליפה את ה 1020. הגעתי הביתה ולצערי גיליתי שהיא לא נתמכת בויסטה צריך עזרה בלהתקין אותה. אני לא מצליח להוריד את הדרייבר של XP שאמור לעבוד גם. עריכה: טעות מטומטמת שלי, הכבל USB היה לא תקין. אחלה מדפסת.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. לשימוש ביתי, שיהיה איכותי תודה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  19. במשחק NBA LIVE 2007 הגיימפאד עובד מעולה, אבל אני רוצה לנסות אותו על שוטר, מה אתם אומרים? אפשרי?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by gilloze,

אני מעונין ליקנות ספק ENERMAX LIBERTY 400W איך הוא ? הוא יחזיק טוב 7900gt ASUS P5LD2 3.0 Doal core ושאר השטויות במחשב. האם הוא שווה קניה תכסף ומאיפה אתם מציעים ליקנות אותו מיחברה אמינה וזולה עם האחריות תודה מראש גיל

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  21. שניהם באותו מחיר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 235 לחוטי.. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2108&scat=211&tcat= 243 לאלחוטי... מה עדיף לגיימר? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by TheRedEye,

יש לי שני ספקי כוח בבית אחד שאני משתמש בו הוא SKY ONE P-4 400W ATX12V והשני הוא L&C LC-235ATX אמרו לי משהו בקשר לגנארי לא גנארי וכל מיני שטויות עכשיו לשאלה שלי, האם הספקים האלו יוכלו להריץ את הכרטיס מסך הזה(תקן AGP) http://www.crg-shop.com/product_info.php/cPath/27/products_id/47 שאלה שניה: כתוב לי בחוברת של הלוח אם שהAGP שלי הוא עד 1.5V זה מספיק לכרטיס?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

קניתי היום את העכבר הזה...אני חייב להגיד שאני מרוצה ממנו... עכשיו אני רוצה ליצור לי פרופיל שבכל משחק שאני אשחק....הוא ידע את הDPIים שאני אוהב שם...איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים