ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום יש קניתי לא מזמן את מצלמת הרשת microsoft lifecam vx6000 ואני בסך הכול מרוצה ממנה. רק יש לי שאלה. כאשר אני עושה הקלטה של וידאו ברזלוציה גבוהה(יותר מ 600*800) אז הוידאו ממש איטי, וזה ממש מעצבן! האיטיות הזאת נובעת בגלל המצלמה או שזה גם קשור למחשב הישן שלי? המחשב - intel p4 2000mhz זיכרון - 2 גיגה תודה!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב, מארז מומלץ שהזרימת אויר בו טובה והמאוררים לא מרעישים יותר מדי. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מחפס לקנות תחנת עגינה לX60 LENOVOוסוללה לX60 חדש או יד שניה במחיר טוב. למי שיש ורוצה למכור נה לפנות ל 0546412108
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים.. הדבר הכי חשוב זה שיהיה מרחק טוב. יש לי טלוויזיה במרחק 2.5 מטר ממני כאילו במיטה ויש לה מחשב מחובר ואני צריך מקלדת ועכבר שיפעלו באופן תקין ללא תקלות!! בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
הגיע לי הA-TOP X-BLADE החדש ....סוף סוף.... :jump: :anim-jjd: :anim-jjd:קודם כל הוא מארז יפה פצצתי שחבל"ז ויש לו גימור הכי יפה שראיתי....עכשיו בואו נגיע לפואנתה נתקעתי בחיבורים הקדמיים של הקול והמיקרופון לאן לחבר אותן בלוח ASUS כי בספר של הלוח רשום שמות אחרים של החיבורים וחוטים שצריך לחבר רשום שמות אחרים של יציאות שצריך לחבר הקיצר אני צריך איזה מדריך או משהו שיסביר לי איך אני פאקינג מחבר את היציה הקידמית הזאת של הקול....תודה לעונים..!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אם לא מישהו יודע איפה הכי כדאי לקנות אותם בנפרד... אני חשבתי על נועה תציעו אתם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אז ככה... יום שישי האחרון קרה לי קטע לא נעים עם הספק (הג'נרי) שלי, היה לי ריסט פיתאומי ובהדלקה הראשונה התחיל לצאת עשן מהמחשב ,ישר כיביתי את המחשב והיצטערתי על הרגע שרכשתי ספק ג'נרי ולא השקעתי מספיק כסף ומחשבה בספק אייכותי שהיה מונע הכל מהתחלה! כל האנשים שמתכננים ליקנות מחשב חדש בקרוב ומתלבטים אם להשקיע כסף בספק (אני מדבר על מערכות של אפילו 3000 שקל שזה הרבה כסף) או להשקיע בכרטיס מסך יותר חזק תעשו חושבים טוב טוב כי הספק זה מה שמחזיק לכם את המחשב זה מה שמגן על כל הרכיבים היקרים שהשקעתם בהם את מיטב כספכם. אם צריך(וכאלה שמשקיעים 5000 שקל במערכת אני בטוח שיוכלו להשקיע עוד 300-400 שקל) אז תקנו ספק טוב שאתם סומכים עליו תבקשו אפילו המלצות בפורום פה כי לא חסר אנשים טובים שיעזרו…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום מאתמול המחשב שלי לא נדלק ולפי דעתי זה בעיה בספק המפרט שלי הוא amd 64 3000+ 939 gigabyte k8ns 939 gforce 6600gt agp 512 ddr 400 160g western digital עכשיו אני צריך ספק חדש ואני לא יודע איזה לבחור אני צריך בסביבות ה 200 שקל תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי. מה זה ריילים? מה המשמעות של PL-250 (זה מה שרשום לי על הספק)? מה זו הטבלה שיש על גבי המדבקה שעל הספק ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם אם יש טעם להשקיע ב LOGITEC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1850_1854 אני רואה שהמחיריי מינימום שלהם זה 200 ש"ח או אם זה יספיק לי בהחלט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_238&products_id=3100 ??? אני מבקש תשובה רק ממי ששמע את הסוגים הללו או בכלל מבין בתחום הSOUND עוד שאלונת ... האם המיקרופון שבה בדר"כ עם האזניות טוב יותר ממיקרופון של 15 שקל מהסופר ? (זה חשוב לי מבחינת חוזק שיהיה רגיש וחזק למשחקי רשת) כיום בקושי שומעים אותי ...וכמובן שזה כבר מכוון על הכי גבוהה תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ G15 ישן? כי לפי מה שהבנתי הוא עדיף על החדש...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפי הביקורות זה נראה מארז מצוין עם הרבה תכונות. לי הכי חשוב זה נוחות הגישה לכוננים הקשיחים וכיוב' אני רק לא מבין מה ההבדל בין מארז V2000A לבין THERMALTAKE XASER 3 V1000A ? האם כדאי ? או שיש מתחרה טוב לא פחות ממנו ? הוא מארז יקר אז כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את מדפסת מדגם 3920 של חברת HP ב300 ש'ח..האם זו מדפסת טובה ושווה? הנה המפרט של המדפסת מהירות הדפסה: (איכות טיוטא) A4 שחור: עד 23 עמודים לדקה. צבעוני: עד 18 עמודים לדקה. טכנולוגיית הדפסה: HP PHOTORET lll precision. (טכנולוגיית HP PHOTORET IV מאופשרת עם מחסנית צילום אופציונלית. איכות הדפסה בצבע: עד 4,800 DPI ממוטבת בצבע ו-1,200 DPI קלט. טיפול בנייר: מגש הזנה ל100 גיליונות, מגש פלט ל50 גיליונות. הדפסה דו צדדית: ידנית (מסופקת תמיכה במנהל התקן)
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי את הסט מייקרוסופט 1000 וכשאני מחבר את המקלט לUSB. מתקבלת ההודעה הבאה: one of the USB devices attached to this computer has malfunctioned'and windows does not recognize it. ניסיתי להתקין את הדריברים כמו שרשום וזה לא עבד :'(
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב מקלדת אלחוטית, לפי מה שברור לי זה שחייבים לקנות עימה עכבר אלחוטי שבא יחדיו איתה בחבילה\סט. אני מעוניין במקלדת שמקשיה שקטים במיוחד, מפני שאני כותב הרבה וזה מפריע לאנשים שנמצאים בסביבה שלי(בעיקר באמצע הלילה). אז אני פתוח לכל ההצעות ולכל המחירים... אם אין מקלדת אלחוטית שקטה אז תתנו לי את האלטרנטיבה הכי טובה לקטגוריה של האלחוטיות(ושלא תהיה בלוטות, כי זה יקר). תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את הכרטיס X1800XT+accelero מנועה מחשבים. ברשותי ספק ג'נרי 480W עם 2 מסילות 12V, האחת מספקת 18A והשניה מספקת 15A. הספק נותן מתחים מדוייקים מאד בכל המסילות. אתם חושבים שהוא יצליח להחזיק את הכרטיס? האם כדאי לי ללכת על בטוח עם ה- 7900GT או לקחת סיכון עם ה- X1800XT. אין לי אפשרות לקנות גם ספק חדש בנוסף לכרטיס...
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מכשיר SK-6100 שלום התקנתי את הדרייברים והכל אני מחובר לתוכנה ואני מצליח להעביר שירים.. רק תמונות הוא לא נותן את האופצייה להעביר.. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מתעניין בלקנות את הMX5000 בהזמנה מארה"ב כשבעקרון כל החבילה נראית מבטיחה. הבעיה היא שנתקלתי בלא מעט ביקורות לא אוהדות (בלשון המעטה) לגבי המוצר הזה. למישהו פה יש ניסיון אישי איתו ויודע להמליץ אם באמת כדאי להתרחק מהרכישה הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-