עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bugosdckh,
    • 0 תגובות
    • 578 צפיות
  2. אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Cilay,

שלום. היום יש לי עכבר DIAMONDBACK של רייזר , ככה שאני לא צריך עכבר למשחקים ,אבל אם בתקציב הזה העכבר טוב למשחקים אז למה לא . אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיפעלו טוב וממרחק ש לפחות 3-4 מטר , מזמן בטריה טוב ושיהיו נוחים . ישמשו אותי לצורכי מולטימדיה . עכשיו שאלה לי אליכם , אני יכוללחבר גם את העכבר שיש לי כרגע(הרייזר) וג את העכבר האלחוטי? תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  4. חושב לקנות אותו, מעניין אותי אם יש לו גלילה מהירה באיזה שהיא צורה כי זה ממש חשוב לי

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by מאור247,

חיברתי את הסורק שלי והוא מופיע לי בלוח בקרה אבל רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו ב xp שהאייקון שלו יופיע ב"מחשב שלי"??

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by No-NicK,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=6503 שווה קניה? :\

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. אין לי תקציב - כעיקרון אני יכול לקנות כל מה שתציעו... שימו לב שאין לי צורך במצלמה או בנגן MP3 בכלל... המטרה שלו זה לרשום לוחות זמנים ותזכורות ופתקים... תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by dyn,

שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב, בינתיים חשבתי על ה LG 22 WIDE החדש שיצא.. מצפה להרבה תגובות

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  10. השאלה בכותרת (שניהם מבית טלמרקייט).

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. Started by jack77,

בערך 150 כל אחד. לא צריך שיהיו אלחוטיים.

12. Started by nesber,

האם הסקורפיו והקוברה אמורים לספק איוורור טוב למערכת חזקה, אם לא עושים OC?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב של 400 שייח .. ומה יותר כדאי לקנות סט מקלד ועכבר או לקנות כל אחד לבדו?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. Started by solo53,

שלום ברשותי שלט למחשב בחיבור USB מוגבל מאד בפקודות אך יש לו פקודות מערכת שגיליתי לדוגמה CTR+M F7 , CTR+P שאלתי היא האם יש איזו תוכנה שבה אוכל לזהות פקודות מערכת כי יש לשלט הזה 30 כפתורים.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. אני צריך לקנות למס' משתמשים בעבודה מצלמת אינטרנט (שיחות דרך SKYPE גם עם משתמשים מחו"ל) אני מחפש מצלמה שתהיה באיכות מספיק טובה אבל מצד שני מאחר ואני קונה כ - 10-15 מצלמות אני לא רוצה שיהיו יקרות מדי - למשל לא יותר מ- 80 ש"ח. ראיתי בזאפ כל מיני אבל אני מעדיף המלצה שלכם. לחלק יש לפטופ אז זה יעזור אם זה יתאים להם (אני יודע ש "אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" אז אם נאלץ לחרוג מהתקציב אז גם בסדר , העיקר האיכות ושלא תהיה יקרה מדי) תודה מראש

17. יש לי כעת ספק של HEC 300W AR-T, והשאלה שלי היא אם אני מחליף ספק למשהו כמו 400-500W לא משהו גנרי מסריח, גם של חברה כמו HEC - ההשפעה על המחשב שלי תהיה רבה? אני ארגיש בהבדל מבחינת ביצועים במשחקים? ובקשר לגוף קירור, יש לי גוף קירור יחסית מעפן של THERMALTAKE ה-VOLCANO 7, הוא כבר על סף התפרקות באלוהים, אם אני אחליף לקירור יותר טוב והטמפרטורה תהיה נמוכה יותר זה ישפיע על המחשב מבחינת ביצועים כמו השאלה שלי לגבי הספק? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by Dante_9,

יום ראשון אמור יגיע אליי ה- G7 וההתרגשות הולכת וגדלה אבל אני זקוק לפד ולא יודע מה לקנות ואיפה...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. במשחק NBA LIVE 2007 הגיימפאד עובד מעולה, אבל אני רוצה לנסות אותו על שוטר, מה אתם אומרים? אפשרי?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by BoRiS.K,

למפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז הספק: ?HEC 525W ACE (SILENT)?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  21. Started by Zimer,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by hulit,

אפשר לשלוח איימייל cohental2000@yahoo.com

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by CrosS,

שלום לכולם אני מחפש לקנות מקלדת ומאורר.. המקלדת צריכה להיות נוחה לשימוש ורצוי שתהיה בצבע שחור המאורר-חייב להיות עם לדים הצבע בנתיים פחות משנה.. וכמה שפחות מרעיש.. התקציב לשניהם הוא 100 ש"ח .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. שניהם באותו מחיר... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 235 לחוטי.. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2108&scat=211&tcat= 243 לאלחוטי... מה עדיף לגיימר? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.