ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר מקלדת שהכפתורים שלה עצמם הם כמו מסכים קטנים כאלה משתנים לפי הצורך? ואם כן איפה אני יכול להשיג כזאת?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows xp pro sp2 עכשיו יש לי ג'וייסטיק יחסית ישן ובעבר פשוט חיברתי אותו והוא פעל כראוי... כרגע אני נתקל בבעיות איתו... הנה הפרטים על הג'וייסטיק- http://www.activewin.com/reviews/hardware/joysticks/microsoft/game_pad_pro/index.shtml עכשיו ניסיתי שוב בעת כתיבת ההודעה וזה הצליח אבל אני רוצה לגרום לכך שזה לא יחזור על עצמו וזה נותן לי הודעה שהפורט או החיבור משהו כזה לא מזוהה טוב וזה מראה חלון על UNKNOWN PORT ערכתי כי הוא זיהה אותו אך הוא לא מגיב... שאני נכנס לפרטים שלו בלוח בקרה. בבקשה ותודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? תודה בה מראש 8) עריכה: טוב עכשיו נודע לי שפלונטר נסגרו ואני לא מוצא עוד מקום שאפשר לקנות את הafterburner אז איזה ג'ויסטיק כדאי לקנות? (עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד..)
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חושב לקנות אותו, מעניין אותי אם יש לו גלילה מהירה באיזה שהיא צורה כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אממ אני צריך המלצה למדפסת פשוטה.. המדפסת תשמש לרוב רק להדפסת מסמכים .. בקשר לתקציב.. כמה שיותר זול :}
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי WINDOWS XP וFORCE FEEDBACK עם חיבור פינים שמתחבר לכרטיס קול שלי עכשיו הוא פועל אבל אין לי רטט כי אין דריבריים מישהו יכול לעזור???
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית במחיר 250-400 אני חושב על המצלמה Logitech QuickCam Pro 5000 שמעתי עליה רק טובות. כמו כן אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין החיישנים במצלמות אינטרנט והאם יש חיישן במצלמה הנ"ל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני לא יכול ללחוץ על 2 כפתורים ביחד ... למשל נגיד שאני צריך לזוז קדימה שמאלה אז זה הולך ישר ולא פונה וכשאני ממשיך ללחוץ על 2 הכפתורים יש לי צפצופים מהמחשב ... למישהו יש שמץ של מושג מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1530 שווה לקנות אותו??
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי לוח MICRO ATX האם אני צריך מארז MICRO ATX גם, למרות שהגודל לא מפריע לי? נראה לי פשוט קר יותר לחומרה במארז גדול מאשר קטן, אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב, מארז מומלץ שהזרימת אויר בו טובה והמאוררים לא מרעישים יותר מדי. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי. מה זה ריילים? מה המשמעות של PL-250 (זה מה שרשום לי על הספק)? מה זו הטבלה שיש על גבי המדבקה שעל הספק ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
היי כולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת שתכלול מדפסת( מן הסתם ) , מכונת צילום ופקס. סורק לא צריך שיהיה אבל אם יש אז בסדר. לא משהו יקר מדי- שיהיה בסביבות ה750+ , חשבתי למשל על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2387 , מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו אחר להמליץ, מניסיון או משהו, אז תודה. מקווה שמישהו פה מבין בזה.....
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם: עד 230 ש"ח. חריגה מקסימאלי: עד 250 ש"ח. 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב, סרטים ומוזיקה. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6T Deluxe 4. בקשות מיוחדות: 2.0 או 2.1 * אני בהתחלה רציתי את ה JBL Duet אבל בסוף אני לא קונה מ BUG. אני קונה רק מאייבורי או KSP.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתעניין בלקנות את הMX5000 בהזמנה מארה"ב כשבעקרון כל החבילה נראית מבטיחה. הבעיה היא שנתקלתי בלא מעט ביקורות לא אוהדות (בלשון המעטה) לגבי המוצר הזה. למישהו פה יש ניסיון אישי איתו ויודע להמליץ אם באמת כדאי להתרחק מהרכישה הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בסט אלחוטי (לוגיט'ק..), אני משתמש ב- XP. אני לא גיימר, הסט מיועד למולטימדיה ולגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה: -אלחוטי -מרחק של 5-6 מטר -כפתורי ווליום/פליי/העברת שירים במקלדת - עכבר נוח ולא כבד מידי -תחושה איכותית תקציב- עד 550. בתודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מקלדת ומאורר.. המקלדת צריכה להיות נוחה לשימוש ורצוי שתהיה בצבע שחור המאורר-חייב להיות עם לדים הצבע בנתיים פחות משנה.. וכמה שפחות מרעיש.. התקציב לשניהם הוא 100 ש"ח .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות הארד דיסק 80 גיגה בייט אבל יש מיבחר ממש גדול יש לכם המלצות בישבילי?!
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את המפרט הבא ורציתי לדעת: 1. הספק והמארז טובים? ויספיקו למפרט שלי? 2. המחשב שלי ירעיש? AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE DFI NF4 ULTRA D LANPARTY ADATA DDR 512MB 400MHZ CL2.5 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X COMPUCASE 6C29 NO PSU FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אחה"צ טובים לכולם =] תקציב : 450 ש"ח(חריגות מעטות). שימושים : גיימינג בלבד! הערות : העדפה ל7.1. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות גיימינג בתקציב המתאים... ההתבלטות שלי היא בין SS SV2 לבין SS 5H.. אבל אני פתוח להצעות ! תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מתה לי המקלדת ואני צריך חדשה חוטית בלבד, אין לי צורך באל-חוטית ועדיף שתיהיה שחורה אבל לא מחייב אם תוכלו גם לספק לינק לקניה של המקלדת אני אודה לכם מאוד :-* תדה
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש קניתי לא מזמן את מצלמת הרשת microsoft lifecam vx6000 ואני בסך הכול מרוצה ממנה. רק יש לי שאלה. כאשר אני עושה הקלטה של וידאו ברזלוציה גבוהה(יותר מ 600*800) אז הוידאו ממש איטי, וזה ממש מעצבן! האיטיות הזאת נובעת בגלל המצלמה או שזה גם קשור למחשב הישן שלי? המחשב - intel p4 2000mhz זיכרון - 2 גיגה תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1.7ghz willamette asus p4s333-m geforce 6600gt agp דיסק קשיח 40 ג'יגה כונן תקליטורים 52X צורב רגיל וכל השטויות האלה בכל מקרה הכרטיס שלי צריך עוד חשמל אני מבין והספק שלי הוא 400 ג'נרי כרגע אין לי כסף לקנות ספק לא ג'נרי וחדש אבל לבינתיים אם אני ישאיר את דלת המארז פתוחה ויפעיל ספק נוסף כדי לחבר אותו לכצד של הכרטיס עם המולקס כדי שיהיה לו עוד חשמל זה יכול ליצור התנגשות בחשמל ולשרוף משהו?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-