ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,428 דיונים בפורום זה
-
קניתי מארז Compucase-HEC 69U6 והבנתי שבהשוואה למארז ג'נרי רגיל, הוא נוח בהרבה. ראיתי שיש מעין מסילות מוזרות על הבסיס של המארז שאין לי מושג בשביל מה הן, כמו-כן הבנתי שיש מעין קליפים שאפשר לחבר איתם את הכוננים מבלי להשתמש בברגים אבל אין לי מושג איך להשתמש בהם. יש איפשהו מדריך הפעלה ושימוש לזה (לא קיבלתי שום ניירת עם המארז) באיזה אתר שאפשר להוריד ולקרוא?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ניקיתי אותו אבל מאז הכפתור הימיני קצת "חורק" שלוחצים עליו, פעם שימנתי זה עבד טוב אחרי זה שוב חזר זה קצת מציק לי, חשבתי למכור אותו בזול יותר מכיוון שאין לי אחריות אם פתחתי את הברגים? או שיש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
איזה ספק כח אני צריך כדי לסחוב את (GF 6600 256 MG ) בלי בעיות התקציב שלי הוא עד 170 ש"ח בבקשה תתנו לינק לדברים שאתם מביאים תודה !!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז, כבר אין לי כוח לזה. חובה שיהיה מאלומיניום ומרווח, ושלא יהיה מכוער. תודה מראש :-X
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פאד לעבר אך אני מתלבט בין S&S או Qck Heavy ויש לי עכבר ליזר. אז השאלה לי היא מה יעבוד לי יותר חלק ויותר טוב כי שתיהם עולים אותו דבר פלוס מינוס.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני רלא יודע איזה עכבר ליקות ואני צריך אותו לרוב במשחקים 200 +-
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.7ghz willamette asus p4s333-m geforce 6600gt agp דיסק קשיח 40 ג'יגה כונן תקליטורים 52X צורב רגיל וכל השטויות האלה בכל מקרה הכרטיס שלי צריך עוד חשמל אני מבין והספק שלי הוא 400 ג'נרי כרגע אין לי כסף לקנות ספק לא ג'נרי וחדש אבל לבינתיים אם אני ישאיר את דלת המארז פתוחה ויפעיל ספק נוסף כדי לחבר אותו לכצד של הכרטיס עם המולקס כדי שיהיה לו עוד חשמל זה יכול ליצור התנגשות בחשמל ולשרוף משהו?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש משטח לגיימר (משחק ב אמריקס ארמי). אני משתמש בעכבר ה 518 של לוגיטק. מתלבט בעיקר בין ארבעה פדים. 1. RAZER PRO 2. RATPADGS 3. FUNC 1030 4. STEELPAD QCK אני בעיקר נוטה לכיוון הרביעי בגלל מחירו הזול יחסית. אבל אשמח לשמוע עוד המלצות. כמו-כן אם משיהו מכיר בן אדם שמוכר אותם בארץ (את הרייזר והרטז) אשמח אם יגיד לי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היום קניתי טלפון של פנסוניק (חוטי) דרך יורוקום. אחת האפשרויות המיוחדות או בעצם היחידה היא יציאת DATA לטלפון שנראית כמו יציאת טלפון רגילה, שלפי חוברת ההוראות משתמשת לחיבור הטלפון למחשב. למה זה משמש? ולאן מחברים את זה? למודם?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מעוניין להמליץ לחבר שלי על מס LCD טוב בסכומים שבין 2000-2500 ש"ח. המסך לא חייב להיות מאוד טוב (הוא לא מתכנן לשחק בו משחקים). אבל שלא יראו סימני גלילה (אם אתם יודעים למה אני מתכוון). ושתהיה איכות תמונה טובה. תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקלדת שהכפתורים שלה עצמם הם כמו מסכים קטנים כאלה משתנים לפי הצורך? ואם כן איפה אני יכול להשיג כזאת?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום... יש לי מארז של אנטק 1088AMG.. יש לו בעיקרון 2 חורי איוורור.. אחד של 92 מ"מ השני של 80 מ"מ.. אני מחפש פילטרים שאני יוכל לשים עבור החורים האלה.. הציעו לי לקחת סקוטש רגיל אבל הוא כנראה יחסום יותר מידי אוויר.. יש לכם הצעות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היום קניתי G5, במחיר די זול של 260 שקל בקומבינה. בכל מיקרה עכבר מעולה אני מרוצה עד השמים =] פשוט תותח. עכשיו יש לי כמה שאלות: על איזה פאד אתם ממליצים לי עד 100 שקל? וחנות במרכז. ואיך אני יכול להגדיר שהמקש שיש לי בצד הוא ישמש כהמקש המדבר בוונט ? ותודה מראש על העזרה, אם העוזר ירצה הזמנה לMSN 8 Live שרק יבקש בבפרטי עם הMSN שלו (ד"א חובה שהוא היה גם איימיל פעיל.)
