ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
הי אני קונה מחשב חדש ורוצה לקנות את הנ"ל למישהו יש המלצות לעכבר ומקלדת לא יקרים יותר מדי? רמקולים ואוזניות שאני רוצה לקנות, חשבתי על אלה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574418 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=17489 מה דעתכם? אה ואני צריך איזה כרטיס קול מיוחד בשביל הרמקולים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב, ממה שראיתי הMX610 עובד על תדר של 2.4GHZ שזה התדר של הרשת האלחוטית שלי שהמשדר שלה נמצא 2 מטר ליד המחשב שלי. עכשיו שמעתי שטלפונים עם תדק 2.4 מפריעים לWiFi לקלוט ולשדר. האם גם העכשיו יתנגש לי עם זה ? אני בהחלט חושב על לקנות אותו, אבל כל הקטע של הפגיעה בWiFi מפריעה לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי, אני קונה מדפסת לבית ומבקש את עזרתכם איזה דגם. ההדפסות נשלחות למקומות כמו בתי משפט ועו"ד לכן חשובה איכות טובה של הדפסה בשחור לבן. המהירות לא ממש חשובה יודפסו בערך 10 15 עמודים ליום. אם יש אפשרות לדגם צבעוני או סריקה גם טוב אבל לא חובה כי אני לא רוצה לחרוג יותר מידי מ 1000 שקל... לפעמים אני רוצה להדפיס תמונה צבעונית פעם פעמיים בשבוע אבל שוב לא חובה. הדברים הכי חשובים שצריכים להיות במדפסת זה איכות הדפסה של טקסט בשחור לבן,זמינות של טיונרים להחלפה ומקום לקנות קרוב לאזור ראשל"צ חולון. תודה על כל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש מחשב חדש למשחקים בתקציב של 10000 ש"ח. יש לי עכבר לייזר מעולה של לוגיטק (הדגם הוא MX1000). המקלדת שלי כרגע לא משהו ואני מחפש מקלדת אלחוטית חדשה. התקציב עד 400 ש"ח. האם יש מקלדת שמתאימה לבסיס של העכבר שלי? גם אם לא, אשמח לשמוע המלצות למקלדות.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קודם כל זכרוןוDDR2 1024MB 533MHz CL4וKingstonו נחשב לטוב? 2.זה יפעל כמו שצריך אצלי המחשב ? יש לי מחשבIntel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915G/GL/GV .3כרגע יש לי 256 ואני חייב להוסיף אז על כמה אתם ממליצים להוסיף 512 או 1024ושל איזה חברה? 4. וכמה זה בערך צריך לעלות? תודה
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות הארד דיסק 80 גיגה בייט אבל יש מיבחר ממש גדול יש לכם המלצות בישבילי?!
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית במחיר 250-400 אני חושב על המצלמה Logitech QuickCam Pro 5000 שמעתי עליה רק טובות. כמו כן אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין החיישנים במצלמות אינטרנט והאם יש חיישן במצלמה הנ"ל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אחרי שקניתי היום את עכבר הG5 שאני ממש ממש מרגיש שיפור והוא פשוט מעולה לדעתי הרבבה יותר טוב מה518 mx אני מכוון למקלדת גיימרים אבל שתהיה גם בעברית זה גם חשוב שמעתי על הG15 ועל הRazer Tarantula מישהו יודע עוד כמה דברים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצות לאל-פסק שיחזיק את המערכת שלי (ראה מפרט) תודה לכולם והאם 700V יספיק?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המקלט IR שישי לי במחשב הנייד תומך ב HID? תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לפני מס' ימים רכשתי UPS של MUSTEK בעל 600VA למחשב שלי. ה UPS עובד מצויין - נבדק במצב גיבוי. מחזיק את המחשב כמו שצריך. מה שנראה לי מוזר זה מתח היציאה מה UPS במצב רגיל. המתח פשוט משתנה מדי פעם. בזמני שינוי המתח זה מה שכתוב ב LOG: UPS Status: UPS Normal - במצב זה מתח המוצא הינו 240V UPS Status: AVR Mode - במצב זה מתח המוצא הינו 206V (מה זה AVR??) השינויים הנ"ל מתרחשים אחד למספר שעות.. מזה שבוע המחשב שלי מחובר עליו ולא נתקלתי בשום בעיית יציבות המחשב. כמו כן לא היו נפילות מתח רשת. האם להחליף את ה UPS? תודה!