ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם: עד 230 ש"ח. חריגה מקסימאלי: עד 250 ש"ח. 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב, סרטים ומוזיקה. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6T Deluxe 4. בקשות מיוחדות: 2.0 או 2.1 * אני בהתחלה רציתי את ה JBL Duet אבל בסוף אני לא קונה מ BUG. אני קונה רק מאייבורי או KSP.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מתעניין בלקנות את הMX5000 בהזמנה מארה"ב כשבעקרון כל החבילה נראית מבטיחה. הבעיה היא שנתקלתי בלא מעט ביקורות לא אוהדות (בלשון המעטה) לגבי המוצר הזה. למישהו פה יש ניסיון אישי איתו ויודע להמליץ אם באמת כדאי להתרחק מהרכישה הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מתאים לשדרוגים עתידיים?.......נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון יהיה אפשר להוסיף עוד שתי ג'יגה עם ספק כזה ועוד דברים?..........
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקלדת שהכפתורים שלה עצמם הם כמו מסכים קטנים כאלה משתנים לפי הצורך? ואם כן איפה אני יכול להשיג כזאת?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום יש לי עמדת עבודה עם שני מסכים, מצלמה, מקלדת ועכבר. כל הציוד מתחבר למסכים ואני מחבר מחשב נייד לשני המסכים בכבלי usb-c. הכל עובד יפה מאד אבל מבאס אותי כי: 1. במחשב אחד שלי זה תופס את שתי כניסות ה usb-c 2. במחשב השני שלי יש רק כניסת usb c אחת אז אפשר לחבר רק מסך אחד. אני מחפש תחנת עגינה שיודעת לחבר אליה שני מסכים בחיבור usb c ומצד שני להוציא כבל usb c אחד למחשב. עד עכשיו לא מצאתי משהו כזה. אם מצאתי תחיות עגינה עם שתי כניסות usb c אז תמיד אחת מהן היא data והשניה היא טעינה בלבד. מישהו במקרה מכיר מוצר כזה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט : p-4 2.6 dual neo 2 2 סטיקים של 256 חברה לא מוכרת פועלים בDual fx 5200 ספק 300 ג'נרי תצלום של הלשונית memory בcpu-z אם צריך http://img41.imageshack.us/img41/8499/mem1oy.jpg תקציב :1200 עם אפשרות לחריגה אני צריך כרטיס מסך שיתאים לneo 2 ,ספק שיתאים לכרטיס, ואם ישאר משהו אז גם עכבר לגיימינג (מעדיף razer ) תודה מראש ואם זה לא הפורום המתאים תעבירו
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הגיע לי הA-TOP X-BLADE החדש ....סוף סוף.... :jump: :anim-jjd: :anim-jjd:קודם כל הוא מארז יפה פצצתי שחבל"ז ויש לו גימור הכי יפה שראיתי....עכשיו בואו נגיע לפואנתה נתקעתי בחיבורים הקדמיים של הקול והמיקרופון לאן לחבר אותן בלוח ASUS כי בספר של הלוח רשום שמות אחרים של החיבורים וחוטים שצריך לחבר רשום שמות אחרים של יציאות שצריך לחבר הקיצר אני צריך איזה מדריך או משהו שיסביר לי איך אני פאקינג מחבר את היציה הקידמית הזאת של הקול....תודה לעונים..!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש מחשב חדש למשחקים בתקציב של 10000 ש"ח. יש לי עכבר לייזר מעולה של לוגיטק (הדגם הוא MX1000). המקלדת שלי כרגע לא משהו ואני מחפש מקלדת אלחוטית חדשה. התקציב עד 400 ש"ח. האם יש מקלדת שמתאימה לבסיס של העכבר שלי? גם אם לא, אשמח לשמוע המלצות למקלדות.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני צריך מארז קטן מימדים לעומת המארזים הסטנדארטים, על מנת שאפשר יהיה לקחת את המארז ממקום למקום בקלות. שאפשר יהיה להכניס לתוכו את החומרה "הרגילה" , כי שמעתי שיש מארזים קטנים כאלה שצריך בשבילם לוח אם מיוחד קטן יותר .
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp ולמי שיש אותו תוכלי בבקשה להגיד לי האם הוא מעריש עם המאווררים המקורים שלו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי את ה MX1000 החדש והכפתורי BACK ו FWD לא עבדו אז עשיתי חיפוש פה בפורום ואמרו לשנות את הגדרת הכפתור ל KEYSTROKE וללחוץ ALT + RIGHT CLICK וכו'.... אני לא מצליח לעשות את זה - לחיצה אחת את אלט ועכבר רושם לי אלט ונותן לי סמן שחור (תמונה 1) ולחיצה נוספת על העכבר פשוט מסמנת לי את הטקסט בתיבה ולא עובד לי... (תמונה 2) זה מציק בטירוף. רעיונות חברה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לדעת למכשיר הנ"ל יש כלי מקביל לוורד כלומר כלי בו אוכל לכתוב מתכונים ותרשימים וכאלה.. ואם לאחר מכן אוכל להעביר אותם למחשב לקובץ וורד תודה לעוזרים! ;D
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד MIO 168 ואני רוצה לחבר לו אינטרנט. איזה דרכים אפשר לעשות את זה?ואם יש אינטרנט אלחוטי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מקלדת ומאורר.. המקלדת צריכה להיות נוחה לשימוש ורצוי שתהיה בצבע שחור המאורר-חייב להיות עם לדים הצבע בנתיים פחות משנה.. וכמה שפחות מרעיש.. התקציב לשניהם הוא 100 ש"ח .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש המון אתרים בעולם, שחברות ואנשים מכינים ממארז פשוט דברים נפלאים ומדהימים. רציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים כאלה שמוכרים אותם גם? (כי אני מכיר אתר ששולחים אליו את המארז שאתה רוצה והם עושים לך דברים יפים, אני רוצה לקנות ישר מארז מהתצוגות שלהם) תודה!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז, כבר אין לי כוח לזה. חובה שיהיה מאלומיניום ומרווח, ושלא יהיה מכוער. תודה מראש :-X
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אחרי שקניתי היום את עכבר הG5 שאני ממש ממש מרגיש שיפור והוא פשוט מעולה לדעתי הרבבה יותר טוב מה518 mx אני מכוון למקלדת גיימרים אבל שתהיה גם בעברית זה גם חשוב שמעתי על הG15 ועל הRazer Tarantula מישהו יודע עוד כמה דברים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המקלט IR שישי לי במחשב הנייד תומך ב HID? תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-