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קודם כל זכרוןוDDR2 1024MB 533MHz CL4וKingstonו נחשב לטוב? 2.זה יפעל כמו שצריך אצלי המחשב ? יש לי מחשבIntel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915G/GL/GV .3כרגע יש לי 256 ואני חייב להוסיף אז על כמה אתם ממליצים להוסיף 512 או 1024ושל איזה חברה? 4. וכמה זה בערך צריך לעלות? תודה
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לא יכול ללחוץ על 2 כפתורים ביחד ... למשל נגיד שאני צריך לזוז קדימה שמאלה אז זה הולך ישר ולא פונה וכשאני ממשיך ללחוץ על 2 הכפתורים יש לי צפצופים מהמחשב ... למישהו יש שמץ של מושג מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אחה"צ טובים לכולם =] תקציב : 450 ש"ח(חריגות מעטות). שימושים : גיימינג בלבד! הערות : העדפה ל7.1. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות גיימינג בתקציב המתאים... ההתבלטות שלי היא בין SS SV2 לבין SS 5H.. אבל אני פתוח להצעות ! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי איזו מדפסת משולבת קומפקטית לא יקרה לשימוש בסיסי כדי לקנות (לא חובה פקס)? 1. איזה כבל USB בדיוק צריך? (כניסה A או B לצד של המדפסת) 2. הבנתי שהדרייבר\תוכנה של HP זה מפלצת ענקית וכבדה, האם יש אפשרות להתקין דרייבר/תוכנה קלילה חילופית? אם כן איזו? (למשל FINEPRINT?) מה עם תוכנה/דרייבר לסורק? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם הסקורפיו והקוברה אמורים לספק איוורור טוב למערכת חזקה, אם לא עושים OC?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין בקניית מחשב כף יד. אני איני מתמצא בעיניני מחשבים אלו, לכן ארצה ממכם המלצות לאיזה מכשירים כדאי לשים לב. התקציב הוא גג 2000, אם אפשר פחות יותר טוב. המחשב צריך דבר ראשון לתמוך בעברית(אבא שלי לא מסתדר עם אנגלית), אפשרות לעבוד עם וורד ואקסל וכתיבה על המסך בעזרת עט. אם יש עוד דברים שאני צריך לדעת כתבו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מארז לבן רגיל כרגע, אני מעונין להחליף את המארז לשחור. נתקלתי במארז הבא - Frontier Meridian LCD 500Watt . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2003&products_id=12707 המארז נראה יפה, לא גדול כל-כך, תצוגה מגניבה, והמחיר גם כן נשמע טוב. השאלה שלי, האם אפשר פשוט להעביר את המחשב הישן למארז החדש ולא יהיו עם זה בעיות? ואיך מחברים את התוצגה, זה מתאים לכל לוח ? לכל מעבד \ ספק כח ? צריך לקנות עוד דברים עם המארז חוץ ממה שיש במארז שלי עכשיו ? סליחה על השאלות הטפשיות, אני לא מבין הרבה בנושא תודה מראש, ושבוע טוב לכולם.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-