עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: ZIRE 7 tungsten E (הראשון). ipaq 3950 dell axim X5 300 mhz כל מה שאני צריך מהם הוא מזכרים, זכרון שיוכל להכיל הרבה מידע, ושיהיה voice recording. על מה אתם ממליצים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. שלום קניתי כרטיס מסך x1600 pro וזה הגיע עם כבל hdtv . ראיתי שאפשר לחבר שם מצלמת וידאו . האם אני אחבר את המmלמה וידאו לכבל אני אוכל לצפות בסרטי וידאו ? או להעביר את הסרטים למחשב . דרך ulead video studio או שצריך אאיזה כרטיס לכידה? תודה לעונים אני לא מבין למה העברת לי את ההודעה . זה שאלה שקשורה לתצוגה וגרפיקה ופה אף אחד לא עונה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by ruler,

אני מתכוון לקנות מדפסת פשוטה לשימוש ביתי ורציתי שתמליצו לי על דגם מסוים שיתאים לדרישות הבאות : 1.שתיהיה עמידה,שלא תתקלקל אחרי חצי שנה . 2.שתיהיה עד 500 ש"ח~ 3.שהדיו שלה לא יהיה יקר ולא יתבזבז מהר 4.לא חשובה מהירות ההדפסה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by rk666,

משהו נחמד שאני באמת לא מבין איך לא יצא עד עכשיו. מקלדת עם HUB USB2, משהו חמוד http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.2205 http://matias.ca/usb2keyboard/index.php עולה בחו"ל בסביבות 40 דולר.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. בכתבת התרשמות זו נעסוק בחווית השימוש של עכבר קומפקטי אלחוטי חדש לגיימינג מבית Corsair - ה-Katar Elite Wirelessלכתבה

6. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים יש לי WINDOWS XP וFORCE FEEDBACK עם חיבור פינים שמתחבר לכרטיס קול שלי עכשיו הוא פועל אבל אין לי רטט כי אין דריבריים מישהו יכול לעזור???

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. יש המון אתרים בעולם, שחברות ואנשים מכינים ממארז פשוט דברים נפלאים ומדהימים. רציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים כאלה שמוכרים אותם גם? (כי אני מכיר אתר ששולחים אליו את המארז שאתה רוצה והם עושים לך דברים יפים, אני רוצה לקנות ישר מארז מהתצוגות שלהם) תודה!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  8. Started by shaynac,

שלום לכולם, אני רוכש מחשב חדש למשחקים בתקציב של 10000 ש"ח. יש לי עכבר לייזר מעולה של לוגיטק (הדגם הוא MX1000). המקלדת שלי כרגע לא משהו ואני מחפש מקלדת אלחוטית חדשה. התקציב עד 400 ש"ח. האם יש מקלדת שמתאימה לבסיס של העכבר שלי? גם אם לא, אשמח לשמוע המלצות למקלדות.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by BlackSheep,

אני צריך המלצה למארז, כבר אין לי כוח לזה. חובה שיהיה מאלומיניום ומרווח, ושלא יהיה מכוער. תודה מראש :-X

10. Started by EliranB,

אני לא יכול ללחוץ על 2 כפתורים ביחד ... למשל נגיד שאני צריך לזוז קדימה שמאלה אז זה הולך ישר ולא פונה וכשאני ממשיך ללחוץ על 2 הכפתורים יש לי צפצופים מהמחשב ... למישהו יש שמץ של מושג מה זה ?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by gshhar,

מה בדיוק נותן המארז(אני מחפש ל-AMD2000),אני מחפש המלצות.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. Started by shaifbisss,

אחרי שקניתי היום את עכבר הG5 שאני ממש ממש מרגיש שיפור והוא פשוט מעולה לדעתי הרבבה יותר טוב מה518 mx אני מכוון למקלדת גיימרים אבל שתהיה גם בעברית זה גם חשוב שמעתי על הG15 ועל ה‏Razer Tarantula מישהו יודע עוד כמה דברים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. השאלה בכותרת (שניהם מבית טלמרקייט).

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. Started by gangst-R,

שלום, אני מעוניין בהמלצות על מחשב כף יד בתקציב של 1500-2500. הדרישות שלי הן: GPS, מימדים קטנים (די חשוב לי, אבל אפשר להתפשר), ותמיכה בעברית. אני אשמח לדעת מה עוד חשוב שיהיה במחשב, איזה חברות מומלצות ואילו מכשירים. *חשוב לדעת שאין לי שום ידע בנושא ואני ממש מתחנן לעזרה! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  15. http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Keyboards/Razer-Tarantula-Gaming-Keyboard/ איפה אני יכול להשיג מקדלת כזאת? וכמה היא אמורה לעלות? תודה מראש

16. Started by greenvector,

שאלה: האם הסורק של L7590 מספיק איכותי? והכוונה לצורך סריקת תמונות ישנות מאלבומים. מה לגבי הסורק של J6413?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by idan100,

Logitech X230 או Logitech X240?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  19. אז השאלה שלי לתמונה טובה צריך שהערך הזה יהיה גדול או יהיה קטן? למשל ב Canon IP4300 הערך הזה הוא 1 פיקו ליטר (pl) חשבתי לקנות אותו וגם המליצו עליה בטומס הרדוור. מה אתם אומרים עלי ד"א? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by pavel19,

היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by shgec,
    • 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

אני מעוניין להמליץ לחבר שלי על מס LCD טוב בסכומים שבין 2000-2500 ש"ח. המסך לא חייב להיות מאוד טוב (הוא לא מתכנן לשחק בו משחקים). אבל שלא יראו סימני גלילה (אם אתם יודעים למה אני מתכוון). ושתהיה איכות תמונה טובה. תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים