עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Black Knight,

שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והספק שהציעו לי הוא זה: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 ב320.57 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 ב384.05 ש"ח. האם ההבדל באמת שווה את זה? תודה. תגובות מהירות יהיו מבורכות.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by asi123,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה מארז חיצוני לדיסק קשיח בשביל מחשב נישא? מה אני צריך לעשות, לקחת הארד דיסק רגיל כמו שיש במחשב שולחני עם חיבור EIDE ולחבר אותו דרך המארז למחשב נישא? עכשיו בקשר לזיכרון, יש לי IBM THINKPAD 600E עם זיכרון 160, האם זה אפשרי להוסיף לו עוד זיכרון? מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס רשת רגיל? לא אלחוטי

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן ניסיתי להפיל קובץ VB בPPC זה אמר לי שאני צריך להתקין משהו וחיפשתי בכל האתר של מיקרוסופט ולא מצאתי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא לי לינק?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתכם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. שלום ראיתי את 2 המארזים האלה ואני חושב מה לקנות דבר חשוב אני חושב רק על המארז לא הספק! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6504 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=11721 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם כמה הוא עולה בלי הספר(את הראשון אני יודע) ובכללי על מה אתם יותר ממליצים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  6. Started by Real_Me,

לחבר בארה"ב יש DVD פיוניר DV-535. הבעיה היא שלא ניתן לראות איתו תקליטורי PAL שכן כנראה הוא לא יכול להמיר אותם ל-NTSC. ניתן לקנות ממיר שמפיק אות פסאודו NTSC אבל הזול ביותר עולה כ-100 דולר וכבר ניתן לקנות DVD חדש שגם תומך ב-PAL (אבל פחות איכותי מהפיוניר) בפחות מחצי מחיר. האם יש דרך, אולי שדרוג ה-Firmware, או כל דבר אחר שיפתור את הבעיה? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  7. Started by vizido,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר משרדית שמדפיסה שחור לבן ב DPI יחסית גבוה. על איזה חברה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  8. שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן

9. Started by MadCat125,

איזה ספק כח אני צריך כדי לסחוב את (GF 6600 256 MG ) בלי בעיות התקציב שלי הוא עד 170 ש"ח בבקשה תתנו לינק לדברים שאתם מביאים תודה !!!!!!!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by davidsskory,

חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטיים לשימוש במחשב שמחובר ל-LCD מרחוק אני צריך שיקלוט מרחוק 2-3 מטר משו טוב שלא יעשה לי בעיות שיבוא עם מטען ובטריות נטענות.. והבנתי שיש עכבר שהוא קולט תזוזה אווירית ושלא צריך משטח כדי לעבוד ואפשר להזיז אותו באוויר אם אפשר כזה אם לא אז לא משנה זה לא חייב להיות סט שלק בעיקר שיהיו מעולים .. ואני מעדיף של לוג'יטק כי יש לי הנחה שם.. מצטער על החפירה ותודה לעוזרים! דרך אגב איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372067

11. Started by dyn,

שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב, בינתיים חשבתי על ה LG 22 WIDE החדש שיצא.. מצפה להרבה תגובות

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by Smgr,

ההתלבטות שלי היא בין : 1) Thermaltake VB1000BS SUPRANO? - שעולה 400 וקצת שקל 2) ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO - שעולה 500 וקצת (כולל משלוח) אני נוטע כרגע לכיוון ה THERMALTAKE בגלל העיצוב היפה , אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני לגבי מארזים אחרים ולפרט לי איזה מהם כדי לקחת. אגב התקציב שלי הוא בסביבות ה -450 שקל. נ.ב עד היום כל התשובות ששאלתי נענו במקצעויות ובפירוט אני מקווה שתמשיכו ככה ואני לא אקבל תגובות כמו : "תיקח את ה Antec כי היה לחבר שלי" או כי "אין על ANTEC". לצערי מידי פעם עולות פה תשובות כאלה. תודה, Smgr

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by PT,

מתה לי המקלדת ואני צריך חדשה חוטית בלבד, אין לי צורך באל-חוטית ועדיף שתיהיה שחורה אבל לא מחייב אם תוכלו גם לספק לינק לקניה של המקלדת אני אודה לכם מאוד :-* תדה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by nesber,

האם הסקורפיו והקוברה אמורים לספק איוורור טוב למערכת חזקה, אם לא עושים OC?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. לפרוייקט אני צריך לקנות מדפסת לייזר צבעונית A4 עבור מחלקת גרפיקה כתוב לי שעמדת הגרפיקה משמשת לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה של 1024DPI עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקחת מדפסת שמדפיסה ברזולציה זו ואם אני קונה מדפסת עם רזולוציה גבוה יותר זה גם יהיה טוב..? תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. Started by Dante_9,

יום ראשון אמור יגיע אליי ה- G7 וההתרגשות הולכת וגדלה אבל אני זקוק לפד ולא יודע מה לקנות ואיפה...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. מכשיר SK-6100 שלום התקנתי את הדרייברים והכל אני מחובר לתוכנה ואני מצליח להעביר שירים.. רק תמונות הוא לא נותן את האופצייה להעביר.. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by Cilay,

שלום. היום יש לי עכבר DIAMONDBACK של רייזר , ככה שאני לא צריך עכבר למשחקים ,אבל אם בתקציב הזה העכבר טוב למשחקים אז למה לא . אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיפעלו טוב וממרחק ש לפחות 3-4 מטר , מזמן בטריה טוב ושיהיו נוחים . ישמשו אותי לצורכי מולטימדיה . עכשיו שאלה לי אליכם , אני יכוללחבר גם את העכבר שיש לי כרגע(הרייזר) וג את העכבר האלחוטי? תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by No-NicK,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6503 שווה קניה? :\

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by idgar,

היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by SeRial_KiLLeR,

אני רוצה לקנות מיקרופון חדש (למשחקים ושיחות בתוכנות כמו SKYPE). אם יש אפשרות להמליץ על מקרופון שבא גם עם אוזניות מחוברות לו אני אשמח אך זה לא מחייב. אין לי תקציב גדול במיוחד (לא יותר מ 150 שקלים.. אפשר טיפה לחרוג אבל לא הרבה) אבל אני רוצה משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויתפקד כמו שצריך. תודה. (נזכרתי במשהו: אם התקציב שלי גדול מדי ולא באמת צריך כ"כ הרבה בשביל מקרופון אז רק תגידו...)

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  25. אין לי תקציב - כעיקרון אני יכול לקנות כל מה שתציעו... שימו לב שאין לי צורך במצלמה או בנגן MP3 בכלל... המטרה שלו זה לרשום לוחות זמנים ותזכורות ופתקים... תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים