עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nemo,

למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by solo53,

שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. אתם מכירים את הפורטים הקידמיים של המארזים כיום נכון? 2xUSB , אחד למיקרופון ואחד לאוזניות, אז יש לי בעיה עם שתי האחרונים... השקעים שלהם פשוט קטנים מידי! שום דבר לא נכנס לשם, והתקעים של המיקרופון והאוזניות הם סבירים לגמרי... כל מה שנכס זה ה"ראשים" של התקעים שהם קטנים יותר כמובן, אבל זה לא מספיק כמובן הכל צריך להיכנס... למישהו יש רעיונות מה יכול לפתור את הבעיה הקטנה הזו?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by abyss20,

אני מחפש מקלדת אלחוטית שתתאים גם למשחקים ושלא מתנתקת אם מישהו זכה להשתמש באחת כזו תגידו לי,בבקשה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש ממש מתלבט לגבי המארז אני לא מעוניין להוציא יותר מ600 ש"ח או מקסימום 700 על מארז+ספק כח אני מעוניין במארז שגם יהיה יפה(רצוי עם חלון שקוף) שגם יהיה TOOL FREE זאת אומרת שאת הכרטיסים והכוננים אפשר להדק בלי ברגים אלא עם תופסנים שגם יהיה מאוורר היטב+שקט ולגבי הספק כח אני מעוניין בספק שיחזיק לי את המפרט הבא מעבד P805 D לוח ASUS P5LD2 זיכרון -2 כרטיסים של 512 MB בתדר 667 כרטיס מסך 7600GT צורב DVD וחשוב לציין שאני מתכוון לעשות OC

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. לא חייב סט אפשר 2 דברים שונים מה שחשוב לי שמקלדת תהיה עם לחצנים בסגנון של מחשב נייד - שהלחיצה תהיה רכה כזאת חוץ מזה המקלדת יכולה להיות רגילה ועכבר מאוד חשוב לי שיהיה נוח ליד - לא חשובה הטכנולוגיה -יותר חשובה הנוחות אני לא גיימר או משהו בעיקר אינטרנט

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. Started by marlboro,

חשבתי לקנות אותו, ובגלל שהוא בשוק כבר לא מעט זמן אז כנראה שבקרוב יצא משהו חדש

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  8. מה אתם אומרים על המדפסת HP Photoamart C5283 AIO ? אמרו לי שהיא חסכנית ויש לה ראשי דיו XL ושהיא מדפסת מעולה לפוטו... מה דעתכם עליה? תודה מראש!

9. שלום , אני משחק CS(משחק רשת) דיי הרבה זמן וזה משגע אותי שאני לא יכול לדייק לפעמים או לעשות סיבובים ותנועות מלאות בלי שהעכבר הישתגע... אז אני משתמש בעכבר לצורך CS בלבד ולא משחק יותר מתקדם.... ואני שמאלי ההתלבטות שלי היא בעיקרון בין - G5- אמרו לי עכבר חיה לגיימרים אבל דיי גדול - mx518 - אמרו לי עכבר חמוד יפה לא יותר מזה הביעו דעתכם... ואם יש לכם הצעות טובות יותר לעכברים המליצו... ואני חייב להזכיר העכבר ישמש אותי רק ב CS (Counter Strike התקציב שלי לעכבר = לא יותר מ300 שקל אני מעוניין לקנות פאד גם מכמה סיבות: לשמור על העכבר פעולות יותר טובות של העכבר אז האם כדאי לי לקנות פאד ? (יש לי של האופיס דיפוט הג'לי) ואם כן איזה..? Icemat steel S&S משו כזה?תקצ…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  10. אני מחפש משהו שיגרום נגיד למספר 3 במקלדת שלי לתפקד כ-4. האם אפשר לעשות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  11. שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן

12. Started by Void,

אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by tmp,

אממ אני צריך המלצה למדפסת פשוטה.. המדפסת תשמש לרוב רק להדפסת מסמכים .. בקשר לתקציב.. כמה שיותר זול :}

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by ofird,

יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. שלום ראיתי את 2 המארזים האלה ואני חושב מה לקנות דבר חשוב אני חושב רק על המארז לא הספק! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6504 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=11721 כמה מאוררים אפשר להכניס בו(אני יודע שזה 120MM אבל את המספר לא יודע) ואם אפשר אז איפו כול אחד ממוקם כמה הוא עולה בלי הספר(את הראשון אני יודע) ובכללי על מה אתם יותר ממליצים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  16. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

העיקר שיהיה טוב ולא במחיר גבוהה מדי

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  18. טוב מצאתי במחסן את ההגה force feedback הישן שלי , ורצתי לשחק NFS underground מרוב להיטות שכחתי שאין לי בכלל game port! הם קיים ממיר , מ usb/ps2 אני מניח שלא , אז רק תאשרו ומה זה אומר? שזהו , רק הדור החדש?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by roei88,

שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? תודה בה מראש 8) עריכה: טוב עכשיו נודע לי שפלונטר נסגרו ואני לא מוצא עוד מקום שאפשר לקנות את הafterburner אז איזה ג'ויסטיק כדאי לקנות? (עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד..)

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  20. השאלה בכותרת (שניהם מבית טלמרקייט).

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  21. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. אוקיי סיימתי לבנות תמפרט של המחשב שלי פחות או יותר המפרט הוא כזה AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 Tray Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 power color x800gt NEC ND-3540 Black Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II חוץ מזכרונות שאני עדיין לא סגור עליהם יש הכל חשבתי בכיוון של המארז של אנטק שגם מגייע עם קירור טוב מאוור של 120 ואני יוסיף לו בעתיד עוד מאוורים ואת ה hardcano 13 של TT כנראה והוא גם מגיע עם ספק 500 וואט של אנטק רציתי לדעתי מה אתם חושבים על המארז הזה והאם הוא והספק יתאימו והמחשב כן הולך לעבור oc לפחות המעבד וכנראה שגם הכרטיס מסך והזיכרונות

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. אהלן. מטעמי נוחות אני מעדיף להשתמש בשתי הידיים כשאני אוחז בעכבר. אז אני שואל, איך אפשר להחליף בפקודות של שני המקשים בעכבר? כלומר-כאשר אני ארצה להשתמש ביד שמאל אז כאשר אני אלחץ על המקש הימני בעכבר- הוא ימלא את התפקיד של המקש השמאלי, ולהפך. ? ? ?

24. Started by No-NicK,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6503 שווה קניה? :\

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  25. אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש …

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים