עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dtechno,

ברצוני לקנות מדפסת חדשה לשימוש ביתי ..הכי טוב שאפשר להביא עד תקציב של 400 ש"ח אני ישמח לקבל המלצות מאנשים- כי אני ממש לא מבין בזה! תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by BlackSheep,

אני צריך המלצה למארז, כבר אין לי כוח לזה. חובה שיהיה מאלומיניום ומרווח, ושלא יהיה מכוער. תודה מראש :-X

3. Started by slimshady21,

היי כולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת שתכלול מדפסת( מן הסתם ) , מכונת צילום ופקס. סורק לא צריך שיהיה אבל אם יש אז בסדר. לא משהו יקר מדי- שיהיה בסביבות ה750+ , חשבתי למשל על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2387 , מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו אחר להמליץ, מניסיון או משהו, אז תודה. מקווה שמישהו פה מבין בזה.....

4. מה ההבדלים בין j stik לבין t stik של ultimarc מה המושג spring pressure אומר?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by davidsskory,

חבר'ה אני צריך את העזרה שלכם בבחירת סט עכבר ומקלדת אלחוטיים לשימוש במחשב שמחובר ל-LCD מרחוק אני צריך שיקלוט מרחוק 2-3 מטר משו טוב שלא יעשה לי בעיות שיבוא עם מטען ובטריות נטענות.. והבנתי שיש עכבר שהוא קולט תזוזה אווירית ושלא צריך משטח כדי לעבוד ואפשר להזיז אותו באוויר אם אפשר כזה אם לא אז לא משנה זה לא חייב להיות סט שלק בעיקר שיהיו מעולים .. ואני מעדיף של לוג'יטק כי יש לי הנחה שם.. מצטער על החפירה ותודה לעוזרים! דרך אגב איך הסט הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=372067

6. מכשיר SK-6100 שלום התקנתי את הדרייברים והכל אני מחובר לתוכנה ואני מצליח להעביר שירים.. רק תמונות הוא לא נותן את האופצייה להעביר.. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by GHOST,

השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by Cilay,

שלום. היום יש לי עכבר DIAMONDBACK של רייזר , ככה שאני לא צריך עכבר למשחקים ,אבל אם בתקציב הזה העכבר טוב למשחקים אז למה לא . אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיפעלו טוב וממרחק ש לפחות 3-4 מטר , מזמן בטריה טוב ושיהיו נוחים . ישמשו אותי לצורכי מולטימדיה . עכשיו שאלה לי אליכם , אני יכוללחבר גם את העכבר שיש לי כרגע(הרייזר) וג את העכבר האלחוטי? תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  9. אתם מכירים את הפורטים הקידמיים של המארזים כיום נכון? 2xUSB , אחד למיקרופון ואחד לאוזניות, אז יש לי בעיה עם שתי האחרונים... השקעים שלהם פשוט קטנים מידי! שום דבר לא נכנס לשם, והתקעים של המיקרופון והאוזניות הם סבירים לגמרי... כל מה שנכס זה ה"ראשים" של התקעים שהם קטנים יותר כמובן, אבל זה לא מספיק כמובן הכל צריך להיכנס... למישהו יש רעיונות מה יכול לפתור את הבעיה הקטנה הזו?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by alia,

שלום לכולם-אני לא מצליח להפעיל את הסורק:aoc f-610 מערכת הפעלה xp pro-מחשב חדש חיברתי חשמל +כבל-הסורק נדלק אך המחשב אינו מזהה את החומרה. סוג החיבור למחשב הוא הגדול-כמו המדפסות של פעם(lpt,com?) מה יכולה להיות הבעיה ואיזה פרטים עליי להוסיף? המון תודות כמובן שהתקנתי דרייבר-אך הבעיה היא שאין קשר בין הסורק למחשב

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  11. שלום לכולם לחבר שלי יש כף יד די ארוכה ולא נוח לא עם ה logitech mx500 שלו הוא ביקש ממני להשיג לו המלצה לעכבר ארוך יותר שיהיה לו נוח תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  12. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1530 שווה לקנות אותו??

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by pC gUy,

אני לא יודע לאיפו לחבר את ה CABLE של ה DVD ל ספק יש מצב משהו ישרף אם אחבר למקום הלא נכון בספק?

14. Started by eladh16,

שלום יש קניתי לא מזמן את מצלמת הרשת microsoft lifecam vx6000 ואני בסך הכול מרוצה ממנה. רק יש לי שאלה. כאשר אני עושה הקלטה של וידאו ברזלוציה גבוהה(יותר מ 600*800) אז הוידאו ממש איטי, וזה ממש מעצבן! האיטיות הזאת נובעת בגלל המצלמה או שזה גם קשור למחשב הישן שלי? המחשב - intel p4 2000mhz זיכרון - 2 גיגה תודה!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by warezon,

כיום אני משתמש עם מיקרוסופט dektop 1000 סט לא רע בכלל השאלה אם יש משו נוח אלחוטי עם טווח טוב שכדי לי לשדרג אליו.... אשמח לקבל כמה הצעות שיצמצמו לי את האופציות...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by msa90,

בקשה: המלצה לעכבר עד 200 שקל...עד היום היה לי עכבר של 20 שקל של סילבר ליין שעבר 6 שנים!!!!! והוא נהרס אז אמרתי שאני חייב פעם להשקיע בעכבר ... איזה עכבר אתם יכולים להמליץ לי... אבל עד 200 שקל .. אני ראיתי בנתיים אל הG5 של לוגיטק שעולה 200 .. מה עוד יכול להיות ומה הכי כדאי? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by quepasa,

למה הכוונה כבלים עם סיכוך גבוה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by royboy777,

שלום לכולם אני ככל הנראה אצטרך כבל DVI למסך LCD שאני עומד לקבל איך נקרא הכבל אותו אצטרך לצורך שימוש במסך בין כל השמות וההתקנים למיניהם? תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. Started by Devil Servant,

שלום. יש לי כבר שנתיים Lexmark X1150 (טעות טעות טעות) ולפני כמה זמן,אחרי שהעברתי את המחשב חדר,הסורק פשוט הפסיק לעבוד. הוא מתחיל,אבל לא זז,אלה נתקע במקום,ואז מתחיל לעשות רעשים חזקים של פרפור ושום דבר לא עוזר,רק ניתוק מהחשמל. איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by zion561,

שלום לכולם אני צריך עכבר טוב ואיכותי שיהיה עם חוט! אני צריך עכבר בתווח ה 200-180 שקל ככה צריך שיהיה נוח איכותי וכמובן של חברת logitech אם אפשר תביאו לי תעכבר מהחנות goldtop.co.il ראיתי שם תעכבר mx510 ב 190 איך הוא?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  22. מה אתם אומרים על המדפסת HP Photoamart C5283 AIO ? אמרו לי שהיא חסכנית ויש לה ראשי דיו XL ושהיא מדפסת מעולה לפוטו... מה דעתכם עליה? תודה מראש!

23. Started by CS1994,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS UX430UNR ואני מעוניין לקנות תחנת עגינה. כרגע, לתחנת העגינה אני מעוניין לחבר רמקול, 2 מסכים (FHD מדגם של SAMSUNG 24 אינץ') , מצלמת אינטרנט ומקלדת + עכבר. בעתיד, ארכוש מסך מרכזי בגודל של 32/34 אינץ' (להערכתי הוא יהיה 2K או 4K) ואשאיר בנוסף אליו את אחד המסכים שקיימים. לאחר בדיקה אני מבין שתחנות עגינה יכולות להיות בעיתיות אם לא בוחרים אותם נכון, לכן אשמח לייעוץ. חיפשתי באינטרנט לגבי אם הדגם שלי ניתן להטענה דרך תחנת עגינה כזאתי או אחרת, אך לא מצאתי מידע בנושא. אהיה מאוד מעוניין שהתחנת עגינה כמובן תטעין לי את המחשב. אשמח מאוד לעזרה והמשך יום טוב

24. שלום רב קניתי את העכבר logitech mx1000 ורציתי לדעת כמה זמן צריך להטעין אותו בטעינה הראשונה משום שזו סוללת ליטיום (אני מפחד להרוס את הבטריה בכך שלא אטעין אותו מספיק)? האם צריך 24 שעות כמו בנגני mp3 ? תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. Started by vizido,

שלום, אני מחפש מדפסת לייזר משרדית שמדפיסה שחור לבן ב DPI יחסית גבוה. על איזה חברה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים