ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום. היום יש לי עכבר DIAMONDBACK של רייזר , ככה שאני לא צריך עכבר למשחקים ,אבל אם בתקציב הזה העכבר טוב למשחקים אז למה לא . אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיפעלו טוב וממרחק ש לפחות 3-4 מטר , מזמן בטריה טוב ושיהיו נוחים . ישמשו אותי לצורכי מולטימדיה . עכשיו שאלה לי אליכם , אני יכוללחבר גם את העכבר שיש לי כרגע(הרייזר) וג את העכבר האלחוטי? תודה ויום טוב אריק.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1.אפשר המלצה למדפסת דיו איכותית 2.אם אני משתמש בדיו לא מקורי האם זה פוגע במדפסת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש כף יד די ארוכה ולא נוח לא עם ה logitech mx500 שלו הוא ביקש ממני להשיג לו המלצה לעכבר ארוך יותר שיהיה לו נוח תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רלא יודע איזה עכבר ליקות ואני צריך אותו לרוב במשחקים 200 +-
-
- 8 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1530 שווה לקנות אותו??
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום מחר אני מזמין מחשב חדש, והספק שהציעו לי הוא זה: Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 ב320.57 ש"ח. התייעצתי קצת עם אנשים שהציעו לי להחליף ל: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 ב384.05 ש"ח. האם ההבדל באמת שווה את זה? תודה. תגובות מהירות יהיו מבורכות.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפו לחבר את ה CABLE של ה DVD ל ספק יש מצב משהו ישרף אם אחבר למקום הלא נכון בספק?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מכשיר SK-6100 שלום התקנתי את הדרייברים והכל אני מחובר לתוכנה ואני מצליח להעביר שירים.. רק תמונות הוא לא נותן את האופצייה להעביר.. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו בימים הקרובים. מעבד, לוח, זכרונות, כ. קול, כונן קשיח, כרטיסי רשת... הכל די סטנדרטי אני רוצה לקחת ספק של ENERMAX, ליברטי 400W. הבעיה שאני לא יודע איך הוא יחזיק בעוד חצי שנה/שנה כשיגיעו הכרטיסים החדשים של ATI/NVIDIA... כ. מסך של 200W אני בטוח לא קונה, אני מאמין שהם ישפרו את זה ויורידו את ההספק עם הזמן.. ועם זאת הוא כנארה עדיין יהיה גבוה מהכרטיסים של היום. השאלה שלי אם 400W יספיק או שכדאי בכל זאת להשקיע במשהו יותר חזק?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה להחליף דיוידי של אקסבוקס לדיוידי של מחשב! הלכתי לפי המדריך הזה http://dwl.xbox-scene.com/~xbox/xbox-scene/tutorials/Replacing_the_Xbox_DVDROM_drive_with_a_Sony_DDU1612.pdf אך נתקלתי בבעיה רצינית למדי הדגם שמוסבר במדריך הוא 1612 אני מנסה "לקמבן" את ה 1615!! (לא הצלחתי למצוא 1612 בחנויות..) מבנה הפלטה של ה1615 שונה מה1612 ובשביל שהמוד יעבוד צריך למצוא נקודה על גבי הפלטה של הדיוידי שמשמשת כחיישן שבורר בין יש דיסק בכונן לאין דיסק בכונן עלי למצוא נקודה מולחמת בפלטה שכאשר יש דיסק בפנים המתח שלה מראה 0 וכאשר אין דיסק בכונן המתח צריך להראות משהו בין 3.5 - 5 אם מישהו יכול לספק לי צילום של הפלטה של הכונן או סכמה כלשהי או כל דבר שיכול לעזור לי לגלות את הנקודה…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קניתי מארז Compucase-HEC 69U6 והבנתי שבהשוואה למארז ג'נרי רגיל, הוא נוח בהרבה. ראיתי שיש מעין מסילות מוזרות על הבסיס של המארז שאין לי מושג בשביל מה הן, כמו-כן הבנתי שיש מעין קליפים שאפשר לחבר איתם את הכוננים מבלי להשתמש בברגים אבל אין לי מושג איך להשתמש בהם. יש איפשהו מדריך הפעלה ושימוש לזה (לא קיבלתי שום ניירת עם המארז) באיזה אתר שאפשר להוריד ולקרוא?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי הגה של לוג'יטק עם פדלים ובקר XBOX. במשחקי טיסה אני רוצה להשתמש בפדלים של ההגה ובבקר XBOX לתנועה. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב, בינתיים חשבתי על ה LG 22 WIDE החדש שיצא.. מצפה להרבה תגובות
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין במקלדת ה Zboard ולאור שיווקה הקרב בארץ, רציתי לדעת איפה ניתן יהיה להשיג פאנלים המותאמים למשחקים ספציפים? רק דרך חו"ל או גם בארץ? - תודה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
הגיע לי הA-TOP X-BLADE החדש ....סוף סוף.... :jump: :anim-jjd: :anim-jjd:קודם כל הוא מארז יפה פצצתי שחבל"ז ויש לו גימור הכי יפה שראיתי....עכשיו בואו נגיע לפואנתה נתקעתי בחיבורים הקדמיים של הקול והמיקרופון לאן לחבר אותן בלוח ASUS כי בספר של הלוח רשום שמות אחרים של החיבורים וחוטים שצריך לחבר רשום שמות אחרים של יציאות שצריך לחבר הקיצר אני צריך איזה מדריך או משהו שיסביר לי איך אני פאקינג מחבר את היציה הקידמית הזאת של הקול....תודה לעונים..!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כעת ספק של HEC 300W AR-T, והשאלה שלי היא אם אני מחליף ספק למשהו כמו 400-500W לא משהו גנרי מסריח, גם של חברה כמו HEC - ההשפעה על המחשב שלי תהיה רבה? אני ארגיש בהבדל מבחינת ביצועים במשחקים? ובקשר לגוף קירור, יש לי גוף קירור יחסית מעפן של THERMALTAKE ה-VOLCANO 7, הוא כבר על סף התפרקות באלוהים, אם אני אחליף לקירור יותר טוב והטמפרטורה תהיה נמוכה יותר זה ישפיע על המחשב מבחינת ביצועים כמו השאלה שלי לגבי הספק? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה מהם כדאי לבחור?? את הסאנבים טרנספורמר עם 4 מאווררים או את הגלדיאטור של אייטופ שיפה יותר במציאות מאשר בתמונות... מה עדיף מבחינת יופי (ואל תגידו לי טעם אישי..), ומה עדיף מבחינת שקט?? נ.ב כמה קטודות צריך לשים כדי שהגלדיאטור יהיה מואר יפה??
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת שתכלול מדפסת( מן הסתם ) , מכונת צילום ופקס. סורק לא צריך שיהיה אבל אם יש אז בסדר. לא משהו יקר מדי- שיהיה בסביבות ה750+ , חשבתי למשל על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2387 , מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו אחר להמליץ, מניסיון או משהו, אז תודה. מקווה שמישהו פה מבין בזה.....
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה ספק כח אני צריך כדי לסחוב את (GF 6600 256 MG ) בלי בעיות התקציב שלי הוא עד 170 ש"ח בבקשה תתנו לינק לדברים שאתם מביאים תודה !!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב קניתי את העכבר logitech mx1000 ורציתי לדעת כמה זמן צריך להטעין אותו בטעינה הראשונה משום שזו סוללת ליטיום (אני מפחד להרוס את הבטריה בכך שלא אטעין אותו מספיק)? האם צריך 24 שעות כמו בנגני mp3 ? תודה לעוזרים ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-