ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אחרי שימוש של מספר דקות עד שעה העכבר קופא ולא זז, אפשר לפתור את הבעיה רק אם מחברים את העכבר מחדש או אם עושים ריסטרט. יש לי את העכבר כבר כמעט חצי שנה והבעיות התחילו רק לאחרונה. יש לי את הדרייברים הכי חדשים. מה יכולה להיות הבעיה ? :
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אחרי שקניתי היום את עכבר הG5 שאני ממש ממש מרגיש שיפור והוא פשוט מעולה לדעתי הרבבה יותר טוב מה518 mx אני מכוון למקלדת גיימרים אבל שתהיה גם בעברית זה גם חשוב שמעתי על הG15 ועל הRazer Tarantula מישהו יודע עוד כמה דברים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחת המקלדות האלחוטיות של לוג'יטק או מייקרוסופט. אני מבקש ממשתמשים שהתנסו/מתנסים חוות דעת על המקלדות. למשל, דברים שהפריעו להם, מה אהבתם ובעיקר, זמן הסוללה (יעזור גם הסוג: גודל וחברה). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח. יש המלצות? ראיתי את זה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=ULTRAX&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=333&aff=Zap〈=he מה נראה לכם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט שנה ראשונה ואני בעיה ולכן זקוק עזרה דחוף (התפטרתי מעבודה ועכשיו אין לי איפה להדפיס עבודות ללימודים ) אני צריך מדפסת למטרות הבאות : 95% להדפסת עבודות ושעיורי בית (בין 5-7 דפים (TEXT צבעוני) + 5-10 דפים(TEXT) ש"ל בשבוע) ואולי לעתים רחוקות להדפיס כמה תמונות בודדות כמו כן רצוי שיהיה גם סורק . חבר המליץ לי על BROTHER MFC240 או משהו כזה ,וראיתי בפורום שממליצים גם על HP 5610 מבקש את עזרתכם כי אני חייב לקנות את המכשיר במיידי כדי להתחיל להדפיס כבר בסופ"ש תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטנרט i-cam gpt ומצלמה דיגטלית fuji finpix a205s ואני לא מצליח להתקין את שתיהם בגלל הוינדוס מה הפתרון???
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מחפש מכשיר משולב שכולל מדפסת סורק ופקס , בעבור שימוש ביתי. הדרישות: שיהיה קל יחסית לתפעול,עלות הדפסה נמוכה,אמינות. האם יש מכשירים שיכולים לשלוח פקס ללא המחשב? או שאולי עדיף להשתמש במודם ישן? האם יש מכשירים מבוססים על מדפסות לייזר? אני מצטער שאין תקציב ,אני פשוט לא מתמצא, כמובן שהשאיפה היא ליחס עלות תועלת טובים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
דגם+ FP71G שחור כסוף גודל נצפה - 17'' ספק כח פנימי גודל נקודה - 0.264 זמן תגובה 8ms רמת ניגודיות (Contrast) גבוהה ביותר 1:500 בהירות cd/r260/300 זוויות צפייה - 140/130 רזולוציה מקסימלית 1280x1024 כמות צבעים 16.2 מליון תקן קרינה מחמיר ביותר TCO03 כולל OSD, i-Key, Kenisgton, VESA Wall Mouting ---------------------------------------------------------------- מפרט המוצר: # נתונים פיסיים # גודל מסך: 17 אינץ' # סוג מסך: LCD # משקל: 3.8 ק"ג # גובה: 37.8 ס"מ # רוחב: 36.2 ס"מ # עומק: 13.5 ס"מ # צבע: שחור וכסף # נתוני המסך # זמן תגובה: 8 ms # רזולוציה: 1280x1024 # גודל נקודה: 0.264 מ"מ # בהירות: 350 cd/m² # קונטרסט 1: 600 # צבעים: 16.2 מיליון # תדר רענון אופקי: 30~8…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי מארז של 3R System Air - הבעיה היא שאין לי את החוברות שבאו איתו!!! ויש לו חוטים קטנים שאין לי מושג איפה אני שם אותם!!! מי שמכיר אתר שאפשר להשיג בו את החוברת... או שיודע איפה אני שם את החוטים שיכתוב לי לפה או לאי.מייל edi-l@bezeqint.net בתודה אדי!!!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי כולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת שתכלול מדפסת( מן הסתם ) , מכונת צילום ופקס. סורק לא צריך שיהיה אבל אם יש אז בסדר. לא משהו יקר מדי- שיהיה בסביבות ה750+ , חשבתי למשל על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2387 , מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו אחר להמליץ, מניסיון או משהו, אז תודה. מקווה שמישהו פה מבין בזה.....
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יום ראשון אמור יגיע אליי ה- G7 וההתרגשות הולכת וגדלה אבל אני זקוק לפד ולא יודע מה לקנות ואיפה...
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לדעת למכשיר הנ"ל יש כלי מקביל לוורד כלומר כלי בו אוכל לכתוב מתכונים ותרשימים וכאלה.. ואם לאחר מכן אוכל להעביר אותם למחשב לקובץ וורד תודה לעוזרים! ;D
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך לתת לחבר שלי המלצה לסורק טוב ככל הניתן (דגש על מהירות ורזולוציה) בתקציב של 300-350 ש"ח. דרייברים ללינוקס - יתרון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בסט אלחוטי (לוגיט'ק..), אני משתמש ב- XP. אני לא גיימר, הסט מיועד למולטימדיה ולגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה: -אלחוטי -מרחק של 5-6 מטר -כפתורי ווליום/פליי/העברת שירים במקלדת - עכבר נוח ולא כבד מידי -תחושה איכותית תקציב- עד 550. בתודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים שייקלטו בערך למרחק 6-7 [אין קשר עין בין המקלדת למחשב]. אשמח לשמוע על הסטים שנכנסים בכלל לקטגוריה (עזבו את התקציב בנתיים) תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? תודה בה מראש 8) עריכה: טוב עכשיו נודע לי שפלונטר נסגרו ואני לא מוצא עוד מקום שאפשר לקנות את הafterburner אז איזה ג'ויסטיק כדאי לקנות? (עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד..)
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת, שלא תעלה יותר מ100 ש"ח, עד 100 ש"ח אם אפשר. אני רוצה שהיא תהיה נוח, מולטימדיה - הצבע לא ממש חשוב לי, אבל אני מעדיף שחור.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחפש לקנות כרטיס Firewire-2 כרטיס PCI מיועד למצלמה מיוחדת של PointGrey מדובר בחיבור שונה מ Firewire הרגיל, במהירות גדולה של 800 מגהביט אם משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת (עדיף באיזור הצפון) אני אשמח לדעת תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אממ אני צריך המלצה למדפסת פשוטה.. המדפסת תשמש לרוב רק להדפסת מסמכים .. בקשר לתקציב.. כמה שיותר זול :}
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות לאחרונה מסך LCD 730B של סמסונג שמעתי עליו המון ביקורות טובות!!! אבל ראיתי שיצאו גם דגמים חדשים יותר כמו 730BF, 760B, 760BF ההפרש במחיר ביניהם לא משמעותי במיוחד ורציתי לדעת אם אחד מהדגמים העדכניים עדיף יותר... מה אתם אומרים? מה הדגם הכי שווה ואיכותי? :s05:
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מדפיס כמה דפים בודדים בחודש (צבעוני) וצריך מדפסת בסיסית עם סורק שתהיה אמינה ולא יקרה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מצלמת אינטרנט איכותית במחיר 250-400 אני חושב על המצלמה Logitech QuickCam Pro 5000 שמעתי עליה רק טובות. כמו כן אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין החיישנים במצלמות אינטרנט והאם יש חיישן במצלמה הנ"ל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
איך המארז הזה תגידו כדי לקנות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם-אני לא מצליח להפעיל את הסורק:aoc f-610 מערכת הפעלה xp pro-מחשב חדש חיברתי חשמל +כבל-הסורק נדלק אך המחשב אינו מזהה את החומרה. סוג החיבור למחשב הוא הגדול-כמו המדפסות של פעם(lpt,com?) מה יכולה להיות הבעיה ואיזה פרטים עליי להוסיף? המון תודות כמובן שהתקנתי דרייבר-אך הבעיה היא שאין קשר בין הסורק למחשב
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רלא יודע איזה עכבר ליקות ואני צריך אותו לרוב במשחקים 200 +-
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-