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין מאוד במארז הזה, ואני גם יקנה אותו שהוא יגיע. הזמן המשוער הוא בערך שיגיע הקונרו, ובדיוק בזמן הזה אני יקנה 930D. (אחרי ירידת מחיר) מה שאני רוצה לשאול אתכם, זה איזה ספק כח אני יכול לשים שם שיסתדר עם המערכת. מעבד כמו שאמרתי 930D BIG TYPHOON 2x1024 זכרון DDR2 לוח אם של אסוס p5ld2 כרטיס מסך לא רציני במיוחד, X1600PRO GE או לחילופים 7300GT של INNO3D עם 256MB DDR3. (שהיה בביקורת אני מקווה שהוא יגיע) 2 דיסקים קשיחים, אחד WD RAPTOR 10K 36GB ובנוסף 160GB לא יודע עדיין איזה, זאת אומרת שאני צריך שלספק יהיו 2 חיבורי SATA(!). 2 מאווררים במארז. הבעיה היא בתקציב, עד 290 שקל. אז ראיתי כמה אפשרויות שנראות לי מספקות: 1. ספק כח 430W של COOLERMASTER (אמור …
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב, מארז מומלץ שהזרימת אויר בו טובה והמאוררים לא מרעישים יותר מדי. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לפרוייקט אני צריך לקנות מדפסת לייזר צבעונית A4 עבור מחלקת גרפיקה כתוב לי שעמדת הגרפיקה משמשת לעיבוד וסריקת תמונות ברזולוציה של 1024DPI עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקחת מדפסת שמדפיסה ברזולציה זו ואם אני קונה מדפסת עם רזולוציה גבוה יותר זה גם יהיה טוב..? תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם: עד 230 ש"ח. חריגה מקסימאלי: עד 250 ש"ח. 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב, סרטים ומוזיקה. 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6T Deluxe 4. בקשות מיוחדות: 2.0 או 2.1 * אני בהתחלה רציתי את ה JBL Duet אבל בסוף אני לא קונה מ BUG. אני קונה רק מאייבורי או KSP.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לדעת למכשיר הנ"ל יש כלי מקביל לוורד כלומר כלי בו אוכל לכתוב מתכונים ותרשימים וכאלה.. ואם לאחר מכן אוכל להעביר אותם למחשב לקובץ וורד תודה לעוזרים! ;D
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים.. הדבר הכי חשוב זה שיהיה מרחק טוב. יש לי טלוויזיה במרחק 2.5 מטר ממני כאילו במיטה ויש לה מחשב מחובר ואני צריך מקלדת ועכבר שיפעלו באופן תקין ללא תקלות!! בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לחבר בארה"ב יש DVD פיוניר DV-535. הבעיה היא שלא ניתן לראות איתו תקליטורי PAL שכן כנראה הוא לא יכול להמיר אותם ל-NTSC. ניתן לקנות ממיר שמפיק אות פסאודו NTSC אבל הזול ביותר עולה כ-100 דולר וכבר ניתן לקנות DVD חדש שגם תומך ב-PAL (אבל פחות איכותי מהפיוניר) בפחות מחצי מחיר. האם יש דרך, אולי שדרוג ה-Firmware, או כל דבר אחר שיפתור את הבעיה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר מקלדת שהכפתורים שלה עצמם הם כמו מסכים קטנים כאלה משתנים לפי הצורך? ואם כן איפה אני יכול להשיג כזאת?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
למישהו יש את Logitech QuickCam Express? איך היא כדאי לקנות אותה?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז, כבר אין לי כוח לזה. חובה שיהיה מאלומיניום ומרווח, ושלא יהיה מכוער. תודה מראש :-X
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השימוש העיקרי יהיה לצורכי צילום... כלומר סריקת שקופיות ותמונות תקציב עד 1500 יכול להגדיל במקרה הצורך...
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה למארז חיצוני לדיסק קשיח של נייד 2.5". אם אפשר משהו טוב ולא יקר. אשמח לתגובות ולעזרה בנידון, מאחר ובירצוני לנצל את הדיסק קשיח לנייד של ה 60 ג'יגה ששוכב אצלי על המדף.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-