ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לאחרונה מסך LCD 730B של סמסונג שמעתי עליו המון ביקורות טובות!!! אבל ראיתי שיצאו גם דגמים חדשים יותר כמו 730BF, 760B, 760BF ההפרש במחיר ביניהם לא משמעותי במיוחד ורציתי לדעת אם אחד מהדגמים העדכניים עדיף יותר... מה אתם אומרים? מה הדגם הכי שווה ואיכותי? :s05:
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הגיע לי הA-TOP X-BLADE החדש ....סוף סוף.... :jump: :anim-jjd: :anim-jjd:קודם כל הוא מארז יפה פצצתי שחבל"ז ויש לו גימור הכי יפה שראיתי....עכשיו בואו נגיע לפואנתה נתקעתי בחיבורים הקדמיים של הקול והמיקרופון לאן לחבר אותן בלוח ASUS כי בספר של הלוח רשום שמות אחרים של החיבורים וחוטים שצריך לחבר רשום שמות אחרים של יציאות שצריך לחבר הקיצר אני צריך איזה מדריך או משהו שיסביר לי איך אני פאקינג מחבר את היציה הקידמית הזאת של הקול....תודה לעונים..!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אני קונה מדפסת לבית ומבקש את עזרתכם איזה דגם. ההדפסות נשלחות למקומות כמו בתי משפט ועו"ד לכן חשובה איכות טובה של הדפסה בשחור לבן. המהירות לא ממש חשובה יודפסו בערך 10 15 עמודים ליום. אם יש אפשרות לדגם צבעוני או סריקה גם טוב אבל לא חובה כי אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מ 1000 שקל... לפעמים אני רוצה להדפיס תמונה צבעונית פעם פעמיים בשבוע אבל שוב לא חובה. הדברים הכי חשובים שצריכים להיות במדפסת זה איכות הדפסה של טקסט בשחור לבן,זמינות של טיונרים להחלפה ומקום לקנות קרוב לאזור ראשל"צ חולון. תודה על כל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני צריך מארז קטן מימדים לעומת המארזים הסטנדארטים, על מנת שאפשר יהיה לקחת את המארז ממקום למקום בקלות. שאפשר יהיה להכניס לתוכו את החומרה "הרגילה" , כי שמעתי שיש מארזים קטנים כאלה שצריך בשבילם לוח אם מיוחד קטן יותר .
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
השאלה בכותרת חייב בשביל אחי הקטן!! פשוט בספק כוח הזה אין אתה החיבור הקטן הזה שיש בלוח של P4
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אחרי שימוש של מספר דקות עד שעה העכבר קופא ולא זז, אפשר לפתור את הבעיה רק אם מחברים את העכבר מחדש או אם עושים ריסטרט. יש לי את העכבר כבר כמעט חצי שנה והבעיות התחילו רק לאחרונה. יש לי את הדרייברים הכי חדשים. מה יכולה להיות הבעיה ? :
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אם לא מישהו יודע איפה הכי כדאי לקנות אותם בנפרד... אני חשבתי על נועה תציעו אתם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אחרי שקניתי היום את עכבר הG5 שאני ממש ממש מרגיש שיפור והוא פשוט מעולה לדעתי הרבבה יותר טוב מה518 mx אני מכוון למקלדת גיימרים אבל שתהיה גם בעברית זה גם חשוב שמעתי על הG15 ועל הRazer Tarantula מישהו יודע עוד כמה דברים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטי ? כי המוכר שבחנות אמר שלא כדאי כי הסוללות שבה מתרוקנות במהירות והמקלדת והעבר האלחוטי עושים בעיות ? יש דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לפני מס' ימים רכשתי UPS של MUSTEK בעל 600VA למחשב שלי. ה UPS עובד מצויין - נבדק במצב גיבוי. מחזיק את המחשב כמו שצריך. מה שנראה לי מוזר זה מתח היציאה מה UPS במצב רגיל. המתח פשוט משתנה מדי פעם. בזמני שינוי המתח זה מה שכתוב ב LOG: UPS Status: UPS Normal - במצב זה מתח