עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. איפה אפשר לקנות בארץ G15 ישן? כי לפי מה שהבנתי הוא עדיף על החדש...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. דחוף - האם הספק הבא יחזיק את המערכת שבמפרט שלי ? HEC-480W (ACE480) - ATX 2 ואם לא , אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כן יחזיק את המערכת? מהחנות Zigzag2000.co.il

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by bugosdckh,
    • 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by BlackSheep,

אני צריך המלצה למארז, כבר אין לי כוח לזה. חובה שיהיה מאלומיניום ומרווח, ושלא יהיה מכוער. תודה מראש :-X

6. שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by aladin_7,

איך אני יכול לדעת אם המקלט IR שישי לי במחשב הנייד תומך ב HID? תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by Smgr,

ההתלבטות שלי היא בין : 1) Thermaltake VB1000BS SUPRANO? - שעולה 400 וקצת שקל 2) ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO - שעולה 500 וקצת (כולל משלוח) אני נוטע כרגע לכיוון ה THERMALTAKE בגלל העיצוב היפה , אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני לגבי מארזים אחרים ולפרט לי איזה מהם כדי לקחת. אגב התקציב שלי הוא בסביבות ה -450 שקל. נ.ב עד היום כל התשובות ששאלתי נענו במקצעויות ובפירוט אני מקווה שתמשיכו ככה ואני לא אקבל תגובות כמו : "תיקח את ה Antec כי היה לחבר שלי" או כי "אין על ANTEC". לצערי מידי פעם עולות פה תשובות כאלה. תודה, Smgr

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by asichen,

תגידו... יש מצב שהספק הזה באמת 420 וואט והאם זה ספק טוב וחברה טובה והאם אתם ממליצים עליו? : http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה מראש...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. Started by שלמה הדג,

שלום. אני מתעניין במקלדת ה Zboard ולאור שיווקה הקרב בארץ, רציתי לדעת איפה ניתן יהיה להשיג פאנלים המותאמים למשחקים ספציפים? רק דרך חו"ל או גם בארץ? - תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by jack77,

בערך 150 כל אחד. לא צריך שיהיו אלחוטיים.

12. זה הLEAGUER http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&= וזה המיקרוסאקס http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291136 שניהם באותו המחיר בערך כמו שאתם רואים.. עכשיו מה הייתם מעדיפים את מיקרו או את החברה השניה בחברה השניה הסוללות נטענות כמו שאפשר לראות.. ובמייקרו לא.. מה הייתם לוקחים?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

זה הדרישה....ושיהיה שקט... מחיר סביר... ואיך הספקים של Spire?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by Black Knight,

שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והספק שהציעו לי הוא זה: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 ב320.57 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 ב384.05 ש"ח. האם ההבדל באמת שווה את זה? תודה. תגובות מהירות יהיו מבורכות.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. לפרוייקט אני צריך לקנות מדפסת לייזר צבעונית A4 עבור מחלקת גרפיקה כתוב לי שעמדת הגרפיקה משמשת לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה של 1024DPI עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקחת מדפסת שמדפיסה ברזולציה זו ואם אני קונה מדפסת עם רזולוציה גבוה יותר זה גם יהיה טוב..? תודה רבה....

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

אהלן ניסיתי להפיל קובץ VB בPPC זה אמר לי שאני צריך להתקין משהו וחיפשתי בכל האתר של מיקרוסופט ולא מצאתי מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול להביא לי לינק?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתכם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. Started by TUCG,

קניתי מארז Compucase-HEC 69U6 והבנתי שבהשוואה למארז ג'נרי רגיל, הוא נוח בהרבה. ראיתי שיש מעין מסילות מוזרות על הבסיס של המארז שאין לי מושג בשביל מה הן, כמו-כן הבנתי שיש מעין קליפים שאפשר לחבר איתם את הכוננים מבלי להשתמש בברגים אבל אין לי מושג איך להשתמש בהם. יש איפשהו מדריך הפעלה ושימוש לזה (לא קיבלתי שום ניירת עם המארז) באיזה אתר שאפשר להוריד ולקרוא?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by Artemis Entreri,

מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  20. שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן

21. בבסיס אני צריך רק סורק אבל אם יש מכונה עם מדפסת וסורק התקציב אז גם טוב. מטרתו היא להכניס כמה תמונות למחשב כי אני צריך לערוך סרט בת-מצווה לאחותי, בעיקרון הוא לא צריך להיות באיכות על. אם אפשר, עדיף כמה שיותר קטן. שלא יהיה של לקסמארק כי לאמא שלי יש משהו נגדם לא יודע מה, אבל היא לא מוכנה לקסמארק... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by kobibo,

למי מכם יש את ה Antec 3700AMB ? איך הוא ? :s05:האם לדעתכם השקעה של 100 ש"ח נוספים תועיל בקניית אחיו ה Antec 3700BQE ? ( יחס עלות תועלת ).

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  23. Started by Axel Foley,

אני צריך בבקשה המלצות לאל-פסק שיחזיק את המערכת שלי (ראה מפרט) תודה לכולם והאם 700V יספיק?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. Started by the godfather,

אני רוצה ליקנות מחשב חדש ואני צריך מארז טוב ושקט התקציב לא כל כך חשוב אבל לא משהו ב2000 ובנתיים אני מתלבת בין הARTIC COOLING לSONTA II יש למישהו המלצות ומה אתם חושבים על הספקים שלהם איכותיים או לא???

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by dyn,

שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב, בינתיים חשבתי על ה LG 22 WIDE החדש שיצא.. מצפה להרבה תגובות

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים