ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום! הייתי מעוניין לדעת למכשיר הנ"ל יש כלי מקביל לוורד כלומר כלי בו אוכל לכתוב מתכונים ותרשימים וכאלה.. ואם לאחר מכן אוכל להעביר אותם למחשב לקובץ וורד תודה לעוזרים! ;D
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הי אני קונה מחשב חדש ורוצה לקנות את הנ"ל למישהו יש המלצות לעכבר ומקלדת לא יקרים יותר מדי? רמקולים ואוזניות שאני רוצה לקנות, חשבתי על אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489 מה דעתכם? אה ואני צריך איזה כרטיס קול מיוחד בשביל הרמקולים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? איך הוא מתמודד מול מדפסות אחרות באותה רמת מחיר, למשל ה- Lexmark X215? מ- hp אני מעדיף להתרחק בגלל הרבה בעיות לאורך השנים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ניקיתי אותו אבל מאז הכפתור הימיני קצת "חורק" שלוחצים עליו, פעם שימנתי זה עבד טוב אחרי זה שוב חזר זה קצת מציק לי, חשבתי למכור אותו בזול יותר מכיוון שאין לי אחריות אם פתחתי את הברגים? או שיש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אחרי שימוש של מספר דקות עד שעה העכבר קופא ולא זז, אפשר לפתור את הבעיה רק אם מחברים את העכבר מחדש או אם עושים ריסטרט. יש לי את העכבר כבר כמעט חצי שנה והבעיות התחילו רק לאחרונה. יש לי את הדרייברים הכי חדשים. מה יכולה להיות הבעיה ? :
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אחותי באה היום להדפיס כמה קבצים במחשב ומשום מה המדפסת לא מדפיסה אותם, ניסיתי כמה דברים כמו לנתק את המדפסת מהחשמל ומהמחשב, ניסיתי להדפיס קבצים אחרים אבל פשוט המדפסת לא רוצה להדפיס. בדקתי גם בתפריט של המדפסות והיא מופיעה שם כלומר המחשב מזהה אותה אבל כשאני מדפיס הוא מציג תחת הקובץ שאני רוצה להדפיס שגיאה, מישהו מוכן לעזור? דגם המדפסת הוא lexmark z25
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל מידע עדכני לגבי switch לשני מחשבים עם חיבור למקלדת, עכבר ו-DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום יש קניתי לא מזמן את מצלמת הרשת microsoft lifecam vx6000 ואני בסך הכול מרוצה ממנה. רק יש לי שאלה. כאשר אני עושה הקלטה של וידאו ברזלוציה גבוהה(יותר מ 600*800) אז הוידאו ממש איטי, וזה ממש מעצבן! האיטיות הזאת נובעת בגלל המצלמה או שזה גם קשור למחשב הישן שלי? המחשב - intel p4 2000mhz זיכרון - 2 גיגה תודה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=11369
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוגיטק לייזר (די חדש) בגלל שהשתמשתי ללא משטח עכבר הכריות פלסטיק שיש למטה נשחקו (משטחי ההחלקה הקטנים מהפלסטיק) האם ניתן לרכוש רק את הכריות לעכבר? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שכולל מדפסת סורק ופקס , בעבור שימוש ביתי. הדרישות: שיהיה קל יחסית לתפעול,עלות הדפסה נמוכה,אמינות. האם יש מכשירים שיכולים לשלוח פקס ללא המחשב? או שאולי עדיף להשתמש במודם ישן? האם יש מכשירים מבוססים על מדפסות לייזר? אני מצטער שאין תקציב ,אני פשוט לא מתמצא, כמובן שהשאיפה היא ליחס עלות תועלת טובים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב, מארז מומלץ שהזרימת אויר בו טובה והמאוררים לא מרעישים יותר מדי. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מארז של 3R System Air - הבעיה היא שאין לי את החוברות שבאו איתו!!! ויש לו חוטים קטנים שאין לי מושג איפה אני שם אותם!!! מי שמכיר אתר שאפשר להשיג בו את החוברת... או שיודע איפה אני שם את החוטים שיכתוב לי לפה או לאי.מייל edi-l@bezeqint.net בתודה אדי!!!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם: עד 230 ש"ח. חריגה מקסימאלי: עד 250 ש"ח. 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב, סרטים ומוזיקה. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6T Deluxe 4. בקשות מיוחדות: 2.0 או 2.1 * אני בהתחלה רציתי את ה JBL Duet אבל בסוף אני לא קונה מ BUG. אני קונה רק מאייבורי או KSP.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי בבעיה מאוד ( !!! ) מעצבנת עם המקלדת, אפשר מהמקלדת לשלוט על עוצמת הקול, הבעיה היא שלאחרונה העוצמה משתנה לבד בכל פעם וזה פשוט משגע... אם אתם רוצים אני אעלה סרטון של מה שקורה בעצם. הוצאתי את הבטריות מהמקלדת והבעיה נעלמה, ככה שזה לא איזה וירוס או משהו כזה, זה בדוק המקלדת. למישהו יש פתרון בשבילי? טוב,אז העבררתי את המקלדת למחשב של אחותי ( יש לה אותו סט ) וגם שם הייתה את הבעיה \: חשבתי על פתרון מסויים, רק אני לא יודע איך בדיוק, אולי לנסות לנתרל את כפתורי המדיה, אבל אין לי מושג איך. אם מישהו יודע אשמח לעזרה....
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים.. הדבר הכי חשוב זה שיהיה מרחק טוב. יש לי טלוויזיה במרחק 2.5 מטר ממני כאילו במיטה ויש לה מחשב מחובר ואני צריך מקלדת ועכבר שיפעלו באופן תקין ללא תקלות!! בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין j stik לבין t stik של ultimarc מה המושג spring pressure אומר?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המקלדת של מיקרוזויפט של האינטרנט הלבנה המוכרת אני יכול לשנות מה הכפתורים של האינטרנט יעשו? יעני במקום שBACK יעשה BACK שהוא יפתח לי את תיקיית המוזיקה שלי... אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקלדת שהכפתורים שלה עצמם הם כמו מסכים קטנים כאלה משתנים לפי הצורך? ואם כן איפה אני יכול להשיג כזאת?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-