המוצא הינו 240V UPS Status: AVR Mode - במצב זה מתח המוצא הינו 206V (מה זה AVR??) השינויים הנ"ל מתרחשים אחד למספר שעות.. מזה שבוע המחשב שלי מחובר עליו ולא נתקלתי בשום בעיית יציבות המחשב. כמו כן לא היו נפילות מתח רשת. האם להחליף את ה UPS? תודה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין מאוד במארז הזה, ואני גם יקנה אותו שהוא יגיע. הזמן המשוער הוא בערך שיגיע הקונרו, ובדיוק בזמן הזה אני יקנה 930D. (אחרי ירידת מחיר) מה שאני רוצה לשאול אתכם, זה איזה ספק כח אני יכול לשים שם שיסתדר עם המערכת. מעבד כמו שאמרתי 930D BIG TYPHOON 2x1024 זכרון DDR2 לוח אם של אסוס p5ld2 כרטיס מסך לא רציני במיוחד, X1600PRO GE או לחילופים 7300GT של INNO3D עם 256MB DDR3. (שהיה בביקורת אני מקווה שהוא יגיע) 2 דיסקים קשיחים, אחד WD RAPTOR 10K 36GB ובנוסף 160GB לא יודע עדיין איזה, זאת אומרת שאני צריך שלספק יהיו 2 חיבורי SATA(!). 2 מאווררים במארז. הבעיה היא בתקציב, עד 290 שקל. אז ראיתי כמה אפשרויות שנראות לי מספקות: 1. ספק כח 430W של COOLERMASTER (אמור …
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
שלום מאתמול המחשב שלי לא נדלק ולפי דעתי זה בעיה בספק המפרט שלי הוא amd 64 3000+ 939 gigabyte k8ns 939 gforce 6600gt agp 512 ddr 400 160g western digital עכשיו אני צריך ספק חדש ואני לא יודע איזה לבחור אני צריך בסביבות ה 200 שקל תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש המלצה למקלדת חדשה. אני מחפש מקלדת חוטית(!), איכותית. עדיפות מיוחדת למקלדות עם מקשים רכים ונוחים. (אני מת על המקשים במקלדות של מחשבים ניידים!) פחות חשובים לי קיצורי דרך לאופיס וכאלה במקלדת אבל הם גם לא מפריעים לי. עד 150 ש"ח בבקשה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
לפי הביקורות זה נראה מארז מצוין עם הרבה תכונות. לי הכי חשוב זה נוחות הגישה לכוננים הקשיחים וכיוב' אני רק לא מבין מה ההבדל בין מארז V2000A לבין THERMALTAKE XASER 3 V1000A ? האם כדאי ? או שיש מתחרה טוב לא פחות ממנו ? הוא מארז יקר אז כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את מדפסת מדגם 3920 של חברת HP ב300 ש'ח..האם זו מדפסת טובה ושווה? הנה המפרט של המדפסת מהירות הדפסה: (איכות טיוטא) A4 שחור: עד 23 עמודים לדקה. צבעוני: עד 18 עמודים לדקה. טכנולוגיית הדפסה: HP PHOTORET lll precision. (טכנולוגיית HP PHOTORET IV מאופשרת עם מחסנית צילום אופציונלית. איכות הדפסה בצבע: עד 4,800 DPI ממוטבת בצבע ו-1,200 DPI קלט. טיפול בנייר: מגש הזנה ל100 גיליונות, מגש פלט ל50 גיליונות. הדפסה דו צדדית: ידנית (מסופקת תמיכה במנהל התקן)
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק lock on משחק ממש ממש טוב וכדי להשלים את חווית המשחק חשבתי לקנות ג'ויסטיק אז בבקשה תנו המלצות לג'ויסטיקים טובים...
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
מחפס לקנות תחנת עגינה לX60 LENOVOוסוללה לX60 חדש או יד שניה במחיר טוב. למי שיש ורוצה למכור נה לפנות ל 0546412108
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים.. הדבר הכי חשוב זה שיהיה מרחק טוב. יש לי טלוויזיה במרחק 2.5 מטר ממני כאילו במיטה ויש לה מחשב מחובר ואני צריך מקלדת ועכבר שיפעלו באופן תקין ללא תקלות!! בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4717 תודה@@
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-