עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by YardenG,

יש לי בעיה בהגה SideWinder של מיקרוסופט. כשאני משחק בNFS:Carbon ההגה נוטה שמאלה. מה אני יכל לעשות ? ניסיתי לשחק בהגדרות בבלוח הבקרה אבל זה או שהוא נוטה שמאלה או שדוושה של הreverse לא עובדת.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. אני צריך עכבר ומקלדת בערך ב-350 שח עם אפשרות לחריגות(אבל לא יותר מידי) לא חייב מיקלדת אלחוטית אבל חייב איכותית!!!! עכבר חייב להיות איכותי לא חייב להיות אלחוטי ולא חייב שהם יבואו בסט אפשר גם עכבר בנפרד ומיקלדת בנפרד תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  3. שלום רב, קניתי את ה MX1000 החדש והכפתורי BACK ו FWD לא עבדו אז עשיתי חיפוש פה בפורום ואמרו לשנות את הגדרת הכפתור ל KEYSTROKE וללחוץ ALT + RIGHT CLICK וכו'.... אני לא מצליח לעשות את זה - לחיצה אחת את אלט ועכבר רושם לי אלט ונותן לי סמן שחור (תמונה 1) ולחיצה נוספת על העכבר פשוט מסמנת לי את הטקסט בתיבה ולא עובד לי... (תמונה 2) זה מציק בטירוף. רעיונות חברה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by ilan_e1,

לפי הביקורות זה נראה מארז מצוין עם הרבה תכונות. לי הכי חשוב זה נוחות הגישה לכוננים הקשיחים וכיוב' אני רק לא מבין מה ההבדל בין מארז V2000A לבין THERMALTAKE XASER 3 V1000A ? האם כדאי ? או שיש מתחרה טוב לא פחות ממנו ? הוא מארז יקר אז כל תשובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  5. מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. Started by יניב51,

שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי בבעיה מאוד ( !!! ) מעצבנת עם המקלדת, אפשר מהמקלדת לשלוט על עוצמת הקול, הבעיה היא שלאחרונה העוצמה משתנה לבד בכל פעם וזה פשוט משגע... אם אתם רוצים אני אעלה סרטון של מה שקורה בעצם. הוצאתי את הבטריות מהמקלדת והבעיה נעלמה, ככה שזה לא איזה וירוס או משהו כזה, זה בדוק המקלדת. למישהו יש פתרון בשבילי? טוב,אז העבררתי את המקלדת למחשב של אחותי ( יש לה אותו סט ) וגם שם הייתה את הבעיה \: חשבתי על פתרון מסויים, רק אני לא יודע איך בדיוק, אולי לנסות לנתרל את כפתורי המדיה, אבל אין לי מושג איך. אם מישהו יודע אשמח לעזרה....

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by zion561,

שלום לכולם אני צריך עכבר טוב ואיכותי שיהיה עם חוט! אני צריך עכבר בתווח ה 200-180 שקל ככה צריך שיהיה נוח איכותי וכמובן של חברת logitech אם אפשר תביאו לי תעכבר מהחנות goldtop.co.il ראיתי שם תעכבר mx510 ב 190 איך הוא?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by GODFATHER4,

מתאים לשדרוגים עתידיים?.......נגיד יש לי שתי ג'יגה זכרון יהיה אפשר להוסיף עוד שתי ג'יגה עם ספק כזה ועוד דברים?..........

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by yair71,

לאחר עיון רב באתרכם ובאתרים מקצועיים בחרתי את המארז HEC 6AR6-2F וספק HEC WIN 420UB למערכת AMD 3000-64BIT לוח גיגה K9NF-9 120GB SATA כרטיס GIGA GV-NXT128VP FX6600GT צורב מסך LG 1980Q האם זה מספיק וומה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  10. שימוש ביתי לחלוטין הציעו לי ב-190 שח כדאי?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. אני מרגיש בימי הביינים איתה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. שלום חברים אשמח להמלצה למערכת של עכבר+מקלדת אלחוטיים. תקציב: עד 650 ש"ח - כולל רמקולים, כמה לדעתכם עלי להשאיר עבורם? מטרות: משחקים, צפייה בסרטים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by Rhx,

אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by Cilay,

שלום. היום יש לי עכבר DIAMONDBACK של רייזר , ככה שאני לא צריך עכבר למשחקים ,אבל אם בתקציב הזה העכבר טוב למשחקים אז למה לא . אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיפעלו טוב וממרחק ש לפחות 3-4 מטר , מזמן בטריה טוב ושיהיו נוחים . ישמשו אותי לצורכי מולטימדיה . עכשיו שאלה לי אליכם , אני יכוללחבר גם את העכבר שיש לי כרגע(הרייזר) וג את העכבר האלחוטי? תודה ויום טוב אריק.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. שלום יש לי אל פסק של IPPON 700VA והוא מחובר למסך למארז ולמדפסת עכשיו הקטע שהוא אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות באותו זמן שיש הפסקת חשמל לא עבד אצלי אתמול הייתה לנו בבניין הפסקת חשמל והבנתי שהאל פסק אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות כדי שאני יוכל להספיק לכבות את המחשב כמו שצריך מה שקרה זה שהוא התחיל לצפצף והמחשב ישר התכבה והמסך נשאר דולק והמדפסת גם הצליחה לפעול והוא סיפק לשניהם חשמל ואז לאחר מכן הוא התכבה מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. בבסיס אני צריך רק סורק אבל אם יש מכונה עם מדפסת וסורק התקציב אז גם טוב. מטרתו היא להכניס כמה תמונות למחשב כי אני צריך לערוך סרט בת-מצווה לאחותי, בעיקרון הוא לא צריך להיות באיכות על. אם אפשר, עדיף כמה שיותר קטן. שלא יהיה של לקסמארק כי לאמא שלי יש משהו נגדם לא יודע מה, אבל היא לא מוכנה לקסמארק... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by EnerGy,

אחרי שימוש של מספר דקות עד שעה העכבר קופא ולא זז, אפשר לפתור את הבעיה רק אם מחברים את העכבר מחדש או אם עושים ריסטרט. יש לי את העכבר כבר כמעט חצי שנה והבעיות התחילו רק לאחרונה. יש לי את הדרייברים הכי חדשים. מה יכולה להיות הבעיה ? :

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  18. אין לי תקציב - כעיקרון אני יכול לקנות כל מה שתציעו... שימו לב שאין לי צורך במצלמה או בנגן MP3 בכלל... המטרה שלו זה לרשום לוחות זמנים ותזכורות ופתקים... תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by ranyr,

יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by base,

מה מה מומלץ יותר G5 NEW או G7 לפני רכישה מבקש חוות דעת ממנוסים היה לי את MX REV לא היה נוח אז מחרתי

21. Started by adirze,

אוקיי קיבלתי היום מחשב חדש המפרט E6600+BIG TYPHOON X1900XT+VF900 LIBERTY 400W GIGABYTE 3D AURORA המחשב קצת רועש רציתי לדעת איזה מהמאוורים או הקירורים יכול להיות הסיבה לרעש אולי זה בכלל ההרד דיסק? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  22. יש לי התלבטות בקניית מארז למפרט כבד שיכיל מעבד E6600 וככל הנראה כרטיס מסך 7900GT שאולי ישודרג בעתיד. ההתלבטות שלי כרגע היא בין המארזים והספקים הבאים: - Antec Sonata II + 450W - Gigabyte Triton + Enermax Liberty 400W - Compucase 6A19 + Enermax Liberty 400W המחיר של כולם די דומה. האם כולם יחזיקו את המערכת? אשמח אם תמליצו לי על אחת מהאופציות הנ"ל או שתמליצו על אופציה משלכם ותנמקו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by coldfire92,

אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by A_D,

בפוסט שלך כתבתה שהזמנתה מחול את המארז P160 של ANTEC הייתי רוצה לקנות את ה P180 מחול הייתי רוצה לדעת איך יבאתה אותו לארצ העם משלמים מס או משהוא כזה וכמה זה עלה לך כל העסק?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by quepasa,

למה הכוונה כבלים עם סיכוך גבוה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים